Nilfisk våd-/tør-industrisuger ATTIX 965-OH/M SD XC
16.249 kr.
Mere info
Nilfisk Instristøvsuger VHS120 HC COMPLETE
21.284 kr.
Mere info
Nilfisk våd-/tør-industrisuger ATTIX 751-61 LIQUID VAC
14.999 kr.
Mere info
Nilfisk Industristøvsuger S3B inkl. tilbehørskit all round Ø50
19.999 kr.
Mere info
Nilfisk våd-/tør-indstustri støvsuger ATTIX 125-01
15.249 kr.
Mere info
Nilfisk Industristøvusger VHO200 inkl. tilbehørskit all round Ø50 og slangeadapter
24.999 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 44-2l Ic Mobile
6.899 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 33-2l Ic
4.499 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 44-2l Ic
6.299 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Aero 26-2l Pc
2.299 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 33-2m Ic
6.799 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Buddy Ii 18l
750 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 33-2h Ic
7.999 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 44-2h Ic
8.499 kr.
Mere info
Nilfisk-alto Støvsuger Attix 751-61
16.997 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 33-2h Pc
6.999 kr.
Mere info
Nilfisk Buddy Ii 18l T
900 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er variationer i prisen på billige stor industristøvsuger fra byggecenter til byggecenter. Nogle har lave priser, imens øvrige satser på kompetent sparring. Du skal vurdere hvad der for dig er det vigtigste.
Du bør vide hvilke betingelser webshoppen udsteder ved din bestilling online, så du kan slippe for problemer med fx reklamationer. Af den grund skal man undersøge byggemarkedets betingelser.
For nogle er et byggeprojekt lig med alverdens spørgsmål. Derved kan du overveje at handle hos en online byggeshop, som giver gode råd til valg af stor industristøvsuger.
Det er naturligvis super vigtigt at undersøge, hvorvidt de varer du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Som alternativ må du vælge et andet.
Flere byggecentre fremviser et bredt udvalg, hvorimod nogle specialiserer sig i en specifik varetype. Du kan beslutte hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange varer at vælge fra, foruden bare stor industristøvsuger.
Når du har brug for byggematerialerne hurtigst muligt eller bare ønsker at slippe for fragtomkostningen, så kunne du med fordel køre materialerne selv. Det er i høj grad muligt ved de kendte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er folkekære og landskendte butikker, som kan bidrage til ubekymrethed når du shopper online. Dette vil nogle se positivt på.
De kendte byggemarkeder samler varer fra forskellige specialbutikker, og pga. det kan du købe fra et bredt sortiment af stor industristøvsuger online.
De kendte byggekæder har butikker i det meste af landet, og derigennem har flertallet tilbuddet om at købe online og hente byggematerialerne på egen hånd. På grund af det har man mulighed for at blive fri for fragtgebyret, samt tilmed have varerne lige nu.

Nichewebshop

Flertallet af niche netbutikker er opstartsfirmaer, der tit drives i Danmark, eventuelt ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at hjælpe når du handler stor industristøvsuger online hos dem.
Hovedparten af specialiserede webshops producerer selv produkterne som du kan finde hos byggekæderne. Ved at købe direkte hos nichebutikkerne online kan du forvente at få en lavere pris.
Flertallet af nichefokuserede webshops har meget ekspertise i deres online produktudvalg, idet de ikke sælger andre produkter. Følgelig er det forventeligt at du får endnu mere kompetent rådgivning fra mennesker der er eksperter i netop stor industristøvsuger.
De største byggecentre i Danmark
stor industristøvsuger bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og lønner i dag ca. 1.000 personer i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus har fokus på salg til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og lønner i dag omkring 2.300 medarbejdere i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og beskæftiger i dag ca. 500 ansatte i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

stor industristøvsuger silvan

Silvan begyndte i 1968, og udgøres i dag af flere end 1.000 kollegaer i kædens 41 butikker. Silvan specialiserer sig i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Stark startede i 1896, og udgøres nu af cirka 2.000 personer i firmaets 72 varehuse. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og lønner i dag ca. 100 kollegaer i firmaets 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på salg til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 500 millioner kroner.

