Er du på udkig efter super 8 sten? Vi har fundet 3 online forhandlere, og noteret deres priser for 48 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 48 stk for kun 2.523 kr. Det er 53 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 48 stk super 8 sten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
2.523 kr.Køb
3.153 kr.Køb
3.153 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 48 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der vil være forskel på prisen på billige super 8 sten fra byggekæde til byggekæde. Enkelte satser på gode tilbud, imens øvrige har en høj grad af service. Du bør vide hvad der er vigtigst for dig.
Du skal være opmærksom på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå problemer med eksempelvis returret. Derfor bør man læse byggemarkedets handelsbetingelser.
Flere byggecentre tilbyder et stort sortiment af produkter, og nogle er specialiserede i en specifik varetype. Du bør forholde dig til om det er essentielt for dig at du har adskillige varer at vælge fra, udover bare super 8 sten.
For de fleste er byggeprojekter lig med mange spørgsmål. Derved bør du overveje at handle hos en online byggeshop, som kan tilbyde information omkring super 8 sten.
Når du skal bruge byggematerialerne hurtigst muligt eller bare gerne vil spare fragten, så kunne du tænke over at køre materialerne på eget initiativ. Dette er hovedsageligt et alternativ ved de store byggecentre.
Det er helt klart meget relevant at tjekke, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Alternativt må du lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre køber produkter fra flere leverandører, hvilket giver dig mulighed for at shoppe fra et bredt sortiment af super 8 sten online.
De store byggemarkeder er udbredte og almenkendte forretninger, som kan medvirke til ubekymrethed til dig der skal købe online. Det er noget nogle vil se positivt på.
De velkendte byggecentre er tilgængelige nær dig, og i kraft af det har man adgang til at bestille online og køre byggematerialerne på eget initiativ. Derigennem kan du overveje at undvære fragtomkostningen, og samtidig hente varerne på kortere tid.

Nichewebshop

Forskellige specialiserede webshops producerer selv de varer der sælges fra større webshops. Idet du køber direkte på nicheforretningerne online kan du få en lavere pris.
Alverdens nichefokuserede webshops har meget ekspertise i deres varer, idet de kun sælger disse varer. Følgelig bør du modtage en høj grad af kompetent service fra nogle som er specialister i lige præcis super 8 sten.
Diverse nichebutikker på nettet er små familievirksomheder, som oftest drives i Danmark, eventuelt ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse understøtter du ved at handle super 8 sten online på deres webshop.
Danmarks største byggecentre

Stark blev grundlagt i 1896, og udgøres nu af ca. 2.000 personer i firmaets 72 butikker. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

super 8 sten silvan

Silvan blev etableret i 1968, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 ansatte i selskabets 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og udgøres i dag af flere end 500 mennesker i deres 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

super 8 sten bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og udgøres nu af ca. 1.000 kollegaer i deres 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på billige priser til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

super 8 sten jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og beskæftiger nu ca. 2.100 kollegaer i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på salg til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 personer i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg satser på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og beskæftiger i dag over 1.000 medarbejdere i forretningens 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og udgøres i dag af i nærheden af 100 personer i selskabets 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Bygma begyndte i 1952, og beskæftiger nu omkring 2.300 medarbejdere i virksomhedens 56 butikker. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

