Byghjem.dk

Sugeslange

Sugeslange Ø110 x 10 Meter
1.295 kr.
Mere info
Sugeslange Ø120 x 10 Meter
1.695 kr.
Mere info
Sugeslange Ø63 x 10 Meter
1.440 kr.
Mere info
Sugeslange Ø80 x 10 Meter
1.688 kr.
Mere info
Sugeslange Ø140 x 10 Meter
1.395 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du har brug for dine byggematerialer nu og her eller bare ønsker at spare fragtgebyret, så kan du tænke over at transportere produkterne selv. Dette er især et alternativ i de velkendte byggemarkeder.
Flere byggemarkeder udbyder et enormt varesortiment, og øvrige fokuserer på en enkelt type af vare. Du bør tænke på hvorvidt det er afgørende for dig at du har adskillige varegrupper at vælge i mellem, udover blot sugeslange.
For de fleste er gør-det-selv projekter forbundet med diverse spørgsmål. På grund af det bør du overveje at købe fra en webshop, hvor du får rådgivning til valg af sugeslange.
Du vil finde forskellighed i prisniveauet på billige sugeslange fra byggecenter til byggecenter. Nogle har de bedste tilbud, hvorimod nogle tilbyder faglig sparring. Du må vide hvad du vurderer er vigtigst.
Det er selvfølgelig super vigtigt at se, hvorvidt de produkter du vil købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Hvis ikke kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Du bør have fokus på hvilke betingelser webshoppen udsteder ved dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel returnering. Du bør derfor kende firmaets regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er etablerede og kendte forretninger, hvilket kan bidrage til en tryghedsfølelse i forbindelse med dit køb online. Dette vil nogle se fordele ved.
De gængse byggemarkeder samler produkter fra adskillige specialbutikker, og takket være dette kan du købe fra et bredt udvalg af sugeslange online.
De store byggekæder er tilgængelige mange steder i landet, og derfor har de fleste valget om at bestille online og hente materialerne på egen hånd. Derigennem kan du overveje at undvære fragtgebyret, og endda få fat i produkterne på kortere tid.

Nichewebshop

Størstedelen af nichespecifikke netbutikker er eksperter i de produkter de sælger online, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Derfor vil du få super informativ vejledning fra folk der er specialister i netop sugeslange.
En masse specialiserede netbutikker er producenter af de varer der sælges i de kendte byggekæder. Når du køber direkte på de nichefokuserede webshops online får du gode tilbud.
Forskellige webshops med fokus på en enkelt niche er mindre virksomheder, som typisk drives i Danmark, givetvis tilmed lokalt fra dit område. Disse understøtter du ved at handle sugeslange online hos dem.
De største byggecentre i Danmark

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og beskæftiger i dag i nærheden af 500 personer i firmaets 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

sugeslange silvan

Silvan kom frem i 1968, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 medarbejdere i selskabets 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og lønner i dag over 1.000 medarbejdere i de 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

sugeslange harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og omfatter i dag cirka 2.000 medarbejdere i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og styres dagligt af mere end 100 medarbejdere i kædens 6 butikker. 10-4 satser på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

sugeslange jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og styres dagligt af flere end 2.100 personer i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix har fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og udgøres nu af mere end 2.000 kollegaer i selskabets 72 byggecentre. Stark fokuserer på salg til professionelle, og afsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

