Tæpperenser Kärcher SE 4002
1.795 kr.
Mere info
Børstehoved til Puzzi 10/2 Adv. Kärcher PW 30/1 til 10/2
6.895 kr.
Mere info
Tæpperenser Kärcher SE 5.100
2.195 kr.
Mere info
Tæpperenser Kärcher Puzzi 10/2 Adv
10.125 kr.
Mere info
Sæbe til tæppe/tekstilrens Dry & ex, 1/80 Liter Kärcher RM 767/1
186 kr.
Mere info
Powerbørste, 300 mm Kärcher PW20
9.995 kr.
Mere info
Kärcher Tæpperenser Se 5.100
2.099 kr.
Mere info
Tæpperenser Kärcher Puzzi 8/1 C
3.995 kr.
Mere info
Tæpperenser Kärcher PUZZI 30/4 E
27.999 kr.
Mere info
Kärcher Tæpperenser Puzzi 8/1 C
4.995 kr.
Mere info
Tæpperenser professionel Fantom PROMIDI 250CP
3.744 kr.
Mere info
Tæpperenser Kärcher BRS 43/500 C
21.995 kr.
Mere info
Tæpperenser Kärcher Puzzi 30/4
16.995 kr.
Mere info
Tæpperenser Kärcher BRC 45/45 C
59.624 kr.
Mere info
Tæpperenser Kärcher BRC 30/15 C
23.688 kr.
Mere info
Tæpperenser Kärcher SE 4001
1.495 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du skal bruge dine byggematerialer nu og her eller bare vil undvære leveringsomkostningen, så kunne du tænke over at transportere varerne på eget initiativ. Det er især en mulighed hos de store byggecentre.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder ved din bestilling online, så du kan undgå problemer med eksempelvis reklamationer. Man bør derfor undersøge virksomhedens betingelser.
Det er absolut super vigtigt at undersøge, om det produkt du ønsker at købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Som alternativ kan du være tvunget til finde et andet.
Du vil finde ulighed i udsalgspriserne på billige tæpperenser til hjemmebrug fra byggecenter til byggecenter. Enkelte vil have de bedste tilbud, og nogle tilbyder et højt serviceniveau. Du skal tænke igennem hvad der er vigtigst for dig.
For nogle er gør-det-selv projekter ens betydende med adskillige spørgsmål. Derved kan du have fordel af at vælge et online byggecenter, som kan tilbyde sparring omkring tæpperenser til hjemmebrug.
Nogle byggecentre udbyder et enormt varesortiment, imens andre har fokus på en bestemt varegruppe. Du skal overveje om det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge i blandt, udover bare tæpperenser til hjemmebrug.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder har butikker nær dig, og i kraft af det har mange valget om at købe online og fragte produkterne selv. Dermed kan man undvære fragtgebyret, og tilmed hente produkterne hurtigere.
De velkendte byggemarkeder forhandler produkter fra alverdens leverandører, og hermed kan du vælge fra et bredt sortiment af tæpperenser til hjemmebrug online.
De store byggecentre er udbredte og kendte firmaer, hvilket kan give øget sikkerhed når man handler online. Det er noget nogle vil se positivt på.

Nichewebshop

Hovedparten af nichespecifikke webshops står selv for produktion af de varer som de store byggekæder sælger. Ved køb direkte igennem nichebutikkerne online kan du forvente at få skarpere priser.
En masse nichefokuserede netbutikker er opstartsvirksomheder, som typisk er danske, gerne tilmed fra dit lokalområde. Disse kan du støtte når du bestiller tæpperenser til hjemmebrug online på deres hjemmeside.
Størstedelen af nichebutikker på nettet er ekstremt passionerede omkring deres online produktkategori, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Ergo er det forventeligt at du får endnu mere nyttig rådgivning fra nogle med ekspertviden i netop tæpperenser til hjemmebrug.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Stark åbnede i 1896, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 ansatte i virksomhedens 72 byggecentre. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og omfatter i dag mere end 1.000 medarbejdere i forretningens 9 byggecentre. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

tæpperenser til hjemmebrug harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 mennesker i de 33 byggecentre. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

tæpperenser til hjemmebrug bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 kollegaer i de 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på gode tilbud til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og udgøres i dag af ca. 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg fokuserer på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og styres dagligt af i omegn af 2.300 medarbejdere i virksomhedens 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og lønner i dag ca. 100 medarbejdere i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for over 500 millioner kroner.

