Laveste pris for inkl. levering*
WebshopPris ↓Link

*Seneste opdatering: - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til haven

Varianter: mosaik hvide sorte store små danske

Mængder: 15 kg 25 kg 10 kg 15 kg 500 kg 1 m3 1 ton 25 kg 1 kubikmeter 800 kg 20 kg 1000 kg 500 liter

Levering: i løs vægt hent selv løst leveret i bigbag i poser vognlæs trailer afhentning i sække

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der kan være forskel på udsalgspriserne på billige strandsten hos de forskellige online byggekæder. Enkelte har fokus på de bedste priser, imens andre vil have en høj grad af service. Du skal vurdere hvad du helst vil have.
Flere byggecentre fremviser et enormt udvalg af produkter, og andre har fokus på en specifik type af vare. Du kan beslutte om det er vigtigt for dig at du har adskillige produkter at vælge fra, foruden blot strandsten.
Det er helt klart utrolig vigtigt at vide, hvorvidt det produkt du vil købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Ellers kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Ifald du skal have dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare vil undvære leveringsgebyret, så kan du overveje at køre byggematerialerne på egen hånd. Dette er navnligt en mulighed hos de gængse byggecentre.
For en del er byggeri lig med adskillige spørgsmål. Derfor kan det overvejes at vælge et online byggecenter, som tilbyder sparring omkring strandsten.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer der gør sig gældende når du bestiller online, så du undgår udfordringer med eksempelvis returret. Derfor bør man læse byggemarkedets betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og højtprofilerede virksomheder, som kan medvirke til ubekymrethed i forbindelse med dit køb online. Det er noget nogle vil se som en fordel.
De velkendte byggekæder findes overalt i landet, og dermed har de fleste tilbuddet om at bestille online og transportere varerne selv. På grund af det har man valget om at undvære leveringsomkostningen, samt tilmed få fat i varerne med det samme.
De store byggekæder udbyder varer fra forskellige producenter, og af den grund kan du shoppe fra et bredt udvalg af strandsten online.

Nichewebshop

Majoriteten af niche webshops er producenter af de varer som du kan finde i byggecentrene. Når du køber direkte igennem disse nichewebshops online er det muligt at få lavere priser.
Alverdens nicheforhandlere er ekstremt passionerede omkring de produkter de sælger online, idet de kun sælger disse varer. Følgelig forventes det at du får ekstra indsigtsfuld vejledning fra ansatte som er eksperter i netop strandsten.
Majoriteten af nichespecifikke webshops er opstartsfirmaer, der i de fleste tilfælde er danske, måske endda lokalt nær dig. Disse hjælper du idet du bestiller strandsten online på deres webshop.
De største byggemarkeder i Danmark

Davidsen kom frem i 1944, og beskæftiger i dag cirka 1.000 medarbejdere i deres 9 butikker. Davidsen satser på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og lønner i dag i nærheden af 500 personer i kædens 9 varehuse. Johannes Fog satser på salg til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og udgøres nu af i omegn af 100 ansatte i firmaets 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger i dag over 2.000 personer i kædens 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

strandsten bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og udgøres i dag af ca. 1.000 kollegaer i selskabets 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og beskæftiger nu cirka 2.300 medarbejdere i virksomhedens 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og udgøres i dag af flere end 2.000 mennesker i virksomhedens 72 byggecentre. Stark fokuserer på salg til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

strandsten jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og beskæftiger i dag mere end 2.100 kollegaer i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

strandsten silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og beskæftiger nu mere end 1.000 ansatte i de 41 varehuse. Silvan har fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

