Makita Støvsuger KL.L
5.323 kr.
Mere info
Bosch Universal-Støvsuger GAS 35 M AFC Professional
5.150 kr.
Mere info
PROMAC Industriel våd + tør støvsuger 50ltr.
5.110 kr.
Mere info
Metabo Støvsuger AS 20 L
1.670 kr.
Mere info
Metabo Akku støvsuger AS 18 L PC med batterier og oplader
3.510 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 2X18V
4.275 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 26 E SD E/A - EU-stik
5.925 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC-PLANEX - EU-stik
8.088 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC-LHS S CLEANTEC DK
6.495 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 2X18V LI-ION
3.880 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 48 E LE EC - EU-stik
14.438 kr.
Mere info
Festool støvsuger CTL 36 E DK
6.150 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM MIDI Bluetooth
4.295 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 18V
1.750 kr.
Mere info
Makita Støvsuger 2x18v
9.800 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC RENOFIX
6.852 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 36 E AC - EU-stik
9.350 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 48 E AC - EU-stik
10.244 kr.
Mere info
PROMAC Industriel Finstøvsuger BIA K1 / H2
11.860 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 48 E LE EC B22 R1 - EU-stik
21.825 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 18V
735 kr.
Mere info
Milwaukee Støvsuger AS 300 ELCP
3.905 kr.
Mere info
Metabo Støvsuger ASA 32 L
2.245 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTH 26 E / a - EU-stik
8.506 kr.
Mere info
PROMAC 6ltr Tørstøvsuger, 1200 watt motor, bærbar
885 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL MIDI Bluetooth
3.595 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E LE - EU-stik
8.450 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL SYS CLEANTEC DK
2.925 kr.
Mere info
Bosch Universal-Støvsuger GAS 55 M AFC Professional
6.175 kr.
Mere info
PROMAC Industriel våd + tør støvsuger 32ltr.
2.795 kr.
Mere info
Metabo Akku Støvsuger AS 18 L PC (solo)
1.420 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 48 E LE EC/B22 R1 - EU-stik
20.125 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 48 E - EU-stik
9.331 kr.
Mere info
Festool støvsuger CTL 36 E AC HD - EU-stik
7.444 kr.
Mere info
Metabo Akku Støvsuger AS 18 L PC solo med rullebrædt
1.995 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 26 E SD - EU-stik
5.925 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL SYS - EU-stik
3.181 kr.
Mere info
AEG Støvsuger AP2-200 ELCP
1.735 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 36 E AC HD S DK
8.440 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er byggeri lig med en lang række spørgsmål. På grund af det kan du med fordel handle hos en netbutik, som kan give sparring omkring støvsuger til blade.
Flere byggemarkeder sælger et bredt sortiment af produkter, imens øvrige er specialiserede i en enkelt gruppe af vare. Du kan bestemme om det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge i blandt, udover bare støvsuger til blade.
Det er naturligvis ekstremt vigtigt at undersøge, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Ellers kan du være nødt til at tjekke de andre.
Ifald du vil have dine byggematerialer hurtigt eller bare ønsker at spare leveringsomkostningen, så kan du med fordel transportere byggematerialerne på egen hånd. Dette er især en mulighed i de store byggemarkeder.
Der findes forskelle i salgspriserne på billige støvsuger til blade hos de forskellige online byggemarkeder. En del vil have billige priser, hvorimod nogle fokuserer på kompetent sparring. Du bør bestemme hvad der betyder mest for dig.
Du bør kende de retningslinjer der gælder når du shopper online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. reklamationer. Man bør derfor kende webshoppens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder finder du i hele landet, og derigennem har flertallet tilbuddet om at købe online og hente materialerne på eget initiativ. Derfor har man valget om at slippe for fragtomkostningen, samt endda få fat i varerne med det samme.
De store byggekæder er etablerede og almenkendte forretninger, hvilket medvirker til øget troværdighed når man stopper online. Dette er noget nogle vil se fordele ved.
De udbredte byggecentre forhandler varer fra diverse specialbutikker, og giver dig dermed mulighed for at shoppe fra et bredt udvalg af støvsuger til blade online.

