Zarges Tagstige kobberbrun m/bøjler
34.242 kr.
Mere info
Zarges Tagstige 2,0 M 7 Trin
276.375 kr.
Mere info
Silkeborg Work tagstige 1,0m alu
4.875 kr.
Mere info
Silkeborg Work tagstige
4.875 kr.
Mere info
Zarges Tagstige 2,0 M 7 Trin
276.375 kr.
Mere info
Jumbo Tagstige Proff 3 trin 1.0m.
4.475 kr.
Mere info
Jumbo Tagstige Proff 10 trin 3.0m.
12.475 kr.
Mere info
Jumbo Tagstige Proff 14 trin 4.0m.
16.225 kr.
Mere info
Wibe Tagstige m/Rygbøjle
2.278 kr.
Mere info
Jumbo Tagstige Proff
4.475 kr.
Mere info
Silkeborg work tagstige 5m
2.041 kr.
Mere info
Jumbo Tagstige m/Tagrygbøjle-5,00
2.745 kr.
Mere info
Silkeborg Work tagstige 6,0m
27.235 kr.
Mere info
Jumbo Tagstige Proff 20 trin 6.0m.
24.975 kr.
Mere info
Silkeborg Tagstige m/rygbøjle
990 kr.
Mere info
Jumbo Tagstige m/Tagrygbøjle-4,00
2.370 kr.
Mere info
Jumbo Tagstige Proff 17 trin 5,0m.
19.975 kr.
Mere info
Zarges Tagstige Brun m/bøjler
34.242 kr.
Mere info
Silkeborg Work tagstige 3,0m alu
1.300 kr.
Mere info
Silkeborg Work tagstige 2,0m - alu
8.515 kr.
Mere info
Jumbo Tagstige m/Tagrygbøjle-3,00
1.995 kr.
Mere info
Jumbo Tagstige Proff m/Tagrygbøjle
1.195 kr.
Mere info
Wibe Montering tagstige aluminium WTAK A DIST
2.575 kr.
Mere info
Jumbo Tagstige m/Tagrygbøjle-6,00
3.245 kr.
Mere info
Zarges Tagstige Teglstensrød m/bøjler-2,00
34.242 kr.
Mere info
Zarges Tagstige Aluminium natur m/bøjler
23.465 kr.
Mere info
Zarges Tagstige Antracitgrå m/bøjler
34.242 kr.
Mere info
Jumbo Tagstige m/Tagrygbøjle-1,00
1.195 kr.
Mere info
Silkeborg Work tagstige 4,0m alu
1.716 kr.
Mere info
Wibe Montering ståltagstige WTAK/V S SKA
16.875 kr.
Mere info
Jumbo Tagstige Proff 7 trin 2.0m.
810 kr.
Mere info
Jumbo Tagstige m/Tagrygbøjle-2,00
15.575 kr.
Mere info
JUMBO Tagstige, 3 trin
340 kr.
Mere info
JUMBO Tagstige, 14 trin
1.220 kr.
Mere info
JUMBO Tagstige, 17 trin
1.500 kr.
Mere info
JUMBO Tagstige, 10 trin
940 kr.
Mere info
JUMBO Tagstige, 7 trin
610 kr.
Mere info
JUMBO Tagstige Proff 7 trin 2.0m.
567 kr.
Mere info
JUMBO Tagstige Proff 14 trin 4.0m.
1.135 kr.
Mere info
JUMBO Tagstige Proff 3 trin 1.0m.
313 kr.
Mere info
JUMBO Tagstige Proff 17 trin 5,0m.
1.398 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er variationer i prisen på billige tagstige fra byggecenter til byggecenter. Nogle har de bedste tilbud, og nogle tilbyder service. Du skal vide hvad der betyder mest for dig.
Såfremt du skal have varerne nu og her eller bare vil undvære fragten, så kunne du overveje at transportere byggematerialerne personligt. Dette er hovedsageligt et alternativ i de udbredte byggecentre.
Det er helt klart utrolig afgørende at tjekke, om den vare du vil købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Alternativt kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Du bør kende de retningslinjer webshoppen udsteder når du bestiller online, så du kan undgå problemer med for eksempel returret. Derfor bør man undersøge netbutikkens handelsbetingelser.
Nogle byggemarkeder præsterer et bredt udvalg af produkter, hvorimod øvrige har fokus på en bestemt gruppe af vare. Du kan tænke igennem hvorvidt det er vigtigt for dig at have adskillige produkter at vælge i blandt, udover bare tagstige.
For de fleste er byggeprojekter lig med diverse spørgsmål. På grund af det bør du købe fra et online byggecenter, som giver gode råd til valg af tagstige.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre samler varer fra forskellige nichebutikker, så du kan købe fra et stort udvalg af tagstige online.
De store byggemarkeder er etablerede og højtprofilerede butikker, hvilket kan give øget troværdighed når man skal handle online. Det er noget nogle vil se som positivt.
De store byggemarkeder har butikker i de større byer, og herigennem har folk mulighed for at handle online og hente produkterne på egen hånd. Derved kan du vælge at undvære leveringsomkostningen, samt sågar have produkterne lige nu.