strandsten harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 personer i de 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Planlægning vil altid være vejen til et uproblematisk forløb med byggeprocessen. Du må lave en klar agenda, som fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil lave hvornår, samt en tilhørende numerisk orden. Vær realistisk i sammensætningen af arbejdsplanen.
2Der er mange forskellige instruktioner og videoer på diverse hjemmesider som du kan finde inspiration i. Navnligt YouTube tilbyder overvældende meget brugbar info, ikke mindst ifald du benytter engelske søgeord.
3Det er oplagt at spørge om hjælp til arbejdet, navnlig når der er tale om omfattende byggeopgaver. Flere opgaver behøver flere folk. Desuden må det være mere produktivt og mere socialt at være flere om det.
4Man skal under ingen omstændigheder gå ned på arbejdsredskaber. Ofte kan det være meningsfuldt at have det parat akkurat som du igangsætter arbejdet. I øvrigt er det fordelagtigt at indregne de her udgiftsposter i budgettet for byggeriet.
5Inden du opstarter byggeprocessen kan det være rimeligt vigtigt med en forsikring om, at det du vil bygge overholde de gældende regler. Afhængigt af din boligtype vil der gælde forskellige love omkring, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
6Du skal unden ingen omstændigheder gå på kompromis med sikkerheden, så husk beskyttelse som eksempelvis hjelm og sko som beskyttelse imod mulige skader. Det er af stor betydning at have styr på din sikkerhed i arbejdet, i særdeleshed såfremt du ikke får professionel hjælp.
7Måske burde det overvejes om du ønsker at klare det hele selv, eller du i stedet for skal fremskaffe hjælp fra en ekspert til områder af byggeprocessen. Ifald du sikrer dig hjælp fra en fagmand kan det godt betale sig at modtage en pris fra diverse firmaer.
8I nogle tilfælde kan man spørge om offentligt tilskud til byggerier. Det gives når projektet hjælper miljøet. At få tilskud er altså afhængig af at renoveringen influerer positivt på miljøet.
9Typisk vil det vise sig meningsfuldt at udfærdige et budget for byggeprojektet, så man har kontrol over omkostningerne. Det kan være fordelagtigt at gennemgå alle udgifter, og dernæst nedfælde prisen på dem hver især.
10Måske kan det blive essentielt at du har de fornødne bygningsmaterialer indkøbt på forhånd inden du går i krig med dit arbejde. Du bør udfærdige en overskuelig indkøbsseddel med det som er nødvendige, og dernæst tjekke oversigten, med det formål at du kan føle dig sikker på at du har styr på det.
11For udendørs projekter kan vejrsituationen få en afgørende rolle. På grund af dette må du jævnligt lægge mærke til vejrforudsigelserne når du nærmer dig projektets start, så du ikke kommer til at opleve at det uden varsel begynder at regne i samme sekund som du vil i gang med det avancerede byggeprojekt.
12Der præsenterer sig typisk uforudsigelige problemer når det gælder store opgaver, og på grund af det vil det vise sig værdifuldt at man har afsat rigeligt med plads i planen, som gør at man føler sig overbevist om at nå i mål til tiden.
Danskernes foretrukne byggeshops
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket altså er usædvanligt overlegent. Vurderingen er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 86 % har givet toprating, og alene 2 % har givet den dårligste rating. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som naturligvis er ualmindeligt imponerende. Scoren er baseret på 28.109 tilkendegivelser, hvoraf hele 76 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 4 % giver den laveste karakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er fantastisk imponerende. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er utrolig flot. Karakteren er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvor intet mindre end 59 % har givet topkarakter, og alene 9 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er enormt overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og bare 8 % giver dumpekarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.

Sædvanlige spørgsmål rundt om strandsten

 • Hvad er strandsten?
 • Hvor købes strandsten online?
 • Hvor meget vejer strandsten?
 • Hvad koster strandsten?
 • Hvor er strandsten på tilbud?
 • Hvor købes strandsten billigt?
 • Hvilken fragtform er smartest?

  En del e-forretninger udlover i dag diverse billige leveringsløsninger til strandsten. Den mest populære er på nuværende tidspunkt udleveringssteder, og så kan du bare gå forbi efter de nyindkøbte produkter når det passer dig bedst. Fragtmuligheden er altså temmelig uproblematisk, samt typisk ligeledes den prisbilligste leveringsmetode.

