Bosch Universal-Støvsuger GAS 35 M AFC Professional
5.150 kr.
Mere info
PROMAC Industriel våd + tør støvsuger 50ltr.
5.110 kr.
Mere info
Metabo Støvsuger AS 20 L
1.670 kr.
Mere info
Metabo Akku støvsuger AS 18 L PC med batterier og oplader
3.510 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 2X18V
4.275 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 26 E SD E/A - EU-stik
5.925 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC-PLANEX - EU-stik
8.088 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC-LHS S CLEANTEC DK
6.495 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 2X18V LI-ION
3.880 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 48 E LE EC - EU-stik
14.438 kr.
Mere info
Festool støvsuger CTL 36 E DK
6.150 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM MIDI Bluetooth
4.295 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 18V
1.750 kr.
Mere info
Makita Støvsuger 2x18v
9.800 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC RENOFIX
6.852 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 36 E AC - EU-stik
9.350 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 48 E AC - EU-stik
10.244 kr.
Mere info
PROMAC Industriel Finstøvsuger BIA K1 / H2
11.860 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 48 E LE EC B22 R1 - EU-stik
21.825 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 18V
735 kr.
Mere info
Milwaukee Støvsuger AS 300 ELCP
3.905 kr.
Mere info
Metabo Støvsuger ASA 32 L
2.245 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTH 26 E / a - EU-stik
8.506 kr.
Mere info
PROMAC 6ltr Tørstøvsuger, 1200 watt motor, bærbar
885 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL MIDI Bluetooth
3.595 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E LE - EU-stik
8.450 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL SYS CLEANTEC DK
2.925 kr.
Mere info
Bosch Universal-Støvsuger GAS 55 M AFC Professional
6.175 kr.
Mere info
PROMAC Industriel våd + tør støvsuger 32ltr.
2.795 kr.
Mere info
Metabo Akku Støvsuger AS 18 L PC (solo)
1.420 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 48 E LE EC/B22 R1 - EU-stik
20.125 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 48 E - EU-stik
9.331 kr.
Mere info
Festool støvsuger CTL 36 E AC HD - EU-stik
7.444 kr.
Mere info
Metabo Akku Støvsuger AS 18 L PC solo med rullebrædt
1.995 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 26 E SD - EU-stik
5.925 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL SYS - EU-stik
3.181 kr.
Mere info
AEG Støvsuger AP2-200 ELCP
1.735 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 36 E AC HD S DK
8.440 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC - EU-stik
7.631 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der kan være forskel på priserne på billige støvsuger til haven hos de forskellige online byggekæder. Enkelte giver gode priser, imens øvrige har kompetent rådgivning. Du skal reflektere over hvad du vurderer er vigtigst.
Det er selvfølgelig utrolig afgørende at tjekke, om den vare du vil købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Alternativt bør du overveje at finde et andet.
For mange er et byggeprojekt lig med mange spørgsmål. Dermed kan du vælge en online byggeshop, hvor du har mulighed for at få rådgivning til valg af støvsuger til haven.
Nogle byggekæder præsterer et enormt produktudvalg, imens andre fokuserer på en enkelt varetype. Du kan vurdere hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige produkter at vælge fra, udover bare støvsuger til haven.
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer der gælder når du handler online, så du kan undgå problemer med fx returnering. Du bør derfor tjekke butikkens handelsbetingelser.
Såfremt du skal bruge varerne hurtigt eller bare ønsker at undgå leveringsomkostningen, så kunne du tænke over at hente varerne på egen hånd. Det er især en mulighed hos de velkendte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder samler varer fra mange forskellige leverandører, og derigennem kan du vælge fra et stort sortiment af støvsuger til haven online.
De store byggemarkeder har butikker i de større byer, og takket være dette har du tilbuddet om at købe online og fragte materialerne personligt. På grund af det har du mulighed for at undgå fragtgebyret, og endda skaffe produkterne på kortere tid.
De store byggekæder er etablerede og anerkendte butikker, som kan give ubekymrethed når man skal handle online. Det vil nogle se en fordel i.