Nichewebshop

Alverdens nichebutikker på nettet har ekstra meget forstand på deres produkter, idet de kun sælger disse varer. Pga. dette kan du forvente en høj grad af anvendelig assistance fra nogle med specialistviden i netop tagstige.
De fleste nichebutikker er producenter af produkterne som byggemarkederne sælger. Ved køb direkte igennem niche netbutikkerne online får du skarpere priser.
Diverse webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er små familiefirmaer, som typisk drives i Danmark, eventuelt endda fra dit lokalområde. Dem bidrager du til ved at købe tagstige online på deres webshop.
Danmarks største byggekæder
tagstige jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.100 personer i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i gode tilbud til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 100 ansatte i selskabets 6 byggecentre. 10-4 satser på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

tagstige bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og omfatter i dag mere end 1.000 mennesker i forretningens 17 varehuse. Bauhaus har fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og udgøres i dag af flere end 2.300 kollegaer i kædens 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og omfatter i dag omtrent 2.000 kollegaer i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg satser på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 personer i kædens 72 varehuse. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og styres dagligt af ca. 500 personer i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 kollegaer i kædens 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

tagstige harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 personer i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

tagstige silvan

Silvan begyndte i 1968, og lønner i dag cirka 1.000 personer i forretningens 41 butikker. Silvan er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Det bør overvejes at sikre sig en hjælpende hånd til byggeprocessen, specielt når der er tale om vigtige byggerier. Omfattende projekter skal gerne udføres af mere end en person. Desuden vil det vise sig hurtigere og mere socialt når man ikke er ene om det.
2Du kan finde endeløse vejledninger og videoer fra alverdens hjemmesider hvor du kan få gratis hjælp. Navnligt YouTube er formidler af overvældende meget konstruktiv oplysning, ikke mindst ifald man kigger på engelsk.
3I god tid inden at du påbegynder arbejdet kan det vise sig ultra meningsfuldt at sikre sig, at byggeriet overholder gældende love. Afhængigt af hvor du bor kan der vise sig begrænsende regler for, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
4Måske det ville være relevant at overveje hvorvidt du selv bør stå for hele projektet, eller du må købe hjælp fra en fagmand til delelementer af projektet. Forudsat at du tager imod professionel assistance kunne det godt betale sig at tage imod prisoverslag fra flere virksomheder.
5Man må ikke undvære grej. Ofte kan det vise sig afgørende at du har det klar til brug før du går løs med byggeriet. Det er i øvrigt vigtigt at indkalkulere de medfølgende omkostninger i budgettet for byggeriet.
6Det er af stor betydning at lave et udgiftsbudget for istandsættelsen, så du har styr på udgifterne. Det må være en god idé at dokumentere samtlige udgiftsposter, hvorefter man kan notere prisen på hver eneste af dem.
7For opgaver udendørs har vind og vejr en fundamental rolle. Således må du ofte tjekke vejrvarslen i de dage der er op til projektets start, så du slipper for at det uanmeldt går i gang med at piske ned bedst som du vil i gang med det avancerede projekt.
8Der viser sig altid pludselige vanskeligheder ved større projekter, og som følge heraf viser det sig vigtigt at der afsættes nok tid i køreplanen, med det formål at man er sikker på at nå i mål.
9Det vil vise sig at have noget at sige at du har de presserende byggematerialer klar inden du påbegynder dit byggeprojekt. Du har god gavn af at sammenfatte en hurtig huskeliste som indeholder alle de ting der bliver brug for, og dernæst eftergå materialerne, så du føler dig overbevist om at du har det hele.
10Nogle gange kan man spørge om offentlig støtte til renoveringer. Det får man ifald byggeprojektet gør en forskel for miljøet. Af få støtte forudsætter dermed at ombygningen har positiv indfyldelse på klimaet.
11Du må for alt i verden ikke forsømme din sikkerhed, så glem ej beklædning som fx hoved- og fodbeklædning som beskytter dig med henblik på potentielle uheld. Det er essentielt at have styr på din sikkerhed i dit byggeprojekt, specielt ifald du ikke investerer i professionel assistance.
12Planlægning vedbliver at være vejen til et uproblematisk forløb med arbejdet. Du bør sammensætte en struktureret handlingsplan, der viser hvilke opgaver der skal udføres på hvilken dag, samt en dertilhørende nummerorden. Forsøg at være konkret når du laver din tidsplan.
De højest ratede byggemarkeder
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som klart er absolut godt arbejde. Bedømmelsen er baseret på 23.161 meninger, hvoraf ikke mindre end 69 % giver toprating, og kun 8 % giver den laveste karakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er yderst beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvor hele 86 % giver 5 stjerner, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er absolut flot. Evalueringen grundlægges af 19.208 bedømmelser, hvor ikke mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som klart er fantastisk imponerende. Bedømmelsen er baseret på 2.856 bedømmelser, hvoraf hele 59 % har givet toprating, og bare 9 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket vel at mærke er virkelig godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvor intet mindre end 76 % har givet maksimum point, og bare 4 % kvitterer med 1 stjerne. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Hvilken leveringstype skal jeg vælge?