super 8 sten harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og lønner i dag omtrent 2.000 personer i kædens 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Inden du påbegynder byggeriet må det være ubeskriveligt fundamentalt at være sikker på, at det du vil lave ikke er ulovligt. Afhængigt af hvor du bor vil der være mange love som beskriver, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
2Der viser sig typisk overraskende udfordringer når det handler om store opgaver, og følgelig viser det sig afgørende at man afsætter nok plads i planen, med formålet om at man føler sig tryg ved at nå i mål.
3Du skal nødig glemme dit eget ve og vel, så glem ikke beskyttelse såsom arbejdshjelm som beskyttelse imod mulige uheld. Det er klogt at have styr på din sikkerhed i byggeriet, i særdeleshed hvis du ikke sikrer dig hjælp fra en fagmand.
4Ved projekter udenfor har vind og vejr en afgørende rolle. Af den grund må du jævnligt se vejrprognosen i dagene op til projektets begyndelse, så du undgår at det uden varsel går i gang med at regne absolut lige når du er gået i gang med det omfattende projekt.
5Det kan blive vigtigt at du har de fornødne bygningsmaterialer til rådighed forud for at du kaster dig over arbejdet. Du kan med fordel udfærdige en overskuelig indkøbsliste hvorpå der noteres alt det som er nødvendige, og dernæst efterse oversigten, således at du kan føle dig tryg ved at alt er på sin plads.
6Forberedelse bliver kilden til at komme i mål med arbejdet. Du skal udarbejde en struktureret agenda, der fortæller hvilke opgaver du vil lave på hvilke dage, samt en tilhørende prioriteringsliste. Vær skarp når du udarbejder oversigten.
7Det er muligt at få økonomisk hjælp fra det offentlige til ombygninger. Det kan man få i tilfælde af at ombygningen bidrager positivt til klimaet. Af få støtte forudsætter altså at renoveringen har en positiv betydning for planeten.
8Du kan overveje hvorvidt projektet kan klares alene, eller du hellere burde tilkøbe assistance fra en fagperson til delelementer af byggeprocessen. Hvis du skal have professionel hjælp kan det godt betale sig at få priser fra flere håndværkere.
9Du må aldrig mangle arbejdsredskaber. Ofte vil det være betydningsfuldt at du har udstyret klar før du starter byggeprocessen. I øvrigt er det fordelagtigt at medtage disse udgiftsposter i din økonomiske plan.
10Der findes endeløse vejledninger og videoer på nettet hvor du kan få gratis hjælp. I særlig grad YouTube er kilde til overvældende meget anvendelig information, især når du kigger i hele verden.
11Typisk vil det vise sig af stor betydning at udfærdige et budget for optimeringen, så man har styr på økonomien. Det kan blive sundt at notere alle omkostninger, hvorefter man kunne nedfælde ens købspris for dem en ad gangen.
12Det kan overvejes at søge en hjælpende hånd til projektet, specielt når det er vigtige byggerier. Nogle ombygninger gør krav på mere end en person. I øvrigt viser det sig mere produktivt og mere interessant når man ikke er alene om det.
Danskernes favorit byggemarkeder
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ret så beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 19.208 ratings, hvor intet mindre end 84 % giver maksimum point, og bare 2 % giver den laveste karakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er enormt godt arbejde. Evalueringen grundlægges af 2.856 kommentarer, hvoraf hele 59 % giver maksimum point, og blot 9 % har givet dumpekarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket selvfølgelig er ret så imponerende. Scoren er et gennemsnit af 11.467 meninger, hvoraf hele 86 % giver maksimum point, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som vel at mærke er fantastisk godt arbejde. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 4 % har givet den dårligste rating. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket jo er hamrende godt arbejde. Evalueringen grundlægges af 23.161 tilkendegivelser, hvor imponerende 69 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 8 % kvitterer med 1 stjerne. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmåde skal du vælge?

Masser af e-handler giver nu alverdens billige leveringsmetoder til super 8 sten. En af de mest moderne er for nærværende at afsende til en pakkeshop, så du selv kan hente varerne når du har mulighed for det. Metoden er jo ualmindeligt praktisk, samt typisk også den mest betalelige leveringsmodel.

Du kunne ydermere foretrække at få leveret til din lejlighed eller ud på din arbejdsplads. Metoden er mange gange et hak mere omkostningsfuld, men til gengæld ualmindeligt ligetil med super 8 sten online. Den billigste leveringsudgave vil dog til enhver tid være at hente produkterne selv, hvilket dog stiller krav om at du bor i nærheden af internet webshoppens butikker, eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Fragttiden på super 8 sten er virkelig afgørende ifald vi står og skal bruge varen øjeblikkeligt, og med det formål er det særdeles centralt at vi finder tidshorisonten for levering for super 8 sten. Temmelig mange byggecentre – eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – stiller udsigt til billig levering på blot en enkelt hverdag på flere produkter online, som trods alt nødvendiggør at ordren lægges før et fastslået klokkeslæt, så at de højst sandsynligt kan nå at få dit nye produkt på posthuset før logistikpersonalet tager hjem.

Nogle få online shops yder gratis levering på super 8 sten online, men i reglen er det under forudsætning af at der aftages for en fastsat pris. Som alternativ skulle man gribe den mindst kostelige mulighed for levering, som i de fleste tilfælde vil være at få dem til at køre produkterne til en pakkeshop.

