Makita Støvsuger KL.L
5.323 kr.
Mere info
Bosch Universal-Støvsuger GAS 35 M AFC Professional
5.150 kr.
Mere info
PROMAC Industriel våd + tør støvsuger 50ltr.
5.110 kr.
Mere info
Metabo Støvsuger AS 20 L
1.670 kr.
Mere info
Metabo Akku støvsuger AS 18 L PC med batterier og oplader
3.510 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 2X18V
4.275 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 26 E SD E/A - EU-stik
5.925 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC-PLANEX - EU-stik
8.088 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC-LHS S CLEANTEC DK
6.495 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 2X18V LI-ION
3.880 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 48 E LE EC - EU-stik
14.438 kr.
Mere info
Festool støvsuger CTL 36 E DK
6.150 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM MIDI Bluetooth
4.295 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 18V
1.750 kr.
Mere info
Makita Støvsuger 2x18v
9.800 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC RENOFIX
6.852 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 36 E AC - EU-stik
9.350 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 48 E AC - EU-stik
10.244 kr.
Mere info
PROMAC Industriel Finstøvsuger BIA K1 / H2
11.860 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 48 E LE EC B22 R1 - EU-stik
21.825 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 18V
735 kr.
Mere info
Milwaukee Støvsuger AS 300 ELCP
3.905 kr.
Mere info
Metabo Støvsuger ASA 32 L
2.245 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTH 26 E / a - EU-stik
8.506 kr.
Mere info
PROMAC 6ltr Tørstøvsuger, 1200 watt motor, bærbar
885 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL MIDI Bluetooth
3.595 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E LE - EU-stik
8.450 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL SYS CLEANTEC DK
2.925 kr.
Mere info
Bosch Universal-Støvsuger GAS 55 M AFC Professional
6.175 kr.
Mere info
PROMAC Industriel våd + tør støvsuger 32ltr.
2.795 kr.
Mere info
Metabo Akku Støvsuger AS 18 L PC (solo)
1.420 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 48 E LE EC/B22 R1 - EU-stik
20.125 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 48 E - EU-stik
9.331 kr.
Mere info
Festool støvsuger CTL 36 E AC HD - EU-stik
7.444 kr.
Mere info
Metabo Akku Støvsuger AS 18 L PC solo med rullebrædt
1.995 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 26 E SD - EU-stik
5.925 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL SYS - EU-stik
3.181 kr.
Mere info
AEG Støvsuger AP2-200 ELCP
1.735 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 36 E AC HD S DK
8.440 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er gør-det-selv projekter lig med stribevis af spørgsmål. Dermed kan du vælge et online byggemarked, hvor du kan modtage hjælp til valg af støvsuger til vand.
Du vil finde forskellighed i prisniveauet på billige støvsuger til vand hos de forskellige online byggecentre. Nogle har fokus på lave priser, hvorimod øvrige har et højt serviceniveau. Du bør overveje hvad du helst vil have.
Du skal være opmærksom på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du kan undgå problemer med bl.a. returret. Af den grund bør man undersøge firmaets handelsbetingelser.
Ifald du står og skal bruge varerne hurtigst muligt eller blot har lyst til at spare leveringsgebyret, så kunne du tænke over at hente materialerne selv. Det er i høj grad en mulighed ved de gængse byggemarkeder.
Det er selvsagt ekstremt afgørende at vide, om det produkt du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggecenteret. Hvis ikke bør du overveje at kigge andetsteds.
Flere byggecentre sælger et bredt sortiment af produkter, og andre er specialiserede i en bestemt gruppe af vare. Du kan overveje om det er essentielt for dig at du har mange varetyper at vælge i blandt, udover bare støvsuger til vand.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder er tilgængelige i de større byer, og derved har man adgang til at bestille online og fragte produkterne på eget initiativ. Dermed kan man undvære leveringsomkostningen, og sågar skaffe produkterne med det samme.
De kendte byggekæder udbyder produkter fra alverdens specialbutikker, og så kan du handle fra et stort udvalg af støvsuger til vand online.
De store byggemarkeder er folkekære og højtprofilerede butikker, hvilket kan bidrage til ubekymrethed til dig der shopper online. Det vil nogle se som positivt.

