Sækkevogn 250 kg. luft hjul
299 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg.
490 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. Ergonomisk
576 kr.
Mere info
Sækkevogn 200kg. - PF 250x45 hjul
349 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, ekstra højde
798 kr.
Mere info
Sækkevogn aluminium 200 kg, ekstra højde
1.076 kr.
Mere info
Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Sækkevogn ts600 sammenklappelig 70kg
625 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Sækkevogn ts850 sammenklappelig100kg
1.000 kr.
Mere info
Green-it Hjul punktérfri 3,00x4 (sækkevogn) 150/250 kg.
149 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 120 kg. i stål Kreator
530 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, med foldbar rampe Kreator
476 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. Ergonomisk HERO 6429-250
548 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg. Kreator
466 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 60 kg Varo COLTI4705
225 kr.
Mere info
Green-it Hjul luftgummi 3,00x4 (sækkevogn) 250 kg.
80 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. luft hjul
299 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. punkterfri hjul
499 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, med foldbar rampe Kreator
651 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 45 kg. i alu. Kreator
380 kr.
Mere info
Sækkevogn aluminium 200 kg, ekstra højde Kreator
996 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, ekstra højde Kreator
758 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 80 kg. i stål Kreator
453 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 90 kg. i alu. Kreator
384 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 125 kg. - ALU
699 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du skal bruge byggematerialerne med det samme eller bare vil blive fri for fragten, så kan du tænke over at hente byggematerialerne personligt. Dette er hovedsageligt et alternativ hos de kendte byggemarkeder.
Det er selvfølgelig ekstremt afgørende at tjekke, om de produkter du ønsker at købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Hvis ikke kan du kigge andetsteds.
Der er variationer i udsalgspriserne på billige stor sækkevogn hos de forskellige online byggecentre. Enkelte har fokus på gode priser, hvorimod andre vil have en høj grad af service. Du bør reflektere over hvad der er vigtigst for dig.
Flere byggecentre har et stort produktudvalg, imens nogle har fokus på en specifik varegruppe. Du bør overveje hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange grupper af varer at vælge i blandt, foruden bare stor sækkevogn.
Du bør vide hvilke retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis returnering. Derfor skal man tjekke forretningens regler.
For en del er et byggeprojekt lig med en hulens masse spørgsmål. Hermed kan det overvejes at handle hos en webshop, hvor du tilbydes sparring og vejledning omkring stor sækkevogn.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er folkekære og almenkendte butikker, som kan bidrage til ubekymrethed når du skal købe online. Dette kan du se som positivt.
De udbredte byggecentre finder du i store dele af landet, og i kraft af det har flertallet valget om at bestille online og køre byggematerialerne på egen hånd. Derfor kan du blive fri for fragtgebyret, samt samtidig få fat i produkterne nu og her.
De velkendte byggekæder køber produkter fra talrige leverandører, hvorfor du så kan købe fra et bredt udvalg af stor sækkevogn online.

Nichewebshop

Mange webshops som fokuserer på en enkelt niche ved ekstremt meget om deres online produktkategori, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Derigennem kan du få ekstra informativ hjælp fra ansatte som er specialister i lige præcis stor sækkevogn.
Alverdens nichespecifikke netbutikker er små familievirksomheder, som tit er dansk ejede, gerne endda fra dit lokalområde. Disse støtter du når du køber stor sækkevogn online på deres side.
Forskellige nichebutikker står selv for produktion af de varer der sælges i de kendte byggekæder. Ved at købe direkte på disse nichewebshops online kan du forvente at få en billigere pris.
De største byggekæder i Danmark
stor sækkevogn jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu ca. 2.100 personer i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og styres dagligt af omtrent 1.000 kollegaer i kædens 9 byggecentre. Davidsen satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og udgøres i dag af over 100 personer i firmaets 6 varehuse. 10-4 fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

stor sækkevogn bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 mennesker i forretningens 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

stor sækkevogn silvan

Silvan blev dannet i 1968, og udgøres i dag af omkring 1.000 ansatte i selskabets 41 varehuse. Silvan sætter ind på gode tilbud til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Bygma åbnede i 1952, og beskæftiger i dag ca. 2.300 ansatte i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og beskæftiger nu mere end 2.000 medarbejdere i firmaets 104 butikker. XL-Byg satser på salg til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