  Du bør alternativt foretrække at vælge udbringning til din adresse eller til din arbejdsplads. Fragtformen bliver jævnligt en sjat mindre billig, men endvidere særdeles bekvem ved køb af strandsten online. Den prisbilligste løsning kan ikke modsiges at være at hente produkterne selv, men den løsning kræver at du bor lige ved e-forhandlerens byggemarked, fx Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

  Leveringstiden på strandsten kan i nogle tilfælde være ret så aktuel forudsat man har brug for dine nye produkter nu og her, og derfor er det uden tvivl relevant at man studerer den forventede leveringsdato for strandsten. En masse online selskaber – for eksempel Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – tilsiger billig 1 dags fragt på en masse produkter online, men det er afhængig af at bestillingen realiseres tidligere end et besluttet klokkeslæt, så at de har mulighed for at nå at få bestillingen klar forud for at lagerpersonalet holder fyraften.

  Nogle internet forretninger lover fragt uden omkostninger på strandsten online, men i de fleste tilfælde kræver det at du indkøber for et fastsat beløb. Alternativt burde du vælge den billigste leveringsmetode, som i de fleste tilfælde er at få fragtmanden til at levere produkterne til en pakkeshop.

  En del webbutikker tildeler afhentning hvor man handler billig strandsten derhjemme men afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Stark, Bygma, Silvan og Harald Nyborg. Byggecentrene udlover bl.a. afhentning af strandsten i disse byer:

  Greve, Herlev, Kolding, Haderslev, Hedensted, Vejle, Odense, Holbæk, Frederiksværk, Holstebro, Gladsaxe, Rønne, Esbjerg, Aalborg, Brabrand, Viborg, Struer, Grenaa, Ølstykke, Jyllinge, Kalundborg, Birkerød, Ishøj, Middelfart, Tårnby, Charlottenlund, Hobro, Frederiksberg, Nyborg, Køge, Brøndby, Lyngby, Rødovre, Aabenraa, Virum, Solrød Strand, Brønderslev, Randers, Højbjerg, Ballerup, Åbyhøj, Frederikshavn, Risskov, København, Hjørring, Nørresundby, Fredericia, Vordingborg, Slagelse, Brønshøj, Thisted, Svendborg, Hvidovre, Silkeborg, Nakskov, Albertslund, Allerød, Rudersdal, Søborg, Stenløse, Korsør, Nykøbing Falster, Helsingør, Gentofte, Herning, Horsens, Roskilde, Skive, Farum, Valby, Nærum, Ikast, Aarhus, Lystrup, Vanløse, Odder, Dragør, Haslev, Varde, Næstved, Lillerød, Glostrup, Hillerød, Værløse, Frederikssund, Ringsted, Sønderborg, Tilst, Vallensbæk, Hørsholm, Hedehusene, Skanderborg, Kokkedal, og Taastrup, .

  Klik-og-hent ift. strandsten er en mulighed i alle områder af landet: Jylland (Sønderjylland, Syddanmark, Midtjylland, Nordjylland, Østjylland, Vestjylland, Sydjylland), Sjælland (Østsjælland, Falster, Nordsjælland, Lolland, Midtsjælland, Amager, Sydsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Vestsjælland) og Fyn (Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn).

  Når vi ser på tallene bliver det klart, at online shoppere som regel søger efter eksempelvis billig strandsten og strandsten online. Derudover oplever vi ofte folk efterspørge blandt andet strandsten tilbud, strandsten priser og køb strandsten, plus de udbredte byggecentre som 10-4, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Stark og Davidsen.

  Spar penge på strandsten

  Det er i dag særligt ligetil for almindelige mennesker at vurdere prisniveauet på billige strandsten online på forskellige webshops, og for det har utallige internet forhandlere ikke kunne lade være med at reducere udsalgspriserne på strandsten helt i bund, og ovenikøbet yde fri fragt.

  Det kan alligevel være profitabelt at efterprøve nogle internet firmaer efter tilbud på strandsten online inden du gennemfører din handel, så man er usvigeligt sikker på at skaffe sig den mindst kostelige pris. Se ikke kun på de store byggemarkeder som Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Silvan og Stark.

  Du skal ikke desto mindre ikke overse, at hvis en internet butik markedsfører billige strandsten online til salg for en pris som er ufattelig billig, så burde det mange gange være et karakteristika der viser en uærlig online forretning. Shopping med kort er heldigvis omsluttet af et regulativ, som begunstiger dig som køber imod svindlende internet virksomheder.

