Er du på udkig efter stolpebeton? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 1.000 kg for kun 2.222 kr. Det er 36 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 kg stolpebeton inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
2.222 kr.Køb
2.540 kr.Køb
2.599 kr.Køb
2.599 kr.Køb
2.906 kr.Køb
2.968 kr.Køb
2.987 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der findes forskelle i prisen på billige stolpebeton fra byggemarked til byggemarked. Nogle fokuserer på gode priser, og nogle giver faglig rådgivning. Du må vide hvad du helst vil have.
For en del er byggeri ens betydende med en lang række spørgsmål. Derfor kan det være en god idé at købe fra et online byggemarked, hvor du bliver tilbudt sparring og vejledning omkring stolpebeton.
Det er absolut super relevant at undersøge, om den vare du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Du bør kende de regler der gør sig gældende når du handler online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis returnering. Af den grund bør du læse firmaets betingelser.
Hvis du vil have dine byggematerialer nu og her eller blot ønsker at blive fri for fragtgebyret, så kan du tænke over at transportere materialerne selv. Det er i høj grad et alternativ i de store byggecentre.
Flere byggekæder har et stort produktudvalg, hvorimod nogle fokuserer på en specifik varegruppe. Du kan bestemme om det er afgørende for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge fra, udover bare stolpebeton.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre udbyder produkter fra forskellige leverandører, og derigennem kan du vælge fra et stort udvalg af stolpebeton online.
De store byggemarkeder er folkekære og kendte firmaer, som kan bidrage til øget troværdighed når man handler online. Dette er noget nogle vil se fordele i.
De store byggemarkeder er fysisk til stede i det meste af landet, og pga. det har kunderne chancen for at købe online og hente materialerne personligt. I kraft af det kan du vælge at blive fri for fragtomkostningen, og endda få varerne med det samme.

Nichewebshop

Mange nichespecifikke netbutikker producerer selv varerne der kan købes fra de større webshops. Ved køb direkte fra nicheforretningerne online kan du forvente at få en skarpere pris.
Størstedelen af niche netbutikker er ekstremt passionerede omkring deres online produktsortiment, idet de ikke sælger andet. Af den grund vil du opleve endnu mere informativ service fra medarbejdere der er specialister i netop stolpebeton.
De fleste nichespecifikke webshops er små familievirksomheder, der oftest er danske, måske ovenikøbet lokalt nær dig. Disse støtter du når du bestiller stolpebeton online på deres side.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Johannes Fog begyndte i 1920, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 500 ansatte i kædens 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

Stark begyndte i 1896, og lønner i dag flere end 2.000 personer i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og sælger hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

stolpebeton silvan

Silvan begyndte i 1968, og omfatter i dag omkring 1.000 mennesker i selskabets 41 varehuse. Silvan fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og lønner i dag flere end 100 kollegaer i de 6 byggecentre. 10-4 tilstræber billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

XL-Byg startede i 2002, og lønner i dag i nærheden af 2.000 ansatte i kædens 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og udgøres i dag af mere end 2.300 ansatte i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

stolpebeton harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og omfatter i dag ca. 2.000 medarbejdere i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

stolpebeton bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 mennesker i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus tilstræber gode tilbud til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

