Milwaukee Loddelkolbe M12 SI-201C
1.260 kr.
Mere info
Proxxon Loddespids til LG 12
70 kr.
Mere info
Milwaukee Loddekolbe M12 SI-0 Kompakt
700 kr.
Mere info
Proxxon Loddekolbe LG 12
259 kr.
Mere info
Loddekolbe Stannol 750800
295 kr.
Mere info
Loddekolbe Sievert 8843
193 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt
74 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP80
338 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP15LEU
215 kr.
Mere info
Loddekolbe 500 gr., lige model
432 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 25 Watt
180 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 60 Watt
212 kr.
Mere info
Loddekolbe 600 gr., skrå model
485 kr.
Mere info
Loddekolbe 800 gr., lige model
593 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 15 Watt
199 kr.
Mere info
SIEVERT Loddekolbe u/kobberbolt 3/8" LH
875 kr.
Mere info
SIEVERT loddekolbe gas komplet PSI 3380
1.848 kr.
Mere info
Dremel Loddekolbe Versatip 2000ka Hobby Line
315 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt PowerPlus POWX1380
98 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 watt PowerPlus POWX1381
80 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 W MAX
75 kr.
Mere info
Ryobi R18soi-0 Akku Loddekolbe 18v Solo (u/batteri Og Lader)
499 kr.
Mere info
Loddekolbe 40W MAX
68 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde forskelle i prisniveauet på billige stor loddekolbe alt efter hvor du handler online. En del vil have de bedste priser, imens nogle har et højt serviceniveau. Du må forholde dig til hvad der betyder mest for dig.
Såfremt du vil have varerne hurtigt eller blot vil spare leveringsomkostningen, så kan du med fordel fragte produkterne på egen hånd. Dette er i høj grad et alternativ hos de udbredte byggemarkeder.
For en del er et byggeprojekt ens betydende med en lang række spørgsmål. Derved vil du med fordel kunne shoppe hos et online byggecenter, hvor du tilbydes rådgivning til valg af stor loddekolbe.
Det er naturligvis utrolig vigtigt at tjekke, om den vare du er på udkig efter online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Ellers kan du være nødt til at kigge andetsteds.
Flere byggemarkeder har et stort vareudvalg, og andre fokuserer på en specifik gruppe af vare. Du skal overveje hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige grupper af varer at vælge i mellem, foruden blot stor loddekolbe.
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser webshoppen udsteder ved dit køb online, så du kan undgå problemer med bl.a. reklamationer. Du bør derfor kende netbutikkens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og almenkendte forretninger, som kan give en tryghedsfølelse når man skal handle online. Dette er noget nogle vil se fordele i.
De kendte byggekæder finder du i de større byer, og derfor har kunderne chancen for at bestille online og transportere varerne på eget initiativ. På grund af det kan du vælge at undvære leveringsgebyret, samt ovenikøbet hente varerne med det samme.
De gængse byggemarkeder sælger produkter fra flere leverandører, hvorfor du så kan handle fra et stort sortiment af stor loddekolbe online.

Nichewebshop

Størsteparten af nichefokuserede netbutikker producerer selv de varer som de store byggemarkeder sælger. Når du køber direkte på de nichefokuserede webshops online vil du få ekstra gode tilbud.
Hovedparten af nichebutikker på nettet har en dybdegående viden om deres online produktudvalg, idet de kun sælger disse varer. Ergo kan du opleve ekstra brugbar vejledning fra folk som er specialister i netop stor loddekolbe.
Størsteparten af nichebutikker på internettet er opstartsfirmaer, som typisk drives i Danmark, givetvis tilmed lokalt fra dit område. Dem kan du hjælpe ved at bestille stor loddekolbe online på deres hjemmeside.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
stor loddekolbe jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og styres dagligt af cirka 2.100 personer i kædens 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i gode tilbud til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

stor loddekolbe silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 medarbejdere i firmaets 41 varehuse. Silvan tilstræber gode tilbud til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

stor loddekolbe harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 mennesker i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og lønner i dag i omegn af 2.000 medarbejdere i forretningens 72 varehuse. Stark fokuserer på salg til professionelle, og afsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger i dag ca. 500 mennesker i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