  Vi anbefaler køb med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ bør du drage fordel af en afdragsløsning som for eksempel ViaBill, for så vidt du har til hensigt at finansiere regningen på strandsten over flere uger. Det fås som regel hos nicheforhandlere, i modsætning til de gængse byggekæder som for eksempel Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Stark, 10-4, Harald Nyborg og Bygma.

  Ved indkig i tallene bliver det klart, at online shoppere som regel leder efter blandt andet strandsten priser og køb strandsten. Derudover oplever vi ofte online shoppere søge efter eksempelvis strandsten tilbud, billig strandsten og strandsten online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg strandsten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 24 brugeranmeldelser.

  Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til haven

  Varianter: store små hvide danske sorte mosaik

  Mængder: 1 kubikmeter 1000 kg 800 kg 25 kg 1 ton 15 kg 25 kg 15 kg 500 liter 1 m3 500 kg 10 kg 20 kg

  Levering: afhentning vognlæs i sække i bigbag i løs vægt trailer i poser hent selv løst leveret

  Se nærmere på tidligere brugeres ratings

  Trustpilot yder fuldt ud belejlige muligheder for at vurdere ret mange andre køberes iagttagelser og herved foreslår vi, at du eksaminerer webshoppens kritik inden du færdiggør din shopping med billige strandsten online.

  Facebook bringer dig for øvrigt fuldt ud fordelagtige genveje til at få et kig ind i internet forhandlerens troværdighed. Herinde er der mange shops på nettet hvor folk kan sammensætte en evaluering af købsoplevelsen, hvilket på samme måde må anvendes til at afveje kundetilfredsheden.

  Forud for at folk shopper billige strandsten online i en e-shop kunne man egentlig gennemlæse virksomhedens forretningsbetingelser, det er dog uden tvivl ikke særlig interessant, især på de udbredte byggemarkeder som Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Silvan, Stark, XL-Byg og Davidsen.

  Et nemmere alternativ kunne være at efterse om online butikken er støttet af e-mærket, fordi det typisk er et bevis på at e-handlen accepterer dansk lovgivning, tillige med at online butikken lejlighedsvis undersøges af fagfolk der mestrer reglerne på området.

  Dette er desuden din mulighed for støtte, for så vidt du forvoldes vanskeligheder ved dit køb af strandsten. Ligeledes anbefales det at køberen er vaks omkring de væsentligste vilkår der influerer på bestillingen af strandsten online, for eksempel hvilken byttepolitik e-shoppen tilsikrer.

  Her er det ligeledes vigtigt, at man stadigvæk bibeholder ens kvittering på e-mail, således man fremadrettet vil kunne bekræfte sit køb af strandsten, uagtet om man shopper hos Davidsen, Stark, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix eller Bygma.

  Niels V gav 5 stjerner

  Det virker bare.

  Jan gav 4 stjerner

  Fremragende service og total hurtig…

  Pia M gav 5 stjerner

  I gør det super godt

  Kirsten A gav 5 stjerner

  Alt ok

  Strandsten via internet handler

  Trustpilot leverer super udmærkede muligheder for at dechifrere ganske mange eksisterende konsumenters anmeldelser med bestilling af strandsten og derved tilrådes det, at du iagttager netshoppens ratings før du bestiller strandsten online.

  Facebook fremskaffer også ganske fine muligheder for at få en idé om e-handlens pålidelighed. Her er der en del webbutikker som tilbyder folk at forfatte en vurdering af købsoplevelsen, hvilket tillige kan udnyttes til at få et indtryk af kundetilfredsheden ved køb af strandsten.

  Inden du bestiller strandsten på nettet

  Før nogen shopper strandsten hos en butik kan de til hver en tid læse e-shoppens regler, men det er typisk ikke særlig morsomt.

  Et alternativt forslag kunne være at undersøge om internet butikken er medlem af e-mærket, da det er en angivelse af at e-shoppen opfylder de danske love, foruden at online forretningen undertiden tilses af fagfolk der har indsigt i vedtægterne på området for salg af strandsten på nettet.

