Brændekløver 5 ton ZI-HS5TN Zipper
2.522 kr.
Mere info
ZI-HS22EZ Vertikal Brændekløver Zipper 22 ton
18.741 kr.
Mere info
Texas Power Split 820V - 230V - Brændekløver
5.499 kr.
Mere info
Texas 4-delt kløverhoved for Power Split 620 til brændekløver
299 kr.
Mere info
Ryobi Brændekløver RLS4A
3.148 kr.
Mere info
Klargøring af 26T Brændekløver
1.149 kr.
Mere info
Texas Power Split 830V - 380V - Brændekløver
5.499 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er gør-det-selv projekter lig med adskillige spørgsmål. Hermed bør du overveje at købe fra en netbutik, hvor du har mulighed for at få hjælp til valg af stor brændekløver.
Ifald du skal bruge produkterne nu og her eller bare ønsker at undvære fragten, så kunne du tænke over at hente produkterne selv. Det er i særdeleshed en mulighed ved de store byggecentre.
Flere byggemarkeder udbyder et enormt sortiment af produkter, hvorimod andre specialiserer sig i en enkelt type af vare. Du skal reflektere over om det er vigtigt for dig at du har mange forskellige grupper af varer at vælge i mellem, foruden bare stor brændekløver.
Det er naturligvis ekstremt afgørende at vide, om det produkt du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Hvis ikke bør du overveje at kigge hos de andre.
Du vil finde ulighed i prisniveauet på billige stor brændekløver fra byggemarked til byggemarked. Nogle har gode tilbud, hvorimod øvrige vil have faglig sparring. Du må bestemme hvad du vurderer er vigtigst.
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du undgår problemer med for eksempel returnering. Derfor skal man undersøge butikkens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre forhandler produkter fra en lang række forskellige nicheshops, hvorfor du kan handle fra et bredt udvalg af stor brændekløver online.
De velkendte byggekæder er tilgængelige overalt i landet, og pga. det har de fleste chancen for at bestille online og hente produkterne på egen hånd. Derigennem har man valget om at undvære fragten, og tilmed få fat i produkterne på kortere tid.
De store byggekæder er folkekære og anerkendte firmaer, som medvirker til øget troværdighed til dig der shopper online. Dette kan du se en fordel i.

Nichewebshop

Størsteparten af nichefokuserede webshops er små virksomheder, der oftest har danske ejere, gerne tilmed lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at hjælpe idet du bestiller stor brændekløver online hos dem.
En masse nichefokuserede webshops er producenter af de produkterne der forhandles i de store byggecentre. Når du køber direkte fra nichebutikkerne online kan du muligvis få et ekstra godt tilbud.
Størstedelen af specialiserede netbutikker er ekstremt passionerede omkring det produktudvalg de har online, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Pga. dette får du formentlig en høj grad af kyndig vejledning fra medarbejdere som er eksperter i netop stor brændekløver.
De 10 største byggemarkeder
stor brændekløver bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og udgøres i dag af mere end 1.000 medarbejdere i forretningens 17 butikker. Bauhaus sætter ind på gode tilbud til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og omfatter i dag i omegn af 2.000 medarbejdere i selskabets 72 byggecentre. Stark sætter ind på salg til professionelle, og afsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 ansatte i selskabets 104 varehuse. XL-Byg sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

stor brændekløver harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 ansatte i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

stor brændekløver jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og omfatter i dag mere end 2.100 ansatte i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og lønner i dag i omegn af 100 kollegaer i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 har fokus på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

