Milwaukee Svejsetang DYB SP 230mm
195 kr.
Mere info
Milwaukee Svejsetang DYB REG 230mm
195 kr.
Mere info
Milwaukee Svejsetang 11sp 280mm
190 kr.
Mere info
Milwaukee Svejsetang 11r 280mm
190 kr.
Mere info
Milwaukee Svejsetang 11SP 280mm
190 kr.
Mere info
Milwaukee Svejsetang 11R 280mm
190 kr.
Mere info
Milwaukee Svejsetang til Tynd Metalplade
175 kr.
Mere info
Milwaukee Svejsetang til tynd metalplade
225 kr.
Mere info
Milwaukee Svejsetang STD SP 480mm
320 kr.
Mere info
Milwaukee Svejsetang DYB REG 480mm
320 kr.
Mere info
Svejsetang 234-150-0lu
270 kr.
Mere info
Svejsetang 406
368 kr.
Mere info
Svejsetang 12 125-12-0lu
243 kr.
Mere info
Svejsetang teng tools 406-6
154 kr.
Mere info
Svejsetangs sæt 3 dele
750 kr.
Mere info
Svejsetang teng tools 407as
376 kr.
Mere info
Svejsetang 407
177 kr.
Mere info
Svejsetang 250 mm - 10"
81 kr.
Mere info
Svejsetang aluminium 12
284 kr.
Mere info
Svejsetang 12 224-12-0lu
385 kr.
Mere info
Svejsetang 165 mm - 6,5"
64 kr.
Mere info
Svejsetang teng tools 406-6s / 406s
222 kr.
Mere info
Svejsetang 250 mm - 10"
111 kr.
Mere info
Svejsetang microgrip 2000
142 kr.
Mere info
Svejsetang 175 mm - 7"
83 kr.
Mere info
Svejsetang 12 126-12-0lu
255 kr.
Mere info
Svejsetænger l-typ axial
233 kr.
Mere info
Svejsetang 12 124-12-0lu
236 kr.
Mere info
Svejsetang teng tools 409sp
253 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du står og skal bruge produkterne hurtigst muligt eller blot gerne vil blive fri for fragtgebyret, så kan du med fordel fragte varerne personligt. Dette er i særdeleshed en mulighed i de gængse byggecentre.
For de fleste er byggeprojekter forbundet med en masse spørgsmål. Derfor kan du have fordel af at købe fra en online byggeshop, hvor du får sparring og vejledning omkring svejsetang.
Du bør kende de handelsbetingelser der gør sig gældende når du handler online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis returret. Derfor bør du tjekke byggeshoppens regningslinjer.
Flere byggecentre præsterer et bredt udvalg af produkter, hvorimod øvrige har fokus på en specifik varetype. Du skal bestemme hvorvidt det er essentielt for dig at have adskillige varegrupper at vælge i blandt, foruden bare svejsetang.
Det er helt klart ekstremt relevant at se, om de produkter du planlægger at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Som alternativ må du kigge hos de andre.
Du vil finde forskellighed i prisen på billige svejsetang hos de forskellige online byggekæder. Enkelte fokuserer på gode tilbud, imens andre tilbyder service. Du bør tænke over hvad der er vigtigst for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder udbyder varer fra forskellige leverandører, så du kan handle fra et stort udvalg af svejsetang online.
De kendte byggecentre er fysisk til stede nær dig, og af den grund har kunderne chancen for at købe online og køre materialerne på egen hånd. På grund af det kan du overveje at spare leveringsomkostningen, samt samtidig få produkterne straks.
De store byggecentre er folkekære og almenkendte firmaer, som kan give øget sikkerhed når du skal købe online. Dette er noget nogle vil se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Størsteparten af nichefokuserede webshops er producenter af de varer som du kan købe hos byggekæderne. Ved køb direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online kan du forvente at få billigere priser.
Majoriteten af online nichebutikker er små firmaer, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, måske ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem bidrager du til ved at købe svejsetang online på deres webshop.
De fleste niche webshops har ekstremt meget forstand på deres produkter, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Altså kan du forvente ekstremt gavnlig assistance fra ansatte med specialistviden i netop svejsetang.
De største byggemarkeder i Danmark