Nichewebshop

En masse nichespecifikke netbutikker er specialister i deres varer, da de har skarpt fokus på disse produkter. Herved er det forventeligt at du får super erfaren sparring fra ansatte som er eksperter i lige præcis støvsuger til blade.
Størstedelen af nichespecifikke webshops er opstartsfirmaer, der oftest har danske ejere, gerne tilmed lokalt i dit område. Dem understøtter du ved at købe støvsuger til blade online fra deres webshop.
Størsteparten af specialiserede webshops er producenter af produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Ved at købe direkte fra de nichefokuserede webshops online er det muligt at få en skarpere pris.
De 10 største byggemarkeder
støvsuger til blade silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og lønner i dag mere end 1.000 personer i deres 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i gode tilbud til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

støvsuger til blade bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og omfatter i dag mere end 1.000 personer i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og udgøres i dag af ca. 2.300 kollegaer i forretningens 56 butikker. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 personer i deres 9 varehuse. Davidsen har fokus på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

støvsuger til blade jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og styres dagligt af mere end 2.100 kollegaer i kædens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på billige priser til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og omfatter i dag i omegn af 500 mennesker i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

støvsuger til blade harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og lønner i dag flere end 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og beskæftiger i dag mere end 2.000 personer i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og lønner i dag omkring 2.000 kollegaer i deres 72 varehuse. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 100 mennesker i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 tilstræber billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Det kan vise sig at være fornuftigt at lave et regnskab for byggeprojektet, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det vil være forstandigt at nedfærdige hver eneste udgiftspost, og dernæst nedfælde prisen på dem hver især.
2Der viser sig utvivlsomt uforudsete bump på vejen når det gælder krævende opgaver, og pga. dette viser det sig værdifuldt at der er afsat passende tid i agendaen, så man føler sig tryg ved at komme i mål.
3Muligvis kan det blive meningsfuldt at have de relevante materialer til rådighed forud for at du kaster dig over byggeprocessen. Du kan sammenfatte en enkel liste hvoraf der fremgår alt du får brug for, og derefter efterse oversigten, med det formål at du føler dig sikker på at der ikke er nogen mangler.
4Du må nødig gå ned på grej. I mange tilfælde kan det vise sig klogt at have udstyret til rådighed inden du går løs med dit byggeprojekt. Det er derudover godt at medtage de medfølgende omkostninger i budgettet for byggeprojektet.
5Det er oplagt at sikre sig en hjælpende hånd til byggearbejdet, navnlig ved vigtige projekter. Flere projekter behøver mere end en person. I øvrigt vil det være mere effektivt og sjovere at være flere om det.
6Du må på ingen måde undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så glem ej sikkerhedsbeklædning som eksempelvis hjelm og sko som beskyttelse med henblik på potentielle ulykker. Det er fornuftigt med fokus på dit eget ve og vel i arbejdet, specielt når du ikke fremskaffer eksperthjælp.
7I god tid inden at du indleder byggeriet må det være ekstremt centralt at have styr på, at det du vil bygge overholde de gældende regler. Alt efter hvordan du bor vil der vise sig mange regler for, hvad du gerne må, og hvad der ikke er lovligt.
8For opgaver udendørs kan vejret få en essentiel rolle. Således kan du hyppigt kigge på prognosen for vejret i tiden op til starten på projektet, så du undgår at det uden du havde regnet med det går i gang med at piske ned nøjagtig som du er midt i dit omfattende byggeprojekt.
9Glem ikke at du kan indhente offentligt tilskud til gør-det-selv projekter. Det fås når renoveringen er CO2-besparende. Det er altså afhængig af at projektet har en positiv betydning for planeten.
10Du kan finde rigelige mængder af vejledninger og videoer online som kan hjælpe dig. Specielt YouTube bringer dig overvældende meget konstruktiv information, navnligt hvis du benytter den engelske version.
11Du bør gennemtænke hvorvidt du selv vil klare hele projektet, eller du skal investere i assistance fra en professionel til dele af byggeprocessen. Ifald du indhenter assistance fra en fagperson vil det ofte være fornuftigt at tage imod tilbud fra forskellige entreprenører.
12Godt forarbejde bliver nøglen til at komme i mål med byggeprocessen. Du er nødt til at forfatte en gennemarbejdet agenda, der dikterer hvilke arbejdsopgaver der laves på hvilke tidspunkter, som også inkluderer en kronologisk rækkefølge. Forsøg at være skarp idet du sammensætter tidsplanen.
De mest folkekære byggeshops
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er virkelig flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 meninger, hvor hele 69 % giver den bedste karakter, og bare 8 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, som selvfølgelig er enormt godt arbejde. Scoren er baseret på 28.109 kommentarer, hvor hele 76 % har givet den højeste karakter, og kun 4 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er rigtig beundringsværdigt. Scoren er baseret på 2.856 anmeldelser, hvoraf imponerende 59 % har givet maksimum point, og bare 9 % giver den laveste karakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er ret så beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 86 % giver den bedste karakter, og bare 2 % giver bundkarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som vel at mærke er rigtig imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvor ikke mindre end 84 % giver den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken fragtmulighed skal du vælge?