stor brændekløver silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og omfatter i dag flere end 1.000 ansatte i kædens 41 varehuse. Silvan har fokus på salg til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og lønner i dag over 500 mennesker i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 medarbejdere i selskabets 9 varehuse. Davidsen fokuserer på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og omfatter i dag i omegn af 2.300 kollegaer i kædens 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1For projekter udendørs kan vejrsituationen få meget at sige. Af den grund skal du ofte tage et kig på prognosen for vejret i forbindelse med projektets begyndelse, så du slipper for at det ganske ubelejeligt går i gang med at stå ned i stænger bedst som du er gået i gang med dit ellers velplanlagte projekt.
2I god tid inden at du optager arbejdet må det være ekstremt meningsfuldt at være sikker på, at det du vil lave overholder loven. Afhængigt af din boligtype vil der vise sig diverse regler omkring, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
3Godt forarbejde viser sig som kilden til at nå problemfrit i mål med din byggeproces. Du bør overveje at udarbejde en velovervejet dagsorden, der dikterer hvilke opgaver du vil lave hvornår, og som ligeledes indeholder en numerisk orden. Husk at være konkret idet du sammensætter køreplanen.
4Du bør unden ingen omstændigheder nedprioritere dit eget ve og vel, så glem ikke sikkerhedstøj som fx sikkerhedshjelm som sikrer dig mod potentielle risici. Det er fornuftigt at du husker din sikkerhed i dit byggeprojekt, specielt når du ikke får assistance fra en fagperson.
5Der viser sig ofte uforudsete problematikker i tilfælde med svære opgaver, og på grund af det kan det være afgørende at der afsættes rimelig tid i planen, som gør at man kan føle sig overbevist om at kunne få det færdiggjort.
6Du bør overveje om du selv skal stå for hele projektet, eller du kan have fordel af at skaffe hjælp fra en ekspert til noget af byggeriet. Ifald du ønsker professionel hjælp kunne det godt betale sig at tage imod en pris fra forskellige foretagender.
7Det er betydningsfuldt at udfærdige et budget for projektet, så du har styr på penge-delen af det. Det kan blive økonomisk at dokumentere hver eneste udgiftspost, og efterfølgende nedskrive ens udgift ved dem alle sammen.
8Muligvis vil det vise sig vigtigt at have de fornødne materialer indkøbt inden du igangsætter din byggeproces. Du vil med fordel kunne sammensætte en punktforms liste som indeholder de materialer du har brug for, og bagefter gennemløbe materialerne, med øje for at du kan føle dig sikker på at alt er klar.
9Der kan findes mange guides og videoer online hvorfra du kan få gratis hjælp. Især YouTube giver dig adgang til ekstremt meget konstruktiv info, især såfremt man bruger engelske søgeord.
10Man kan indhente offentlig støtte til renoveringer. Det kan man få når ombygningen er CO2-besparende. Modtagelsen af tilskud kræver dermed at projektet har en positiv indvirkning på planeten.
11Det kan vise sig nyttigt at søge en hjælpende hånd til byggearbejdet, især når det kommer til krævende byggeprojekter. Store byggeprojekter stiller krav om mere end en person. Samtidig vil det vise sig mere produktivt og mere interessant at udføre arbejdet med andre.
12Du skal på ingen måde gå ned på værktøj. I mange tilfælde vil det være vigtigt at du har værktøjet tilgængeligt akkurat som du begynder på byggeriet. Glem ikke at indregne de her udgifter i budgettet for byggeriet.
De højest bedømte byggeshops
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket i særdeleshed er ekstremt flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvoraf imponerende 59 % giver den bedste karakter, og alene 9 % har givet bundkarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som klart er yderst overlegent. Vurderingen grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvor hele 76 % har givet den bedste karakter, og bare 4 % kvitterer med den laveste karakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er kolossalt godt arbejde. Karakteren grundlægges af 11.467 ratings, hvor ikke mindre end 86 % giver toprating, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er ekstremt betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 ratings, hvor intet mindre end 84 % har givet toprating, og alene 2 % giver 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er yderst imponerende. Ratingen er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvoraf imponerende 69 % har givet toprating, og kun 8 % giver 1 stjerne. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Hvilken leveringsløsning skal jeg vælge?

En del webbutikker i Danmark foreslår efterhånden et bredt udvalg af billige fragtløsninger til stor brændekløver. En sikker vinder er p.t. at få leveret til et udleveringssted, hvor du selv kan afhente dine nye produkter når det passer dig bedst. Metoden er nemlig super uproblematisk, og typisk også den mest prisbevidste type af levering.

Du kunne lige så vel afveje for og imod at vælge afsending til din adresse eller ud på din arbejdsplads. Leveringsformen viser sig undertiden lidt mere pebret, men omvendt i høj grad fleksibel med stor brændekløver online. Den mest billige løsning kan ikke modsiges at være selv at hente varerne, hvilket dog kræver at du befinder dig i nærheden af e-forhandlerens butikker, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på stor brændekløver er naturligvis ultra bestemmende hvis vi mangler pakken med det samme, og i det øjemed er det jo essentielt at vi ser nærmere på tidshorisonten for levering ved stor brændekløver. En masse online webshops – for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – præsterer billig levering efter en enkelt hverdag på en række af deres produkter online, som dog nødvendiggør at ordren laves før et fastslået klokkeslæt, med det formål at de kan nå at få pakken på posthuset inden pakkemedarbejderne får fri.

Flere online butikker byder på portofri levering på stor brændekløver online, men i de fleste tilfælde er det under betingelse af at du indkøber for en konkret pris. Ellers skal man beslutte sig for den billigste fragttype, hvilket mange gange er at få kørt dine varer til et afhentningssted.

