Bosch LIMPISTOL GKP 200 CE
1.448 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG212 (20 W)
320 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG280
683 kr.
Mere info
RAPID Limpistol BGX300 accu 7,4v m/kuffert 12mm
734 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG212 25w 12mm limstift
213 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG250 25w 12mm incl.lim 3 dyser
400 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG280 35w 12mm limstift
416 kr.
Mere info
STEINEL Limpistol Gluefix incl 11mm lim Hobby
249 kr.
Mere info
STEINEL Accu NEO2 Limpistol incl 7mm lim
561 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 940ja
300 kr.
Mere info
Limpistol 7.2MM m/limstifter MAX
32 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 910ja
105 kr.
Mere info
Ryobi R18glu-0 Akku Limpistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
300 kr.
Mere info
Hobbysæt med ledningsfri limpistol og hobbykniv
214 kr.
Mere info
Limpistol 11.2MM m/limstifter MAX
59 kr.
Mere info
Limpistol 7,2MM 30W MAX
32 kr.
Mere info
Limpistol opladelig 35 watt i kuffert PowerPlus POWX145
220 kr.
Mere info
Limpistol 78 watt + 2 stk Ø11 mm stifter PowerPlus POWX143
90 kr.
Mere info
Bosch Limpistol Pkp 18 E 20 Gram/min.
270 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der findes forskelle i salgspriserne på billige stor limpistol fra byggemarked til byggemarked. Enkelte tilbyder gode tilbud, og andre har fokus på kompetent rådgivning. Du må forholde dig til hvad du helst vil have.
For nogle er byggeri lig med alverdens spørgsmål. Af den grund bør du overveje at bestille ved en webshop, som giver tips og tricks til valg af stor limpistol.
Det er absolut utrolig relevant at se, hvorvidt det produkt du vil købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Alternativt må du lede andre steder.
Såfremt du vil have produkterne hurtigst muligt eller blot har lyst til at spare leveringsomkostningen, så kunne du tænke over at køre materialerne på egen hånd. Det er navnligt en mulighed i de gængse byggemarkeder.
Flere byggecentre tilbyder et bredt sortiment, imens nogle har fokus på en bestemt varegruppe. Du skal vurdere om det er vigtigt for dig at du har mange varer at vælge i blandt, udover blot stor limpistol.
Du skal have fokus på hvilke regler der gælder for dit køb online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel reklamationer. Af den grund bør man kende byggeshoppens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er folkekære og almenkendte virksomheder, hvilket kan medvirke til en tryghedsfornemmelse når du shopper online. Det kan du se som fordelagtigt.
De kendte byggekæder tilbyder produkter fra en lang række forskellige leverandører, og af den grund kan du bestille fra et bredt sortiment af stor limpistol online.
De velkendte byggemarkeder findes i hele landet, og af den grund har man valget om at købe online og fragte materialerne på egen hånd. Hermed har du chancen for at spare leveringsgebyret, og tilmed hente produkterne nu og her.

Nichewebshop

Størsteparten af niche webshops har et indgående kendskab til deres online produktsortiment, idet de ikke sælger andre produkter. Af den grund bør du modtage ekstremt brugbar assistance fra personale med ekspertviden i netop stor limpistol.
Størsteparten af nichebutikker på internettet er små familievirksomheder, som typisk drives i Danmark, givetvis sågar lokalt i dit område. Dem understøtter du når du handler stor limpistol online hos dem.
Mange nichefokuserede webshops er producenter af produkterne som de store byggekæder sælger. Når du køber direkte på nichebutikkerne online vil du få bedre priser.
De 10 største byggemarkeder
stor limpistol jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.100 personer i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber billige priser til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og udgøres i dag af cirka 100 kollegaer i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 500 millioner kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.300 personer i selskabets 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

stor limpistol bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 ansatte i selskabets 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

stor limpistol harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres nu af omkring 2.000 medarbejdere i deres 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og beskæftiger i dag omkring 500 medarbejdere i deres 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og beskæftiger nu cirka 1.000 mennesker i firmaets 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 mennesker i forretningens 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 medarbejdere i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på salg til private og professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

