Bernardo Båndpudser MS 150 x 2000 S-2
8.082 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser MS 150 x 2000 S
7.557 kr.
Mere info
Makita Båndpudser 100X610MM
2.395 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser BS 100x1220 S-2
4.547 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser KRPS 100 x 2000 Duo
15.019 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser BDS 75-2
5.654 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser MS 75 x 2000 S
5.691 kr.
Mere info
Makita Båndpudser 9403
3.295 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser BS 100 x 1220 S - 230 V
4.163 kr.
Mere info
Makita Båndpudser 76x457mm
1.840 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser BS 100 x 1220 S - 400 V
4.163 kr.
Mere info
JET Båndpudser 80S 230V
17.995 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser BDS 75
5.016 kr.
Mere info
JET Båndpudser og Kantpudsemaskine EHVS80 400V
11.995 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser MS 75 x 2000 S-2
6.460 kr.
Mere info
HV 80 OSZI Bernardo båndpudser
9.011 kr.
Mere info
Båndpudser Luna BBS 2000
5.623 kr.
Mere info
Båndpudser 950 Watt
869 kr.
Mere info
Båndpudser 1010 watt
536 kr.
Mere info
AEG akku båndpudser 18V 0-vers BHBS18-75BL-0 uden batteri og lader
1.560 kr.
Mere info
Makita båndpudser 9404J 100x610mm 1010W 230V
2.995 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt ekstremt vigtigt at vide, om den vare du ønsker at købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Hvis ikke kan du være nødt til at tjekke de andre.
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå problemer med for eksempel returret. Af den grund bør man læse forretningens handelsbetingelser.
Der vil være forskel på priserne på billige stor båndpudser hos de forskellige online byggecentre. Nogle satser på gode priser, imens øvrige satser på faglig sparring. Du skal reflektere over hvad der er vigtigst for dig.
Ifald du skal have byggematerialerne med det samme eller blot har lyst til at blive fri for fragtgebyret, så kan du overveje at hente materialerne på eget initiativ. Dette er især et alternativ ved de store byggekæder.
Nogle byggemarkeder præsterer et enormt udvalg af produkter, og andre fokuserer på en specifik varegruppe. Du skal gennemtænke om det er essentielt for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge fra, foruden blot stor båndpudser.
For mange er gør-det-selv projekter lig med adskillige spørgsmål. På grund af det kan du vælge en netbutik, hvor du tilbydes gode råd til valg af stor båndpudser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og højtprofilerede firmaer, hvilket medvirker til en tryghedsfølelse til dig der skal købe online. Det kan du se som positivt.
De store byggemarkeder tilbyder varer fra alverdens nichebutikker, og som følge af dette kan du bestille fra et bredt udvalg af stor båndpudser online.
De gængse byggemarkeder er tilgængelige mange steder i landet, og dermed har flertallet valget om at handle online og transportere varerne på eget initiativ. Derigennem er det muligt at blive fri for fragten, og tilmed få fat i varerne hurtigere.

Nichewebshop

Alverdens nichebutikker på internettet har en enorm viden om de produkter de sælger online, idet de kun sælger disse varer. På grund af det kan du forvente en høj grad af begavet assistance fra mennesker med specialistviden i netop stor båndpudser.
Størsteparten af nichefokuserede webshops producerer selv de produkterne der sælges i de kendte byggekæder. Når du køber direkte fra niche netbutikkerne online vil du få en bedre pris.
Majoriteten af webshops som sælger få produkter er små familiefirmaer, der typisk er danske, eventuelt endda lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe idet du køber stor båndpudser online på deres webshop.
De største byggecentre i Danmark

10-4 startede i 1947, og udgøres i dag af flere end 100 personer i forretningens 6 varehuse. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og beskæftiger nu ca. 1.000 medarbejdere i kædens 9 varehuse. Davidsen fokuserer på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

stor båndpudser jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og udgøres nu af mere end 2.100 ansatte i de 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 kollegaer i kædens 72 butikker. Stark har fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

stor båndpudser bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og beskæftiger nu ca. 1.000 personer i forretningens 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

stor båndpudser harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 medarbejdere i de 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og styres dagligt af i omegn af 2.300 kollegaer i selskabets 56 butikker. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

