Milwaukee Vaterpas Redcast 60 cm
245 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Slim Box Level 40 cm
120 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Kompakt 100 cm
420 kr.
Mere info
Hultafors Vaterpas HV 1800 mm
729 kr.
Mere info
Milwaukee Kompakt Torpedo Vaterpas 17cm
310 kr.
Mere info
Laserliner Digitalt vaterpas 60 cm
549 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Kompakt 40 cm
265 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Kompakt 120 cm
480 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Slim magnetisk 100cm
210 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Backbone, Magnetisk 200cm
1.195 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Slim magnetisk 60cm
165 kr.
Mere info
Laserliner Laservaterpas DigiLevel-Laser G40
915 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Redstickâ„¢ Backbone Vaterpas 120 cm
685 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Backbone 40 cm
455 kr.
Mere info
Spear & Jackson Vaterpas 600mm(24)
219 kr.
Mere info
Hultafors vaterpas HV 600 mm
272 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Digitalt 120cm
2.780 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Redstickâ„¢ Backbone Vaterpas 180 cm
845 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Redstick Slim 200cm
330 kr.
Mere info
Hultafors Vaterpas HV 1000 mm
419 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Kompakt 60 cm
315 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Backbone 100 cm
610 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Slim Box Level 80 cm
175 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Backbone, Magnetisk 180cm
1.070 kr.
Mere info
Hultafors Vaterpas PV 1200 mm
779 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Kompakt, Magnetisk 40cm
370 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Slim Box Level 120 cm
220 kr.
Mere info
Hultafors vaterpas HV 1200 mm
460 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Slim magnetisk 40cm
150 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Redstick Slim 20cm
100 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Slim magnetisk 180cm
350 kr.
Mere info
Laserliner Digitalt vaterpas 40 cm
415 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Backbone, Magnetisk 40cm
520 kr.
Mere info
Hultafors vaterpas HV 800 mm
298 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Kompakt, Magnetisk 180cm
750 kr.
Mere info
Vaterpas 40 cm
53 kr.
Mere info
Elektronisk vaterpas 600mm
720 kr.
Mere info
Digital vaterpas 230 mm/0,05° med +-laser- og LED lys
759 kr.
Mere info
Digital vaterpas 150 mm/0,05° med +-laser- og LED lys
655 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er byggeprojekter ens betydende med massevis af spørgsmål. Derfor er det fordelagtigt at købe fra et online byggemarked, hvor du tilbydes råd og vejledning til valg af stort vaterpas.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. reklamationer. Man bør derfor kende forretningens regler.
Det er selvfølgelig super relevant at se, hvorvidt de produkter du vil købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Alternativt kan du tjekke de andre.
Nogle byggemarkeder fremviser et enormt udvalg, hvorimod andre er specialiserede i en enkelt varetype. Du bør tænke på hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge i blandt, foruden bare stort vaterpas.
Der er variationer i prisen på billige stort vaterpas hos de forskellige online byggecentre. En del har fokus på gode tilbud, hvorimod andre vil have kompetent sparring. Du må beslutte hvad der er vigtigst for dig.
Når du skal bruge produkterne hurtigt eller blot gerne vil undvære leveringsgebyret, så kan du overveje at transportere varerne selv. Det er først og fremmest et alternativ hos de udbredte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er fysisk til stede mange steder i landet, og derigennem har folk tilbuddet om at bestille online og transportere materialerne personligt. Takket være dette er der mulighed for at spare fragtomkostningen, samt ovenikøbet få fat i produkterne straks.
De store byggekæder sælger produkter fra alle mulige nichebutikker, hvilket giver dig mulighed for at købe fra et stort udvalg af stort vaterpas online.
De store byggecentre er populære og højtprofilerede butikker, hvilket kan give ubekymrethed når du shopper online. Dette kan du se som en fordel.

Nichewebshop

En masse små butikker har en enorm viden om deres online produktsortiment, da de udelukkende sælger disse varer. Derfor vil du opleve endnu mere gavnlig hjælp fra folk der er eksperter i lige præcis stort vaterpas.
Forskellige webshops som fokuserer på en enkelt niche er producenter af varerne der sælges i de store byggecentre. Ved at købe direkte på nichebutikkerne online får du en billigere pris.
En masse nichebutikker på nettet er små familiefirmaer, der i de fleste tilfælde har danske ejere, måske tilmed fra dit lokalområde. Dem støtter du idet du køber stort vaterpas online hos dem.
De største byggemarkeder i Danmark
stort vaterpas silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og omfatter i dag cirka 1.000 ansatte i deres 41 butikker. Silvan er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

stort vaterpas harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og styres dagligt af mere end 2.000 medarbejdere i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og beskæftiger i dag ca. 2.300 mennesker i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og beskæftiger nu over 100 mennesker i kædens 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

