Bosch Universal-Støvsuger GAS 35 M AFC Professional
5.150 kr.
Mere info
PROMAC Industriel våd + tør støvsuger 50ltr.
5.110 kr.
Mere info
Metabo Støvsuger AS 20 L
1.670 kr.
Mere info
Metabo Akku støvsuger AS 18 L PC med batterier og oplader
3.510 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 2X18V
4.275 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 26 E SD E/A - EU-stik
5.925 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC-PLANEX - EU-stik
8.088 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC-LHS S CLEANTEC DK
6.495 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 2X18V LI-ION
3.880 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 48 E LE EC - EU-stik
14.438 kr.
Mere info
Festool støvsuger CTL 36 E DK
6.150 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM MIDI Bluetooth
4.295 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 18V
1.750 kr.
Mere info
Makita Støvsuger 2x18v
9.800 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC RENOFIX
6.852 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 36 E AC - EU-stik
9.350 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 48 E AC - EU-stik
10.244 kr.
Mere info
PROMAC Industriel Finstøvsuger BIA K1 / H2
11.860 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 48 E LE EC B22 R1 - EU-stik
21.825 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 18V
735 kr.
Mere info
Milwaukee Støvsuger AS 300 ELCP
3.905 kr.
Mere info
Metabo Støvsuger ASA 32 L
2.245 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTH 26 E / a - EU-stik
8.506 kr.
Mere info
PROMAC 6ltr Tørstøvsuger, 1200 watt motor, bærbar
885 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL MIDI Bluetooth
3.595 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E LE - EU-stik
8.450 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL SYS CLEANTEC DK
2.925 kr.
Mere info
Bosch Universal-Støvsuger GAS 55 M AFC Professional
6.175 kr.
Mere info
PROMAC Industriel våd + tør støvsuger 32ltr.
2.795 kr.
Mere info
Metabo Akku Støvsuger AS 18 L PC (solo)
1.420 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 48 E LE EC/B22 R1 - EU-stik
20.125 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 48 E - EU-stik
9.331 kr.
Mere info
Festool støvsuger CTL 36 E AC HD - EU-stik
7.444 kr.
Mere info
Metabo Akku Støvsuger AS 18 L PC solo med rullebrædt
1.995 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 26 E SD - EU-stik
5.925 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL SYS - EU-stik
3.181 kr.
Mere info
AEG Støvsuger AP2-200 ELCP
1.735 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 36 E AC HD S DK
8.440 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC - EU-stik
7.631 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut ekstremt afgørende at vide, om det produkt du vil købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Alternativt kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Hvis du står og skal bruge byggematerialerne hurtigst muligt eller bare har lyst til at spare leveringsomkostningen, så kan du overveje at transportere varerne personligt. Det er først og fremmest en mulighed i de store byggecentre.
Flere byggecentre har et enormt sortiment af varer, hvorimod nogle er specialiserede i en enkelt gruppe af vare. Du skal tænke over hvorvidt det er essentielt for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge i mellem, udover bare støvsuger til fliser.
For en del er byggeri forbundet med mange spørgsmål. Dermed kan du vælge en webshop, som kan tilbyde tips og tricks til valg af støvsuger til fliser.
Du vil finde ulighed i prisniveauet på billige støvsuger til fliser fra netbutik til netbutik. Enkelte tilbyder gode priser, og andre tilbyder en høj grad af service. Du må gennemtænke hvad der er vigtigst for dig.
Du bør vide hvilke retningslinjer der gør sig gældende for dit køb online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. returnering. Af den grund bør du undersøge virksomhedens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er populære og almenkendte firmaer, som bidrager til øget sikkerhed når du shopper online. Dette er noget nogle vil se som en fordel.
De gængse byggekæder tilbyder produkter fra diverse specialbutikker, og pga. det kan du vælge fra et bredt udvalg af støvsuger til fliser online.
De velkendte byggekæder er fysisk til stede i de større byer, og dermed har mange chancen for at handle online og fragte varerne på egen hånd. Derfor har du valget om at undvære fragtomkostningen, og samtidig skaffe varerne hurtigere.