stor limpistol silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 mennesker i virksomhedens 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeri
1Du finder en overflod af artikler og videoer på internettet som kan være en stor hjælp. Især YouTube er formidler af temmelig meget udbytterig information, specielt såfremt man bruger engelske søgeord.
2Ofte vil det vise sig meningsfuldt at udfærdige et budget for byggeriet, så man har styr på den økonomiske del. Det må være en god idé at beskrive alle udgiftsposter, og dernæst tjekke udgiften ved dem hver især.
3Det er muligt at spørge om økonomisk støtte til ombygninger. Det ydes forudsat at byggeprojektet gør en forskel for miljøet. Modtagelsen af støtte betinges altså af at renoveringen har en positiv betydning for miljøet.
4Der kommer altid ubelejlige bump på vejen når det gælder omfattende opgaver, og på grund af det kan det være væsentligt at man har afsat nok tid i planen, som vil medvirke til at man kan være ubekymret om at nå i mål til tiden.
5Du må ikke undlade at tage højde for din sikkerhed, så husk beklædning herunder arbejdshjelm der beskytter dig mod mulige uheld. Det er afgørende at have styr på dit eget ve og vel i byggeprocessen, hovedsageligt såfremt du ikke fremskaffer professionel hjælp.
6Ved opgaver udendørs har vejret en vigtig rolle. Af den årsag må du med jævne mellemrum tage notits af prognosen for vejret i tiden op til byggeriets start, så du ikke kommer til at opleve at det mod forventning går i gang med at vælte ned bedst som du er i fuld gang med det krævende projekt.
7Muligvis vil det vise sig af stor betydning at du har de presserende bygningsmaterialer disponible på forhånd inden du går til værks med arbejdet. Du har fordel af at udfærdige en overskuelig huskeliste som samler de materialer du får brug for, og bagefter gennemløbe oversigten, med det formål at du kan føle dig tryg ved at du har husket det hele.
8Du bør regne på om du ønsker at klare det hele selv, eller du i stedet for skal skaffe hjælp fra en professionel til områder af byggeriet. Såfremt du fremskaffer eksperthjælp vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at søge prisoverslag fra flere leverandører.
9Man bør på ingen måde fattes grej. Tit vil det vise sig af stor betydning at have værktøjet ved hånden idet du indleder byggeriet. Det er derudover en fordel at tage højde for disse udgiftsposter i regnskabet for byggeriet.
10Før du optager byggeprojektet kan det være temmelig fundamentalt med et tilsagn om, at byggeprojektet overhovedet ikke er ulovligt. Alt efter hvorhenne du bor kan der være en række retningslinjer for, hvad du må, samt hvad der ikke er lovligt.
11Det er anbefalelsesværdigt at sikre sig en hjælpende hånd til projektet, specielt ift. store ombygninger. Enkelte opgaver behøver flere personer. Derudover bør det blive mere effektivt og mere interessant at være flere om det.
12Forberedelse vil være nøglen til succes med dit byggeprojekt. Du er nødt til at forfatte en strømlinet arbejdsplan, som fortæller hvilke opgaver der skal løses på hvilke tidspunkter, inklusiv en kronologisk orden. Det anbefales at være skarp når du sammensætter arbejdsplanen.
Danskernes favorit byggeshops
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er fantastisk imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som klart er utrolig overlegent. Evalueringen er baseret på 28.109 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 76 % giver topkarakter, og bare 4 % kvitterer med den dårligste rating. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er utrolig godt arbejde. Evalueringen grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 84 % giver 5 stjerner, og bare 2 % giver den dårligste rating. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er yderst flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet toprating, og alene 9 % har givet bundkarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er hamrende betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og blot 8 % giver den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsmåde skal jeg vælge?

De fleste netshops tilbyder nu et hav af forskellige billige metoder til levering til stor limpistol. En af de mest benyttede er i dag pakkeshoppen, hvor du selv henter dine varer på et valgfrit tidspunkt. Fragtformen er jo ret så ukompliceret, og ofte endda den billigste løsning til levering.

Du bør omvendt tænke over at vælge at få leveret hjem til din privatadresse eller til adressen hvor du arbejder. Fragtmetoden er undertiden en lille smule mere pebret, men desuden yderst ligetil ved køb af stor limpistol online. Den mest letkøbte leveringsmåde vil dog altid vise sig at være at du selv henter ordren, men den mulighed stiller krav om at du fysisk befinder dig i nærheden af internet webshoppens byggemarked, fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Antal dages levering på stor limpistol er selvfølgelig usædvanlig bestemmende ifald vi skal bruge produkterne inden for kort tid, og herved er det komplet klogt at man ser tidshorisonten for levering på stor limpistol. Temmelig mange e-handler – for eksempel Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – yder billig 1 hverdags levering på en række af deres varenumre online, som imidlertid regnes ud fra at bestillingen gennemføres inden et fastsat tidspunkt, således at de garanteret kan nå at få produkterne ekspederet forinden personalet får fri.