Nichewebshop

Hovedparten af webshops i små nicher er producenter af de varer som byggekæderne sælger. Ved at købe direkte hos de nichefokuserede webshops online er det muligt at få ekstra gode tilbud.
Forskellige webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er opstartsfirmaer, som tit er dansk ejede, gerne ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse understøtter du ved at købe støvsuger til haven online på deres webshop.
Mange webshops som sælger få produkter ved ekstremt meget om deres online produktkategori, da de har skarpt fokus på disse produkter. Følgelig bør du få en høj grad af kyndig service fra personale der er eksperter i lige præcis støvsuger til haven.
De 10 største byggemarkeder
støvsuger til haven silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 kollegaer i selskabets 41 byggecentre. Silvan sætter ind på salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og omfatter i dag i omegn af 500 medarbejdere i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark kom frem i 1896, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 butikker. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

støvsuger til haven bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og lønner i dag i nærheden af 1.000 medarbejdere i deres 17 varehuse. Bauhaus satser på gode tilbud til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og udgøres nu af over 1.000 medarbejdere i de 9 butikker. Davidsen sætter ind på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og omfatter i dag i omegn af 2.300 ansatte i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma har fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

støvsuger til haven harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 personer i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og omfatter i dag i omegn af 2.000 ansatte i forretningens 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

støvsuger til haven jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger i dag ca. 2.100 medarbejdere i kædens 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber salg til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 100 personer i virksomhedens 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Det kan være en god idé at spørge om assistance til arbejdet, især i tilfælde af væsentlige byggerier. Nogle opgaver bør udføres af flere end en enkelt person. Desuden viser det sig hurtigere og mere interessant at dele arbejdet med nogen.
2Inden du starter arbejdet kan det vise sig ekstremt betydningsfuldt at man sikrer sig, at det du vil bygge ikke er i strid med loven. Afhængigt af din bopæl kan der være gældende love som beskriver, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
3Ved udendørs opgaver har vind og vejr en afgørende rolle. Af den grund kan du ofte holde øje med vejrmeldingerne i dagene før byggeprojektet, så du ikke kommer til at opleve at det ud af det blå starter med at stå ned i stænger netop som du er godt i gang med dit avancerede projekt.
4I nogle tilfælde kan man spørge om offentlig støtte til renoveringer. Det gives forudsat at byggeriet er positivt for miljøet. Tilskudet kræver dermed at renoveringen har positiv betydning for planeten.
5Måske det burdes overvejes om byggeriet kan klares alene, eller du hellere bør investere i hjælp fra en fagperson til delelementer af det. Ifald du sikrer dig assistance fra en fagmand anbefales det at indhente tilbud fra en håndfuld entreprenører.
6Planlægning vil være vejen til et godt forløb med din byggeproces. Du må have en strømlinet agenda, som beskriver hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse på hvilke tidspunkter, og som også indeholder en numerisk orden. Det anbefales at være konkret når du laver arbejdsplanen.
7Du må unden ingen omstændigheder se bort fra dit eget helbred, så glem ikke beklædning som eksempelvis sikkerhedshjelm som beskytter dig mod eventuelle risici. Det er fornuftigt med fokus på dit eget helbred i dit byggeprojekt, specielt hvis du ikke sikrer dig assistance fra en fagperson.
8Du vil under ingen omstændigheder fattes grej. Typisk vil det vise sig smart at have det tilgængeligt forinden du starter arbejdet. Det er derudover vigtigt at indkalkulere disse udgifter i det økonomiske overblik.
9Ofte vil det være meningsfuldt at have et budget for byggeriet, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det er en god idé at dokumentere alle poster, hvorefter man bør søge sig frem til eventuelle tilbud på dem hver især.
10Det kan vise sig at have noget at sige at du har de nødvendige byggematerialer tilgængelige forud for at du går i krig med dit arbejde. Du kunne udarbejde en enkel huskeliste hvor der bør fremgå alt som er nødvendige, og efterfølgende efterse hver enkelt ting, med øje for at du føler dig tryg ved at alt er som det skal være.
11Der kan findes mange hjælpeartikler og videoer online som du kan finde hjælp i. Især YouTube giver overvældende meget nyttig info, i særlig grad hvis man skriver søgeordene på engelsk.
12Der viser sig jævnligt uforudsigelige problematikker når det gælder avancerede projekter, og pga. dette er det værdifuldt at man har afsat nok plads i tidsplanen, med formålet om at man kan føle sig selvsikker på at nå det til den planlagte tid.
De mest folkekære byggeshops
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket jo er ualmindeligt betryggende. Scoren er regnet ud fra 23.161 meninger, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet toprating, og blot 8 % giver den laveste karakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som klart er ultra imponerende. Ratingen grundlægges af 2.856 ratings, hvoraf intet mindre end 59 % giver 5 stjerner, og kun 9 % har givet den dårligste rating. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er ekstremt betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 anmeldelser, hvoraf hele 76 % giver 5 stjerner, og blot 4 % har givet 1 stjerne. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er fantastisk betryggende. Evalueringen er baseret på 11.467 ratings, hvor imponerende 86 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % giver den laveste karakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er kolossalt imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 anbefalinger, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Hvilken fragtform skal du vælge?

