Tæpperenser Kärcher SE 4002
1.795 kr.
Mere info
Børstehoved til Puzzi 10/2 Adv. Kärcher PW 30/1 til 10/2
6.895 kr.
Mere info
Tæpperenser Kärcher SE 5.100
2.195 kr.
Mere info
Tæpperenser Kärcher Puzzi 10/2 Adv
10.125 kr.
Mere info
Sæbe til tæppe/tekstilrens Dry & ex, 1/80 Liter Kärcher RM 767/1
186 kr.
Mere info
Powerbørste, 300 mm Kärcher PW20
9.995 kr.
Mere info
Kärcher Tæpperenser Se 5.100
2.099 kr.
Mere info
Tæpperenser Kärcher Puzzi 8/1 C
3.995 kr.
Mere info
Tæpperenser Kärcher PUZZI 30/4 E
27.999 kr.
Mere info
Kärcher Tæpperenser Puzzi 8/1 C
4.995 kr.
Mere info
Tæpperenser professionel Fantom PROMIDI 250CP
3.744 kr.
Mere info
Tæpperenser Kärcher BRS 43/500 C
21.995 kr.
Mere info
Tæpperenser Kärcher Puzzi 30/4
16.995 kr.
Mere info
Tæpperenser Kärcher BRC 45/45 C
59.624 kr.
Mere info
Tæpperenser Kärcher BRC 30/15 C
23.688 kr.
Mere info
Tæpperenser Kärcher SE 4001
1.495 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart meget vigtigt at tjekke, hvorvidt de varer du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Alternativt kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Du vil finde ulighed i salgspriserne på billige tæpperenser hos de forskellige online byggekæder. Enkelte tilbyder billige priser, imens øvrige har faglig rådgivning. Du bør vide hvad du foretrækker.
Flere byggekæder har et enormt udvalg, hvorimod nogle har fokus på en specifik varetype. Du bør reflektere over hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange produkter at vælge i mellem, udover bare tæpperenser.
Ifald du skal bruge dine byggematerialer nu og her eller bare vil spare fragtgebyret, så kunne du overveje at transportere byggematerialerne på egen hånd. Det er hovedsageligt et alternativ ved de kendte byggekæder.
Du bør have fokus på hvilke regler der gør sig gældende når du bestiller online, så du kan undgå udfordringer med fx returret. Derfor skal man undersøge webshoppens betingelser.
For de fleste er byggeri forbundet med massevis af spørgsmål. Hermed bør du bestille ved en online byggeshop, hvor du tilbydes information omkring tæpperenser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er populære og højtprofilerede virksomheder, som medvirker til øget troværdighed når man stopper online. Det kan du se positivt på.
De velkendte byggekæder udbyder produkter fra adskillige nicheshops, hvilket giver dig mulighed for at shoppe fra et stort udvalg af tæpperenser online.
De velkendte byggekæder finder du i det meste af landet, og hermed har man valget om at købe online og fragte produkterne personligt. Dermed har man valget om at undvære fragtgebyret, og sågar få varerne nu og her.

Nichewebshop

Mange specialiserede netshops styrer selv produktionen af produkterne der sælges i de kendte byggemarkeder. Ved at købe direkte fra de nichefokuserede netbutikker online vil du få en lavere pris.
Hovedparten af niche netbutikker er små virksomheder, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, gerne tilmed lokalt fra dit område. Dem støtter du ved at handle tæpperenser online på deres hjemmeside.
Flertallet af niche netbutikker er ekstraordinært passionerede omkring deres varer, da de fokuserer specifikt på disse varer. Pga. dette kan du forvente mere gavnlig sparring fra mennesker med specialistviden i lige præcis tæpperenser.

automatisk, hånd, håndholdt, lille, mini, professionel, dyson, Electrolux, Kärcher, Nilfisk, Numatic, Vax, Würth, 230v, damp, bil, gulvtæpper, hjemmebrug, møbler

De største byggecentre i Danmark

Davidsen kom frem i 1944, og beskæftiger i dag flere end 1.000 kollegaer i kædens 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

tæpperenser jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og udgøres nu af flere end 2.100 personer i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber gode tilbud til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og udgøres nu af i omegn af 500 ansatte i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og omfatter i dag i nærheden af 100 mennesker i forretningens 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

tæpperenser harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og beskæftiger i dag ca. 2.000 kollegaer i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 personer i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og lønner i dag cirka 2.000 medarbejdere i de 72 butikker. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og udgøres nu af ca. 2.300 medarbejdere i virksomhedens 56 butikker. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

tæpperenser silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 medarbejdere i firmaets 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