Visse netshops byder på gebyrfri levering på stor limpistol online, men oftest kræver det at du shopper for et præcist beløb. Desuden kan man foretrække den mest billige form for levering, der i de fleste tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at levere din bestilling til et udleveringssted.

En række webshops udlover click-and-collect hvor du handler billig stor limpistol på nettet og afhenter i butikken. Fx Bauhaus, Silvan, Bygma, Stark, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix og 10-4. Byggemarkederne yder bl.a. klik-og-hent på stor limpistol i følgende byer:

Åbyhøj, Ølstykke, Vordingborg, Greve, Struer, Tårnby, Vanløse, Kalundborg, Skanderborg, Hobro, Stenløse, Lillerød, Herlev, Svendborg, Aalborg, Brøndby, Holstebro, Frederiksværk, Helsingør, Skive, Glostrup, Ringsted, Odder, Ikast, Holbæk, Jyllinge, Sønderborg, Haslev, Grenaa, Virum, Horsens, Nakskov, Vejle, Farum, Thisted, Herning, Ishøj, Albertslund, Nyborg, Næstved, Aarhus, Kolding, Vallensbæk, Køge, Haderslev, Nørresundby, Gladsaxe, Charlottenlund, Lyngby, Risskov, Rønne, Rødovre, Brønderslev, Frederiksberg, Esbjerg, Allerød, København, Birkerød, Roskilde, Middelfart, Hedehusene, Hillerød, Værløse, Lystrup, Slagelse, Silkeborg, Brabrand, Hørsholm, Rudersdal, Frederikshavn, Søborg, Ballerup, Solrød Strand, Fredericia, Hvidovre, Randers, Tilst, Gentofte, Brønshøj, Højbjerg, Varde, Hedensted, Odense, Valby, Aabenraa, Kokkedal, Korsør, Viborg, Hjørring, Nærum, Dragør, Nykøbing Falster, Taastrup, og Frederikssund, .

Click-and-collect ift. stor limpistol er en mulighed i alle områder af Danmark: Jylland (Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sydjylland), Sjælland (Østsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Lolland, Amager, Falster, Nordsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Bornholm) og Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn).

Når man ser på data fremstår det klart, at internet shoppere typisk kigger efter eksempelvis stor limpistol tilbud og stor limpistol priser. Man ser desuden typisk netshoppere søge blandt andet stor limpistol online, køb stor limpistol og billig stor limpistol, plus de gængse byggecentre som Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Davidsen, Silvan og 10-4.

Få rabat på stor limpistol

Det er efterhånden meget let gængeligt for os alle at sammenholde priser på billige stor limpistol online på tværs af e-forretninger, og med det motiv har mange shops på nettet set sig nødsaget til at nedbringe udsalgspriserne på stor limpistol betydeligt, og derudover love fri fragt.

Men det kan trods alt vise sig nyttigt at granske nogle enkelte outlets på nettet efter tilbud på stor limpistol online forud for at du bestiller, således at man er skråsikker på at antage den mest attraktive pris. Se ikke bare på de store byggecentre som Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Bygma, Davidsen, Bauhaus og Jem og Fix.

Du bør trods alt være årvågen med, at hvis en e-handler reklamerer billige stor limpistol online for en salgspris som anses for usædvanlig tiltalende, så kunne det tit være et faresignal om en fup webbutik. Kortkøb er imidlertid en del af en vedtægt, der assisterer dig som kunde overfor fup forretninger på nettet.

Vi anbefaler generelt kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Alternativt burde du drage nytte af en billig afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, når du foretrækker at afdrage prisen på stor limpistol over flere uger. Dette tilbydes ofte ved specialiserede netbutikker, i modsætning til de kendte byggemarkeder som eksempelvis Davidsen, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark og Bygma.

Ved indkig i søgedata fremstår det markant, at internetbrugere ofte søger for eksempel stor limpistol priser og køb stor limpistol. Derudover ser vi mange gange online shoppere efterspørge for eksempel stor limpistol tilbud, stor limpistol online samt billig stor limpistol.

Gennemsøg eksisterende kunders betragtninger

Trustpilot genererer ultra pålidelige løsninger til at finde ud af ganske mange aktuelle konsumenters tanker og derved går vi ind for, at du eftersøger internet firmaets omtaler inden du shopper billige stor limpistol online.

Facebook tilbyder tillige en del fremragende genveje til at få indblik i e-butikkens pålidelighed. I øvrigt ses nogle e-shops hvor man kan registrere en bedømmelse af deres køb, som ydermere kan udnyttes til at fornemme hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at nogen bestiller billige stor limpistol online på en netbutik bør man sådan set gennemlæse webshoppens handelsaftale, det er dog i reglen ikke særlig sjovt, specielt på de store byggecentre som Harald Nyborg, Bygma, Stark, Davidsen, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix og 10-4.

