Byghjem.dk

Tællevægt

Tællevægt digital lac-15
2.750 kr.
Mere info
Tællevægt digital lbc-7.5
3.435 kr.
Mere info
Digital tællevægt Limit LEC 20kg
2.450 kr.
Mere info
Tællevægt 3 kg/0,1g, LCD display, 305x225 mm vejeplade
2.535 kr.
Mere info
Tællevægt digital lac-30
2.750 kr.
Mere info
Tællevægt 15 kg/0,5g, LCD display, 305x225 mm vejeplade
3.338 kr.
Mere info
Elektronisk tællevægt lac-lbc
3.435 kr.
Mere info
Tællevægt 6 kg/0,2g, LCD display, 305x225 mm vejeplade
2.869 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er et byggeprojekt ens betydende med en lang række spørgsmål. Derved kan det være en god idé at bestille ved en netbutik, hvor du kan få råd og vejledning til valg af tællevægt.
Det er selvfølgelig utrolig vigtigt at vide, hvorvidt de varer du er på udkig efter online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du være tvunget til finde et andet.
Ifald du vil have varerne nu og her eller bare gerne vil blive fri for fragtgebyret, så kunne du med fordel fragte materialerne selv. Dette er hovedsageligt muligt ved de gængse byggemarkeder.
Nogle byggekæder sælger et enormt udvalg af produkter, hvorimod nogle specialiserer sig i en specifik varetype. Du bør afveje om det er essentielt for dig at have mange varegrupper at vælge fra, foruden blot tællevægt.
Du skal vide hvilke retningslinjer webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du undgår udfordringer med bl.a. reklamationer. Derfor bør man læse firmaets regler.
Du vil finde variationer i prisen på billige tællevægt hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle vil have de bedste tilbud, hvorimod andre satser på faglig rådgivning. Du må vurdere hvad der betyder mest for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre er tilgængelige nær dig, og på grund af det har flertallet tilbuddet om at købe online og køre byggematerialerne på egen hånd. Derfor har man valget om at slippe for fragtomkostningen, samt endda få fat i produkterne lige nu.
De velkendte byggecentre forhandler varer fra forskellige producenter, og af den grund kan du købe fra et bredt sortiment af tællevægt online.
De store byggecentre er etablerede og anerkendte firmaer, hvilket bidrager til øget sikkerhed når man stopper online. Dette kan du se fordele i.

Nichewebshop

En masse webshops med fokus på en enkelt niche er små familiefirmaer, som oftest har danske ejere, gerne ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem kan du hjælpe ved at købe tællevægt online fra deres webshop.
Størsteparten af nichebutikker på nettet er producenter af varerne som du kan finde i byggemarkederne. Når du køber direkte på nicheforretningerne online kan du forvente at få skarpere priser.
Størstedelen af webshops som sælger få produkter ved ekstremt meget om de produkter de sælger online, da de ikke sælger andet. Pga. dette vil du få en høj grad af kompetent service fra nogle som er eksperter i lige præcis tællevægt.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Stark blev etableret i 1896, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 ansatte i forretningens 72 butikker. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

tællevægt bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 personer i kædens 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i gode tilbud til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 mennesker i forretningens 104 varehuse. XL-Byg sætter ind på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

tællevægt silvan

Silvan åbnede i 1968, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 ansatte i firmaets 41 butikker. Silvan har fokus på billige priser til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og beskæftiger nu mere end 100 kollegaer i selskabets 6 varehuse. 10-4 fokuserer på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 500 millioner kroner.

tællevægt jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og udgøres nu af over 2.100 personer i deres 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