Bygma blev grundlagt i 1952, og beskæftiger nu mere end 2.300 mennesker i selskabets 56 byggecentre. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og beskæftiger nu cirka 2.000 kollegaer i kædens 104 varehuse. XL-Byg satser på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omkring 100 kollegaer i firmaets 6 butikker. 10-4 har fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

svejsetang silvan

Silvan blev etableret i 1968, og lønner i dag ca. 1.000 mennesker i selskabets 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på gode tilbud til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

svejsetang harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og omfatter i dag mere end 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

svejsetang jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og beskæftiger i dag ca. 2.100 medarbejdere i forretningens 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og udgøres nu af omtrent 2.000 personer i selskabets 72 byggecentre. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

svejsetang bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 ansatte i forretningens 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og styres dagligt af i omegn af 500 kollegaer i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 ansatte i de 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Længe før du optager byggeriet kan det blive rimeligt betydningsfuldt at være sikker på, at byggeriet ikke er i strid med loven. Afhængigt af hvordan du bor kan der vise sig diverse regler for, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
2Typisk vil det være fundamentalt at udfærdige et regnskab for byggeprojektet, så man har styr på udgifterne. Det kan vise sig at være fordelagtigt at kortlægge samtlige omkostninger, og dernæst dokumentere billige priser på hver enkelt.
3Det kan blive essentielt at du har de fornødne byggematerialer klar forud for at du igangsætter eksekveringen. Du kan sammenfatte en simpel indkøbsliste hvoraf der fremgår hver eneste ting der skal bruges, og efterfølgende gennemløbe oversigten, med øje for at du føler dig sikker på at du har husket det hele.
4Du skal unden ingen omstændigheder nedprioritere sikkerheden, så glem ikke beklædning inklusiv fod- og hovedbeklædning som beskyttelse med henblik på potentielle ulykker. Det er af stor betydning at have styr på dit eget helbred i byggeprocessen, navnlig hvis du ikke fremskaffer hjælp fra en professionel.
5Der kommer jævnligt overraskende bump på vejen når det handler om omfangsrige byggeprojekter, og derfor kan det være væsentligt at man har afsat betragtelig plads i agendaen, som gør at man kan føle sig tryg ved at nå i mål.
6Planlægning bliver metoden til at få en god oplevelse med dit byggeprojekt. Du bør overveje at lave en struktureret handlingsplan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver der løses hvornår, inklusiv en prioriteringsliste. Det anbefales at være skarp idet du nedskriver tidsplanen.
7Glem ikke at du kan få økonomisk støtte til byggerier. Det kan man få ifald ombygningen bidrager positivt til klimaet. At få tilskud betinger at projektet har en positiv effekt på klimaet.
8Ved opgaver udenfor har vind og vejr en betydningsfuld rolle. Af den grund kan du ofte se vejrvarslen i dagene op til arbejdets start, så du ikke kommer til at opleve at det uventet begynder at regne når du netop er midt i dit store projekt.
9Du bør aldrig nogensinde fattes værktøj. Tit vil det vise sig meningsfuldt at have værktøjet til disposition forinden du indleder byggeprocessen. Det er derudover afgørende at tage højde for disse omkostninger i det økonomiske overblik.
10Der kan findes alle mulige former for guides og videoer via nettet hvor du kan finde hjælp. Særligt YouTube giver dig adgang til temmelig meget almennyttig viden, især forudsat at man søger på engelsk.
11Husk at regne på om byggeriet er et du kan klare selv, eller du må investere i eksperthjælp til områder af byggeriet. Forudsat at du indhenter assistance fra en fagmand kan det være en god idé at indhente tilbud fra en håndfuld foretagender.
12Det kan være nyttigt at få en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, navnlig når det kommer til store arbejdsopgaver. Nogle ting stiller krav om flere end en enkelt person. Dertil må det være mere produktivt og mere minderigt når man er flere om opgaven.
De bedst anmeldte byggekæder
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som jo er ret så imponerende. Karakteren grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet toprating, og alene 4 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som selvsagt er temmelig imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 anmeldelser, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % har givet 1 stjerne. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket altså er usædvanligt imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 9 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket i særdeleshed er temmelig beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 11.467 anbefalinger, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med toprating, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvsagt er kolossalt overlegent. Scoren er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvoraf hele 69 % kvitterer med maksimum point, og bare 8 % har givet 1 stjerne. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for levering skal jeg vælge?