tæpperenser til hjemmebrug silvan

Silvan startede i 1968, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 ansatte i selskabets 41 varehuse. Silvan er specialiseret i gode tilbud til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og styres dagligt af i omegn af 500 medarbejdere i kædens 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

tæpperenser til hjemmebrug jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.100 mennesker i forretningens 122 butikker. Jem og Fix tilstræber gode tilbud til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Planlægning vedbliver at være nøglen til et godt forløb med projektet. Du må forfatte en struktureret strategi, som viser hvilke opgaver du planlægger at løse på hvilket tidspunkt, samt derudover en rækkefølge. Vær skarp når du udarbejder din agenda.
2Potentielt kan det vise sig fundamentalt at have alle materialer til disposition forinden du indleder håndværket. Du kunne lave en hurtig indkøbsseddel som samler alle de ting som er nødvendige, og derefter efterse punkterne, med øje for at du er overbevist om at du har husket alt.
3Det kan vise sig at være godt at indhente en hjælpende hånd til dele af projektet, specielt når det kommer til større byggeprojekter. Større ting skal gerne udføres af mere end en person. Desuden vil det vise sig mere produktivt og mere interessant når man er flere om det.
4Det kan vurderes hvorvidt du ønsker at klare det hele selv, eller du hellere skal hente assistance fra en fagmand til områder af projektet. Når du henter professionel assistance er det normalt at modtage prisoverslag fra flere entreprenører.
5Du kan spørge om økonomisk støtte til byggerier. Det ydes ifald byggeriet bidrager positivt til klimaet. Bidraget kræver dermed at renoveringen har betydning for miljøet.
6Du bør unden ingen omstændigheder nedprioritere sikkerheden, så glem ej påklædning som fx sikkerhedssko som sikring med henblik på potentielle uheld. Det er klogt med fokus på sikkerheden i arbejdet, ikke mindst såfremt du ikke fremskaffer assistance fra en professionel.
7Det kan vise sig at være vigtigt at nedskrive en budgetoversigt for optimeringen, så man har kontrol over udgifterne. Det vil være forstandigt at kortlægge samtlige udgifter, og herefter notere mulige tilbud på hver eneste af dem.
8Der viser sig utvivlsomt uforudsigelige hovedpiner i tilfælde med omfattende opgaver, og på grund af det vil det vise sig betydningsfuldt at der er afsat passende plads i handlingsplanen, som gør at man er afslappet omkring at nå det inden ens deadline.
9Ved opgaver udendørs har vejret meget at sige. Derfor skal du regelmæssigt kigge på femdøgnsprognosen lige før dit byggeprojekt, så du slipper for at det med et brag går i gang med at vælte ned absolut lige når du står midt i det ellers velplanlagte byggeprojekt.
10Forud for at du påbegynder byggeriet kan det være højst centralt med et tilsagn om, at det du vil bygge ikke er i strid med loven. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der vise sig forskellige love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad der er ulovligt.
11Du kan finde et bredt udvalg af vejledninger og videoer via internettet som der kan findes inspiration i. Især YouTube yder assistance med utrolig meget brugbar oplysning, specielt såfremt man kigger på engelsk.
12Man bør på ingen måde gå ned på værktøj. Typisk kan det vise sig erstatteligt at du har udstyret til disposition akkurat som du begynder på byggeriet. Det er i øvrigt fordelagtigt at medregne udgifterne hertil i din økonomiske plan.
De højest bedømte byggekæder
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er usædvanligt betryggende. Karakteren er baseret på 11.467 anmeldelser, hvor imponerende 86 % giver maksimum point, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, hvilket jo er kolossalt flot. Ratingen er baseret på 28.109 anmeldelser, hvoraf imponerende 76 % har givet topkarakter, og alene 4 % giver den laveste karakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er utrolig beundringsværdigt. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 ratings, hvor hele 69 % har givet toprating, og alene 8 % har givet den laveste karakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket altså er ret så flot. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og bare 2 % har givet den dårligste rating. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket jo er ultra betryggende. Evalueringen grundlægges af 2.856 anmeldelser, hvor imponerende 59 % har givet den bedste karakter, og blot 9 % har givet den laveste karakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Hvilken fragtmulighed er smartest?