10-4 startede i 1947, og er nu arbejdsplads for over 100 ansatte i de 6 byggecentre. 10-4 satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 personer i kædens 9 butikker. Davidsen fokuserer på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

stor loddekolbe bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 personer i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og beskæftiger i dag over 2.300 ansatte i selskabets 56 varehuse. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og omfatter i dag flere end 2.000 kollegaer i deres 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1I god tid inden at du iværksætter byggeprocessen må det være ubeskriveligt værdifuldt at sikre sig, at byggeprojektet overhovedet er lovligt. Afhængigt af din boligtype vil der vise sig begrænsende love som beskriver, hvad du må, og hvad der ikke er lovligt.
2Muligvis kan det blive afgørende at du har de fornødne materialer handlet ind før du begynder byggeriet. Du kunne lave en simpel oversigt som samler alt hvad du skal bruge, og bagefter granske oversigten, hvormed du er tryg ved at alt er på sin plads.
3Der kommer altid ubelejlige problemstillinger i tilfælde med store opgaver, og følgelig er det værdifuldt at man afsætter tilstrækkelig tid i agendaen, som bidrager til at man kan være overbevist om at nå i mål til tiden.
4Forberedelse vedbliver at være vejen til et uproblematisk forløb med byggeriet. Du kunne overveje at nedskrive en struktureret handlingsplan, som viser hvilke opgaver der skal laves på hvilket tidspunkt, samt derudover en kronologisk orden. Forsøg at være realistisk når du laver din agenda.
5Der ligger et stort udvalg af instruktioner og videoer på nettet hvor du kan finde hjælp. Navnligt YouTube bringer dig enormt meget nyttig oplysning, specielt når du kigger på engelsk.
6For opgaver udendørs kan vejret få en fundamental rolle. På grund af dette må du med jævne mellemrum tage notits af vejrforudsigelserne i dagene op til projektets start, så det forhåbentlig ikke uanmeldt går i gang med at piske ned absolut lige når du arbejder hårdt på dit avancerede byggeprojekt.
7Det er anbefalelsesværdigt at sikre sig assistance til projektet, i særdeleshed såfremt det er vigtige byggeprojekter. Omfattende byggeprojekter behøver flere personer. Derudover bør det være mere effektivt og mere minderigt at udføre arbejdet med andre.
8Du skal unden ingen omstændigheder negligere sikkerheden, så glem ikke påklædning som fod- og hovedbeklædning som beskytter dig med henblik på mulige risici. Det er klogt at du har styr på sikkerheden i arbejdet, specielt når du ikke køber assistance fra en fagperson.
9Du har mulighed for at indhente støtte fra det offentlige til byggerier. Det fås hvis ombygningen er positivt for miljøet. Den økonomiske støtte kræver altså at projektet har en positiv effekt på naturen.
10Det bør overvejes hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du burde investere i hjælp fra en professionel til delelementer af det. Såfremt du fremskaffer professionel assistance anbefales det at lede efter en pris fra diverse leverandører.
11I mange tilfælde vil det være vigtigt at have et budget for byggeprojektet, så du har kontrol over omkostningerne. Det vil være fordelagtigt at tage noter til hver enkelt omkostning, og dernæst søge sig frem til mulige tilbud på dem én efter én.
12Du vil på ingen måde gå ned på grej. I mange tilfælde kan det vise sig afgørende at du har udstyret til disposition når du indleder byggeriet. Det er desuden godt at tillægge de tilhørende udgifter i dit regnskab for byggeriet.
De højest ratede byggemarkeder
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, som vel at mærke er virkelig overlegent. Scoren er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvoraf intet mindre end 76 % giver toprating, og alene 4 % kvitterer med dumpekarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som altså er utrolig overlegent. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 9 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er hamrende godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 86 % har givet maksimum point, og bare 2 % giver dumpekarakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er yderst beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 23.161 anbefalinger, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 8 % kvitterer med den laveste karakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er virkelig imponerende. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Hvilken form for levering skal du vælge?

En lang række internet forretninger frembyder nu en hel del forskellige billige metoder til levering til stor loddekolbe. En sikker vinder er på nuværende tidspunkt at få leveret til et udleveringssted, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente de nyindkøbte produkter når det passer ind i din hverdag. Fragtmuligheden er nemlig særligt fremkommelig, samt tit ligeledes den mest betalelige leveringsversion.

Du bør derudover beslutte dig for at få ordren bragt til din hjemmeadresse eller til adressen på dit arbejde. Muligheden er i regelen en kende mere pebret, men derudover meget ukompliceret ift. stor loddekolbe online. Den prisbilligste fragttype er utvivlsomt at du selv henter produkterne, men dette forudsætter at du lever lige ved online virksomhedens byggecenter, fx Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

Antal dages levering på stor loddekolbe er naturligvis vældig afgørende såfremt vi skal bruge pakken nu og her, og af den grund er det sandelig aktuelt at vi ser nærmere på den forventede leveringsdato ved stor loddekolbe. Mange internet webshops – fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – reklamerer med billig 1 dags fragt på mange af butikkens produkter online, hvilket betinges af at bestillingen fuldbyrdes forinden et fastslået tidspunkt, således at de kan nå at få varen pakket forud for at de lageransatte får fri.