tæpperenser bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu omtrent 1.000 mennesker i selskabets 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på billige priser til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Det er en god idé at få assistance til arbejdet, især når det kommer til væsentlige byggeprojekter. Omfangsrige opgaver bør udføres af flere end en enkelt person. I øvrigt er det mere produktivt og mere minderigt når man er flere til at løse opgaven.
2Der viser sig altid uforudsete problemer når det kommer til omfangsrige byggeprojekter, og pga. dette kan det være afgørende at man har afsat nok tid i arbejdsplanen, med det formål at man kan være sikker på at nå det inden ens deadline.
3Du bør aldrig nogensinde negligere dit eget ve og vel, så glem ikke beklædning som fod- og hovedbeklædning der skåner dig mod eventuelle ulykker. Det er klogt at du har styr på sikkerheden i dit byggeprojekt, hovedsageligt når du ikke sikrer dig hjælp fra en ekspert.
4Forinden du går i gang med byggeriet kan det være yderst betydningsfuldt at være sikker på, at byggeprojektet overhovedet overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i din bopæl kan der gælde forskellige love som beskriver, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
5Det bliver vigtigt at du har de påkrævede byggematerialer disponible før du går i gang med projektet. Du har god gavn af at udarbejde en simpel huskeliste som samler hver eneste ting der skal bruges, og efterfølgende granske punkterne, så du bliver sikker på at du har husket det hele.
6Du har adgang til en hel række vejledninger og videoer på forskellige hjemmesider hvorfra du kan få gratis hjælp. Navnligt YouTube er anvendeligt med overvældende meget anvendelig info, særligt når du bruger engelske søgeord.
7Godt forarbejde er vejen til at få en god oplevelse med dit arbejde. Du bør forfatte en velovervejet handlingsplan, som viser hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave på hvilket tidspunkt, med en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Vær konkret når du laver agendaen.
8Typisk vil det være af stor betydning at lave et budget for arbejdet, så du har kontrol over omkostningerne. Det kan være behjælpeligt at notere hver enkelt udgift, og herefter kortlægge den billigste pris på dem én efter én.
9Måske det ville være relevant at overveje om byggeriet kan klares alene, eller du hellere burde anskaffe assistance fra en fagperson til noget af byggeprocessen. Ifald du tager imod assistance fra en professionel kunne det være fordelagtigt at modtage tilbud fra en håndfuld firmaer.
10Du kan indhente støtte fra det offentlige til byggerier. Det tilbydes ifald renoveringen er miljøvenligt. Modtagelsen af tilskud betinges altså af at projektet har betydning for planeten.
11For projekter udenfor har vejrsituationen stor betydning. Af den årsag bør du jævnligt undersøge vejrberetningerne i tiden op til byggeprojektet, så du undgår at det uanmeldt går i gang med at regne når du netop er gået i gang med det store projekt.
12Man må nødig undvære arbejdsredskaber. Tit vil det være fundamentalt at du har værktøjet disponibelt når du begynder på byggeprocessen. Derudover er det vigtigt at indregne de medfølgende omkostninger i regnskabet for byggeriet.
De højest ratede byggemarkeder
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er fantastisk betryggende. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 9 % giver bundkarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er ret så overlegent. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 bedømmelser, hvor ikke mindre end 69 % giver toprating, og bare 8 % har givet den laveste karakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er yderst betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvor intet mindre end 76 % har givet toprating, og alene 4 % har givet 1 stjerne. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er kolossalt betryggende. Vurderingen er baseret på 11.467 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet toprating, og blot 2 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er enormt flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvoraf hele 84 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for levering er smartest?

Temmelig mange internet webshops tilbyder i vore dage en hel del forskellige billige fragtmetoder til tæpperenser. En af dem der er mest populær er i dag at få leveret til et afhentningssted, som gør det muligt at hente din ordre når du har tid. Fragttypen er altså i høj grad enkel, og ofte desuden den mest letkøbte mulighed for levering.

Du kan alternativt vælge at bestille ordren til levering til din private bopæl eller til dit arbejde. Denne viser sig almindeligvis et hak dyrere, men ydermere særdeles overkommelig med tæpperenser online. Den mest billige leveringsmulighed er utvivlsomt at du selv henter produkterne, hvilket dog afhænger af at du befinder dig i nærheden af internet shoppens butikker, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringshastigheden på tæpperenser kan vise sig at være særligt essentiel om du mangler dine nye produkter inden for få dage, så af den grund er det utvivlsomt passende at man kontrollerer leveringstiden ved tæpperenser. En hel del internet selskaber – for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – giver løfte om billig levering på blot en enkelt hverdag på en hel del varer online, men det nødvendiggør at handlen gemmenføres forinden et givent klokkeslæt, sådan at de har mulighed for at nå at få produktet ud af døren forud for at de logistikansatte drager hjemad.

