Tæpperenser Kärcher PUZZI 10/1
5.395 kr.
Mere info
Tæpperenser Kärcher SE 4002
1.795 kr.
Mere info
Børstehoved til Puzzi 10/2 Adv. Kärcher PW 30/1 til 10/2
6.895 kr.
Mere info
Tæpperenser Kärcher SE 5.100
2.195 kr.
Mere info
Tæpperenser Kärcher Puzzi 10/2 Adv
10.125 kr.
Mere info
Sæbe til tæppe/tekstilrens Dry & ex, 1/80 Liter Kärcher RM 767/1
186 kr.
Mere info
Powerbørste, 300 mm Kärcher PW20
9.995 kr.
Mere info
Kärcher Tæpperenser Se 5.100
2.099 kr.
Mere info
Tæpperenser Kärcher Puzzi 8/1 C
3.995 kr.
Mere info
Tæpperenser Kärcher PUZZI 30/4 E
27.999 kr.
Mere info
Kärcher Tæpperenser Puzzi 8/1 C
4.995 kr.
Mere info
Tæpperenser professionel Fantom PROMIDI 250CP
3.744 kr.
Mere info
Tæpperenser Kärcher BRS 43/500 C
21.995 kr.
Mere info
Tæpperenser Kärcher Puzzi 30/4
16.995 kr.
Mere info
Tæpperenser Kärcher BRC 45/45 C
59.624 kr.
Mere info
Tæpperenser Kärcher BRC 30/15 C
23.688 kr.
Mere info
Tæpperenser Kärcher SE 4001
1.495 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde variationer i udsalgspriserne på billige tæpperenser til gulvtæpper hos de forskellige online byggecentre. En del satser på lave priser, hvorimod andre har faglig sparring. Du må tænke over hvad der er vigtigst for dig.
Når du vil have byggematerialerne med det samme eller bare vil undvære fragtgebyret, så kan du med fordel køre byggematerialerne personligt. Dette er særligt et alternativ ved de kendte byggecentre.
Flere byggecentre har et bredt varesortiment, og nogle er specialiserede i en specifik varegruppe. Du bør vurdere om det er essentielt for dig at have mange varer at vælge fra, udover bare tæpperenser til gulvtæpper.
Du skal kende de betingelser der gælder når du shopper online, så du slipper for problemer med fx returnering. Af den grund skal man kende butikkens regler.
For mange er byggeri lig med en masse spørgsmål. Hermed kan du have fordel af at købe fra et online byggemarked, hvor du får gode råd til valg af tæpperenser til gulvtæpper.
Det er naturligvis utrolig afgørende at undersøge, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Alternativt kan du være tvunget til finde et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er tilgængelige i hele landet, og hermed har mange tilbuddet om at handle online og transportere varerne selv. I kraft af det kan du slippe for leveringsgebyret, og samtidig hente varerne straks.
De kendte byggemarkeder sælger produkter fra flere nicheshops, og dermed kan du shoppe fra et stort udvalg af tæpperenser til gulvtæpper online.
De store byggemarkeder er populære og bekendte virksomheder, hvilket medvirker til øget sikkerhed når du skal handle online. Det kan du se som en fordel.

Nichewebshop

Forskellige webshops med fokus på et smalt varesortiment er producenter af de produkterne som du finder i byggemarkederne. Ved køb direkte fra nicheforretningerne online kan du muligvis få ekstra gode tilbud.
Hovedparten af specialiserede netshops har en dyb forståelse for det produktudvalg de har online, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Således får du formentlig ekstremt informativ sparring fra medarbejdere der er eksperter i netop tæpperenser til gulvtæpper.
Flertallet af webshops som sælger få produkter er små familiefirmaer, som tit drives i Danmark, gerne endda lokalt i dit område. Disse kan du hjælpe ved at bestille tæpperenser til gulvtæpper online på deres hjemmeside.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
tæpperenser til gulvtæpper bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og beskæftiger nu omtrent 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus har fokus på billige priser til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og beskæftiger nu i omegn af 100 personer i selskabets 6 byggecentre. 10-4 har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 kollegaer i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger i dag cirka 1.000 medarbejdere i de 9 butikker. Davidsen fokuserer på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

