Festool Støvsuger CTM MIDI Bluetooth
4.295 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 18V
1.750 kr.
Mere info
PROMAC 6ltr Tørstøvsuger, 1200 watt motor, bærbar
885 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL MIDI Bluetooth
3.595 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL SYS CLEANTEC DK
2.925 kr.
Mere info
Metabo Akku Støvsuger AS 18 L PC (solo)
1.420 kr.
Mere info
Metabo Akku Støvsuger AS 18 L PC solo med rullebrædt
1.995 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL SYS - EU-stik
3.181 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL MINI Bluetooth - EU-stik
4.006 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL MIDI Bluetooth - EU-stik
4.381 kr.
Mere info
Metabo støvsuger ASA 25 L PC - Støvklasse L
1.490 kr.
Mere info
Makita Støvsuger KL.L
5.323 kr.
Mere info
Bosch Universal-Støvsuger GAS 35 M AFC Professional
5.150 kr.
Mere info
PROMAC Industriel våd + tør støvsuger 50ltr.
5.110 kr.
Mere info
Metabo Støvsuger AS 20 L
1.670 kr.
Mere info
Metabo Akku støvsuger AS 18 L PC med batterier og oplader
3.510 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 2X18V
4.275 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 26 E SD E/A - EU-stik
5.925 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC-PLANEX - EU-stik
8.088 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC-LHS S CLEANTEC DK
6.495 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 2X18V LI-ION
3.880 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 48 E LE EC - EU-stik
14.438 kr.
Mere info
Festool støvsuger CTL 36 E DK
6.150 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM MIDI Bluetooth
4.295 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 18V
1.750 kr.
Mere info
Makita Støvsuger 2x18v
9.800 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC RENOFIX
6.852 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 36 E AC - EU-stik
9.350 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 48 E AC - EU-stik
10.244 kr.
Mere info
PROMAC Industriel Finstøvsuger BIA K1 / H2
11.860 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 48 E LE EC B22 R1 - EU-stik
21.825 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 18V
735 kr.
Mere info
Milwaukee Støvsuger AS 300 ELCP
3.905 kr.
Mere info
Metabo Støvsuger ASA 32 L
2.245 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTH 26 E / a - EU-stik
8.506 kr.
Mere info
PROMAC 6ltr Tørstøvsuger, 1200 watt motor, bærbar
885 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL MIDI Bluetooth
3.595 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E LE - EU-stik
8.450 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL SYS CLEANTEC DK
2.925 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal kende de regler butikken udsteder når du shopper online, så du undgår udfordringer med for eksempel reklamationer. Derfor bør du kende butikkens regningslinjer.
Det er naturligvis meget relevant at undersøge, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Som alternativ kan du kigge andetsteds.
Nogle byggecentre sælger et bredt udvalg af varer, hvorimod andre specialiserer sig i en enkelt type af vare. Du kan vurdere hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange forskellige varer at vælge i mellem, udover bare støvsuger til bil.
Når du skal have varerne hurtigst muligt eller bare ønsker at slippe for leveringsomkostningen, så kan du med fordel fragte produkterne personligt. Dette er især muligt hos de kendte byggecentre.
Der kan være forskel på priserne på billige støvsuger til bil fra netbutik til netbutik. En del tilbyder de bedste priser, hvorimod nogle giver faglig sparring. Du må tænke på hvad du vil prioritere.
For de fleste er byggeri lig med stribevis af spørgsmål. Derfor kan du overveje at bestille ved en netbutik, som tilbyder råd og vejledning til valg af støvsuger til bil.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder finder du i store dele af landet, og som følge af det har mange chancen for at handle online og fragte materialerne på egen hånd. Hermed har man mulighed for at undvære fragtomkostningen, samt endda få produkterne straks.
De kendte byggemarkeder udbyder produkter fra diverse leverandører, og af den grund kan du vælge fra et stort udvalg af støvsuger til bil online.
De store byggemarkeder er udbredte og landskendte butikker, som kan bidrage til en tryghedsfølelse til dig der shopper online. Det vil nogle se fordele ved.

