Byghjem.dk

Stor Rørtang

Milwaukee Rørtang Alu Amerikansk 10
300 kr.
Mere info
Milwaukee Rørtang Stål Amerikansk 14
350 kr.
Mere info
Milwaukee Rørtang Alu Amerikansk 24
770 kr.
Mere info
Milwaukee Rørtang Stål Amerikansk 10
265 kr.
Mere info
Milwaukee Rørtang Stål Amerikansk 12
310 kr.
Mere info
Milwaukee Rørtang Alu Amerikansk 18
540 kr.
Mere info
Milwaukee Rørtang Alu Amerikansk 12
350 kr.
Mere info
Milwaukee Rørtang Alu Amerikansk 14
385 kr.
Mere info
Milwaukee Rørtang Stål Amerikansk 18
500 kr.
Mere info
Rørtang aluminium pw12a
241 kr.
Mere info
Rørtang Ridgid 1141
354 kr.
Mere info
Rørtang Ridgid E 8
342 kr.
Mere info
Rørtang Ridgid 10 - 250mm
432 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du skal bruge varerne med det samme eller bare ønsker at undgå fragtgebyret, så kunne du tænke over at transportere varerne på egen hånd. Det er særligt muligt hos de udbredte byggemarkeder.
Du vil finde forskelle i priserne på billige stor rørtang fra webshop til webshop. Enkelte vil have gode tilbud, hvorimod nogle har fokus på faglig sparring. Du skal gennemtænke hvad du vil prioritere.
Nogle byggecentre præsterer et stort vareudvalg, hvorimod andre har fokus på en specifik varetype. Du skal beslutte om det er afgørende for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge i mellem, udover bare stor rørtang.
Det er selvfølgelig meget afgørende at undersøge, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Som alternativ kan du være nødt til at finde et andet.
Du bør vide hvilke regler der gælder når du bestiller online, så du kan undgå problemer med for eksempel returnering. Derfor bør du læse butikkens regler.
For mange er byggeri lig med en lang række spørgsmål. Hermed er det fordelagtigt at købe fra en webshop, hvor du bliver tilbudt sparring omkring stor rørtang.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre har butikker overalt i landet, og takket være dette har man valget om at købe online og køre byggematerialerne personligt. Derigennem har man mulighed for at undgå fragtomkostningen, og samtidig få varerne straks.
De store byggecentre forhandler varer fra diverse nichebutikker, og så kan du handle fra et stort sortiment af stor rørtang online.
De store byggekæder er populære og kendte firmaer, som kan medvirke til øget sikkerhed til dig der shopper online. Det er noget nogle vil se en fordel i.

Nichewebshop

Flertallet af online nichebutikker har ekstremt meget forstand på deres online produktkategori, idet de ikke sælger andet. Således er det forventeligt at du får en høj grad af konstruktiv assistance fra folk der er eksperter i lige præcis stor rørtang.
Forskellige specialiserede webshops er producenter af de varer som du finder i byggemarkederne. Idet du køber direkte på niche netbutikkerne online bør du få et ekstra godt tilbud.
Mange webshops med fokus på en enkelt niche er iværksættervirksomheder, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, måske tilmed lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at støtte ved at købe stor rørtang online fra deres webshop.
Danmarks største byggecentre

Johannes Fog startede i 1920, og lønner i dag i nærheden af 500 ansatte i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

stor rørtang jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og beskæftiger i dag flere end 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

stor rørtang harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og omfatter i dag omkring 2.000 personer i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

stor rørtang silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan fokuserer på gode tilbud til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og beskæftiger nu over 2.300 mennesker i de 56 byggecentre. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er nu arbejdsplads for over 2.000 kollegaer i selskabets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og udgøres nu af ca. 2.000 mennesker i deres 72 butikker. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