stolpebeton jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og udgøres nu af i nærheden af 2.100 mennesker i de 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 personer i forretningens 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Du bør nødig negligere dit velbefindende, så husk arbejdstøj inklusiv sko og hjelm der beskytter dig imod eventuelle ulykker. Det er af stor betydning med fokus på dit eget helbred i byggeprojektet, i særdeleshed når du ikke har hjælp fra en professionel.
2Det er af stor betydning at have et regnskab for dit projekt, så du giver sig selv et overblik. Det vil være forstandigt at tage noter til hver eneste udgift, hvorefter man bør undersøge ens udgift ved dem hver især.
3Inden du indleder dit byggeprojekt kan det vise sig vanvittigt centralt med en forsikring om, at det du vil bygge overholde de gældende regler. Alt efter hvor du bor kan der være forskellige retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
4Du skal ikke gå ned på arbejdsredskaber. Tit kan det være fundamentalt at have udstyret klar når du påbegynder byggeprojektet. Du bør i øvrigt huske at påregne disse udgiftsposter i budgettet.
5Godt forarbejde bliver kilden til et godt forløb med byggeprocessen. Du må nedskrive en klar tidsplan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver der laves hvornår, og som ligeledes indeholder en nummerorden. Vær konkret i sammensætningen af din dagsorden.
6Måske det viser sig essentielt at have de presserende byggematerialer parat i god tid før du iværksætter arbejdet. Du kunne med fordel lave en overskuelig liste med alle de ting der skal bruges, og efterfølgende granske hver enkelt ting, med det formål at du føler dig sikker på at alt er på sin plads.
7Husk at du kan søge støtte fra det offentlige til byggeprojekter. Det gives såfremt renoveringen gør en forskel for miljøet. Det kræver altså at ombygningen har en positiv betydning for miljøet.
8Måske det ville være relevant at overveje om du selv vil klare det hele, eller du alternativt bør købe professionel hjælp til delelementer af det. Forudsat at du sikrer dig hjælp fra en fagperson kunne det være fordelagtigt at lede efter tilbud fra forskellige håndværkere.
9Der er vældig mange instruktioner og videoer på internettet som du kan finde hjælp i. I særlig grad YouTube faciliterer enorme mængder brugbar viden, særligt såfremt man kigger på engelsk.
10Der præsenterer sig typisk pludselige bump på vejen når det handler om større byggeprojekter, og pga. dette viser det sig af stor betydning at man har afsat en god portion tid i tidsplanen, således at man kan føle sig selvsikker på at man får det færdiggjort.
11Det er en god idé at få assistance til projektet, specielt såfremt det er vigtige projekter. Store projekter stiller krav om flere personer. Endvidere bør det blive hurtigere og mere socialt når man er flere til at løse opgaven.
12Ved udendørs projekter kan vejret få en stor rolle. Af den årsag må du jævnligt tage notits af vejrmeldingerne i tiden op til byggeriets start, så det forhåbentlig ikke pludselig går i gang med at piske ned når du netop er godt i gang med det store byggeprojekt.
Danskernes foretrukne byggeshops
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket jo er ualmindeligt flot. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvoraf imponerende 76 % giver den bedste karakter, og alene 4 % kvitterer med dumpekarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er ret så flot. Vurderingen er baseret på 23.161 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 8 % kvitterer med 1 stjerne. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er ret så overlegent. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvor ikke mindre end 84 % har givet maksimum point, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er fantastisk overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 ratings, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % har givet den laveste karakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er ekstremt overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med toprating, og bare 9 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.

Sædvanlige spørgsmål vedrørende stolpebeton

 • Hvor meget stolpebeton skal jeg bruge?
 • Stolpebeton hvordan?
 • Hvor hurtigt størkner stolpebeton?
 • Hvor meget stolpebeton pr stolpe?
 • Hvor lang tid skal stolpebeton hærde?
 • Hvor længe skal stolpebeton tørre?
 • Hvilken fragtmulighed skal du vælge?

  En lang række internet varehuse tildeler på nuværende tidspunkt mange forskellige billige leveringsmetoder til stolpebeton. Den mest moderne er for nærværende at få sendt til en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter din bestilling når der er tid til det. Fragtformen er jo virkelig bekvem, samt ofte også den mest prisbevidste løsning til levering.

  Du kan tillige prøve at få pakken bragt til din hjemmeadresse eller til dit arbejdes adresse. Løsningen bliver som regel en tak dyrere, men også virkelig let gængelig ift. stolpebeton online. Den mest letkøbte fragtmulighed vil dog utvivlsomt være at du selv henter varerne, men den løsning stiller krav om at du er i nærheden af internet firmaets byggecenter, fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

  Leveringstidspunktet på stolpebeton er selvfølgelig særdeles aktuel ifald du absolut skal bruge din pakke om et øjeblik, og i det øjemed er det øjensynligt aktuelt at du studerer den anslåede leveringstid på stolpebeton. En masse e-handler – eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – garanterer billig levering på næstkommende hverdag på en hel del varenumre online, men vær opmærksom på at det påkræver at transaktionen realiseres før et bestemt klokkeslæt, sådan at de har udsigt til at kunne nå at få produkterne afsted forud for at pakkepersonalet får fri.

  Visse e-butikker sikrer levering uden gebyr på stolpebeton online, men for det meste er det så nødvendigt at du køber for en bestemt pris. Ellers kunne du foretrække den mindst kostelige leveringstype, som tit er at få dem til at bringe bestillingen til et afhentningssted.

