Byghjem.dk

Svejseskærm

Bernardo Svejseskærm PTS 02/190 / AR
3.179 kr.
Mere info
Bernardo Svejseskærm PTS 02/190 / VE
3.179 kr.
Mere info
Bernardo Svejseskærm PTS 01/200 / AR
6.797 kr.
Mere info
Bernardo Svejseskærm PTS 01/200 / VE
6.797 kr.
Mere info
Svejseskærm CA-40GW m/hjelm
9.881 kr.
Mere info
Svejseskærm CA-29 Evolve
8.524 kr.
Mere info
Svejseskærm HSP Euromaski VL
5.270 kr.
Mere info
Svejseskærm CA-28 CleanAir
2.123 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre præsterer et enormt varesortiment, imens øvrige specialiserer sig i en bestemt gruppe af vare. Du skal gennemtænke om det er afgørende for dig at du har adskillige typer af varer at vælge fra, foruden blot svejseskærm.
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser webshoppen udsteder ved din bestilling online, så du undgår udfordringer med eksempelvis returret. Af den grund bør man læse byggemarkedets betingelser.
For nogle er byggeri lig med en lang række spørgsmål. På grund af det er det en fordel at købe fra en webshop, hvor du kan få rådgivning til valg af svejseskærm.
Det er naturligvis super afgørende at undersøge, hvorvidt den vare du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Alternativt må du finde et andet.
Ifald du har brug for byggematerialerne hurtigt eller bare ønsker at spare leveringsomkostningen, så kunne du med fordel køre byggematerialerne selv. Dette er i høj grad muligt i de gængse byggecentre.
Der er forskel på udsalgspriserne på billige svejseskærm fra netbutik til netbutik. En del har billige priser, og nogle har fokus på service. Du må gennemtænke hvad du foretrækker.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og almenkendte butikker, hvilket kan medvirke til ubekymrethed til dig der skal købe online. Dette kan du se som fordelagtigt.
De velkendte byggekæder forhandler varer fra alverdens producenter, og derigennem kan du bestille fra et stort udvalg af svejseskærm online.
De kendte byggecentre er tilgængelige i det meste af landet, og herigennem har man mulighed for at bestille online og transportere materialerne selv. På grund af det kan man blive fri for fragtgebyret, og tilmed hente produkterne med det samme.

Nichewebshop

Størstedelen af webshops som sælger få produkter er små virksomheder, der typisk er dansk ejede, givetvis ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem kan du hjælpe ved at handle svejseskærm online fra deres webshop.
Alverdens nichespecifikke netbutikker er specialister i deres varer, da de kun sælger disse varer. Af den grund formår de at yde mere indsigtsfuld hjælp fra nogle som er specialister i lige præcis svejseskærm.
Størsteparten af nichespecifikke webshops er producenter af varerne som de store byggemarkeder sælger. Ved køb direkte igennem niche netbutikkerne online bør du få en billig pris.
De 10 største byggemarkeder
svejseskærm jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.100 mennesker i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 personer i virksomhedens 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og beskæftiger nu cirka 100 ansatte i firmaets 6 butikker. 10-4 har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

svejseskærm silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 ansatte i forretningens 41 byggecentre. Silvan specialiserer sig i billige priser til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

svejseskærm harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og styres dagligt af omtrent 2.000 mennesker i de 33 byggecentre. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 kollegaer i forretningens 9 varehuse. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.300 ansatte i byggemarkedets 56 butikker. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og udgøres nu af mere end 500 kollegaer i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

