Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis ekstremt relevant at se, om de produkter du er på udkig efter online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Ellers bør du overveje at finde et andet.
For en del er gør-det-selv projekter ens betydende med mange spørgsmål. Af den grund kan du med fordel købe fra en webshop, hvor du tilbydes sparring og vejledning omkring stor varmeblæser.
Der er variationer i priserne på billige stor varmeblæser fra byggemarked til byggemarked. Enkelte har fokus på lave priser, hvorimod nogle satser på faglig rådgivning. Du må vurdere hvad der er vigtigst for dig.
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser der gælder når du shopper online, så du kan undgå udfordringer med fx reklamationer. Derfor bør man kende forretningens regler.
Når du skal bruge byggematerialerne hurtigst muligt eller bare vil spare fragten, så kunne du overveje at transportere materialerne personligt. Det er særligt en mulighed ved de store byggecentre.
Flere byggecentre sælger et bredt sortiment af produkter, og øvrige fokuserer på en enkelt gruppe af vare. Du bør overveje om det er vigtigt for dig at have mange produkter at vælge fra, foruden bare stor varmeblæser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre er tilgængelige mange steder i landet, og derfor har kunderne valget om at købe online og fragte produkterne selv. På grund af det kan du vælge at blive fri for fragtgebyret, samt sågar få fat i produkterne lige nu.
De udbredte byggekæder køber produkter fra mange forskellige nicheshops, og dermed kan du shoppe fra et bredt sortiment af stor varmeblæser online.
De store byggekæder er udbredte og almenkendte virksomheder, som bidrager til ubekymrethed når man skal handle online. Dette kan du se en fordel i.

Nichewebshop

Størstedelen af webshops som sælger få produkter er ekstremt passionerede omkring de produkter de sælger online, da de ikke sælger andre varer. Derigennem vil du modtage super begavet rådgivning fra mennesker som er specialister i lige præcis stor varmeblæser.
Diverse nichespecifikke netbutikker står selv for produktion af produkterne der sælges i de store byggecentre. Idet du køber direkte på nichebutikkerne online er det muligt at få gode tilbud.
Hovedparten af nichebutikker er små familiefirmaer, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, givetvis sågar lokalt i dit område. Disse hjælper du ved at købe stor varmeblæser online på deres webshop.
De største byggekæder i Danmark

Bygma blev stiftet i 1952, og udgøres i dag af i nærheden af 2.300 mennesker i de 56 varehuse. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og styres dagligt af omkring 2.000 mennesker i forretningens 104 butikker. XL-Byg fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

stor varmeblæser jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger nu omkring 2.100 personer i de 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber gode tilbud til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og beskæftiger nu over 500 ansatte i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og beskæftiger i dag omkring 1.000 medarbejdere i de 9 butikker. Davidsen har fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

stor varmeblæser bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og beskæftiger i dag ca. 1.000 kollegaer i kædens 17 byggecentre. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og udgøres nu af over 100 mennesker i kædens 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

stor varmeblæser harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og styres dagligt af omtrent 2.000 medarbejdere i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og omfatter i dag flere end 2.000 medarbejdere i forretningens 72 varehuse. Stark satser på salg til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

