Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Metabo Akku Ventilator AV 18 - 18 Volt
880 kr.
Mere info
Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre udbyder et enormt vareudvalg, hvorimod øvrige er specialiserede i en bestemt gruppe af vare. Du kan bestemme om det er betydningsfuldt for dig at du har mange varer at vælge i blandt, udover bare stor ventilator.
Du skal vide hvilke betingelser der gælder ved din bestilling online, så du kan slippe for problemer med for eksempel returnering. Man bør derfor kende butikkens regler.
Når du står og skal bruge byggematerialerne hurtigt eller blot har lyst til at undgå fragten, så kan du overveje at transportere varerne på egen hånd. Dette er navnligt muligt ved de udbredte byggekæder.
For nogle er byggeprojekter lig med en stor portion spørgsmål. Derfor kan du overveje at handle hos en webshop, som kan tilbyde råd og vejledning til valg af stor ventilator.
Det er selvsagt meget afgørende at undersøge, hvorvidt det produkt du vil købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Hvis ikke kan du være tvunget til vælge et andet.
Der er variationer i salgspriserne på billige stor ventilator fra byggemarked til byggemarked. Enkelte vil have de bedste tilbud, hvorimod andre satser på faglig rådgivning. Du skal gøre dig tanker om hvad du helst vil have.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder er fysisk til stede mange steder i landet, og takket være dette har folk adgang til at købe online og hente materialerne selv. Dermed har du mulighed for at undgå fragtgebyret, og ovenikøbet hente varerne med det samme.
De store byggekæder tilbyder varer fra mange forskellige nichebutikker, og af den grund kan du købe fra et bredt udvalg af stor ventilator online.
De store byggemarkeder er populære og velkendte forretninger, hvilket medvirker til en tryghedsfølelse i forbindelse med dit køb online. Det vil nogle se en fordel i.

Nichewebshop

De fleste webshops med fokus på et smalt varesortiment har en dyb forståelse for de produkter de sælger online, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Herved er det forventeligt at du får ekstra begavet service fra medarbejdere som er specialister i lige præcis stor ventilator.
Majoriteten af nichebutikker på nettet er små firmaer, som tit har danske ejere, givetvis tilmed lokalt fra dit område. Disse understøtter du ved at købe stor ventilator online på deres side.
Alverdens nichespecifikke webshops styrer selv produktionen af varerne som du kan finde i byggecentrene. Ved køb direkte hos de nichefokuserede webshops online får du skarpere priser.
De største byggekæder i Danmark

Bygma åbnede i 1952, og omfatter i dag mere end 2.300 mennesker i firmaets 56 varehuse. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

stor ventilator jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.100 ansatte i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på gode tilbud til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og beskæftiger nu flere end 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 mennesker i forretningens 9 varehuse. Davidsen satser på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

stor ventilator harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 personer i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 medarbejdere i selskabets 72 byggecentre. Stark tilstræber salg til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og styres dagligt af omtrent 500 kollegaer i de 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

stor ventilator silvan

Silvan åbnede i 1968, og beskæftiger nu omkring 1.000 medarbejdere i kædens 41 butikker. Silvan tilstræber salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