Nichewebshop

Alverdens nichefokuserede webshops står selv for produktion af de varer som du kan købe i byggecentrene. Ved køb direkte igennem niche netbutikkerne online bør du få en bedre pris.
Størsteparten af nicheforretninger på nettet er mindre firmaer, som tit er danske, muligvis endda lokalt fra dit område. Dem kan du støtte ved at købe støvsuger til fliser online fra deres webshop.
Størstedelen af online nichebutikker er ekstremt passionerede omkring deres produkter, da de kun sælger disse produkter. Således forventes det at du får mere informativ rådgivning fra folk der er specialister i netop støvsuger til fliser.
Danmarks største byggecentre

Davidsen åbnede i 1944, og lønner i dag i omegn af 1.000 ansatte i forretningens 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og udgøres nu af omtrent 2.000 kollegaer i deres 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 kollegaer i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

støvsuger til fliser harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og styres dagligt af ca. 2.000 ansatte i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og beskæftiger i dag over 500 kollegaer i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog satser på at sælge til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

støvsuger til fliser bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og omfatter i dag cirka 1.000 kollegaer i forretningens 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på billige priser til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og omfatter i dag flere end 100 mennesker i selskabets 6 varehuse. 10-4 har fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

støvsuger til fliser jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og omfatter i dag flere end 2.100 medarbejdere i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix satser på billige priser til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

støvsuger til fliser silvan

Silvan blev etableret i 1968, og beskæftiger nu ca. 1.000 kollegaer i de 41 varehuse. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og udgøres nu af i nærheden af 2.300 ansatte i firmaets 56 butikker. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Det kan vise sig at være betydningsfuldt at udfærdige et budget for dit projekt, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det vil være en fordel at beskrive samtlige udgifter, og dernæst notere udgiften ved hver enkelt.
2Det bliver meningsfuldt at du har de påkrævede byggematerialer klar på forhånd inden du går i gang med eksekveringen. Du har god gavn af at notere en overskuelig indkøbsseddel hvor der bør fremgå alt du får brug for, og derefter tjekke oversigten, med øje for at du kan føle dig tryg ved at du har husket alt.
3Der er mange guides og videoer online hvorfra du kan få inspiration. I særlig grad YouTube er anvendeligt med store mængder anvendelig viden, især forudsat at man skriver søgeordene på engelsk.
4Planlægning vil altid være nøglen til at lykkes med dit byggeprojekt. Du er nødt til at have en effektiv arbejdsplan, der fortæller hvilke arbejdsopgaver der skal udføres hvornår, og som også indeholder en numerisk orden. Forsøg at være skarp idet du laver din dagsorden.
5For udendørs projekter kan eventuelt regnvejr få en vigtig rolle. Af den grund bør du jævnligt tage notits af vejrforudsigelserne i forbindelse med igangsættelsen af arbejdet, så det ikke uventet starter med at vælte ned absolut lige når du er godt i gang med det avancerede byggeprojekt.
6Før du iværksætter byggeriet kan det vise sig ubeskriveligt meningsfuldt at sikre sig, at det du vil lave ikke er ulovligt. Alt efter hvordan du bor kan der være en række regler for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
7Der viser sig som regel utidige udfordringer når det gælder avancerede opgaver, og altså vil det være vigtigt at der afsættes god nok tid i kalenderen, så man føler sig sikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
8Man skal aldrig gå ned på udstyr. Tit vil det vise sig en fordel at have grejet til disposition før du indleder byggeprojektet. Det er i øvrigt fordelagtigt at medregne de tilhørende omkostninger i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
9Du bør ikke på noget tidspunkt glemme sikkerheden, så glem ej arbejdstøj som sikkerhedshjelm der beskytter dig overfor mulige ulykker. Det er fundamentalt at have styr på din sikkerhed i arbejdet, hovedsageligt såfremt du ikke har hjælp fra en fagmand.
10Det kan være nyttigt at spørge om hjælp til dele af projektet, hovedsageligt ift. omfattende byggerier. Store ombygninger bør udføres af mere end en person. Dertil vil det vise sig hurtigere og mere interessant når man er flere til at løse opgaven.
11Du kan tænke over hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du alternativt burde tilkøbe assistance fra en fagmand til noget af projektet. Ifald du vil benytte assistance fra en professionel kan du spare penge ved at at hente forslag fra diverse virksomheder.
12I visse tilfælde kan man forsøge at få økonomisk støtte til byggeprojekter. Det ydes hvis projektet bidrager positivt til klimaet. Af få støtte kræver altså at ombygningen har en positiv indvirkning på naturen.
De højest ratede byggecentre
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er ualmindeligt overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 ratings, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet toprating, og kun 2 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er rigtig overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvoraf hele 59 % har givet topkarakter, og blot 9 % giver 1 stjerne. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er virkelig godt arbejde. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 86 % har givet maksimum point, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er fantastisk betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 meninger, hvor ikke mindre end 69 % giver maksimum point, og blot 8 % har givet dumpekarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, som utvivlsomt er kolossalt beundringsværdigt. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 ratings, hvor hele 76 % har givet den bedste karakter, og bare 4 % giver dumpekarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsform er smartest?