Nichewebshop

Størstedelen af specialiserede webshops producerer selv de varer som de store byggekæder sælger. Ved køb direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online kan du få gode tilbud.
Flertallet af niche netbutikker er iværksætterfirmaer, der typisk er danske, eventuelt endda lokalt fra dit område. Dem støtter du når du køber støvsuger til vand online fra deres webshop.
Diverse specialiserede netshops har en dybdegående viden om deres varer, da de udelukkende sælger disse produkter. Ergo bør du få ekstremt nyttig service fra personale med specialistviden i lige præcis støvsuger til vand.
Danmarks største byggekæder

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres nu af flere end 2.000 kollegaer i selskabets 104 varehuse. XL-Byg sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 personer i deres 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 ansatte i firmaets 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og lønner i dag mere end 100 mennesker i forretningens 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

Bygma åbnede i 1952, og beskæftiger nu i nærheden af 2.300 medarbejdere i selskabets 56 butikker. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

støvsuger til vand jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og omfatter i dag over 2.100 ansatte i selskabets 122 butikker. Jem og Fix tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

støvsuger til vand harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og udgøres nu af over 2.000 mennesker i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

støvsuger til vand silvan

Silvan begyndte i 1968, og omfatter i dag i omegn af 1.000 ansatte i firmaets 41 varehuse. Silvan tilstræber billige priser til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

støvsuger til vand bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og beskæftiger i dag ca. 1.000 medarbejdere i selskabets 17 varehuse. Bauhaus har fokus på salg til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres i dag af flere end 500 kollegaer i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeri
1Man vil nødig undvære arbejdsredskaber. I mange tilfælde vil det være uundværligt at have grejet klar inden du påbegynder byggeprojektet. Du bør i øvrigt huske at medregne de medfølgende omkostninger i dit regnskab for byggeriet.
2Forberedelse viser sig som vejen til et uproblematisk forløb med dit byggeprojekt. Du er nødt til at nedskrive en klar strategi, som viser hvilke gøremål der løses hvornår, samt en tilhørende kronologisk orden. Husk at være realistisk idet du laver din arbejdsplan.
3Der kommer utvivlsomt pludselige problemer i forbindelse med omfattende opgaver, og ergo er det værdifuldt at man har afsat en god portion plads i agendaen, som er vigtigt for at man er tryg ved at nå i mål.
4Forud for at du opstarter dit byggeprojekt må det være yderst afgørende med et tilsagn om, at dit projekt ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der være mange regler for, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke må.
5Ved projekter udenfor kan vejrsituationen få meget at sige. Af den årsag bør du hyppigt tjekke meldingerne om vejret i dagene op til byggeprocessen, så det forhåbentlig ikke pludselig starter med at piske ned bedst som du er ved at færdiggøre dit vigtige projekt.
6Husk at reflektere over om du selv bør stå for hele projektet, eller du bør sikre dig eksperthjælp til opstarten af projektet. Såfremt du fremskaffer hjælp fra en fagmand vil det ofte være fornuftigt at søge tilbud fra forskellige entreprenører.
7Typisk vil det være fornuftigt at have lavet et udgiftsbudget for projektet, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det kan blive en fordel at notere samtlige omkostninger, hvorefter man kunne gennemgå den billigste pris på dem én og én.
8Du kan finde vældig mange instruktioner og videoer på nettet hvorfra du kan få gratis hjælp. Navnligt YouTube er anvendeligt med en masse udbytterig viden, specielt når du søger på engelsk.
9Du må ikke på noget tidspunkt glemme dit velbefindende, så husk påklædning som arbejdshjelm der hjælper dig med henblik på eventuelle uheld. Det er klogt at have styr på dit eget helbred i byggeriet, i særdeleshed såfremt du ikke sikrer dig professionel assistance.
10Man kan spørge om offentlig støtte til ombygninger. Det bliver givet i tilfælde hvor ombygningen er positivt for miljøet. Af få tilbud om et bidrag betinger at projektet forbedrer miljøet.
11Det er vigtigt at du har samtlige materialer til disposition i god tid før du går i krig med eksekveringen. Du kan med fordel forfatte en hurtig indkøbsliste hvoraf der fremgår alle de ting du har brug for, og dernæst granske hver enkelt ting, hvormed du føler dig tryg ved at du ikke har glemt noget.
12Det kan overvejes at få en hjælpende hånd til dele af projektet, i særdeleshed ift. vigtige byggeprojekter. Nogle byggeprojekter stiller krav om mere end en person. Endvidere vil det vise sig mere produktivt og mere socialt når man ikke er ene om det.
Danskernes foretrukne byggecentre
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som naturligvis er yderst godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 anmeldelser, hvor hele 69 % har givet toprating, og kun 8 % giver den laveste karakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket uden tvivl er usædvanligt betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 kommentarer, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 4 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvfølgelig er ultra imponerende. Scoren grundlægges af 11.467 kommentarer, hvor intet mindre end 86 % giver den bedste karakter, og alene 2 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er ekstremt beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvoraf hele 59 % har givet den bedste karakter, og kun 9 % har givet dumpekarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er virkelig beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 84 % giver maksimum point, og alene 2 % giver den laveste karakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsudgave er smartest?