Et andet forslag kan derfor være at tjekke hvorvidt online shoppen er tilsluttet e-mærket, da det almindeligvis er et fingerpeg om at e-firmaet opfylder de danske love, udover at webbutikken rutinemæssigt evalueres af fagmænd der har megen viden om vilkårene på området.

Derudover giver det dig mulighed for hjælpende service, for så vidt du møder udfordringer i processen med din handel med stor limpistol. Ligeledes foreslåes det at kunden er klar over de væsentligste reglementer der gælder for købet af stor limpistol online, fx hvilken byttepolitik online forhandleren bruger.

I den forbindelse er det i øvrigt vigtigt, at man når som helst gemmer sin kvittering på e-mail, så man senere vil kunne dokumentere købet af stor limpistol, uafhængig af om man køber hos Silvan, Stark, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Inge F gav 5 stjerner

Fornuftig pris

Bente J gav 4 stjerner

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

Kim gav 5 stjerner

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

Hans gav 5 stjerner

Hurtig levering og god service..

9 gode råd til din online shopping
1Nogle enkelte internet butikker yder billig fragt på stor limpistol, men i mange tilfælde påkræves det at du bestiller for et konkret beløb. Som alternativ kan man udse dig den mest prisbevidste løsning til levering, der mange gange vil blive at få kørt dine varer til et afhentningssted. Fragtmetoden viser sig undertiden til gengæld rigtig problemfri. Den mest prisbevidste fragtløsning er dog at du selv henter produkterne.
2Generelt tilråder vi at bemærke hvorvidt online forretningen er e-mærke godkendt, grundet at det længe har været en tilkendegivelse af at internet forretningen accepterer de opstillede regler, tillige med at hjemmesiden regelmæssigt kigges til af specialister som har meget erfaring med de gældende bestemmelser. Før nogen shopper billige stor limpistol på en internet webshop kan de når alt kommer til alt gennemse e-butikkens handelsvilkår.
3En masse online forhandlere udlover til alt held et stort udvalg af billige muligheder for levering til stor limpistol. Den mest almindelige er i vore dage at få leveret til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente de nyindkøbte varer når du har mulighed for det. Løsningen er nemlig virkelig let gængelig, samt tit derudover den mest betalelige leveringsløsning.
4Generelt tilråder vi handler med kort eller mobilbetaling. Handler med kort er en del af en forordning, der sikrer køber overfor uoprigtige internet foretagender. Alternativt kunne du benytte en billig afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at dække omkostningerne over en længere periode.
5Den prisbilligste form for fragt vil utvivlsomt være at du selv henter pakken, men dette stiller krav om at du er i kort afstand af online firmaets lager. Den leveringstype er selvfølgelig usædvanlig vigtig om du har behov for stor limpistol øjeblikkeligt. Alternativt så præsterer nogle enkelte e-handler i Danmark levering uden gebyr, men i mange tilfælde er det så nødvendigt at man shopper for en bestemt sum.
6Fragttiden er naturligvis ekstremt udslagsgivende såfremt vi står og skal bruge dine nye produkter inden for få dage, og derfor er det relativt relevant at du efterser den anslåede leveringsdato ved stor limpistol. En lang række online forhandlere yder billig levering på næstkommende hverdag på en hel del varenumre, som imidlertid er påkrævet at bestillingen gennemføres inden et fastslået tidspunkt.
7Trustpilot resulterer i en række troværdige genveje til at kigge på en hel del øvrige kunders erfaringer og derfor kan det anbefales, at du beser internet forretningens vurderinger forud for at du handler billige stor limpistol online. Facebook præsterer desuden aldeles ønskværdige metoder til at få indblik i internet firmaets troværdighed.
8Inden nogen shopper billige stor limpistol i en e-butik bør man i virkeligheden skimme webshoppens handelsvilkår, dog er det oftest et tidskrævende projekt. Derudover støtter vi at kunden er hensynstagende til de fundamentale reglementer der er gældende for handlen med billige stor limpistol online, f.eks. hvilken returrettighed internet selskabet anvender.
9Det er jo vældig problemfrit for alle at søge sig frem til priser online på billige stor limpistol fra forskellige internet webshops, og derfor yder flertallet af online shops levering uden betaling. Dog kan det imidlertid være lukrativt at udforske forskellige e-handler efter tilbud og udsalg før du placerer ordren, sådan at man er skudsikker på at indhente den billigste pris.