Makita Støvsuger KL.L
5.323 kr.
Mere info
Bosch Universal-Støvsuger GAS 35 M AFC Professional
5.150 kr.
Mere info
PROMAC Industriel våd + tør støvsuger 50ltr.
5.110 kr.
Mere info
Metabo Støvsuger AS 20 L
1.670 kr.
Mere info
Metabo Akku støvsuger AS 18 L PC med batterier og oplader
3.510 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 2X18V
4.275 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 26 E SD E/A - EU-stik
5.925 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC-PLANEX - EU-stik
8.088 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC-LHS S CLEANTEC DK
6.495 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 2X18V LI-ION
3.880 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 48 E LE EC - EU-stik
14.438 kr.
Mere info
Festool støvsuger CTL 36 E DK
6.150 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM MIDI Bluetooth
4.295 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 18V
1.750 kr.
Mere info
Makita Støvsuger 2x18v
9.800 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC RENOFIX
6.852 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 36 E AC - EU-stik
9.350 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 48 E AC - EU-stik
10.244 kr.
Mere info
PROMAC Industriel Finstøvsuger BIA K1 / H2
11.860 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 48 E LE EC B22 R1 - EU-stik
21.825 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 18V
735 kr.
Mere info
Milwaukee Støvsuger AS 300 ELCP
3.905 kr.
Mere info
Metabo Støvsuger ASA 32 L
2.245 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTH 26 E / a - EU-stik
8.506 kr.
Mere info
PROMAC 6ltr Tørstøvsuger, 1200 watt motor, bærbar
885 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL MIDI Bluetooth
3.595 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E LE - EU-stik
8.450 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL SYS CLEANTEC DK
2.925 kr.
Mere info
Bosch Universal-Støvsuger GAS 55 M AFC Professional
6.175 kr.
Mere info
PROMAC Industriel våd + tør støvsuger 32ltr.
2.795 kr.
Mere info
Metabo Akku Støvsuger AS 18 L PC (solo)
1.420 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 48 E LE EC/B22 R1 - EU-stik
20.125 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 48 E - EU-stik
9.331 kr.
Mere info
Festool støvsuger CTL 36 E AC HD - EU-stik
7.444 kr.
Mere info
Metabo Akku Støvsuger AS 18 L PC solo med rullebrædt
1.995 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 26 E SD - EU-stik
5.925 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL SYS - EU-stik
3.181 kr.
Mere info
AEG Støvsuger AP2-200 ELCP
1.735 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 36 E AC HD S DK
8.440 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er byggeri lig med en verden af spørgsmål. Dermed er det en fordel at shoppe hos en netbutik, som kan tilbyde råd og vejledning til valg af støvsuger til kontor.
Såfremt du skal bruge dine byggematerialer hurtigt eller bare ønsker at undgå fragtomkostningen, så kan du overveje at hente produkterne på egen hånd. Det er særligt et alternativ ved de gængse byggekæder.
Der er forskel på udsalgspriserne på billige støvsuger til kontor hos de forskellige online byggecentre. Nogle giver de bedste priser, imens nogle har faglig sparring. Du bør gennemtænke hvad du foretrækker.
Flere byggemarkeder udbyder et stort vareudvalg, hvorimod øvrige specialiserer sig i en enkelt varegruppe. Du bør tænke på hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have adskillige varegrupper at vælge fra, foruden bare støvsuger til kontor.
Det er selvfølgelig ekstremt vigtigt at vide, om de produkter du ønsker at købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Alternativt bør du overveje at kigge hos de andre.
Du bør vide hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende når du køber online, så du kan slippe for problemer med fx returret. Af den grund bør man tjekke virksomhedens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er folkekære og højtprofilerede firmaer, hvilket medvirker til en tryghedsfornemmelse når du skal købe online. Det kan du se en fordel i.
De udbredte byggemarkeder finder du i de større byer, og på grund af det har flertallet chancen for at bestille online og køre byggematerialerne selv. I kraft af det kan man spare fragten, samt sågar have varerne straks.
De store byggekæder tilbyder varer fra en lang række forskellige specialbutikker, og dermed har du mulighed for at købe fra et stort udvalg af støvsuger til kontor online.