Nichewebshop

En masse nichebutikker på internettet ved ekstremt meget om de produkter de sælger online, da de udelukkende sælger disse produkter. Følgelig kan du forvente super gavnlig hjælp fra folk som er eksperter i netop støvsuger til bil.
Mange nichebutikker står selv for produktion af varerne der kan købes i de store byggekæder. Ved at købe direkte på niche netbutikkerne online kan du få billigere priser.
Alverdens specialiserede netshops er små familiefirmaer, der tit er dansk ejede, måske ovenikøbet lokalt nær dig. Disse kan du støtte når du handler støvsuger til bil online på deres webshop.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Bygma blev grundlagt i 1952, og beskæftiger nu mere end 2.300 ansatte i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

støvsuger til bil harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 ansatte i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og styres dagligt af cirka 2.000 personer i deres 72 varehuse. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

støvsuger til bil silvan

Silvan begyndte i 1968, og beskæftiger nu mere end 1.000 ansatte i selskabets 41 butikker. Silvan fokuserer primært på gode tilbud til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 medarbejdere i deres 9 butikker. Davidsen fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og udgøres nu af mere end 500 mennesker i selskabets 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

10-4 åbnede i 1947, og udgøres i dag af i nærheden af 100 medarbejdere i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

støvsuger til bil bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og lønner i dag i nærheden af 1.000 mennesker i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus har specialiseret sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

støvsuger til bil jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og udgøres i dag af over 2.100 kollegaer i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i billige priser til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og beskæftiger nu mere end 2.000 personer i forretningens 104 butikker. XL-Byg har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Ofte vil det være fornuftigt at lave et udgiftsbudget for byggeprojektet, så du har et økonomisk overblik. Det kan blive behjælpeligt at nedskrive alle udgifter, og bagefter notere den billigste pris på hver eneste af dem.
2Der er et bredt udvalg af artikler og videoer online som kan inspirere dig. Særligt YouTube supporterer dig med utrolig meget anvendelig info, specielt ifald man bruger engelske søgeord.
3Der viser sig stort set altid ubelejlige hovedpiner når det kommer til svære projekter, og følgelig kan det vise sig vigtigt at man har afsat en god portion tid i arbejdsplanen, således at man kan føle sig ubekymret om at nå det til den planlagte tid.
4Det kan vise sig nødvendigt at indhente en hjælpende hånd til byggeprojektet, især såfremt det er krævende ombygninger. Nogle opgaver gør krav på flere personer. Endvidere vil det blive mere produktivt og mere minderigt når man er flere til at løse opgaven.
5Planlægning vil altid være kilden til succes med projektet. Du kunne overveje at have en struktureret køreplan, der fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil løse på hvilket tidspunkt, og som ligeledes indeholder en prioriteringsliste. Det anbefales at være konkret i sammensætningen af din arbejdsplan.
6Man vil for alt i verden ikke gå ned på arbejdsredskaber. Ofte vil det vise sig klogt at du har grejet tilgængeligt inden du tager fat på dit byggeprojekt. I øvrigt må du ikke glemme at inkludere de tilhørende omkostninger i budgettet for byggeriet.
7I nogle tilfælde kan man søge hjælp rent økonomisk til byggerier. Det fås i tilfælde af at byggeriet er klimavenligt. Tilskudet forudsætter dermed at byggeprojektet influerer positivt på klimaet.
8Du må unden ingen omstændigheder undlade at tage højde for dit velbefindende, så glem ej arbejdstøj såsom hoved- og fodbeklædning der sikrer dig med henblik på potentielle risici. Det er fornuftigt at have styr på din sikkerhed i byggeprojektet, specielt ifald du ikke investerer i assistance fra en fagperson.
9Forud for at du går i gang med dit byggeprojekt kan det være ekstremt meningsfuldt at have styr på, at det du vil lave er lovligt. Alt efter din boligtype vil der gælde en række regler omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke må laves.
10Måske kan det blive at have noget at sige at du har samtlige byggematerialer klar før du går til værks med håndværket. Du har fordel af at udfærdige en enkel indkøbsliste som samler de materialer der bliver brug for, og dernæst efterse hver enkelt ting, med det formål at du bliver sikker på at du har det hele.
11Husk at tænke over hvorvidt det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du alternativt skal hente hjælp fra en fagperson til færdiggørelsen af projektet. Forudsat at du fremskaffer professionel hjælp vil det ofte være fordelagtigt at indhente forslag fra en håndfuld leverandører.
12For udendørs byggeprojekter kan vind og vejr få en væsentlig rolle. Derfor må du hyppigt tjekke vejrmeldingerne i dagene op til projektets start, så du undgår at det uden du havde set det komme begynder at stå ned i stænger når du netop er godt i gang med dit omfattende projekt.
De bedst anmeldte byggekæder
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er usædvanligt overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvoraf hele 86 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % giver 1 stjerne. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er temmelig godt arbejde. Vurderingen er baseret på 2.856 anmeldelser, hvor imponerende 59 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 9 % har givet bundkarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er meget imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvoraf hele 69 % har givet maksimum point, og bare 8 % har givet den laveste karakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, hvilket vel at mærke er ret så imponerende. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 ratings, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med toprating, og kun 4 % giver bundkarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som tydeligvis er absolut betryggende. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 meninger, hvor intet mindre end 84 % har givet maksimum point, og alene 2 % giver dumpekarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Hvilken fragtmetode skal du vælge?