En række online webshops yder nu om dage flere billige former for levering til støvsuger til haven. En af de mest benyttede er på nuværende tidspunkt at få afleveret pakken hos en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente varerne når det passer dig. Metoden er altså temmelig nem, samt endda endvidere den prisbilligste metode til levering.

Du burde ydermere foretrække at få produkterne leveret til din bolig eller til din arbejdsplads. Fragtformen viser sig som regel et hak dyrere, men lige så vel særligt simpel for støvsuger til haven online. Den mest prisbevidste form for fragt er uden tvivl at du selv henter ordren, som jo stiller krav om at du opholder dig nærved e-shoppens byggecenter, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Fragttiden på støvsuger til haven kan være meget essentiel i tilfælde af at vi absolut skal bruge dine nye varer om et øjeblik, så i det øjemed er det rigtig klogt at man ser den forventede leveringstid på støvsuger til haven. Mange e-forhandlere – herunder Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – annoncerer billig 1 hverdags levering på mange af butikkens varenumre online, men det er forudsat at ordren indsendes inden et konkret klokkeslæt, sådan at de har en chance for at nå at få dit nye produkt fikset inden logistikmedarbejderne drager hjemad.

Nogle webshops tilbyder fragt uden betaling på støvsuger til haven online, men undertiden stiller det krav om at du shopper for en bestemt pris. I øvrigt skulle man gribe den mest betalelige mulighed for fragt, der oftest vil være at få bragt din bestilling til et udleveringssted.

En lang række kæder frembyder afhentning hvor man bestiller billig støvsuger til haven på nettet men afhenter i byggecenteret. Fx Jem og Fix, Silvan, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Stark og Bygma. De yder blandt andet klik-og-hent på støvsuger til haven i følgende byer:

Hedehusene, Greve, Nykøbing Falster, Hørsholm, Valby, Albertslund, Struer, Aabenraa, Hedensted, Viborg, Farum, Frederiksberg, Fredericia, Randers, Odder, Esbjerg, Brabrand, Ølstykke, Vordingborg, Hjørring, Ikast, Tilst, Hobro, Brønshøj, Jyllinge, Søborg, Thisted, Tårnby, Skanderborg, Vejle, Glostrup, Charlottenlund, Taastrup, Ballerup, Helsingør, Frederiksværk, Hillerød, Nyborg, Sønderborg, Holbæk, Slagelse, Haderslev, Rudersdal, Silkeborg, Ishøj, Haslev, Horsens, Kokkedal, Nærum, Lillerød, Nørresundby, Aarhus, Middelfart, Gentofte, Værløse, Gladsaxe, København, Brøndby, Skive, Aalborg, Rødovre, Ringsted, Rønne, Korsør, Roskilde, Allerød, Varde, Køge, Svendborg, Odense, Frederikshavn, Næstved, Birkerød, Kolding, Stenløse, Frederikssund, Herning, Lystrup, Kalundborg, Brønderslev, Dragør, Risskov, Lyngby, Hvidovre, Virum, Nakskov, Åbyhøj, Vallensbæk, Holstebro, Grenaa, Solrød Strand, Herlev, Vanløse, og Højbjerg, .