stor ventilator bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 kollegaer i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og er nu arbejdsplads for flere end 100 kollegaer i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for over 500 millioner kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Det kan være nyttigt at sikre sig hjælp til byggearbejdet, navnlig såfremt det er omfangsrige arbejdsopgaver. Større opgaver stiller krav om flere mennesker. Dertil må det blive hurtigere og mere interessant at dele arbejdet med nogen.
2Forberedelse viser sig som nøglen til at få en god oplevelse med byggeriet. Du anbefales at sammensætte en strømlinet strategi, der dikterer hvilke arbejdsopgaver der skal løses hvornår, og som ligeledes indeholder en nummerorden. Vær realistisk i sammensætningen af din arbejdsplan.
3Der er et bredt udvalg af artikler og videoer online som kan hjælpe dig. Ikke mindst YouTube tilbyder dig ekstremt meget almennyttig info, særligt forudsat at man kigger på engelsk.
4Det kan give mening at overveje om du selv vil klare hele projektet, eller du hellere burde have hjælp fra en ekspert til opstarten af byggeprocessen. Hvis du benytter eksperthjælp kunne det være fordelagtigt at modtage tilbud fra diverse håndværkere.
5Man vil ikke gå ned på arbejdsredskaber. Typisk kan det vise sig uundværligt at du har grejet til rådighed forinden du begynder på dit byggeprojekt. Derudover er det godt at inkludere de medfølgende udgifter i dit udgiftsbudget.
6Du bør ikke på noget tidspunkt undlade at tage højde for dit eget helbred, så glem ej beklædning som fx sikkerhedshjelm der beskytter dig overfor eventuelle uheld. Det er yderst relevant med fokus på dit eget helbred i byggeriet, specielt ifald du ikke investerer i assistance fra en fagmand.
7Du har mulighed for at hente støtte fra det offentlige til byggeprojekter. Det kan man få i tilfælde hvor byggeriet er CO2-besparende. Modtagelsen af støtte forudsætter med andre ord at byggeriet har positiv indfyldelse på miljøet.
8Der præsenterer sig ofte overraskende problemer i forbindelse med avancerede projekter, og pga. dette vurderes det værdifuldt at der er afsat betragtelig tid i køreplanen, således at man føler sig afslappet omkring at nå i mål.
9Det kan blive af stor betydning at have de presserende materialer disponible på forhånd inden du går i krig med byggeriet. Du kunne med fordel notere en overskuelig huskeliste hvor der bør fremgå det der er nødvendige, og så eftergå punkterne, med det formål at du kan føle dig tryg ved at du har husket det hele.
10Ved udendørs byggeprojekter har vejrsituationen en væsentlig rolle. Derfor bør du hyppigt lægge mærke til vejrprognosen lige før projektets start, så det forhåbentlig ikke uden du havde set det komme begynder at piske ned i samme sekund som du er gået i gang med dit krævende projekt.
11Typisk vil det vise sig betydningsfuldt at have en budgetoversigt for optimeringen, så man har et økonomisk overblik. Det vil være fornuftigt at nedfærdige alle udgiftsposter, og så tjekke omkostningen ved dem enkeltvis.
12Forinden du indleder byggeriet kan det vise sig rimeligt fornuftigt at man sikrer sig, at det du vil lave overholde de gældende regler. Afhængigt af hvor du bor kan der vise sig forskellige regler for, hvad du må, og hvad du ikke kan få lov til.
De mest vellidte byggecentre
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er absolut betryggende. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet 5 stjerner, og kun 9 % kvitterer med bundkarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er utrolig beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 11.467 ratings, hvor hele 86 % giver maksimum point, og kun 2 % giver dumpekarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er fantastisk betryggende. Scoren er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvoraf imponerende 69 % giver topkarakter, og bare 8 % har givet den laveste karakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er ultra overlegent. Karakteren grundlægges af 19.208 kommentarer, hvor intet mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % giver den laveste karakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ualmindeligt godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 76 % har givet 5 stjerner, og kun 4 % har givet den dårligste rating. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Hvilken fragtmetode skal du vælge?

Mange forretninger på nettet tildeler nu til dags en række forskellige billige fragtmetoder til stor ventilator. En favorit er i øjeblikket udleveringssteder, hvor du selv afhenter de købte produkter når det passer dig bedst. Leveringsmetoden er nemlig ultra fremkommelig, samt i mange tilfælde endvidere den mest letkøbte fragtmulighed.

Du kan endvidere overveje at få varerne sendt til din lejlighed eller til adressen på dit arbejde. Fragtmuligheden viser sig sædvanligvis lidt mindre billig, men omvendt usædvanlig smart ved køb af stor ventilator online. Den mindst kostelige form for fragt vil dog til enhver tid være at du selv henter pakken, men den løsning afhænger af at du lever nær e-forhandlerens butikker, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Fragtperioden på stor ventilator er selvfølgelig meget betydningsfuld i tilfælde af at vi behøver ordren inden for kort tid, og herved er det særdeles væsentligt at man efterser det forventede leveringstidspunkt ved stor ventilator. De fleste netshops i Danmark – fx Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – garanterer billig 1 dags levering på en masse varenumre online, men husk at det stiller krav om at ordren lægges forinden et fastsat klokkeslæt, så at de garanteret kan nå at få varerne klargjort forinden lagerpersonalet drager hjemad.

Nogle enkelte online selskaber sikrer levering uden betaling på stor ventilator online, men i mange tilfælde gælder det kun hvis der indkøbes for en fastsat sum. Desuden skulle du udvælge den mest betalelige fragtform, der typisk er at få leveret bestillingen til en pakkeshop.