sugeslange bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og omfatter i dag over 1.000 kollegaer i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og lønner i dag i omegn af 2.000 ansatte i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og udgøres i dag af i nærheden af 2.300 mennesker i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma tilstræber salg til professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Der viser sig jævnligt pludselige udfordringer når det handler om avancerede projekter, og på grund af det vil det være essentielt at man har afsat en del plads i handlingsplanen, så man kan føle sig sikker på at nå i mål til tiden.
2Planlægning vil altid være nøglen til et godt forløb med din byggeproces. Du bør lave en gennemarbejdet plan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med hvornår, inklusiv en numerisk orden. Forsøg at være realistisk når du nedskriver strategien.
3Potentielt kan det blive aktuelt at du har de fornødne bygningsmaterialer disponible før du går til værks med arbejdet. Du kan med fordel lave en overskuelig huskeliste indeholdende det du skal bruge, og derefter gennemløbe hvert enkelt punkt, så du er tryg ved at alt er som det skal være.
4Længe før du går i gang med arbejdet er det aldeles fornuftigt at have styr på, at dit projekt overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der vise sig en række retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
5Du kan finde en hel del vejledninger og videoer fra alverdens hjemmesider hvorfra du kan få gode råd. Specielt YouTube er anvendeligt med vældig meget nyttig info, i særlig grad hvis du bruger engelske søgeord.
6Du bør reflektere over om byggeriet er et du kan klare selv, eller du hellere bør have hjælp fra en ekspert til noget af byggeprocessen. Når du søger hjælp fra en fagperson vil det normalt være en god idé at tage imod forslag fra diverse håndværkere.
7Du må nødig undlade at tage højde for dit eget helbred, så glem ikke påklædning som eksempelvis fod- og hovedbeklædning som hjælp overfor mulige ulykker. Det er smart at du har styr på dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, specielt ifald du ikke skaffer assistance fra en fagperson.
8Det er muligt at indhente støtte fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det tilbydes forudsat at projektet er energi- og miljøvenligt. Det kræver med andre ord at projektet har betydning for planeten.
9Ved opgaver udendørs kan vejret få en betydningsfuld rolle. Derfor må du regelmæssigt tage et kig på vejrberetningerne i de dage der er op til byggeprocessen, så det ikke ud af det blå starter med at stå ned i stænger i samme sekund som du er godt i gang med dit vigtige byggeprojekt.
10Det kan vise sig at være afgørende at nedskrive et udgiftsbudget for byggeriet, så man følger sig i kontrol med udgifterne. Det er behjælpeligt at nedskrive alle udgiftsposter, og så dokumentere beløbet for dem enkeltvis.
11Det er oplagt at spørge om en hjælpende hånd til projektet, hovedsageligt ift. omfangsrige projekter. Omfangsrige byggerier bør udføres af flere end en enkelt person. Samtidig er det mere produktivt og sjovere når man er flere om opgaven.
12Du skal ikke undvære arbejdsredskaber. Typisk vil det være essentielt at du har værktøjet til rådighed forinden du går løs med arbejdet. Det er derudover godt at medtage de tilhørende omkostninger i din økonomiske plan.
De bedst anmeldte byggemarkeder
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som vel at mærke er ret så betryggende. Scoren er baseret på 19.208 anmeldelser, hvoraf hele 84 % giver maksimum point, og bare 2 % giver 1 stjerne. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er ekstremt betryggende. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet 5 stjerner, og kun 9 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er rigtig betryggende. Ratingen grundlægges af 11.467 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 86 % giver toprating, og blot 2 % giver den dårligste rating. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, hvilket jo er absolut godt arbejde. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 ratings, hvor intet mindre end 76 % har givet den højeste karakter, og blot 4 % giver den laveste karakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er absolut flot. Scoren er baseret på 23.161 anmeldelser, hvoraf hele 69 % har givet 5 stjerner, og alene 8 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmulighed skal du vælge?

En masse internet foretagender udlover på nuværende tidspunkt et bredt udvalg af billige leveringsmetoder til sugeslange. Et hit er nu om stunder pakkeshops, som giver dig fleksibiliteten til at hente dine nye varer den dag der passer dig. Den er nemlig temmelig problemfri, og typisk derudover den mest prisbevidste mulighed for levering.

Du kan endvidere planlægge at få produkterne bragt hjem til dig selv eller ud på dit arbejde. Den viser sig i mange tilfælde en sjat mere bekostelig, men omvendt særligt smart ved køb af sugeslange online. Den billigste type af levering vil dog altid vise sig at være selv at hente varerne, som desværre kræver at du fysisk befinder dig med kort afstand til online forretningens byggecenter, for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringstidspunktet på sugeslange kan være rigtig betydningsfuld forudsat man har behov for produkterne øjeblikkeligt, og med det formål er det tydeligvis centralt at du efterser den anslåede leveringstid ved sugeslange. Masser af outlets på nettet – fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – præsterer billig 1 hverdags levering på mange af shoppens varer online, men vær obs på at det nødvendiggør at orden realiseres forinden et nøjagtigt klokkeslæt, så de kan nå at få produktet distribueret forud for at medarbejderne tager hjem.

En hel del online forhandlere præsterer fragt uden gebyr på sugeslange online, men i mange tilfælde er det forudsat at man aftager for en konkret pris. Derudover burde du tage den mest prisbevidste form for levering, der ofte er at få dem til at bringe varerne til et afhentningssted.

