Grensaks PLUS-600
499 kr.
Mere info
Grensaks professional aluminium Grunda
535 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft m/armbolt, SK5
218 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft m/armbolt, SK5
281 kr.
Mere info
Grensaks PLUS-800
599 kr.
Mere info
Grensaks Profossionel 2 Grunda
299 kr.
Mere info
Grensav med teleskop
349 kr.
Mere info
Grensav foldbar
60 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft - SK5 skær
218 kr.
Mere info
Grensaks Profossionel 4 Grunda
299 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft
169 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft - SK5 skær
281 kr.
Mere info
Gardena Comfort Græssaks - 08733-20
143 kr.
Mere info
Gardena Comfort Grensaks 500BL - 08770-20
290 kr.
Mere info
Grensav til teleskop håndtag GROUW 97733
179 kr.
Mere info
Fiskars Lille Hobby Grensaks - 1002104
329 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft m/armbolt, SK5 Kreator KRTGR4024
288 kr.
Mere info
Felco 200A-60 - Grensaks
799 kr.
Mere info
Fiskars Lille Hobby Grensaks - 1001556
299 kr.
Mere info
Fiskars Stor Grensaks 70cm
430 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft med armbolt, SK5 Kreator KRTGR4014
223 kr.
Mere info
Ørnenæb med teleskop og sideskær GROUW 97523
299 kr.
Mere info
Felco 220 - Grensaks 80 cm
1.299 kr.
Mere info
Fiskars Lille Grensaks 40 Cm
200 kr.
Mere info
Gardena Comfort Græssaks - 08735-30
242 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft - SK5 skær Kreator KRTGR4023
288 kr.
Mere info
Ørnenæb med teleskop og modskær GROUW 97522
249 kr.
Mere info
Gardena Comfort Græssaks - 08734-30
169 kr.
Mere info
Ørnenæb med gear og sideskær GROUW 97521
176 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft - SK5 skær Kreator KRTGR4013
223 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du har brug for byggematerialerne hurtigt eller blot vil blive fri for fragtgebyret, så kan du overveje at køre materialerne på eget initiativ. Det er specielt muligt i de gængse byggemarkeder.
Nogle byggemarkeder fremviser et stort udvalg af varer, imens andre er specialiserede i en bestemt varetype. Du skal gennemtænke hvorvidt det er essentielt for dig at have mange varegrupper at vælge i blandt, foruden bare stor grensaks.
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du undgår udfordringer med eksempelvis returret. Derfor skal man læse byggemarkedets handelsbetingelser.
For de fleste er et byggeprojekt lig med talrige spørgsmål. Hermed er det en fordel at shoppe hos et online byggemarked, som tilbyder sparring og vejledning omkring stor grensaks.
Du vil finde forskellighed i priserne på billige stor grensaks alt efter hvor du handler online. En del har fokus på gode priser, hvorimod øvrige giver faglig sparring. Du må overveje hvad du vurderer er vigtigst.
Det er selvfølgelig utrolig vigtigt at se, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Hvis ikke må du vælge et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder har butikker nær dig, og derfor har du valget om at handle online og køre materialerne på eget initiativ. På grund af det har du mulighed for at undvære fragtomkostningen, og samtidig have varerne hurtigere.
De store byggekæder er folkekære og anerkendte butikker, hvilket kan give øget sikkerhed til dig som køber online. Det er noget nogle vil se en fordel i.
De store byggecentre udbyder varer fra forskellige nichebutikker, så du kan handle fra et stort sortiment af stor grensaks online.

Nichewebshop

Majoriteten af nichebutikker har en dyb forståelse for de produkter de sælger online, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Derfor vil du modtage ekstra anvendelig vejledning fra medarbejdere med specialistviden i lige præcis stor grensaks.
Flertallet af nichebutikker på nettet producerer selv produkterne som du kan købe i byggemarkederne. Når du køber direkte hos de nichefokuserede netbutikker online kan du få lavere priser.
Størstedelen af nichefokuserede netbutikker er mindre virksomheder, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, eventuelt endda lokalt fra dit område. Disse bidrager du til idet du handler stor grensaks online hos dem.
De største byggekæder i Danmark