stort vaterpas jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.100 personer i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 500 kollegaer i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Davidsen startede i 1944, og omfatter i dag mere end 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen har fokus på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

stort vaterpas bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er nu arbejdsplads for over 2.000 ansatte i de 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og styres dagligt af mere end 2.000 medarbejdere i kædens 72 butikker. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger årligt for over 7 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Du må aldrig se bort fra din sikkerhed, så husk sikkerhedstøj som sikkerhedshjelm der hjælper dig med henblik på eventuelle uheld. Det er uundværligt at du husker din sikkerhed i byggeprocessen, specielt hvis du ikke investerer i professionel hjælp.
2Du bør tænke over om det er muligt at lave hele projektet selv, eller du burde have professionel hjælp til noget af byggeriet. Hvis du indhenter hjælp fra en ekspert kan du spare penge ved at at indhente tilbud fra flere virksomheder.
3Der kommer uden tvivl pludselige problematikker når det kommer til krævende byggeprojekter, og herved kan det vise sig betydningsfuldt at man afsætter passende tid i planen, som vil medvirke til at man føler sig tryg ved at nå i mål med projektet.
4Det kan vise sig at have noget at sige at have de presserende bygningsmaterialer klar til brug forud for at du tager fat på dit arbejde. Du kan notere en overskuelig indkøbsseddel hvor der bør fremgå det du skal bruge, og så gennemløbe hver enkelt ting, så du bliver sikker på at der ikke mangler noget.
5Længe før du påbegynder byggeriet er det vanvittigt centralt med et tilsagn om, at det du vil lave overholder gældende love. Alt efter hvordan du bor vil der vise sig gældende love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
6Det kan vise sig nyttigt at søge assistance til projektet, især når det er vigtige arbejdsopgaver. Flere ombygninger behøver mere end en person. Samtidig viser det sig mere effektivt og mere minderigt at udføre arbejdet med andre.
7Man vil ikke gå ned på værktøj. Tit kan det vise sig uundværligt at du har grejet disponibelt før du igangsætter byggeprojektet. Det er desuden vigtigt at indkalkulere de tilhørende udgifter i det økonomiske overblik.
8Der ligger utallige artikler og videoer fra alverdens hjemmesider som du kan finde hjælp i. Navnligt YouTube giver ekstremt meget gavnlig information, i særlig grad forudsat at man benytter engelske ord i din søgning.
9Ofte vil det vise sig af stor betydning at lave et regnskab for byggeprojektet, så du har kontrol over omkostningerne. Det må være økonomisk at beskrive samtlige udgifter, hvorefter man kunne kortlægge ens udgift ved hver eneste af dem.
10For projekter udendørs har vejret en stor rolle. Således skal du ofte lægge mærke til vejrudsigten i den tid der er op til dit byggeprojekt, så det forhåbentlig ikke uanmeldt starter med at vælte ned bedst som du står midt i dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
11Husk at du kan forsøge at få et bidrag fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det tilbydes i tilfælde af at ombygningen bidrager positivt til miljøet. Den økonomiske støtte betinger at renoveringen har en positiv effekt på naturen.
12Forberedelse vil altid være metoden til at nå problemfrit i mål med din byggeproces. Du kunne overveje at sammensætte en gennemarbejdet køreplan, som beskriver hvilke opgaver der skal laves på hvilke tidspunkter, inklusiv en rækkefølge. Det anbefales at være konkret når du laver din køreplan.
De mest folkekære byggemarkeder
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er utrolig betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er ultra flot. Scoren grundlægges af 23.161 meninger, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og bare 8 % giver bundkarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er usædvanligt betryggende. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 9 % giver den laveste karakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, som selvfølgelig er ualmindeligt imponerende. Evalueringen grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvor intet mindre end 76 % har givet toprating, og kun 4 % kvitterer med dumpekarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er enormt beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvor ikke mindre end 86 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % giver den laveste karakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Hvilken form for fragt skal jeg vælge?

Flere online varehuse tilbyder nu til dags en hel del forskellige billige leveringsmuligheder til stort vaterpas. En favorit iblandt mange er nu til dags at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du selv henter de nyindkøbte varer når det passer dig bedst. Fragttypen er jo super gnidningsløs, og desuden derudover den billigste leveringstype.

Du bør alternativt foretrække at vælge at få sendt til din bopæl eller til hvor du arbejder. Fragtløsningen er beklageligvis en sjat mindre billig, men endvidere virkelig praktisk ift. stort vaterpas online. Den mest prisbevidste leveringsmåde vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter pakken, men den mulighed forudsætter at du fysisk befinder dig i nærheden af e-shoppens byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Antal dages levering på stort vaterpas er selvfølgelig temmelig relevant i tilfælde af at man mangler produkterne inden for få dage, og i det øjemed er det ret vigtigt at du besigtiger den forventede leveringsdato ved stort vaterpas. Flere online virksomheder – eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – tilsiger billig levering efter en enkelt hverdag på de fleste af deres varer online, men husk at det er betinget af at bestillingen indsendes forinden et fast tidspunkt, så at de kan nå at få bestillingen ekspederet inden pakkepersonalet drager hjemad.