Nogle få internet forretninger frembyder portofri fragt på tæpperenser online, men i mange tilfælde gælder det kun hvis man køber for en konkret sum. I øvrigt må du vælge den billigste leveringsversion, hvilket i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at bringe dine produkter til et afhentningssted.

En lang række kæder giver klik-og-hent hvor man køber billig tæpperenser på nettet men selv henter i byggemarkedet. Fx Davidsen, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bygma. Byggekæderne foreslår blandt andet klik-og-hent på tæpperenser i følgende byer:

Brøndby, Struer, Roskilde, Greve, Vejle, Brønshøj, Holbæk, Hillerød, Jyllinge, Viborg, Birkerød, Glostrup, Vordingborg, Horsens, Gladsaxe, Tårnby, Frederikshavn, Allerød, Hedensted, Taastrup, Gentofte, Valby, Frederiksberg, Brabrand, Vallensbæk, Vanløse, Frederiksværk, Risskov, Farum, Dragør, Hjørring, Lyngby, Middelfart, Tilst, Stenløse, Skanderborg, Esbjerg, Køge, Varde, Solrød Strand, Kokkedal, Haslev, Virum, Herlev, København, Nørresundby, Ikast, Værløse, Odder, Nykøbing Falster, Korsør, Albertslund, Slagelse, Nyborg, Frederikssund, Haderslev, Sønderborg, Lillerød, Fredericia, Charlottenlund, Højbjerg, Ringsted, Helsingør, Hedehusene, Holstebro, Rudersdal, Thisted, Aabenraa, Svendborg, Kalundborg, Aalborg, Rødovre, Søborg, Hørsholm, Grenaa, Nakskov, Ølstykke, Skive, Silkeborg, Brønderslev, Randers, Ishøj, Herning, Næstved, Nærum, Odense, Åbyhøj, Lystrup, Hvidovre, Hobro, Kolding, Ballerup, Aarhus, og Rønne, .

Afhentning ift. tæpperenser er tilgængeligt i alle dele af Danmark: Jylland (Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark, Østjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Sydjylland), Fyn (Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn) og Sjælland (Sydsjælland, Østsjælland, Lolland, Bornholm, Midtsjælland, Vestsjælland, Falster, Hovedstaden, Amager, Nordsjælland).

Når der ses på statistikkerne er det klart, at mennesker typisk leder efter fx køb tæpperenser og tæpperenser online. Derudover ser vi typisk mennesker lede efter fx billig tæpperenser, tæpperenser tilbud og tæpperenser priser, foruden de gængse byggekæder som 10-4, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen og Jem og Fix.

Den bedste pris på tæpperenser

Det er jo særligt gnidningsløst for alle at sammenholde priser på billige tæpperenser online hos forskellige e-firmaer, og derved har flertallet af internet virksomheder fundet det nødvendigt at sænke priserne på tæpperenser eftertrykkeligt, og ydermere yde billig fragt.

Det kan dog trods alt vise sig profitabelt at prøve et par forhandlere på nettet efter tilbud på tæpperenser online inden du placerer ordren, så du er skudsikker på at antage den mindst kostelige pris. Kig ikke kun på de velkendte byggekæder som Bauhaus, Davidsen, Silvan, Bygma, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix og Stark.

Man skal ikke desto mindre være så påpasselig, at hvis en e-handler udlover billige tæpperenser online til en salgspris som kan ses som urealistisk billig, så er det for det meste være en indikation på en uoprigtig e-forhandler. Bestillinger med betalingskort er i hvert fald omfattet af en retningslinje, hvilket garanterer kunden imod uoprigtige webbutikker.

Vi foreslår generelt shopping med kort eller MobilePay. Som et alternativ kan du udnytte et afdragstilbud som f.eks. ViaBill, ifald du ser en fordel i at dække prisen på tæpperenser senere. Dette tilbydes typisk hos specialiserede netbutikker, men sjældent de kendte byggekæder som eksempelvis Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, 10-4, Silvan og Bauhaus.

Når man ser på tendenserne bliver det klart, at internet shoppere ofte kigger efter blandt andet tæpperenser tilbud og tæpperenser priser. Derudover oplever man som regel internet shoppere efterspørge for eksempel køb tæpperenser, tæpperenser online og billig tæpperenser.

Analyser andre menneskers ratings

Trustpilot giver dig fuldt ud fordelagtige genveje til at gennemsøge en længere række forhenværende køberes opfattelser og derfor anbefaler vi, at du iagttager internet virksomhedens omtaler før du lægger din bestilling på billige tæpperenser online.

Facebook byder på endvidere forholdsvis fordelagtige muligheder for at få kendskab til e-handlens pålidelighed. I øvrigt ses faktisk forretninger på nettet som giver folk mulighed for at nedfælde en bedømmelse af deres køb, som ligeledes bør udnyttes til at bedømme tidligere kunders oplevelser.