  Desuden tilbydes du mulighed for at få assistance, såfremt du møder problemstillinger med din ordre. Herudover er det anbefalelsesværdigt at køber er hensynstagende til de mest essentielle forhold der kan have indvirkning på transaktionen.

  Forsendelse af strandsten

  Masser af internet forretninger yder i dag alverdens fragtløsninger. Den mest prisbevidste leveringsudgave kan ikke benægtes at være at du selv henter strandstenene, men den mulighed afhænger af at du har bopæl med kort afstand til e-firmaets hjemsted.

  Fragttiden kan vise sig at være særligt essentiel ifald man skal bruge strandstenene øjeblikkeligt, så med det formål er det relativt vigtigt at du besigtiger det forventede leveringstidspunkt på strandsten – men det antager at orden realiseres før et fast klokkeslæt, med hensynstagen til at de højst sandsynligt kan nå at få ordren pakket inden medarbejderne drager hjemad.

  En række online selskaber yder portofri levering af strandsten, men tit er det under forudsætning af at du køber for en konkret sum.

  Varerne du finder her på siden blev automatisk udvalgt af vores webshop-robot. Den har nemlig kigget mange hundredvis af produkter for at kunne præsentere dem der har mest mulig relation til strandsten, og som den af den grund forestiller sig er mest relevante for dig.

  Udover at inddrage de søgeord du indtastede på Google har algoritmen også indregnet ord, som data viser at øvrige søgende sandsynligvis indtaster i relation til det, eksempelvis strandsten i poser og bedste strandsten foruden søgeord som strandsten pris og strandsten i løs vægt.

  Den data kan den benytte som yderligere inspiration for at præsentere de tættest beslægtede tilbud. Det kan også ses at mennesker eksempelvis søger efter strandsten i poser, strandsten købes samt strandsten tilbud. Denne data har robot-søgeren ligeledes taget i brug for, at navigere igennem flere millioner af produkter.

  I øvrigt kan det i data ses, at søgefraserne strandsten pris, strandsten i løs vægt og strandsten købes er virkelig anvendte, og af den grund er de også taget med af søgerobotten ligesom søgeudtrykkene strandsten i løs vægt, strandsten i poser og strandsten købes. Vi håber at du ikke blev skuffet over de præsenterede produkter, idet at bare et enkelt af disse fangede din interesse.

  Strandsten findes ved moderne online butikker, som fx Stark, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Bygma, Davidsen og Silvan.

  Her ses de byer der oftest bestilles strandsten til…

  Sjælland: Køge, Nakskov, Tune, Solrød Strand, Næstved, Skælskør, Fensmark, Greve, Ringsted, Jyllinge, Korsør, Haslev, Kalundborg, Holbæk, Nykøbing Sjælland, Maribo, Herfølge, Vordingborg, Sorø, Slagelse, Nykøbing Falster

  Midtjylland: Skive, Hørning, Hasselager, Randers, Vejle, Brabrand, Ikast, Hornslet, Odder, Aarhus, Brande, Horsens, Bjerringbro, Åbyhøj, Skødstrup, Silkeborg, Egå, Højbjerg, Hadsten, Løsning, Ebeltoft, Tilst, Skjern, Hedensted, Herning, Risskov, Hinnerup, Lystrup, Grenaa, Malling, Lemvig, Holstebro, Løgten, Beder, Galten, Hammel, Mårslet, Ry, Skanderborg, Ringkøbing, Struer, Viborg, Kjellerup

  Nordjylland: Aabybro, Støvring, Thisted, Hobro, Svenstrup, Nibe, Skagen, Nørresundby, Hirtshals, Nykøbing Mors, Hadsund, Aalborg, Hjørring, Aars, Frederikshavn, Sæby, Brønderslev

  Hovedstaden: Nivå, Hørsholm, Farum, Lyngby, Hellerup, Snekkersten, Ishøj, Birkerød, Hvidovre, Rødovre, Måløv, Vanløse, Albertslund, Charlottenlund, Tårnby, Holte, Fredensborg, Lillerød, Nærum, Hellebæk, Rudersdal, Taastrup, Gentofte, Smørumnedre, Vallensbæk, Herlev, Helsingør, Brøndby, Gilleleje, Hillerød, Glostrup, Værløse, Slangerup, Humlebæk, København, Kokkedal, Rønne, Frederikssund, Roskilde, Frederiksberg, Hedehusene, Ølstykke, Valby, Hundested, Høje Taastrup, Virum, Gladsaxe, Espergærde, Frederiksværk, Allerød, Ballerup, Søborg, Helsinge, Stenløse, Dyssegård, Brønshøj, Dragør