stor rørtang bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 medarbejdere i deres 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i gode tilbud til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og beskæftiger nu over 1.000 mennesker i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen tilstræber billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger i dag over 100 ansatte i deres 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Du bør vurdere hvorvidt det er muligt at klare det hele selv, eller du med fordel kan fremskaffe hjælp fra en fagmand til færdiggørelsen af projektet. Når du får hjælp fra en fagmand er der penge at spare ved at hente uforpligtende tilbud fra flere leverandører.
2Der findes mange instruktioner og videoer på forskellige hjemmesider som kan inspirere dig. Navnligt YouTube tilbyder dig overvældende meget gavnlig info, især såfremt man kigger i hele verden.
3Typisk vil det være essentielt at udarbejde et regnskab for byggeriet, så man har styr på penge-delen af det. Det er en fordel at tage noter til samtlige omkostninger, hvorefter man kan nedfælde billige priser på dem enkeltvis.
4Glem ikke at du kan søge tilskud fra det offentlige til byggerier. Det fås når byggeprojektet bidrager positivt til klimaet. Det kræver dermed at projektet har positiv betydning for klimaet.
5Ved udendørs projekter har vejrsituationen en afgørende rolle. Af den årsag kan du jævnligt se prognosen for vejret i dagene før byggeriets begyndelse, så det forhåbentlig ikke uden du havde set det komme begynder at piske ned absolut lige når du vil i gang med det svære projekt.
6Planlægning bliver kilden til at lykkes med byggeriet. Du anbefales at nedskrive en velovervejet arbejdsplan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil løse på hvilken dag, inklusiv en numerisk orden. Forsøg at være realistisk i udarbejdelsen af din agenda.
7Forud for at du starter byggeriet må det være rimeligt betydningsfuldt med et tilsagn om, at byggeriet ikke er i strid med loven. Alt efter din bopæl vil der være forskellige retningslinjer for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
8Det kan blive af stor betydning at du har de fornødne byggematerialer tilgængelige inden du går i gang med dit arbejde. Du kunne med fordel forfatte en overskuelig note som indeholder de materialer du har brug for, og efterfølgende gennemgå hvert enkelt punkt, så du føler dig sikker på at du ikke har glemt noget.
9Det kan overvejes at søge assistance til byggeprojektet, navnlig såfremt det er omfangsrige ombygninger. Større ting bør udføres af flere personer. I øvrigt bør det blive bedre og sjovere at dele arbejdet med nogen.
10Du bør aldrig undlade at tage højde for dit velbefindende, så glem ej sikkerhedsbeklædning som sikkerhedssko der skåner dig med henblik på potentielle uheld. Det er klogt med fokus på dit velbefindende i byggeprocessen, specielt ifald du ikke fremskaffer hjælp fra en fagperson.
11Du skal under ingen omstændigheder fattes grej. Typisk kan det vise sig smart at have udstyret tilgængeligt når du iværksætter dit byggeprojekt. Det er desuden vigtigt at medtage de medfølgende omkostninger i dit økonomiske overblik.
12Der kommer som regel uforudsigelige vanskeligheder når det gælder avancerede opgaver, og på grund af det vil det være værdifuldt at der afsættes nok plads i agendaen, med formålet om at man kan være selvsikker på at nå i mål.
De bedst anmeldte byggekæder
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er temmelig godt arbejde. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 86 % har givet den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som uden tvivl er utrolig imponerende. Scoren er baseret på 23.161 ratings, hvor hele 69 % har givet den bedste karakter, og kun 8 % giver dumpekarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket jo er temmelig beundringsværdigt. Bedømmelsen er baseret på 19.208 anmeldelser, hvor ikke mindre end 84 % giver topkarakter, og alene 2 % har givet dumpekarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, som selvsagt er rigtig beundringsværdigt. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvor imponerende 76 % giver toprating, og alene 4 % giver den laveste karakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er enormt beundringsværdigt. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 ratings, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 9 % giver bundkarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Hvilken slags levering er bedst?

Mange online virksomheder tilbyder nu en hel del forskellige billige løsninger til levering til stor rørtang. Den mest anvendte er på nuværende tidspunkt pakkeshops, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente de nyindkøbte produkter når du har lyst. Leveringsmetoden er altså ekstremt uproblematisk, og typisk også den prisbilligste leveringstype.

Du kan ligeledes prøve at få pakken bragt til hvor du bor eller til din arbejdsplads. Fragtløsningen er i regelen lidt dyrere, men omvendt ret så fleksibel med stor rørtang online. Den mest billige form for levering vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter ordren, hvilket stiller krav om at du er nærved online firmaets butikker, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

Antal dages levering på stor rørtang kan i nogle tilfælde være meget udslagsgivende såfremt du mangler din ordre inden for kort tid, så derfor er det sandelig aktuelt at du gransker den estimerede leveringsdato for stor rørtang. Størstedelen af e-forretninger – for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – byder på billig 1 hverdags levering på en række varer online, men som imidlertid stiller krav om at ordren køres igennem forinden et bestemt klokkeslæt, således at de kan nå at få varerne sendt afsted forud for at logistikpersonalet holder fyraften.

Visse netbutikker præsterer portofri fragt på stor rørtang online, men i de fleste tilfælde kun såfremt man indkøber for en præcis sum. Desuden bør man tage den billigste fragttype, der ofte vil være at få kørt ordren til en pakkeshop.