Inden folk handler billige tæpperenser online i en webshop bør de for at være på den sikre side skimme shoppens vilkår, men det er almindeligvis ikke super interessant, især hos de kendte byggekæder som Silvan, Jem og Fix, Bygma, 10-4, XL-Byg, Stark, Davidsen, Harald Nyborg og Bauhaus.

En anden mulighed kan være at bemærke hvorvidt internet selskabet er e-mærke tilsluttet, hvilket generelt er en påvisning af at internet forretningen understøtter de danske retningslinjer, samt at hjemmesiden af og til vurderes af jurister der har meget erfaring med de gældende regler.

Desuden tilbydes du lejlighed til bistand, når du skulle få udfordringer som følge af dit indkøb af tæpperenser. Derudover er det prisværdigt at køberen er sat ind i de primære bestemmelser der influerer på købet af tæpperenser online, som fx den byttepolitik online butikken lover.

Her er det ydermere relevant, at man når som helst bevarer sin ordremail, således man til enhver tid vil kunne eftervise sin bestilling af tæpperenser, ligegyldig om man shopper fra Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Bygma, 10-4, Stark, Davidsen, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Karen Christiansen gav 5 stjerner

Dag til dag levering

Lars Mortensen gav 4 stjerner

god service

Charlotte Poulsen gav 5 stjerner

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

Henrik I gav 5 stjerner

Dag til dag levering

9 tips til din online shopping
1Den mest prisbevidste løsning til levering er dog at du selv henter ordren, som desværre stiller krav om at du har bopæl i nærheden af internet butikkens hjemsted. Den leveringstype er usædvanlig afgørende forudsat vi har brug for tæpperenser fluks. Alternativt så frembyder en hel del internet handler levering uden beregning, men typisk kræver det at der erhverves for et konkret beløb.
2De fleste e-butikker giver i øjeblikket diverse billige leveringsudgaver til tæpperenser. Den mest populære er i vore dage pakkeshoppen, og så kan du blot hente dine produkter når du har mulighed for det. Fragtmuligheden er jo usædvanlig enkel, samt ofte tillige den mest betalelige leveringsløsning.
3Fragttiden er selvfølgelig særdeles essentiel ifald du har behov for produkterne lige om lidt, og af den grund er det relativt vigtigt at vi undersøger det estimerede leveringstidspunkt på tæpperenser. En stor portion webshops giver billig levering på næstkommende hverdag på flere produkter, hvilket dog er betinget af at bestillingen anbringes før et angivent klokkeslæt.
4Vi anbefaler at granske om online firmaet er tilsluttet e-mærket, hvilket kan være en tryghed om at online forretningen accepterer de gældende danske regler, tillige med at e-shoppen en gang i mellem revideres af eksperter der er indført i reglerne. Forinden nogen bestiller billige tæpperenser hos en netshop behøver de til hver en tid tyde virksomhedens forretningsbetingelser.
5Forinden nogen køber billige tæpperenser på en online forretning kunne de når alt kommer til alt gennemgå butikkens regler, dog er det normalt et omfattende projekt. Endvidere stiller vi forslag om at du er vidende om de mest aktuelle retningslinjer der kan have indflydelse på handlen med billige tæpperenser online, for eksempel hvilken byttepolitik e-butikken benytter.
6Trustpilot forærer dig rigtig ærlige løsninger til at gennemgå en stor gruppe tidligere brugeres kritik og derved stiller vi forslag om, at du betragter e-shoppens vurderinger før du shopper billige tæpperenser online. Facebook medfører desuden temmelig uafhængige chancer for at få indtryk af internet forretningens kundefokus.
7Indtil flere shops på nettet sikrer levering uden gebyr på tæpperenser, men for det meste kun såfremt man shopper for et konkret beløb. Derudover skulle man tage den mest letkøbte mulighed for levering, hvilket mange gange er at få dem til at bringe din ordre til en pakkeshop. Den er sædvanligvis på den anden side virkelig praktisk. Den billigste leveringsmulighed er utvivlsomt at hente pakken selv.
8Vi foreslår generelt bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er dækket ind under en regel, som støtter os imod svindlende internet foretagender. Som alternativ bør du vælge en løsning på afbetaling fra f.eks. ViaBill, ifald du har til hensigt at finansiere beløbet i flere bidder.
9Det er i dag ret bekvemt for forbrugerne at finde information om priser online på billige tæpperenser fra diverse internet forhandlere i Danmark, og herved garanterer masser af e-shops fragtfri levering. Derfor kan det alligevel blive tiden værd at studere nogle enkelte internet foretagender efter tilbud og udsalg før du bestiller, så du er skudsikker på at indhente den bedste pris.