En hel del e-shops yder til alt held et bredt udvalg af billige former for fragt til tæpperenser til hjemmebrug. En der er meget almindelig er nu om stunder at få leveret til en pakkeshop, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente bestillingen når det passer dig bedst. Løsningen er jo yderst uproblematisk, og mange gange endda den mest betalelige leveringsversion.

Du kan alternativt foretrække at få produkterne bragt til din bopæl eller ud til din arbejdsplads. Fragtmuligheden bliver som regel en tak mere bekostelig, men ydermere virkelig simpel ift. tæpperenser til hjemmebrug online. Den prisbilligste mulighed for fragt er uden tvivl selv at hente ordren, som dog beroer på at du bor nærved internet forretningens byggemarked, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringstiden på tæpperenser til hjemmebrug er naturligvis meget central i tilfælde af at du absolut skal bruge din ordre omgående, så derfor er det ganske afgørende at du gransker det forventede leveringstidspunkt ved tæpperenser til hjemmebrug. De fleste webbutikker – for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – frembyder billig levering på næstkommende hverdag på de fleste af deres varer online, men som imidlertid afhænger af at du når at bestille inden et besluttet klokkeslæt, sådan at de sandsynligvis kan nå at få varerne ordnet inden de lageransatte tager hjem.

Nogle shops på nettet præsterer portofri levering på tæpperenser til hjemmebrug online, men i mange tilfælde er det så præmissen at man køber for en præcis sum. Alternativt må du gribe den billigste fragtmetode, hvilket oftest vil blive at få kørt produkterne til et udleveringssted.

En række webbutikker udlover klik-og-hent hvor du bestiller billig tæpperenser til hjemmebrug derhjemme og selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Bygma, 10-4, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Davidsen. De foreslår fx afhentning af tæpperenser til hjemmebrug i følgende byer:

Herlev, Kalundborg, Greve, Aarhus, Brønshøj, Taastrup, Korsør, Nykøbing Falster, Herning, Aalborg, Hedensted, Køge, Holstebro, Hillerød, Hvidovre, Varde, Valby, Frederikshavn, Frederiksberg, Lillerød, Thisted, Lystrup, Vejle, Tilst, Sønderborg, Ringsted, Ikast, Stenløse, Ølstykke, Brønderslev, Fredericia, Gentofte, Brabrand, Helsingør, Jyllinge, Esbjerg, Vallensbæk, Frederikssund, Randers, Aabenraa, Hedehusene, Hobro, Åbyhøj, Solrød Strand, Silkeborg, Grenaa, Hørsholm, Rønne, Risskov, Værløse, Holbæk, Virum, Nørresundby, Vanløse, Skanderborg, Roskilde, Gladsaxe, Haderslev, Glostrup, Nakskov, Lyngby, Kolding, Albertslund, Kokkedal, Struer, Nærum, Farum, Hjørring, Dragør, Søborg, Frederiksværk, Svendborg, Rødovre, Højbjerg, Vordingborg, Haslev, Nyborg, Horsens, Ballerup, Næstved, Viborg, Slagelse, Tårnby, København, Middelfart, Ishøj, Rudersdal, Charlottenlund, Skive, Odense, Birkerød, Brøndby, Odder, og Allerød, .