  Store kæder giver afhentning hvor man bestiller billig stolpebeton online og selv henter i butikken. Fx Harald Nyborg, Stark, 10-4, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen og Bygma. Byggemarkederne foreslår bl.a. click-and-collect på stolpebeton i disse byer:

  Thisted, Ølstykke, Stenløse, Brøndby, Herning, Varde, Hedensted, Rødovre, Farum, Vallensbæk, Horsens, Søborg, Holstebro, Slagelse, Frederiksværk, Birkerød, Hørsholm, Lillerød, Struer, Nyborg, Vanløse, Brønderslev, Glostrup, Ballerup, Aabenraa, Risskov, København, Valby, Nærum, Kalundborg, Værløse, Brabrand, Fredericia, Kolding, Frederikshavn, Haderslev, Lystrup, Jyllinge, Rudersdal, Solrød Strand, Kokkedal, Silkeborg, Esbjerg, Frederiksberg, Hobro, Åbyhøj, Hvidovre, Ishøj, Helsingør, Viborg, Taastrup, Nykøbing Falster, Højbjerg, Hedehusene, Brønshøj, Odder, Hillerød, Dragør, Aarhus, Sønderborg, Vordingborg, Haslev, Roskilde, Næstved, Tilst, Svendborg, Vejle, Frederikssund, Gladsaxe, Lyngby, Skive, Randers, Ikast, Rønne, Allerød, Grenaa, Holbæk, Aalborg, Virum, Ringsted, Tårnby, Herlev, Middelfart, Odense, Greve, Hjørring, Nakskov, Albertslund, Nørresundby, Korsør, Køge, Charlottenlund, Skanderborg, og Gentofte, .

  Klik-og-hent ift. stolpebeton er tilgængeligt i samtlige dele af Danmark: Sjælland (Nordsjælland, Hovedstaden, Falster, Bornholm, Østsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Amager, Lolland), Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn) og Jylland (Sønderjylland, Syddanmark, Sydjylland, Østjylland, Midtjylland, Nordjylland, Vestjylland).

  Når vi kigger i statistikkerne bliver det klart, at netshoppere som regel leder efter for eksempel stolpebeton online og stolpebeton tilbud. Man ser derudover tit online shoppere søge efter bl.a. stolpebeton priser, billig stolpebeton og køb stolpebeton, foruden de udbredte byggekæder som Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Stark og 10-4.

  Tilbud på stolpebeton

  Det har vist sig at være ret så ukompliceret for enhver at søge information om priser på billige stolpebeton online hos forskellige online outlets, og for det har flertallet af online varehuse ikke kunne lade være med at stampe prisen på stolpebeton eftertrykkeligt, og derudover præstere levering uden beregning.

  Men det kan alligevel vise sig nyttigt at eftergå forskellige netshops efter tilbud og rabatter på stolpebeton online før du handler, sådan at du er sikret at få fat i den skarpeste pris. Kig ikke blot på de udbredte byggekæder som Davidsen, Stark, 10-4, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma og Harald Nyborg.

  Man bør trods alt være så påpasselig, at såfremt en e-handler reklamerer billige stolpebeton online for en tilbudspris der kan ses som hamrende billig, så kunne det tit være en varsel om en uoprigtig e-forretning. Køb med gængse betalingskort er imidlertid dækket ind under en bestemmelse, som begunstiger folk overfor falske outlets på nettet.

  Vi tilråder generelt betalinger med kort eller mobilbetaling. Som alternativ kan du overveje en billig afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, såfremt du tilstræber at klare betalingen af stolpebeton over tid. Det foreslåes som regel ved niche webshops, men ikke de store byggemarkeder som eksempelvis Bauhaus, 10-4, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Stark og Bygma.

  Når vi ser på søgedata står det klart, at internetbrugere jævnligt søger blandt andet billig stolpebeton og stolpebeton priser. Derudover ser vi typisk internet shoppere lede efter fx stolpebeton online, køb stolpebeton samt stolpebeton tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1000 kg kg stolpebeton er 1925 kr. Pristjekket er vurderet til 4.2 ud af 5 stjerner baseret på 16 brugeranmeldelser.

  Lynhurtig levering” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
  Læs tidligere brugeres meninger

  Trustpilot resulterer i tilpas fortræffelige genveje til at fortolke mange øvrige forbrugeres oplevelser og derved går vi ind for, at du vurderer online forhandlerens bedømmelser forud for at du handler billige stolpebeton online.

  Facebook yder lignende relativt sikre chancer for at få indtryk af internet forhandlerens popularitet. Desuden ses mange online virksomheder hvor man kan registrere en bedømmelse af virksomhedens service, hvilket desuden kan benyttes til at vurdere hvor glade kunderne er.

  Inden nogen handler billige stolpebeton online på en butik kan de de facto bese dens handelsvilkår, dog er det tit et omfattende arbejde, især på de gængse byggemarkeder som Davidsen, Bauhaus, Bygma, 10-4, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan og Jem og Fix.