Mange internet outlets frembyder nu om stunder et hav af forskellige billige leveringsmetoder til støvsuger til blade. En der er meget almindelig er for nærværende levering til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente dine produkter når det passer ind i din kalender. Leveringstypen er altså vældig gnidningsløs, samt mange gange ydermere den mest betalelige leveringsversion.

Du kunne også prøve at bestille pakken til levering til din bolig eller ud til dit arbejde. Fragttypen er som oftest en sjat dyrere, men desuden ret problemfri ved køb af støvsuger til blade online. Den prisbilligste leveringsmåde er uden tvivl at du selv henter produkterne, men den løsning er betinget af at du lever i nærheden af e-firmaets byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Leveringshastigheden på støvsuger til blade er selvfølgelig ekstremt vital såfremt man behøver produkterne fluks, og herved er det faktisk aktuelt at du ser nærmere på tidshorisonten for levering på støvsuger til blade. De fleste internet outlets – herunder Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – tilsiger billig dag-til-dag levering på mange af deres varenumre online, der dog er afhængig af at ordren lægges tidligere end et bestemt tidspunkt, så de kan nå at få varen afsendt inden personalet tager hjem.

Nogle enkelte online varehuse lover gratis fragt på støvsuger til blade online, men i de fleste tilfælde kun såfremt der bestilles for et konkret beløb. Alternativt skulle man snuppe den mest letkøbte slags levering, som typisk vil være at få fragtmanden til at køre din bestilling til et udleveringssted.

Mange webbutikker yder klik-og-hent hvor man handler billig støvsuger til blade hjemmefra men selv henter i butikken. Fx Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Silvan, Stark, XL-Byg, Bygma, Davidsen og Jem og Fix. Byggemarkederne frembyder eksempelvis afhentning af støvsuger til blade i følgende områder:

Nærum, Kalundborg, Stenløse, Gentofte, Frederikssund, Hillerød, Fredericia, Virum, Køge, Sønderborg, Albertslund, Svendborg, Farum, Randers, Brønshøj, Frederiksværk, Thisted, Charlottenlund, Næstved, Hørsholm, Hvidovre, Slagelse, Skanderborg, Nørresundby, Ishøj, Gladsaxe, Greve, Brønderslev, Nykøbing Falster, Holstebro, Lillerød, Birkerød, Vejle, Korsør, Aarhus, Kokkedal, Solrød Strand, Nyborg, Hedensted, Lyngby, Holbæk, Højbjerg, København, Frederiksberg, Allerød, Rudersdal, Tårnby, Ringsted, Esbjerg, Valby, Åbyhøj, Horsens, Viborg, Kolding, Taastrup, Herlev, Odense, Odder, Helsingør, Ballerup, Nakskov, Vallensbæk, Roskilde, Vordingborg, Jyllinge, Rønne, Tilst, Vanløse, Brøndby, Rødovre, Skive, Grenaa, Hobro, Glostrup, Værløse, Struer, Haslev, Haderslev, Ølstykke, Aalborg, Frederikshavn, Søborg, Middelfart, Brabrand, Varde, Lystrup, Herning, Silkeborg, Hjørring, Hedehusene, Aabenraa, Dragør, Ikast, og Risskov, .