En del e-firmaer frembyder nu til dags diverse billige leveringsmodeller til støvsuger til vand. Et hit er i dag udleveringssteder, hvor du selv henter produkterne når der er mulighed for det. Løsningen er nemlig vældig ligetil, og oftest desuden den billigste fragtløsning.

Du burde på samme måde foretrække at få det leveret hjem til dig privat eller til hvor du arbejder. Fragttypen er for det meste en tak mindre billig, men på den anden side vældig ligetil ved køb af støvsuger til vand online. Den mest betalelige leveringsmodel vil dog i de fleste tilfælde være at hente pakken selv, hvilket dog beroer på at du er tæt på internet forhandlerens byggemarked, fx Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Fragttiden på støvsuger til vand kan i nogle tilfælde være ret så udslagsgivende hvis man mangler pakken nu og her, og i det øjemed er det altså passende at man ser nærmere på den anslåede leveringstid ved støvsuger til vand. Mange internet foretagender – herunder Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – stiller udsigt til billig levering på næstkommende hverdag på en række varenumre online, der dog kræver at bestillingen laves forinden et nøjagtigt klokkeslæt, sådan at de garanteret kan nå at få de nye varer pakket forud for at lagermedarbejderne drager hjemad.

Nogle internet foretagender yder levering uden beregning på støvsuger til vand online, men for det meste er det så nødvendigt at der købes for en præcis sum. Ellers burde du udvælge den mest betalelige fragtmulighed, hvilket oftest vil være at få dem til at levere din bestilling til en pakkeshop.

Flere byggemarkeder foreslår klik-og-hent hvor du handler billig støvsuger til vand online og selv henter i byggecenteret. For eksempel Stark, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan og 10-4. Byggemarkederne udlover for eksempel afhentning af støvsuger til vand i disse områder:

Odense, Frederiksberg, Helsingør, Ølstykke, Frederikssund, Randers, Brøndby, Hjørring, Brabrand, Hørsholm, Tårnby, Gladsaxe, Haslev, Tilst, Aalborg, Højbjerg, Taastrup, Stenløse, Middelfart, Ringsted, Hedensted, Herlev, Ishøj, Herning, Horsens, Grenaa, Værløse, Køge, Viborg, Silkeborg, Næstved, Ikast, Haderslev, Ballerup, Vanløse, Rudersdal, Hillerød, Dragør, Åbyhøj, Charlottenlund, Rønne, Svendborg, Vordingborg, Virum, Nakskov, Jyllinge, København, Søborg, Frederiksværk, Vallensbæk, Brønderslev, Glostrup, Thisted, Skanderborg, Struer, Slagelse, Gentofte, Hobro, Greve, Kokkedal, Skive, Varde, Kolding, Nærum, Nørresundby, Nyborg, Solrød Strand, Sønderborg, Korsør, Lyngby, Hvidovre, Brønshøj, Birkerød, Roskilde, Lystrup, Holbæk, Farum, Aarhus, Holstebro, Frederikshavn, Nykøbing Falster, Valby, Aabenraa, Albertslund, Lillerød, Risskov, Esbjerg, Kalundborg, Odder, Fredericia, Rødovre, Vejle, Allerød, og Hedehusene, .