  En anden valgmulighed kunne måske være at kigge om internet selskabet er støttet af e-mærket, siden det er et sympol på at netbutikken forstår dansk lovgivning, samt at forretningen af og til monitoreres af sagkyndige der har megen viden om reglerne på området.

  Desuden giver det dig lejlighed til assistance, hvis du udsættes for problemer ved din bestilling af stolpebeton. Ligeledes slår vi et slag for at du er oppe på mærkerne omkring de mest essentielle bestemmelser der influerer på købet af stolpebeton online, fx hvilken ombytningspolitik online forretningen anvender.

  I relation til det er det virkelig vigtigt, at man stadigvæk opbevarer sin kvittering på e-mail, således man senere kan bekræfte sit køb af stolpebeton, uagtet om man har handlet ved Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Stark eller Bygma.

  Mette Johansen gav 5 stjerner

  Nem og hurtig service til gode priser…

  Else Hansen gav 4 stjerner

  Super nem hjemmeside og hurtig levering

  Maria P gav 5 stjerner

  God til prisen

  Helle Johansen gav 4 stjerner

  Det fungerer jo bare

  9 gode råd til køb på nettet
  1Vi anbefaler at se nærmere på om e-shoppen er verificeret af e-mærket, eftersom det ofte er en erklæring om at online firmaet opfylder de officielle danske regler, samt at shoppen lejlighedsvis gennemses af eksperter der forstår reglementet på området. Forinden folk bestiller billige stolpebeton hos en internet shop bør de egentlig gennemse webbutikkens betingelser.
  2Det er jo efterhånden ualmindeligt fremkommeligt for almindelige dødelige at finde information om priser online på billige stolpebeton i blandt flere internet selskaber, og følgelig lover flertallet af webshops billig fragt. Dog kan det imidlertid blive gavnligt at checke et par internet forhandlere efter tilbud og rabat forinden du køber, så du ikke er i tvivl om at få den mindst kostelige pris.
  3Antal dages levering er jo usædvanlig aktuel forudsat du har brug for varen omgående, og derfor er det virkelig afgørende at du dobbelttjekker det anslåede leveringstidspunkt for stolpebeton. En masse internet handler annoncerer billig dag-til-dag levering på deres bedst sælgende varer, men som imidlertid er påkrævet at handlen laves forud for et aftalt tidspunkt.
  4Trustpilot byder på fuldt ud pæne chancer for at dechifrere en længere række forhenværende brugeres opfattelser og derved er det godt, at du gennemgår internet firmaets ratings forinden du køber billige stolpebeton online. Facebook tilbyder dig lige så vel ultra fordelagtige metoder til at få kendskab til online shoppens kundefokus.
  5Forud for at folk køber billige stolpebeton hos en forhandler på nettet bør de utvivlsomt tyde webbutikkens forretningsbetingelser, dog er det almindeligvis et tidskrævende arbejde. Ydermere tilrådes det at man er sat ind i de mest vitale retningslinjer der har indflydelse på shopping af billige stolpebeton online, fx hvilken returpolitik online forhandleren kører med.
  6Vi foreslår generelt kortbestillinger eller mobilbetaling. Shopping med kort er omfattet af en regel, der beskytter køberen overfor uægte online webshops. Som en anden løsning kunne du drage fordel af en billig afbetalingsordning fra fx ViaBill, forudsat du agter at klare betalingen over en længere periode.
  7Den mindst kostelige form for levering er dog at du selv henter produkterne, som dog kræver at du er lige ved e-shoppens bopæl. Den fragtløsning er jo ekstremt udslagsgivende hvis du behøver stolpebeton nu og her. Alternativt så frembyder indtil flere internet forhandlere fragt uden omkostninger, men oftest er det forbeholdt når der bestilles for et præcist beløb.
  8Enkelte internet foretagender tilbyder levering uden betaling på stolpebeton, men undertiden stiller det krav om at man shopper for et bestemt beløb. Ellers må du overveje den mest prisbevidste type af levering, som i de fleste tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at bringe din bestilling til et afhentningssted. Leveringsmetoden viser sig mange gange samtidig meget problemfri. Den mest billige leveringsmanér vil dog altid være at hente produkterne selv.
  9Størstedelen af internet firmaer giver nu diverse billige former for fragt til stolpebeton. En der er meget anvendt er i øjeblikket afhentningssteder, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente de nyindkøbte produkter den dag der passer dig. Leveringstypen er jo ekstremt problemfri, og typisk endvidere den mest letkøbte fragttype.