Adskillige webshops tildeler click-and-collect hvor man bestiller billig super 8 sten derhjemme og afhenter i butikken. Fx Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus og Davidsen. Byggemarkederne udlover for eksempel afhentning af super 8 sten i disse områder:

Hedensted, Herlev, Nørresundby, Ringsted, Skive, Slagelse, Frederikshavn, Holstebro, Hørsholm, Hobro, Frederiksberg, Struer, Middelfart, Hillerød, Sønderborg, Tilst, Søborg, Kokkedal, Aarhus, Kalundborg, Ikast, Rønne, Grenaa, Greve, Vordingborg, Holbæk, Solrød Strand, Glostrup, Hvidovre, Vallensbæk, Virum, Nakskov, Næstved, Ølstykke, Herning, Vejle, Korsør, Birkerød, Ballerup, København, Nærum, Brønderslev, Gentofte, Dragør, Vanløse, Kolding, Albertslund, Hedehusene, Farum, Esbjerg, Charlottenlund, Frederikssund, Rudersdal, Brøndby, Jyllinge, Valby, Stenløse, Frederiksværk, Gladsaxe, Odder, Silkeborg, Svendborg, Roskilde, Skanderborg, Ishøj, Haderslev, Rødovre, Nykøbing Falster, Haslev, Hjørring, Nyborg, Åbyhøj, Aabenraa, Værløse, Odense, Fredericia, Brabrand, Aalborg, Helsingør, Brønshøj, Varde, Tårnby, Allerød, Lyngby, Højbjerg, Lillerød, Risskov, Lystrup, Thisted, Taastrup, Køge, Randers, Viborg, og Horsens, .

Click-and-collect for super 8 sten er tilgængeligt i alle områder af landet: Fyn (Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn), Sjælland (Falster, Sydsjælland, Vestsjælland, Amager, Hovedstaden, Østsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Lolland, Midtsjælland) og Jylland (Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland, Østjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Midtjylland).

Når vi kigger i søgedata står det tydeligt, at mennesker typisk efterspørger eksempelvis billig super 8 sten og super 8 sten tilbud. Foruden dette ser vi jævnligt netshoppere kigge efter blandt andet super 8 sten priser, super 8 sten online og køb super 8 sten, foruden de store byggemarkeder som Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, 10-4, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg og Stark.

Gode priser på super 8 sten

Det er jo virkelig praktisk for internetbrugere at finde frem til tilbud på billige super 8 sten online hos flere netbutikker, og derved har langt de fleste online butikker fundet det uundgåeligt at nedbringe prisen på super 8 sten voldsomt, og ydermere garantere portofri levering.

Men det kan stadigvæk blive udbytterigt at granske diverse e-firmaer efter tilbud og udsalg på super 8 sten online forud for at du handler, sådan at du er usvigeligt sikker på at få den mindst kostelige pris. Kig ikke blot hos de udbredte byggemarkeder som Bauhaus, Stark, Jem og Fix, 10-4, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg og Bygma.

Man må imidlertid ikke overse, at hvis en webshop tilbyder billige super 8 sten online til en pris som kan virke urealistisk tiltalende, er det undertiden være et signal om en svindel netshop. Kortkøb er ikke desto mindre indbefattet af et regulativ, der beskytter en imod fup forretninger på nettet.

Generelt slår vi et slag for handler med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kunne du vælge et afdragstilbud som for eksempel ViaBill, såfremt du har til hensigt at afbetale beløbet til super 8 sten over flere uger. Dette tilbydes ofte i nichefokuserede netbutikker, men sjældent de gængse byggemarkeder som eksempelvis Bauhaus, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Silvan og Bygma.

Ved kig i statistikkerne bliver det markant, at folk typisk leder efter fx køb super 8 sten og super 8 sten online. Man ser derudover som regel mennesker søge efter blandt andet super 8 sten priser, billig super 8 sten samt super 8 sten tilbud.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 48 stk kg super 8 sten er 1495 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 14 brugeranmeldelser.

Simpelt og hurtigt service” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
Undersøg tidligere brugeres meninger

Trustpilot indebærer relativt anstændige løsninger til at se nøjere på forskellige øvrige køberes erfaringer og på grund af dette kan det være til hjælp, at du gennemgår e-handlens kritik før du placerer din ordre på billige super 8 sten online.

Facebook fremskaffer desuden absolut fine metoder til at få en idé om netbutikkens pålidelighed. Her ses faktisk e-firmaer som tilbyder kunderne at skrive en vurdering af deres køb, som ligeledes kan benyttes til vurdering af tilfredsheden hos kunderne.

Inden folk bestiller billige super 8 sten online på en webshop behøver man for at være på den sikre side tage stilling til butikkens forretningsbetingelser, det er dog i mange tilfælde ikke særlig morsomt, i særdeleshed på de udbredte byggecentre som Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Bygma og XL-Byg.