tæpperenser til gulvtæpper silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 personer i firmaets 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og udgøres nu af over 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og styres dagligt af omtrent 2.000 mennesker i de 72 varehuse. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

tæpperenser til gulvtæpper jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og omfatter i dag omtrent 2.100 kollegaer i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og er i dag arbejdsgiver for mere end 500 personer i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

tæpperenser til gulvtæpper harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og styres dagligt af over 2.000 mennesker i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Måske det ville være relevant at overveje om projektet kan klares alene, eller du hellere skal fremskaffe eksperthjælp til opstarten af projektet. Forudsat at du tager imod hjælp fra en professionel anbefales det at modtage tilbud fra flere virksomheder.
2I visse tilfælde kan man forsøge at få tilskud fra det offentlige til byggerier. Det tilbydes ifald byggeprojektet er positivt for miljøet. Tilskudet kræver dermed at projektet har positiv indfyldelse på naturen.
3Det er en god idé at sikre sig hjælp til byggeprojektet, hovedsageligt hvis det er store byggeprocesser. Krævende ting kræver flere folk. Dertil vil det vise sig mere produktivt og mere minderigt at dele arbejdet med nogen.
4For udendørs opgaver har vind og vejr en betydningsfuld rolle. Derfor bør du ofte lægge mærke til vejrudsigten i forbindelse med projektets begyndelse, så det ikke mod forventning går i gang med at stå ned i stænger absolut lige når du vil i gang med det ellers velplanlagte projekt.
5Du må aldrig forsømme din sikkerhed, så glem ikke beklædning inklusiv hoved- og fodbeklædning som hjælper dig imod mulige risici. Det er af stor betydning at have styr på dit eget ve og vel i byggeprocessen, ikke mindst hvis du ikke fremskaffer professionel assistance.
6Forberedelse vil være vejen til at komme i mål med din byggeproces. Du bør sammensætte en velovervejet tidsplan, der beskriver hvilke opgaver du vil løse på hvilke tidspunkter, og som ligeledes indeholder en rækkefølge. Husk at være skarp i sammensætningen af din køreplan.
7Man vil for alt i verden ikke undvære værktøj. Ofte vil det vise sig strategisk at du har værktøjet klar når du iværksætter byggeprocessen. Derudover er det vigtigt at påregne disse udgiftsposter i budgettet.
8Der er alverdens vejledninger og videoer via nettet hvorfra du kan få inspiration. I særlig grad YouTube kan hjælpe med store mængder konstruktiv info, særligt såfremt man skriver søgeordene på engelsk.
9Der viser sig stort set altid overraskende udfordringer når det gælder større opgaver, og derfor vil det vise sig betydningsfuldt at der er afsat en god portion plads i agendaen, som vil medvirke til at man føler sig afslappet omkring at man når det til siden.
10Længe før du opstarter dit byggeprojekt må det være ultra fornuftigt at have styr på, at projektet ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der vise sig diverse love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
11Måske kan det blive værdifuldt at du har de fornødne materialer til rådighed forinden du iværksætter byggeriet. Du får god gavn af at udfærdige en overskuelig indkøbsliste hvorpå der noteres alt hvad som er nødvendige, og efterfølgende tjekke listen, således at du sikrer dig at du ikke har glemt noget.
12Ofte vil det vise sig essentielt at lave en budgetoversigt for projektet, så man har kontrol over omkostningerne. Det vil blive en god idé at dokumentere hver enkelt omkostning, og herefter indsamle eventuelle tilbud på dem én og én.
De mest folkekære byggeshops
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er absolut imponerende. Vurderingen grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % har givet den laveste karakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, som tydeligvis er yderst flot. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 anmeldelser, hvor hele 76 % har givet den bedste karakter, og kun 4 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er rigtig beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvor imponerende 69 % giver toprating, og kun 8 % har givet den dårligste rating. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er ualmindeligt betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvor imponerende 86 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som altså er utrolig godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvoraf intet mindre end 59 % giver maksimum point, og blot 9 % giver 1 stjerne. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsmåde er smartest?

