SIEVERT Turbo-tagbrændersæt m/5 m slange kort
1.099 kr.
Mere info
SIEVERT Tagbrænder med 5 m slange
675 kr.
Mere info
ROTHENBERGER RoMaxi tagbrændersæt m/5 m slange
475 kr.
Mere info
SIEVERT Turbo-Tagbrændersæt 500mm ø60 mm "uden slange"
749 kr.
Mere info
SIEVERT Turbo-Tagbrændersæt m. 5 m slange
699 kr.
Mere info
SIEVERT Turbo-tagbrændersæt Titanium
1.599 kr.
Mere info
SIEVERT Turbo-tagbrændersæt 180mm/ Ø50 mm brænder "UDEN SLANGE"
849 kr.
Mere info
ROTHENBERGER RoMini tagbrænder kort m/2 m slange
411 kr.
Mere info
SIEVERT Tagbrænder Prof 550/60 mm inkl. regu.+slange
648 kr.
Mere info
SIEVERT Turbo-tagbrændersæt m/5 m slange kort mo
935 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder for dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel returnering. Af den grund bør man tjekke netbutikkens regler.
Der er variationer i prisniveauet på billige tagbrænder alt efter hvor du handler online. Enkelte fokuserer på gode tilbud, imens nogle har faglig sparring. Du skal tænke på hvad der for dig er det vigtigste.
Det er selvsagt ekstremt vigtigt at se, hvorvidt de varer du ønsker at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Alternativt kan du være tvunget til finde et andet.
For nogle er et byggeprojekt ens betydende med stribevis af spørgsmål. Af den grund er det en fordel at købe fra en webshop, som kan tilbyde råd og vejledning til valg af tagbrænder.
Nogle byggecentre tilbyder et stort sortiment af varer, og øvrige har fokus på en specifik varegruppe. Du kan tænke over hvorvidt det er afgørende for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge i blandt, foruden blot tagbrænder.
Når du skal have dine byggematerialer hurtigt eller blot har lyst til at undvære leveringsomkostningen, så kunne du overveje at fragte byggematerialerne personligt. Det er navnligt et alternativ ved de udbredte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder har butikker nær dig, og derfor har folk chancen for at handle online og transportere materialerne personligt. Derfor kan du vælge at blive fri for fragtgebyret, og ovenikøbet skaffe produkterne lige nu.
De store byggemarkeder er populære og bekendte forretninger, som kan give en tryghedsfornemmelse når du shopper online. Dette er noget nogle vil se som positivt.
De kendte byggemarkeder tilbyder varer fra flere nicheshops, og så kan du vælge fra et bredt sortiment af tagbrænder online.

Nichewebshop

Hovedparten af webshops med fokus på et smalt varesortiment har en dyb forståelse for de varer de sælger online, da de kun sælger disse produkter. Ergo vil du modtage en høj grad af nyttig hjælp fra medarbejdere som er eksperter i lige præcis tagbrænder.
Alverdens webshops med fokus på en enkelt niche er producenter af de varer der sælges i de kendte byggemarkeder. Idet du køber direkte på nichebutikkerne online bør du få bedre priser.
Forskellige specialiserede webshops er iværksættervirksomheder, der oftest har danske ejere, givetvis endda fra dit lokalområde. Dem støtter du når du handler tagbrænder online fra deres webshop.
Danmarks største byggekæder
tagbrænder bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og lønner i dag flere end 1.000 kollegaer i de 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

tagbrænder harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og styres dagligt af omtrent 2.000 ansatte i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

tagbrænder silvan

Silvan blev etableret i 1968, og styres dagligt af ca. 1.000 medarbejdere i firmaets 41 byggecentre. Silvan specialiserer sig i salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg startede i 2002, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 personer i selskabets 104 varehuse. XL-Byg har fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og beskæftiger i dag cirka 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og omfatter i dag flere end 100 kollegaer i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og udgøres i dag af omkring 500 medarbejdere i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 mennesker i forretningens 72 varehuse. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og styres dagligt af mere end 1.000 ansatte i kædens 9 butikker. Davidsen fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

