Bosch Universal-Støvsuger GAS 35 M AFC Professional
5.150 kr.
Mere info
PROMAC Industriel våd + tør støvsuger 50ltr.
5.110 kr.
Mere info
Metabo Støvsuger AS 20 L
1.670 kr.
Mere info
Metabo Akku støvsuger AS 18 L PC med batterier og oplader
3.510 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 2X18V
4.275 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 26 E SD E/A - EU-stik
5.925 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC-PLANEX - EU-stik
8.088 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC-LHS S CLEANTEC DK
6.495 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 2X18V LI-ION
3.880 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 48 E LE EC - EU-stik
14.438 kr.
Mere info
Festool støvsuger CTL 36 E DK
6.150 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM MIDI Bluetooth
4.295 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 18V
1.750 kr.
Mere info
Makita Støvsuger 2x18v
9.800 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC RENOFIX
6.852 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 36 E AC - EU-stik
9.350 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 48 E AC - EU-stik
10.244 kr.
Mere info
PROMAC Industriel Finstøvsuger BIA K1 / H2
11.860 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 48 E LE EC B22 R1 - EU-stik
21.825 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 18V
735 kr.
Mere info
Milwaukee Støvsuger AS 300 ELCP
3.905 kr.
Mere info
Metabo Støvsuger ASA 32 L
2.245 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTH 26 E / a - EU-stik
8.506 kr.
Mere info
PROMAC 6ltr Tørstøvsuger, 1200 watt motor, bærbar
885 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL MIDI Bluetooth
3.595 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E LE - EU-stik
8.450 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL SYS CLEANTEC DK
2.925 kr.
Mere info
Bosch Universal-Støvsuger GAS 55 M AFC Professional
6.175 kr.
Mere info
PROMAC Industriel våd + tør støvsuger 32ltr.
2.795 kr.
Mere info
Metabo Akku Støvsuger AS 18 L PC (solo)
1.420 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 48 E LE EC/B22 R1 - EU-stik
20.125 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 48 E - EU-stik
9.331 kr.
Mere info
Festool støvsuger CTL 36 E AC HD - EU-stik
7.444 kr.
Mere info
Metabo Akku Støvsuger AS 18 L PC solo med rullebrædt
1.995 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 26 E SD - EU-stik
5.925 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL SYS - EU-stik
3.181 kr.
Mere info
AEG Støvsuger AP2-200 ELCP
1.735 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 36 E AC HD S DK
8.440 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC - EU-stik
7.631 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal have fokus på hvilke betingelser der gør sig gældende for dit køb online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis returret. Af den grund bør du kende byggeshoppens betingelser.
Det er helt klart utrolig afgørende at tjekke, om den vare du ønsker at købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Som alternativ kan du være nødt til at tjekke de andre.
Nogle byggekæder præsterer et enormt udvalg, og nogle specialiserer sig i en enkelt varetype. Du bør tænke over hvorvidt det er afgørende for dig at du har adskillige varetyper at vælge fra, udover blot støvsuger til lager.
Der er forskel på prisen på billige støvsuger til lager fra netbutik til netbutik. Nogle fokuserer på lave priser, og andre har fokus på en høj grad af service. Du skal tænke igennem hvad der for dig betyder mest.
For de fleste er et byggeprojekt forbundet med en stor portion spørgsmål. Derved er det en fordel at handle hos en netbutik, hvor du bliver tilbudt råd og vejledning til valg af støvsuger til lager.
Når du står og skal bruge produkterne med det samme eller blot ønsker at blive fri for fragtgebyret, så kan du tænke over at transportere materialerne selv. Dette er hovedsageligt en mulighed i de udbredte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre samler produkter fra alle mulige producenter, og af den grund kan du købe fra et stort sortiment af støvsuger til lager online.
De store byggekæder er udbredte og velkendte virksomheder, som bidrager til øget tryghed når du skal købe online. Dette er noget nogle vil se fordele i.
De store byggemarkeder er fysisk til stede i store dele af landet, og på grund af det har mange valget om at købe online og transportere varerne personligt. Takket være dette kan du spare fragtgebyret, og samtidig få varerne nu og her.

