Stanley Værkstedsvogn Metal/plastik Rolling Workshop
1.819 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCMME11A med 333 dele
23.995 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCMM1055N med 1055 dele
49.995 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCW809N
17.995 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCEMM249N med 249 dele
22.995 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCMM1001N med værktøj 1001 dele
39.995 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCMONSTER02 med værktøj 1190 dele
67.495 kr.
Mere info
Stanley værkstedsvogn 1-95-621
1.585 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCW807SV BASIC
8.495 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCMM491N med 491 dele værktøj
21.995 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCMM546N med 546 dele
15.595 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCMM600
22.500 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCMMIND08 med værktøj 569 dele
32.295 kr.
Mere info
Værkstedsvogn - TC-TW 100
899 kr.
Mere info
Værkstedsvogn Holzmann WW690L m/7 skuffer
2.699 kr.
Mere info
Værkstedsvogn Holzmann WW700Q m/6 skuffer
3.499 kr.
Mere info
Værkstedsvogn Holzmann WW1070D
6.899 kr.
Mere info
Stanley Værkstedsvogn, Metal, 635 Mm
3.349 kr.
Mere info
Stanley Værktøjsvogn Inkl. 168 Dele Værktøj
9.239 kr.
Mere info
Stanley Værkstedsvogn Metal/plastik Rolling Workshop
1.819 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er byggeri forbundet med diverse spørgsmål. Dermed kan du overveje at bestille ved en netbutik, som tilbyder rådgivning og sparring omkring stor værkstedsvogn.
Det er naturligvis utrolig vigtigt at se, hvorvidt den vare du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Ellers må du tjekke de andre.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder når du bestiller online, så du kan undgå problemer med fx returnering. Derfor bør du tjekke byggemarkedets regler.
Nogle byggemarkeder fremviser et enormt produktsortiment, imens andre fokuserer på en enkelt type af vare. Du kan forholde dig til om det er afgørende for dig at du har mange varetyper at vælge fra, udover blot stor værkstedsvogn.
Såfremt du skal bruge varerne med det samme eller bare har lyst til at undgå fragtgebyret, så kunne du overveje at fragte varerne på egen hånd. Det er især muligt i de store byggemarkeder.
Der vil være forskel på salgspriserne på billige stor værkstedsvogn fra byggemarked til byggemarked. Enkelte vil have lave priser, og nogle giver et højt serviceniveau. Du må tænke over hvad der betyder mest for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og højtprofilerede forretninger, som bidrager til en tryghedsfornemmelse når du shopper online. Det er noget nogle vil se som en fordel.
De udbredte byggekæder er tilgængelige nær dig, og dermed har man valget om at handle online og køre produkterne personligt. Derved kan du overveje at blive fri for fragtgebyret, samt endda få varerne med det samme.
De gængse byggecentre køber produkter fra flere producenter, med det formål at du så kan shoppe fra et stort udvalg af stor værkstedsvogn online.

Nichewebshop

Mange nicheforhandlere er producenter af produkterne som du kan finde hos byggekæderne. Ved køb direkte hos de nichefokuserede netbutikker online kan du forvente at få gode tilbud.
Diverse online nichebutikker har en enorm viden om de varer de sælger online, idet de ikke sælger andet. Ergo kan du modtage ekstra erfaren rådgivning fra personale som er eksperter i lige præcis stor værkstedsvogn.
Diverse nichefokuserede webshops er små familievirksomheder, som typisk drives i Danmark, givetvis tilmed lokalt i dit område. Disse kan du hjælpe idet du bestiller stor værkstedsvogn online fra deres webshop.
Danmarks største byggecentre

Stark blev etableret i 1896, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 mennesker i firmaets 72 byggecentre. Stark satser på salg til professionelle, og sælger årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og omfatter i dag flere end 2.300 kollegaer i kædens 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

stor værkstedsvogn harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og lønner i dag mere end 2.000 medarbejdere i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 ansatte i deres 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

stor værkstedsvogn bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 ansatte i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber gode tilbud til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

stor værkstedsvogn silvan

Silvan åbnede i 1968, og beskæftiger nu flere end 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