Afhentning af tæpperenser til hjemmebrug er tilgængeligt i alle regioner af landet: Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn), Jylland (Syddanmark, Midtjylland, Nordjylland, Østjylland, Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland) og Sjælland (Østsjælland, Vestsjælland, Lolland, Sydsjælland, Amager, Midtsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Bornholm, Falster).

Ved indkig i søgedata bliver det markant, at mennesker tit leder efter fx tæpperenser til hjemmebrug online og tæpperenser til hjemmebrug priser. Man ser derudover som regel netshoppere søge bl.a. billig tæpperenser til hjemmebrug, tæpperenser til hjemmebrug tilbud samt køb tæpperenser til hjemmebrug, foruden de gængse byggecentre som Davidsen, 10-4, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Stark og Harald Nyborg.

Spar penge på tæpperenser til hjemmebrug

Det er ekstremt praktisk for købere at kigge efter tilbud på billige tæpperenser til hjemmebrug online på forskellige webbutikker, og til tak har langt de fleste online firmaer været nødt til at formindske prisen på tæpperenser til hjemmebrug en hel del, og ovenikøbet frembyde fragtfri levering.

Trods dette kan det trods alt vise sig profitabelt at sammenligne visse outlets på nettet efter billige priser på tæpperenser til hjemmebrug online før du bestiller, så du er velinformeret til at få den billigste pris. Se ikke blot på de gængse byggecentre som 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Davidsen.

Man må lige meget hvad ikke overse, at ifald en e-handler afhænder billige tæpperenser til hjemmebrug online på tilbud til en tilbudspris som kan virke ekstraordinært letkøbt, så kunne det tit være et bevis på en uoprigtig webshop. Kortbetalinger er på den anden side indbefattet af en ordning, der bistår dig som køber overfor uærlige e-shops.

Generelt slår vi et slag for bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt kan du benytte et afdragstilbud som for eksempel ViaBill, såfremt du hellere vil godtgøre regningen på tæpperenser til hjemmebrug over en periode. Dette fås som regel ved specialiserede netshops, i modsætning til de store byggecentre som fx Harald Nyborg, Stark, Bygma, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Davidsen.

Når vi kigger i tendenserne bliver det tydeligt, at online shoppere mange gange efterspørger eksempelvis køb tæpperenser til hjemmebrug og tæpperenser til hjemmebrug online. Derudover oplever man jævnligt online shoppere lede efter for eksempel billig tæpperenser til hjemmebrug, tæpperenser til hjemmebrug priser samt tæpperenser til hjemmebrug tilbud.

Kig på nuværende kunders anbefalinger

Trustpilot indebærer altid fornemme genveje til at kortlægge diverse aktuelle brugeres kritik og af den grund slår vi et slag for, at du iagttager e-butikkens omtaler inden du færdiggør din shopping med billige tæpperenser til hjemmebrug online.

Facebook bringer dig ligeledes en række fremragende chancer for at få et kig ind i e-shoppens pålidelighed. Her ses mange online forhandlere hvor man kan nedfælde en bedømmelse af deres køb, hvilket ydermere kan drages fordel af til at få et indblik i kundetilfredsheden.

Før folk køber billige tæpperenser til hjemmebrug online i en internet butik bør de altid kigge på virksomhedens forretningsvilkår, dog er det naturligvis ikke særlig spændende, især med de velkendte byggecentre som 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Stark.

Et nemt alternativ kunne være at efterse hvorvidt e-butikken er e-mærket medlem, fordi det generelt er en indikator for at e-forretningen tilslutter sig de officielle danske regler, tillige med at internet selskabet tit undersøges af fagfolk som har megen viden om de gældende vilkår.

Derudover tilbydes du genvej til en håndsrækning, for så vidt du bliver udsat for dilemmaer i forbindelse med dit køb af tæpperenser til hjemmebrug. Tilsvarende støtter vi at køberen er sat ind i de fundamentale regler der influerer på købet af tæpperenser til hjemmebrug online, som fx hvilken returneringsret butikken bruger.