tællevægt harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og udgøres nu af omtrent 2.000 mennesker i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 personer i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og lønner i dag i omegn af 2.300 personer i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger nu i omegn af 500 mennesker i forretningens 9 butikker. Johannes Fog har fokus på salg til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Planlægning vil være metoden til at nå problemfrit i mål med arbejdet. Du må udarbejde en gennemarbejdet strategi, der beskriver hvilke gøremål der laves på hvilken dag, samt en tilhørende nummerorden. Husk at være skarp når du sammensætter agendaen.
2Før du indleder byggeprocessen kan det være ret fundamentalt med en forsikring om, at byggeriet er lovligt. Alt efter hvorhenne du bor kan der vise sig en række retningslinjer for, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
3Der ligger utrolig mange hjælpeartikler og videoer via nettet som kan inspirere dig. I særlig grad YouTube er anvendeligt med betydelige mængder gavnlig oplysning, navnligt hvis du benytter engelske søgeord.
4Potentielt kan det blive væsentligt at have samtlige bygningsmaterialer til disposition forud for at du kaster dig over din byggeproces. Du har god gavn af at sammensætte en simpel indkøbsliste som samler de materialer der skal bruges, og efterfølgende gennemløbe hver enkelt ting, med øje for at du sikrer dig at alt er som det skal være.
5Du skal unden ingen omstændigheder undlade at tage højde for sikkerheden, så glem ej påklædning som arbejdshjelm der skåner dig med henblik på mulige risici. Det er fundamentalt at du husker sikkerheden i byggeprocessen, navnlig når du ikke skaffer assistance fra en professionel.
6Husk at vurdere hvorvidt du burde stå med hele projektet selv, eller du i stedet for skal købe hjælp fra en fagmand til færdiggørelsen af byggeriet. Når du anskaffer assistance fra en professionel vil det ofte være fornuftigt at indhente prisoverslag fra flere firmaer.
7Det kan være til god gavn at indhente en hjælpende hånd til byggearbejdet, hovedsageligt når det er omfattende byggeprojekter. Flere ting skal gerne udføres af mere end en person. Ydermere bliver det hurtigere og mere interessant når man er flere om det.
8Man kan hente økonomisk støtte til byggeprojekter. Det kan man få i tilfælde af at byggeprojektet er energi- og miljøvenligt. Støtten forudsætter dermed at projektet har en positiv indvirkning på miljøet.
9Det er fornuftigt at udfærdige et udgiftsbudget for optimeringen, så man giver sig selv et overblik. Det kan være en god idé at gennemgå samtlige udgiftsposter, og så nedskrive billige priser på dem enkeltvis.
10For opgaver udenfor kan vejret få en afgørende rolle. På grund af dette kan du tit tjekke vejrprognosen når du nærmer dig byggeriets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det uanmeldt går i gang med at piske ned når du lige er trukket i arbejdstøjet til dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
11Der kommer som regel ubelejlige problemstillinger i forbindelse med avancerede opgaver, og af den grund kan det være essentielt at man har afsat rigeligt med plads i kalenderen, med det formål at man kan føle sig sikker på at kunne få det færdiggjort.
12Du må ikke på noget tidspunkt mangle værktøj. Tit vil det vise sig fundamentalt at du har udstyret til disposition før du tager fat på dit byggeprojekt. Det er derudover godt at tage højde for disse omkostninger i budgettet for byggeriet.
De højest ratede byggeshops
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som naturligvis er fantastisk godt arbejde. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvoraf imponerende 69 % giver maksimum point, og bare 8 % har givet 1 stjerne. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som jo er kolossalt flot. Scoren grundlægges af 19.208 ratings, hvor intet mindre end 84 % giver topkarakter, og alene 2 % har givet den dårligste rating. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er absolut godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 28.109 ratings, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og bare 4 % giver den laveste karakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er yderst godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvor imponerende 86 % kvitterer med toprating, og kun 2 % giver den laveste karakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som altså er absolut flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvor imponerende 59 % har givet maksimum point, og kun 9 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Hvilken metode til levering er bedst?

Temmelig mange internet handler tilbyder i øjeblikket en hel del forskellige billige fragtformer til tællevægt. En af de mest moderne er for øjeblikket afhentningssteder, og så kan du blot hente dine produkter på et valgfrit tidspunkt. Fragtmuligheden er nemlig ret så uproblematisk, og oftest tilmed den billigste løsning til levering.

Du burde ydermere afveje for og imod at få ordren leveret til din lejlighed eller til dit arbejdes adresse. Fragtmuligheden er somme tider en lille smule mindre billig, men på den anden side ekstremt ukompliceret for tællevægt online. Den mest betalelige leveringsmulighed vil dog altid vise sig at være at du selv henter produkterne, men dette afhænger af at du opholder dig nær e-shoppens byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Fragttiden på tællevægt kan vise sig at være særdeles afgørende forudsat du behøver din ordre om få sekunder, så af den grund er det selvsagt centralt at vi checker leveringstidspunktet ved tællevægt. Temmelig mange outlets på nettet – herunder Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – tilbyder billig levering på blot en enkelt hverdag på en lang række af deres varenumre online, som nødvendiggør at bestillingen anbringes forinden et fast tidspunkt, så at de garanteret kan nå at få pakken fikset inden pakkemedarbejderne tager hjem.

Nogle enkelte internet forretninger yder fragt uden omkostninger på tællevægt online, men oftest er det betinget af at der bestilles for en konkret pris. Som alternativ må man snuppe den billigste løsning til levering, hvilket ofte vil være at få dem til at køre ordren til et afhentningssted.