tagbrænder jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og omfatter i dag i omegn af 2.100 ansatte i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Man skal aldrig nogensinde stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Ofte vil det være uundværligt at du har udstyret klar til brug før du indleder arbejdet. Det er derudover afgørende at tillægge de tilhørende omkostninger i regnskabet for byggeriet.
2I visse tilfælde kan man forsøge at få støtte fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det ydes såfremt renoveringen bidrager positivt til miljøet. Af få tilbud om et bidrag er altså afhængig af at byggeprojektet influerer positivt på klimaet.
3Du må aldrig forsømme dit velbefindende, så glem ikke påklædning herunder sikkerhedshjelm som sikrer dig mod hændelige skader. Det er af stor betydning at du husker din sikkerhed i arbejdet, i særdeleshed såfremt du ikke skaffer professionel assistance.
4Forinden du indleder dit byggeprojekt kan det blive aldeles vigtigt at sikre sig, at byggeprojektet overhovedet ikke er ulovligt. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der være mange love omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
5Der præsenterer sig næsten altid overraskende hovedpiner ved svære projekter, og på grund af det kan det vise sig afgørende at der er afsat god tid i planen, som bidrager til at man er sikker på at man får det færdiggjort.
6Det kan vise sig nødvendigt at indhente assistance til projektet, især i tilfælde af større byggerier. Større byggeprojekter behøver flere mennesker. I øvrigt bliver det bedre og mere interessant når man er flere om det.
7Der findes et bredt udvalg af hjælpeartikler og videoer på nettet hvorfra du kan få inspiration. Ikke mindst YouTube giver dig adgang til rigelig udbytterig viden, navnligt såfremt man bruger engelske søgeord.
8For udendørs byggeprojekter kan eventuelt regnvejr få stor betydning. Af den grund skal du tit tage et kig på vejrforudsigelserne i perioden for igangsættelsen af arbejdet, så du undgår at det mod forventning starter med at stå ned i stænger absolut lige når du står midt i det svære byggeprojekt.
9I mange tilfælde vil det være betydningsfuldt at udfærdige en budgetoversigt for ombygningen, så man føler sig i kontrol med omkostningerne. Det bør være rationelt at kortlægge alle poster, og efterfølgende notere eventuelle tilbud på hver eneste af dem.
10Måske burde du overveje om du selv vil klare hele projektet, eller du hellere burde fremskaffe hjælp fra en professionel til færdiggørelsen af projektet. Såfremt du fremskaffer professionel assistance vil det oftest være en god idé at notere prisoverslag fra en håndfuld håndværkere.
11Planlægning viser sig som vejen til at komme i mål med dit byggeprojekt. Du kunne overveje at nedskrive en effektiv plan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med på hvilke tidspunkter, og som også indeholder en prioriteringsliste. Husk at være realistisk når du laver din arbejdsplan.
12Potentielt kan det vise sig aktuelt at du har de påkrævede bygningsmaterialer disponible på forhånd inden du indleder eksekveringen. Du kunne med fordel forfatte en overskuelig indkøbsliste med alt hvad der bliver brug for, og bagefter eftergå listen, med øje for at du sikrer dig at du ikke har glemt noget.
De højest ratede byggeshops
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som naturligvis er rigtig overlegent. Scoren er et gennemsnit af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 86 % giver 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er absolut overlegent. Scoren er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvor intet mindre end 84 % giver den bedste karakter, og alene 2 % giver den laveste karakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket jo er usædvanligt flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med topkarakter, og bare 9 % kvitterer med bundkarakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, hvilket tydeligvis er virkelig flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvoraf intet mindre end 76 % har givet maksimum point, og kun 4 % kvitterer med den dårligste rating. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som klart er rigtig betryggende. Karakteren er regnet ud fra 23.161 ratings, hvor imponerende 69 % har givet 5 stjerner, og bare 8 % kvitterer med den laveste karakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsløsning er smartest?

Temmelig mange online varehuse giver nu om stunder et hav af forskellige billige leveringsformer til tagbrænder. Den mest benyttede er nu om dage levering til en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter de nyindkøbte produkter på et valgfrit tidspunkt. Fragtmetoden er nemlig vældig bekvem, samt ofte tilmed den mest betalelige fragtmulighed.

Du kunne ydermere overveje at vælge at få udbragt hjem til din privatadresse eller ud til din arbejdsplads. Fragtmuligheden viser sig jævnligt et hak mere bekostelig, men desuden virkelig ligetil med tagbrænder online. Den billigste leveringsudgave er uden tvivl at hente varerne selv, hvilket dog står og falder med at du bor nær webshoppens byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringstidspunktet på tagbrænder er jo ekstremt central såfremt man behøver dine nye varer nu og her, så herved er det relativt på sin plads at man studerer det anslåede leveringstidspunkt ved tagbrænder. Mange butikker på nettet – eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – lover billig 1 hverdags levering på mange varer online, men vær vagtsom da det antager at orden realiseres forinden et aftalt klokkeslæt, så de har udsigt til at kunne nå at få bestillingen ordnet inden logistikmedarbejderne holder fyraften.