En anden løsning kan derfor være at kontrollere hvorvidt online forhandleren er støttet af e-mærket, som almindeligvis er et signal om at netshoppen retter sig efter de danske regler, tillige med at internet shoppen regelmæssigt gennemses af fagfolk som kender til de gældende love.

Desuden får du genvej til hjælpende service, når du udsættes for besvær i processen med din ordre på super 8 sten. Endvidere er det godt at køber er sat ind i de mest vedkommende retningslinjer der kan spille ind i forbindelse med købet af super 8 sten online, for eksempel den returpolitik internet shoppen garanterer.

I relation til det er det tilmed essesentielt, at man permanent gemmer ens kvitteringsmail, så man til enhver tid kan påvise bestillingen af super 8 sten, uanset om man shopper hos Davidsen, Bygma, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Stark eller Bauhaus.

Jesper G gav 5 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Erik F gav 4 stjerner

Hurtigt og let

Jørgen G gav 5 stjerner

Hurtig levering

Ole Jensen gav 4 stjerner

Alt som det skal være.

9 tips til internetshopping
1Vi anbefaler generelt at undersøge om e-shoppen er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det burde være en angivelse af at internet webshoppen efterkommer gældende dansk lovgivning, tillige med at online forhandleren hyppigt efterses af fagmænd som forstår de gældende regler. Inden folk køber billige super 8 sten i en internet handler kan man uden tvivl læse e-butikkens betingelser.
2Den prisbilligste leveringsmanér er utvivlsomt at du selv henter produkterne, men den løsning er betinget af at du er nær e-handlens lager. Den leveringsløsning kan være virkelig vital forudsat du absolut skal bruge super 8 sten om kort tid. Alternativt så frembyder nogle enkelte internet forhandlere levering uden omkostninger, men for det meste påkræves det at man handler for en bestemt pris.
3En hel del internet foretagender præsterer levering uden omkostninger på super 8 sten, men i mange tilfælde kun ifald man bestiller for et fastsat beløb. Som alternativ bør du vælge den mest billige leveringsmulighed, hvilket tit er at få dem til at køre varerne til et afhentningssted. Fragtformen viser sig i regelen ligeledes særdeles hensigtsmæssig. Den billigste form for levering er uden tvivl selv at hente varerne.
4En masse e-firmaer tildeler i vore dage et stort udvalg af billige leveringsmetoder til super 8 sten. En af favoritterne er efterhånden at afsende til en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente dine varer når der er mulighed for det. Fragtløsningen er altså ualmindeligt nem, samt endda ydermere den mindst kostelige mulighed for fragt.
5Leveringstidspunktet kan være ualmindeligt bestemmende hvis vi behøver produkterne om få sekunder, og i det øjemed er det sandelig relevant at man ser det anslåede leveringstidspunkt ved super 8 sten. En række online forhandlere yder billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af shoppens produkter, som imidlertid er forudsat at bestillingen fuldbyrdes forud for et bestemt tidspunkt.
6Trustpilot giver dig forholdsvis fordelagtige løsninger til at gennemstøve flere forhenværende forbrugeres ratings og af den grund kan det være til hjælp, at du tager et kig på internet firmaets bedømmelser forinden du bestiller billige super 8 sten online. Facebook bringer dig derudover stort set solide muligheder for at få indblik i online webshoppens pålidelighed.
7Forinden folk handler billige super 8 sten på en e-handler burde de principielt sætte sig ind i webbutikkens betingelser, dog er det i reglen et omfattende arbejde. Tillige anbefaler vi at kunden er påpasselig med de vigtigste vilkår der har indflydelse på bestillingen af billige super 8 sten online, som eksempelvis hvilken returret e-forhandleren har.
8Det er efterhånden meget let gængeligt for alle og enhver at finde de laveste priser online på billige super 8 sten hos flere e-forretninger, og derfor tilbyder masser af butikker på nettet fragtfri levering. Men det kan immervæk være indbringende at analysere nogle få internet webshops efter udsalg og tilbud forud for at du gennemfører dit køb, sådan at du er garanteret at indhente den skarpeste pris.
9Vi slår generelt et slag for shopping med kort eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er omfavnet af en ordning, der begunstiger dig som kunde imod falske shops på nettet. Alternativt bør du udnytte en løsning fra fx ViaBill, såfremt du har til hensigt at dække omkostningerne senere.