Bosch Universal-Støvsuger GAS 35 M AFC Professional
5.150 kr.
Mere info
PROMAC Industriel våd + tør støvsuger 50ltr.
5.110 kr.
Mere info
Metabo Støvsuger AS 20 L
1.670 kr.
Mere info
Metabo Akku støvsuger AS 18 L PC med batterier og oplader
3.510 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 2X18V
4.275 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 26 E SD E/A - EU-stik
5.925 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC-PLANEX - EU-stik
8.088 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC-LHS S CLEANTEC DK
6.495 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 2X18V LI-ION
3.880 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 48 E LE EC - EU-stik
14.438 kr.
Mere info
Festool støvsuger CTL 36 E DK
6.150 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM MIDI Bluetooth
4.295 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 18V
1.750 kr.
Mere info
Makita Støvsuger 2x18v
9.800 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC RENOFIX
6.852 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 36 E AC - EU-stik
9.350 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 48 E AC - EU-stik
10.244 kr.
Mere info
PROMAC Industriel Finstøvsuger BIA K1 / H2
11.860 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 48 E LE EC B22 R1 - EU-stik
21.825 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 18V
735 kr.
Mere info
Milwaukee Støvsuger AS 300 ELCP
3.905 kr.
Mere info
Metabo Støvsuger ASA 32 L
2.245 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTH 26 E / a - EU-stik
8.506 kr.
Mere info
PROMAC 6ltr Tørstøvsuger, 1200 watt motor, bærbar
885 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL MIDI Bluetooth
3.595 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E LE - EU-stik
8.450 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL SYS CLEANTEC DK
2.925 kr.
Mere info
Bosch Universal-Støvsuger GAS 55 M AFC Professional
6.175 kr.
Mere info
PROMAC Industriel våd + tør støvsuger 32ltr.
2.795 kr.
Mere info
Metabo Akku Støvsuger AS 18 L PC (solo)
1.420 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 48 E LE EC/B22 R1 - EU-stik
20.125 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 48 E - EU-stik
9.331 kr.
Mere info
Festool støvsuger CTL 36 E AC HD - EU-stik
7.444 kr.
Mere info
Metabo Akku Støvsuger AS 18 L PC solo med rullebrædt
1.995 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 26 E SD - EU-stik
5.925 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL SYS - EU-stik
3.181 kr.
Mere info
AEG Støvsuger AP2-200 ELCP
1.735 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 36 E AC HD S DK
8.440 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC - EU-stik
7.631 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart utrolig afgørende at undersøge, om de produkter du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du tjekke de andre.
Der findes forskelle i salgspriserne på billige støvsuger til kælder fra byggemarked til byggemarked. Nogle vil have billige priser, og nogle har service. Du må bestemme hvad du helst vil have.
Nogle byggekæder sælger et stort produktudvalg, imens øvrige har fokus på en bestemt varetype. Du bør overveje hvorvidt det er afgørende for dig at have mange forskellige produkter at vælge i mellem, udover bare støvsuger til kælder.
Såfremt du skal bruge byggematerialerne nu og her eller bare vil blive fri for fragtomkostningen, så kunne du med fordel transportere byggematerialerne på egen hånd. Dette er særligt muligt ved de gængse byggekæder.
For de fleste er et byggeprojekt lig med en masse spørgsmål. Af den grund kan du handle hos en online byggeshop, hvor du bliver tilbudt hjælp og vejledning omkring støvsuger til kælder.
Du skal kende de regler der gælder ved dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med fx returret. Derfor bør du læse netbutikkens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre er fysisk til stede i det meste af landet, og derigennem har man adgang til at købe online og hente materialerne selv. Herigennem har man valget om at blive fri for leveringsomkostningen, og ovenikøbet få fat i produkterne hurtigere.
De store byggecentre er etablerede og almenkendte firmaer, som kan medvirke til ubekymrethed når man skal handle online. Det kan du se positivt på.
De gængse byggemarkeder sælger varer fra talrige leverandører, og hermed kan du bestille fra et bredt udvalg af støvsuger til kælder online.