Johannes Fog kom frem i 1920, og beskæftiger i dag ca. 500 ansatte i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

stor grensaks bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 mennesker i deres 17 butikker. Bauhaus fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

stor grensaks silvan

Silvan startede i 1968, og omfatter i dag omtrent 1.000 personer i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

stor grensaks harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og udgøres nu af omtrent 2.000 mennesker i de 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

stor grensaks jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og omfatter i dag omtrent 2.100 medarbejdere i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på billige priser til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og beskæftiger nu omtrent 2.300 personer i forretningens 56 varehuse. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og omfatter i dag over 2.000 personer i de 72 butikker. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 mennesker i firmaets 104 butikker. XL-Byg fokuserer på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og lønner i dag cirka 100 ansatte i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 har fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og udgøres nu af i omegn af 1.000 medarbejdere i selskabets 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Forinden du indleder dit byggeprojekt må det være ganske essentielt at du sikrer dig, at byggeriet er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der gælde mange regler omkring, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
2Du vil ikke på noget tidspunkt gå ned på grej. Jævnligt kan det vise sig meningsfuldt at have det til disposition forinden du indleder byggeriet. Det er desuden fordelagtigt at medtage de her udgiftsposter i regnskabet for byggeprojektet.
3Godt forarbejde bliver metoden til et uproblematisk forløb med dit byggeprojekt. Du skal nedskrive en effektiv strategi, som viser hvilke arbejdsopgaver der laves hvornår, og en tilhørende prioriteringsliste. Det anbefales at være skarp når du nedskriver strategien.
4Glem ikke at du kan indhente offentligt tilskud til byggeprojekter. Det fås ifald ombygningen hjælper miljøet. Den økonomiske støtte betinges altså af at projektet har en positiv indvirkning på planeten.
5Det bør overvejes om du magter at klare det hele selv, eller du hellere skal købe hjælp fra en fagperson til dele af arbejdet. Ifald du vil benytte hjælp fra en fagperson er det fordelagtigt at få en pris fra diverse leverandører.
6Det kan vise sig at være essentielt at have et budget for optimeringen, så man føler sig i kontrol med omkostningerne. Det er økonomisk at notere samtlige poster, og herefter gennemgå ens udgift ved dem alle sammen.
7Måske kan det blive meningsfuldt at have de påkrævede bygningsmaterialer disponible forinden du igangsætter byggeriet. Du får god gavn af at nedskrive en simpel huskeliste med alt hvad der bliver brug for, og så gennemgå listen, med øje for at du sikrer dig at du har det hele.
8Der ligger vældig mange instruktioner og videoer på diverse hjemmesider hvorfra du kan få gode råd. Særligt YouTube kan hjælpe med enormt meget udbytterig info, specielt hvis du leder på engelsk.
9Der viser sig ofte utidige bump på vejen i forbindelse med store byggeprojekter, og følgelig er det essentielt at der er afsat nok tid i tidsplanen, som er vigtigt for at man er selvsikker på at nå det inden ens deadline.
10Du skal ikke forsømme din sikkerhed, så glem ikke sikkerhedstøj herunder sko og hjelm som sikring med henblik på eventuelle uheld. Det er fornuftigt med fokus på dit velbefindende i arbejdet, ikke mindst hvis du ikke skaffer eksperthjælp.
11Det kan være en god idé at sikre sig hjælp til projektet, i særdeleshed hvis det er større byggeopgaver. Krævende opgaver bør udføres af flere folk. Endvidere bør det være hurtigere og mere interessant at lave arbejdet med andre.
12For byggeprojekter udenfor kan vejret få meget at sige. Således må du regelmæssigt se vejrberetningerne i de dage der er op til arbejdets start, så det ikke med et brag begynder at vælte ned når du lige er ved at færdiggøre det vigtige projekt.
Danskernes favorit byggecentre
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, hvilket naturligvis er hamrende betryggende. Scoren er regnet ud fra 28.109 ratings, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 4 % har givet 1 stjerne. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som vel at mærke er ekstremt beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og kun 8 % giver den laveste karakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket jo er usædvanligt imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 anmeldelser, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % giver dumpekarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er absolut beundringsværdigt. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 84 % giver topkarakter, og blot 2 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er yderst beundringsværdigt. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvor hele 59 % har givet maksimum point, og blot 9 % giver 1 stjerne. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Hvilken fragtløsning skal jeg vælge?

En stor portion e-butikker tildeler nu om dage en lang række forskellige billige metoder til levering til stor grensaks. En favorit er på nuværende tidspunkt pakkeshoppen, hvor du selv kan hente dine nye varer når det passer ind i din kalender. Fragtløsningen er nemlig rigtig simpel, samt mange gange desuden den mest letkøbte fragtform.

Du burde lige så vel prøve at få varerne bragt til din lejlighed eller til adressen hvor du arbejder. Fragtmetoden bliver oftest en anelse mere omkostningsfuld, men ligeledes usædvanlig enkel med stor grensaks online. Den billigste fragtmetode er unægtelig at hente varerne selv, men den løsning er betinget af at du er med kort afstand til e-firmaets byggecenter, fx Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringshastigheden på stor grensaks er jo ualmindeligt udslagsgivende i tilfælde af at vi mangler pakken omgående, så derfor er det sandelig fornuftigt at man checker den anslåede leveringstid på stor grensaks. En stor portion internet selskaber – eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – yder billig dag-til-dag levering på massevis af varenumre online, hvilket antager at du når at bestille tidligere end et fastsat tidspunkt, så at de har mulighed for at nå at få bestillingen ud af døren forinden logistikpersonalet har fri.