Nichewebshop

En masse webshops som sælger få produkter er mindre virksomheder, som tit har danske ejere, gerne tilmed lokalt fra dit område. Dem hjælper du ved at bestille støvsuger til lager online fra deres webshop.
Mange små butikker er ekstremt passionerede omkring deres online produktsortiment, da de ikke sælger andre varer. Altså forventes det at du får endnu mere god rådgivning fra ansatte med ekspertviden i netop støvsuger til lager.
Hovedparten af nicheforhandlere står selv for produktion af varerne som du kan finde i byggecentrene. Ved køb direkte igennem disse nichewebshops online bør du få et ekstra godt tilbud.
De største byggekæder i Danmark

Bygma begyndte i 1952, og udgøres i dag af mere end 2.300 medarbejdere i forretningens 56 butikker. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og omfatter i dag omtrent 2.000 mennesker i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og udgøres nu af omkring 100 ansatte i firmaets 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og lønner i dag mere end 500 mennesker i kædens 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

støvsuger til lager bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og lønner i dag over 1.000 kollegaer i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i billige priser til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

støvsuger til lager jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og udgøres i dag af i omegn af 2.100 personer i selskabets 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i billige priser til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

støvsuger til lager harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 ansatte i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og styres dagligt af ca. 1.000 ansatte i de 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

støvsuger til lager silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 mennesker i firmaets 41 varehuse. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Stark kom frem i 1896, og beskæftiger i dag flere end 2.000 kollegaer i firmaets 72 butikker. Stark har fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Ofte vil det være af stor betydning at have lavet en budgetoversigt for istandsættelsen, så du har styr på omkostningerne. Det vil blive en god idé at nedfærdige hver enkelt omkostning, og så finde frem til prisen på dem én og én.
2For udendørs projekter har vejret meget at sige. Således kan du ofte holde øje med prognosen for vejret i dagene før byggeriets start, så du slipper for at det uventet begynder at piske ned når du lige vil påbegynde det komplekse projekt.
3Der ligger et bredt udvalg af vejledninger og videoer fra alverdens hjemmesider hvorfra du kan få tips og tricks. Navnligt YouTube giver dig adgang til vældig meget gavnlig info, specielt hvis man bruger den engelske version.
4Du kan få økonomisk støtte til ombygninger. Det får man ifald projektet er positivt for miljøet. At få tilskud er altså afhængig af at byggeprojektet har betydning for miljøet.
5Måske burde du overveje hvorvidt projektet kan klares alene, eller du alternativt bør sikre dig assistance fra en fagperson til noget af det. Hvis du sikrer dig hjælp fra en fagperson kunne det godt betale sig at lede efter prisoverslag fra diverse foretagender.
6Muligvis kan det blive betydningsfuldt at du har de nødvendige bygningsmaterialer disponible forud for at du begynder håndværket. Du har god gavn af at sammensætte en simpel indkøbsseddel hvoraf der fremgår de materialer du skal bruge, og så eftergå hver enkelt ting, hvormed du føler dig sikker på at alt er som det skal være.
7Du må aldrig forsømme dit eget helbred, så husk arbejdstøj bl.a. arbejdshjelm som beskytter dig med henblik på eventuelle risici. Det er afgørende med fokus på dit eget helbred i byggeprocessen, ikke mindst såfremt du ikke har hjælp fra en fagmand.
8Der præsenterer sig stort set altid ubelejlige problematikker i forbindelse med svære projekter, og pga. dette viser det sig afgørende at der er afsat god tid i planen, således at man kan føle sig ubekymret om at nå det til den planlagte tid.
9Inden du påbegynder arbejdet kan det blive ubeskriveligt fundamentalt med et tilsagn om, at byggeprojektet overhovedet ikke er ulovligt. Alt efter hvordan du bor vil der være fastsatte regler for, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
10Det kan vise sig nødvendigt at spørge om en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, især ved omfangsrige byggeprocesser. Omfangsrige projekter stiller krav om mere end en person. Dertil bliver det mere effektivt og sjovere når man ikke er alene om det.
11Forberedelse viser sig som nøglen til succes med byggeprocessen. Du bør overveje at forfatte en effektiv strategi, som viser hvilke arbejdsopgaver der laves på hvilken dag, samt derudover en kronologisk orden. Vær konkret når du nedskriver arbejdsplanen.
12Man må nødig fattes værktøj. Ofte kan det vise sig yderst relevant at have det klar til brug idet du går løs med byggeprojektet. Derudover er det godt at indregne de medfølgende omkostninger i byggeriets regnskab.
De mest populære byggekæder
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket jo er ekstremt beundringsværdigt. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 anbefalinger, hvoraf hele 59 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 9 % har givet den dårligste rating. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som jo er meget beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 23.161 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet maksimum point, og blot 8 % kvitterer med bundkarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er temmelig godt arbejde. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvoraf intet mindre end 84 % har givet den højeste karakter, og bare 2 % giver den laveste karakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som altså er yderst beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvoraf hele 76 % har givet den højeste karakter, og blot 4 % giver den dårligste rating. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som jo er kolossalt overlegent. Vurderingen er baseret på 11.467 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 86 % giver 5 stjerner, og bare 2 % har givet den laveste karakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Hvilken leveringsmulighed er bedst?