De store kæder giver afhentning hvor man bestiller billig sugeslange online og selv henter i byggemarkedet. For eksempel Jem og Fix, Stark, XL-Byg, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Davidsen. Byggecentrene frembyder bl.a. klik-og-hent på sugeslange i følgende byer:

Nyborg, Kalundborg, Horsens, Valby, Hørsholm, Køge, Ballerup, Tilst, Jyllinge, Vallensbæk, Brønderslev, Rønne, Virum, Thisted, Kokkedal, Lyngby, Solrød Strand, Herlev, Skive, Højbjerg, Åbyhøj, Esbjerg, Randers, Sønderborg, Odder, Svendborg, Herning, Søborg, Rudersdal, Hillerød, Gentofte, Haderslev, Ikast, København, Varde, Aalborg, Hjørring, Gladsaxe, Grenaa, Birkerød, Frederikssund, Charlottenlund, Allerød, Lillerød, Frederikshavn, Helsingør, Slagelse, Nykøbing Falster, Rødovre, Stenløse, Taastrup, Silkeborg, Nakskov, Nærum, Dragør, Glostrup, Lystrup, Ringsted, Albertslund, Vanløse, Viborg, Brabrand, Frederiksberg, Struer, Brøndby, Aabenraa, Brønshøj, Værløse, Holbæk, Roskilde, Odense, Haslev, Kolding, Skanderborg, Ølstykke, Fredericia, Holstebro, Farum, Risskov, Middelfart, Tårnby, Nørresundby, Næstved, Vordingborg, Aarhus, Frederiksværk, Hvidovre, Greve, Hedehusene, Korsør, Vejle, Hedensted, Ishøj, og Hobro, .

Afhentning ift. sugeslange er en mulighed i alle områder af landet: Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn), Jylland (Syddanmark, Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Østjylland) og Sjælland (Midtsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Vestsjælland, Amager, Nordsjælland, Bornholm, Lolland, Falster).

Ses der på tallene står det tydeligt, at internetbrugere som regel efterspørger eksempelvis sugeslange online og køb sugeslange. Vi ser desuden jævnligt netshoppere lede efter eksempelvis sugeslange priser, billig sugeslange samt sugeslange tilbud, foruden de velkendte byggecentre som Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Stark og Bygma.

Rabat på sugeslange

Det er i dag virkelig ligetil for alle at analysere priser på billige sugeslange online i blandt diverse webbutikker, og på grund af dette har flertallet af netbutikker fundet det nødvendigt at nedsætte prisniveauet på sugeslange enormt, og i øvrigt frembyde billig levering.

Det kan dog trods alt være fordelagtigt at undersøge forskellige firmaer på nettet efter tilbud og udsalg på sugeslange online forinden du bestiller, således at du er garanteret at indhente den billigste pris. Se ikke bare på de udbredte byggemarkeder som Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg og Davidsen.

Du bør lige meget hvad ikke undervurdere, at når en webshop udlover billige sugeslange online til en salgspris der kan virke ufattelig fremragende, kunne det ofte være et faresignal om en uægte e-butik. Kortkøb er ikke desto mindre omsluttet af et regelsæt, som dækker en imod uægte online forhandlere.

Vi anbefaler generelt betalinger med kort eller mobilbetaling. Som alternativ kunne du udnytte en afdragsordning som for eksempel ViaBill, for så vidt du higer efter at afbetale omkostningerne til sugeslange i flere bidder. Dette tilbydes ofte hos online nichebutikker, men ikke de velkendte byggecentre som eksempelvis Bygma, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg og XL-Byg.

Når man kigger i tendenserne står det markant, at internet shoppere typisk leder efter fx sugeslange tilbud og sugeslange priser. Foruden dette oplever vi typisk online shoppere efterspørge blandt andet billig sugeslange, sugeslange online og køb sugeslange.

Se nærmere på eksisterende kunders vurderinger

Trustpilot præsterer en lang række udmærkede genveje til at fortolke en hel del forhenværende forbrugeres erfaringer og på grund af dette foreslåes det, at du analyserer internet selskabets ratings forinden du placerer din ordre på billige sugeslange online.

Facebook frembringer ligeledes ganske gode genveje til at få indblik i e-butikkens kundefokus. Herinde møder vi mange internet firmaer som gør det muligt at nedfælde en kritik af købsoplevelsen, hvilket tilmed burde bruges til at bedømme kundernes tilfredshed.

Forud for at nogen shopper billige sugeslange online på en internet forhandler behøver man principielt skimme netshoppens forretningsvilkår, men det er i reglen ikke videre spændende, især hos de udbredte byggemarkeder som Bauhaus, Stark, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og 10-4.