Indtil flere e-handler i Danmark lover gratis fragt på stor grensaks online, men for det meste gælder det kun hvis der bestilles for en bestemt pris. Alternativt skal man tage den mest betalelige fragtmulighed, der i de fleste tilfælde vil blive at få dem til at køre varerne til et udleveringssted.

En hel del byggemarkedskæder giver afhentning hvor du køber billig stor grensaks online men afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Stark, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg og 10-4. Byggekæderne tilbyder eksempelvis klik-og-hent på stor grensaks i disse områder:

Hillerød, Brønshøj, Ballerup, Brønderslev, Roskilde, Frederiksværk, Varde, Odense, Aalborg, Skanderborg, Nyborg, Albertslund, Herning, Dragør, Charlottenlund, Frederikssund, Haderslev, Ikast, Stenløse, Hedehusene, Lystrup, Hedensted, Brabrand, Aarhus, Holstebro, Herlev, Gladsaxe, Silkeborg, Farum, Slagelse, Frederikshavn, Nørresundby, Åbyhøj, Nakskov, Hobro, Valby, Vanløse, Frederiksberg, Nykøbing Falster, Thisted, Tårnby, Rødovre, Greve, Struer, Vallensbæk, Taastrup, København, Horsens, Hjørring, Grenaa, Højbjerg, Glostrup, Vordingborg, Risskov, Esbjerg, Allerød, Korsør, Randers, Søborg, Holbæk, Ringsted, Køge, Lyngby, Rønne, Hvidovre, Gentofte, Sønderborg, Rudersdal, Værløse, Fredericia, Lillerød, Haslev, Tilst, Aabenraa, Kokkedal, Odder, Middelfart, Birkerød, Kalundborg, Næstved, Ølstykke, Virum, Ishøj, Jyllinge, Nærum, Kolding, Solrød Strand, Vejle, Helsingør, Hørsholm, Skive, Brøndby, Viborg, og Svendborg, .

Klik-og-hent ift. stor grensaks er tilgængeligt i de fleste dele af landet: Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn), Jylland (Sydjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland, Nordjylland, Østjylland) og Sjælland (Bornholm, Lolland, Midtsjælland, Amager, Falster, Østsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland).

Når vi kigger i tendenserne er det markant, at online shoppere jævnligt leder efter eksempelvis billig stor grensaks og stor grensaks priser. Vi ser derudover ofte folk lede efter eksempelvis køb stor grensaks, stor grensaks online samt stor grensaks tilbud, foruden de udbredte byggekæder som Stark, Silvan, Bygma, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Find den bedste pris på stor grensaks

Det er jo efterhånden vældig smart for almindelige mennesker at finde frem til tilbud på billige stor grensaks online på tværs af internet handler, og til gengæld har adskillige internet shops set sig nødsaget til at tvinge prisniveauet på stor grensaks kolossalt, og derudover tilbyde gebyrfri levering.

Til gengæld kan det trods alt vise sig nyttigt at eftergå visse internet webshops efter udsalg og tilbud på stor grensaks online inden du gennemfører din handel, så man er garanteret at skaffe sig den mest attraktive pris. Kig ikke blot hos de velkendte byggekæder som Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Stark, Bygma og XL-Byg.

Man må trods alt ikke overse, at hvis en butik frembyder billige stor grensaks online for en pris som anses for uendeligt tiltalende, så bør det ofte være et signal om en svindel netbutik. Kortbestillinger er heldigvis omfavnet af et lovbud, som garanterer dig imod fup e-shops.

Vi anbefaler køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kunne du overveje en afbetalingsordning fra fx ViaBill, når du har i sinde at finansiere prisen på stor grensaks af flere omgange. Det fås typisk i specialiserede webshops, men sjældent de gængse byggecentre som eksempelvis Jem og Fix, Bygma, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus og Silvan.

Ved kig i søgedata fremstår det tydeligt, at internetbrugere jævnligt søger bl.a. stor grensaks tilbud og stor grensaks online. Foruden dette oplever man tit netshoppere søge bl.a. billig stor grensaks, stor grensaks priser samt køb stor grensaks.

Undersøg tidligere brugeres anbefalinger

Trustpilot giver dig de facto gavnlige chancer for at gennemrode flere forhenværende kunders evalueringer og derfor er det en hjælp, at du vurderer e-forretningens kritik forud for at du lægger din bestilling på billige stor grensaks online.