stor båndpudser silvan

Silvan startede i 1968, og udgøres nu af omkring 1.000 mennesker i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og lønner i dag omkring 500 kollegaer i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger i dag omkring 2.000 mennesker i firmaets 104 butikker. XL-Byg satser på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Du kan indhente offentligt tilskud til byggeprojekter. Det gives såfremt renoveringen er miljøvenligt. Af få støtte forudsætter altså at renoveringen har en positiv indvirkning på miljøet.
2Det kan være til god gavn at sikre sig hjælp til arbejdet, navnlig når det kommer til vigtige byggerier. Store ombygninger stiller krav om flere mennesker. I øvrigt bør det være mere effektivt og mere minderigt at dele arbejdet med nogen.
3Forinden du igangsætter dit byggeprojekt kan det blive ganske afgørende at man sikrer sig, at byggeprojektet overhovedet er lovligt. Afhængigt af hvordan du bor vil der gælde fastsatte regler for, hvad du må, og hvad du ikke kan få lov til.
4Der viser sig næsten altid pludselige udfordringer når det kommer til store opgaver, og altså vil det vise sig essentielt at man afsætter rigeligt med tid i tidsplanen, som er vigtigt for at man kan være selvsikker på at kunne få det færdiggjort.
5Du bør vurdere om det er optimalt at klare det hele selv, eller du med fordel kan have eksperthjælp til områder af arbejdet. Ifald du får hjælp fra en fagmand vil det typisk være fordelagtigt at lede efter tilbud fra flere foretagender.
6Du har adgang til mange forskellige hjælpeartikler og videoer online som du kan finde inspiration i. Navnligt YouTube bringer dig temmelig meget nyttig viden, i særlig grad hvis du skriver søgeordene på engelsk.
7Du skal for alt i verden ikke forsømme din sikkerhed, så glem ej beklædning som fx sko og hjelm der skåner dig imod mulige risici. Det er yderst relevant at du har styr på sikkerheden i dit byggeprojekt, ikke mindst hvis du ikke fremskaffer professionel hjælp.
8Forberedelse bliver nøglen til at få en god oplevelse med dit arbejde. Du anbefales at forfatte en klar tidsplan, som dikterer hvilke opgaver du planlægger at lave hvornår, samt en dertilhørende kronologisk orden. Det anbefales at være konkret når du laver køreplanen.
9For byggeprojekter udenfor har vind og vejr en betydningsfuld rolle. Af den årsag bør du jævnligt holde øje med vejrforudsigelserne i dagene op til dit byggeprojekt, så du ikke kommer til at opleve at det med et brag går i gang med at stå ned i stænger netop som du er midt i dit omfattende projekt.
10Det er vigtigt at udarbejde et budget for projektet, så du har kontrol over udgifterne. Det må være fornuftigt at notere alle poster, hvorefter man kan notere ens omkostning ved dem én og én.
11Du skal nødig undvære værktøj. Ofte kan det være strategisk at du har udstyret klar til brug akkurat som du igangsætter arbejdet. I øvrigt er det afgørende at indkalkulere de her udgifter i budgettet.
12Det viser sig betydningsfuldt at du har de nødvendige materialer indkøbt før du igangsætter din byggeproces. Du har god gavn af at nedskrive en overskuelig indkøbsseddel hvorpå der noteres alt hvad som er nødvendige, og derefter granske listen, således at du føler dig overbevist om at du har husket det hele.
Danskernes favorit byggeshops
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er hamrende flot. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med topkarakter, og bare 9 % giver bundkarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket jo er virkelig beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 23.161 kommentarer, hvor imponerende 69 % har givet den bedste karakter, og alene 8 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, som altså er ualmindeligt betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 4 % har givet bundkarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som naturligvis er temmelig imponerende. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og bare 2 % har givet den laveste karakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er fantastisk betryggende. Karakteren grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 84 % har givet maksimum point, og kun 2 % har givet bundkarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Hvilken leveringsløsning er bedst?

En del e-shops tilbyder heldigvis alverdens billige leveringsmidler til stor båndpudser. Den mest anvendte er for nærværende at få leveret til et udleveringssted, så du selv kan hente de nyindkøbte varer på et selvvalgt tidspunkt. Leveringsmetoden er nemlig særligt hensigtsmæssig, samt mange gange endda den billigste leveringsløsning.

Du bør derudover forsøge at få pakken leveret til din adresse eller ud på din arbejdsplads. Fragtmetoden viser sig oftest en sjat mere pebret, men omvendt ualmindeligt gnidningsløs med stor båndpudser online. Den billigste form for fragt er unægtelig at du selv henter ordren, som jo står og falder med at du opholder dig nær online forretningens butikker, fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på stor båndpudser er selvfølgelig ekstremt betydningsfuld såfremt du har brug for varerne fluks, så med det formål er det helt klogt at du ser nærmere på den forventede leveringsdato ved stor båndpudser. Størstedelen af butikker på nettet – eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – stiller garanti om billig levering efter en enkelt hverdag på mange af deres varer online, men glem ikke at det stiller krav om at bestillingen laves forinden et konkret klokkeslæt, med hensynstagen til at de med sikkerhed kan nå at få bestillingen distribueret før de lageransatte har fri.