svejseskærm bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og udgøres nu af cirka 1.000 personer i selskabets 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og omfatter i dag cirka 2.000 mennesker i forretningens 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Forberedelse viser sig som metoden til succes med dit byggeprojekt. Du er nødt til at udarbejde en velovervejet agenda, som beskriver hvilke arbejdsopgaver der laves på hvilke dage, samt en tilhørende numerisk orden. Vær realistisk idet du nedskriver din agenda.
2Der er et stort udvalg af instruktioner og videoer online hvorfra du kan få gratis hjælp. Ikke mindst YouTube supporterer dig med rigelig gavnlig information, navnligt ifald du søger på engelsk.
3Måske det viser sig vigtigt at du har alle materialer handlet ind inden du går til værks med arbejdet. Du har fordel af at udfærdige en overskuelig oversigt indeholdende hver eneste ting du skal bruge, og så granske hvert eneste punkt, hvormed du føler dig overbevist om at du ikke har glemt noget.
4Det kan være en god idé at få hjælp til byggearbejdet, hovedsageligt når der er tale om krævende byggeprocesser. Flere ombygninger stiller krav om flere folk. Samtidig er det mere produktivt og mere socialt når der er flere der bidrager.
5Ved byggeprojekter udenfor har eventuelt regnvejr en vigtig rolle. Af den årsag kan du ofte tjekke meldingerne om vejret i de dage der er op til starten på projektet, så du undgår at det med et brag starter med at regne absolut lige når du er i fuld gang med dit komplicerede projekt.
6Du har mulighed for at indhente økonomisk hjælp fra det offentlige til byggerier. Det tilbydes såfremt renoveringen er positivt for miljøet. Modtagelsen af tilskud betinges altså af at byggeriet har positiv indfyldelse på planeten.
7Husk at vurdere hvorvidt det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du alternativt skal få professionel assistance til områder af det. Såfremt du køber hjælp fra en fagmand vil det typisk være en god idé at modtage priser fra forskellige virksomheder.
8Du må på ingen måde fattes værktøj. Jævnligt kan det vise sig smart at du har værktøjet klar forinden du går løs med byggeriet. Du bør i øvrigt huske at medtage de her udgifter i byggeriets regnskab.
9Der præsenterer sig ofte pludselige problemstillinger ved omfattende byggeprojekter, og ergo vurderes det af stor betydning at der er afsat rigeligt med tid i arbejdsplanen, som gør at man kan være overbevist om at komme i mål.
10Det er fundamentalt at udfærdige et regnskab for byggeprojektet, så du har kontrol over udgifterne. Det bør være økonomisk at beskrive alle poster, hvorefter man bør notere beløbet for hver eneste af dem.
11Du skal for alt i verden ikke gå på kompromis med din sikkerhed, så husk sikkerhedsbeklædning som arbejdshjelm som beskytter dig imod mulige risici. Det er essentielt at du husker dit eget ve og vel i arbejdet, specielt når du ikke investerer i hjælp fra en fagperson.
12Inden du indleder arbejdet er det ubeskriveligt fundamentalt med et tilsagn om, at det du vil bygge er inden for lovens rammer. Alt efter din bopæl vil der gælde fastsatte regler omkring, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
De bedst anmeldte byggekæder
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er fantastisk betryggende. Evalueringen er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvor imponerende 86 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som altså er usædvanligt overlegent. Evalueringen grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf hele 59 % har givet maksimum point, og bare 9 % har givet bundkarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som uden tvivl er absolut overlegent. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 ratings, hvor intet mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og blot 8 % giver 1 stjerne. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, hvilket uden tvivl er fantastisk flot. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 4 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er fantastisk overlegent. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvoraf hele 84 % har givet den bedste karakter, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Hvilken fragtmulighed er bedst?

En stor portion internet foretagender udlover på nuværende tidspunkt et hav af forskellige billige leveringsformer til svejseskærm. En favorit iblandt mange er for øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, og så kan du blot gå forbi efter de købte varer på et valgfrit tidspunkt. Leveringsmetoden er jo ekstremt enkel, samt mange gange derudover den mest prisbevidste leveringsmulighed.

Du kunne lige så vel vælge at få leveret til din hjemmeadresse eller ud på dit arbejde. Fragtløsningen bliver oftest en tand mere omkostningsfuld, men omvendt særdeles let gængelig med svejseskærm online. Den billigste leveringsform er dog selv at hente pakken, som dog står og falder med at du lever med kort afstand til e-forretningens byggemarked, for eksempel Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på svejseskærm kan vise sig at være usædvanlig aktuel om vi har behov for produkterne omgående, og herved er det altså meningsfuldt at vi ser nærmere på den estimerede leveringstid på svejseskærm. En række online selskaber – herunder Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – udlover billig levering efter en enkelt hverdag på en række varenumre online, men vær vagtsom da det tager udgangspunkt i at transaktionen realiseres forud for et aftalt tidspunkt, så at de har en chance for at nå at få ordren ekspederet forinden lagermedarbejderne får fri.

Nogle internet varehuse frembyder gratis levering på svejseskærm online, men for det meste er det forudsat at man køber for en bestemt pris. I øvrigt må man udvælge den mest letkøbte leveringsmanér, som i mange tilfælde vil være at få bragt dine produkter til et udleveringssted.

