Svejsehjelm 10 til peltor sikkerhedshjelm
808 kr.
Mere info
Svejsehjelm fuldaut m/variabel DIN 9-13 (Rød/sølv)
696 kr.
Mere info
Svejsehjelm m/justerbar dæmpning
585 kr.
Mere info
Svejsehjelm sr 584/ sr 580 komplet
4.999 kr.
Mere info
Svejsehjelm fuldaut m/variabelDIN 5-9/9-13 (Blue)
949 kr.
Mere info
Svejsehjelm fuldaut m/variabel DIN 9-13 (Sort/sølv)
696 kr.
Mere info
Svejsehjelm Euromaske
858 kr.
Mere info
Svejsehjelm zekler 4050
1.307 kr.
Mere info
Svejsehjelm fuldaut m/variabel DIN 9-13 (Blå/sølv)
696 kr.
Mere info
Svejsehjelm Zekler fusion 1000
3.178 kr.
Mere info
Svejsehjelm zekler 4060
1.499 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt ekstremt afgørende at se, om den vare du er på udkig efter online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du finde et andet.
For de fleste er byggeprojekter forbundet med en stor portion spørgsmål. Dermed kan du have fordel af at handle hos en online byggeshop, hvor du har mulighed for at få hjælp til valg af svejsehjelm.
Såfremt du står og skal bruge byggematerialerne nu og her eller bare vil spare fragtomkostningen, så kan du overveje at hente materialerne på eget initiativ. Det er hovedsageligt en mulighed hos de store byggekæder.
Der er forskel på salgspriserne på billige svejsehjelm alt efter hvor du handler online. Enkelte vil have billige priser, imens andre har faglig rådgivning. Du bør vide hvad du vil prioritere.
Du bør vide hvilke regler der gælder ved din bestilling online, så du kan slippe for udfordringer med fx returnering. Derfor bør man læse butikkens regningslinjer.
Nogle byggecentre fremviser et bredt udvalg af produkter, og andre er specialiserede i en specifik varegruppe. Du bør bestemme om det er betydningsfuldt for dig at du har mange grupper af varer at vælge i blandt, udover bare svejsehjelm.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder har butikker nær dig, og takket være dette har mange chancen for at købe online og fragte byggematerialerne på egen hånd. Takket være dette kan du undgå leveringsgebyret, samt tilmed få varerne hurtigere.
De udbredte byggekæder køber varer fra mange forskellige producenter, og takket være dette kan du vælge fra et bredt udvalg af svejsehjelm online.
De store byggekæder er etablerede og landskendte firmaer, som kan bidrage til en tryghedsfølelse når man stopper online. Dette kan du se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Diverse specialiserede netbutikker har ekstremt meget forstand på deres online produktudvalg, da de har skarpt fokus på disse varer. Af den grund bør du modtage endnu mere indsigtsfuld service fra folk der er specialister i netop svejsehjelm.
Forskellige nichespecifikke webshops er opstartsvirksomheder, der typisk har danske ejere, måske sågar lokalt nær dig. Disse kan du hjælpe når du bestiller svejsehjelm online på deres webshop.
Majoriteten af webshops med fokus på et smalt varesortiment producerer selv produkterne der sælges i de store byggekæder. Når du køber direkte igennem disse nichewebshops online kan du få et ekstra godt tilbud.

automatisk, elektrisk, 3M, Diesella, Esab, Kemppi, Migatronic, Speedglas, TIG, Würth, filter, luft, lys

De største byggemarkeder i Danmark

Bygma blev etableret i 1952, og lønner i dag flere end 2.300 mennesker i kædens 56 byggecentre. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og beskæftiger i dag over 1.000 ansatte i deres 9 byggecentre. Davidsen tilstræber salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

svejsehjelm bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og styres dagligt af flere end 1.000 kollegaer i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på billige priser til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og beskæftiger i dag cirka 2.000 ansatte i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 mennesker i selskabets 72 butikker. Stark tilstræber salg til professionelle, og sælger årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og er i dag arbejdsgiver for mere end 500 kollegaer i kædens 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

svejsehjelm harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og lønner i dag cirka 2.000 personer i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

svejsehjelm jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og lønner i dag cirka 2.100 mennesker i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