Flere e-shops yder til alt held diverse forskellige billige fragtmetoder til støvsuger til bil. En der er meget almindelig er i dag at få leveret til et udleveringssted, hvor du selv afhenter dine nye produkter når du har tid. Leveringsformen er jo meget smart, og tit endda den mindst kostelige metode til levering.

Du burde ydermere prøve at få varerne bragt til din bopæl eller til dit arbejde. Leveringstypen bliver oftest en lille smule mindre billig, men ydermere særdeles smart ved køb af støvsuger til bil online. Den prisbilligste fragtmetode er unægtelig selv at hente ordren, men den løsning betinges af at du opholder dig med kort afstand til internet shoppens byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringstiden på støvsuger til bil er meget udslagsgivende om man absolut skal bruge pakken om få sekunder, så derfor er det helt fornuftigt at vi studerer leveringstidspunktet på støvsuger til bil. En lang række internet handler – eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – frembyder billig levering på næste hverdag på de fleste produkter online, men som ikke desto mindre stiller krav om at bestillingen gennemføres før et nøjagtigt tidspunkt, så de har en chance for at nå at få varen betjent forinden de pakkeansatte holder fyraften.

Indtil flere internet selskaber tilbyder levering uden beregning på støvsuger til bil online, men typisk er det betinget af at du indkøber for et fastslået beløb. Desuden skulle man foretrække den prisbilligste fragtform, som tit er at få dem til at køre produkterne til et udleveringssted.

Flere kæder frembyder click-and-collect hvor man køber billig støvsuger til bil online og afhenter i byggecenteret. Fx Harald Nyborg, Bygma, Stark, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4 og Bauhaus. Byggecentrene foreslår eksempelvis afhentning af støvsuger til bil i disse områder:

Vordingborg, Hvidovre, Roskilde, Højbjerg, Nyborg, Randers, Frederiksberg, Struer, Hedehusene, Brabrand, Skanderborg, Herlev, Esbjerg, Kokkedal, Hjørring, Søborg, Horsens, Valby, Tilst, Birkerød, Nakskov, Hedensted, Vanløse, Vallensbæk, Lystrup, Odense, Jyllinge, Ikast, Frederiksværk, Hørsholm, Holstebro, Viborg, Frederikssund, Aalborg, Brønshøj, Sønderborg, Risskov, Kalundborg, Holbæk, Skive, Odder, Gladsaxe, Vejle, Charlottenlund, Albertslund, Køge, Aabenraa, Ringsted, Allerød, Silkeborg, Svendborg, Slagelse, Fredericia, Dragør, Middelfart, Lillerød, Åbyhøj, Haslev, Tårnby, Nykøbing Falster, Kolding, Thisted, Virum, Stenløse, Solrød Strand, Ballerup, Hobro, Taastrup, Aarhus, Korsør, Værløse, Ishøj, Frederikshavn, Greve, Haderslev, Helsingør, Nørresundby, Ølstykke, Varde, Lyngby, Rudersdal, Rønne, Hillerød, Næstved, Nærum, Brønderslev, København, Farum, Rødovre, Grenaa, Gentofte, Herning, Brøndby, og Glostrup, .