En række shops på nettet yder levering uden beregning på tagbrænder online, men i de fleste tilfælde kun såfremt man bestiller for en fastsat sum. Som alternativ skal man beslutte sig for den billigste leveringsmanér, som typisk vil blive at få dem til at levere pakken til en pakkeshop.

De store kæder tildeler klik-og-hent hvor man bestiller billig tagbrænder på nettet og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg og 10-4. Byggekæderne yder eksempelvis klik-og-hent på tagbrænder i disse områder:

Solrød Strand, København, Ikast, Frederiksværk, Brabrand, Jyllinge, Roskilde, Hillerød, Vanløse, Aarhus, Brønshøj, Valby, Struer, Lystrup, Allerød, Thisted, Hobro, Korsør, Vordingborg, Risskov, Aabenraa, Holbæk, Varde, Hørsholm, Ringsted, Tilst, Randers, Hvidovre, Frederikssund, Nakskov, Ishøj, Lillerød, Lyngby, Kokkedal, Herning, Køge, Næstved, Vallensbæk, Charlottenlund, Rødovre, Haslev, Taastrup, Åbyhøj, Middelfart, Esbjerg, Albertslund, Greve, Værløse, Vejle, Dragør, Gentofte, Grenaa, Nærum, Hedehusene, Holstebro, Farum, Kolding, Brøndby, Skanderborg, Viborg, Silkeborg, Gladsaxe, Frederiksberg, Rønne, Hedensted, Fredericia, Birkerød, Højbjerg, Stenløse, Virum, Søborg, Glostrup, Ballerup, Haderslev, Ølstykke, Skive, Herlev, Nørresundby, Tårnby, Horsens, Rudersdal, Helsingør, Brønderslev, Odder, Frederikshavn, Hjørring, Slagelse, Nyborg, Svendborg, Odense, Nykøbing Falster, Sønderborg, Aalborg, og Kalundborg, .

Click-and-collect af tagbrænder er tilgængeligt i samtlige regioner af Danmark: Sjælland (Hovedstaden, Bornholm, Vestsjælland, Falster, Østsjælland, Nordsjælland, Lolland, Midtsjælland, Sydsjælland, Amager), Jylland (Nordjylland, Vestjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Midtjylland, Østjylland) og Fyn (Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn).

Når vi kigger i data er det klart, at internetbrugere ofte efterspørger fx køb tagbrænder og tagbrænder online. Derudover oplever man som regel internet shoppere lede efter blandt andet billig tagbrænder, tagbrænder priser og tagbrænder tilbud, foruden de udbredte byggekæder som Bygma, Bauhaus, Stark, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, 10-4 og Harald Nyborg.

Priser på tagbrænder

Det har vist sig at være ret ligetil for alle og enhver at finde de laveste priser på billige tagbrænder online i blandt diverse e-shops, og for det har flere netbutikker ikke kunne lade være med at nedbringe salgspriserne på tagbrænder enormt, og ydermere sikre gratis fragt.

Derfor kan det stadigvæk være lukrativt at sammenholde enkelte internet virksomheder i Danmark efter billige priser på tagbrænder online før du handler, så man er sikret at opnå den prisbilligste pris. Kig ikke bare på de kendte byggekæder som Silvan, 10-4, Davidsen, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Du skal trods alt ikke overse, at såfremt en e-butik udbyder billige tagbrænder online for en salgspris der er mystisk billig, så burde det i nogle tilfælde være et karakteristika der viser en bedragerisk netbutik. Køb med gængse betalingskort er imidlertid omfavnet af en vedtægt, som assisterer folk imod uægte online virksomheder.

Vi slår generelt et slag for køb med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kunne du drage nytte af en løsning på afbetaling fra for eksempel ViaBill, når du agter at dække pengene til tagbrænder senere. Det tilbydes som regel i nicheforhandlere, men sjældent de velkendte byggekæder som fx 10-4, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen og XL-Byg.

Når vi ser på tallene er det markant, at folk typisk søger for eksempel tagbrænder online og billig tagbrænder. Derudover oplever man ofte internet shoppere søge bl.a. køb tagbrænder, tagbrænder tilbud og tagbrænder priser.

Undersøg tidligere brugeres evalueringer

Trustpilot leverer en del relevante løsninger til at bese ret mange tidligere brugeres oplevelser og derfor er det at foretrække, at du tjekker webshoppens omtaler inden du lægger din bestilling på billige tagbrænder online.

Facebook yder tilsvarende super tiltalende løsninger til at få kendskab til internet forhandlerens pålidelighed. Derudover ses faktisk online forhandlere hvor du kan udfærdige en vurdering af virksomhedens service, hvilket tillige må benyttes til at bedømme tilfredsheden hos kunderne.