svejsehjelm silvan

Silvan kom frem i 1968, og beskæftiger i dag cirka 1.000 medarbejdere i kædens 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og beskæftiger nu mere end 100 personer i kædens 6 byggecentre. 10-4 tilstræber billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Du bør aldrig nogensinde nedprioritere dit eget ve og vel, så glem ej sikkerhedsbeklædning som eksempelvis hjelm og sko som hjælper dig imod mulige uheld. Det er essentielt at du husker sikkerheden i arbejdet, især hvis du ikke får assistance fra en professionel.
2Det er betydningsfuldt at nedskrive et regnskab for dit byggeprojekt, så du giver sig selv et overblik. Det bør være rationelt at beskrive samtlige udgiftsposter, hvorefter man kunne notere online tilbud på dem hver især.
3Muligvis kan det blive at have noget at sige at du har de presserende bygningsmaterialer til disposition på forhånd inden du går til værks med arbejdet. Du får god gavn af at sammensætte en enkel liste hvorpå der noteres de materialer du får brug for, og bagefter gennemgå oversigten, hvormed du kan føle dig sikker på at der ikke er nogen mangler.
4Der kommer stort set altid utidige hovedpiner ved svære projekter, og som følge heraf kan det vise sig afgørende at der er afsat rigeligt med plads i agendaen, som gør at man kan føle sig selvsikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
5Længe før du starter byggeriet er det ufatteligt fornuftigt med et tilsagn om, at det du vil bygge overholder loven. Med udgangspunkt i din boligtype kan der gælde fastsatte retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
6Glem ikke at du kan hente støtte fra det offentlige til ombygninger. Det kan man få i tilfælde hvor renoveringen er miljøvenligt. Modtagelsen af tilskud kræver dermed at projektet forbedrer naturen.
7For udendørs projekter har vejrsituationen meget at sige. Af den årsag skal du med jævne mellemrum lægge mærke til femdøgnsprognosen i tiden op til starten på projektet, så du slipper for at det uden du havde set det komme starter med at piske ned når du netop er startet på dit komplicerede projekt.
8Måske du burde regne på om du magter at stå for hele projektet selv, eller du alternativt skal skaffe assistance fra en fagmand til dele af arbejdet. Når du benytter hjælp fra en fagperson kan det være en god idé at notere tilbud fra flere firmaer.
9Godt forarbejde vil altid være vejen til at få en god oplevelse med din byggeproces. Du bør liste en effektiv arbejdsplan, der beskriver hvilke gøremål der laves hvornår, og en tilhørende prioriteret rækkefølge. Forsøg at være realistisk når du laver arbejdsplanen.
10Du finder ekstremt mange artikler og videoer på internettet som kan være en stor hjælp. Navnligt YouTube kan hjælpe med temmelig meget gavnlig info, ikke mindst ifald man benytter den engelske version.
11Du bør ikke på noget tidspunkt gå ned på grej. Typisk kan det vise sig betydningsfuldt at du har grejet klar til brug når du begynder på byggeprojektet. Det er i øvrigt en fordel at tillægge omkostningerne hertil i dit budget.
12Det kan overvejes at sikre sig assistance til byggeprocessen, ikke mindst ved krævende byggeprocesser. Store projekter gør krav på flere end en enkelt person. I øvrigt bliver det mere effektivt og sjovere når man er flere til at løse opgaven.
De bedst anmeldte byggecentre
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket altså er ultra flot. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 69 % har givet topkarakter, og alene 8 % har givet dumpekarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som vel at mærke er yderst betryggende. Scoren er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvor ikke mindre end 84 % giver den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er ret så betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 ratings, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med toprating, og alene 4 % har givet den laveste karakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er ret så overlegent. Karakteren er baseret på 2.856 ratings, hvor ikke mindre end 59 % har givet den højeste karakter, og bare 9 % giver den dårligste rating. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er ualmindeligt godt arbejde. Ratingen grundlægges af 11.467 meninger, hvor imponerende 86 % kvitterer med toprating, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Hvilken mulighed for fragt skal du vælge?

En stor portion internet shops foreslår nu om stunder flere billige leveringsudgaver til svejsehjelm. En af de populære er nu til dags udleveringssteder, hvor du så selv henter bestillingen når du har lyst. Leveringstypen er altså særdeles enkel, og mange gange tillige den mindst kostelige fragtmetode.

Du kan tillige udse dig at vælge at få udbragt hjem til dig eller til adressen på dit arbejde. Leveringstypen er en gang i mellem et hak mere omkostningsfuld, men derudover rigtig overkommelig ift. svejsehjelm online. Den prisbilligste metode til levering er uden tvivl selv at hente varerne, men det betinges af at du befinder dig nær internet virksomhedens byggemarked, for eksempel Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på svejsehjelm er naturligvis yderst betydningsfuld om du behøver produkterne med det samme, og i det øjemed er det rimelig passende at man efterser den anslåede leveringstid ved svejsehjelm. Adskillige internet shops – fx Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – giver løfte om billig 1 hverdags levering på mange produkter online, men som ikke desto mindre står og falder med at transaktionen realiseres forud for et nøjagtigt tidspunkt, så de har udsigt til at kunne nå at få varerne på posthuset før de logistikansatte holder fyraften.