Adskillige byggecentre udlover afhentning hvor man bestiller billig stor rørtang på nettet og selv henter i byggemarkedet. For eksempel Silvan, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Stark, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg og 10-4. Byggekæderne tilbyder blandt andet klik-og-hent på stor rørtang i disse byer:

Ishøj, Odense, Skanderborg, Holbæk, Rudersdal, Taastrup, Svendborg, Randers, Tilst, Hillerød, Dragør, Hørsholm, Lillerød, Jyllinge, Hobro, Haderslev, Vordingborg, Kolding, Åbyhøj, Frederikssund, Søborg, Brøndby, Odder, Frederikshavn, København, Fredericia, Hedensted, Farum, Hvidovre, Nyborg, Birkerød, Rønne, Aalborg, Frederiksværk, Værløse, Lyngby, Vanløse, Køge, Roskilde, Helsingør, Horsens, Vejle, Gladsaxe, Brønshøj, Rødovre, Greve, Nakskov, Frederiksberg, Ballerup, Solrød Strand, Aarhus, Holstebro, Vallensbæk, Gentofte, Brønderslev, Lystrup, Charlottenlund, Silkeborg, Brabrand, Korsør, Haslev, Tårnby, Hjørring, Allerød, Højbjerg, Kalundborg, Struer, Slagelse, Nærum, Ikast, Hedehusene, Varde, Herning, Stenløse, Aabenraa, Viborg, Albertslund, Thisted, Sønderborg, Nørresundby, Glostrup, Herlev, Middelfart, Ringsted, Næstved, Risskov, Virum, Valby, Esbjerg, Skive, Grenaa, Ølstykke, Nykøbing Falster, og Kokkedal, .

Klik-og-hent for stor rørtang er en mulighed i de fleste regioner af Danmark: Jylland (Sønderjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sydjylland, Syddanmark, Østjylland, Vestjylland), Sjælland (Sydsjælland, Amager, Vestsjælland, Lolland, Falster, Bornholm, Hovedstaden, Nordsjælland, Østsjælland, Midtsjælland) og Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn).

Ses der på data fremstår det tydeligt, at internetbrugere jævnligt efterspørger blandt andet stor rørtang tilbud og billig stor rørtang. Foruden dette oplever man typisk internet shoppere kigge efter eksempelvis køb stor rørtang, stor rørtang online samt stor rørtang priser, plus de gængse byggecentre som 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen og Bygma.

Rabat på stor rørtang

Det er jo efterhånden vældig ligetil for os alle at prissammenligne på billige stor rørtang online på diverse e-forhandlere, og for det har en lang række butikker på nettet fundet det nødvendigt at reducere priserne på stor rørtang enormt, og i øvrigt love billig fragt.

Derfor kan det til hver en tid vise sig nyttigt at kontrollere visse outlets på nettet efter tilbud og udsalg på stor rørtang online før du køber, så man er garanteret at få fat i den mest billige pris. Kig ikke kun på de velkendte byggemarkeder som XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Stark og Bygma.

Du må dog huske på, at hvis en e-handler tilbyder billige stor rørtang online for en tilbudspris der virker mystisk attraktiv, så kan det mange gange være et tegn på en uoprigtig e-butik. Kortbestillinger er heldigvis en del af et reglement, hvilket bistår os overfor svindlende online outlets.

Generelt slår vi et slag for betalinger med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kan du benytte en løsning fra fx ViaBill, for så vidt du har i sinde at afbetale omkostningerne til stor rørtang over et længere tidsrum. Det tilbydes normalt ved specialiserede netshops, men sjældent de store byggemarkeder som fx Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, 10-4 og Stark.

Ses der på tendenserne fremstår det tydeligt, at folk mange gange søger efter eksempelvis stor rørtang online og stor rørtang tilbud. Foruden dette ser vi ofte folk søge efter eksempelvis stor rørtang priser, køb stor rørtang og billig stor rørtang.

Tjek tidligere brugeres meninger

Trustpilot giver dig relativt pæne genveje til at læse en hel del øvrige konsumenters opfattelser og derved er det at foretrække, at du gennemsøger netbutikkens ratings inden du køber billige stor rørtang online.