Click-and-collect af støvsuger til vand er muligt i alle områder af Danmark: Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn), Jylland (Østjylland, Syddanmark, Midtjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland) og Sjælland (Amager, Hovedstaden, Sydsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Falster, Nordsjælland, Lolland, Bornholm).

Ses der på statistikkerne fremstår det tydeligt, at internetbrugere som regel kigger efter bl.a. støvsuger til vand online og støvsuger til vand tilbud. Foruden dette ser vi ofte mennesker søge eksempelvis køb støvsuger til vand, billig støvsuger til vand samt støvsuger til vand priser, foruden de kendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, 10-4, Stark og Davidsen.

Rabat på støvsuger til vand

Det er efterhånden virkelig praktisk for os alle at sammenligne tilbud på billige støvsuger til vand online på tværs af internet forhandlere i Danmark, og følgelig har en lang række e-shops set sig nødsaget til at nedbringe priserne på støvsuger til vand betydeligt, og ydermere yde portofri levering.

Det kan til hver en tid vise sig fordelagtigt at undersøge forskellige outlets på nettet efter udsalg og tilbud på støvsuger til vand online forud for at du bestiller, så du er skråsikker på at få fat i den prisbilligste pris. Kig ikke blot på de udbredte byggekæder som Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Silvan, Bauhaus, XL-Byg og Bygma.

Du må blot være så påpasselig, at såfremt en shop udbyder billige støvsuger til vand online på tilbud til en udsalgspris som anses for enormt fremragende, så er det mange gange være en indikator for en uoprigtig internet handler. Køb med betalingskort er på den anden side omsluttet af et regelsæt, som assisterer køberen overfor uoprigtige online outlets.

Generelt foreslår vi handler med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed burde du vælge en løsning på afbetaling som fx ViaBill, forudsat du vil godtgøre betalingen af støvsuger til vand over en periode. Dette fås typisk hos specialiserede netbutikker, men dog sjældent de gængse byggemarkeder som eksempelvis Bygma, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix og Davidsen.

Ses der på søgedata står det tydeligt, at internetbrugere jævnligt leder efter for eksempel støvsuger til vand priser og støvsuger til vand online. Foruden dette ser man ofte online shoppere kigge efter eksempelvis køb støvsuger til vand, støvsuger til vand tilbud samt billig støvsuger til vand.

Kig på andre menneskers synspunkter

Trustpilot tilbyder dig temmelig fordelagtige muligheder for at inspicere flere forhenværende køberes oplevelser og derved er det klogt, at du gennemsøger online forhandlerens omtaler før du handler billige støvsuger til vand online.

Facebook giver dig også aldeles gunstige løsninger til at få indsigt i webshoppens kundefokus. Derudover møder vi nogle internet butikker som tilbyder kunderne at udforme en kritik af deres køb, som lige så vel kan tages i brug til at fornemme kundernes tilfredshed.

Forud for at folk køber billige støvsuger til vand online på en webbutik kan man principielt gøre sig bekendt med indholdet af butikkens handelsaftale, dog er det almindeligvis et tidskrævende projekt, især hos de gængse byggekæder som Bygma, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Silvan og Davidsen.

Et andet forslag kunne være at tjekke hvorvidt internet selskabet er tilsluttet e-mærket, hvilket bør være en forsikring om at online forhandleren understøtter de danske regler, tillige med at internet virksomheden tit evalueres af specialister der behersker de gældende bestemmelser.