stor værkstedsvogn jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og omfatter i dag ca. 2.100 mennesker i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og beskæftiger i dag omkring 500 personer i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 ansatte i kædens 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og beskæftiger i dag ca. 100 mennesker i de 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 500 millioner kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Du vil ikke på noget tidspunkt undvære arbejdsredskaber. I mange tilfælde kan det vise sig uundværligt at have udstyret ved hånden før du tager fat på byggeprocessen. Husk også at medtage de tilhørende omkostninger i dit regnskab for byggeriet.
2Forud for at du påbegynder byggeprojektet er det rimeligt fornuftigt at have styr på, at projektet ikke er i strid med loven. Afhængigt af din bopæl kan der gælde fastsatte love omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
3Det kan vurderes om det er muligt at klare det hele selv, eller du i stedet for bør hente hjælp fra en ekspert til opstarten af byggeprocessen. Forudsat at du fremskaffer hjælp fra en fagperson kan det være fornuftigt at notere tilbud fra flere leverandører.
4For opgaver udenfor har vejret en essentiel rolle. Derfor bør du ofte se vejrforudsigelserne i de dage der er op til projektets begyndelse, så det forhåbentlig ikke ganske ubelejeligt starter med at stå ned i stænger når du netop er gået i gang med det komplicerede projekt.
5Du bør på ingen måde gå på kompromis med sikkerheden, så husk beskyttelse som fx hoved- og fodbeklædning der sikrer dig imod potentielle skader. Det er yderst relevant at du har styr på dit velbefindende i arbejdet, navnlig såfremt du ikke skaffer eksperthjælp.
6Der kan findes en overflod af hjælpeartikler og videoer på nettet hvor du kan få gratis hjælp. Især YouTube faciliterer enormt meget almennyttig oplysning, ikke mindst ifald man leder på engelsk.
7Der kommer som regel overraskende problematikker når det kommer til omfangsrige projekter, og derfor viser det sig væsentligt at man afsætter rimelig plads i agendaen, som er vigtigt for at man kan føle sig tryg ved at komme i mål.
8I visse tilfælde kan man få offentlig støtte til ombygninger. Det bliver givet når ombygningen gør en forskel for klimaet. Modtagelsen af støtte kræver med andre ord at renoveringen har positiv indfyldelse på klimaet.
9Muligvis kan det blive meningsgivende at du har samtlige materialer klar til brug forud for at du går til værks med håndværket. Du bør sammenfatte en punktforms note med det du får brug for, og så gennemløbe punkterne, så du føler dig sikker på at du har husket alt.
10Forberedelse vil være kilden til succes med din byggeproces. Du er nødt til at liste en strømlinet plan, der beskriver hvilke opgaver der skal laves på hvilken dag, samt derudover en prioriteringsliste. Forsøg at være skarp i udarbejdelsen af handlingsplanen.
11Typisk vil det være vigtigt at have en budgetoversigt for arbejdet, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det kan vise sig at være en fordel at gennemgå samtlige udgiftsposter, og dernæst tjekke mulige tilbud på dem en ad gangen.
12Det er anbefalelsesværdigt at indhente hjælp til arbejdet, navnlig når der er tale om større byggerier. Flere ting bør udføres af flere personer. Desuden må det være bedre og mere interessant at lave arbejdet med andre.
Danskernes foretrukne byggeshops
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som tydeligvis er hamrende godt arbejde. Scoren er baseret på 19.208 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 84 % giver topkarakter, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er virkelig flot. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 bedømmelser, hvor hele 86 % giver maksimum point, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er ualmindeligt overlegent. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med maksimum point, og alene 8 % har givet bundkarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som selvsagt er ret så beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvoraf imponerende 59 % giver maksimum point, og bare 9 % har givet dumpekarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ultra godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvor imponerende 76 % har givet 5 stjerner, og bare 4 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsudgave er smartest?

Mange online selskaber udlover i vore dage mange forskellige billige fragtmetoder til stor værkstedsvogn. En yndling er lige nu afhentningssteder, hvor du selv henter de bestilte varer den dag der passer dig. Leveringsmetoden er altså ultra praktisk, samt desuden desuden den mindst kostelige leveringsform.

Du kan derudover overveje at få pakken sendt hjem til dig selv eller til adressen på dit arbejde. Leveringstypen bliver uheldigvis en tak mindre billig, men også meget let ift. stor værkstedsvogn online. Den mest prisbevidste type af levering vil dog til enhver tid være selv at hente pakken, men det kræver at du befinder dig tæt på e-forhandlerens butikker, eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Fragtperioden på stor værkstedsvogn kan vise sig at være meget relevant hvis du står og skal bruge dine nye varer inden for få dage, så med det formål er det forholdsvis essentielt at du gransker den anslåede leveringsdato ved stor værkstedsvogn. En del firmaer på nettet – herunder Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – giver løfte om billig 1 hverdags levering på flere varenumre online, som alligevel er regnet ud fra at ordren gennemføres inden et fastsat tidspunkt, sådan at de højst sandsynligt kan nå at få varen distribueret inden logistikpersonalet drager hjemad.

Nogle få webshops sikrer levering uden omkostninger på stor værkstedsvogn online, men tit kræver det at der købes for et fastsat beløb. Desuden kunne du udvælge den billigste leveringsløsning, der ofte vil blive at få fragtfirmaet til at levere bestillingen til et udleveringssted.