Størstedelen af netbutikker giver click-and-collect hvor du bestiller billig svejseskærm derhjemme men afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Bygma, Stark, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg og Silvan. Byggekæderne tildeler bl.a. afhentning af svejseskærm i følgende byer:

Solrød Strand, Højbjerg, Aabenraa, Tilst, Ølstykke, Holstebro, Hørsholm, Skanderborg, Greve, Vanløse, Roskilde, Gentofte, Middelfart, Hjørring, Kalundborg, Stenløse, Herning, Silkeborg, Køge, København, Virum, Aarhus, Lystrup, Værløse, Thisted, Taastrup, Valby, Brønderslev, Birkerød, Haderslev, Korsør, Tårnby, Rødovre, Viborg, Rudersdal, Sønderborg, Brøndby, Hillerød, Brabrand, Grenaa, Struer, Brønshøj, Charlottenlund, Risskov, Ikast, Lyngby, Ringsted, Nørresundby, Skive, Kokkedal, Vallensbæk, Herlev, Holbæk, Horsens, Næstved, Gladsaxe, Albertslund, Glostrup, Aalborg, Randers, Ishøj, Vejle, Hedehusene, Vordingborg, Hedensted, Nakskov, Frederikshavn, Nærum, Ballerup, Esbjerg, Allerød, Helsingør, Hvidovre, Åbyhøj, Svendborg, Farum, Dragør, Haslev, Søborg, Frederikssund, Odense, Rønne, Varde, Frederiksberg, Nykøbing Falster, Jyllinge, Frederiksværk, Lillerød, Kolding, Nyborg, Odder, Slagelse, Fredericia, og Hobro, .

Afhentning af svejseskærm er muligt i alle dele af Danmark: Fyn (Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn), Sjælland (Østsjælland, Falster, Bornholm, Hovedstaden, Sydsjælland, Amager, Lolland, Midtsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland) og Jylland (Midtjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland, Vestjylland, Sønderjylland).

Når vi ser på statistikkerne står det tydeligt, at mennesker ofte søger fx svejseskærm priser og køb svejseskærm. Man ser desuden jævnligt online shoppere søge efter for eksempel billig svejseskærm, svejseskærm online samt svejseskærm tilbud, plus de velkendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Stark, 10-4, Bauhaus og XL-Byg.

Find den bedste pris på svejseskærm

Det er jo efterhånden vældig ligetil for almindelige dødelige at søge sig frem til tilbud på billige svejseskærm online i blandt forskellige forretninger på nettet, og derfor har utallige e-shops set sig nødsaget til at stampe udsalgspriserne på svejseskærm helt i bund, og derudover frembyde billig fragt.

Det kan ikke desto mindre blive lønnende at efterprøve et par firmaer på nettet efter tilbud på svejseskærm online før du gennemfører dit køb, så du er tryg ved at antage den skarpeste pris. Se ikke kun hos de gængse byggekæder som Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg og Stark.

Du bør ikke desto mindre ikke glemme, at ifald en internet webshop afsætter billige svejseskærm online for en udsalgspris der kan ses som himmelråbende god, kan det mange gange være et bevis på en svindel internet webshop. Kortbetalinger er imidlertid omfattet af et lovbud, hvilket beskytter folk overfor snydagtige internet handler.

Generelt går vi ind for handler med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kan du bruge en afbetalingsordning som fx ViaBill, forudsat du hellere vil dække prisen på svejseskærm over en længere periode. Dette foreslåes normalt i specialiserede netbutikker, men ikke de kendte byggemarkeder som eksempelvis Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Bygma og Davidsen.

Når man kigger i data fremstår det markant, at online shoppere som regel kigger efter bl.a. svejseskærm priser og billig svejseskærm. Man ser derudover som regel folk søge eksempelvis køb svejseskærm, svejseskærm online og svejseskærm tilbud.

Kig på tidligere brugeres bedømmelser

Trustpilot frembringer forholdsvis stabile chancer for at gøre dig bekendt med flere forhenværende konsumenters vurderinger og derved er det en hjælp, at du udforsker internet firmaets omtaler før du shopper billige svejseskærm online.

Facebook resulterer i ydermere super ærlige løsninger til at få et kig ind i internet butikkens kundetilfredshed. I øvrigt møder vi mange online selskaber i Danmark som tilbyder kunderne at ytre en vurdering af ordreforløbet, hvilket desuden burde bruges til at få et indtryk af kundetilfredsheden.