En hel del byggemarkedskæder yder click-and-collect hvor man bestiller billig stor ventilator hjemmefra men selv henter i butikken. Eksempelvis 10-4, Bauhaus, Stark, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg. Byggemarkederne giver eksempelvis afhentning af stor ventilator i disse byer:

Stenløse, Højbjerg, Birkerød, Korsør, Albertslund, Ølstykke, Taastrup, Frederikshavn, Vejle, Ballerup, Ikast, Randers, Brøndby, Tårnby, Risskov, Grenaa, Frederiksberg, Haslev, Ishøj, Aabenraa, Skanderborg, Ringsted, Hedehusene, Rudersdal, Valby, Nakskov, Frederikssund, Brønshøj, Solrød Strand, Farum, Nyborg, Værløse, Helsingør, Sønderborg, Odense, Allerød, Nykøbing Falster, Fredericia, Næstved, Vallensbæk, Hillerød, Aarhus, Charlottenlund, Jyllinge, Hobro, Tilst, Kokkedal, Vanløse, Brønderslev, Lillerød, Esbjerg, Glostrup, Åbyhøj, Holbæk, Roskilde, Lyngby, Svendborg, Horsens, Rønne, Hjørring, Varde, Aalborg, Greve, Kalundborg, Gentofte, Haderslev, Rødovre, Søborg, Vordingborg, Virum, Struer, Dragør, Viborg, Odder, Slagelse, Lystrup, Gladsaxe, Hvidovre, Silkeborg, København, Nærum, Skive, Thisted, Herlev, Hørsholm, Nørresundby, Kolding, Holstebro, Hedensted, Herning, Middelfart, Frederiksværk, Køge, og Brabrand, .

Klik-og-hent ift. stor ventilator er tilgængeligt i alle regioner af Danmark: Jylland (Midtjylland, Sydjylland, Vestjylland, Østjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sønderjylland), Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn) og Sjælland (Østsjælland, Hovedstaden, Amager, Midtsjælland, Lolland, Bornholm, Vestsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland, Falster).

Når der ses på statistikkerne fremstår det markant, at mennesker jævnligt kigger efter eksempelvis køb stor ventilator og stor ventilator tilbud. Foruden dette oplever vi typisk online shoppere lede efter bl.a. billig stor ventilator, stor ventilator priser samt stor ventilator online, foruden de kendte byggemarkeder som Davidsen, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Stark og Harald Nyborg.

Bedste tilbud på stor ventilator

Det er jo efterhånden yderst let gængeligt for almindelige mennesker at vurdere prisniveauet på billige stor ventilator online på tværs af internet handler, og herved har adskillige internet firmaer været nødt til at nedsætte salgspriserne på stor ventilator eftertrykkeligt, og endda frembyde gratis fragt.

Det kan imidlertid være gunstigt at sammenholde visse e-forretninger efter billige priser på stor ventilator online før du bestiller, så du er sikret at få fat i den bedste pris. Kig ikke blot på de store byggekæder som 10-4, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Silvan og Bygma.

Man skal imidlertid være årvågen med, at ifald en internet webshop reklamerer billige stor ventilator online til salg for en pris som kan ses som mystisk god, bør det ofte være en indikator for en bedragerisk internet butik. Kortkøb er ikke desto mindre indbefattet af en retningslinje, hvilket forsvarer os overfor uærlige webbutikker.

Generelt foreslår vi bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som alternativ burde du bruge en billig afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, når du higer efter at klare pengene til stor ventilator over tid. Dette tilbydes som regel hos specialiserede netshops, men dog sjældent de gængse byggecentre som fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, 10-4 og Bygma.

Når man ser på tallene er det markant, at mennesker som regel kigger efter bl.a. stor ventilator tilbud og stor ventilator online. Derudover oplever vi tit internet shoppere søge eksempelvis køb stor ventilator, billig stor ventilator samt stor ventilator priser.

Læs tidligere kunders erfaringer

Trustpilot fremskaffer faktisk stabile muligheder for at eksaminere diverse øvrige kunders iagttagelser og af den grund rekommanderer vi, at du undersøger e-forretningens bedømmelser før du shopper billige stor ventilator online.

Facebook tilbyder ligeledes regulære tiltalende genveje til at få indtryk af online webshoppens pålidelighed. Her ser vi en række e-forhandlere hvor du kan ytre en vurdering af virksomhedens service, hvilket lige så vel må anvendes til at fornemme hvor tilfredse kunderne er.