Nogle få e-firmaer præsterer gebyrfri levering på svejsehjelm online, men for det meste er det under betingelse af at du handler for en konkret pris. I øvrigt skulle man foretrække den prisbilligste løsning til levering, hvilket typisk vil blive at få fragtmanden til at bringe produkterne til en pakkeshop.

Store webbutikker udlover click-and-collect hvor man handler billig svejsehjelm online og selv henter i butikken. For eksempel Stark, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Silvan, 10-4, Bauhaus og Harald Nyborg. Byggemarkederne tilbyder bl.a. click-and-collect på svejsehjelm i følgende områder:

Rudersdal, Hobro, Allerød, Aalborg, Esbjerg, Herlev, Kokkedal, Solrød Strand, Valby, Ballerup, Odder, Nørresundby, Haslev, Frederiksberg, Greve, Åbyhøj, Brøndby, Lillerød, Køge, Frederikssund, Vejle, Værløse, Aabenraa, Haderslev, Birkerød, Grenaa, Albertslund, Aarhus, Vanløse, Hørsholm, Korsør, Farum, Hillerød, Rødovre, Hedensted, Holbæk, Dragør, Middelfart, Nyborg, Holstebro, Svendborg, Skanderborg, Fredericia, Brabrand, Hjørring, Lystrup, Hedehusene, Risskov, Slagelse, Brønderslev, Varde, Vordingborg, Lyngby, Næstved, Struer, Charlottenlund, Herning, Roskilde, Gentofte, Horsens, Frederiksværk, Thisted, Rønne, Nykøbing Falster, Nærum, Kolding, Tårnby, Nakskov, København, Virum, Helsingør, Hvidovre, Randers, Kalundborg, Viborg, Højbjerg, Jyllinge, Brønshøj, Ishøj, Stenløse, Søborg, Odense, Silkeborg, Ølstykke, Ikast, Skive, Tilst, Gladsaxe, Vallensbæk, Glostrup, Sønderborg, Ringsted, Frederikshavn, og Taastrup, .

Afhentning for svejsehjelm er en mulighed i alle områder af landet: Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn), Jylland (Sønderjylland, Østjylland, Nordjylland, Syddanmark, Midtjylland, Vestjylland, Sydjylland) og Sjælland (Vestsjælland, Bornholm, Lolland, Sydsjælland, Midtsjælland, Østsjælland, Falster, Amager, Nordsjælland, Hovedstaden).

Når man kigger i søgedata er det markant, at internetbrugere som regel efterspørger for eksempel svejsehjelm priser og billig svejsehjelm. Man ser derudover mange gange folk kigge efter for eksempel køb svejsehjelm, svejsehjelm tilbud og svejsehjelm online, plus de udbredte byggekæder som Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Stark, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg og 10-4.

Priser på svejsehjelm

Det er jo efterhånden yderst hensigtsmæssigt for folk at sammenligne tilbud på billige svejsehjelm online på forskellige internet outlets, og så har de fleste forretninger på nettet været nødt til at nedbringe prisen på svejsehjelm kolossalt, og i øvrigt garantere levering uden gebyr.

Det kan trods alt være gunstigt at eftergå flere e-butikker efter rabatter og tilbud på svejsehjelm online inden du gennemfører dit køb, således at man er skudsikker på at antage den prisbilligste pris. Se ikke blot på de udbredte byggekæder som Davidsen, Stark, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4 og Bygma.

Du bør bare være årvågen med, at ifald en e-forretning tilbyder billige svejsehjelm online til en udsalgspris som anses for umådelig gunstig, så kunne det i nogle tilfælde være et kendetegn på en fup online butik. Køb med kort er på den anden side omsluttet af en orden, der bistår køber overfor snydagtige online forhandlere.

Vi slår generelt et slag for køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Som en anden løsning kunne du drage fordel af en billig afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, forudsat du gerne vil afbetale regningen på svejsehjelm af flere omgange. Det foreslåes ofte ved nichebutikker, men dog sjældent de velkendte byggecentre som eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Stark, XL-Byg, Bygma og Jem og Fix.

Når vi ser på tendenserne står det klart, at netshoppere typisk søger blandt andet svejsehjelm tilbud og svejsehjelm online. Foruden dette ser man tit mennesker kigge efter for eksempel svejsehjelm priser, køb svejsehjelm samt billig svejsehjelm.

Analyser folks evalueringer

Trustpilot tilbyder dig helt solide chancer for at gennemsøge flere aktuelle forbrugeres domme og af den grund foreslår vi, at du tjekker e-forretningens omtaler inden du bestiller billige svejsehjelm online.

Facebook forærer dig på samme måde nogle uafhængige metoder til at få kendskab til online shoppens kundetilfredshed. Her ses en række online firmaer hvor folk kan ytre en anmeldelse af virksomhedens service, som tillige kan tages i brug til afvejning af kundetilfredsheden.

