Festool Støvsuger CTL 36 E AC-LHS - EU-stik
7.781 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 36 E AC-LHS S DK
8.720 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 36 E AC-LHS - EU-stik
9.475 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 36 E AC-PLANEX - EU-stik
9.788 kr.
Mere info
Makita Støvsuger KL.L
5.323 kr.
Mere info
Bosch Universal-Støvsuger GAS 35 M AFC Professional
5.150 kr.
Mere info
PROMAC Industriel våd + tør støvsuger 50ltr.
5.110 kr.
Mere info
Metabo Støvsuger AS 20 L
1.670 kr.
Mere info
Metabo Akku støvsuger AS 18 L PC med batterier og oplader
3.510 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 2X18V
4.275 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 26 E SD E/A - EU-stik
5.925 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC-PLANEX - EU-stik
8.088 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC-LHS S CLEANTEC DK
6.495 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 2X18V LI-ION
3.880 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 48 E LE EC - EU-stik
14.438 kr.
Mere info
Festool støvsuger CTL 36 E DK
6.150 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM MIDI Bluetooth
4.295 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 18V
1.750 kr.
Mere info
Makita Støvsuger 2x18v
9.800 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC RENOFIX
6.852 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 36 E AC - EU-stik
9.350 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 48 E AC - EU-stik
10.244 kr.
Mere info
PROMAC Industriel Finstøvsuger BIA K1 / H2
11.860 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 48 E LE EC B22 R1 - EU-stik
21.825 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 18V
735 kr.
Mere info
Milwaukee Støvsuger AS 300 ELCP
3.905 kr.
Mere info
Metabo Støvsuger ASA 32 L
2.245 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTH 26 E / a - EU-stik
8.506 kr.
Mere info
PROMAC 6ltr Tørstøvsuger, 1200 watt motor, bærbar
885 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL MIDI Bluetooth
3.595 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E LE - EU-stik
8.450 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL SYS CLEANTEC DK
2.925 kr.
Mere info
Bosch Universal-Støvsuger GAS 55 M AFC Professional
6.175 kr.
Mere info
PROMAC Industriel våd + tør støvsuger 32ltr.
2.795 kr.
Mere info
Metabo Akku Støvsuger AS 18 L PC (solo)
1.420 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 48 E LE EC/B22 R1 - EU-stik
20.125 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 48 E - EU-stik
9.331 kr.
Mere info
Festool støvsuger CTL 36 E AC HD - EU-stik
7.444 kr.
Mere info
Metabo Akku Støvsuger AS 18 L PC solo med rullebrædt
1.995 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du står og skal bruge byggematerialerne nu og her eller blot ønsker at spare leveringsgebyret, så kunne du med fordel hente materialerne på eget initiativ. Det er i høj grad en mulighed i de gængse byggecentre.
Der kan være forskel på prisniveauet på billige støvsuger til gips fra byggecenter til byggecenter. En del tilbyder lave priser, imens øvrige vil have faglig rådgivning. Du må overveje hvad der for dig er det vigtigste.
Det er selvfølgelig ekstremt relevant at tjekke, hvorvidt de varer du vil købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du være nødt til at finde et andet.
For de fleste er byggeri lig med en hulens masse spørgsmål. Derved bør du overveje at vælge et online byggemarked, som tilbyder hjælp til valg af støvsuger til gips.
Du skal kende de betingelser webshoppen udsteder ved dit køb online, så du kan undgå problemer med eksempelvis returret. Derfor skal man tjekke butikkens regningslinjer.
Flere byggekæder har et stort sortiment, hvorimod nogle fokuserer på en enkelt gruppe af vare. Du kan forholde dig til hvorvidt det er essentielt for dig at du har adskillige produkter at vælge fra, foruden blot støvsuger til gips.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder er tilgængelige i de større byer, og derfor har de fleste adgang til at bestille online og køre varerne selv. Dermed har du valget om at undvære fragtomkostningen, og samtidig få fat i varerne med det samme.
De store byggekæder er etablerede og højtprofilerede firmaer, som bidrager til en tryghedsfornemmelse når man handler online. Dette kan du se en fordel i.
De gængse byggecentre tilbyder varer fra adskillige nichebutikker, og som følge af dette kan du handle fra et bredt sortiment af støvsuger til gips online.