En lang række netbutikker frembyder klik-og-hent hvor du bestiller billig stor brændekløver hjemmefra men selv henter i byggecenteret. Fx 10-4, Davidsen, Stark, Silvan, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og XL-Byg. Byggecentrene yder fx afhentning af stor brændekløver i følgende områder:

Albertslund, Hjørring, Hvidovre, Middelfart, Næstved, Gentofte, Tårnby, Nakskov, Farum, Esbjerg, Skive, Jyllinge, Silkeborg, Aabenraa, Hobro, Ishøj, Gladsaxe, Frederiksberg, Odense, Værløse, Roskilde, Stenløse, Hillerød, Glostrup, Ringsted, Holbæk, Nykøbing Falster, Thisted, Nørresundby, Varde, Haslev, Kolding, Vallensbæk, Herning, Vejle, Ballerup, Brabrand, Grenaa, Frederikssund, Brøndby, Brønderslev, Slagelse, Åbyhøj, Frederikshavn, Nærum, Lyngby, Tilst, Vanløse, Randers, Haderslev, Dragør, Allerød, Højbjerg, Sønderborg, Hørsholm, Ølstykke, Køge, Aalborg, Rudersdal, Hedensted, Charlottenlund, Struer, Svendborg, Birkerød, Risskov, Ikast, Rødovre, Horsens, København, Virum, Aarhus, Vordingborg, Hedehusene, Korsør, Valby, Lillerød, Frederiksværk, Lystrup, Taastrup, Solrød Strand, Herlev, Odder, Nyborg, Holstebro, Rønne, Helsingør, Skanderborg, Søborg, Kalundborg, Viborg, Kokkedal, Fredericia, Greve, og Brønshøj, .

Klik-og-hent for stor brændekløver er tilgængeligt i alle regioner af Danmark: Jylland (Østjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland, Nordjylland, Sydjylland), Sjælland (Midtsjælland, Amager, Lolland, Østsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Hovedstaden, Falster) og Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn).

Ved kig i søgedata er det markant, at netshoppere ofte kigger efter for eksempel billig stor brændekløver og stor brændekløver priser. Foruden dette oplever man typisk mennesker søge efter bl.a. stor brændekløver online, stor brændekløver tilbud og køb stor brændekløver, plus de udbredte byggecentre som Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Stark og Bauhaus.

Bedste tilbud på stor brændekløver

Det er jo efterhånden ret så fremkommeligt for alle og enhver at vurdere prisniveauet på billige stor brændekløver online hos forskellige internet forhandlere i Danmark, og med det motiv har en lang række internet foretagender været presset til at at formindske salgspriserne på stor brændekløver drastisk, og derudover sikre gebyrfri levering.

Dog kan det alligevel være lukrativt at prøve en række internet forhandlere efter billige priser på stor brændekløver online inden du placerer ordren, sådan at du er sikker på at indhente den mest attraktive pris. Kig ikke kun på de store byggecentre som Stark, Bygma, Davidsen, Silvan, XL-Byg, 10-4, Bauhaus og Harald Nyborg.

Man skal trods alt være årvågen med, at i tilfælde af at en internet virksomhed afsætter billige stor brændekløver online til en pris som anses for ekstraordinært fremragende, så kunne det undertiden være et karakteristika der viser en uoprigtig butik. Betalinger med kort er dog omfattet af et lovbud, der dækker en imod uægte internet foretagender.

Vi anbefaler køb med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed bør du vælge en billig afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, når du har til hensigt at afbetale beløbet til stor brændekløver over flere uger. Dette fås normalt hos online nichebutikker, i modsætning til de velkendte byggemarkeder som eksempelvis Silvan, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Stark, XL-Byg, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Når vi kigger i statistikkerne fremstår det klart, at mennesker mange gange leder efter fx køb stor brændekløver og billig stor brændekløver. Foruden dette oplever man som regel mennesker lede efter for eksempel stor brændekløver online, stor brændekløver priser og stor brændekløver tilbud.

Analyser eksisterende kunders anbefalinger

Trustpilot byder på en lang række fine muligheder for at gennemrode ganske mange forhenværende brugeres oplevelser og på grund af dette er det fornuftigt, at du efterforsker e-forhandlerens ratings inden du færdiggør din shopping med billige stor brændekløver online.

Facebook frembyder tilsvarende forholdsvis passelige metoder til at få kendskab til online forhandlerens pålidelighed. Derudover ser vi mange internet outlets hvor det er muligt at offentliggøre en kritik af deres købsoplevelse, som tilmed burde bruges til at afveje kundetilfredsheden.