Før nogen køber billige tagbrænder online hos en internet handler burde de utvivlsomt gennemlæse deres vilkår, men det er for det meste ikke specielt ophidsende, specielt med de velkendte byggecentre som Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Harald Nyborg og Stark.

Et alternativt forslag kunne derfor være at kontrollere hvorvidt internet selskabet er e-mærke godkendt, hvilket burde være et tegn på at internet forhandleren retter sig efter gældende dansk lovgivning, samt at e-butikken tit føres tilsyn med af specialister der har ekspertise inden for lovene på området.

Dette er desuden din anledning til bistand, for så vidt du oplever dilemmaer i forbindelse med din ordre på tagbrænder. Ligeledes stiller vi forslag om at kunden er oppe på mærkerne omkring de vigtigste bestemmelser der kan håndhæves i forbindelse med købet af tagbrænder online, som fx den bytteret e-firmaet kører med.

På grund af dette er det på samme måde essesentielt, at man når som helst bibeholder ens e-mail kvittering, således man altid kan påvise sin bestilling af tagbrænder, uafhængig af om man køber hos Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Silvan eller Harald Nyborg.

Martin R gav 5 stjerner

Har handlet der før

Birthe gav 4 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

Jette G gav 5 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

Anna Poulsen gav 5 stjerner

Super hurtigt leverance.

9 gode råd til online shopping
1Generelt slår vi et slag for shopping med kort eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er inkluderet i en ordning, hvilket begunstiger en overfor snydagtige online firmaer. Som en anden løsning bør du drage fordel af et afbetalingstilbud fra f.eks. ViaBill, når du tilstræber at finansiere pengene i flere bidder.
2Adskillige shops på nettet udlover efterhånden et bredt udvalg af billige metoder til levering til tagbrænder. En af de mest almindelige er i dag pakkeshoppen, hvor du kan afhente din pakke på et selvvalgt tidspunkt. Fragttypen er nemlig ualmindeligt problemfri, samt oftest tilmed den billigste mulighed for fragt.
3Før folk handler billige tagbrænder i en internet butik burde de helt sikkert tage stilling til deres vilkår, det er dog uden tvivl ikke særlig spændende. Ligeså er det en hjælp at man er obs på de grundlæggende retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med købet af billige tagbrænder online, som eksempelvis den returpolitik internet selskabet lover.
4Trustpilot medfører altid solide muligheder for at verificere adskillige eksisterende forbrugeres tanker og herved er det godt, at du sonderer internet forhandlerens omtaler forinden du shopper billige tagbrænder online. Facebook frembringer tillige uden sammenligning relevante muligheder for at få indtryk af webshoppens kundefokus.
5Fragttiden er yderst udslagsgivende om du mangler dine nye varer omgående, og af den grund er det ganske centralt at vi checker leveringstiden på tagbrænder. En stor portion shops på nettet tilsiger billig levering på næste hverdag på mange af deres varer, men vær obs på at det er påkrævet at orden realiseres forinden et nøjagtigt klokkeslæt.
6Vi anbefaler generelt at undersøge om internet webshoppen er medlem af e-mærket, grundet at det skulle være et kendetegn for at e-firmaet opfylder gældende dansk lovgivning, samt at online firmaet løbende ses til af sagkyndige der har den nødvendige knowhow om lovene på området. Inden nogen køber billige tagbrænder i en e-shop bør de ideelt set gennemgå dens handelsvilkår.
7Nogle få netbutikker yder fragt uden beregning på tagbrænder, men undertiden kun ifald der indkøbes for et bestemt beløb. Derudover kan man tage den billigste form for levering, der mange gange vil blive at få leveret ordren til et afhentningssted. Leveringstypen bliver almindeligvis også temmelig ligetil. Den billigste mulighed for fragt er uden tvivl at hente pakken selv.
8Det er jo temmelig hensigtsmæssigt for folk at lave prissammenligning online på billige tagbrænder på diverse webbutikker, og ergo frembyder langt de fleste online varehuse levering uden omkostninger. Derfor kan det ikke desto mindre være smart at efterse en række internet forhandlere efter tilbud inden du gennemfører dit køb, således at du er velinformeret til at få fat i den mindst kostelige pris.
9Den mest prisbevidste fragtløsning er utvivlsomt at du selv henter pakken, men den løsning er betinget af at du er tæt på e-forhandlerens adresse. Den slags levering er naturligvis temmelig betydningsfuld i tilfælde af at man står og skal bruge tagbrænder øjeblikkeligt. Alternativt så yder flere internet firmaer levering uden gebyr, men for det meste er det betinget af at du køber for et fastsat beløb.