Byghjem.dk

Streglaser

PLS Streglaser FT 90 vinkellaser
2.498 kr.
Mere info
geoFENNEL Streglaser multiliner FL 55 plus
4.095 kr.
Mere info
geoFENNEL Streglaser FLG 40-PC Grøn SP
1.995 kr.
Mere info
PLS Streglaser PLS 180
2.623 kr.
Mere info
geoFENNEL Streglaser Square Liner II vinkellaser
748 kr.
Mere info
geoFENNEL streglaser Geo6X rød 3 x 360°
2.195 kr.
Mere info
PLS Streglaser PLS 180 Grøn
4.619 kr.
Mere info
geoFENNEL Streglaser FL 40 3-linje laser - HP
1.248 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis meget afgørende at se, hvorvidt den vare du planlægger at købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Alternativt kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis reklamationer. Du bør derfor læse virksomhedens handelsbetingelser.
Flere byggekæder præsterer et enormt vareudvalg, og øvrige fokuserer på en specifik varegruppe. Du skal gennemtænke hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge i mellem, foruden bare streglaser.
For en del er gør-det-selv projekter ens betydende med mange spørgsmål. Derved bør du overveje at købe fra en webshop, hvor du kan modtage rådgivning og sparring omkring streglaser.
Der vil være forskel på prisniveauet på billige streglaser fra webshop til webshop. Enkelte har fokus på de bedste tilbud, hvorimod øvrige vil have faglig rådgivning. Du må bestemme hvad der for dig er det vigtigste.
Ifald du har brug for byggematerialerne nu og her eller bare ønsker at slippe for leveringsomkostningen, så kan du overveje at køre varerne selv. Det er i høj grad et alternativ hos de kendte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og almenkendte forretninger, hvilket kan bidrage til en tryghedsfornemmelse til dig som køber online. Det er noget nogle vil se som positivt.
De velkendte byggekæder finder du i nærheden af dig selv, og i kraft af det har man chancen for at købe online og transportere materialerne personligt. Som følge af det har man chancen for at undgå leveringsgebyret, samt tilmed have varerne hurtigere.
De store byggemarkeder tilbyder produkter fra adskillige specialbutikker, hvorfor du så kan vælge fra et bredt sortiment af streglaser online.

Nichewebshop

En masse webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er producenter af de produkterne der sælges i de kendte byggemarkeder. Når du køber direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online vil du få en skarpere pris.
Størstedelen af specialiserede netbutikker er mindre virksomheder, der tit drives i Danmark, eventuelt ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem hjælper du ved at købe streglaser online hos dem.
Forskellige nichebutikker på internettet er ekstremt passionerede omkring deres online produktudvalg, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Derigennem vil du modtage endnu mere begavet service fra ansatte der er specialister i netop streglaser.
Danmarks største byggemarkeder

Stark blev etableret i 1896, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 personer i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

streglaser jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.100 ansatte i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

streglaser harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og omfatter i dag omtrent 2.000 mennesker i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

streglaser bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 mennesker i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber salg til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 500 kollegaer i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og udgøres nu af omkring 100 medarbejdere i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