  Syddanmark: Børkop, Kolding, Varde, Ribe, Vejen, Nordborg, Middelfart, Nyborg, Munkebo, Odense, Assens, Tønder, Ringe, Vojens, Otterup, Haderslev, Billund, Aabenraa, Faaborg, Fredericia, Svendborg, Bramming, Esbjerg, Sønderborg, Kerteminde, Rødekro, Grindsted

  9 gode råd til når du køber online
  1Enkelte online shops lover levering uden gebyr på strandsten, men i mange tilfælde kun når der shoppes for et fastslået beløb. Desuden skulle du snuppe den mest billige form for fragt, som mange gange er at få fragtmanden til at køre ordren til et afhentningssted. Fragtmetoden bliver i regelen ydermere ekstremt ukompliceret. Den mest betalelige fragtform vil dog altid være at hente produkterne selv.
  2Leveringstidspunktet kan vise sig at være temmelig central forudsat vi har behov for ordren fluks, så derfor er det utvivlsomt afgørende at vi besigtiger leveringstidspunktet for strandsten. En hel del webbutikker giver løfte om billig dag-til-dag levering på de fleste af deres varenumre, hvilket regnes ud fra at bestillingen realiseres forinden et besluttet tidspunkt.
  3Adskillige netshops yder til alt held mange forskellige billige leveringsløsninger til strandsten. En af de mest populære er lige nu at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du kan afhente de nyindkøbte produkter på et valgfrit tidspunkt. Metoden er altså ekstremt fremkommelig, samt ofte tilmed den prisbilligste leveringsmetode.
  4Den prisbilligste form for levering kan ikke modsiges at være at du selv henter ordren, men den mulighed stiller krav om at du bor nærved internet webshoppens bopæl. Den fragtmulighed kan vise sig at være usædvanlig relevant såfremt man absolut skal bruge strandsten nu og her. Alternativt så frembyder visse internet outlets gratis fragt, men tit kun ifald du indkøber for et præcist beløb.
  5Generelt går vi ind for at kontrollere hvorvidt netshoppen er støttet af e-mærket, som skulle være en tryghed om at netbutikken accepterer de officielle danske regler, udover at internet firmaet nu og da overværes af eksperter som kender til de gældende bestemmelser. Forinden nogen køber billige strandsten på en webshop behøver de i og for sig læse netshoppens vilkår.
  6Det har vist sig at være ret let gængeligt for folk at finde tilbud online på billige strandsten hos diverse online butikker, og altså præsterer flertallet af internet handler i Danmark billig fragt. Derfor kan det immervæk vise sig rentabelt at undersøge nogle forskellige netshops efter udsalg og tilbud forinden du handler, således at du er usvigeligt sikker på at få fat i den mest attraktive pris.
  7Før folk shopper billige strandsten hos en internet webshop burde man helt sikkert overveje butikkens handelsvilkår, men det er uden tvivl ikke super interessant. Ydermere foreslåes det at man er obs på de væsentligste vedtægter der gør sig gældende i forbindelse med købet af billige strandsten online, fx den returret butikken tilbyder.
  8Vi anbefaler bestillinger med kort eller mobilbetaling. Handler med kort er dækket ind under en ordning, der forsvarer køberen imod uægte e-butikker. Som en anden løsning bør du drage nytte af en løsning som fx ViaBill, for så vidt du har i sinde at honorere betalingen over tid.
  9Trustpilot indebærer aldeles værdifulde genveje til at læse en hel del øvrige konsumenters vurderinger og på grund af dette går vi ind for, at du tager et kig på internet webshoppens ratings inden du handler billige strandsten online. Facebook frembringer desuden i højeste grad pæne metoder til at få kendskab til online forhandlerens kundetilfredshed.