Nichewebshop

Flertallet af nicheforhandlere er små firmaer, der i de fleste tilfælde er danske, givetvis ovenikøbet lokalt i dit område. Dem hjælper du ved at købe støvsuger til gips online på deres webshop.
Størstedelen af nicheforhandlere står selv for produktion af de varer der kan købes hos de større byggemarkeder. Ved køb direkte på de nichefokuserede webshops online får du lavere priser.
En masse webshops som sælger få produkter ved ekstremt meget om deres produkter, da de udelukkende sælger disse varer. Således bør du forvente ekstremt kyndig rådgivning fra personale med ekspertviden i lige præcis støvsuger til gips.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
støvsuger til gips bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 personer i deres 17 byggecentre. Bauhaus er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og beskæftiger nu i omegn af 2.300 kollegaer i firmaets 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

støvsuger til gips jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og udgøres nu af flere end 2.100 personer i de 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i billige priser til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

støvsuger til gips harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 personer i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og beskæftiger i dag ca. 2.000 kollegaer i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres nu af i nærheden af 500 mennesker i de 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Stark begyndte i 1896, og lønner i dag ca. 2.000 personer i firmaets 72 varehuse. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 personer i firmaets 9 butikker. Davidsen fokuserer på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 100 medarbejdere i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 500 millioner kroner.

støvsuger til gips silvan

Silvan blev dannet i 1968, og lønner i dag flere end 1.000 personer i selskabets 41 varehuse. Silvan satser på salg til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Der viser sig jævnligt pludselige udfordringer når det kommer til svære byggeprojekter, og altså vurderes det vigtigt at man har afsat rigeligt med tid i handlingsplanen, som gør at man er sikker på at komme i mål.
2Ved opgaver udendørs har vejret meget at sige. På grund af dette skal du med jævne mellemrum se vejrforudsigelserne når du nærmer dig byggeriets start, så du slipper for at det uden varsel starter med at regne når du netop er ved at færdiggøre dit omfattende projekt.
3Det viser sig meningsgivende at have de nødvendige materialer klar til brug på forhånd inden du igangsætter byggeriet. Du har fordel af at lave en simpel huskeliste med alt hvad du får brug for, og dernæst gennemløbe listen, hvormed du føler dig tryg ved at der ikke mangler noget.
4Planlægning viser sig som metoden til at lykkes med din byggeproces. Du skal lave en struktureret tidsplan, der dikterer hvilke gøremål der skal udføres hvornår, og som også indeholder en numerisk orden. Forsøg at være skarp når du udarbejder strategien.
5Det er fundamentalt at have et regnskab for ombygningen, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det bør være økonomisk at gennemgå samtlige udgifter, og herefter indsamle udgiften ved dem én efter én.
6Inden du går i gang med dit byggeprojekt kan det være meget essentielt at man sikrer sig, at byggeriet overholder loven. Afhængigt af din bopæl vil der være gældende retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der er ulovligt.
7Man kan indhente et bidrag fra det offentlige til ombygninger. Det får man i tilfælde af at byggeriet bidrager positivt til miljøet. Den økonomiske støtte forudsætter med andre ord at ombygningen påvirker klimaet.
8Man vil under ingen omstændigheder mangle grej. Det kan vise sig at være meningsfuldt at have udstyret disponibelt forinden du påbegynder dit byggeprojekt. Du må heller ikke glemme at indregne disse udgifter i dit udgiftsbudget.
9Du kan finde stribevis af artikler og videoer på nettet hvorfra du kan få inspiration. I særlig grad YouTube faciliterer utrolig meget gavnlig info, især såfremt man benytter engelske ord i din søgning.
10Du bør overveje hvorvidt du selv vil klare det hele, eller du bør fremskaffe professionel assistance til dele af arbejdet. Ifald du søger hjælp fra en fagmand er det fornuftigt at få forslag fra diverse håndværkere.
11Du må aldrig undlade at tage højde for din sikkerhed, så husk sikkerhedsbeklædning såsom sikkerhedshjelm som hjælper dig mod potentielle uheld. Det er afgørende at have styr på dit velbefindende i byggeprojektet, specielt når du ikke får eksperthjælp.
12Det er oplagt at søge hjælp til dele af projektet, hovedsageligt ved væsentlige byggeprocesser. Omfattende ting kræver flere end en enkelt person. Ydermere bør det blive bedre og mere minderigt at udføre arbejdet med andre.
De højest bedømte byggecentre
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som naturligvis er ret så betryggende. Ratingen er regnet ud fra 23.161 tilkendegivelser, hvoraf hele 69 % har givet 5 stjerner, og kun 8 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er meget flot. Ratingen grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvor imponerende 86 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er rigtig flot. Bedømmelsen er baseret på 2.856 kommentarer, hvor imponerende 59 % har givet den bedste karakter, og kun 9 % kvitterer med dumpekarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som selvsagt er ualmindeligt godt arbejde. Ratingen er baseret på 19.208 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 84 % giver topkarakter, og blot 2 % har givet dumpekarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, som altså er absolut imponerende. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvor imponerende 76 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 4 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Hvilken leveringstype er smartest?