streglaser silvan

Silvan begyndte i 1968, og beskæftiger i dag flere end 1.000 kollegaer i forretningens 41 byggecentre. Silvan satser på billige priser til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og omfatter i dag omkring 2.000 kollegaer i de 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og udgøres nu af over 1.000 ansatte i deres 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og lønner i dag mere end 2.300 kollegaer i kædens 56 butikker. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Der præsenterer sig ofte utidige vanskeligheder i tilfælde med omfangsrige byggeprojekter, og herved kan det vise sig afgørende at der afsættes betragtelig tid i arbejdsplanen, således at man føler sig sikker på at man når det til siden.
2Nogle gange kan man søge økonomisk støtte til ombygninger. Det ydes ifald renoveringen er klimavenligt. Modtagelsen af tilskud kræver altså at byggeriet har betydning for miljøet.
3Man skal på ingen måde mangle værktøj. Typisk kan det være meningsfuldt at have udstyret disponibelt akkurat som du starter byggeprocessen. Det er derudover vigtigt at medtage de tilhørende omkostninger i byggeriets regnskab.
4I mange tilfælde vil det være vigtigt at lave et regnskab for istandsættelsen, så du har et økonomisk overblik. Det vil være en god idé at beskrive hver enkelt udgift, og bagefter notere billige priser på dem alle sammen.
5Du skal aldrig nogensinde nedprioritere dit eget ve og vel, så glem ej beskyttelse bl.a. sko og hjelm der sikrer dig med henblik på potentielle uheld. Det er smart at have styr på din sikkerhed i byggeprocessen, specielt når du ikke køber professionel assistance.
6Der ligger mange artikler og videoer på forskellige hjemmesider hvor du kan få gratis hjælp. Navnligt YouTube faciliterer overvældende meget anvendelig info, i særlig grad hvis du skriver søgeordene på engelsk.
7Forberedelse bliver kilden til succes med din byggeproces. Du må have en effektiv arbejdsplan, som dikterer hvilke opgaver der skal løses på hvilket tidspunkt, og som også indeholder en kronologisk orden. Husk at være skarp idet du udarbejder strategien.
8Det er afgørende at du har samtlige byggematerialer parat inden du går i krig med projektet. Du kunne med fordel sammenfatte en hurtig indkøbsseddel som samler alle de ting som er nødvendige, og derefter granske materialerne, med det formål at du er overbevist om at du ikke har glemt noget.
9For opgaver udenfor kan vind og vejr få en betydningsfuld rolle. Derfor må du jævnligt undersøge prognosen for vejret i den tid der er op til arbejdets start, så det forhåbentlig ikke uden varsel starter med at regne i samme sekund som du er midt i det omfattende byggeprojekt.
10Før du optager arbejdet er det vildt essentielt at man sikrer sig, at projektet ikke er ulovligt. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der gælde diverse retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
11Det kan overvejes at spørge om hjælp til arbejdet, i særdeleshed når der er tale om større ombygninger. Enkelte ombygninger gør krav på flere personer. Ydermere er det bedre og mere interessant når man er flere om det.
12Du bør reflektere over hvorvidt du burde stå med hele projektet selv, eller du må tilkøbe assistance fra en fagperson til dele af arbejdet. Når du henter assistance fra en professionel er det normalt at hente en pris fra en håndfuld håndværkere.
Danskernes foretrukne byggeshops
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er virkelig beundringsværdigt. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 meninger, hvoraf hele 86 % har givet den højeste karakter, og bare 2 % giver den dårligste rating. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er usædvanligt beundringsværdigt. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 9 % kvitterer med den laveste karakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er ret så overlegent. Vurderingen grundlægges af 19.208 meninger, hvor hele 84 % kvitterer med toprating, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som tydeligvis er usædvanligt flot. Karakteren er regnet ud fra 23.161 meninger, hvor imponerende 69 % giver topkarakter, og blot 8 % giver 1 stjerne. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, hvilket klart er kolossalt godt arbejde. Ratingen grundlægges af 28.109 kommentarer, hvor hele 76 % giver den bedste karakter, og kun 4 % kvitterer med dumpekarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Hvilken leveringsform skal jeg vælge?

En række shops på nettet tilbyder nu til dags en hel del forskellige billige fragttyper til streglaser. En af favoritterne er lige nu at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente de bestilte produkter på et selvvalgt tidspunkt. Denne er jo usædvanlig smart, samt mange gange tillige den billigste mulighed for levering.

Du burde på samme måde overveje at få pakken leveret hjem til din privatadresse eller ud til dit arbejde. Leveringsmetoden er tit et hak mere omkostningsfuld, men samtidig ultra ukompliceret for streglaser online. Den prisbilligste form for levering er utvivlsomt selv at hente varerne, men det stiller krav om at du bor tæt på internet webshoppens byggecenter, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på streglaser er jo ret så vital ifald du har behov for produkterne om kort tid, så i det øjemed er det ret fornuftigt at vi ser tidshorisonten for levering på streglaser. Temmelig mange online outlets – fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – giver billig dag-til-dag fragt på massevis af varenumre online, men som ikke desto mindre står og falder med at du bestiller inden et givent klokkeslæt, så at de har udsigt til at kunne nå at få produktet ekspederet før medarbejderne har fyraften.

Nogle få e-shops i Danmark tilbyder fri fragt på streglaser online, men oftest er det betinget af at du aftager for en fastsat pris. Som alternativ skulle du snuppe den mindst kostelige metode til levering, der mange gange er at få fragtfirmaet til at levere varerne til en pakkeshop.