Afhentning af støvsuger til blade er muligt i alle områder af Danmark: Fyn (Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn), Jylland (Nordjylland, Østjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sydjylland, Midtjylland) og Sjælland (Østsjælland, Vestsjælland, Falster, Sydsjælland, Hovedstaden, Lolland, Bornholm, Nordsjælland, Midtsjælland, Amager).

Når der ses på tendenserne står det klart, at netshoppere som regel leder efter for eksempel støvsuger til blade online og køb støvsuger til blade. Foruden dette ser man som regel online shoppere lede efter eksempelvis billig støvsuger til blade, støvsuger til blade tilbud samt støvsuger til blade priser, foruden de udbredte byggemarkeder som Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Bygma og Bauhaus.

Bedste tilbud på støvsuger til blade

Det er super enkelt for internetbrugere at søge information om priser på billige støvsuger til blade online hos forskellige internet handler, og til gengæld har flertallet af forhandlere på nettet set sig nødsaget til at reducere priserne på støvsuger til blade voldsomt, og derudover sikre fragt uden omkostninger.

Det kan dog til hver en tid vise sig gunstigt at kontrollere diverse e-handler efter billige priser på støvsuger til blade online inden du shopper, sådan at du er velinformeret til at opnå den skarpeste pris. Se ikke bare på de udbredte byggekæder som Jem og Fix, Stark, Silvan, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus og Bygma.

Man skal imidlertid huske på, at hvis en butik på nettet udlover billige støvsuger til blade online for en udsalgspris som er grænseløst billig, burde det for det meste være et faresignal om en svindel internet webshop. Bestillinger med betalingskort er trods alt indbefattet af en ordning, hvilket dækker en overfor snydagtige e-forhandlere.

Vi anbefaler generelt handler med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kan du benytte en billig afdragsløsning som fx ViaBill, såfremt du har til hensigt at afdrage betalingen af støvsuger til blade over tid. Dette tilbydes ofte i specialiserede webshops, men sjældent de velkendte byggecentre som eksempelvis Stark, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Silvan, Davidsen, XL-Byg og Jem og Fix.

Ved kig i statistikkerne bliver det markant, at netshoppere typisk efterspørger for eksempel køb støvsuger til blade og støvsuger til blade priser. Foruden dette oplever man ofte netshoppere lede efter bl.a. billig støvsuger til blade, støvsuger til blade tilbud og støvsuger til blade online.

Udforsk andre menneskers synspunkter

Trustpilot tilbyder absolut habile chancer for at vurdere flere tidligere kunders vurderinger og af den grund er det fornuftigt, at du eftergår e-forhandlerens anmeldelser før du placerer din ordre på billige støvsuger til blade online.

Facebook frembringer lignende evigt fine løsninger til at få kendskab til e-forhandlerens kundetilfredshed. I øvrigt møder vi en del butikker på nettet som giver folk mulighed for at aflevere en bedømmelse af ordreforløbet, som lige så vel bør bruges til at vurdere tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at nogen handler billige støvsuger til blade online hos en butik burde de uden tvivl løbe igennem netshoppens handelsaftale, det er dog undertiden et omfattende projekt, specielt ved de store byggemarkeder som XL-Byg, Davidsen, Stark, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og 10-4.

Et nemmere alternativ kan derfor være at kontrollere hvorvidt webbutikken er støttet af e-mærket, da det almindeligvis er en indikator for at webshoppen anerkender den officielle danske lovgivning, foruden at online virksomheden af og til besigtiges af fagmænd som kender til de gældende bestemmelser.