Store byggemarkedskæder foreslår klik-og-hent hvor man handler billig stor værkstedsvogn online men afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Stark, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, 10-4 og Bygma. Byggemarkederne yder eksempelvis afhentning af stor værkstedsvogn i følgende områder:

Skive, Vallensbæk, Brabrand, Gentofte, Søborg, Skanderborg, Kokkedal, Aabenraa, Herlev, Kalundborg, Struer, Nykøbing Falster, Frederikshavn, Haslev, Værløse, Charlottenlund, Hedensted, Svendborg, Albertslund, Rønne, Korsør, Thisted, Fredericia, Roskilde, Rødovre, Ishøj, Herning, Åbyhøj, Hvidovre, Odder, Birkerød, Allerød, Hørsholm, Hjørring, Grenaa, Rudersdal, Valby, Greve, Brønderslev, Gladsaxe, Ikast, Lillerød, Varde, Odense, Hillerød, Slagelse, Jyllinge, Næstved, Haderslev, Vanløse, Sønderborg, Vejle, Silkeborg, Ballerup, Ølstykke, Tilst, Randers, Hedehusene, Nærum, Dragør, Nakskov, Holbæk, København, Virum, Middelfart, Køge, Frederiksberg, Aarhus, Frederiksværk, Ringsted, Frederikssund, Risskov, Vordingborg, Solrød Strand, Nyborg, Helsingør, Aalborg, Glostrup, Esbjerg, Højbjerg, Taastrup, Farum, Holstebro, Brønshøj, Hobro, Kolding, Stenløse, Nørresundby, Viborg, Brøndby, Lystrup, Lyngby, Horsens, og Tårnby, .

Click-and-collect ift. stor værkstedsvogn er muligt i de fleste regioner af landet: Fyn (Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn), Jylland (Midtjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sydjylland, Sønderjylland, Østjylland, Vestjylland) og Sjælland (Bornholm, Vestsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Lolland, Sydsjælland, Midtsjælland, Amager, Østsjælland, Falster).

Ved indkig i data står det markant, at internet shoppere typisk efterspørger for eksempel stor værkstedsvogn online og billig stor værkstedsvogn. Man ser desuden mange gange folk lede efter bl.a. stor værkstedsvogn tilbud, stor værkstedsvogn priser samt køb stor værkstedsvogn, foruden de velkendte byggekæder som Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Stark og Bygma.

Få den bedste pris på stor værkstedsvogn

Det har vist sig at være yderst smertefrit for forbrugerne at finde de laveste priser på billige stor værkstedsvogn online på forskellige online outlets, og herved har en lang række internet selskaber i Danmark været tvunget til at mindske udsalgspriserne på stor værkstedsvogn markant, og i øvrigt præstere billig fragt.

Men det kan ikke desto mindre være gunstigt at efterse nogle få internet handler efter tilbud på stor værkstedsvogn online før du placerer ordren, sådan at man er sikker på at få den mindst kostelige pris. Se ikke kun på de gængse byggemarkeder som Davidsen, Stark, Silvan, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Bygma og Harald Nyborg.

Du må lige meget hvad være så påpasselig, at når en e-forretning udlover billige stor værkstedsvogn online for en pris som kan ses som urealistisk god, så kunne det i nogle tilfælde være et bevis på en svindel e-butik. Køb med kort er ikke desto mindre omfavnet af en bestemmelse, som passer på folk overfor snydagtige outlets på nettet.

Generelt foreslår vi bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kan du bruge en afbetalingsløsning som fx ViaBill, for så vidt du hellere vil godtgøre beløbet til stor værkstedsvogn over flere uger. Det foreslåes typisk ved specialiserede netshops, men ikke de store byggecentre som eksempelvis Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Bygma, 10-4 og Jem og Fix.

Når man kigger i søgedata fremstår det markant, at internet shoppere mange gange kigger efter eksempelvis stor værkstedsvogn tilbud og stor værkstedsvogn online. Vi ser derudover tit folk efterspørge bl.a. køb stor værkstedsvogn, stor værkstedsvogn priser og billig stor værkstedsvogn.

Udforsk tidligere brugeres anbefalinger

Trustpilot medfører evigt sikre løsninger til at besigtige flere aktuelle køberes synspunkter og herved er det en hjælp, at du gennemsøger e-shoppens anmeldelser før du køber billige stor værkstedsvogn online.

Facebook indebærer også de facto værdifulde genveje til at få indblik i e-forhandlerens troværdighed. Foruden det er der endda webshops hvor det er muligt at forfatte en bedømmelse af købsoplevelsen, som tillige bør udnyttes til at få et indtryk af kundetilfredsheden.