I den forbindelse er det på samme måde relevant, at man når som helst beholder ens ordrekvittering, således man senere kan dokumentere sin bestilling af tæpperenser til hjemmebrug, uanset om man shopper ved Silvan, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Davidsen eller Jem og Fix.

Hans J gav 5 stjerner

Hurtig levering

Else Kristensen gav 4 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

Anders O gav 5 stjerner

Perfekt køb

Anna Thomsen gav 4 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

9 gode råd til internetshopping
1Forinden folk handler billige tæpperenser til hjemmebrug hos en online forretning kunne man i virkeligheden have øje for deres forretningsaftale, dog er det i reglen et omfattende arbejde. Tillige går vi ind for at man er opmærksom på de mest basale bestemmelser der kan have indflydelse på handlen med billige tæpperenser til hjemmebrug online, til eksempel hvilken ombytningsrettighed online forretningen tilsikrer.
2Fragtperioden er selvfølgelig yderst vigtig ifald vi mangler produkterne nu og her, så med det formål er det nemlig passende at man ser den forventede leveringstid på tæpperenser til hjemmebrug. Mange internet selskaber yder billig dag-til-dag levering på utallige produkter, som imidlertid regnes ud fra at bestillingen realiseres forinden et besluttet klokkeslæt.
3Trustpilot medfører aldeles strålende løsninger til at gennemrode en hel del eksisterende køberes observationer og derfor er det fornuftigt, at du eksaminerer e-handlens kritik forinden du køber billige tæpperenser til hjemmebrug online. Facebook fremskaffer for øvrigt sådan set gode løsninger til at få indsigt i online webshoppens kundetilfredshed.
4En række firmaer på nettet lover fragtfri levering på tæpperenser til hjemmebrug, men for det meste kræver det at man shopper for en konkret sum. Alternativt kunne du tage den billigste metode til levering, der typisk vil blive at få fragtmanden til at bringe produkterne til et afhentningssted. Fragtmetoden bliver beklageligvis tillige vældig ligetil. Den mest letkøbte leveringstype vil dog altid være at du selv henter pakken.
5Masser af netbutikker i Danmark yder i dag et bredt udvalg af billige muligheder for fragt til tæpperenser til hjemmebrug. En af de mest almindelige er i vore dage at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du selv afhenter varerne når du har tid. Denne er jo yderst ukompliceret, samt i mange tilfælde tillige den billigste leveringsudgave.
6Vi anbefaler generelt kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er indbefattet af en forordning, hvilket begunstiger køber imod snydagtige internet shops. Som alternativ burde du bruge en afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, såfremt du efterspørger at klare omkostningerne over tid.
7Den billigste leveringsløsning vil utvivlsomt være at du selv henter ordren, men det er betinget af at du befinder dig i nærheden af internet virksomhedens hjemsted. Den løsning til levering er ret så relevant hvis vi absolut skal bruge tæpperenser til hjemmebrug omgående. Alternativt så yder indtil flere internet outlets fri fragt, men tit påkræves det at du handler for et fastsat beløb.
8Generelt foreslår vi at undersøge hvorvidt netshoppen er støttet af e-mærket, siden det burde være en sikkerhed for at online firmaet tilslutter sig de danske love, og at shoppen rutinemæssigt besøges af jurister der er meget bekendte med bestemmelserne på området. Forud for at nogen handler billige tæpperenser til hjemmebrug i en forretning på nettet burde de reelt studere webbutikkens handelsvilkår.
9Det er jo efterhånden ret så fleksibelt for forbrugerne at lave prissammenligning online på billige tæpperenser til hjemmebrug fra diverse internet firmaer i Danmark, og ergo yder en hel del forhandlere på nettet portofri fragt. Dog kan det ikke desto mindre blive smart at eftergå en række internet firmaer efter tilbud forud for at du placerer ordren, så man er sikker på at skaffe sig den mest attraktive pris.