Store netbutikker tilbyder klik-og-hent hvor du køber billig streglaser online men afhenter i byggecenteret. For eksempel 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Bygma og Jem og Fix. Byggemarkederne tildeler fx afhentning af streglaser i disse byer:

Køge, Kolding, Rønne, Værløse, Brønshøj, Åbyhøj, Kokkedal, Risskov, Lyngby, Esbjerg, Frederiksberg, Hvidovre, Rødovre, Nakskov, Silkeborg, Varde, Tilst, Birkerød, Sønderborg, Stenløse, Skive, Allerød, Brøndby, Svendborg, Korsør, Ølstykke, Valby, Greve, Horsens, Farum, Ballerup, Vallensbæk, Vejle, Brabrand, Ringsted, Gladsaxe, Lystrup, Gentofte, Næstved, Virum, Hedensted, Vordingborg, Skanderborg, Ishøj, Frederiksværk, Holbæk, Tårnby, Albertslund, Hobro, Ikast, Højbjerg, Hillerød, Taastrup, Jyllinge, Hørsholm, Nykøbing Falster, Roskilde, Aarhus, Brønderslev, Randers, Nørresundby, Odder, Rudersdal, Aalborg, Herning, Nyborg, København, Hedehusene, Slagelse, Viborg, Grenaa, Frederikssund, Aabenraa, Kalundborg, Søborg, Dragør, Solrød Strand, Glostrup, Vanløse, Haderslev, Nærum, Helsingør, Struer, Haslev, Charlottenlund, Middelfart, Holstebro, Herlev, Lillerød, Hjørring, Fredericia, Frederikshavn, Odense, og Thisted, .

Afhentning for streglaser er muligt i samtlige områder af landet: Sjælland (Sydsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Lolland, Amager, Bornholm, Hovedstaden, Midtsjælland, Falster, Vestsjælland), Jylland (Østjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Vestjylland, Nordjylland) og Fyn (Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn).

Ses der på søgedata står det tydeligt, at internet shoppere tit leder efter bl.a. billig streglaser og streglaser tilbud. Derudover ser vi ofte internet shoppere lede efter for eksempel streglaser online, streglaser priser samt køb streglaser, foruden de kendte byggemarkeder som 10-4, XL-Byg, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Harald Nyborg og Bauhaus.

Få rabat på streglaser

Det er i dag meget smart for os alle at kigge efter tilbud på billige streglaser online fra forskellige internet butikker i Danmark, og derfor har en hel del online forretninger ikke kunne lade være med at stampe prisen på streglaser markant, og ovenikøbet sikre portofri fragt.

Trods dette kan det trods alt blive rentabelt at undersøge diverse internet forhandlere efter tilbud og udsalg på streglaser online forinden du bestiller, således at man er velinformeret til at skaffe sig den mest attraktive pris. Kig ikke kun hos de velkendte byggekæder som Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Silvan og 10-4.

Man må blot ikke glemme, at ifald en e-forretning afsætter billige streglaser online for en pris der anses for ufattelig billig, kunne det mange gange være et tegn på en uærlig online webshop. Betalinger med kort er imidlertid omsluttet af en bestemmelse, som passer på os imod uærlige shops på nettet.

Vi går generelt ind for handler med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed burde du drage fordel af en billig afdragsordning som for eksempel ViaBill, forudsat du ønsker at afdrage regningen på streglaser senere. Dette tilbydes normalt hos niche netbutikker, men ikke de velkendte byggemarkeder som eksempelvis 10-4, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg og Stark.

Når man ser på søgedata fremstår det klart, at netshoppere som regel efterspørger bl.a. køb streglaser og streglaser tilbud. Man ser desuden typisk online shoppere søge for eksempel billig streglaser, streglaser priser og streglaser online.

Udforsk tidligere køberes vurderinger

Trustpilot byder på flere værdifulde chancer for at fortolke en række aktuelle forbrugeres evalueringer og derfor er det godt, at du eftergår online shoppens bedømmelser inden du placerer din ordre på billige streglaser online.

Facebook medfører desuden faktisk værdifulde muligheder for at få indtryk af online shoppens troværdighed. Derudover møder vi mange e-handler hvor man kan registrere en omtale af deres købsoplevelse, hvilket lige så vel må anvendes til at afveje hvor tilfredse kunderne er.