Adskillige forretninger på nettet yder i dag et hav af forskellige billige fragtformer til tagstige. En af de mest moderne er lige nu afhentningssteder, og så henter du bare ordren på et valgfrit tidspunkt. Den er altså yderst smart, samt mange gange tilmed den billigste form for levering.

Du kan også vælge at få produkterne sendt til din hjemmeadresse eller ud på dit arbejde. Muligheden bliver beklageligvis et hak mindre billig, men samtidig ultra let med tagstige online. Den prisbilligste leveringsudgave er utvivlsomt selv at hente produkterne, som jo nødvendiggør at du befinder dig tæt på internet firmaets byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringsdygtigheden på tagstige er naturligvis virkelig udslagsgivende forudsat du har brug for varerne nu og her, så i det øjemed er det relativt meningsfuldt at vi undersøger den forventede leveringsdato for tagstige. Flere firmaer på nettet – fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – præsterer billig dag-til-dag fragt på deres bedst sælgende produkter online, men det forudsætter at bestillingen indsendes inden et nøjagtigt klokkeslæt, sådan at de sandsynligvis kan nå at få produktet afsted inden lagermedarbejderne har fyraften.

En række internet virksomheder præsterer fragt uden betaling på tagstige online, men for det meste er det påkrævet at man aftager for en bestemt pris. I øvrigt må man snuppe den mest prisbevidste leveringsform, hvilket gerne vil være at få dem til at bringe bestillingen til en pakkeshop.

Størstedelen af byggemarkedskæder tildeler click-and-collect hvor man handler billig tagstige på nettet men afhenter i byggemarkedet. Fx Bauhaus, Silvan, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Stark og XL-Byg. Byggekæderne yder for eksempel click-and-collect på tagstige i disse byer:

Aabenraa, Nykøbing Falster, Birkerød, Taastrup, Brønderslev, Horsens, Aarhus, Frederikshavn, Risskov, Slagelse, Lyngby, Vallensbæk, Ballerup, Hjørring, Varde, Svendborg, Hedensted, Frederikssund, Korsør, Charlottenlund, Silkeborg, Sønderborg, Frederiksberg, Tilst, Højbjerg, Greve, Nørresundby, Gentofte, Vanløse, Hørsholm, Glostrup, København, Nærum, Rønne, Viborg, Brøndby, Søborg, Dragør, Tårnby, Struer, Valby, Herning, Kokkedal, Vordingborg, Ringsted, Ishøj, Stenløse, Virum, Frederiksværk, Haslev, Holstebro, Hillerød, Fredericia, Vejle, Lillerød, Værløse, Næstved, Solrød Strand, Herlev, Ølstykke, Grenaa, Åbyhøj, Thisted, Køge, Farum, Middelfart, Albertslund, Skive, Odense, Haderslev, Esbjerg, Brønshøj, Gladsaxe, Rødovre, Randers, Nyborg, Helsingør, Lystrup, Hedehusene, Ikast, Hvidovre, Allerød, Skanderborg, Rudersdal, Brabrand, Holbæk, Roskilde, Kolding, Aalborg, Hobro, Jyllinge, Nakskov, Kalundborg, og Odder, .

Afhentning ift. tagstige er muligt i alle områder af landet: Jylland (Syddanmark, Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland, Sydjylland, Midtjylland, Nordjylland), Fyn (Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn) og Sjælland (Falster, Vestsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Amager, Østsjælland, Hovedstaden, Lolland, Sydsjælland).

Ses der på søgedata er det markant, at online shoppere jævnligt kigger efter bl.a. tagstige tilbud og tagstige online. Foruden dette ser man typisk netshoppere lede efter blandt andet køb tagstige, tagstige priser og billig tagstige, foruden de gængse byggemarkeder som Silvan, Bygma, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Davidsen og Harald Nyborg.

Priser på tagstige

Det har vist sig at være i høj grad ukompliceret for enhver at lave prissammenligning på billige tagstige online i blandt diverse online outlets, og altså har flertallet af online butikker set sig tvunget til at mindske prisen på tagstige kolossalt, og derudover tilbyde portofri fragt.

Trods dette kan det alligevel vise sig lønnende at checke nogle få internet virksomheder i Danmark efter udsalg og tilbud på tagstige online forinden du køber, således at man ikke er i tvivl om at modtage den mest betalelige pris. Se ikke kun på de kendte byggekæder som XL-Byg, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, 10-4 og Bauhaus.

Du må ikke desto mindre være klar over, at såfremt en online shop tilbyder billige tagstige online til salg for en udsalgspris der kan virke helt fantastisk billig, så kan det undertiden være en indikation på en uærlig internet butik. Shopping med kort er trods alt omfavnet af en lovbestemmelse, der værner dig som kunde imod bedrageriske internet butikker.

Vi slår generelt et slag for kortbetalinger eller mobilbetaling. Som alternativ burde du overveje en afbetalingsløsning fra fx ViaBill, ifald du tilstræber at afbetale betalingen af tagstige af flere omgange. Dette tilbydes som regel i nicheforhandlere, men dog sjældent de udbredte byggekæder som for eksempel Bauhaus, Stark, Silvan, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bygma.

Når der ses på tendenserne bliver det markant, at online shoppere typisk søger for eksempel køb tagstige og tagstige priser. Derudover oplever man typisk folk søge eksempelvis tagstige online, tagstige tilbud samt billig tagstige.

Analyser folks evalueringer

Trustpilot præsterer ultra gode genveje til at verificere en lang række eksisterende forbrugeres domme og herved er det godt, at du beser online virksomhedens kritik inden du handler billige tagstige online.

Facebook indebærer endvidere stort set habile metoder til at få indtryk af internet webshoppens kundetilfredshed. Her er der faktisk e-forretninger hvor man kan afgive en evaluering af købsoplevelsen, hvilket lige så vel burde benyttes til afvejning af tidligere kunders oplevelser.

Forud for at folk køber billige tagstige online på en netbutik bør man når alt kommer til alt tage stilling til forhandlerens handelsvilkår, dog er det normalt en omfattende opgave, i særdeleshed hos de udbredte byggecentre som XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Stark, Davidsen, 10-4, Bygma og Harald Nyborg.