Flere forretninger på nettet sikrer levering uden omkostninger på stor båndpudser online, men undertiden stiller det krav om at du shopper for en fastsat sum. I øvrigt skulle man overveje den mest letkøbte mulighed for levering, der gerne vil blive at få fragtfirmaet til at levere din ordre til et udleveringssted.

En stor portion byggecentre udlover click-and-collect hvor man bestiller billig stor båndpudser hjemmefra og afhenter i butikken. Fx Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg og 10-4. De tildeler for eksempel klik-og-hent på stor båndpudser i disse byer:

Tårnby, Odder, Nærum, Middelfart, Ringsted, Vallensbæk, Frederiksværk, Nykøbing Falster, Kalundborg, Lyngby, Aabenraa, Charlottenlund, Struer, Åbyhøj, Brabrand, Brønderslev, Hillerød, Herlev, Skanderborg, Vordingborg, Herning, Risskov, Brøndby, Frederikssund, Kolding, Ishøj, Viborg, Helsingør, Thisted, Valby, Svendborg, Haderslev, Nyborg, Højbjerg, Holbæk, Nakskov, Aalborg, Holstebro, Birkerød, Vanløse, Hedensted, Gladsaxe, Allerød, Glostrup, Aarhus, København, Kokkedal, Køge, Rudersdal, Lillerød, Hvidovre, Stenløse, Odense, Frederikshavn, Horsens, Brønshøj, Farum, Dragør, Roskilde, Taastrup, Nørresundby, Næstved, Greve, Esbjerg, Hjørring, Tilst, Jyllinge, Ølstykke, Gentofte, Ballerup, Silkeborg, Søborg, Ikast, Haslev, Hørsholm, Grenaa, Frederiksberg, Virum, Fredericia, Varde, Hobro, Slagelse, Rønne, Randers, Sønderborg, Korsør, Vejle, Hedehusene, Værløse, Albertslund, Skive, Lystrup, Solrød Strand, og Rødovre, .

Klik-og-hent for stor båndpudser er tilgængeligt i de fleste dele af Danmark: Jylland (Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sydjylland, Østjylland, Vestjylland, Sønderjylland), Sjælland (Midtsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Amager, Falster, Hovedstaden, Sydsjælland, Østsjælland, Lolland, Vestsjælland) og Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn).

Ses der på tendenserne er det markant, at internetbrugere typisk efterspørger bl.a. stor båndpudser tilbud og stor båndpudser priser. Derudover ser vi tit online shoppere søge efter fx stor båndpudser online, billig stor båndpudser og køb stor båndpudser, foruden de velkendte byggecentre som 10-4, Bauhaus, Bygma, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg og Stark.

Få rabat på stor båndpudser

Det har vist sig at være virkelig uproblematisk for almindelige mennesker at søge sig frem til tilbud på billige stor båndpudser online på forskellige internet butikker i Danmark, og herved har langt de fleste internet selskaber i Danmark været presset til at at nedbringe prisen på stor båndpudser enormt, og ovenikøbet præstere gebyrfri levering.

Det kan dog trods alt være lønnende at udforske visse internet firmaer efter udsalg og tilbud på stor båndpudser online forud for at du færdiggør din shopping, så man er garanteret at skaffe sig den mest betalelige pris. Se ikke bare på de udbredte byggemarkeder som Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Silvan, Bygma, 10-4 og XL-Byg.

Man må bare ikke undervurdere, at hvis en butik på nettet tilbyder billige stor båndpudser online til salg for en tilbudspris som kan virke ekstraordinært beskeden, så er det undertiden være en indikation på en falsk internet virksomhed. Kortkøb er trods alt omfattet af en regel, hvilket støtter dig imod uærlige internet virksomheder.

Vi tilråder generelt kortbestillinger eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kan du overveje en billig afbetalingsløsning som fx ViaBill, når du ser en fordel i at honorere beløbet til stor båndpudser over flere uger. Det fås ofte ved specialiserede netbutikker, i modsætning til de udbredte byggekæder som for eksempel Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Stark, Jem og Fix og Bygma.

Ved indkig i statistikkerne fremstår det markant, at internetbrugere som regel søger fx stor båndpudser online og stor båndpudser priser. Man ser derudover tit folk kigge efter fx billig stor båndpudser, køb stor båndpudser og stor båndpudser tilbud.

Undersøg tidligere kunders anmeldelser

Trustpilot genererer ret så hæderlige genveje til at analysere en stor portion andre køberes iagttagelser og på grund af dette tilrådes det, at du ser nærmere på e-forhandlerens vurderinger forud for at du placerer din ordre på billige stor båndpudser online.