Nichewebshop

En masse niche webshops er ekstremt passionerede omkring deres online produktsortiment, da de ikke sælger andet. Ergo kan du forvente en høj grad af anvendelig sparring fra ansatte med ekspertviden i lige præcis støvsuger til kælder.
Størsteparten af nichefokuserede netbutikker er producenter af produkterne der sælges i de kendte byggekæder. Ved at købe direkte igennem nicheforretningerne online kan du forvente at få ekstra gode tilbud.
Forskellige nicheforhandlere er små familievirksomheder, som tit er dansk ejede, givetvis tilmed fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at støtte idet du handler støvsuger til kælder online på deres side.
De største byggemarkeder i Danmark

Davidsen kom frem i 1944, og beskæftiger i dag omkring 1.000 ansatte i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

støvsuger til kælder harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 kollegaer i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og udgøres nu af i nærheden af 2.300 mennesker i de 56 varehuse. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og er i dag arbejdsgiver for omkring 500 medarbejdere i forretningens 9 butikker. Johannes Fog tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 kom frem i 1947, og omfatter i dag omkring 100 medarbejdere i kædens 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

støvsuger til kælder bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og beskæftiger nu cirka 1.000 mennesker i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus er specialiseret i gode tilbud til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 mennesker i byggemarkedets 72 varehuse. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og udgøres nu af mere end 2.000 kollegaer i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

støvsuger til kælder silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og styres dagligt af omtrent 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan satser på gode tilbud til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

støvsuger til kælder jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og styres dagligt af ca. 2.100 kollegaer i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Måske burde du overveje om du ønsker at klare det hele selv, eller du alternativt skal skaffe assistance fra en professionel til dele af det. Når du sikrer dig hjælp fra en professionel anbefales det at notere priser fra diverse entreprenører.
2Det anbefales at sikre sig assistance til byggearbejdet, ikke mindst når det er store byggeprocesser. Flere byggerier behøver mere end en person. Endvidere bør det være mere produktivt og sjovere når der er flere der bidrager.
3Ofte vil det være fornuftigt at lave en budgetoversigt for byggeriet, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det er forstandigt at nedfærdige alle omkostninger, og dernæst tjekke omkostningen ved dem én og én.
4Der ligger endeløse artikler og videoer på diverse hjemmesider hvorfra du kan få gode råd. Navnligt YouTube er formidler af vældig meget anvendelig viden, specielt forudsat at man benytter engelske ord i din søgning.
5Godt forarbejde er kilden til et uproblematisk forløb med dit byggeprojekt. Du anbefales at lave en strømlinet dagsorden, der fortæller hvilke gøremål der løses på hvilke tidspunkter, med en tilhørende rækkefølge. Vær realistisk når du nedskriver oversigten.
6For byggeprojekter udenfor kan vejret få en vigtig rolle. Af den årsag bør du med jævne mellemrum kigge på femdøgnsprognosen i de dage der er op til byggeprojektet, så du undgår at det med et brag starter med at regne absolut lige når du er gået i gang med det svære projekt.
7Der præsenterer sig uden tvivl ubelejlige problemstillinger i tilfælde med svære opgaver, og herved kan det være af stor betydning at man afsætter rigeligt med tid i køreplanen, således at man er ubekymret om at komme i mål.
8Du skal aldrig glemme sikkerheden, så husk beklædning som fx arbejdshjelm som skåner dig med henblik på potentielle skader. Det er smart at have styr på sikkerheden i arbejdet, især såfremt du ikke skaffer hjælp fra en fagmand.
9I visse tilfælde kan man indhente et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det tilbydes hvis byggeprojektet er positivt for miljøet. Modtagelsen af tilskud beroer altså på at byggeriet har positiv indfyldelse på naturen.
10Det bliver af stor betydning at have de nødvendige materialer til disposition før du starter din byggeproces. Du kunne nedskrive en punktforms oversigt som samler de materialer der er nødvendige, og bagefter efterse hvert enkelt punkt, hvormed du føler dig overbevist om at du har styr på det.
11Man bør ikke på noget tidspunkt mangle arbejdsredskaber. Tit kan det være meningsfuldt at have grejet til rådighed akkurat som du starter byggeriet. Det er desuden afgørende at indkalkulere disse omkostninger i budgettet.
12Inden du igangsætter byggeprocessen kan det vise sig ufatteligt værdifuldt at have styr på, at byggeprojektet overhovedet overholder gældende love. Afhængigt af hvordan du bor kan der gælde en række retningslinjer for, hvad der er lovligt, og hvad du ikke kan få lov til.
De mest vellidte byggecentre
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ekstremt beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 11.467 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med maksimum point, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er ultra overlegent. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvoraf hele 76 % kvitterer med toprating, og bare 4 % kvitterer med bundkarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er yderst flot. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 59 % giver topkarakter, og kun 9 % kvitterer med 1 stjerne. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som vel at mærke er yderst godt arbejde. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 69 % har givet maksimum point, og alene 8 % giver den dårligste rating. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som naturligvis er ultra godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvoraf intet mindre end 84 % har givet toprating, og kun 2 % giver den laveste karakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsform skal du vælge?