stor sækkevogn harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og udgøres i dag af omtrent 2.000 ansatte i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg satser på salg til private, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og udgøres i dag af flere end 500 personer i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 mennesker i forretningens 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1For opgaver udenfor har vind og vejr en betydningsfuld rolle. Således må du tit kigge på udsigten ift. vejret i forbindelse med projektets start, så det ikke uden varsel går i gang med at piske ned netop som du er startet på det ellers velplanlagte byggeprojekt.
2Man bør ikke stå uden det nødvendige værktøj. Det er betydningsfuldt at du har værktøjet tilgængeligt idet du starter byggeriet. Det er i øvrigt vigtigt at tillægge de tilhørende udgifter i økonomien.
3Planlægning vil altid være kilden til succes med byggeriet. Du er nødt til at lave en effektiv agenda, som dikterer hvilke gøremål du vil klø på med på hvilke dage, samt en dertilhørende nummerorden. Vær realistisk idet du laver handlingsplanen.
4Der findes mange forskellige instruktioner og videoer via internettet som kan være en stor hjælp. Navnligt YouTube er kilde til enorme mængder brugbar information, i særlig grad når man skriver søgeordene på engelsk.
5Det kan vise sig at være afgørende at udarbejde en budgetoversigt for arbejdet, så man giver sig selv et overblik. Det kan være en fordel at beskrive samtlige poster, hvorefter man bør nedfælde billige priser på dem enkeltvis.
6Det bør overvejes om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for skal hente hjælp fra en ekspert til afslutningen af arbejdet. Forudsat at du køber hjælp fra en fagmand kan det være optimalt at notere forslag fra en håndfuld virksomheder.
7Det kan være til god gavn at indhente assistance til byggeprocessen, navnlig i tilfælde af omfattende ombygninger. Større ting bør udføres af mere end en person. Desuden vil det vise sig bedre og sjovere når der er flere der bidrager.
8Der præsenterer sig som regel uforudsete problematikker når det kommer til store byggeprojekter, og altså er det vigtigt at der afsættes en del tid i arbejdsplanen, med formålet om at man er overbevist om at man når det til siden.
9Du skal på ingen måde undlade at tage højde for sikkerheden, så husk sikkerhedstøj herunder arbejdssko der hjælper dig imod potentielle ulykker. Det er af stor betydning at du har styr på dit velbefindende i arbejdet, ikke mindst hvis du ikke får hjælp fra en fagperson.
10Inden du iværksætter dit byggeprojekt kan det vise sig ekstremt fornuftigt at være sikker på, at byggeprojektet overhovedet overholder loven. Med udgangspunkt i din bopæl kan der vise sig diverse retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
11Husk at du kan indhente støtte fra det offentlige til renoveringer. Det fås hvis renoveringen er miljøvenligt. Modtagelsen af tilskud kræver med andre ord at projektet har betydning for klimaet.
12Måske kan det blive at have noget at sige at du har alle bygningsmaterialer til rådighed inden du indleder håndværket. Du har god gavn af at sammenfatte en overskuelig indkøbsliste hvor der bør fremgå de materialer som er nødvendige, og så efterse oversigten, så du føler dig sikker på at alt er som det skal være.
De mest populære byggeshops
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er utrolig betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 anmeldelser, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 2 % giver den laveste karakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er absolut betryggende. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvoraf intet mindre end 59 % giver 5 stjerner, og alene 9 % giver bundkarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er temmelig beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvoraf hele 86 % har givet den højeste karakter, og blot 2 % har givet den dårligste rating. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som vel at mærke er temmelig flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 76 % har givet topkarakter, og blot 4 % har givet bundkarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket tydeligvis er ekstremt beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 23.161 anmeldelser, hvor ikke mindre end 69 % giver den bedste karakter, og alene 8 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsudgave er smartest?

Masser af e-handler udlover til alt held alverdens billige løsninger til levering til stor sækkevogn. Den mest moderne er p.t. at få leveret til et afhentningssted, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente de købte produkter på et selvvalgt tidspunkt. Muligheden er altså i høj grad ligetil, og endda desuden den mest prisbevidste leveringsmodel.

Du kunne på samme måde foretrække at få produkterne sendt til din bopæl eller til din arbejdsplads. Leveringstypen er mange gange en sjat mere bekostelig, men omvendt i høj grad smertefri ift. stor sækkevogn online. Den mest letkøbte fragtmulighed kan ikke benægtes at være at hente ordren selv, hvilket dog beroer på at du fysisk befinder dig med kort afstand til webshoppens byggemarked, eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringstidspunktet på stor sækkevogn kan være super vigtig forudsat du skal bruge varen fluks, så af den grund er det selvfølgelig meningsfuldt at man ser nærmere på leveringstidspunktet for stor sækkevogn. Temmelig mange internet forretninger – fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – garanterer billig 1 dags levering på adskillige varenumre online, der dog forudsætter at bestillingen placeres tidligere end et besluttet klokkeslæt, så at de sandsynligvis kan nå at få dit nye produkt afsted forud for at de pakkeansatte har fyraften.