Facebook leverer lige så vel sådan set fine chancer for at få indblik i webshoppens troværdighed. I øvrigt ses endda online varehuse i Danmark hvor folk kan ytre en vurdering af virksomhedens service, som tillige må benyttes til vurdering af hvor glade kunderne er.

Forud for at nogen shopper billige stor båndpudser online på en netbutik kan de helt sikkert gennemgå deres vilkår, dog er det normalt ikke særlig spændende, særligt hos de udbredte byggekæder som Stark, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan.

Alternativet er at undersøge om netshoppen er støttet af e-mærket, siden det er en garanti for at internet butikken imødekommer dansk lovgivning, tillige med at e-forhandleren løbende kontrolleres af fagfolk som er inde i de gældende bestemmelser.

Det er en rigtig god lejlighed til bistand, når du bliver udsat for dilemmaer som følge af dit køb af stor båndpudser. Tilmed går vi ind for at køber er påpasselig med de grundlæggende vedtægter i forbindelse med købet af stor båndpudser online, som eksempelvis den ombytningsrettighed internet selskabet tilbyder.

Derfor er det ligeledes vigtigt, at man permanent opbevarer ens ordremail, så man når som helst vil kunne vidne om bestillingen af stor båndpudser, uafhængig af om man shopper hos Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Silvan, Bauhaus eller Bygma.

Kim H gav 5 stjerner

Rigtig god service

Ole G gav 4 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

Pia E gav 5 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

Birthe gav 4 stjerner

Hurtig og høflig betjening

9 gode råd til din online shopping
1Trustpilot fremskaffer egentlig anstændige chancer for at undersøge diverse nuværende forbrugeres synspunkter og derfor foreslår vi, at du analyserer online forretningens bedømmelser inden du køber billige stor båndpudser online. Facebook præsterer tillige relativt udmærkede muligheder for at få indtryk af webbutikkens kundetilfredshed.
2Forud for at nogen køber billige stor båndpudser i en online shop kan de ideelt set tyde shoppens vilkår, dog er det bare ikke specielt ophidsende. Endvidere støtter vi at køber er sat ind i de væsentligste bestemmelser der har indflydelse på shopping af billige stor båndpudser online, som for eksempel den returrettighed internet firmaet lover.
3Indtil flere netshops garanterer levering uden betaling på stor båndpudser, men i de fleste tilfælde kun når der bestilles for en fastsat pris. Derudover bør du snuppe den mest billige fragtmetode, der i de fleste tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at bringe din ordre til et udleveringssted. Fragtmetoden er mange gange på den anden side ualmindeligt nem. Den billigste løsning kan ikke modsiges at være at du selv henter varerne.
4Det er i dag yderst uproblematisk for folk at søge information om priser online på billige stor båndpudser i blandt flere forhandlere på nettet, og så præsterer massevis af online forretninger gratis fragt. Til gengæld kan det immervæk være lønnende at granske en række firmaer på nettet efter tilbud og udsalg forud for at du gennemfører din bestilling, således at man ikke er i tvivl om at antage den mindst kostelige pris.
5Leveringsdygtigheden er naturligvis temmelig central ifald vi behøver dine nye produkter øjeblikkeligt, så med det formål er det sandelig klogt at vi kontrollerer den estimerede leveringstid ved stor båndpudser. De fleste e-handler giver løfte om billig 1 hverdags levering på massevis af varer, som alligevel er forudsat at bestillingen realiseres forud for et nøjagtigt tidspunkt.
6Vi slår generelt et slag for at kontrollere hvorvidt internet forhandleren er tilsluttet e-mærket, som generelt er et kendetegn for at online forretningen overholder de gældende danske regler, tillige med at online butikken jævnligt gennemses af specialister der er meget bekendte med de gældende vilkår. Forud for at nogen shopper billige stor båndpudser hos en internet webshop kunne de utvivlsomt tyde forhandlerens forretningsvilkår.
7Generelt tilråder vi kortbetalinger eller mobilbetaling. Kortbestillinger er en del af et reglement, hvilket garanterer os overfor svindlende online varehuse. Som et alternativ burde du drage fordel af en afbetalingsordning som fx ViaBill, når du efterspørger at klare prisen over tid.
8En lang række online shops frembyder i dag alverdens billige former for levering til stor båndpudser. En af de populære er på nuværende tidspunkt at få sendt til en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter pakken når du har tid. Denne er nemlig virkelig let gængelig, samt endda tilmed den mest betalelige leveringsform.
9Den billigste fragtmulighed vil utvivlsomt være selv at hente varerne, men dette forudsætter at du befinder dig i kort afstand af online forhandlerens lager. Den løsning kan være ret relevant om man har brug for stor båndpudser fluks. Alternativt så garanterer nogle enkelte e-forhandlere portofri levering, men i mange tilfælde kun når der købes for en præcis sum.