Enkelte netbutikker frembyder fragt uden gebyr på stort vaterpas online, men i mange tilfælde under forudsætning af at man shopper for et bestemt beløb. Ellers bør man gribe den mest billige leveringsudgave, der oftest vil blive at få dem til at køre din pakke til en pakkeshop.

Størstedelen af byggemarkedskæder tildeler klik-og-hent hvor man handler billig stort vaterpas på nettet og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Bygma, XL-Byg, 10-4, Silvan og Harald Nyborg. Byggecentrene yder bl.a. klik-og-hent på stort vaterpas i følgende byer:

Hillerød, Charlottenlund, Skive, Middelfart, Tårnby, Svendborg, Odense, Brøndby, Kolding, Værløse, Haslev, Hobro, Valby, Herning, Jyllinge, Skanderborg, Rødovre, Greve, Solrød Strand, Næstved, Lyngby, Brønshøj, Ikast, Rønne, København, Risskov, Lystrup, Hedehusene, Rudersdal, Grenaa, Hjørring, Sønderborg, Nyborg, Taastrup, Korsør, Stenløse, Odder, Slagelse, Ishøj, Allerød, Aalborg, Farum, Horsens, Struer, Ølstykke, Brabrand, Silkeborg, Varde, Lillerød, Aabenraa, Fredericia, Brønderslev, Højbjerg, Frederiksværk, Vallensbæk, Gentofte, Birkerød, Ballerup, Vejle, Holstebro, Hørsholm, Nakskov, Tilst, Holbæk, Kalundborg, Gladsaxe, Kokkedal, Vanløse, Esbjerg, Nærum, Hedensted, Haderslev, Frederikshavn, Aarhus, Roskilde, Vordingborg, Køge, Nykøbing Falster, Helsingør, Åbyhøj, Frederikssund, Herlev, Nørresundby, Dragør, Frederiksberg, Randers, Hvidovre, Albertslund, Virum, Glostrup, Thisted, Søborg, Ringsted, og Viborg, .

Afhentning for stort vaterpas er en mulighed i de fleste områder af Danmark: Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn), Jylland (Midtjylland, Nordjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sydjylland, Østjylland, Sønderjylland) og Sjælland (Midtsjælland, Sydsjælland, Falster, Bornholm, Vestsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Lolland, Amager, Østsjælland).

Når vi ser på tallene er det tydeligt, at internetbrugere tit kigger efter eksempelvis køb stort vaterpas og stort vaterpas online. Foruden dette ser vi som regel netshoppere efterspørge bl.a. stort vaterpas tilbud, billig stort vaterpas og stort vaterpas priser, foruden de gængse byggekæder som Stark, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg og Davidsen.

Få den bedste pris på stort vaterpas

Det er super problemfrit for internetbrugere at sammenligne priser på billige stort vaterpas online i blandt flere e-forretninger, og på grund af dette har en hel del internet virksomheder ikke kunne slippe for at stampe prisen på stort vaterpas en hel del, og ydermere garantere fragt uden betaling.

Det kan dog ikke desto mindre vise sig fordelagtigt at sammenholde indtil flere e-shops efter tilbud og udsalg på stort vaterpas online før du placerer ordren, således at man er skråsikker på at antage den prisbilligste pris. Se ikke kun på de store byggemarkeder som Bygma, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, 10-4 og XL-Byg.

Du skal dog være obs på, at i tilfælde af at en netbutik annoncerer billige stort vaterpas online for en tilbudspris der er hamrende billig, så er det tit være en indikator for en fup online shop. Køb med betalingskort er trods alt omfattet af en bestemmelse, hvilket beskytter dig overfor bedrageriske internet outlets.

Vi tilråder generelt køb med kort eller MobilePay. Som en anden løsning kan du benytte en billig afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, for så vidt du ser en fordel i at klare regningen på stort vaterpas over tid. Det foreslåes normalt i nichebutikker, i modsætning til de gængse byggekæder som fx Stark, 10-4, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus og Bygma.

Når man kigger i tallene bliver det tydeligt, at online shoppere som regel efterspørger for eksempel stort vaterpas tilbud og billig stort vaterpas. Derudover oplever man jævnligt internet shoppere søge efter for eksempel køb stort vaterpas, stort vaterpas online samt stort vaterpas priser.

Tjek tidligere kunders synspunkter

Trustpilot yder en række anstændige muligheder for at se nøjere på en stor gruppe eksisterende kunders vurderinger og af den grund er det en hjælp, at du eksaminerer online firmaets ratings forud for at du lægger din bestilling på billige stort vaterpas online.