En række firmaer på nettet frembyder gebyrfri levering på stor sækkevogn online, men i de fleste tilfælde kræver det at man aftager for et bestemt beløb. Ellers burde man overveje den mest prisbevidste leveringsversion, hvilket i mange tilfælde vil blive at få bragt ordren til et udleveringssted.

Store byggemarkeder giver klik-og-hent hvor man handler billig stor sækkevogn hjemmefra og selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Bygma, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Stark og Harald Nyborg. Byggekæderne tildeler bl.a. klik-og-hent på stor sækkevogn i følgende byer:

Brabrand, Brønderslev, Gladsaxe, Rønne, Tårnby, Svendborg, Værløse, Hedehusene, Vallensbæk, København, Valby, Holstebro, Frederikshavn, Struer, Vejle, Greve, Randers, Aabenraa, Herlev, Ringsted, Thisted, Solrød Strand, Nakskov, Hjørring, Rødovre, Lillerød, Glostrup, Næstved, Nærum, Frederiksværk, Esbjerg, Brønshøj, Hobro, Hillerød, Middelfart, Virum, Søborg, Ballerup, Sønderborg, Kalundborg, Odense, Stenløse, Dragør, Albertslund, Helsingør, Roskilde, Lyngby, Køge, Odder, Lystrup, Taastrup, Brøndby, Nørresundby, Aalborg, Jyllinge, Horsens, Fredericia, Silkeborg, Herning, Hedensted, Vanløse, Ikast, Haslev, Frederikssund, Kolding, Skive, Ishøj, Risskov, Skanderborg, Allerød, Slagelse, Rudersdal, Farum, Haderslev, Hørsholm, Varde, Viborg, Nykøbing Falster, Holbæk, Kokkedal, Tilst, Højbjerg, Grenaa, Gentofte, Ølstykke, Birkerød, Hvidovre, Vordingborg, Korsør, Charlottenlund, Nyborg, Aarhus, Åbyhøj, og Frederiksberg, .

Klik-og-hent af stor sækkevogn er tilgængeligt i de fleste dele af landet: Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn), Jylland (Østjylland, Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Sydjylland, Vestjylland) og Sjælland (Falster, Amager, Sydsjælland, Lolland, Midtsjælland, Østsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Vestsjælland, Nordsjælland).

Når man kigger i data fremstår det tydeligt, at online shoppere tit søger efter fx billig stor sækkevogn og stor sækkevogn online. Derudover oplever man jævnligt online shoppere søge bl.a. stor sækkevogn tilbud, stor sækkevogn priser samt køb stor sækkevogn, foruden de gængse byggemarkeder som Silvan, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og 10-4.

Få den bedste pris på stor sækkevogn

Det er virkelig fleksibelt for almindelige dødelige at finde frem til de bedste priser på billige stor sækkevogn online fra diverse internet handler, og af den grund har en hel del forhandlere på nettet ikke kunne slippe for at presse salgspriserne på stor sækkevogn betydeligt, og ydermere yde portofri levering.

Dog kan det stadigvæk vise sig nyttigt at undersøge et par forretninger på nettet efter tilbud og rabatter på stor sækkevogn online inden du bestiller, så man er på den sikre side med at få den mest billige pris. Kig ikke bare hos de kendte byggecentre som Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Bygma og XL-Byg.

Man bør lige meget hvad ikke glemme, at såfremt en shop på nettet forhandler billige stor sækkevogn online for en pris som er ufattelig billig, så kunne det for det meste være et tegn på en falsk internet butik. Bestillinger med kort er ikke desto mindre inkluderet i en lov, der værner en overfor fup shops på nettet.

Vi tilråder kortbestillinger eller mobilbetaling. Som en anden løsning bør du overveje en løsning som for eksempel ViaBill, for så vidt du ser en fordel i at finansiere betalingen af stor sækkevogn af flere omgange. Det fås typisk hos nichefokuserede netbutikker, men dog sjældent de store byggemarkeder som fx Silvan, Jem og Fix, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus og XL-Byg.

Når man kigger i statistikkerne bliver det klart, at folk som regel søger efter blandt andet stor sækkevogn online og billig stor sækkevogn. Vi ser derudover ofte mennesker efterspørge blandt andet stor sækkevogn tilbud, køb stor sækkevogn og stor sækkevogn priser.

Se nærmere på tidligere køberes anmeldelser

Trustpilot forærer dig i højeste grad tiltalende muligheder for at efterforske flere nuværende køberes meninger og af den grund går vi ind for, at du eftergår e-firmaets anmeldelser inden du køber billige stor sækkevogn online.

Facebook resulterer i tillige rigtig pæne chancer for at få indsigt i online forretningens kundetilfredshed. Foruden det ses endda online varehuse i Danmark som tilbyder kunderne at forfatte en omtale af deres købsoplevelse, som tilmed bør drages fordel af til afvejning af hvor glade kunderne er.