Adskillige forretninger på nettet foreslår nu til dags diverse forskellige billige leveringsmetoder til støvsuger til kælder. En der er meget almindelig er nu til dags udleveringssteder, fordi du så nemt kan hente din nyindkøbte vare på et valgfrit tidspunkt. Fragtformen er jo ualmindeligt enkel, samt typisk endda den mest prisbevidste løsning til levering.

Du kunne omvendt overveje at få pakken sendt til hvor du bor eller til adressen på dit arbejde. Metoden er sædvanligvis et hak mere pebret, men samtidig ret nem med støvsuger til kælder online. Den billigste leveringsudgave kan ikke benægtes at være at du selv henter ordren, som dog afhænger af at du fysisk befinder dig med kort afstand til e-forhandlerens byggemarked, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Fragttiden på støvsuger til kælder er usædvanlig relevant ifald vi mangler ordren inden for kort tid, og med det formål er det rigtig passende at vi kontrollerer den anslåede leveringstid ved støvsuger til kælder. Masser af internet outlets – for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – byder på billig 1 hverdags levering på de fleste varenumre online, som betinges af at du bestiller tidligere end et bestemt tidspunkt, så at de sandsynligvis kan nå at få pakken på posthuset forud for at de pakkeansatte har fri.

Visse e-forhandlere frembyder gratis fragt på støvsuger til kælder online, men i reglen kun ifald der købes for en konkret sum. Som alternativ kan man tage den prisbilligste mulighed for levering, som tit er at få fragtfirmaet til at levere dine produkter til en pakkeshop.

Adskillige byggecentre tilbyder klik-og-hent hvor man handler billig støvsuger til kælder online og selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Stark, Bygma, Harald Nyborg og Bauhaus. De giver bl.a. click-and-collect på støvsuger til kælder i følgende områder:

Tilst, Ølstykke, Fredericia, Aabenraa, Slagelse, Værløse, Birkerød, Vejle, Albertslund, Nykøbing Falster, Randers, Allerød, Aalborg, Hedehusene, Rønne, Frederiksberg, Hvidovre, Lillerød, Hedensted, Gladsaxe, Dragør, Viborg, Sønderborg, Helsingør, Ishøj, Næstved, Herlev, Roskilde, Virum, Skanderborg, Nærum, Varde, København, Lyngby, Aarhus, Taastrup, Højbjerg, Brønshøj, Haslev, Holbæk, Hjørring, Vanløse, Risskov, Horsens, Silkeborg, Stenløse, Grenaa, Hørsholm, Struer, Greve, Frederikshavn, Rødovre, Søborg, Svendborg, Esbjerg, Rudersdal, Frederikssund, Ballerup, Jyllinge, Kalundborg, Gentofte, Hobro, Åbyhøj, Nørresundby, Charlottenlund, Kolding, Frederiksværk, Haderslev, Korsør, Farum, Vallensbæk, Brønderslev, Brøndby, Holstebro, Skive, Thisted, Lystrup, Odense, Ringsted, Køge, Ikast, Middelfart, Valby, Nakskov, Brabrand, Tårnby, Vordingborg, Hillerød, Kokkedal, Odder, Glostrup, Solrød Strand, Nyborg, og Herning, .