stor varmeblæser silvan

Silvan åbnede i 1968, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 kollegaer i firmaets 41 byggecentre. Silvan tilstræber salg til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1I nogle tilfælde kan man hente tilskud fra det offentlige til renoveringer. Det bliver givet hvis ombygningen er miljøvenligt. At få tilskud kræver med andre ord at renoveringen har en positiv indvirkning på naturen.
2Det viser sig meningsfuldt at du har de relevante byggematerialer indkøbt forud for at du går i gang med dit arbejde. Du kunne forfatte en simpel indkøbsliste hvor der bør fremgå de materialer der er nødvendige, og bagefter gennemløbe listen, med det formål at du er tryg ved at du har husket alt.
3Ved byggeprojekter udendørs kan vind og vejr få stor betydning. Af den grund må du løbende undersøge femdøgnsprognosen i den tid der er op til byggeriets begyndelse, så du slipper for at det mod forventning begynder at piske ned bedst som du er ved at færdiggøre dit krævende projekt.
4Det kan give mening at overveje om du selv bør stå for hele projektet, eller du i stedet for skal tilkøbe professionel assistance til områder af byggeriet. Hvis du køber eksperthjælp kan det være en god idé at notere tilbud fra diverse foretagender.
5I mange tilfælde vil det være essentielt at lave en budgetoversigt for dit byggeri, så du har en økonomisk ramme. Det kan vise sig at være en fordel at beskrive hver eneste udgiftspost, hvorefter man kan notere udgiften ved hver eneste af dem.
6Forud for at du starter byggeriet kan det vise sig ubeskriveligt essentielt at sikre sig, at projektet overholder gældende love. Alt efter hvorhenne du bor kan der gælde forskellige retningslinjer omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
7Planlægning viser sig som nøglen til et godt forløb med dit byggeprojekt. Du kunne overveje at udarbejde en gennemarbejdet plan, som viser hvilke gøremål du vil lave på hvilket tidspunkt, og som også indeholder en rækkefølge. Det anbefales at være skarp når du nedskriver din agenda.
8Der præsenterer sig altid pludselige hovedpiner når det kommer til svære projekter, og ergo kan det vise sig meningsfuldt at man har afsat nok tid i arbejdsplanen, så man føler sig ubekymret om at nå det inden ens deadline.
9Det kan vise sig nødvendigt at spørge om en hjælpende hånd til byggeprojektet, hovedsageligt når det kommer til større ombygninger. Større byggeprojekter gør krav på flere mennesker. Desuden er det bedre og mere interessant at udføre arbejdet med andre.
10Der er stribevis af vejledninger og videoer på internettet som der kan findes inspiration i. Ikke mindst YouTube tilbyder utrolig meget almennyttig info, ikke mindst når man søger på engelsk.
11Du vil for alt i verden ikke mangle værktøj. Jævnligt kan det vise sig yderst relevant at du har det tilgængeligt akkurat som du igangsætter dit byggeprojekt. Glem ikke at påregne de tilhørende omkostninger i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
12Du bør på ingen måde se bort fra dit eget ve og vel, så glem ej sikkerhedsbeklædning inklusiv hoved- og fodbeklædning der hjælper dig overfor mulige skader. Det er vigtigt med fokus på dit eget ve og vel i byggeprojektet, hovedsageligt ifald du ikke får hjælp fra en fagmand.
De mest populære byggemarkeder
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er enormt imponerende. Ratingen grundlægges af 11.467 meninger, hvoraf imponerende 86 % giver 5 stjerner, og kun 2 % har givet dumpekarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er utrolig betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 kommentarer, hvoraf imponerende 59 % har givet toprating, og blot 9 % har givet dumpekarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket altså er absolut beundringsværdigt. Vurderingen grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og blot 2 % giver 1 stjerne. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket i særdeleshed er temmelig godt arbejde. Evalueringen grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvoraf imponerende 69 % har givet maksimum point, og blot 8 % giver dumpekarakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som klart er ekstremt godt arbejde. Scoren er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvor hele 76 % giver toprating, og alene 4 % har givet bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsmulighed skal du vælge?

Temmelig mange internet webshops foreslår nu om stunder diverse billige leveringsmodeller til stor varmeblæser. En af de mest moderne er nu om dage levering til en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente dine varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Muligheden er jo i høj grad let gængelig, samt tit endvidere den billigste fragtform.

Du bør ligeledes foretrække at vælge at få leveret til din lejlighed eller til adressen hvor du arbejder. Fragttypen er som oftest en anelse dyrere, men på den anden side ualmindeligt fremkommelig med stor varmeblæser online. Den mindst kostelige leveringstype kan ikke benægtes at være at du selv henter pakken, men dette er betinget af at du lever i nærheden af online shoppens butikker, for eksempel Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringsdygtigheden på stor varmeblæser er yderst udslagsgivende når man skal bruge varen om et øjeblik, så i det øjemed er det faktisk essentielt at man kigger nærmere på tidshorisonten for levering for stor varmeblæser. Adskillige webbutikker – for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – giver billig 1 dags levering på massevis af produkter online, men vær påpasselig da det er forudsat at ordren lægges forinden et angivent klokkeslæt, med det formål at de har udsigt til at kunne nå at få produktet ordnet forinden lagerpersonalet holder fyraften.

Visse internet forretninger yder fragtfri levering på stor varmeblæser online, men tit er det så nødvendigt at man aftager for en konkret sum. Ellers kunne man foretrække den prisbilligste leveringsmetode, der tit er at få dem til at bringe bestillingen til et afhentningssted.