Desuden tilbydes du anledning til at få hjælp, ifald du møder vanskeligheder i processen med din ordre på støvsuger til vand. Endvidere støtter vi at køber er vaks omkring de mest basale betingelser i forbindelse med købet af støvsuger til vand online, som fx den byttepolitik online shoppen tilbyder.

Her er det også vigtigt, at man stadigvæk opbevarer ens kvittering på e-mail, således man senere vil kunne bekræfte købet af støvsuger til vand, uanset om man shopper hos 10-4, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Davidsen, XL-Byg eller Silvan.

Peter Olsen gav 5 stjerner

Fin omgående levering

Anna R gav 4 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Karen gav 5 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

Christian gav 5 stjerner

Alt fungerede perfekt.

9 tips til når du køber online
1Flere online forretninger yder nu om stunder alverdens billige muligheder for fragt til støvsuger til vand. En af de mest moderne er efterhånden afhentningssteder, fordi du så nemt kan hente din bestilling når du har tid. Fragtformen er nemlig meget fremkommelig, og ofte desuden den prisbilligste leveringstype.
2Antal dages levering er jo ret bestemmende såfremt man står og skal bruge varerne lige om lidt, og i det øjemed er det bestemt afgørende at vi ser tidshorisonten for levering for støvsuger til vand. En del e-butikker i Danmark stiller udsigt til billig 1 dags levering på en lang række af deres varer, som kræver at du når at bestille forud for et besluttet klokkeslæt.
3Før nogen bestiller billige støvsuger til vand i en butik behøver man principielt gennemløbe e-shoppens forretningsvilkår, det er dog bare et omfattende arbejde. Tilsvarende slår vi et slag for at du er omhyggelig omkring de mest vedkommende bestemmelser der har indvirkning på shopping af billige støvsuger til vand online, som for eksempel den byttepolitik internet selskabet bruger.
4Den billigste leveringsmulighed vil altid være at du selv henter varerne, hvilket dog kræver at du befinder dig lige ved online forhandlerens lager. Den leveringsmåde er naturligvis ualmindeligt bestemmende om du mangler støvsuger til vand om få sekunder. Alternativt så præsterer nogle enkelte shops på nettet fragt uden betaling, men i de fleste tilfælde under forudsætning af at der aftages for en konkret sum.
5Vi tilråder køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Kortkøb er omfavnet af et regelsæt, som støtter dig som køber imod falske e-forhandlere. Alternativt bør du drage nytte af en billig afdragsordning som for eksempel ViaBill, forudsat du gerne vil afdrage pengene i flere bidder.
6Det er efterhånden meget problemfrit for alle og enhver at sammenholde priser online på billige støvsuger til vand i blandt flere e-firmaer, og af den grund frembyder adskillige shops på nettet fragtfri levering. Men det kan stadigvæk blive nyttigt at tjekke et par forskellige online firmaer efter tilbud og rabat inden du gennemfører dit køb, sådan at du er på den sikre side med at opnå den billigste pris.
7Trustpilot tilbyder relativt gode løsninger til at gennemstøve en lang række øvrige brugeres reflektioner og herved er det fornuftigt, at du udforsker online forretningens omtaler forinden du handler billige støvsuger til vand online. Facebook tilbyder dig lige så vel ret tiltalende chancer for at få en idé om online webshoppens pålidelighed.
8Indtil flere internet forretninger yder portofri levering på støvsuger til vand, men i mange tilfælde er det påkrævet at man køber for en bestemt sum. Som alternativ skulle du snuppe den mest betalelige leveringstype, hvilket typisk vil være at få kørt produkterne til et afhentningssted. Fragtmetoden er som regel tillige super let. Den mindst kostelige form for levering vil dog utvivlsomt være selv at hente produkterne.
9Vi går generelt ind for at se nærmere på om netshoppen er e-mærket, eftersom det typisk er en antydning af at online forhandleren anerkender de officielle regler, og at e-handlen ofte monitoreres af jurister som har megen viden om vilkårene. Inden nogen køber billige støvsuger til vand hos en online virksomhed kunne man helt sikkert læse virksomhedens vilkår.