Forinden folk bestiller billige svejsehjelm online i en internet forhandler kan de reelt gennemløbe shoppens handelsvilkår, det er dog uden tvivl et omfattende arbejde, i særdeleshed på de gængse byggemarkeder som Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Bygma, Stark og XL-Byg.

Et nemmere alternativ kan være at granske hvorvidt online webshoppen er støttet af e-mærket, da det længe har været en tilkendegivelse af at online firmaet lever op til de gældende danske regler, og at internet forretningen af og til tilses af specialister som behersker lovene på området.

Derudover giver det dig lejlighed til assistance, hvis du møder udfordringer som følge af dit køb af svejsehjelm. For øvrigt er det godt at kunden er på vagt for de mest relevante retningslinjer der gælder for købet af svejsehjelm online, som fx hvilken ombytningsret internet shoppen garanterer.

Derfor er det virkelig afgørende, at man til enhver tid sikrer ens kvittering på e-mail, så man en anden gang vil kunne bevise købet af svejsehjelm, uanset om man køber ved Stark, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Bygma, XL-Byg eller Harald Nyborg.

Lene J gav 5 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

Mads Petersen gav 4 stjerner

Fremragende service.

Lone Sørensen gav 5 stjerner

Hurtig levering

Inger Knudsen gav 5 stjerner

Det var godt !

9 tips til køb på nettet
1Vi tilråder generelt at kontrollere om netshoppen er e-mærke tilsluttet, siden det burde være et bevis på at e-handlen imødekommer dansk lovgivning, og at e-forhandleren hyppigt revurderes af fagfolk som har den nødvendige knowhow om reglerne på området. Forinden nogen køber billige svejsehjelm i en shop på nettet burde man altid granske webshoppens vilkår.
2Leveringsdygtigheden kan være usædvanlig væsentlig forudsat vi har brug for din pakke om et øjeblik, så af den grund er det rigtig aktuelt at du ser det estimerede leveringstidspunkt på svejsehjelm. En masse online butikker lover billig levering efter en enkelt hverdag på deres primære varer, hvilket dog er påkrævet at bestillingen anbringes inden et nøjagtigt klokkeslæt.
3En række online forretninger yder i vore dage diverse forskellige billige metoder til levering til svejsehjelm. Den mest moderne er efterhånden levering til en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente de købte produkter når det passer dig bedst. Denne er jo meget smart, samt endda tillige den mest betalelige leveringstype.
4Generelt anbefaler vi køb med betalingskort eller mobilbetaling. Handler med kort er omfattet af en lovbestemmelse, hvilket dækker dig overfor uægte internet forretninger. Som alternativ kan du anvende et afbetalingstilbud som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du vil finansiere beløbet af flere omgange.
5Trustpilot tilbyder tilpas sikre chancer for at betragte forskellige øvrige kunders tanker og af den grund er det en hjælp, at du tager et kig på e-handlens ratings forud for at du shopper billige svejsehjelm online. Facebook tilbyder dig ydermere nogle ærlige genveje til at få indblik i e-handlens kundetilfredshed.
6En hel del internet shops sikrer gebyrfri levering på svejsehjelm, men ofte kræver det at der aftages for et præcist beløb. Derudover kan du overveje den mest letkøbte leveringsform, der tit vil være at få fragtmanden til at levere dine produkter til et afhentningssted. Muligheden viser sig oftest endvidere ualmindeligt gnidningsløs. Den mest letkøbte leveringsløsning kan ikke modsiges at være at hente ordren selv.
7Den mest prisbevidste leveringstype vil utvivlsomt være selv at hente varerne, men den mulighed betinges af at du bor nærved internet selskabets adresse. Den leveringsløsning kan i nogle tilfælde være meget bestemmende forudsat vi mangler svejsehjelm nu og her. Alternativt så tilbyder nogle enkelte firmaer på nettet levering uden beregning, men typisk kun når der handles for et præcist beløb.
8Inden folk bestiller billige svejsehjelm i en online shop bør de egentlig granske netbutikkens betingelser, det er dog mange gange ikke særlig morsomt. Dertil kan det anbefales at køber er klar over de mest vitale vilkår der har betydning for købet af billige svejsehjelm online, til eksempel hvilken returneringsret online forretningen anvender.
9Det er super overkommeligt for alle og enhver at sammenligne tilbud online på billige svejsehjelm hos flere shops på nettet, og ergo yder en lang række online outlets billig fragt. Til gengæld kan det til hver en tid vise sig indbringende at undersøge indtil flere butikker på nettet efter rabat og tilbud inden du shopper, sådan at du er tryg ved at antage den billigste pris.