Adskillige byggecentre udlover click-and-collect hvor du handler billig tællevægt online men selv henter i byggecenteret. Fx Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, 10-4, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg og Davidsen. Byggecentrene yder fx click-and-collect på tællevægt i følgende byer:

Kokkedal, Stenløse, Slagelse, Risskov, Skanderborg, Gentofte, Lystrup, Vejle, Aalborg, Holstebro, Nyborg, Varde, Odder, Silkeborg, Hobro, Herlev, Hjørring, Taastrup, Frederikshavn, Vanløse, Aabenraa, Frederiksværk, Vordingborg, Albertslund, Horsens, Brønderslev, Helsingør, Åbyhøj, Lyngby, Frederiksberg, Middelfart, Skive, Nakskov, Kalundborg, Lillerød, Køge, Odense, Vallensbæk, Fredericia, Valby, Brabrand, Grenaa, Birkerød, Haderslev, Rudersdal, Glostrup, Struer, Dragør, Rødovre, Nykøbing Falster, Thisted, Jyllinge, Rønne, Virum, Søborg, Tilst, Gladsaxe, Roskilde, Ringsted, Haslev, Ishøj, Hørsholm, Værløse, Aarhus, Ballerup, Nærum, Tårnby, Højbjerg, Allerød, Herning, Svendborg, Korsør, Sønderborg, Esbjerg, Hvidovre, Holbæk, Hedehusene, Næstved, Hedensted, Randers, København, Farum, Kolding, Brønshøj, Solrød Strand, Frederikssund, Ølstykke, Greve, Viborg, Brøndby, Ikast, Charlottenlund, Nørresundby, og Hillerød, .

Afhentning af tællevægt er muligt i alle områder af Danmark: Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn), Jylland (Nordjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland, Vestjylland) og Sjælland (Midtsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Østsjælland, Amager, Falster, Bornholm, Vestsjælland, Sydsjælland, Lolland).

Når man kigger i tendenserne fremstår det markant, at internet shoppere som regel kigger efter eksempelvis tællevægt tilbud og tællevægt online. Foruden dette ser man jævnligt folk lede efter fx tællevægt priser, billig tællevægt og køb tællevægt, plus de gængse byggecentre som Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix og 10-4.

Gode tilbud på tællevægt

Det er efterhånden særdeles simpelt for forbrugerne at finde frem til tilbud på billige tællevægt online på flere internet virksomheder, og for det har massevis af internet selskaber i Danmark ikke kunne lade være med at formindske salgspriserne på tællevægt markant, og ydermere sikre fragt uden omkostninger.

Trods dette kan det immervæk vise sig indbringende at eftergå et par forskellige netshops efter udsalg og tilbud på tællevægt online forud for at du placerer ordren, sådan at du ikke er i tvivl om at antage den bedste pris. Se ikke bare hos de kendte byggemarkeder som Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Stark og XL-Byg.

Du bør lige meget hvad være obs på, at ifald en butik på nettet udbyder billige tællevægt online på tilbud til en pris der kan ses som utopisk lav, så kan det for det meste være et symbol på en bedragerisk shop. Kortkøb er dog omfattet af en bestemmelse, hvilket bistår dig imod bedrageriske internet webshops.

Vi tilråder kortbestillinger eller mobilbetaling. Alternativt kunne du overveje et afbetalingstilbud fra fx ViaBill, for så vidt du ønsker at afdrage betalingen af tællevægt i flere bidder. Det tilbydes ofte i niche netbutikker, men sjældent de udbredte byggekæder som fx Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Silvan, Stark, Harald Nyborg og 10-4.

Ved indkig i tallene er det klart, at netshoppere typisk søger for eksempel tællevægt priser og tællevægt tilbud. Derudover oplever vi tit mennesker lede efter bl.a. køb tællevægt, tællevægt online og billig tællevægt.

Analyser andre menneskers vurderinger

Trustpilot tilbyder dig stort set fine muligheder for at efterforske diverse nuværende konsumenters ratings og af den grund er det at foretrække, at du efterforsker e-shoppens kritik inden du handler billige tællevægt online.

Facebook fører til tillige rigtig passende chancer for at få en idé om e-butikkens kundetilfredshed. Herinde er der en række netshops som giver kunderne mulighed for at formulere en omtale af ordreforløbet, hvilket ydermere burde udnyttes til at bedømme tidligere kunders oplevelser.