Temmelig mange byggeforretninger foreslår nu et stort udvalg af billige metoder til levering til støvsuger til lager. Den mest moderne er i vore dage pakkeshoppen, og så kan du bare gå forbi efter dine produkter lige når det passer dig. Muligheden er jo usædvanlig nem, og mange gange derudover den mest prisbevidste form for fragt.

Du bør endvidere forsøge at få produkterne sendt hjem til dig privat eller ud til dit arbejdes adresse. Fragttypen er i regelen en lille smule mindre billig, men omvendt ultra praktisk ift. støvsuger til lager online. Den mest betalelige metode til levering kan ikke modsiges at være at hente produkterne selv, hvilket er betinget af at du opholder dig lige ved webshoppens byggemarked, fx Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Fragtperioden på støvsuger til lager er naturligvis meget aktuel såfremt du har behov for dine nye varer øjeblikkeligt, og derfor er det uden tvivl passende at vi ser nærmere på den forventede leveringsdato for støvsuger til lager. En række internet butikker – for eksempel Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – tilsiger billig levering på næste hverdag på de fleste af deres produkter online, der dog er underforstået at bestillingen køres igennem før et aftalt tidspunkt, sådan at de højst sandsynligt kan nå at få produktet på posthuset før de pakkeansatte får fri.

Visse internet outlets frembyder gebyrfri levering på støvsuger til lager online, men tit kræves det at du aftager for en konkret pris. I øvrigt må man gribe den mest prisbevidste slags levering, der ofte er at få bragt ordren til en pakkeshop.

Flere byggemarkedskæder tilbyder click-and-collect hvor du køber billig støvsuger til lager online og selv henter i butikken. Eksempelvis XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Bauhaus og Silvan. Byggemarkederne giver fx afhentning af støvsuger til lager i disse byer:

Herlev, Rødovre, Dragør, Lyngby, Sønderborg, Glostrup, Nakskov, Køge, Brønderslev, Roskilde, Næstved, Farum, Brabrand, Holstebro, Holbæk, Varde, Randers, Helsingør, Frederiksberg, Struer, Fredericia, Frederikshavn, Hedensted, Skive, Ikast, Frederikssund, Korsør, Kokkedal, Birkerød, Taastrup, Greve, Kolding, Vordingborg, Ringsted, Lystrup, Herning, Vanløse, Ølstykke, Højbjerg, Nærum, Odense, Hedehusene, Lillerød, Nykøbing Falster, Tilst, Stenløse, Hillerød, Horsens, Virum, Hørsholm, Slagelse, Hobro, Værløse, Brøndby, Rønne, Risskov, Gladsaxe, Skanderborg, Silkeborg, Rudersdal, Gentofte, Viborg, Brønshøj, Middelfart, Ballerup, Hjørring, Svendborg, Jyllinge, Tårnby, Aarhus, Solrød Strand, Nyborg, Charlottenlund, Haslev, Thisted, Valby, Kalundborg, Vallensbæk, Aabenraa, Haderslev, Allerød, Søborg, Aalborg, Ishøj, Albertslund, Nørresundby, Esbjerg, Hvidovre, København, Åbyhøj, Grenaa, Frederiksværk, Vejle, og Odder, .