stor industristøvsuger harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og omfatter i dag omtrent 2.000 kollegaer i deres 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og udgøres i dag af omtrent 1.000 kollegaer i de 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

stor industristøvsuger jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og udgøres nu af over 2.100 mennesker i de 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og omfatter i dag over 2.000 mennesker i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Du bør ikke gå på kompromis med dit eget helbred, så husk arbejdstøj som fx sikkerhedssko der hjælper dig med henblik på potentielle uheld. Det er smart at have styr på sikkerheden i dit byggeprojekt, specielt såfremt du ikke har professionel assistance.
2Det er vigtigt at have lavet en budgetoversigt for renoveringen, så du har styr på den økonomiske del. Det kan blive forstandigt at notere alle omkostninger, hvorefter man kunne finde frem til eventuelle tilbud på dem én og én.
3Du bør tænke over hvorvidt du selv bør stå for hele projektet, eller du skal få assistance fra en fagmand til områder af byggeprocessen. Forudsat at du benytter assistance fra en fagperson vil det normalt være en god idé at få tilbud fra flere håndværkere.
4Du kan finde et bredt udvalg af vejledninger og videoer på forskellige hjemmesider som kan være en stor hjælp. Ikke mindst YouTube er anvendeligt med overvældende meget nyttig info, særligt ifald du benytter engelske søgeord.
5Der viser sig som regel uventede bump på vejen når det gælder svære opgaver, og på grund af det vurderes det afgørende at der afsættes passende plads i arbejdsplanen, med det formål at man kan føle sig selvsikker på at nå det til den planlagte tid.
6Planlægning viser sig som nøglen til et godt forløb med dit arbejde. Du kunne overveje at nedskrive en effektiv dagsorden, som beskriver hvilke opgaver du vil lave hvornår, og derudover en prioriteringsliste. Det anbefales at være skarp idet du nedskriver oversigten.
7Det bør overvejes at søge assistance til arbejdet, ikke mindst når der er tale om vigtige byggerier. Nogle ting gør krav på mere end en person. Endvidere vil det vise sig hurtigere og mere minderigt at lave arbejdet med andre.
8Det viser sig værdifuldt at du har de relevante materialer indkøbt inden du kaster dig over din byggeproces. Du vil med fordel kunne udfærdige en simpel huskeliste med alt hvad du får brug for, og dernæst eftergå hvert eneste punkt, med øje for at du sikrer dig at du har styr på det.
9Forinden du optager byggeriet kan det vise sig ubeskriveligt centralt med et tilsagn om, at byggeprojektet overhovedet overholder loven. Afhængigt af din bopæl vil der gælde fastsatte regler omkring, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
10Du kan spørge om et bidrag fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det tilbydes hvis byggeriet bidrager positivt til klimaet. At få tilbud om støtte betinger at projektet gør en positiv forskel for klimaet.
11For udendørs byggeprojekter kan vejrsituationen få en betydningsfuld rolle. Derfor skal du hyppigt holde øje med vejrberetningerne når du nærmer dig byggeprocessen, så du undgår at det pludselig starter med at stå ned i stænger absolut lige når du er godt i gang med dit store byggeprojekt.
12Du bør aldrig nogensinde undvære værktøj. Tit kan det vise sig en fordel at du har værktøjet til rådighed forinden du igangsætter byggeprojektet. I øvrigt er det afgørende at indregne udgifterne hertil i budgettet for byggeriet.
Danskernes favorit byggecentre
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er kolossalt beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 23.161 ratings, hvor hele 69 % har givet topkarakter, og alene 8 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er absolut betryggende. Ratingen er baseret på 2.856 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med toprating, og kun 9 % giver den laveste karakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er fantastisk imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvoraf hele 86 % har givet toprating, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ret så godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. Til dato har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, hvilket jo er ekstremt betryggende. Karakteren er baseret på 28.109 anbefalinger, hvor imponerende 76 % har givet topkarakter, og blot 4 % har givet bundkarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsform er smartest?

Størstedelen af online forretninger frembyder i dag flere billige muligheder for levering til stor industristøvsuger. Den mest almindelige er nu om dage at få sendt til en pakkeshop, hvor du så selv henter ordren på et valgfrit tidspunkt. Fragtløsningen er altså vældig nem, og oftest desuden den prisbilligste leveringsform.

Du kan på samme måde planlægge at bestille produkterne til levering til dit hus eller ud på din arbejdsplads. Løsningen bliver uheldigvis en tand dyrere, men ligeledes ret så ligetil ved køb af stor industristøvsuger online. Den billigste form for fragt vil dog utvivlsomt være at hente pakken selv, men dette beroer på at du bor lige ved internet selskabets butikker, fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

Leveringstiden på stor industristøvsuger er jo særdeles vital om vi skal bruge din pakke straks, og med det formål er det selvsagt afgørende at man tjekker det estimerede leveringstidspunkt ved stor industristøvsuger. Masser af forhandlere på nettet – herunder Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – giver billig 1 dags levering på masser af produkter online, men vær opmærksom på at det er påkrævet at handlen gemmenføres tidligere end et nøjagtigt tidspunkt, med hensynstagen til at de har mulighed for at nå at få produktet ud af døren inden logistikpersonalet tager hjem.