Click-and-collect ift. støvsuger til haven er muligt i de fleste regioner af landet: Jylland (Østjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland), Sjælland (Midtsjælland, Sydsjælland, Lolland, Amager, Falster, Hovedstaden, Vestsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Bornholm) og Fyn (Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn).

Når vi ser på statistikkerne fremstår det markant, at folk ofte kigger efter eksempelvis billig støvsuger til haven og støvsuger til haven online. Derudover oplever man som regel internet shoppere efterspørge fx støvsuger til haven priser, støvsuger til haven tilbud og køb støvsuger til haven, foruden de gængse byggecentre som Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix og Bygma.

Find den bedste pris på støvsuger til haven

Det er jo særdeles ukompliceret for almindelige mennesker at tjekke tilbud på billige støvsuger til haven online i blandt forskellige internet shops, og så har en hel del online virksomheder ikke kunne lade være med at nedskære prisen på støvsuger til haven enormt, og derudover sikre gratis levering.

Trods dette kan det ikke desto mindre vise sig profitabelt at efterprøve nogle forskellige internet selskaber efter udsalg og tilbud på støvsuger til haven online før du placerer ordren, sådan at man er garanteret at skaffe sig den laveste pris. Se ikke kun på de kendte byggekæder som Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Bauhaus og Stark.

Du skal ikke desto mindre være klar over, at såfremt en e-forretning markedsfører billige støvsuger til haven online for en pris som er himmelråbende overkommelig, burde det undertiden være et faresignal om en falsk e-butik. Køb med gængse betalingskort er heldigvis indbefattet af en regel, som garanterer dig overfor uægte e-handler.

Vi tilråder kortbetalinger eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kunne du overveje et afbetalingstilbud som f.eks. ViaBill, hvis du ønsker at afdrage beløbet til støvsuger til haven over tid. Det foreslåes typisk ved specialiserede netshops, men dog sjældent de kendte byggecentre som for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Davidsen, Stark, XL-Byg og Bauhaus.

Når der ses på tendenserne fremstår det klart, at folk jævnligt søger bl.a. støvsuger til haven online og køb støvsuger til haven. Vi ser desuden som regel netshoppere søge efter for eksempel støvsuger til haven tilbud, støvsuger til haven priser og billig støvsuger til haven.

Tjek andre menneskers betragtninger

Trustpilot indebærer sådan set fine chancer for at dechifrere en række øvrige køberes domme og herved er det prisværdigt, at du gennemsøger online virksomhedens bedømmelser forud for at du placerer din ordre på billige støvsuger til haven online.

Facebook fremskaffer også visse passelige muligheder for at få indsigt i e-firmaets kundetilfredshed. Her ser vi faktisk netbutikker hvor kunder kan aflevere en vurdering af virksomhedens service, som tillige kan benyttes til at få et indblik i hvor glade kunderne er.

Forud for at folk bestiller billige støvsuger til haven online i en e-forhandler kan de de facto overveje butikkens handelsbetingelser, det er dog normalt ikke særlig spændende, særligt med de gængse byggecentre som Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Bygma og 10-4.

Alternativet kunne derfor være at undersøge om webbutikken er medlem af e-mærket, siden det længe har været en forsikring om at e-forretningen retter sig efter de gældende danske regler, udover at online firmaet regelmæssigt kigges til af fagmænd der er meget fortrolige de gældende regulativer.

Dette er en god genvej til at få assistance, når du får problemstillinger som følge af din shopping med støvsuger til haven. Ydermere går vi ind for at du er opmærksom på de mest basale forhold der har indflydelse på bestillingen af støvsuger til haven online, fx hvilken ombytningsret online webshoppen anvender.