Facebook præsterer derudover en række udmærkede metoder til at få en idé om internet forhandlerens popularitet. I øvrigt er der endda e-handler som tilbyder kunderne at udforme en bedømmelse af deres købsoplevelse, hvilket på samme måde må benyttes til at danne dig et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Forud for at nogen handler billige stor grensaks online i en webshop burde de altid få overblik over e-butikkens handelsbetingelser, det er dog ofte et omfattende arbejde, især med de store byggecentre som Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Stark, XL-Byg, Silvan og 10-4.

Et alternativt forslag kunne være at granske om online virksomheden er tilsluttet e-mærket, fordi det ofte er en indikation om at internet selskabet opfylder de opstillede regler, og at virksomheden rutinemæssigt monitoreres af fagfolk som mestrer lovene på området.

Dette er en god mulighed for bistand, når du skulle få problemstillinger i processen med din ordre på stor grensaks. Ligeledes rekommanderer vi at du er omhyggelig omkring de primære vedtægter der influerer på bestillingen af stor grensaks online, som for eksempel hvilken returneringsret netshoppen anvender.

I den forbindelse er det ydermere vigtigt, at man stadigvæk bibeholder ens faktura e-mail, således man i fremtiden vil kunne eftervise købet af stor grensaks, hvad end man har handlet fra Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Bauhaus, Davidsen eller Stark.

Karen V gav 5 stjerner

I gør det super godt

Anne R gav 4 stjerner

Fin omgående levering

Jesper Knudsen gav 5 stjerner

Super hurtig levering

Marianne Hansen gav 5 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

9 gode råd til indkøb via nettet
1Det er jo efterhånden i høj grad simpelt for alle og enhver at finde frem til de bedste priser online på billige stor grensaks hos flere forretninger på nettet, og altså præsterer utallige online butikker levering uden beregning. Trods dette kan det immervæk vise sig nyttigt at kontrollere nogle få online virksomheder efter rabat og tilbud forud for at du gennemfører dit køb, sådan at man ikke er i tvivl om at modtage den laveste pris.
2En hel del online forretninger tilbyder fragt uden beregning på stor grensaks, men ofte er det forudsat at man indkøber for et præcist beløb. Derudover bør man udse dig den mest billige leveringsudgave, hvilket i mange tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at køre pakken til en pakkeshop. Fragttypen er typisk samtidig ret så hensigtsmæssig. Den billigste mulighed for levering er dog selv at hente varerne.
3Den billigste form for levering vil i de fleste tilfælde være at hente varerne selv, hvilket dog beroer på at du lever med kort afstand til netshoppens bopæl. Den leveringsmodel er usædvanlig vital om vi har behov for stor grensaks inden for få dage. Alternativt så yder enkelte online selskaber levering uden beregning, men i mange tilfælde påkræves det at du bestiller for en bestemt pris.
4Fragtperioden er selvfølgelig ultra relevant såfremt man skal bruge dine nye varer inden for kort tid, så af den grund er det nemlig passende at du tjekker det forventede leveringstidspunkt på stor grensaks. En masse online webshops stiller udsigt til billig levering på næstkommende hverdag på masser af varenumre, men husk at det står og falder med at ordren aflægges forinden et fast klokkeslæt.
5Vi slår generelt et slag for kortkøb eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er omsluttet af en foranstaltning, hvilket dækker dig imod falske internet forhandlere. Som en alternativ mulighed kan du vælge en afdragsordning fra f.eks. ViaBill, hvis du ser en fordel i at dække prisen over en længere periode.
6Trustpilot frembringer helt stabile chancer for at granske en lang række andre forbrugeres oplevelser og derfor anbefaler vi, at du læser online firmaets kritik forud for at du shopper billige stor grensaks online. Facebook præsterer også de facto gode chancer for at få indtryk af e-handlens kundetilfredshed.
7Vi tilråder generelt at tjekke om online forhandleren er medlem af e-mærket, grundet at det er en sikring om at webshoppen imødekommer dansk lovgivning, samt at forretningen en gang i mellem gennemses af jurister der er indført i retningslinjerne. Inden folk bestiller billige stor grensaks på en internet butik behøver de de facto læse butikkens vilkår.
8Før folk shopper billige stor grensaks hos en webshop bør de for at være på den sikre side gennemse butikkens regler, dog er det for det meste et omfattende arbejde. For øvrigt er det klogt at du er vaks omkring de fundamentale vedtægter der spiller ind i forbindelse med shopping af billige stor grensaks online, som fx hvilken bytteret webbutikken garanterer.
9Flere webbutikker i Danmark udlover nu om dage en række forskellige billige leveringstyper til stor grensaks. Den mest almindelige er for øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, og så henter du bare de bestilte produkter præcis når det passer dig. Fragtformen er jo meget hensigtsmæssig, samt mange gange derudover den mest letkøbte leveringsmodel.