Click-and-collect ift. støvsuger til kælder er en mulighed i de fleste områder af landet: Fyn (Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn), Sjælland (Østsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Falster, Lolland, Hovedstaden, Amager) og Jylland (Nordjylland, Vestjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Midtjylland).

Når vi ser på statistikkerne bliver det tydeligt, at folk typisk søger efter bl.a. støvsuger til kælder online og støvsuger til kælder tilbud. Derudover ser vi tit mennesker søge efter fx støvsuger til kælder priser, køb støvsuger til kælder og billig støvsuger til kælder, plus de store byggekæder som XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Stark, 10-4, Jem og Fix, Davidsen og Bygma.

Få den bedste pris på støvsuger til kælder

Det er efterhånden særdeles ukompliceret for alle og enhver at analysere tilbud på billige støvsuger til kælder online i blandt forskellige internet virksomheder, og på grund af dette har de fleste internet shops set sig nødsaget til at sænke udsalgspriserne på støvsuger til kælder markant, og i øvrigt præstere fragtfri levering.

Det kan dog ikke desto mindre vise sig udbytterigt at prøve en række internet virksomheder i Danmark efter tilbud og rabatter på støvsuger til kælder online før du gennemfører din handel, således at du er skudsikker på at få fat i den laveste pris. Se ikke bare hos de gængse byggekæder som XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Silvan og 10-4.

Du bør ikke desto mindre være klar over, at ifald en e-forhandler annoncerer billige støvsuger til kælder online på tilbud til en tilbudspris der er himmelråbende overkommelig, burde det undertiden være en varsel om en uoprigtig webshop. Bestillinger med kort er i hvert fald en del af en anordning, hvilket dækker køberen imod bedrageriske internet handler.

Generelt anbefaler vi handler med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ bør du udnytte en billig afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, såfremt du tilstræber at dække prisen på støvsuger til kælder i flere bidder. Dette foreslåes normalt hos nichefokuserede webshops, i modsætning til de kendte byggemarkeder som for eksempel Davidsen, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Silvan, 10-4, Harald Nyborg og Stark.

Når man kigger i tendenserne er det markant, at folk jævnligt efterspørger blandt andet støvsuger til kælder online og støvsuger til kælder priser. Derudover oplever man jævnligt folk søge efter eksempelvis køb støvsuger til kælder, støvsuger til kælder tilbud samt billig støvsuger til kælder.

Tjek andre menneskers bedømmelser

Trustpilot tilbyder tilpas fordelagtige muligheder for at besigtige en hel del eksisterende konsumenters bedømmelser og herved er det smart, at du kigger på e-shoppens bedømmelser før du lægger din bestilling på billige støvsuger til kælder online.

Facebook præsterer tilsvarende rigtig anstændige løsninger til at få en idé om online forretningens popularitet. Herinde ses nogle online shops i Danmark som giver kunderne mulighed for at registrere en anmeldelse af købsoplevelsen, hvilket lige så vel burde bruges til at få et indblik i tidligere kunders oplevelser.

Før folk bestiller billige støvsuger til kælder online på en netbutik behøver man til hver en tid studere deres handelsvilkår, dog er det naturligvis et tidskrævende arbejde, i særdeleshed ved de store byggecentre som Davidsen, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Silvan og Stark.

En nem løsning er at se nærmere på hvorvidt online webshoppen er støttet af e-mærket, som typisk er en forsikring om at online virksomheden føjer den officielle danske lovgivning, samt at internet shoppen jævnligt efterses af specialister som har megen viden om vedtægterne på området.

Dette er en god mulighed for opbakning, for så vidt du udsættes for udfordringer ved din ordre på støvsuger til kælder. Tilsvarende kan det anbefales at køber er påpasselig med de mest aktuelle retningslinjer der har indvirkning på bestillingen af støvsuger til kælder online, til eksempel den byttepolitik online shoppen tilsikrer.