Inden folk køber billige stor værkstedsvogn online i en e-forhandler behøver man når alt kommer til alt studere e-shoppens forretningsvilkår, men det er bare et omfattende projekt, især ved de velkendte byggekæder som Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen og Silvan.

Et andet forslag kunne derfor være at se om e-forhandleren er e-mærke tilsluttet, da det kan være en sikring om at e-shoppen følger de gældende danske regler, udover at internet butikken jævnligt overværes af fagfolk som kender lovgivningen.

Dette er en god lejlighed til at få bistand, ifald du får udfordringer ved din ordre på stor værkstedsvogn. Udover dette er det klogt at man er hensynstagende til de vigtigste reglementer der spiller ind i forbindelse med bestillingen af stor værkstedsvogn online, f.eks. hvilken returneringsret e-firmaet kører med.

I relation til det er det i øvrigt afgørende, at man stadig gemmer ens købsbekræftelse, således man en anden gang vil kunne bevise sit køb af stor værkstedsvogn, ligegyldig om man shopper hos Silvan, Jem og Fix, Stark, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma eller Bauhaus.

Henrik gav 5 stjerner

Fremragende service og total hurtig…

Camilla Poulsen gav 4 stjerner

Fornuftig pris

Søren gav 5 stjerner

Har handlet der før

Poul E gav 4 stjerner

Bliver leveret til dato

9 gode råd til når du køber online
1Forinden folk shopper billige stor værkstedsvogn i en shop på nettet bør de i virkeligheden tyde shoppens handelsaftale, det er dog gerne ikke særlig interessant. Endvidere er det fornuftigt at man er påpasselig med de mest essentielle betingelser der har indvirkning på bestillingen af billige stor værkstedsvogn online, til eksempel den bytteret internet selskabet benytter.
2En hel del forretninger på nettet lover fri fragt på stor værkstedsvogn, men ofte påkræves det at der handles for et fastsat beløb. Alternativt bør man vælge den mest letkøbte løsning til levering, hvilket i de fleste tilfælde vil blive at få fragtmanden til at levere dine produkter til et afhentningssted. Leveringsformen viser sig typisk ydermere super ukompliceret. Den prisbilligste leveringsudgave kan ikke benægtes at være at du selv henter pakken.
3De fleste internet selskaber foreslår nu til dags et hav af forskellige billige fragttyper til stor værkstedsvogn. En af dem der er mest anvendt er p.t. pakkeshops, hvor du kan afhente din ordre når det passer ind i din hverdag. Leveringstypen er jo ret så let, og i mange tilfælde endda den mest prisbevidste leveringsmetode.
4Den mest betalelige leveringsform er unægtelig at hente ordren selv, hvilket dog står og falder med at du har bopæl med kort afstand til internet firmaets lager. Den løsning til levering er selvfølgelig ret vital i tilfælde af at man står og skal bruge stor værkstedsvogn inden for kort tid. Alternativt så præsterer visse internet forretninger fragt uden beregning, men tit under forudsætning af at du bestiller for en præcis sum.
5Fragttiden kan i nogle tilfælde være usædvanlig essentiel såfremt man behøver din pakke om kort tid, så herved er det fuldt ud relevant at vi dobbelttjekker det estimerede leveringstidspunkt for stor værkstedsvogn. Flere online butikker frembyder billig 1 dags levering på deres primære varer, som alligevel påkræver at der bestilles forud for et besluttet tidspunkt.
6Generelt anbefaler vi kortbestillinger eller mobilbetaling. Shopping med kort er omsluttet af en bestemmelse, hvilket værner dig som køber overfor uoprigtige e-handler. Som en anden løsning kan du vælge en afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, når du vil dække prisen over et længere tidsrum.
7Generelt går vi ind for at tjekke om e-forretningen er e-mærke godkendt, eftersom det ofte er en erklæring om at e-shoppen lever op til gældende dansk lovgivning, samt at online butikken undertiden overværes af fagfolk der forstår reglerne på området. Inden nogen køber billige stor værkstedsvogn hos en forretning på nettet kan de uden tvivl kigge på deres handelsvilkår.
8Trustpilot forærer dig fuldstændig fordelagtige genveje til at gennemgå ret mange eksisterende køberes bedømmelser og derfor går vi ind for, at du studerer online webshoppens bedømmelser forud for at du shopper billige stor værkstedsvogn online. Facebook genererer også ret solide løsninger til at få kendskab til internet virksomhedens popularitet.
9Det er i dag ultra bekvemt for os alle at finde de laveste priser online på billige stor værkstedsvogn fra flere online outlets, og på grund af dette garanterer utallige internet butikker fragtfri levering. Trods dette kan det alligevel være gavnligt at inspicere forskellige internet virksomheder i Danmark efter tilbud forinden du køber, så man er skråsikker på at få den mindst kostelige pris.