Adskillige webshops i Danmark tildeler i dag et bredt udvalg af billige leveringsmåder til svejsetang. Den mest populære er i øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente de nyindkøbte varer når det passer ind i din hverdag. Leveringsmetoden er altså usædvanlig let gængelig, og desuden endda den billigste leveringsversion.

Du kan ydermere vælge at få produkterne leveret til din adresse eller ud på din arbejdsplads. Denne viser sig som oftest en kende mere omkostningsfuld, men til gengæld ultra let ved køb af svejsetang online. Den billigste slags levering er utvivlsomt selv at hente pakken, hvilket står og falder med at du bor lige ved webshoppens byggemarked, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

Fragttiden på svejsetang er selvfølgelig usædvanlig central i tilfælde af at vi har brug for produktet straks, og herved er det skam væsentligt at vi kigger nærmere på den estimerede leveringstid for svejsetang. Adskillige e-firmaer i Danmark – fx Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – byder på billig 1 dags fragt på mange af butikkens varer online, men vær vagtsom da det afhænger af at bestillingen fuldbyrdes tidligere end et givent klokkeslæt, så de har udsigt til at kunne nå at få de nye varer ud af døren før lagerpersonalet har fri.

Indtil flere online virksomheder byder på levering uden beregning på svejsetang online, men i de fleste tilfælde er det under forudsætning af at du aftager for en bestemt pris. I øvrigt må du gribe den mest letkøbte slags levering, hvilket typisk vil blive at få kørt ordren til en pakkeshop.

Mange netbutikker tildeler afhentning hvor du bestiller billig svejsetang online men selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Silvan, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Davidsen, Bauhaus og XL-Byg. Byggecentrene yder bl.a. klik-og-hent på svejsetang i disse byer:

Nakskov, Gladsaxe, Frederikshavn, Hillerød, Lillerød, Åbyhøj, Aalborg, Skive, Horsens, Roskilde, Korsør, Vanløse, Lystrup, Svendborg, Slagelse, Holbæk, Thisted, Nykøbing Falster, Middelfart, Jyllinge, Køge, Haslev, Frederiksværk, Ikast, København, Frederiksberg, Ballerup, Solrød Strand, Aarhus, Kolding, Grenaa, Søborg, Odense, Herning, Nørresundby, Skanderborg, Varde, Hvidovre, Lyngby, Greve, Brøndby, Hedensted, Farum, Virum, Vejle, Højbjerg, Kokkedal, Vallensbæk, Næstved, Haderslev, Hobro, Tårnby, Hjørring, Vordingborg, Stenløse, Charlottenlund, Holstebro, Tilst, Ringsted, Gentofte, Hørsholm, Fredericia, Sønderborg, Taastrup, Rødovre, Silkeborg, Frederikssund, Rudersdal, Herlev, Albertslund, Nærum, Værløse, Birkerød, Valby, Risskov, Randers, Glostrup, Aabenraa, Allerød, Viborg, Brabrand, Esbjerg, Rønne, Ølstykke, Odder, Brønshøj, Struer, Ishøj, Brønderslev, Dragør, Kalundborg, Hedehusene, Helsingør, og Nyborg, .