Et alternativ kunne måske være at efterse hvorvidt online forretningen er godkendt af e-mærket, fordi det kan være en tilkendegivelse af at online shoppen overholder dansk lovgivning, udover at e-forretningen tit overværes af fagmænd som mestrer lovgivningen.

Derudover tilbydes du lejlighed til at blive assisteret, såfremt du bliver udsat for problemstillinger ved din bestilling af tagstige. Tilsvarende er det fornuftigt at du er påpasselig med de mest aktuelle reglementer der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af tagstige online, for eksempel den returpolitik online butikken har.

Her er det også vigtigt, at man til enhver tid sikrer ens kvittering, så man når som helst vil kunne påvise bestillingen af tagstige, hvad end man har købt hos Davidsen, Silvan, 10-4, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma eller XL-Byg.

Hanne N gav 5 stjerner

Alt var i orden

Louise Jensen gav 4 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

Camilla gav 5 stjerner

Hurtig levering godt gået

Poul Jensen gav 4 stjerner

Fornuftig pris

9 gode råd til køb på nettet
1Før folk handler billige tagstige i en webshop kan man ideelt set kigge på forhandlerens forretningsbetingelser, men det er almindeligvis ikke specielt ophidsende. Tillige er det smart at køber er opmærksom på de mest centrale betingelser der indvirker på shopping af billige tagstige online, fx hvilken ombytningsrettighed netbutikken kører med.
2Antal dages levering kan vise sig at være særdeles væsentlig hvis man står og skal bruge din ordre med det samme, og herved er det fuldkommen centralt at man kontrollerer leveringstiden for tagstige. Adskillige internet virksomheder yder billig levering på næste hverdag på en masse produkter, som tager udgangspunkt i at ordren lægges før et besluttet klokkeslæt.
3Trustpilot giver dig ret så troværdige løsninger til at dechifrere en række aktuelle brugeres domme og på grund af dette er det anbefalelsesværdigt, at du undersøger internet webshoppens bedømmelser forud for at du shopper billige tagstige online. Facebook byder på tilsvarende egentlig fine løsninger til at få kendskab til e-butikkens popularitet.
4Vi anbefaler generelt at finde ud af hvorvidt e-shoppen er e-mærke godkendt, fordi det er en sikkerhed for at internet webshoppen respekterer de opstillede regler, udover at webbutikken løbende gennemses af jurister der er meget fortrolige de gældende bestemmelser. Forud for at nogen shopper billige tagstige hos en netbutik bør de principielt skimme netbutikkens forretningsbetingelser.
5Størstedelen af e-handler udlover nu diverse billige fragtformer til tagstige. Den mest benyttede er i vore dage udleveringssteder, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente pakken præcis når det passer dig. Leveringsformen er altså ualmindeligt smertefri, og endda også den prisbilligste fragtform.
6En række forretninger på nettet lover fragt uden gebyr på tagstige, men oftest kræver det at du handler for en konkret pris. Som alternativ skulle du beslutte sig for den prisbilligste leveringsudgave, der ofte vil blive at få fragtmanden til at køre varerne til et udleveringssted. Fragtmuligheden bliver til tider endvidere meget let gængelig. Den mest billige leveringsversion er utvivlsomt at du selv henter pakken.
7Det er i dag ret så let gængeligt for os alle at sammenligne priser online på billige tagstige på diverse internet varehuse, og af den grund frembyder adskillige webbutikker gratis levering. Men det kan trods alt vise sig lønsomt at checke nogle få internet webshops efter tilbud og udsalg forinden du bestiller, sådan at man er sikker på at skaffe sig den mest betalelige pris.
8Vi anbefaler handler med kort eller mobilbetaling. Køb med kort er inkluderet i en orden, der støtter køberen imod falske online forretninger. Som et alternativ kan du udnytte et afdragstilbud fra fx ViaBill, hvis du foretrækker at afbetale prisen over en periode.
9Den billigste leveringsmodel vil til enhver tid være at hente varerne selv, men dette betinges af at du har bopæl i nærheden af internet firmaets bopæl. Den løsning er naturligvis super vital ifald du behøver tagstige fluks. Alternativt så tilbyder en række e-shops i Danmark gratis levering, men i de fleste tilfælde kun ifald du køber for en bestemt sum.