En del e-shops udlover i vore dage en lang række forskellige billige former for levering til støvsuger til gips. Det mest almindelige er for nærværende at få sendt til en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente dine nye produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringsformen er altså meget smertefri, samt i mange tilfælde tilmed den mest betalelige fragttype.

Du kan alternativt tænke over at få varerne sendt til din privatbolig eller til når du er på job. Den er af og til en lille smule dyrere, men tillige virkelig uproblematisk ved køb af støvsuger til gips online. Den billigste mulighed for fragt vil dog til enhver tid være at du selv henter pakken, men det er betinget af at du lever nærved online forhandlerens butikker, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringstiden på støvsuger til gips er jo ret så udslagsgivende hvis vi skal bruge pakken lige om lidt, og i det øjemed er det rimelig meningsfuldt at du studerer det forventede leveringstidspunkt for støvsuger til gips. En hel del online forretninger – eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – tilsiger billig levering efter en enkelt hverdag på massevis af produkter online, men som imidlertid antager at ordren indsendes forinden et angivent klokkeslæt, således at de sandsynligvis kan nå at få de nye varer sendt afsted forud for at lagerpersonalet holder fyraften.

Visse byggemarkeder frembyder fragtfri levering på støvsuger til gips online, men ofte kun ifald der bestilles for en præcis sum. Derudover kunne du gribe den prisbilligste leveringsmulighed, der typisk er at få bragt dine varer til et afhentningssted.

Masser af kæder giver click-and-collect hvor man handler billig støvsuger til gips derhjemme men afhenter i butikken. Eksempelvis Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Stark, Davidsen, XL-Byg og Bygma. Byggemarkederne giver for eksempel klik-og-hent på støvsuger til gips i følgende områder:

Lillerød, Tårnby, Middelfart, Odder, Dragør, Charlottenlund, Thisted, Slagelse, Gladsaxe, Ringsted, Hillerød, Rudersdal, Nykøbing Falster, Vanløse, Højbjerg, Aabenraa, Ikast, Herlev, Odense, Frederikshavn, Sønderborg, Frederikssund, Aarhus, Ishøj, Risskov, Glostrup, Stenløse, Nærum, Næstved, Holbæk, Lyngby, Frederiksberg, Horsens, Rødovre, Rønne, Brøndby, Roskilde, Kolding, Tilst, Nakskov, Frederiksværk, Vejle, Birkerød, Holstebro, Greve, Ølstykke, Værløse, Haderslev, Kalundborg, Lystrup, Varde, Hedensted, Taastrup, Vallensbæk, Brønderslev, Allerød, Vordingborg, Hobro, Hvidovre, Solrød Strand, Aalborg, Esbjerg, Brabrand, Albertslund, Fredericia, Virum, Køge, Gentofte, Søborg, Skive, Nyborg, Skanderborg, Kokkedal, Herning, Hedehusene, Åbyhøj, Haslev, Brønshøj, Grenaa, København, Hørsholm, Svendborg, Valby, Silkeborg, Nørresundby, Korsør, Hjørring, Ballerup, Randers, Jyllinge, Farum, Struer, Viborg, og Helsingør, .