Dette er desuden din anledning til support, hvis du møder problemer ved dit køb af støvsuger til blade. Herudover støtter vi at køber er obs på de mest relevante betingelser der kan have indflydelse på bestillingen af støvsuger til blade online, som fx hvilken ombytningspolitik online firmaet kører med.

I den forbindelse er det ligeledes afgørende, at man til enhver tid bibeholder ens faktura e-mail, således man når som helst vil kunne dokumentere sit køb af støvsuger til blade, ligegyldig om man har købt ved 10-4, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen eller Silvan.

Kim gav 5 stjerner

Fremragende service.

Camilla gav 4 stjerner

Fremragende service.

Jørgen Larsen gav 5 stjerner

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

Michael Poulsen gav 4 stjerner

Det var helt ok.

9 gode råd til din online shopping
1Før folk shopper billige støvsuger til blade hos en shop kan man for at være på den sikre side skimme webbutikkens handelsvilkår, det er dog gerne ikke særlig morsomt. Tilsvarende slår vi et slag for at man er vidende om de mest vedkommende regler der spiller ind i forbindelse med bestillingen af billige støvsuger til blade online, eksempelvis hvilken returret e-shoppen anvender.
2Indtil flere webbutikker frembyder fragt uden betaling på støvsuger til blade, men i de fleste tilfælde er det betinget af at du aftager for et konkret beløb. Ellers skulle du udse dig den mest prisbevidste fragtmetode, der i de fleste tilfælde er at få fragtfirmaet til at køre din pakke til en pakkeshop. Den bliver en gang i mellem på den anden side super ligetil. Den mest prisbevidste leveringstype vil dog til enhver tid være at hente ordren selv.
3Generelt går vi ind for kortkøb eller betalinger med mobilen. Handler med kort er omfavnet af en anordning, som assisterer dig som køber imod fup internet forhandlere. Som en alternativ mulighed kan du anvende et tilbud som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du agter at betale omkostningerne over en periode.
4Den billigste leveringsudgave kan ikke benægtes at være selv at hente produkterne, hvilket dog betinges af at du opholder dig i nærheden af e-handlens adresse. Den form for levering er naturligvis ret central når vi behøver støvsuger til blade inden for få dage. Alternativt så præsterer visse online firmaer portofri fragt, men i reglen kræves det at man bestiller for en bestemt sum.
5Det er i dag super smertefrit for forbrugerne at finde de bedste tilbud online på billige støvsuger til blade i blandt forskellige e-firmaer, og for det frembyder flertallet af online forhandlere gratis levering. Dog kan det imidlertid blive lønsomt at kontrollere flere e-butikker efter tilbud og udsalg før du køber, sådan at man er tryg ved at få den mest attraktive pris.
6Trustpilot fører til helt pæne chancer for at gennemgå en række tidligere køberes domme og på grund af dette stiller vi forslag om, at du eftersøger internet butikkens omtaler forinden du handler billige støvsuger til blade online. Facebook frembyder også nogenlunde værdifulde genveje til at få en idé om online shoppens pålidelighed.
7Leveringstidspunktet kan være ekstremt relevant forudsat du har brug for produktet inden for få dage, så herved er det naturligvis aktuelt at vi kigger nærmere på leveringstiden på støvsuger til blade. En stor portion internet selskaber giver billig levering på næste hverdag på mange af deres produkter, men det tager udgangspunkt i at ordren laves forinden et givent klokkeslæt.
8Masser af internet selskaber tildeler i dag diverse billige leveringsformer til støvsuger til blade. En der er meget almindelig er for øjeblikket levering til en pakkeshop, hvor du så selv henter de bestilte produkter når det passer dig bedst. Denne er altså rigtig let gængelig, og mange gange tillige den mest betalelige form for levering.
9Generelt foreslår vi at undersøge om internet webshoppen er støttet af e-mærket, eftersom det ofte er en tilkendegivelse af at e-butikken forstår gældende dansk lovgivning, og at internet webshoppen rutinemæssigt ses til af jurister der er inde i lovgivningen. Forud for at nogen bestiller billige støvsuger til blade hos en forhandler på nettet kan man når alt kommer til alt granske butikkens regler.