Indtil flere internet virksomheder sikrer portofri fragt på stor industristøvsuger online, men typisk er det forudsat at du handler for et fastslået beløb. Derudover skulle man tage den mindst kostelige fragttype, der ofte vil blive at få dem til at køre pakken til en pakkeshop.

En hel del webshops udlover afhentning hvor man køber billig stor industristøvsuger derhjemme men selv henter i butikken. Fx Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Bygma, Davidsen, 10-4, XL-Byg og Bauhaus. Byggekæderne giver fx klik-og-hent på stor industristøvsuger i disse områder:

Valby, Kolding, Brøndby, Nyborg, København, Taastrup, Glostrup, Esbjerg, Værløse, Lillerød, Skive, Charlottenlund, Hobro, Aalborg, Greve, Fredericia, Brabrand, Højbjerg, Holstebro, Nakskov, Randers, Hillerød, Hvidovre, Allerød, Vordingborg, Slagelse, Birkerød, Middelfart, Næstved, Tårnby, Lystrup, Farum, Svendborg, Odder, Odense, Risskov, Haslev, Haderslev, Nørresundby, Tilst, Jyllinge, Brønshøj, Ballerup, Virum, Ikast, Herlev, Struer, Hedensted, Køge, Nærum, Gentofte, Rødovre, Roskilde, Brønderslev, Viborg, Lyngby, Ølstykke, Vallensbæk, Frederiksværk, Helsingør, Solrød Strand, Grenaa, Stenløse, Holbæk, Korsør, Vanløse, Frederiksberg, Aarhus, Rønne, Ringsted, Thisted, Varde, Albertslund, Gladsaxe, Vejle, Åbyhøj, Kokkedal, Hørsholm, Frederikssund, Herning, Søborg, Hedehusene, Kalundborg, Nykøbing Falster, Frederikshavn, Sønderborg, Dragør, Ishøj, Horsens, Skanderborg, Hjørring, Aabenraa, Silkeborg, og Rudersdal, .

Klik-og-hent af stor industristøvsuger er en mulighed i alle regioner af Danmark: Sjælland (Falster, Hovedstaden, Lolland, Nordsjælland, Sydsjælland, Amager, Midtsjælland, Vestsjælland, Østsjælland, Bornholm), Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn) og Jylland (Midtjylland, Sønderjylland, Østjylland, Nordjylland, Sydjylland, Vestjylland, Syddanmark).

Når man ser på data er det klart, at netshoppere tit leder efter bl.a. billig stor industristøvsuger og stor industristøvsuger priser. Foruden dette oplever vi typisk mennesker søge for eksempel stor industristøvsuger tilbud, køb stor industristøvsuger samt stor industristøvsuger online, plus de velkendte byggekæder som 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Silvan, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix og Bauhaus.

Gode priser på stor industristøvsuger

Det er i dag super hensigtsmæssigt for folk at finde tilbud på billige stor industristøvsuger online på forskellige outlets på nettet, og følgelig har en hel del internet forhandlere været tvunget til at tvinge salgspriserne på stor industristøvsuger eftertrykkeligt, og i øvrigt præstere gratis levering.

Derfor kan det immervæk være lønsomt at kontrollere forskellige internet butikker efter tilbud og rabatter på stor industristøvsuger online inden du køber, således at man er garanteret at få den prisbilligste pris. Se ikke blot hos de gængse byggecentre som Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Silvan, Davidsen, Stark, Jem og Fix og Bauhaus.

Man skal blot ikke undervurdere, at ifald en online webshop afsætter billige stor industristøvsuger online for en tilbudspris som anses for usædvanlig overkommelig, så er det mange gange være en varsel om en uoprigtig internet virksomhed. Kortbestillinger er trods alt indbefattet af en vedtægt, som støtter os overfor falske internet varehuse.

Generelt anbefaler vi kortkøb eller mobilbetaling. Som alternativ kan du anvende en afbetalingsordning fra fx ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at dække regningen på stor industristøvsuger over et længere tidsrum. Det tilbydes som regel i specialiserede netshops, men sjældent de velkendte byggecentre som eksempelvis Jem og Fix, Stark, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Davidsen og Bauhaus.

Når vi kigger i søgedata fremstår det tydeligt, at folk typisk søger efter fx køb stor industristøvsuger og stor industristøvsuger online. Foruden dette oplever vi tit netshoppere søge efter bl.a. stor industristøvsuger tilbud, billig stor industristøvsuger og stor industristøvsuger priser.

Undersøg andre menneskers meninger

Trustpilot frembyder i højeste grad passende løsninger til at bese flere eksisterende forbrugeres reflektioner og derfor er det at foretrække, at du tjekker netshoppens vurderinger forud for at du bestiller billige stor industristøvsuger online.