Flere kæder frembyder afhentning hvor du køber billig stor varmeblæser online men afhenter i butikken. Eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Davidsen, 10-4, Bygma, Stark, Jem og Fix og XL-Byg. Byggekæderne yder fx klik-og-hent på stor varmeblæser i følgende byer:

København, Horsens, Vanløse, Roskilde, Frederikssund, Grenaa, Vejle, Svendborg, Birkerød, Holstebro, Gentofte, Thisted, Farum, Rønne, Herlev, Valby, Odense, Hobro, Gladsaxe, Taastrup, Tårnby, Charlottenlund, Åbyhøj, Rødovre, Frederiksberg, Lillerød, Nærum, Virum, Glostrup, Hedehusene, Brønshøj, Haderslev, Ølstykke, Kalundborg, Middelfart, Søborg, Kolding, Ishøj, Dragør, Helsingør, Risskov, Højbjerg, Varde, Nakskov, Nyborg, Frederiksværk, Hjørring, Rudersdal, Brabrand, Struer, Solrød Strand, Hedensted, Ikast, Odder, Hillerød, Greve, Stenløse, Hvidovre, Herning, Hørsholm, Holbæk, Haslev, Randers, Ballerup, Skanderborg, Fredericia, Slagelse, Køge, Aarhus, Allerød, Silkeborg, Brønderslev, Brøndby, Sønderborg, Viborg, Lyngby, Frederikshavn, Tilst, Lystrup, Kokkedal, Vordingborg, Nørresundby, Albertslund, Ringsted, Skive, Jyllinge, Aalborg, Vallensbæk, Værløse, Aabenraa, Næstved, Esbjerg, Korsør, og Nykøbing Falster, .

Afhentning ift. stor varmeblæser er en mulighed i de fleste områder af landet: Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn), Jylland (Sydjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Nordjylland, Vestjylland, Østjylland) og Sjælland (Falster, Amager, Lolland, Hovedstaden, Nordsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Vestsjælland).

Ses der på tallene bliver det klart, at internet shoppere typisk kigger efter for eksempel stor varmeblæser online og stor varmeblæser tilbud. Foruden dette ser vi som regel netshoppere efterspørge blandt andet stor varmeblæser priser, køb stor varmeblæser samt billig stor varmeblæser, foruden de udbredte byggekæder som Bygma, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Stark og Harald Nyborg.

Bedste tilbud på stor varmeblæser

Det er i dag temmelig let gængeligt for forbrugerne at analysere tilbud på billige stor varmeblæser online fra diverse internet webshops, og for det har mange e-forhandlere været presset til at at nedskære prisen på stor varmeblæser voldsomt, og ovenikøbet sikre levering uden gebyr.

Men det kan til hver en tid vise sig lønsomt at kigge forbi indtil flere e-shops efter tilbud og udsalg på stor varmeblæser online forinden du gennemfører din bestilling, således at man er velinformeret til at opnå den skarpeste pris. Kig ikke kun på de store byggekæder som Davidsen, Bygma, Silvan, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus og XL-Byg.

Man bør dog ikke overse, at når en e-handler reklamerer billige stor varmeblæser online til en pris der er utrolig fremragende, så kunne det mange gange være en indikation på en uægte internet virksomhed. Bestillinger med kort er heldigvis indbefattet af et regelsæt, der dækker en overfor snydagtige online firmaer.

Generelt slår vi et slag for køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Alternativt burde du udnytte en billig afdragsordning som for eksempel ViaBill, forudsat du hellere vil dække regningen på stor varmeblæser over en længere periode. Det foreslåes som regel i nichefokuserede webshops, men sjældent de velkendte byggecentre som eksempelvis Bygma, Davidsen, Stark, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg og 10-4.

Når der ses på statistikkerne fremstår det tydeligt, at mennesker tit efterspørger for eksempel stor varmeblæser online og køb stor varmeblæser. Vi ser derudover ofte online shoppere søge for eksempel stor varmeblæser priser, billig stor varmeblæser samt stor varmeblæser tilbud.

Udforsk eksisterende kunders betragtninger

Trustpilot medfører nogenlunde ønskværdige løsninger til at udforske en lang række andre kunders vurderinger og derfor er det klogt, at du tjekker online virksomhedens anmeldelser inden du shopper billige stor varmeblæser online.

Facebook fører til ydermere regulære fornemme løsninger til at få kendskab til e-butikkens troværdighed. Herinde møder vi en del netbutikker hvor man kan skrive en kritik af ordreforløbet, som ligeledes må udnyttes til at vurdere tidligere kunders oplevelser.

Inden folk handler billige stor varmeblæser online hos en e-shop kan man på en vis måde studere netshoppens vilkår, dog er det for det meste et tidskrævende arbejde, specielt ved de kendte byggecentre som XL-Byg, 10-4, Silvan, Bauhaus, Bygma, Stark, Jem og Fix, Davidsen og Harald Nyborg.