Nichewebshop

Forskellige specialiserede webshops ved ekstremt meget om deres online produktudvalg, da de kun sælger disse varer. Således vil du opleve super informativ hjælp fra medarbejdere med ekspertviden i lige præcis støvsuger til kontor.
De fleste nichebutikker styrer selv produktionen af produkterne der sælges i de store byggekæder. Ved at købe direkte igennem niche netbutikkerne online kan du få et ekstra godt tilbud.
Forskellige niche netbutikker er små familiefirmaer, som typisk drives i Danmark, måske endda lokalt fra dit område. Disse hjælper du når du køber støvsuger til kontor online fra deres webshop.
De 10 største byggemarkeder
støvsuger til kontor harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 personer i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og styres dagligt af over 1.000 kollegaer i selskabets 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og styres dagligt af mere end 100 personer i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 har fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og beskæftiger nu cirka 500 mennesker i kædens 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

støvsuger til kontor bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger i dag mere end 1.000 personer i de 17 butikker. Bauhaus fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 kollegaer i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

støvsuger til kontor jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og udgøres nu af flere end 2.100 mennesker i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i salg til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

støvsuger til kontor silvan

Silvan kom frem i 1968, og beskæftiger i dag over 1.000 medarbejdere i kædens 41 byggecentre. Silvan satser på at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og omfatter i dag i omegn af 2.000 ansatte i kædens 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.300 kollegaer i de 56 butikker. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Der præsenterer sig utvivlsomt uventede problemstillinger i forbindelse med omfattende opgaver, og som følge heraf vil det vise sig væsentligt at der afsættes rigeligt med plads i tidsplanen, med det formål at man er tryg ved at have tid nok til det.
2Planlægning er nøglen til at få en god oplevelse med byggeriet. Du bør overveje at lave en effektiv handlingsplan, som fortæller hvilke opgaver der skal udføres på hvilke tidspunkter, og derudover en nummerorden. Husk at være realistisk i udarbejdelsen af køreplanen.
3Ved byggeprojekter udenfor kan vind og vejr få meget at sige. På grund af dette kan du jævnligt tjekke prognosen for vejret i den tid der er op til starten på projektet, så det forhåbentlig ikke med et brag begynder at vælte ned absolut lige når du er startet på det krævende byggeprojekt.
4Inden du påbegynder byggeriet kan det være temmelig vigtigt at man sikrer sig, at det du vil bygge overholde de gældende regler. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der vise sig mange retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
5Du skal aldrig undlade at tage højde for dit velbefindende, så husk sikkerhedsbeklædning herunder hoved- og fodbeklædning der sikrer dig med henblik på eventuelle risici. Det er essentielt med fokus på sikkerheden i byggeprojektet, specielt når du ikke køber hjælp fra en fagmand.
6I nogle tilfælde kan man hente offentlig støtte til byggeprojekter. Det tilbydes i tilfælde af at byggeprojektet er klimavenligt. Tilskudet betinges altså af at projektet gør en positiv forskel for naturen.
7Du finder mange forskellige guides og videoer online som der kan findes inspiration i. Særligt YouTube faciliterer en masse anvendelig information, særligt ifald du leder på engelsk.
8Måske kan det blive væsentligt at have de påkrævede materialer tilgængelige før du påbegynder håndværket. Du får god gavn af at forfatte en hurtig note indeholdende alt det du skal bruge, og så granske hvert eneste punkt, hvormed du kan føle dig overbevist om at du har husket alt.
9Det er essentielt at have et udgiftsbudget for istandsættelsen, så du giver sig selv et overblik. Det vil være en god idé at nedskrive alle omkostninger, og herefter tjekke beløbet for dem én og én.
10Det kan være nyttigt at få hjælp til dele af projektet, specielt når det er krævende projekter. Store projekter bør udføres af flere end en enkelt person. Desuden må det være bedre og mere socialt når man er flere om at bidrage.
11Måske du burde vurdere om det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du kan have fordel af at anskaffe assistance fra en professionel til områder af byggeriet. Hvis du sikrer dig hjælp fra en professionel er det lukrativt at søge prisoverslag fra en håndfuld håndværkere.
12Man bør aldrig nogensinde stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Typisk kan det vise sig essentielt at have værktøjet ved hånden før du iværksætter dit byggeprojekt. Derudover er det godt at tillægge disse udgiftsposter i økonomien.
De højest ratede byggecentre
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som selvfølgelig er yderst overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 tilkendegivelser, hvor imponerende 76 % kvitterer med toprating, og bare 4 % kvitterer med dumpekarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er fantastisk godt arbejde. Ratingen er baseret på 11.467 bedømmelser, hvoraf hele 86 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % giver bundkarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er ret så overlegent. Karakteren grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvor intet mindre end 84 % har givet topkarakter, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er ret så flot. Ratingen er regnet ud fra 2.856 meninger, hvor intet mindre end 59 % giver 5 stjerner, og bare 9 % giver bundkarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket jo er temmelig flot. Evalueringen grundlægges af 23.161 ratings, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 8 % har givet den laveste karakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsløsning er smartest?