Forinden nogen handler billige stor sækkevogn online i en butik burde de reelt betragte webbutikkens vilkår, dog er det almindeligvis ikke videre spændende, specielt på de udbredte byggekæder som Bygma, 10-4, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Stark og Harald Nyborg.

Et alternativt forslag kunne derfor være at kigge hvorvidt internet virksomheden er verificeret af e-mærket, grundet at det længe har været en garanti for at internet selskabet accepterer de gældende danske regler, samt at e-forhandleren lejlighedsvis vurderes af eksperter der er meget fortrolige reglerne.

Det giver dig anledning til en hjælpende hånd, hvis du bliver udsat for dilemmaer i processen med din shopping med stor sækkevogn. Endvidere er det en hjælp at køber er påpasselig med de elementære retningslinjer der kan have indflydelse på bestillingen af stor sækkevogn online, for eksempel den byttepolitik internet forhandleren bruger.

I relation til det er det ydermere relevant, at man permanent beholder sin købsbekræftelse, således man senere kan bevise bestillingen af stor sækkevogn, ligegyldig om man har bestilt hos Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix eller 10-4.

Kirsten Andersen gav 5 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Anders gav 4 stjerner

Fantastisk behandling

Thomas Christiansen gav 5 stjerner

Fremragende service

Anne K gav 4 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

9 gode råd til online shopping
1Den billigste fragtmetode vil utvivlsomt være at hente varerne selv, men den mulighed forudsætter at du befinder dig tæt på internet shoppens hjemsted. Den løsning til levering er selvfølgelig usædvanlig afgørende om du skal bruge stor sækkevogn fluks. Alternativt så frembyder indtil flere internet firmaer fragt uden beregning, men ofte kun hvis man handler for en præcis sum.
2Før nogen handler billige stor sækkevogn hos en forhandler på nettet behøver man i princippet skimme butikkens forretningsvilkår, det er dog for det meste et tidskrævende projekt. Tilmed er det prisværdigt at køberen er hensynstagende til de væsentligste retningslinjer der kan have indvirkning på købet af billige stor sækkevogn online, som fx den returneringsret internet butikken anvender.
3Fragttiden er selvfølgelig meget aktuel i tilfælde af at vi absolut skal bruge varerne øjeblikkeligt, og herved er det bestemt vigtigt at du kontrollerer tidshorisonten for levering ved stor sækkevogn. Masser af online varehuse tilsiger billig levering på næste hverdag på flere varenumre, men glem ikke at det forudsætter at ordren lægges forinden et bestemt tidspunkt.
4Generelt slår vi et slag for bestillinger med kort eller mobilbetaling. Kortbetalinger er indbefattet af en anordning, som garanterer en overfor svindlende webshops. Som et alternativ kan du anvende et tilbud fra eksempelvis ViaBill, hvis du ser en fordel i at afdrage regningen over et længere tidsrum.
5Trustpilot frembyder i højeste grad solide chancer for at beskue en lang række forhenværende brugeres anmeldelser og derved slår vi et slag for, at du analyserer internet webshoppens omtaler forinden du handler billige stor sækkevogn online. Facebook giver dig ligeledes relativt nyttige løsninger til at få et kig ind i online butikkens kundefokus.
6Det er i dag ret fleksibelt for købere at finde frem til de bedste priser online på billige stor sækkevogn fra flere firmaer på nettet, og herved frembyder en lang række online butikker portofri levering. Derfor kan det ikke desto mindre vise sig nyttigt at se nærmere på en række e-butikker efter tilbud og udsalg før du køber, sådan at man er sikret at skaffe sig den mindst kostelige pris.
7Nogle firmaer på nettet tilbyder fragt uden betaling på stor sækkevogn, men ofte kræver det at man shopper for en konkret pris. Som alternativ bør du tage den mest betalelige fragttype, som mange gange vil være at få leveret dine varer til et afhentningssted. Fragttypen bliver beklageligvis lige så vel meget praktisk. Den mindst kostelige leveringsform er unægtelig at du selv henter ordren.
8Vi anbefaler generelt at se nærmere på hvorvidt e-firmaet er tilsluttet e-mærket, som burde være en antydning af at internet webshoppen efterlever den officielle danske lovgivning, tillige med at e-shoppen ofte efterses af sagkyndige som har meget erfaring med reglementet på området. Forinden nogen bestiller billige stor sækkevogn i en shop på nettet bør man principielt tage stilling til netshoppens forretningsaftale.
9En hel del shops på nettet yder på nuværende tidspunkt diverse forskellige billige fragttyper til stor sækkevogn. En af de mest benyttede er i dag at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du så nemt kan hente produkterne når du har mulighed for det. Fragtmuligheden er jo særdeles fremkommelig, og mange gange endvidere den mindst kostelige fragtform.