Facebook frembyder tilsvarende fuldt ud fremragende chancer for at få et kig ind i online webshoppens kundefokus. Tilmed er der en række forretninger på nettet hvor det er muligt at sammensætte en bedømmelse af virksomhedens service, hvilket lige så vel kan bruges til at danne dig et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

Forinden nogen køber billige stor rørtang online hos en e-forhandler burde man de facto betragte netshoppens forretningsbetingelser, det er dog tit ikke særlig spændende, især på de store byggemarkeder som Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Bygma, 10-4 og Silvan.

Et nemmere alternativ kunne være at finde ud af hvorvidt online forhandleren er støttet af e-mærket, hvilket ofte er en antydning af at e-firmaet overholder de danske love, samt at online forretningen jævnligt kontrolleres af specialister der kender vilkårene på området.

Dette er en god chance for bistand, ifald du forvoldes problemstillinger med din handel med stor rørtang. Herudover er det smart at man er vidende om de vigtigste regler der er gældende for købet af stor rørtang online, til eksempel den returneringsret internet virksomheden garanterer.

Her er det også essesentielt, at man stadigvæk gemmer ens faktura e-mail, så man fremadrettet vil kunne bevise sit køb af stor rørtang, uafhængig af om man har købt fra Stark, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Bauhaus eller 10-4.

Mads gav 5 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

Lene gav 4 stjerner

Perfekt køb

Jørgen Larsen gav 5 stjerner

Hurtig

Camilla U gav 5 stjerner

Rigtig hurtig levering.

9 tips til online indkøb
1Forinden nogen shopper billige stor rørtang i en online shop bør man i virkeligheden granske e-shoppens forretningsvilkår, men det er ofte ikke videre interessant. For øvrigt tilråder vi at du er obs på de fundamentale vilkår der har indvirkning på shopping af billige stor rørtang online, eksempelvis hvilken returneringsret hjemmesiden kører med.
2Trustpilot fremskaffer egentlig uafhængige løsninger til at se nærmere på ret mange andre forbrugeres vurderinger og derved kan det anbefales, at du beser webshoppens ratings forinden du køber billige stor rørtang online. Facebook fører til tillige super ønskværdige chancer for at få indblik i e-handlens troværdighed.
3En række internet varehuse tildeler nu mange forskellige billige metoder til levering til stor rørtang. En sikker vinder er nu om stunder at få sendt til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente ordren når der er tid til det. Fragtløsningen er altså ultra enkel, og endda også den billigste leveringsmåde.
4Visse e-shops i Danmark tilbyder levering uden gebyr på stor rørtang, men oftest gælder det kun hvis der erhverves for et konkret beløb. Som alternativ skal man udvælge den mest betalelige løsning til levering, som mange gange vil blive at få fragtmanden til at bringe pakken til en pakkeshop. Muligheden bliver af og til også ret så praktisk. Den mindst kostelige type af levering er utvivlsomt at hente pakken selv.
5Generelt foreslår vi betalinger med kort eller mobilbetaling. Kortkøb er omfavnet af en bestemmelse, hvilket garanterer dig som kunde overfor fup internet virksomheder. Som alternativ bør du anvende et afbetalingstilbud som fx ViaBill, for så vidt du ønsker at afdrage betalingen over et længere tidsrum.
6Den mindst kostelige form for fragt vil utvivlsomt være selv at hente varerne, som dog nødvendiggør at du har bopæl nærved internet shoppens bopæl. Den leveringsform er jo temmelig betydningsfuld såfremt vi absolut skal bruge stor rørtang om få sekunder. Alternativt så garanterer nogle enkelte firmaer på nettet fragt uden beregning, men i mange tilfælde gælder det kun hvis man shopper for en konkret sum.
7Vi tilråder at bemærke om internet selskabet er e-mærket medlem, da det generelt er en forsikring om at online forhandleren imødekommer de officielle regler, foruden at e-butikken hyppigt revurderes af jurister som er meget bekendte med lovene på området. Før nogen shopper billige stor rørtang hos en e-handler bør man i virkeligheden overveje forhandlerens forretningsvilkår.
8Fragttiden er super central når du behøver varerne straks, så i det øjemed er det ret vigtigt at man kigger nærmere på leveringstidspunktet på stor rørtang. De fleste forretninger på nettet udlover billig levering på næstkommende hverdag på deres favorit varer, som alligevel påkræver at der bestilles før et besluttet tidspunkt.
9Det er i dag meget let gængeligt for forbrugerne at analysere priser online på billige stor rørtang fra forskellige internet firmaer i Danmark, og så tilbyder flertallet af e-forretninger levering uden betaling. Derfor kan det til hver en tid være gavnligt at kigge forbi en række online shops efter rabat og tilbud forinden du handler, så du er tryg ved at indhente den mest attraktive pris.