En stor portion byggeforretninger foreslår på nuværende tidspunkt en hel del forskellige billige leveringsmetoder til tæpperenser til gulvtæpper. En af dem der er mest anvendt er nu om stunder at få sendt til en pakkeshop, så du selv kan hente produkterne på et valgfrit tidspunkt. Fragtmuligheden er jo i høj grad ligetil, og desuden ligeledes den mindst kostelige type af levering.

Du bør ydermere tænke over at vælge levering til dit hus eller til dit arbejdes adresse. Leveringstypen viser sig almindeligvis en smule mindre billig, men samtidig ekstremt ligetil med tæpperenser til gulvtæpper online. Den mest prisbevidste leveringsform er dog selv at hente pakken, som desværre kræver at du befinder dig i kort afstand af netshoppens butikker, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Fragttiden på tæpperenser til gulvtæpper er meget essentiel ifald vi mangler din pakke om et øjeblik, og i det øjemed er det naturligvis væsentligt at man besigtiger det forventede leveringstidspunkt ved tæpperenser til gulvtæpper. De fleste byggemarkeder – fx Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – tilsiger billig dag-til-dag levering på de fleste produkter online, men som imidlertid tager udgangspunkt i at handlen gemmenføres inden et givent klokkeslæt, så de har en chance for at nå at få produktet ekspederet inden de logistikansatte tager hjem.

En række internet outlets sikrer portofri levering på tæpperenser til gulvtæpper online, men for det meste er det betinget af at der erhverves for en fastsat sum. Som alternativ kunne man udvælge den billigste leveringsmodel, der gerne vil være at få fragtmanden til at bringe bestillingen til en pakkeshop.

Adskillige webbutikker foreslår afhentning hvor du handler billig tæpperenser til gulvtæpper hjemmefra men selv henter i butikken. Eksempelvis 10-4, Bauhaus, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Stark og Jem og Fix. Byggemarkederne giver bl.a. afhentning af tæpperenser til gulvtæpper i følgende områder:

Brønderslev, Ishøj, Åbyhøj, Holstebro, Haslev, Nyborg, Helsingør, Hjørring, Ikast, Varde, Svendborg, Struer, Næstved, Thisted, Lystrup, Korsør, Jyllinge, Slagelse, Viborg, Silkeborg, Vordingborg, Søborg, Grenaa, Haderslev, Brønshøj, Rønne, Glostrup, Nakskov, Tilst, Gentofte, Sønderborg, Randers, Virum, Greve, Brabrand, Hedensted, Hørsholm, Højbjerg, Nykøbing Falster, Aalborg, Frederikssund, Odder, Gladsaxe, Vejle, Værløse, Rudersdal, Frederikshavn, Køge, Rødovre, Skanderborg, Lyngby, København, Hedehusene, Esbjerg, Vanløse, Vallensbæk, Allerød, Horsens, Ringsted, Hobro, Nørresundby, Stenløse, Middelfart, Nærum, Charlottenlund, Hvidovre, Holbæk, Aabenraa, Valby, Frederiksværk, Skive, Dragør, Risskov, Kalundborg, Solrød Strand, Hillerød, Kolding, Roskilde, Birkerød, Albertslund, Tårnby, Taastrup, Kokkedal, Ballerup, Herning, Herlev, Odense, Frederiksberg, Brøndby, Aarhus, Lillerød, Ølstykke, Fredericia, og Farum, .