I den sammenhæng er det ydermere essesentielt, at man til enhver tid sikrer ens ordremail, så man altid vil kunne påvise købet af støvsuger til haven, uafhængig af om man bestiller fra Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg eller 10-4.

Martin gav 5 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

Mette Jørgensen gav 4 stjerner

Hurtig levering

Else I gav 5 stjerner

Alt var perfekt.

Hanne Larsen gav 4 stjerner

Det kører bare som det skal.

9 tips til indkøb via nettet
1Det er super simpelt for forbrugerne at finde de bedste tilbud online på billige støvsuger til haven på flere internet varehuse, og herved præsterer mange outlets på nettet gratis levering. Til gengæld kan det trods alt blive nyttigt at analysere nogle online varehuse efter tilbud forud for at du gennemfører din handel, sådan at du er på den sikre side med at indhente den mest attraktive pris.
2Forinden folk handler billige støvsuger til haven hos en shop behøver man uden tvivl granske forhandlerens handelsaftale, dog er det gerne et omfattende projekt. Ligeså slår vi et slag for at køber er sat ind i de mest essentielle regler der har indflydelse på bestillingen af billige støvsuger til haven online, til eksempel den returrettighed online butikken kører med.
3Trustpilot resulterer i altid tiltalende chancer for at læse en lang række forhenværende kunders meninger og herved er det anbefalelsesværdigt, at du analyserer e-firmaets anmeldelser forud for at du shopper billige støvsuger til haven online. Facebook fremskaffer desuden aldeles fantastiske muligheder for at få kendskab til e-handlens troværdighed.
4Vi går generelt ind for at granske om internet selskabet er e-mærke tilsluttet, fordi det skulle være en påvisning af at e-firmaet lever op til de officielle regler, udover at webshoppen regelmæssigt monitoreres af fagfolk der er meget bekendte med de gældende love. Inden folk bestiller billige støvsuger til haven i en e-forhandler behøver man de facto se på forhandlerens forretningsaftale.
5Den billigste fragtform er unægtelig selv at hente ordren, men den løsning beroer på at du fysisk befinder dig nær online firmaets bopæl. Den form for fragt er jo ualmindeligt udslagsgivende forudsat man behøver støvsuger til haven lige om lidt. Alternativt så tilbyder en række online webshops gebyrfri levering, men undertiden gælder det kun hvis man bestiller for en konkret pris.
6Leveringstiden kan i nogle tilfælde være ekstremt væsentlig forudsat vi har behov for din pakke øjeblikkeligt, og herved er det skam meningsfuldt at man besigtiger den forventede leveringsdato på støvsuger til haven. De fleste internet forretninger udlover billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af butikkens produkter, men det antager at ordren køres igennem før et aftalt tidspunkt.
7Vi tilråder generelt betalinger med kort eller mobilbetaling. Køb med kort er indbefattet af en forordning, som assisterer køberen overfor uoprigtige online forhandlere. Som en alternativ mulighed kan du udnytte en afdragsordning som for eksempel ViaBill, for så vidt du higer efter at klare omkostningerne over flere uger.
8Indtil flere internet outlets garanterer portofri fragt på støvsuger til haven, men ofte er det påkrævet at man aftager for en bestemt pris. Ellers kan man gribe den prisbilligste leveringsmodel, der gerne vil blive at få fragtfirmaet til at bringe varerne til et afhentningssted. Fragttypen er som oftest også temmelig fleksibel. Den mest letkøbte leveringsversion vil dog altid vise sig at være at du selv henter pakken.
9Adskillige online selskaber tildeler nu om dage diverse forskellige billige leveringsmodeller til støvsuger til haven. En af dem der er mest anvendt er nu om stunder at få leveret til et afhentningssted, som gør at du kan hente dine nye varer på et selvvalgt tidspunkt. Denne er jo særdeles problemfri, og typisk endda den mindst kostelige fragtmulighed.