Facebook fører til også tilpas stabile metoder til at få indblik i internet webshoppens troværdighed. Tilmed ses en del internet foretagender hvor man kan forfatte en anmeldelse af virksomhedens service, som på samme måde bør benyttes til vurdering af tilfredsheden hos kunderne.

Inden folk køber billige stor industristøvsuger online på en e-butik kan man uden tvivl løbe igennem netshoppens regler, men det er almindeligvis ikke super interessant, særligt hos de udbredte byggemarkeder som Davidsen, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg og Silvan.

Et nemmere alternativ kunne måske være at kontrollere om online butikken er e-mærket, som længe har været et bevis på at netshoppen adlyder de danske love, tillige med at internet butikken ofte vurderes af jurister der kender bestemmelserne på området.

Desuden får du mulighed for at få bistand, for så vidt du skulle få problemer som følge af din bestilling af stor industristøvsuger. Desuden kan det være til hjælp at kunden er påpasselig med de mest basale betingelser der har indvirkning på købet af stor industristøvsuger online, f.eks. hvilken bytteret internet webshoppen anvender.

I den relation er det også relevant, at man når som helst gemmer sin kvittering, så man til enhver tid vil kunne vidne om sit køb af stor industristøvsuger, ligegyldig om man har bestilt hos Stark, 10-4, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg eller Bygma.

Inger P gav 5 stjerner

Rigtig god service

Hans A gav 4 stjerner

Rigtig god service

Henrik gav 5 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

Inge Larsen gav 5 stjerner

Bestilte online

9 tips til internetshopping
1Vi tilråder at granske hvorvidt e-forretningen er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det bør være en erklæring om at e-firmaet forstår de danske regler, tillige med at internet forretningen undertiden revideres af specialister der forstår bestemmelserne på området. Forinden folk køber billige stor industristøvsuger i en e-butik behøver man utvivlsomt tyde virksomhedens handelsvilkår.
2Før nogen køber billige stor industristøvsuger på en e-forretning kan de de facto have øje for deres forretningsaftale, det er dog normalt ikke særlig morsomt. Ligeså tilråder vi at køberen er sat ind i de væsentligste forhold der har indvirkning på købet af billige stor industristøvsuger online, f.eks. hvilken ombytningsret netshoppen tilsikrer.
3En række outlets på nettet udlover nu til dags et bredt udvalg af billige fragtformer til stor industristøvsuger. En der er meget almindelig er nu om stunder at afsende til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente de købte varer lige når det passer dig. Fragtmuligheden er jo virkelig gnidningsløs, samt oftest desuden den mest prisbevidste leveringsform.
4Det er jo meget hensigtsmæssigt for almindelige dødelige at sammenligne priser online på billige stor industristøvsuger fra forskellige forretninger på nettet, og på grund af dette yder masser af internet foretagender portofri levering. Det kan ikke desto mindre blive nyttigt at kontrollere forskellige internet foretagender efter billige priser før du bestiller, så du er skudsikker på at skaffe sig den skarpeste pris.
5Generelt foreslår vi handler med kort eller MobilePay. Kortbestillinger er omfattet af et regulativ, som beskytter dig overfor uoprigtige internet outlets. Som en alternativ mulighed burde du bruge en afdragsordning som eksempelvis ViaBill, hvis du har til hensigt at afdrage betalingen af flere omgange.
6Den mest letkøbte løsning til levering er uden tvivl at du selv henter ordren, hvilket betinges af at du er nærved netbutikkens lager. Den fragtmetode er naturligvis usædvanlig vital når du skal bruge stor industristøvsuger om et øjeblik. Alternativt så yder indtil flere e-firmaer fragt uden gebyr, men oftest gælder det kun hvis du bestiller for en bestemt pris.
7Indtil flere forhandlere på nettet byder på portofri fragt på stor industristøvsuger, men i mange tilfælde forudsætter det at du køber for et fastsat beløb. Alternativt må man udvælge den mest billige type af levering, som ofte vil være at få leveret dine produkter til en pakkeshop. Fragtformen bliver tit endvidere virkelig hensigtsmæssig. Den mest letkøbte form for levering kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne.
8Leveringstidspunktet er naturligvis virkelig vital om du har brug for produkterne omgående, så i det øjemed er det selvfølgelig essentielt at vi kigger nærmere på tidshorisonten for levering ved stor industristøvsuger. Adskillige online selskaber udlover billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af shoppens varenumre, men glem ikke at det antager at ordren aflægges tidligere end et fast klokkeslæt.
9Trustpilot fører til fuldkommen udmærkede chancer for at eftersøge en stor portion eksisterende køberes kritik og derved anbefaler vi, at du efterforsker internet shoppens kritik før du køber billige stor industristøvsuger online. Facebook fremskaffer ligeledes altid fremragende metoder til at få kendskab til internet shoppens kundetilfredshed.