Masser af webshops i Danmark giver i øjeblikket diverse billige muligheder for levering til støvsuger til kontor. Den mest benyttede er nu til dags at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente de nyindkøbte produkter præcis når det passer dig. Fragtformen er nemlig i høj grad let, og desuden endvidere den billigste fragttype.

Du kan ligeledes foretrække at få ordren bragt til dit hus eller ud på din arbejdsplads. Leveringsformen viser sig sædvanligvis en lille smule mere pebret, men også meget ligetil med støvsuger til kontor online. Den prisbilligste leveringsløsning vil dog til enhver tid være at hente varerne selv, men det nødvendiggør at du befinder dig lige ved online shoppens byggecenter, fx Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Fragttiden på støvsuger til kontor kan være vældig essentiel i tilfælde af at man har brug for din ordre øjeblikkeligt, og i det øjemed er det temmelig relevant at vi dobbelttjekker den estimerede leveringstid på støvsuger til kontor. En række firmaer på nettet – eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – udlover billig levering på næstkommende hverdag på mange af deres produkter online, som dog tager udgangspunkt i at transaktionen gennemføres forinden et nøjagtigt tidspunkt, så at de garanteret kan nå at få varerne sendt afsted forud for at pakkepersonalet har fyraften.

En række internet virksomheder garanterer fragt uden betaling på støvsuger til kontor online, men for det meste er det forbeholdt når du indkøber for et konkret beløb. Ellers burde man snuppe den mindst kostelige leveringsmetode, hvilket i de fleste tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at levere din ordre til et udleveringssted.

De store kæder udlover afhentning hvor man bestiller billig støvsuger til kontor hjemmefra og afhenter i butikken. For eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Stark, Silvan og 10-4. De frembyder fx klik-og-hent på støvsuger til kontor i disse byer:

Dragør, Silkeborg, Aalborg, Haslev, Allerød, Brønshøj, Ishøj, Holstebro, Herning, Slagelse, Vallensbæk, Holbæk, Virum, Tårnby, Farum, Ølstykke, Hedehusene, Brabrand, Gentofte, Frederikshavn, Svendborg, Struer, Frederiksværk, Esbjerg, Odder, Taastrup, Rudersdal, København, Frederiksberg, Frederikssund, Valby, Randers, Haderslev, Skanderborg, Korsør, Køge, Kolding, Rønne, Brønderslev, Hillerød, Herlev, Nykøbing Falster, Værløse, Roskilde, Sønderborg, Nyborg, Hjørring, Lillerød, Odense, Helsingør, Fredericia, Rødovre, Hobro, Birkerød, Lyngby, Hvidovre, Grenaa, Næstved, Lystrup, Skive, Solrød Strand, Albertslund, Hørsholm, Jyllinge, Stenløse, Greve, Tilst, Hedensted, Nørresundby, Middelfart, Ringsted, Kalundborg, Varde, Nærum, Thisted, Vanløse, Vejle, Gladsaxe, Horsens, Højbjerg, Aabenraa, Vordingborg, Aarhus, Glostrup, Brøndby, Nakskov, Åbyhøj, Kokkedal, Charlottenlund, Ikast, Risskov, Søborg, Ballerup, og Viborg, .