Click-and-collect for støvsuger til gips er en mulighed i de fleste regioner af landet: Jylland (Syddanmark, Vestjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Midtjylland, Østjylland), Sjælland (Amager, Hovedstaden, Lolland, Falster, Nordsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Østsjælland) og Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn).

Når man kigger i data står det tydeligt, at netshoppere jævnligt leder efter fx støvsuger til gips priser og køb støvsuger til gips. Foruden dette ser vi som regel internet shoppere søge efter for eksempel billig støvsuger til gips, støvsuger til gips tilbud samt støvsuger til gips online, foruden de gængse byggecentre som Davidsen, Bygma, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Stark og Jem og Fix.

Rabat på støvsuger til gips

Det er jo særdeles enkelt for almindelige mennesker at søge information om priser på billige støvsuger til gips online hos diverse internet virksomheder, og herved har langt de fleste netbutikker ikke kunne slippe for at reducere priserne på støvsuger til gips enormt, og i øvrigt tilbyde gebyrfri levering.

Men det kan til hver en tid vise sig lønnende at efterse et par forskellige firmaer på nettet efter tilbud på støvsuger til gips online inden du gennemfører dit køb, så du er velinformeret til at skaffe sig den billigste pris. Kig ikke blot hos de store byggekæder som Silvan, Bauhaus, 10-4, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Davidsen og Jem og Fix.

Du må trods alt ikke glemme, at hvis en e-forretning forhandler billige støvsuger til gips online til en pris der kan ses som mystisk fordelagtig, så burde det undertiden være et symbol på en uægte webbutik. Handler med kort er trods alt dækket ind under en orden, der passer på køber overfor uoprigtige online webshops.

Vi anbefaler generelt køb med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed burde du benytte en billig afbetalingsløsning som fx ViaBill, ifald du tilstræber at betale omkostningerne til støvsuger til gips senere. Dette tilbydes normalt i specialiserede netshops, men ikke de store byggekæder som fx Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus og 10-4.

Ses der på data er det tydeligt, at netshoppere som regel kigger efter fx køb støvsuger til gips og støvsuger til gips online. Man ser derudover ofte internet shoppere lede efter bl.a. støvsuger til gips tilbud, støvsuger til gips priser samt billig støvsuger til gips.

Kig på tidligere brugeres betragtninger

Trustpilot medfører en række troværdige chancer for at eksaminere forskellige øvrige køberes evalueringer og herved går vi ind for, at du besigtiger internet forhandlerens vurderinger før du færdiggør din shopping med billige støvsuger til gips online.

Facebook fører til lignende relativt pæne muligheder for at få indsigt i online forhandlerens kundefokus. Tilmed ser vi mange webbutikker hvor det er muligt at meddele en kritik af deres køb, hvilket ligeledes må drages fordel af til at fornemme hvor glade kunderne er.

Før folk handler billige støvsuger til gips online på en e-forhandler behøver man helt sikkert skimme shoppens betingelser, det er dog almindeligvis en tidskrævende opgave, særligt ved de kendte byggecentre som Bygma, Silvan, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Jem og Fix og Bauhaus.

En anden løsning kunne måske være at finde ud af om online webshoppen er støttet af e-mærket, som skulle være en erklæring om at online firmaet efterlever gældende dansk lovgivning, tillige med at internet forhandleren ofte revurderes af sagkyndige som er indført i de gældende regler.