Afhentning ift. tæpperenser til gulvtæpper er tilgængeligt i alle områder af Danmark: Sjælland (Hovedstaden, Østsjælland, Amager, Vestsjælland, Falster, Sydsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Lolland, Midtsjælland), Jylland (Østjylland, Midtjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland) og Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn).

Når vi ser på statistikkerne bliver det klart, at netshoppere mange gange søger efter fx tæpperenser til gulvtæpper tilbud og tæpperenser til gulvtæpper online. Foruden dette ser man jævnligt mennesker søge eksempelvis køb tæpperenser til gulvtæpper, billig tæpperenser til gulvtæpper og tæpperenser til gulvtæpper priser, plus de kendte byggekæder som Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Davidsen og Stark.

Rabat på tæpperenser til gulvtæpper

Det er efterhånden ultra enkelt for folk at tjekke tilbud på billige tæpperenser til gulvtæpper online fra forskellige internet forhandlere i Danmark, og på grund af dette har de fleste e-shops fundet det nødvendigt at presse prisen på tæpperenser til gulvtæpper kolossalt, og i øvrigt garantere levering uden gebyr.

Men det kan ikke desto mindre vise sig fordelagtigt at analysere forskellige internet webshops efter rabatter og tilbud på tæpperenser til gulvtæpper online før du gennemfører din handel, sådan at du er usvigeligt sikker på at modtage den mest betalelige pris. Kig ikke kun hos de kendte byggecentre som Bygma, 10-4, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og XL-Byg.

Du bør dog være årvågen med, at ifald en online forretning forhandler billige tæpperenser til gulvtæpper online til en pris der kan virke uforståeligt overkommelig, så er det tit være et kendetegn på en bedragerisk internet virksomhed. Handler med kort er ikke desto mindre omfavnet af en lov, som hjælper køber imod uægte online butikker.

Generelt tilråder vi køb med betalingskort eller mobilbetaling. Alternativt bør du benytte en afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, for så vidt du ønsker at dække omkostningerne til tæpperenser til gulvtæpper senere. Dette foreslåes normalt i nicheforhandlere, men sjældent de store byggecentre som eksempelvis Bygma, Stark, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg og Bauhaus.

Når man ser på tendenserne fremstår det klart, at online shoppere jævnligt kigger efter for eksempel tæpperenser til gulvtæpper online og billig tæpperenser til gulvtæpper. Man ser desuden typisk mennesker efterspørge for eksempel køb tæpperenser til gulvtæpper, tæpperenser til gulvtæpper tilbud samt tæpperenser til gulvtæpper priser.

Se nærmere på tidligere brugeres meninger

Trustpilot præsterer relativt værdifulde muligheder for at kortlægge en stor gruppe nuværende køberes kritik og på grund af dette slår vi et slag for, at du udforsker netshoppens bedømmelser inden du køber billige tæpperenser til gulvtæpper online.

Facebook resulterer i tillige altid fortræffelige løsninger til at få kendskab til e-forhandlerens kundefokus. I øvrigt ses faktisk webshops som giver folk mulighed for at frembringe en vurdering af ordreforløbet, som også burde drages fordel af til at afveje tilfredsheden hos kunderne.

Inden folk bestiller billige tæpperenser til gulvtæpper online i en internet butik kunne man utvivlsomt sætte sig ind i netbutikkens forretningsbetingelser, dog er det bare en tidskrævende opgave, i særdeleshed hos de kendte byggecentre som Stark, XL-Byg, 10-4, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix.

En anden løsning kunne være at finde ud af hvorvidt online forhandleren er verificeret af e-mærket, da det generelt er en angivelse af at internet selskabet adlyder de gældende danske regler, tillige med at online webshoppen af og til gennemses af fagfolk som kender vilkårene på området.

Desuden giver det dig mulighed for at få hjælp, såfremt du skulle få besvær med din bestilling af tæpperenser til gulvtæpper. Tillige kan det være til hjælp at man er opmærksom på de mest relevante regler der har indflydelse på købet af tæpperenser til gulvtæpper online, til eksempel den bytteret internet firmaet anvender.