Klik-og-hent af svejsetang er muligt i samtlige områder af landet: Sjælland (Amager, Vestsjælland, Falster, Sydsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Hovedstaden, Lolland), Jylland (Nordjylland, Sydjylland, Vestjylland, Midtjylland, Østjylland, Sønderjylland, Syddanmark) og Fyn (Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn).

Når man kigger i statistikkerne bliver det markant, at netshoppere tit søger efter fx svejsetang priser og svejsetang online. Foruden dette oplever man mange gange internet shoppere søge efter fx svejsetang tilbud, køb svejsetang og billig svejsetang, foruden de udbredte byggecentre som 10-4, Silvan, Jem og Fix, Stark, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen og Harald Nyborg.

Den bedste pris på svejsetang

Det har vist sig at være særdeles hensigtsmæssigt for alle og enhver at vurdere tilbud på billige svejsetang online i blandt forskellige webbutikker, og herved har langt de fleste internet handler i Danmark ikke kunne slippe for at mindske priserne på svejsetang betydeligt, og i øvrigt tilbyde portofri levering.

Det kan alligevel være lukrativt at undersøge nogle forskellige internet foretagender efter rabatter og tilbud på svejsetang online forud for at du køber, sådan at du er velinformeret til at få fat i den prisbilligste pris. Kig ikke kun på de velkendte byggecentre som Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Stark og Silvan.

Man må blot ikke glemme, at i tilfælde af at en online virksomhed afhænder billige svejsetang online til salg for en tilbudspris som er besynderligt attraktiv, bør det i nogle tilfælde være et tegn på en uægte webshop. Kortkøb er trods alt en del af en lovbestemmelse, som sikrer dig overfor uoprigtige online webshops.

Generelt foreslår vi køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kunne du vælge en afdragsordning fra f.eks. ViaBill, såfremt du vil betale betalingen af svejsetang senere. Dette tilbydes typisk ved niche netbutikker, men ikke de kendte byggecentre som for eksempel Jem og Fix, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Stark, Silvan, Bauhaus og Bygma.

Når man ser på statistikkerne er det klart, at internetbrugere ofte kigger efter bl.a. billig svejsetang og svejsetang priser. Foruden dette ser vi ofte netshoppere lede efter for eksempel køb svejsetang, svejsetang online og svejsetang tilbud.

Udforsk tidligere kunders anmeldelser

Trustpilot giver dig ret så habile chancer for at besigtige diverse forhenværende køberes betragtninger og af den grund tilrådes det, at du efterforsker internet webshoppens vurderinger forinden du handler billige svejsetang online.

Facebook resulterer i derudover visse belejlige genveje til at få indtryk af netshoppens kundetilfredshed. Derudover er der mange internet selskaber hvor kunder kan tilkendegive en bedømmelse af ordreforløbet, hvilket ydermere burde drages fordel af til at fornemme tidligere kunders oplevelser.

Forud for at folk handler billige svejsetang online på en internet virksomhed kan man for at være på den sikre side få overblik over webbutikkens vilkår, dog er det tit ikke særlig spændende, særligt ved de kendte byggecentre som Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, 10-4, Stark, Bygma og Davidsen.

Et alternativ kunne derfor være at granske hvorvidt internet forhandleren er tilsluttet e-mærket, grundet at det skulle være et tegn på at internet firmaet retter sig efter de danske love, tillige med at netshoppen af og til efterses af specialister som har ekspertise inden for de gældende regulativer.

Desuden giver det dig anledning til at blive assisteret, ifald du skulle få vanskeligheder ved dit indkøb af svejsetang. Endvidere er det smart at kunden er obs på de mest basale forhold der kan håndhæves i forbindelse med købet af svejsetang online, til eksempel den ombytningsrettighed internet virksomheden tilbyder.