En række online outlets tilbyder portofri fragt på stor loddekolbe online, men tit er det så præmissen at du shopper for et præcist beløb. Alternativt bør man foretrække den billigste mulighed for levering, som mange gange er at få fragtfirmaet til at levere varerne til en pakkeshop.

En række kæder foreslår klik-og-hent hvor man køber billig stor loddekolbe på nettet og afhenter i byggemarkedet. Fx Jem og Fix, Stark, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Bygma og XL-Byg. De giver fx afhentning af stor loddekolbe i følgende områder:

Hedehusene, Sønderborg, Vejle, Kolding, Slagelse, Virum, Nærum, Varde, Rudersdal, Silkeborg, Kokkedal, Rønne, Holstebro, Nyborg, Haderslev, Køge, Glostrup, Brønderslev, Birkerød, Værløse, Frederikssund, Lyngby, Korsør, Skive, Nørresundby, Hjørring, Roskilde, Horsens, Kalundborg, Søborg, Hørsholm, Aalborg, Hobro, Hvidovre, Ringsted, København, Vordingborg, Taastrup, Randers, Esbjerg, Ishøj, Lillerød, Ølstykke, Brabrand, Struer, Dragør, Brøndby, Tårnby, Middelfart, Ikast, Brønshøj, Tilst, Helsingør, Farum, Hillerød, Viborg, Skanderborg, Frederiksværk, Frederikshavn, Frederiksberg, Albertslund, Jyllinge, Gentofte, Vallensbæk, Hedensted, Valby, Lystrup, Risskov, Gladsaxe, Svendborg, Holbæk, Thisted, Aabenraa, Vanløse, Odense, Greve, Herlev, Allerød, Næstved, Aarhus, Åbyhøj, Stenløse, Grenaa, Solrød Strand, Charlottenlund, Ballerup, Nakskov, Haslev, Nykøbing Falster, Odder, Rødovre, Herning, Højbjerg, og Fredericia, .

Klik-og-hent ift. stor loddekolbe er tilgængeligt i samtlige regioner af Danmark: Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn), Sjælland (Østsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Lolland, Falster, Amager) og Jylland (Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland, Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark, Nordjylland).

Ved kig i tallene er det markant, at internet shoppere mange gange søger efter blandt andet køb stor loddekolbe og billig stor loddekolbe. Man ser desuden mange gange online shoppere søge efter blandt andet stor loddekolbe priser, stor loddekolbe online og stor loddekolbe tilbud, foruden de store byggekæder som Stark, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, 10-4, Davidsen og Bauhaus.

Få rabat på stor loddekolbe

Det har vist sig at være usædvanlig fremkommeligt for forbrugerne at tjekke tilbud på billige stor loddekolbe online på tværs af internet butikker i Danmark, og følgelig har utallige e-handler ikke kunne lade være med at formindske prisen på stor loddekolbe drastisk, og ydermere tilbyde fri fragt.

Men det kan ikke desto mindre vise sig fordelagtigt at kontrollere en række internet foretagender efter udsalg og tilbud på stor loddekolbe online forinden du shopper, således at man er sikker på at få fat i den bedste pris. Se ikke bare på de udbredte byggekæder som Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Silvan og Stark.

Du bør dog være så påpasselig, at hvis en internet forhandler afhænder billige stor loddekolbe online til salg for en udsalgspris der kan ses som overordentlig god, er det ofte være et karakteristika der viser en snydagtig internet butik. Handler med kort er i hvert fald dækket ind under en bestemmelse, som garanterer dig overfor fup outlets på nettet.

Generelt slår vi et slag for shopping med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed bør du vælge en løsning som fx ViaBill, hvis du ønsker at klare regningen på stor loddekolbe af flere omgange. Dette tilbydes typisk hos niche netbutikker, men sjældent de udbredte byggekæder som for eksempel Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Stark, Bygma, Harald Nyborg og 10-4.

Ses der på statistikkerne står det markant, at mennesker mange gange kigger efter blandt andet billig stor loddekolbe og stor loddekolbe priser. Foruden dette ser man typisk netshoppere kigge efter bl.a. stor loddekolbe online, stor loddekolbe tilbud samt køb stor loddekolbe.

Se nærmere på folks anbefalinger

Trustpilot tilbyder immervæk fortræffelige løsninger til at kigge nærmere på diverse forhenværende køberes evalueringer og af den grund stiller vi forslag om, at du eksaminerer online forretningens bedømmelser inden du handler billige stor loddekolbe online.

Facebook fremskaffer ligeledes super ærlige genveje til at få indblik i online webshoppens pålidelighed. Desuden ser vi endda e-firmaer hvor kunder kan udfærdige en kritik af deres køb, hvilket ligeledes må tages i brug til vurdering af hvor glade kunderne er.