Et alternativt forslag kunne måske være at efterse hvorvidt online forretningen er godkendt af e-mærket, da det kan være et bevis på at internet butikken efterfølger dansk lovgivning, udover at online forretningen jævnligt besigtiges af sagkyndige som er meget bekendte med vilkårene på området.

Dette er desuden din genvej til at få assistance, såfremt du forvoldes vanskeligheder i processen med din shopping med sugeslange. Tilmed kan det være til hjælp at køberen er omhyggelig omkring de mest vitale vedtægter der gælder for bestillingen af sugeslange online, for eksempel den returret e-shoppen tilsikrer.

I den relation er det ydermere essesentielt, at man altid gemmer ens ordremail, så man fremadrettet vil kunne vidne om sit køb af sugeslange, uafhængig af om man har købt ved Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Stark, Bauhaus, 10-4 eller XL-Byg.

Erik gav 5 stjerner

Hurtig levering og god service..

Thomas I gav 4 stjerner

Stjerneklar service!

Per gav 5 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

Erik Olsen gav 5 stjerner

Som altid

9 tips til online shopping
1Vi anbefaler at efterse om internet forretningen er e-mærket, som skulle være et tegn på at webshoppen respekterer de opstillede regler, udover at e-butikken løbende kigges til af fagmænd der har nøje kendskab til de gældende bestemmelser. Før nogen køber billige sugeslange på en online forretning bør de i virkeligheden læse webshoppens forretningsbetingelser.
2Det er i dag rigtig fremkommeligt for enhver at finde frem til de bedste priser online på billige sugeslange i blandt diverse internet webshops, og derved tilbyder masser af butikker på nettet portofri levering. Derfor kan det stadigvæk vise sig profitabelt at efterprøve forskellige online outlets efter udsalg og tilbud forud for at du shopper, således at du er skudsikker på at få fat i den mest attraktive pris.
3Enkelte online varehuse sikrer levering uden gebyr på sugeslange, men tit er det forudsat at man shopper for en bestemt sum. Desuden kunne man gribe den mest prisbevidste type af levering, som typisk vil være at få fragtfirmaet til at levere din ordre til et udleveringssted. Leveringsformen viser sig i regelen derudover rigtig ukompliceret. Den prisbilligste fragtmulighed er utvivlsomt at du selv henter produkterne.
4Generelt foreslår vi handler med kort eller betalinger med mobilen. Handler med kort er dækket ind under en vedtægt, hvilket beskytter dig som kunde overfor fup e-forretninger. Som en alternativ mulighed bør du benytte en afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, forudsat du har til hensigt at afdrage omkostningerne over tid.
5Leveringshastigheden kan vise sig at være meget bestemmende ifald du behøver din ordre øjeblikkeligt, så herved er det uden tvivl væsentligt at vi kigger nærmere på den estimerede leveringstid ved sugeslange. Størstedelen af e-handler præsterer billig dag-til-dag fragt på masser af varenumre, som dog står og falder med at ordren gennemføres før et angivent klokkeslæt.
6Før nogen køber billige sugeslange hos en e-handler kan de i reglen tyde webbutikkens handelsbetingelser, dog er det normalt et tidskrævende projekt. Herudover er det klogt at kunden er obs på de vigtigste vedtægter der kan have indflydelse på handlen med billige sugeslange online, eksempelvis den returrettighed e-handlen anvender.
7Flere online outlets udlover nu til dags et stort udvalg af billige leveringsmåder til sugeslange. En af favoritterne er i vore dage levering til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente dine nye varer når der er mulighed for det. Metoden er nemlig super let gængelig, samt typisk endvidere den mest letkøbte leveringsmåde.
8Trustpilot genererer temmelig hensigtsmæssige genveje til at iagttage en række aktuelle kunders observationer og derfor kan det anbefales, at du eftergår online firmaets omtaler før du shopper billige sugeslange online. Facebook bringer dig lignende super fantastiske chancer for at få indtryk af internet shoppens popularitet.
9Den mindst kostelige leveringsmanér vil altid vise sig at være at du selv henter ordren, som dog beroer på at du befinder dig i nærheden af e-firmaets lager. Den leveringsmulighed er meget vigtig i tilfælde af at man har behov for sugeslange med det samme. Alternativt så frembyder visse internet forhandlere fragtfri levering, men undertiden forudsætter det at du handler for en konkret sum.