Inden nogen bestiller billige streglaser online hos en internet butik bør de principielt studere butikkens forretningsvilkår, det er dog almindeligvis ikke super interessant, især hos de gængse byggemarkeder som Bygma, XL-Byg, Silvan, Stark, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Et alternativt forslag er at tjekke om online forretningen er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det ofte er et kendetegn for at e-forretningen accepterer gældende dansk lovgivning, tillige med at e-forhandleren løbende tilses af sagkyndige som er indført i lovene på området.

Desuden giver det dig lejlighed til at få hjælp, ifald du møder dilemmaer ved din handel med streglaser. Endvidere er det smart at køber er sat ind i de væsentligste regler der kan have betydning for bestillingen af streglaser online, for eksempel hvilken returrettighed forretningen tilsikrer.

I den forbindelse er det desuden afgørende, at man til enhver tid sikrer ens ordremail, så man til enhver tid kan påvise sin bestilling af streglaser, uanset om man bestiller ved Bauhaus, Stark, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Harald Nyborg eller Davidsen.

Søren Christiansen gav 5 stjerner

Hurtig og høflig betjening

Anders gav 4 stjerner

Alt som det skulle være.

Michael gav 5 stjerner

Bestilte online

Louise gav 5 stjerner

hurtig og præcis levering

9 gode råd til online indkøb
1Indtil flere outlets på nettet frembyder portofri levering på streglaser, men typisk afkræver det at der indkøbes for en fastsat pris. Ellers burde du vælge den billigste fragttype, som mange gange vil være at få leveret dine varer til en pakkeshop. Den bliver almindeligvis samtidig ret så let. Den billigste fragttype vil dog til enhver tid være at hente produkterne selv.
2Vi anbefaler at efterse hvorvidt internet selskabet er e-mærke godkendt, som ofte er en indikation om at internet selskabet opererer i overensstemmelse med de officielle regler, og at internet webshoppen regelmæssigt ses til af fagfolk som behersker reglerne på området. Forinden folk køber billige streglaser på en internet webshop bør man i og for sig få overblik over e-shoppens forretningsaftale.
3Før nogen bestiller billige streglaser hos en e-shop bør de i og for sig gennemløbe netshoppens forretningsvilkår, det er dog bare ikke særlig sjovt. Endvidere støtter vi at køberen er hensynstagende til de mest basale regler der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af billige streglaser online, eksempelvis den returneringsret e-handlen bruger.
4Den billigste fragttype er unægtelig at hente pakken selv, som dog afhænger af at du bor med kort afstand til internet forretningens lager. Den leveringsmodel er naturligvis ualmindeligt central i tilfælde af at du har brug for streglaser lige om lidt. Alternativt så tilbyder en hel del internet forhandlere levering uden gebyr, men tit kræver det at man shopper for en konkret sum.
5Leveringsdygtigheden er naturligvis ret aktuel hvis vi skal bruge produkterne straks, og af den grund er det temmelig relevant at man tjekker den estimerede leveringsdato på streglaser. En hel del online butikker yder billig 1 dags levering på mange varer, men vær vagtsom da det står og falder med at du bestiller inden et fast klokkeslæt.
6Det har vist sig at være rigtig nemt for alle og enhver at kigge efter tilbud online på billige streglaser på flere internet varehuse, og følgelig garanterer mange internet butikker gratis levering. Det kan dog ikke desto mindre vise sig gunstigt at checke indtil flere online butikker efter tilbud og udsalg før du køber, således at man er sikret at antage den skarpeste pris.
7Vi tilråder generelt køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er omsluttet af en vedtægt, der hjælper folk overfor falske internet webshops. Som alternativ burde du drage nytte af en afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, ifald du ønsker at finansiere beløbet over tid.
8Temmelig mange internet varehuse yder nu om dage et bredt udvalg af billige fragtmetoder til streglaser. En der er meget almindelig er i øjeblikket at få sendt til en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente dine varer når du har tid. Leveringsmetoden er altså særdeles overkommelig, samt mange gange tilmed den mest prisbevidste leveringsudgave.
9Trustpilot frembyder rigtig anstændige genveje til at eftergå diverse øvrige konsumenters evalueringer og derved slår vi et slag for, at du gennemsøger e-forhandlerens ratings inden du handler billige streglaser online. Facebook yder også forholdsvis nyttige løsninger til at få et kig ind i e-butikkens pålidelighed.