Før nogen køber billige stor brændekløver online på en e-handler kunne man i princippet gøre sig bekendt med indholdet af dens regler, dog er det typisk ikke super interessant, især ved de velkendte byggemarkeder som 10-4, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Bygma, Stark, XL-Byg, Bauhaus og Harald Nyborg.

En anden valgmulighed kunne måske være at se hvorvidt e-shoppen er medlem af e-mærket, som typisk er en indikator for at online firmaet efterkommer den officielle danske lovgivning, tillige med at online virksomheden rutinemæssigt tilses af fagmænd der forstår reglerne.

Dette er en god chance for bistand, såfremt du oplever vanskeligheder med din ordre på stor brændekløver. Ligeså er det klogt at køberen er vaks omkring de mest vedkommende forhold i forbindelse med købet af stor brændekløver online, eksempelvis den byttepolitik virksomheden benytter.

I relation til det er det tillige essesentielt, at man stadig sikrer ens faktura e-mail, så man til enhver tid vil kunne vidne om bestillingen af stor brændekløver, ligegyldig om man køber fra Stark, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Lars Andersen gav 5 stjerner

Handlet meget og handler stadig

Susanne gav 4 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

Christian Jørgensen gav 5 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

Anne L gav 5 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

9 gode råd til køb på nettet
1Generelt anbefaler vi at undersøge hvorvidt e-forhandleren er støttet af e-mærket, da det typisk er en garanti for at internet selskabet retter sig efter de opstillede regler, samt at internet shoppen af og til føres tilsyn med af specialister som forstår de gældende love. Forinden folk køber billige stor brændekløver hos en online webshop behøver de uden tvivl tyde dens handelsvilkår.
2Det er jo super let for almindelige mennesker at vurdere prisniveauet online på billige stor brændekløver i blandt flere online outlets, og til tak præsterer de fleste online varehuse billig levering. Trods dette kan det imidlertid være lukrativt at inspicere forskellige internet virksomheder i Danmark efter tilbud og udsalg før du shopper, sådan at du er sikker på at modtage den mest betalelige pris.
3Enkelte e-forhandlere præsterer levering uden beregning på stor brændekløver, men i reglen kun hvis man bestiller for et konkret beløb. Ellers skulle du overveje den mest billige leveringsudgave, der i mange tilfælde er at få fragtmanden til at køre din bestilling til et afhentningssted. Muligheden viser sig almindeligvis til gengæld meget problemfri. Den mest letkøbte leveringsmanér vil dog altid være at du selv henter varerne.
4Den mest letkøbte mulighed for fragt er unægtelig at du selv henter produkterne, men dette står og falder med at du befinder dig i nærheden af internet webshoppens bopæl. Den leveringsmulighed er virkelig vigtig ifald du behøver stor brændekløver inden for få dage. Alternativt så garanterer en hel del webshops fragt uden gebyr, men i mange tilfælde gælder det kun hvis du køber for et præcist beløb.
5Leveringstiden kan i nogle tilfælde være særligt aktuel såfremt man absolut skal bruge dine nye produkter om et øjeblik, og herved er det uden tvivl fornuftigt at man gransker det estimerede leveringstidspunkt ved stor brændekløver. En lang række firmaer på nettet yder billig dag-til-dag levering på mange produkter, som trods alt nødvendiggør at bestillingen gennemføres før et givent klokkeslæt.
6En stor portion online outlets tilbyder nu om dage en række forskellige billige leveringsmåder til stor brændekløver. Den mest benyttede er p.t. at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente de bestilte produkter når der er mulighed for det. Leveringsformen er altså ualmindeligt enkel, samt tit endvidere den prisbilligste fragttype.
7Trustpilot frembyder adskillige fantastiske chancer for at gøre dig bekendt med adskillige aktuelle forbrugeres vurderinger og derved er det at foretrække, at du besigtiger internet virksomhedens kritik forinden du køber billige stor brændekløver online. Facebook tilbyder dig tilsvarende flere hæderlige genveje til at få en idé om netbutikkens pålidelighed.
8Før folk køber billige stor brændekløver på en webbutik behøver de principielt have øje for deres handelsbetingelser, det er dog naturligvis et omfattende projekt. Herudover er det anbefalelsesværdigt at køberen er oppe på mærkerne omkring de elementære vilkår der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af billige stor brændekløver online, som for eksempel den returrettighed internet virksomheden benytter.
9Vi tilråder bestillinger med kort eller mobilbetaling. Kortbetalinger er omfavnet af en ordning, som assisterer dig som kunde imod bedrageriske internet varehuse. Som et alternativ kan du drage fordel af en løsning fra fx ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at klare pengene over et længere tidsrum.