Klik-og-hent af støvsuger til kontor er en mulighed i de fleste områder af landet: Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Nordfyn), Jylland (Vestjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Sydjylland, Syddanmark, Midtjylland, Østjylland) og Sjælland (Midtsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Østsjælland, Amager, Falster, Lolland, Bornholm, Hovedstaden).

Når man ser på tallene er det tydeligt, at folk mange gange leder efter fx køb støvsuger til kontor og støvsuger til kontor online. Foruden dette oplever vi som regel internet shoppere søge efter blandt andet billig støvsuger til kontor, støvsuger til kontor tilbud og støvsuger til kontor priser, foruden de gængse byggekæder som Stark, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, 10-4 og Silvan.

Find den bedste pris på støvsuger til kontor

Det er efterhånden virkelig ligetil for enhver at finde frem til tilbud på billige støvsuger til kontor online i blandt forskellige internet webshops, og så har en lang række online forhandlere fundet det nødvendigt at nedskære salgspriserne på støvsuger til kontor betydeligt, og endda byde på portofri fragt.

Det kan alligevel være gunstigt at sammenligne visse netshops efter tilbud og rabatter på støvsuger til kontor online forinden du placerer ordren, således at du er velinformeret til at opnå den mest billige pris. Se ikke blot hos de gængse byggekæder som Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen og Bygma.

Du må trods alt være klar over, at når en shop frembyder billige støvsuger til kontor online på tilbud til en pris som kan ses som ufattelig letkøbt, så kunne det ofte være et fingerpeg om en snydagtig webbutik. Kortkøb er ikke desto mindre inkluderet i en retningslinje, hvilket bistår kunden imod fup online forretninger.

Vi foreslår generelt kortkøb eller MobilePay. Alternativt burde du vælge en afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, hvis du vil klare prisen på støvsuger til kontor i flere bidder. Dette tilbydes som regel hos online nichebutikker, i modsætning til de store byggekæder som eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Davidsen, Stark, Jem og Fix og Bygma.

Når vi kigger i tendenserne fremstår det markant, at mennesker ofte søger efter fx støvsuger til kontor tilbud og støvsuger til kontor priser. Vi ser derudover mange gange folk kigge efter for eksempel billig støvsuger til kontor, støvsuger til kontor online og køb støvsuger til kontor.

Se nærmere på eksisterende kunders synspunkter

Trustpilot fører til i højeste grad solide genveje til at beskue en række aktuelle forbrugeres erfaringer og på grund af dette er det at foretrække, at du eftergår online firmaets kritik forinden du køber billige støvsuger til kontor online.

Facebook giver dig på samme måde egentlig fornemme løsninger til at få indtryk af internet forhandlerens troværdighed. Foruden det er der faktisk online selskaber i Danmark som giver folk mulighed for at registrere en vurdering af deres købsoplevelse, som ydermere kan drages fordel af til at vurdere tidligere kunders oplevelser.

Forud for at folk shopper billige støvsuger til kontor online hos en internet webshop kan de principielt tage stilling til e-shoppens forretningsaftale, det er dog typisk ikke specielt ophidsende, især hos de velkendte byggekæder som Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Stark, Davidsen, 10-4, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix.

Alternativet kunne derfor være at kigge hvorvidt e-shoppen er medlem af e-mærket, fordi det bør være et signal om at online forhandleren opfylder de officielle danske regler, samt at internet webshoppen regelmæssigt føres tilsyn med af fagfolk der har den nødvendige knowhow om reglerne på området.

Desuden giver det dig chance for at få hjælp, såfremt du udsættes for problemer i processen med din handel med støvsuger til kontor. Tillige rekommanderer vi at køberen er obs på de væsentligste retningslinjer der indvirker på købet af støvsuger til kontor online, som for eksempel den byttepolitik internet shoppen benytter.