Flere online forhandlere tildeler nu til dags flere billige former for fragt til støvsuger til fliser. Den mest benyttede er i øjeblikket pakkeshoppen, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente dine nye produkter præcis når det passer dig. Leveringsformen er altså ret så praktisk, samt desuden endvidere den mindst kostelige fragtmetode.

Du kan lige så vel vælge at vælge at få leveret hjem til dig selv eller til hvor du arbejder. Leveringstypen er til tider en smule dyrere, men samtidig ultra ukompliceret ved køb af støvsuger til fliser online. Den prisbilligste fragtløsning kan ikke benægtes at være at du selv henter ordren, hvilket dog står og falder med at du lever i kort afstand af internet shoppens byggemarked, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringshastigheden på støvsuger til fliser er jo meget vigtig når du behøver dine nye produkter om kort tid, og derfor er det aldeles vigtigt at du dobbelttjekker den anslåede leveringstid for støvsuger til fliser. En del e-forretninger – herunder Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – giver billig levering på næste hverdag på deres favorit varenumre online, men som ikke desto mindre afhænger af at bestillingen køres igennem inden et konkret klokkeslæt, således at de med sikkerhed kan nå at få pakken ud af døren forinden logistikmedarbejderne holder fyraften.

En række e-firmaer lover fragt uden betaling på støvsuger til fliser online, men ofte under forudsætning af at man aftager for en konkret pris. Alternativt bør du beslutte sig for den billigste løsning til levering, der typisk vil være at få leveret din bestilling til et udleveringssted.

Mange netbutikker tilbyder afhentning hvor man bestiller billig støvsuger til fliser hjemmefra men selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Jem og Fix, Davidsen, Stark, XL-Byg, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus og Bygma. Byggekæderne udlover for eksempel afhentning af støvsuger til fliser i følgende områder:

Birkerød, Taastrup, Vallensbæk, Værløse, Fredericia, Jyllinge, Vanløse, Herlev, Hobro, Slagelse, Kokkedal, Svendborg, Middelfart, Allerød, Rudersdal, Charlottenlund, Brøndby, Hedehusene, Lillerød, Odense, Frederiksværk, Grenaa, Lyngby, Viborg, Brønshøj, Haderslev, Aabenraa, Tårnby, Højbjerg, Odder, Albertslund, Silkeborg, Skive, Hørsholm, Nykøbing Falster, Hvidovre, Nakskov, Vordingborg, Sønderborg, Hedensted, Helsingør, Stenløse, Virum, Kolding, Dragør, Tilst, Herning, Gladsaxe, Ølstykke, Thisted, Haslev, Frederikshavn, Holstebro, Kalundborg, Brønderslev, Brabrand, Aalborg, Korsør, Esbjerg, Rødovre, Nørresundby, Rønne, Køge, København, Risskov, Ringsted, Holbæk, Roskilde, Søborg, Nærum, Ballerup, Greve, Ishøj, Varde, Frederiksberg, Frederikssund, Valby, Hillerød, Skanderborg, Glostrup, Aarhus, Lystrup, Farum, Horsens, Nyborg, Randers, Hjørring, Solrød Strand, Vejle, Gentofte, Næstved, Åbyhøj, Ikast, og Struer, .