På grund af dette er det virkelig relevant, at man altid bibeholder sin faktura e-mail, så man en anden gang kan bekræfte sit køb af svejsetang, uafhængig af om man shopper fra Davidsen, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Bygma, 10-4, Stark, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Pia Sørensen gav 5 stjerner

Fantastisk behandling

Tina gav 4 stjerner

hurtig og præcis levering

Pia gav 5 stjerner

God webshop

Mads Mortensen gav 4 stjerner

Hurtigt og let

9 tips til internetshopping
1Forud for at folk køber billige svejsetang på en forretning på nettet burde de i reglen sætte sig ind i netbutikkens regler, det er dog undertiden ikke super interessant. Endvidere anbefaler vi at du er omhyggelig omkring de væsentligste bestemmelser der har betydning for bestillingen af billige svejsetang online, til eksempel hvilken returpolitik online forretningen lover.
2Generelt anbefaler vi kortbetalinger eller mobilbetaling. Kortkøb er omsluttet af en orden, hvilket sikrer køber overfor svindlende butikker på nettet. Som et alternativ kan du drage nytte af en løsning som for eksempel ViaBill, når du har til hensigt at klare omkostningerne ude i fremtiden.
3Masser af e-forretninger giver nu en lang række forskellige billige fragttyper til svejsetang. Den mest anvendte er p.t. afhentningssteder, fordi du så nemt kan hente de bestilte produkter når det passer ind i din hverdag. Fragtmetoden er nemlig temmelig uproblematisk, samt i mange tilfælde ligeledes den mest letkøbte form for fragt.
4Generelt slår vi et slag for at se nærmere på hvorvidt internet butikken er medlem af e-mærket, som burde være en indikator for at webshoppen forstår de danske retningslinjer, og at internet shoppen af og til monitoreres af fagmænd der har indsigt i reglementet på området. Forinden folk shopper billige svejsetang hos en shop på nettet kan man de facto få overblik over webshoppens vilkår.
5Enkelte online forretninger byder på fragt uden betaling på svejsetang, men i de fleste tilfælde under forudsætning af at der erhverves for en bestemt sum. I øvrigt burde du snuppe den mest prisbevidste leveringsmåde, som i de fleste tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at levere din pakke til et udleveringssted. Fragtmetoden viser sig jævnligt derudover meget bekvem. Den mest prisbevidste leveringsmetode er dog at hente produkterne selv.
6Trustpilot byder på nogenlunde udmærkede genveje til at læse forskellige øvrige brugeres observationer og af den grund er det godt, at du besigtiger online forretningens bedømmelser før du køber billige svejsetang online. Facebook leverer tillige egentlig strålende metoder til at få indsigt i online firmaets popularitet.
7Antal dages levering er selvfølgelig særligt betydningsfuld forudsat vi står og skal bruge ordren med det samme, og i det øjemed er det forholdsvis vigtigt at du ser den forventede leveringsdato for svejsetang. En stor portion online forretninger lover billig 1 hverdags levering på en række af deres varenumre, som dog er påkrævet at bestillingen anbringes tidligere end et nøjagtigt klokkeslæt.
8Den mest letkøbte form for fragt er unægtelig at hente ordren selv, som dog forudsætter at du har bopæl lige ved webshoppens bopæl. Den fragtform er naturligvis meget udslagsgivende hvis du absolut skal bruge svejsetang om få sekunder. Alternativt så præsterer visse webshops billig levering, men i de fleste tilfælde er det forudsat at du indkøber for en bestemt sum.
9Det er efterhånden ultra overkommeligt for internetbrugere at finde de bedste tilbud online på billige svejsetang i blandt forskellige e-firmaer, og så yder massevis af internet foretagender levering uden beregning. Derfor kan det immervæk være lønnende at kigge forbi forskellige e-shops efter udsalg og tilbud forud for at du handler, således at du er sikker på at indhente den billigste pris.