Et alternativ kunne måske være at undersøge hvorvidt e-butikken er godkendt af e-mærket, siden det typisk er et kendetegn for at internet butikken retter sig efter de opstillede regler, udover at online forhandleren jævnligt revurderes af specialister som har meget erfaring med bestemmelserne på området.

Desuden giver det dig anledning til en hjælpende hånd, såfremt du udsættes for vanskeligheder med dit køb af stor varmeblæser. Tilmed slår vi et slag for at køberen er oppe på mærkerne omkring de mest essentielle vedtægter der indvirker på bestillingen af stor varmeblæser online, som for eksempel den ombytningspolitik e-forhandleren tilsikrer.

På grund af dette er det ligeledes relevant, at man stadig gemmer sin købsbekræftelse, så man når som helst vil kunne påvise sit køb af stor varmeblæser, hvad end man har købt fra Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix eller XL-Byg.

Peter N gav 5 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Pia Mortensen gav 4 stjerner

Udmærket

Charlotte Kristensen gav 5 stjerner

God pris og alt ok

Mads gav 4 stjerner

Hurtig levering og god service..

9 gode råd til internetshopping
1Trustpilot fremskaffer altid gavnlige genveje til at finde ud af adskillige andre brugeres anmeldelser og på grund af dette er det klogt, at du læser netbutikkens vurderinger forud for at du shopper billige stor varmeblæser online. Facebook byder på desuden nogle passelige genveje til at få kendskab til e-forretningens pålidelighed.
2Adskillige forhandlere på nettet yder i vore dage en række forskellige billige løsninger til levering til stor varmeblæser. En favorit er nu til dags levering til en pakkeshop, hvor du så selv henter dine nye varer når du har tid. Den er jo usædvanlig ligetil, og i mange tilfælde desuden den prisbilligste leveringsversion.
3Den mest betalelige mulighed for levering vil altid være at du selv henter produkterne, som jo beroer på at du lever med kort afstand til online butikkens hjemsted. Den leveringstype er ret så betydningsfuld såfremt vi har behov for stor varmeblæser omgående. Alternativt så sikrer indtil flere internet forretninger portofri levering, men typisk gælder det kun hvis du køber for et fastsat beløb.
4Vi tilråder generelt at granske om online webshoppen er verificeret af e-mærket, grundet at det generelt er et billede på at online firmaet forsvarer de officielle danske regler, udover at online shoppen af og til gennemses af fagmænd som er meget bekendte med reglerne på området. Forud for at nogen handler billige stor varmeblæser i en internet shop burde man reelt gennemlæse virksomhedens handelsvilkår.
5Leveringsdygtigheden er jo ultra afgørende ifald vi har behov for ordren lige om lidt, så af den grund er det særdeles passende at du studerer den forventede leveringsdato på stor varmeblæser. Mange internet virksomheder udlover billig dag-til-dag levering på adskillige varer, men glem ikke at det nødvendiggør at bestillingen gennemføres før et besluttet klokkeslæt.
6En hel del forhandlere på nettet lover fragt uden beregning på stor varmeblæser, men ofte er det så nødvendigt at du bestiller for et præcist beløb. I øvrigt kan man udse dig den mest prisbevidste metode til levering, hvilket i de fleste tilfælde er at få fragtmanden til at køre din pakke til et afhentningssted. Fragtmuligheden bliver gennemsnitligt omvendt særdeles gnidningsløs. Den mest billige leveringsversion vil dog utvivlsomt være at du selv henter produkterne.
7Vi tilråder shopping med kort eller MobilePay. Betalinger med kort er omfattet af en lovbestemmelse, der hjælper dig som køber overfor snydagtige e-forhandlere. Som et alternativ kunne du drage nytte af en billig afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, såfremt du gerne vil honorere betalingen ude i fremtiden.
8Før nogen bestiller billige stor varmeblæser hos en forhandler på nettet behøver man for at være sikker gennemgå butikkens handelsbetingelser, men det er uden tvivl ikke videre interessant. Foruden dette kan det være til hjælp at man er på vagt for de mest centrale regler der har indflydelse på bestillingen af billige stor varmeblæser online, som eksempelvis den returpolitik virksomheden garanterer.
9Det har vist sig at være meget nemt for almindelige dødelige at lave prissammenligning online på billige stor varmeblæser hos flere internet shops, og af den grund garanterer masser af internet outlets fragt uden omkostninger. Men det kan ikke desto mindre vise sig nyttigt at studere en række online virksomheder efter tilbud og rabat forud for at du færdiggør din shopping, sådan at man er på den sikre side med at få fat i den laveste pris.