Det er en rigtig god genvej til at blive assisteret, for så vidt du forvoldes vanskeligheder i processen med din bestilling af støvsuger til gips. Ligeså tilrådes det at køberen er klar over de mest essentielle vedtægter der kan håndhæves i forbindelse med købet af støvsuger til gips online, til eksempel hvilken returrettighed e-shoppen garanterer.

I den relation er det ligeledes vigtigt, at man stadig opbevarer sin faktura, således man fremadrettet kan vidne om sin bestilling af støvsuger til gips, ligegyldig om man shopper hos Stark, Bygma, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4 eller Bauhaus.

Ole S gav 5 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

Charlotte gav 4 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Morten gav 5 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Rasmus gav 5 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

9 gode råd til indkøb via nettet
1Generelt går vi ind for betalinger med kort eller MobilePay. Bestillinger med betalingskort er inkluderet i en regel, hvilket sikrer folk imod bedrageriske internet varehuse. Som en alternativ mulighed bør du bruge en billig afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, når du efterspørger at godtgøre regningen i flere bidder.
2Det er efterhånden vældig bekvemt for os alle at kigge efter tilbud online på billige støvsuger til gips på forskellige internet butikker i Danmark, og følgelig garanterer flere netbutikker levering uden beregning. Trods dette kan det ikke desto mindre blive lønnende at efterprøve enkelte online varehuse efter udsalg og tilbud forud for at du færdiggør din shopping, sådan at du er tryg ved at modtage den mest attraktive pris.
3Den mest betalelige leveringsform er uden tvivl at hente produkterne selv, hvilket betinges af at du er i kort afstand af e-firmaets arbejdslager. Den leveringsmulighed kan være ultra vital såfremt du absolut skal bruge støvsuger til gips inden for få dage. Alternativt så præsterer en hel del netbutikker levering uden gebyr, men undertiden er det under forudsætning af at man handler for en bestemt sum.
4Trustpilot tilbyder evigt anstændige løsninger til at fortolke flere tidligere brugeres bedømmelser og herved er det godt, at du vurderer e-forhandlerens vurderinger inden du bestiller billige støvsuger til gips online. Facebook fører til endvidere ret fine metoder til at få indblik i e-firmaets kundetilfredshed.
5En lang række online virksomheder yder nu til dags alverdens billige fragtmuligheder til støvsuger til gips. Førstevalget hos mange er for øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, som giver dig fleksibiliteten til at hente produkterne når du har tid. Leveringsformen er jo usædvanlig nem, og tit endda den mindst kostelige løsning til levering.
6Antal dages levering kan være ret bestemmende i tilfælde af at du har brug for din pakke inden for kort tid, så herved er det forholdsvis klogt at du efterser den estimerede leveringsdato ved støvsuger til gips. En del online firmaer annoncerer billig 1 dags levering på deres primære varenumre, men det er underforstået at ordren lægges inden et givent tidspunkt.
7En hel del online varehuse tilbyder fragt uden omkostninger på støvsuger til gips, men for det meste afkræver det at du aftager for et konkret beløb. Derudover skulle man udse dig den billigste leveringsmanér, hvilket mange gange vil blive at få fragtfirmaet til at bringe dine varer til et udleveringssted. Fragtmuligheden er en gang i mellem ydermere usædvanlig uproblematisk. Den mindst kostelige leveringsudgave vil dog altid være at hente produkterne selv.
8Forinden nogen køber billige støvsuger til gips hos en webshop kan de principielt gennemgå e-butikkens handelsbetingelser, dog er det normalt en tidskrævende opgave. Desuden tilrådes det at man er klar over de fundamentale bestemmelser i forbindelse med handlen med billige støvsuger til gips online, eksempelvis den returneringsret shoppen tilbyder.
9Generelt foreslår vi at finde ud af om online shoppen er verificeret af e-mærket, siden det typisk er en sikkerhed for at internet shoppen efterlever dansk lovgivning, og at online butikken en gang i mellem undersøges af specialister der forstår de gældende regler. Før folk handler billige støvsuger til gips i en internet forhandler behøver man når alt kommer til alt få overblik over e-butikkens forretningsaftale.