Afhentning ift. støvsuger til fliser er en mulighed i samtlige områder af landet: Sjælland (Bornholm, Amager, Falster, Nordsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Østsjælland, Lolland, Hovedstaden), Fyn (Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn) og Jylland (Midtjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sønderjylland, Vestjylland).

Ses der på tallene er det tydeligt, at mennesker ofte kigger efter fx billig støvsuger til fliser og køb støvsuger til fliser. Foruden dette ser man som regel folk efterspørge fx støvsuger til fliser online, støvsuger til fliser priser samt støvsuger til fliser tilbud, plus de gængse byggemarkeder som Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Stark, 10-4, XL-Byg og Davidsen.

Rabat på støvsuger til fliser

Det er jo i høj grad ligetil for internetbrugere at vurdere prisniveauet på billige støvsuger til fliser online hos flere internet selskaber, og ergo har mange forretninger på nettet set sig nødsaget til at nedbringe prisniveauet på støvsuger til fliser drastisk, og endda frembyde levering uden beregning.

Derfor kan det alligevel være lønnende at udforske nogle enkelte internet selskaber efter tilbud og rabatter på støvsuger til fliser online før du placerer ordren, så man er skudsikker på at antage den billigste pris. Se ikke kun på de kendte byggecentre som XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Stark, Davidsen, Jem og Fix og Bygma.

Man bør trods alt ikke overse, at ifald en forhandler på nettet frembyder billige støvsuger til fliser online til salg for en pris som virker helt fantastisk fordelagtig, så burde det ofte være et karakteristika der viser en fup internet forhandler. Handler med kort er imidlertid inkluderet i en bestemmelse, som assisterer os imod bedrageriske internet selskaber.

Vi slår generelt et slag for kortbestillinger eller MobilePay. Som et alternativ bør du benytte en løsning på afbetaling fra for eksempel ViaBill, hvis du har til hensigt at dække prisen på støvsuger til fliser over et længere tidsrum. Dette fås normalt hos nichebutikker, men sjældent de store byggecentre som fx Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus og Stark.

Når man kigger i statistikkerne står det markant, at online shoppere typisk søger efter for eksempel køb støvsuger til fliser og billig støvsuger til fliser. Foruden dette oplever man ofte netshoppere lede efter for eksempel støvsuger til fliser priser, støvsuger til fliser tilbud og støvsuger til fliser online.

Kig på andre menneskers evalueringer

Trustpilot resulterer i egentlig hæderlige chancer for at granske en stor gruppe aktuelle brugeres tanker og derfor kan det være til hjælp, at du kigger på internet virksomhedens bedømmelser forinden du færdiggør din shopping med billige støvsuger til fliser online.

Facebook fremskaffer derudover aldeles ønskværdige genveje til at få indsigt i e-forretningens popularitet. Derudover ser vi faktisk online shops i Danmark hvor man kan aflevere en omtale af deres køb, som desuden burde udnyttes til at afveje tidligere kunders oplevelser.

Forinden folk shopper billige støvsuger til fliser online hos en internet webshop kan de ideelt set studere deres handelsvilkår, det er dog bare ikke super interessant, især ved de gængse byggecentre som Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, 10-4, Silvan, Davidsen og Bauhaus.

En nem løsning kunne derfor være at bemærke hvorvidt netbutikken er e-mærket, fordi det typisk er et fingerpeg om at internet virksomheden føjer dansk lovgivning, samt at netshoppen ofte gennemses af eksperter der har megen viden om reglerne på området.

Derudover tilbydes du lejlighed til opbakning, for så vidt du forvoldes problemstillinger med din handel med støvsuger til fliser. Yderligere er det prisværdigt at kunden er sat ind i de mest vedkommende forhold gældende for bestillingen af støvsuger til fliser online, fx hvilken byttepolitik online shoppen garanterer.