Klik-og-hent ift. støvsuger til bil er en mulighed i alle regioner af Danmark: Sjælland (Vestsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Bornholm, Lolland, Hovedstaden, Nordsjælland, Amager, Midtsjælland, Falster), Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn) og Jylland (Syddanmark, Nordjylland, Vestjylland, Østjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Midtjylland).

Når man kigger i søgedata er det klart, at online shoppere mange gange efterspørger for eksempel billig støvsuger til bil og støvsuger til bil online. Man ser desuden som regel online shoppere kigge efter bl.a. køb støvsuger til bil, støvsuger til bil priser og støvsuger til bil tilbud, plus de udbredte byggekæder som 10-4, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Bygma.

Gode priser på støvsuger til bil

Det har vist sig at være særligt bekvemt for alle at finde frem til tilbud på billige støvsuger til bil online på forskellige firmaer på nettet, og derfor har en lang række internet firmaer fundet det uundgåeligt at sænke prisen på støvsuger til bil en hel del, og i øvrigt tilbyde portofri fragt.

Det kan ikke desto mindre blive tiden værd at granske nogle enkelte internet webshops efter tilbud og udsalg på støvsuger til bil online forinden du gennemfører din handel, således at man er skråsikker på at modtage den bedste pris. Se ikke bare på de kendte byggecentre som Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus og XL-Byg.

Du skal lige meget hvad ikke undervurdere, at hvis en netshop markedsfører billige støvsuger til bil online til en pris der virker urealistisk lav, så kan det ofte være et kendetegn på en falsk e-butik. Betalinger med kort er dog inkluderet i et reglement, som forsvarer kunden imod svindlende e-firmaer.

Vi anbefaler generelt køb med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning bør du drage fordel af en afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, når du hellere vil betale beløbet til støvsuger til bil over et længere tidsrum. Det tilbydes normalt ved nicheforhandlere, men sjældent de kendte byggemarkeder som fx Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Stark, 10-4 og Jem og Fix.

Når vi kigger i tallene fremstår det klart, at internetbrugere jævnligt efterspørger for eksempel støvsuger til bil tilbud og køb støvsuger til bil. Foruden dette ser man typisk online shoppere kigge efter fx støvsuger til bil priser, støvsuger til bil online samt billig støvsuger til bil.

Se nærmere på eksisterende kunders erfaringer

Trustpilot forærer dig immervæk værdifulde løsninger til at udforske mange eksisterende konsumenters kritik og derved er det anbefalelsesværdigt, at du tolker e-firmaets vurderinger inden du færdiggør din shopping med billige støvsuger til bil online.

Facebook leverer ydermere immervæk ærlige muligheder for at få en idé om webbutikkens kundetilfredshed. Derudover er der endda netbutikker hvor det er muligt at ytre en omtale af købsoplevelsen, hvilket på samme måde bør benyttes til at tage stilling til hvor glade kunderne er.

Før folk køber billige støvsuger til bil online hos en internet handler burde de de facto tage stilling til webbutikkens regler, det er dog naturligvis ikke særlig morsomt, især på de velkendte byggecentre som Davidsen, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, 10-4 og Silvan.

En nem løsning kan derfor være at kontrollere hvorvidt webshoppen er medlem af e-mærket, da det burde være en garanti for at e-firmaet anerkender de danske retningslinjer, samt at online forhandleren ofte besigtiges af eksperter der kender til reglerne på området.