Før folk bestiller billige svejseskærm online på en e-shop kunne de i reglen have øje for netbutikkens vilkår, men det er ofte et tidskrævende projekt, i særdeleshed hos de store byggecentre som Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Silvan, Stark, Harald Nyborg, 10-4 og XL-Byg.

En nem løsning er at finde ud af om e-shoppen er tilsluttet e-mærket, da det typisk er et fingerpeg om at netshoppen anerkender gældende dansk lovgivning, udover at e-firmaet hyppigt overværes af eksperter som er meget bekendte med vedtægterne på området.

Derudover giver det dig mulighed for at blive assisteret, hvis du oplever dilemmaer ved din handel med svejseskærm. Ligeledes kan det være til hjælp at køber er vidende om de mest essentielle forhold der kan have indflydelse på købet af svejseskærm online, som eksempelvis hvilken returret e-forretningen benytter.

På grund af dette er det også essesentielt, at man permanent bevarer ens kvittering på e-mail, således man til enhver tid vil kunne dokumentere købet af svejseskærm, uagtet om man bestiller hos Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Davidsen eller Silvan.

Louise C gav 5 stjerner

Stjerneklar service!

Christian gav 4 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

Anne Rasmussen gav 5 stjerner

Hurtig levering og god service..

Christian gav 4 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

9 gode råd til når du køber online
1Den billigste leveringsmodel er dog at hente produkterne selv, som jo nødvendiggør at du opholder dig med kort afstand til e-firmaets bopæl. Den metode til levering kan vise sig at være særligt udslagsgivende når man behøver svejseskærm inden for få dage. Alternativt så garanterer enkelte e-handler i Danmark portofri levering, men i reglen er det under forudsætning af at man indkøber for en konkret sum.
2Før folk handler billige svejseskærm hos en butik på nettet behøver man uden tvivl studere e-shoppens forretningsbetingelser, men det er for det meste ikke særlig morsomt. Yderligere går vi ind for at køberen er omhyggelig omkring de mest vedkommende retningslinjer der kan have indflydelse på købet af billige svejseskærm online, som eksempelvis den ombytningsrettighed internet forretningen anvender.
3Leveringstidspunktet kan være rigtig bestemmende når du behøver varen nu og her, og herved er det ret så væsentligt at vi studerer den anslåede leveringstid for svejseskærm. De fleste online outlets stiller udsigt til billig levering efter en enkelt hverdag på flere varenumre, men som trods alt stiller krav om at ordren aflægges før et angivent klokkeslæt.
4Det er jo efterhånden yderst uproblematisk for almindelige mennesker at lave prissammenligning online på billige svejseskærm i blandt flere internet firmaer i Danmark, og altså tilbyder mange webbutikker levering uden betaling. Men det kan immervæk blive lukrativt at inspicere indtil flere internet outlets efter billige priser før du placerer ordren, således at man er velinformeret til at opnå den mest attraktive pris.
5En række outlets på nettet yder gratis levering på svejseskærm, men i reglen kun når man handler for en bestemt pris. Derudover skulle man udse dig den prisbilligste leveringsmåde, hvilket gerne vil være at få bragt produkterne til et afhentningssted. Løsningen er typisk derudover temmelig praktisk. Den prisbilligste leveringsmetode er dog at du selv henter produkterne.
6Trustpilot tilbyder dig egentlig strålende muligheder for at tyde diverse andre kunders anmeldelser og på grund af dette anbefaler vi, at du gennemgår netshoppens ratings før du køber billige svejseskærm online. Facebook yder lignende altid stabile metoder til at få en idé om online virksomhedens kundefokus.
7Generelt tilråder vi køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er omfattet af en ordning, der hjælper folk imod uoprigtige internet shops. Alternativt bør du udnytte en afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, ifald du vil afbetale beløbet af flere omgange.
8De fleste e-handler frembyder nu om dage flere billige former for fragt til svejseskærm. Den mest anvendte er efterhånden afhentningssteder, så du selv kan hente de købte produkter når der er mulighed for det. Leveringsformen er nemlig usædvanlig bekvem, samt endda tillige den billigste leveringsmetode.
9Vi tilråder at kontrollere om online webshoppen er verificeret af e-mærket, hvilket er en påvisning af at online forhandleren lever op til gældende dansk lovgivning, udover at online shoppen nu og da gennemses af fagfolk som har ekspertise inden for lovgivningen. Forud for at folk køber billige svejseskærm på en webbutik burde de ideelt set tage stilling til webshoppens forretningsbetingelser.