Facebook byder på lignende altid solide løsninger til at få indtryk af internet virksomhedens pålidelighed. Herinde møder vi en række firmaer på nettet som giver kunderne mulighed for at ytre en omtale af deres købsoplevelse, som ydermere kan tages i brug til at danne dig et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Inden nogen køber billige stort vaterpas online på en internet webshop burde man reelt gennemlæse butikkens vilkår, dog er det gerne ikke super spændende, specielt med de velkendte byggemarkeder som 10-4, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Stark og Jem og Fix.

Et andet alternativ kan derfor være at tjekke om online forhandleren er verificeret af e-mærket, siden det ofte er en antydning af at e-firmaet efterlever de danske retningslinjer, foruden at online webshoppen ofte overværes af fagmænd som er meget bekendte med retningslinjerne.

Desuden giver det dig mulighed for support, såfremt du forvoldes problemer ved dit køb af stort vaterpas. Dertil er det prisværdigt at køberen er sat ind i de grundlæggende reglementer der kan have indvirkning på købet af stort vaterpas online, fx hvilken returpolitik e-handlen bruger.

I den forbindelse er det desuden vigtigt, at man stadig gemmer ens kvitteringsmail, så man fremadrettet kan dokumentere købet af stort vaterpas, hvad end man har købt fra XL-Byg, 10-4, Stark, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Davidsen.

Rasmus gav 5 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

Bente D gav 4 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

Helle gav 5 stjerner

Virkelig god service

Camilla Møller gav 4 stjerner

Hurtig ekspedition

9 tips til køb på nettet
1Generelt foreslår vi at granske hvorvidt internet butikken er tilsluttet e-mærket, fordi det burde være et kendetegn for at e-shoppen anerkender de danske love, samt at e-forhandleren regelmæssigt besigtiges af fagfolk der har meget erfaring med de gældende regler. Forud for at nogen handler billige stort vaterpas i en webbutik burde de til hver en tid løbe igennem deres forretningsaftale.
2Forinden folk bestiller billige stort vaterpas på en netbutik kan man i virkeligheden betragte e-shoppens vilkår, det er dog mange gange ikke super interessant. Herudover støtter vi at køber er på vagt for de mest essentielle vilkår der har betydning for handlen med billige stort vaterpas online, fx den bytteret e-firmaet har.
3Den billigste løsning vil altid vise sig at være at hente ordren selv, men den mulighed står og falder med at du opholder dig nærved online firmaets lager. Den form for levering er rigtig relevant hvis vi har behov for stort vaterpas inden for kort tid. Alternativt så garanterer en række internet shops gratis levering, men typisk er det så præmissen at du handler for et fastslået beløb.
4Trustpilot leverer immervæk ønskværdige løsninger til at betragte forskellige tidligere køberes omtaler og derfor er det prisværdigt, at du betragter internet shoppens bedømmelser før du shopper billige stort vaterpas online. Facebook frembringer for øvrigt adskillige nyttige genveje til at få indblik i e-forretningens kundetilfredshed.
5Det er efterhånden rigtig ligetil for enhver at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige stort vaterpas fra diverse e-handler, og følgelig præsterer flere e-butikker levering uden gebyr. Det kan imidlertid blive rentabelt at prøve visse online firmaer efter billige priser forud for at du handler, sådan at du er sikker på at få den billigste pris.
6Antal dages levering kan i nogle tilfælde være ret vital i tilfælde af at man har brug for dine nye produkter lige om lidt, så herved er det aldeles vigtigt at du ser nærmere på leveringstiden på stort vaterpas. Flere internet shops tilsiger billig levering på næste hverdag på utallige varenumre, men som trods alt betinges af at der bestilles før et bestemt tidspunkt.
7Generelt foreslår vi kortkøb eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er dækket ind under en forordning, hvilket skærmer køberen imod uoprigtige internet selskaber. Som en alternativ mulighed kan du drage fordel af en billig afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, forudsat du har til hensigt at klare omkostningerne over en længere periode.
8Størstedelen af webbutikker i Danmark udlover på nuværende tidspunkt mange forskellige billige metoder til levering til stort vaterpas. Førstevalget hos mange er for nærværende at få bragt ordren til en pakkeshop, som gør at du kan hente varerne når du har tid. Metoden er altså ret simpel, samt typisk endda den billigste fragtmulighed.
9Nogle internet shops byder på fragt uden betaling på stort vaterpas, men i reglen er det kun gældende hvis der aftages for et konkret beløb. Ellers bør man gribe den billigste type af levering, hvilket ofte er at få fragtmanden til at køre varerne til et udleveringssted. Fragtmetoden viser sig jævnligt derudover særdeles let. Den mest betalelige løsning til levering er uden tvivl at du selv henter varerne.