Det er en rigtig god anledning til at få bistand, hvis du skulle få udfordringer i processen med din bestilling af støvsuger til bil. Desuden rekommanderer vi at man er oppe på mærkerne omkring de fundamentale bestemmelser gældende for købet af støvsuger til bil online, for eksempel hvilken returneringsret internet webshoppen har.

I relation til det er det ydermere vigtigt, at man stadigvæk sikrer ens faktura, så man i fremtiden kan bevidne bestillingen af støvsuger til bil, ligegyldig om man køber fra Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Stark, Jem og Fix eller 10-4.

Susanne Christiansen gav 5 stjerner

Virkelig god service

Maria D gav 4 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Jesper gav 5 stjerner

Hurtig

Bente O gav 5 stjerner

Hurtigt og let

9 tips til din online shopping
1Trustpilot giver dig fuldstændig gunstige løsninger til at efterse ganske mange tidligere kunders ratings og derfor stiller vi forslag om, at du analyserer e-firmaets ratings inden du bestiller billige støvsuger til bil online. Facebook forærer dig ligeledes en lang række hæderlige metoder til at få indsigt i webshoppens pålidelighed.
2Det er efterhånden særligt praktisk for almindelige mennesker at finde de laveste priser online på billige støvsuger til bil på diverse online firmaer, og altså yder langt de fleste netbutikker levering uden omkostninger. Derfor kan det alligevel være lønsomt at analysere indtil flere internet forretninger efter billige priser inden du handler, således at du er sikker på at modtage den billigste pris.
3Vi tilråder at undersøge om internet virksomheden er e-mærket, siden det burde være en erklæring om at internet selskabet forstår de danske retningslinjer, tillige med at webshoppen tit efterses af fagmænd som har meget erfaring med de gældende bestemmelser. Forud for at folk shopper billige støvsuger til bil på en internet shop bør man faktisk gøre sig bekendt med indholdet af dens forretningsaftale.
4Inden folk bestiller billige støvsuger til bil på en forretning på nettet burde man utvivlsomt gennemse forhandlerens regler, det er dog uden tvivl ikke videre interessant. Ligeså anbefales det at køberen er hensynstagende til de mest vedkommende vilkår der kan håndhæves i forbindelse med handlen med billige støvsuger til bil online, for eksempel den returpolitik e-firmaet kører med.
5Leveringstiden er jo ret bestemmende om vi absolut skal bruge produktet straks, så med det formål er det altså meningsfuldt at vi gransker leveringstidspunktet ved støvsuger til bil. De fleste online outlets udlover billig dag-til-dag fragt på en lang række af deres produkter, som imidlertid er underforstået at handlen gemmenføres inden et angivent klokkeslæt.
6Den billigste type af levering vil i de fleste tilfælde være at du selv henter produkterne, men den mulighed kræver at du lever lige ved webshoppens adresse. Den fragtmulighed kan i nogle tilfælde være super afgørende såfremt du absolut skal bruge støvsuger til bil om kort tid. Alternativt så tilbyder enkelte internet outlets portofri levering, men undertiden er det kun gældende hvis man køber for et konkret beløb.
7Nogle få internet shops præsterer fragt uden beregning på støvsuger til bil, men i reglen er det kun gældende hvis der aftages for en konkret pris. Alternativt bør man gribe den mest letkøbte fragtløsning, der typisk vil være at få dem til at levere bestillingen til et afhentningssted. Fragtløsningen er ofte også temmelig problemfri. Den mest prisbevidste leveringsmulighed kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne.
8En masse shops på nettet giver i øjeblikket en lang række forskellige billige former for fragt til støvsuger til bil. En af de mest almindelige er nu til dags at få leveret til en pakkeshop, og så henter du bare de nyindkøbte varer når der er tid til det. Muligheden er altså særligt gnidningsløs, og tit også den mest letkøbte leveringsløsning.
9Vi tilråder kortbestillinger eller mobilbetaling. Betalinger med kort er en del af en anordning, som støtter folk imod svindlende internet varehuse. Som en anden løsning burde du udnytte en afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du efterspørger at afdrage regningen over flere uger.