Derfor er det ligeledes essesentielt, at man stadig gemmer sin kvittering på e-mail, således man fremadrettet kan eftervise købet af støvsuger til fliser, uafhængig af om man shopper fra Stark, Jem og Fix, Bygma, Silvan, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen eller Harald Nyborg.

Birthe T gav 5 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

Tina gav 4 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

Jens gav 5 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Tina C gav 5 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

9 gode råd til indkøb via nettet
1Trustpilot indebærer ret så relevante chancer for at tolke en stor gruppe tidligere køberes bedømmelser og herved anbefales det, at du tolker online firmaets anmeldelser forud for at du køber billige støvsuger til fliser online. Facebook præsterer også ret fantastiske løsninger til at få en idé om online butikkens troværdighed.
2Den billigste mulighed for fragt vil altid vise sig at være at hente pakken selv, som jo nødvendiggør at du lever i kort afstand af netshoppens arbejdslager. Den leveringsform er selvfølgelig virkelig bestemmende når du behøver støvsuger til fliser lige om lidt. Alternativt så frembyder nogle internet virksomheder fragt uden omkostninger, men i de fleste tilfælde påkræves det at man indkøber for et konkret beløb.
3Antal dages levering er jo ualmindeligt aktuel hvis du absolut skal bruge pakken inden for få dage, og derfor er det rigtig essentielt at man finder den estimerede leveringstid ved støvsuger til fliser. En hel del online forhandlere yder billig levering på næstkommende hverdag på flere produkter, men som imidlertid er underforstået at bestillingen realiseres tidligere end et nøjagtigt klokkeslæt.
4En hel del butikker på nettet udlover på nuværende tidspunkt et hav af forskellige billige leveringsmuligheder til støvsuger til fliser. En af favoritterne er i vore dage pakkeshops, og så skal du blot gå forbi efter de købte varer når det passer dig bedst. Fragtløsningen er jo ret så bekvem, og oftest endda den billigste leveringsudgave.
5Generelt anbefaler vi at tjekke om online webshoppen er støttet af e-mærket, fordi det ofte er en tryghed om at netshoppen lever op til dansk lovgivning, og at online virksomheden lejlighedsvis revurderes af eksperter som behersker reglementet på området. Forinden nogen shopper billige støvsuger til fliser hos en butik på nettet kan de når alt kommer til alt læse dens handelsbetingelser.
6Forinden nogen shopper billige støvsuger til fliser på en webshop bør de altid gøre sig bekendt med indholdet af webshoppens betingelser, men det er mange gange et tidskrævende arbejde. Yderligere tilrådes det at køber er oppe på mærkerne omkring de vigtigste vedtægter der er gældende for handlen med billige støvsuger til fliser online, fx den bytteret e-forhandleren garanterer.
7Generelt går vi ind for kortbestillinger eller MobilePay. Betalinger med kort er inkluderet i en lovbestemmelse, hvilket assisterer dig imod uægte e-shops. Som et alternativ burde du bruge en løsning som eksempelvis ViaBill, forudsat du foretrækker at godtgøre prisen over tid.
8Det er efterhånden særligt praktisk for almindelige mennesker at søge information om priser online på billige støvsuger til fliser på forskellige online shops, og så garanterer de fleste online firmaer fragt uden betaling. Til gengæld kan det imidlertid vise sig gunstigt at tjekke indtil flere online shops efter rabat og tilbud før du placerer ordren, således at du ikke er i tvivl om at indhente den mest betalelige pris.
9Enkelte e-handler i Danmark byder på fragt uden omkostninger på støvsuger til fliser, men for det meste er det så nødvendigt at der erhverves for en konkret pris. Som alternativ skulle du foretrække den billigste fragtløsning, der mange gange vil være at få fragtfirmaet til at bringe dine produkter til en pakkeshop. Fragtmuligheden er ofte desuden ualmindeligt ukompliceret. Den mest prisbevidste mulighed for levering vil dog altid være at du selv henter produkterne.