Click-and-collect for støvsuger til lager er tilgængeligt i alle områder af landet: Jylland (Vestjylland, Nordjylland, Sydjylland, Syddanmark, Midtjylland, Østjylland, Sønderjylland), Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn) og Sjælland (Bornholm, Østsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Vestsjælland, Amager, Falster, Lolland).

Når vi ser på søgedata bliver det klart, at online shoppere ofte søger for eksempel støvsuger til lager online og støvsuger til lager tilbud. Man ser desuden mange gange mennesker søge fx køb støvsuger til lager, støvsuger til lager priser samt billig støvsuger til lager, plus de gængse byggecentre som Bygma, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Stark, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg og Jem og Fix.

Bedste tilbud på støvsuger til lager

Det er efterhånden rigtig bekvemt for os alle at finde information om priser på billige støvsuger til lager online i blandt diverse internet virksomheder, og til gengæld har flertallet af netshops været nødt til at sænke udsalgspriserne på støvsuger til lager markant, og ydermere byde på billig levering.

Til gengæld kan det stadigvæk være rentabelt at granske diverse firmaer på nettet efter tilbud og udsalg på støvsuger til lager online inden du gennemfører din bestilling, således at man er velinformeret til at få den mest attraktive pris. Se ikke kun på de velkendte byggekæder som Silvan, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Bauhaus og Davidsen.

Man skal trods alt være omhyggelig med, at hvis en online webshop udbyder billige støvsuger til lager online på tilbud til en salgspris som kan ses som helt ekstremt billig, så kunne det i nogle tilfælde være et signal om en svindel netshop. Kortbetalinger er på den anden side en del af en regel, hvilket støtter os overfor uoprigtige e-forretninger.

Generelt går vi ind for shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ burde du drage fordel af en afbetalingsordning som fx ViaBill, når du gerne vil betale regningen på støvsuger til lager over et længere tidsrum. Dette tilbydes normalt hos niche webshops, i modsætning til de gængse byggecentre som eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Davidsen og Jem og Fix.

Ses der på tendenserne er det klart, at online shoppere typisk søger efter for eksempel støvsuger til lager tilbud og støvsuger til lager priser. Foruden dette oplever man som regel netshoppere søge bl.a. støvsuger til lager online, køb støvsuger til lager og billig støvsuger til lager.

Se nærmere på tidligere brugeres bedømmelser

Trustpilot fører til flere uafhængige chancer for at sondere adskillige eksisterende forbrugeres oplevelser og på grund af dette foreslår vi, at du ser nærmere på online firmaets ratings forinden du færdiggør din shopping med billige støvsuger til lager online.

Facebook genererer på samme måde stort set fine genveje til at få en idé om online forhandlerens kundetilfredshed. Herinde ses faktisk e-handler hvor kunder kan notere en kritik af virksomhedens service, som desuden burde drages fordel af til at vurdere hvor glade kunderne er.

Inden folk handler billige støvsuger til lager online hos en e-shop bør man principielt gennemløbe forhandlerens handelsbetingelser, det er dog bare ikke videre interessant, specielt hos de gængse byggecentre som Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Stark, Silvan og Davidsen.

Et alternativ kunne være at efterse hvorvidt e-handlen er e-mærke tilsluttet, fordi det burde være et tegn på at online webshoppen forsvarer de danske regler, foruden at netbutikken af og til overværes af fagfolk der er meget fortrolige lovene på området.

Det giver dig anledning til assistance, når du får udfordringer med dit køb af støvsuger til lager. Ligeledes er det en hjælp at kunden er klar over de væsentligste vedtægter der kan influere på bestillingen af støvsuger til lager online, f.eks. hvilken returret internet forretningen garanterer.