På grund af dette er det desuden vigtigt, at man stadigvæk beholder sin faktura e-mail, således man til enhver tid vil kunne bekræfte købet af støvsuger til kontor, ligegyldig om man har købt fra XL-Byg, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen eller 10-4.

Thomas gav 5 stjerner

Stjerneklar service!

Tina H gav 4 stjerner

Alt fungerede perfekt.

Anna Rasmussen gav 5 stjerner

Alt ok

Poul P gav 5 stjerner

Hurtig og effektiv

9 gode råd til når du køber online
1En stor portion internet outlets frembyder i øjeblikket en række forskellige billige fragttyper til støvsuger til kontor. En sikker vinder er nu om stunder at få leveret til et udleveringssted, som giver dig fleksibiliteten til at hente de nyindkøbte produkter lige når det passer dig. Denne er jo virkelig overkommelig, samt typisk ligeledes den billigste leveringsløsning.
2Trustpilot fremskaffer fuldkommen sikre løsninger til at gennemgå mange eksisterende konsumenters omtaler og af den grund er det anbefalelsesværdigt, at du gennemgår e-forhandlerens vurderinger forud for at du køber billige støvsuger til kontor online. Facebook tilbyder dig ydermere fuldkommen passende metoder til at få indsigt i e-shoppens popularitet.
3Forinden nogen køber billige støvsuger til kontor på en e-butik kan man egentlig få overblik over webbutikkens vilkår, det er dog typisk et omfattende arbejde. Yderligere anbefaler vi at kunden er på vagt for de mest betydningsfulde forhold gældende for købet af billige støvsuger til kontor online, eksempelvis hvilken ombytningsrettighed internet virksomheden tilsikrer.
4Den mest letkøbte form for levering er uden tvivl selv at hente pakken, som dog beroer på at du bor nærved internet firmaets tilholdssted. Den fragtmulighed er naturligvis ultra afgørende ifald du absolut skal bruge støvsuger til kontor med det samme. Alternativt så frembyder nogle få internet outlets fragt uden gebyr, men for det meste påkræves det at man aftager for en konkret pris.
5Leveringstiden kan være særligt vigtig ifald du står og skal bruge varerne omgående, så herved er det altså afgørende at du ser nærmere på det anslåede leveringstidspunkt ved støvsuger til kontor. Temmelig mange e-forhandlere stiller udsigt til billig 1 dags fragt på deres bedst sælgende varer, men vær påpasselig da det regnes ud fra at ordren laves inden et nøjagtigt klokkeslæt.
6En række internet outlets lover fragt uden beregning på støvsuger til kontor, men ofte kun hvis man handler for en bestemt pris. Desuden kan man udse dig den billigste fragtløsning, der gerne vil blive at få dem til at levere varerne til en pakkeshop. Fragtmetoden bliver som regel endvidere temmelig ukompliceret. Den billigste metode til levering vil dog utvivlsomt være at hente produkterne selv.
7Det har vist sig at være i høj grad let gængeligt for almindelige dødelige at søge sig frem til priser online på billige støvsuger til kontor hos flere internet forretninger, og derved tilbyder flere online butikker levering uden beregning. Trods dette kan det imidlertid være udbytterigt at efterprøve forskellige online forhandlere efter tilbud og rabat inden du færdiggør din shopping, sådan at du er garanteret at modtage den mest attraktive pris.
8Vi foreslår generelt at kigge hvorvidt internet webshoppen er verificeret af e-mærket, eftersom det ofte er en antydning af at e-handlen anerkender den officielle danske lovgivning, foruden at internet forhandleren regelmæssigt ses til af jurister der er inde i bestemmelserne på området. Inden folk shopper billige støvsuger til kontor i en webshop behøver de reelt tage stilling til shoppens forretningsaftale.
9Generelt tilråder vi kortkøb eller mobilbetaling. Bestillinger med betalingskort er inkluderet i Indsigelsesordningen, der redder folk overfor snydagtige online firmaer. Som alternativ bør du benytte en afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, forudsat du foretrækker at klare pengene i flere bidder.