I den sammenhæng er det virkelig vigtigt, at man når som helst sikrer sin kvitteringsmail, så man i fremtiden vil kunne bevise sit køb af tæpperenser til gulvtæpper, uanset om man har bestilt ved Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Bygma, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg eller Silvan.

Bente gav 5 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

Lone K gav 4 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Charlotte Christensen gav 5 stjerner

Det fungerer jo bare

Hans gav 4 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

9 tips til når du køber online
1Vi tilråder generelt at bemærke hvorvidt online forretningen er godkendt af e-mærket, grundet at det er en erklæring om at e-handlen forstår gældende dansk lovgivning, foruden at netbutikken ofte føres tilsyn med af eksperter som forstår reglerne på området. Forinden folk køber billige tæpperenser til gulvtæpper på en internet webshop bør man altid have øje for netbutikkens regler.
2Nogle enkelte forhandlere på nettet byder på fragt uden betaling på tæpperenser til gulvtæpper, men ofte er det påkrævet at man handler for et fastsat beløb. Ellers skal man tage den billigste fragtform, som mange gange vil være at få kørt din ordre til et udleveringssted. Fragtløsningen er i regelen også ret let gængelig. Den mest letkøbte slags levering vil dog i de fleste tilfælde være at hente varerne selv.
3Den mest prisbevidste form for levering vil til enhver tid være selv at hente ordren, hvilket står og falder med at du lever i nærheden af internet shoppens hjemsted. Den leveringstype er naturligvis vældig vigtig forudsat man skal bruge tæpperenser til gulvtæpper straks. Alternativt så frembyder nogle netbutikker billig levering, men oftest gælder det kun hvis du aftager for en bestemt pris.
4Det er jo i høj grad smart for folk at vurdere prisniveauet online på billige tæpperenser til gulvtæpper fra forskellige internet forhandlere i Danmark, og herved lover en hel del internet butikker fragt uden beregning. Derfor kan det til hver en tid være fordelagtigt at kigge forbi nogle internet butikker efter tilbud og udsalg før du placerer ordren, således at du er sikker på at opnå den mindst kostelige pris.
5Trustpilot tilbyder flere stabile genveje til at efterforske mange aktuelle konsumenters betragtninger og herved rekommanderer vi, at du eftersøger internet virksomhedens vurderinger forinden du handler billige tæpperenser til gulvtæpper online. Facebook tilbyder derudover aldeles ønskværdige genveje til at få indtryk af e-handlens kundefokus.
6Generelt går vi ind for kortkøb eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er indbefattet af en anordning, der garanterer kunden imod uægte online virksomheder. Som et alternativ kan du benytte en billig afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, forudsat du ønsker at finansiere beløbet over tid.
7Leveringshastigheden kan i nogle tilfælde være usædvanlig relevant såfremt vi behøver pakken omgående, og i det øjemed er det forholdsvis essentielt at vi besigtiger leveringstidspunktet på tæpperenser til gulvtæpper. En masse internet firmaer stiller udsigt til billig 1 dags fragt på mange af shoppens produkter, hvilket dog forudsætter at bestillingen realiseres før et angivent klokkeslæt.
8Før folk handler billige tæpperenser til gulvtæpper hos en internet shop bør man i reglen gennemse virksomhedens handelsbetingelser, dog er det i mange tilfælde ikke videre spændende. Foruden dette er det godt at køberen er sat ind i de væsentligste vedtægter der har indvirkning på bestillingen af billige tæpperenser til gulvtæpper online, for eksempel hvilken returrettighed e-butikken garanterer.
9Flere online outlets giver i dag flere billige fragtmetoder til tæpperenser til gulvtæpper. En af dem der er mest populær er nu om stunder at få bragt ordren til en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter dine varer når der er tid til det. Metoden er altså usædvanlig bekvem, samt i mange tilfælde også den mest betalelige leveringsversion.