Her er det også vigtigt, at man stadigvæk bevarer sin kvitteringsmail, således man fremadrettet kan påvise sit køb af støvsuger til kælder, ligegyldig om man shopper hos Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, 10-4, Stark eller Harald Nyborg.

Tina gav 5 stjerner

Hurtig

Susanne Møller gav 4 stjerner

Hurtig levering hver gang

Hans gav 5 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

Pia V gav 4 stjerner

Simpelt og hurtigt service

9 gode råd til din online shopping
1Generelt tilråder vi kortbetalinger eller mobilbetaling. Kortkøb er en del af en regel, der assisterer dig imod snydagtige online forretninger. Som en alternativ mulighed bør du benytte en afdragsordning som for eksempel ViaBill, når du gerne vil afdrage betalingen over en periode.
2Trustpilot præsterer aldeles fornemme genveje til at sondere mange øvrige kunders iagttagelser og derfor støtter vi, at du sonderer e-butikkens anmeldelser forud for at du bestiller billige støvsuger til kælder online. Facebook frembringer tilsvarende ret så fornemme chancer for at få indtryk af netbutikkens kundefokus.
3Antal dages levering er naturligvis vældig vital forudsat man skal bruge produktet inden for kort tid, og herved er det selvfølgelig aktuelt at du studerer tidshorisonten for levering på støvsuger til kælder. De fleste online forhandlere frembyder billig levering på næstkommende hverdag på en lang række produkter, men vær obs på at det tager udgangspunkt i at ordren aflægges inden et fast tidspunkt.
4Det er efterhånden i høj grad uproblematisk for købere at sammenligne tilbud online på billige støvsuger til kælder fra forskellige webbutikker, og derved præsterer en lang række webshops fri fragt. Det kan dog alligevel blive nyttigt at studere diverse e-forhandlere efter tilbud før du shopper, så man ikke er i tvivl om at få fat i den laveste pris.
5Vi går generelt ind for at finde ud af hvorvidt webshoppen er e-mærket, grundet at det almindeligvis er en tilkendegivelse af at e-forretningen opfylder de officielle regler, udover at webshoppen fra tid til anden undersøges af fagmænd der behersker reglerne på området. Forinden folk handler billige støvsuger til kælder hos en internet virksomhed bør de reelt læse shoppens regler.
6Før folk køber billige støvsuger til kælder på en e-forretning kunne de reelt få overblik over forhandlerens forretningsaftale, men det er i mange tilfælde ikke videre spændende. Ydermere slår vi et slag for at du er sat ind i de mest aktuelle bestemmelser der influerer på bestillingen af billige støvsuger til kælder online, eksempelvis hvilken byttepolitik internet shoppen tilbyder.
7Enkelte online butikker lover levering uden betaling på støvsuger til kælder, men tit er det under betingelse af at du bestiller for en konkret sum. Derudover skulle man gribe den mest billige leveringsmetode, hvilket i mange tilfælde vil blive at få fragtmanden til at bringe dine produkter til en pakkeshop. Leveringsformen viser sig uheldigvis også usædvanlig problemfri. Den mest prisbevidste leveringsmodel er dog selv at hente pakken.
8De fleste online forretninger udlover nu om stunder et hav af forskellige billige løsninger til levering til støvsuger til kælder. En af de mest almindelige er lige nu at få leveret til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente din pakke når det passer ind i din kalender. Leveringstypen er nemlig vældig overkommelig, og tit derudover den billigste type af levering.
9Den billigste leveringsudgave vil utvivlsomt være selv at hente produkterne, men den mulighed nødvendiggør at du befinder dig lige ved webshoppens bopæl. Den mulighed for fragt kan vise sig at være super afgørende når du har brug for støvsuger til kælder øjeblikkeligt. Alternativt så yder flere online shops fragt uden beregning, men typisk under forudsætning af at du aftager for et fastslået beløb.