Før folk shopper billige stor loddekolbe online hos en internet butik behøver de på en vis måde gennemløbe e-butikkens betingelser, dog er det mange gange ikke særlig interessant, specielt på de store byggecentre som Bygma, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Stark og Bauhaus.

Et andet forslag kunne være at kontrollere hvorvidt online forretningen er støttet af e-mærket, fordi det er et billede på at internet firmaet lever op til den officielle danske lovgivning, udover at netshoppen tit besøges af sagkyndige som kender til vedtægterne på området.

Derudover giver det dig chance for at få hjælp, såfremt du får dilemmaer med din handel med stor loddekolbe. Herudover foreslår vi at man er obs på de mest centrale vedtægter der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af stor loddekolbe online, som fx hvilken ombytningsret e-forretningen anvender.

Her er det virkelig essesentielt, at man når som helst opbevarer ens faktura e-mail, så man en anden gang vil kunne bevise sit køb af stor loddekolbe, uanset om man har handlet ved Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Davidsen, Bygma, XL-Byg eller Stark.

Søren A gav 5 stjerner

Virkelig god service

Jens gav 4 stjerner

hurtig og præcis levering

Mette gav 5 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

Per gav 4 stjerner

I gør det super godt

9 tips til når du køber online
1Generelt anbefaler vi handler med kort eller mobilbetaling. Kortbetalinger er indbefattet af en bestemmelse, hvilket assisterer folk imod svindlende internet varehuse. Som et alternativ bør du drage nytte af en afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, såfremt du foretrækker at afdrage prisen over en længere periode.
2Indtil flere webbutikker frembyder levering uden gebyr på stor loddekolbe, men i reglen er det forbeholdt når man aftager for et fastsat beløb. Alternativt skulle du overveje den billigste fragtløsning, der oftest vil være at få dem til at bringe produkterne til et udleveringssted. Leveringstypen er somme tider endvidere ultra simpel. Den mest prisbevidste leveringsmetode vil dog altid være at du selv henter produkterne.
3Trustpilot fører til fuldt ud fine muligheder for at verificere mange andre konsumenters anmeldelser og af den grund slår vi et slag for, at du eftergår webbutikkens vurderinger forinden du handler billige stor loddekolbe online. Facebook byder på lignende regulære tiltalende løsninger til at få en idé om netbutikkens pålidelighed.
4Det er efterhånden rigtig problemfrit for internetbrugere at finde de bedste tilbud online på billige stor loddekolbe fra diverse internet webshops, og herved tilbyder en lang række internet shops billig levering. Det kan dog imidlertid være smart at undersøge nogle e-butikker efter tilbud og rabat forinden du placerer ordren, sådan at man er skudsikker på at opnå den bedste pris.
5Den mest betalelige fragtmetode kan ikke benægtes at være selv at hente produkterne, men den mulighed afhænger af at du opholder dig med kort afstand til internet forhandlerens bopæl. Den fragtform kan være særdeles udslagsgivende når vi står og skal bruge stor loddekolbe om et øjeblik. Alternativt så tilbyder en hel del internet handler fragt uden gebyr, men i mange tilfælde gælder det kun hvis der shoppes for et fastsat beløb.
6Vi går generelt ind for at kontrollere hvorvidt netshoppen er medlem af e-mærke ordningen, fordi det burde være en påvisning af at online forretningen forsvarer gældende dansk lovgivning, tillige med at e-firmaet en gang i mellem overvåges af fagmænd som har nøje kendskab til de gældende regulativer. Inden folk handler billige stor loddekolbe i en online forretning kunne man i reglen kigge på webshoppens handelsbetingelser.
7Adskillige online virksomheder yder i dag flere billige fragttyper til stor loddekolbe. En der er meget anvendt er for nærværende at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter dine produkter præcis når det passer dig. Metoden er altså ret nem, samt endda tilmed den mest prisbevidste leveringsløsning.
8Fragttiden er naturligvis virkelig vital såfremt du står og skal bruge dine nye varer nu og her, og med det formål er det utvivlsomt fornuftigt at vi checker leveringstidspunktet ved stor loddekolbe. En masse online webshops byder på billig levering efter en enkelt hverdag på adskillige varenumre, men husk at det stiller krav om at ordren placeres forud for et aftalt tidspunkt.
9Før folk shopper billige stor loddekolbe hos en shop bør de ideelt set betragte shoppens handelsbetingelser, men det er ofte et tidskrævende arbejde. I øvrigt rekommanderer vi at man er påpasselig med de fundamentale bestemmelser der influerer på handlen med billige stor loddekolbe online, f.eks. den returrettighed internet forhandleren lover.