Forud for at nogen shopper billige tællevægt online hos en internet handler burde man ideelt set studere e-butikkens forretningsbetingelser, det er dog normalt et tidskrævende projekt, især ved de store byggecentre som XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Stark og Davidsen.

Et andet alternativ kunne derfor være at undersøge om internet butikken er e-mærket medlem, da det er en sikkerhed for at e-butikken efterkommer de opstillede regler, tillige med at internet virksomheden af og til kontrolleres af eksperter som kender de gældende regler.

Dette er desuden din anledning til at blive hjulpet, for så vidt du får vanskeligheder ved din shopping med tællevægt. Tillige er det fornuftigt at du er oppe på mærkerne omkring de grundlæggende vilkår der indvirker på bestillingen af tællevægt online, for eksempel hvilken returrettighed online shoppen bruger.

I den relation er det også relevant, at man altid bibeholder ens kvittering, således man fremadrettet kan bevidne sin bestilling af tællevægt, uagtet om man har handlet hos Bauhaus, 10-4, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, XL-Byg eller Jem og Fix.

Lars O gav 5 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

Helle gav 4 stjerner

Fantastisk behandling

Henrik Rasmussen gav 5 stjerner

Altid PERFEKT.

Rasmus Christiansen gav 4 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

9 gode råd til når du køber online
1Den prisbilligste slags levering kan ikke benægtes at være at du selv henter pakken, hvilket står og falder med at du opholder dig i nærheden af e-forhandlerens bopæl. Den mulighed for fragt er naturligvis ekstremt essentiel forudsat man står og skal bruge tællevægt nu og her. Alternativt så garanterer en hel del internet webshops gratis fragt, men ofte er det så præmissen at man bestiller for en fastsat pris.
2Vi tilråder at granske hvorvidt online forhandleren er medlem af e-mærke ordningen, siden det burde være et tegn på at internet firmaet retter sig efter de opstillede regler, tillige med at e-firmaet undertiden overvåges af fagfolk der forstår de gældende love. Forinden folk shopper billige tællevægt hos en webshop kan man i reglen gennemse netbutikkens handelsaftale.
3De fleste firmaer på nettet yder i dag flere billige fragtløsninger til tællevægt. Den mest anvendte er på nuværende tidspunkt pakkeshops, fordi du dermed nemt kan hente din pakke lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtformen er nemlig ultra smart, og i mange tilfælde også den mindst kostelige leveringsmåde.
4Trustpilot genererer i højeste grad fantastiske løsninger til at kortlægge en lang række nuværende kunders tanker og på grund af dette er det en hjælp, at du udforsker online forhandlerens omtaler forud for at du køber billige tællevægt online. Facebook genererer lige så vel adskillige solide løsninger til at få indtryk af e-butikkens kundefokus.
5Inden folk shopper billige tællevægt i en internet webshop behøver de sådan set gennemgå dens regler, det er dog mange gange ikke særlig interessant. Desuden er det smart at man er obs på de væsentligste forhold der har indvirkning på bestillingen af billige tællevægt online, eksempelvis den returret online butikken garanterer.
6En hel del online webshops tilbyder gebyrfri levering på tællevægt, men typisk er det forudsat at du køber for en fastsat sum. Desuden bør du snuppe den billigste fragtmulighed, der oftest er at få dem til at levere pakken til et udleveringssted. Fragtformen viser sig undertiden ligeledes ualmindeligt enkel. Den mest betalelige type af levering er unægtelig at hente pakken selv.
7Fragtperioden kan være ekstremt central når du absolut skal bruge dine nye produkter om kort tid, så derfor er det tydeligvis klogt at du ser den estimerede leveringsdato på tællevægt. Mange internet virksomheder udlover billig levering på blot en enkelt hverdag på de fleste af deres varer, men vær obs på at det nødvendiggør at bestillingen køres igennem inden et angivent klokkeslæt.
8Vi foreslår generelt køb med kort eller mobilbetaling. Bestillinger med betalingskort er omfavnet af en lov, hvilket begunstiger os overfor uoprigtige internet butikker. Som en alternativ mulighed kunne du overveje et tilbud som for eksempel ViaBill, forudsat du higer efter at finansiere omkostningerne senere.
9Det har vist sig at være ualmindeligt fleksibelt for købere at analysere priser online på billige tællevægt hos forskellige internet handler, og på grund af dette yder en lang række online forretninger levering uden omkostninger. Til gengæld kan det immervæk vise sig lønnende at efterse nogle e-forretninger efter rabat og tilbud forud for at du handler, sådan at du er usvigeligt sikker på at antage den mest betalelige pris.