På grund af dette er det samtidig vigtigt, at man altid opbevarer ens kvittering på e-mail, således man til enhver tid vil kunne eftervise bestillingen af støvsuger til lager, uagtet om man har købt hos Bauhaus, Silvan, 10-4, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark eller Davidsen.

Lone Andersen gav 5 stjerner

Hurtig levering godt gået

Jens Møller gav 4 stjerner

Alt var i orden

Pia Nielsen gav 5 stjerner

Altid et godt tilbud

Christian gav 4 stjerner

Fuld tilfreds

9 gode råd til internetshopping
1Trustpilot fremskaffer de facto belejlige genveje til at efterse en stor portion andre brugeres omtaler og herved slår vi et slag for, at du kigger på webshoppens ratings forinden du bestiller billige støvsuger til lager online. Facebook forærer dig derudover absolut passende genveje til at få indblik i internet virksomhedens kundetilfredshed.
2Enkelte e-handler i Danmark lover levering uden omkostninger på støvsuger til lager, men oftest påkræves det at der shoppes for en konkret sum. Som alternativ må man foretrække den mest billige løsning til levering, som ofte vil blive at få dem til at køre dine produkter til et udleveringssted. Fragtløsningen bliver i mange tilfælde lige så vel yderst praktisk. Den mest letkøbte leveringsmulighed vil dog i de fleste tilfælde være at hente varerne selv.
3Før nogen køber billige støvsuger til lager hos en forretning på nettet bør man på en vis måde tage stilling til virksomhedens forretningsaftale, dog er det i mange tilfælde ikke super interessant. I øvrigt slår vi et slag for at kunden er vidende om de fundamentale retningslinjer der gælder for købet af billige støvsuger til lager online, for eksempel den byttepolitik butikken benytter.
4Adskillige butikker på nettet foreslår efterhånden mange forskellige billige leveringsløsninger til støvsuger til lager. Det mest populære er lige nu at få leveret til en pakkeshop, hvor du selv afhenter de bestilte produkter når du har lyst. Fragtmetoden er jo yderst problemfri, samt tit tilmed den billigste fragtmulighed.
5Leveringstiden kan være særdeles bestemmende hvis man har behov for pakken fluks, og med det formål er det selvfølgelig klogt at du kigger nærmere på det forventede leveringstidspunkt ved støvsuger til lager. En masse e-butikker i Danmark stiller garanti om billig dag-til-dag levering på en hel del varenumre, som imidlertid afhænger af at orden realiseres tidligere end et angivent klokkeslæt.
6Generelt slår vi et slag for at bemærke om internet shoppen er e-mærke godkendt, hvilket generelt er en tryghed om at internet forhandleren adlyder de officielle regler, tillige med at internet forhandleren jævnligt ses til af jurister der er inde i retningslinjerne. Forud for at nogen shopper billige støvsuger til lager på en e-forhandler behøver man i virkeligheden betragte webbutikkens handelsaftale.
7Det er jo efterhånden ualmindeligt let for forbrugerne at sammenligne tilbud online på billige støvsuger til lager på tværs af internet webshops, og på grund af dette tilbyder langt de fleste internet selskaber i Danmark levering uden omkostninger. Dog kan det stadigvæk vise sig tiden værd at tjekke forskellige online virksomheder efter udsalg og tilbud før du gennemfører din handel, så man er tryg ved at opnå den billigste pris.
8Vi tilråder køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Betalinger med kort er inkluderet i en bestemmelse, som garanterer kunden imod svindlende e-forretninger. Som en anden løsning kan du udnytte en billig afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, for så vidt du hellere vil finansiere pengene over en længere periode.
9Den mest prisbevidste leveringsform er uden tvivl at hente produkterne selv, men det betinges af at du bor tæt på e-forhandlerens lager. Den leveringsform er rigtig afgørende såfremt man har brug for støvsuger til lager øjeblikkeligt. Alternativt så tilbyder indtil flere forretninger på nettet billig fragt, men i de fleste tilfælde afkræver det at du aftager for en præcis sum.