Forinden nogen bestiller billige stor ventilator online i en shop behøver man til hver en tid få overblik over webbutikkens forretningsbetingelser, det er dog ofte ikke super interessant, i særdeleshed ved de velkendte byggekæder som Stark, Davidsen, Bygma, 10-4, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix.

En anden løsning kan derfor være at efterse om online forhandleren er støttet af e-mærket, fordi det skulle være et tegn på at online shoppen opretholder de danske retningslinjer, samt at e-shoppen hyppigt revideres af specialister som har meget erfaring med vilkårene på området.

Derudover giver det dig mulighed for at blive assisteret, for så vidt du får problemstillinger i forbindelse med din shopping med stor ventilator. Dertil er det at foretrække at kunden er opmærksom på de mest vedkommende vedtægter der influerer på bestillingen af stor ventilator online, som eksempelvis den returret netshoppen bruger.

På grund af dette er det ydermere afgørende, at man når som helst gemmer ens e-mail kvittering, så man i fremtiden vil kunne bevidne sit køb af stor ventilator, uafhængig af om man shopper fra Bygma, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Stark, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Jens gav 5 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

Hans C gav 4 stjerner

Super hurtig levering.

Christian Kristensen gav 5 stjerner

Super hurtigt leverance.

Karen gav 4 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

9 tips til køb på nettet
1Forinden nogen handler billige stor ventilator hos en internet shop bør de altid studere e-shoppens betingelser, det er dog mange gange en omfattende opgave. Ydermere slår vi et slag for at man er påpasselig med de mest vitale vilkår der indvirker på købet af billige stor ventilator online, som for eksempel hvilken ombytningsrettighed internet forretningen anvender.
2Generelt tilråder vi at efterse hvorvidt online butikken er støttet af e-mærket, fordi det er et fingerpeg om at e-shoppen forstår de officielle danske regler, og at online forretningen rutinemæssigt revurderes af jurister der mestrer de gældende vilkår. Forud for at folk handler billige stor ventilator på en online shop bør de i og for sig gennemgå forhandlerens forretningsbetingelser.
3Den billigste fragtmetode er unægtelig selv at hente produkterne, som dog står og falder med at du opholder dig med kort afstand til internet firmaets tilholdssted. Den leveringsudgave er rigtig central såfremt man absolut skal bruge stor ventilator straks. Alternativt så yder visse forhandlere på nettet gebyrfri levering, men i mange tilfælde er det forbeholdt når der indkøbes for et konkret beløb.
4Trustpilot giver dig ganske udmærkede muligheder for at verificere ret mange forhenværende konsumenters domme og af den grund kan det anbefales, at du gennemgår e-handlens ratings forinden du shopper billige stor ventilator online. Facebook præsterer derudover de facto fordelagtige metoder til at få kendskab til online butikkens kundefokus.
5Det er efterhånden vældig nemt for alle og enhver at undersøge tilbud online på billige stor ventilator på tværs af online firmaer, og derved frembyder masser af online selskaber fragtfri levering. Dog kan det trods alt vise sig nyttigt at sammenligne et par forskellige forhandlere på nettet efter tilbud og udsalg forud for at du handler, sådan at man er garanteret at indhente den mest attraktive pris.
6Fragtperioden kan i nogle tilfælde være meget aktuel i tilfælde af at man mangler dine nye produkter fluks, så derfor er det aldeles passende at vi efterser den estimerede leveringstid for stor ventilator. De fleste internet virksomheder reklamerer med billig dag-til-dag levering på en masse varer, hvilket beroer på at orden realiseres forud for et bestemt klokkeslæt.
7Vi tilråder kortbetalinger eller mobilbetaling. Køb med kort er inkluderet i en lov, som redder dig imod uægte online forretninger. Som en alternativ mulighed kunne du bruge en løsning på afbetaling fra f.eks. ViaBill, såfremt du ser en fordel i at honorere prisen senere.
8Nogle forretninger på nettet tilbyder gratis fragt på stor ventilator, men tit er det så nødvendigt at der erhverves for et fastslået beløb. Som alternativ må du foretrække den billigste leveringsløsning, som ofte er at få dem til at bringe ordren til en pakkeshop. Løsningen viser sig almindeligvis derudover i høj grad bekvem. Den billigste leveringsform er dog selv at hente pakken.
9En masse internet butikker foreslår i dag en lang række forskellige billige muligheder for fragt til stor ventilator. En af favoritterne er for øjeblikket at få bragt ordren til en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter de bestilte produkter når du har tid. Den er jo ret let, og i mange tilfælde tillige den billigste leveringsudgave.