Bosch Universal-Støvsuger GAS 35 M AFC Professional
5.150 kr.
Mere info
PROMAC Industriel våd + tør støvsuger 50ltr.
5.110 kr.
Mere info
Metabo Støvsuger AS 20 L
1.670 kr.
Mere info
Metabo Akku støvsuger AS 18 L PC med batterier og oplader
3.510 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 2X18V
4.275 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 26 E SD E/A - EU-stik
5.925 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC-PLANEX - EU-stik
8.088 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC-LHS S CLEANTEC DK
6.495 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 2X18V LI-ION
3.880 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 48 E LE EC - EU-stik
14.438 kr.
Mere info
Festool støvsuger CTL 36 E DK
6.150 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM MIDI Bluetooth
4.295 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 18V
1.750 kr.
Mere info
Makita Støvsuger 2x18v
9.800 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC RENOFIX
6.852 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 36 E AC - EU-stik
9.350 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 48 E AC - EU-stik
10.244 kr.
Mere info
PROMAC Industriel Finstøvsuger BIA K1 / H2
11.860 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 48 E LE EC B22 R1 - EU-stik
21.825 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 18V
735 kr.
Mere info
Milwaukee Støvsuger AS 300 ELCP
3.905 kr.
Mere info
Metabo Støvsuger ASA 32 L
2.245 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTH 26 E / a - EU-stik
8.506 kr.
Mere info
PROMAC 6ltr Tørstøvsuger, 1200 watt motor, bærbar
885 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL MIDI Bluetooth
3.595 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E LE - EU-stik
8.450 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL SYS CLEANTEC DK
2.925 kr.
Mere info
Bosch Universal-Støvsuger GAS 55 M AFC Professional
6.175 kr.
Mere info
PROMAC Industriel våd + tør støvsuger 32ltr.
2.795 kr.
Mere info
Metabo Akku Støvsuger AS 18 L PC (solo)
1.420 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 48 E LE EC/B22 R1 - EU-stik
20.125 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 48 E - EU-stik
9.331 kr.
Mere info
Festool støvsuger CTL 36 E AC HD - EU-stik
7.444 kr.
Mere info
Metabo Akku Støvsuger AS 18 L PC solo med rullebrædt
1.995 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 26 E SD - EU-stik
5.925 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL SYS - EU-stik
3.181 kr.
Mere info
AEG Støvsuger AP2-200 ELCP
1.735 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 36 E AC HD S DK
8.440 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC - EU-stik
7.631 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er gør-det-selv projekter ens betydende med en masse spørgsmål. Derfor er det fordelagtigt at bestille ved en netbutik, som kan tilbyde gode råd til valg af støvsuger på stang.
Når du skal bruge produkterne med det samme eller blot vil blive fri for fragtomkostningen, så kan du med fordel hente varerne personligt. Det er især et alternativ hos de kendte byggemarkeder.
Der er forskel på udsalgspriserne på billige støvsuger på stang alt efter hvor du handler online. Enkelte vil have de bedste priser, og øvrige vil have et højt serviceniveau. Du må forholde dig til hvad der er vigtigst for dig.
Det er absolut meget afgørende at se, om de produkter du er på udkig efter online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du tjekke de andre.
Flere byggekæder præsterer et enormt vareudvalg, imens andre specialiserer sig i en specifik type af vare. Du bør tænke over hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge fra, udover blot støvsuger på stang.
Du skal kende de betingelser butikken udsteder når du shopper online, så du kan undgå problemer med fx returnering. Af den grund bør du læse byggemarkedets regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder findes nær dig, og derigennem har flertallet chancen for at bestille online og hente produkterne på eget initiativ. I kraft af det kan du overveje at blive fri for leveringsomkostningen, samt endda hente varerne lige nu.
De store byggekæder tilbyder produkter fra en lang række forskellige nichebutikker, og pga. det kan du shoppe fra et bredt sortiment af støvsuger på stang online.
De store byggemarkeder er populære og velkendte virksomheder, som bidrager til øget troværdighed når du skal handle online. Dette kan du se som en fordel.

Nichewebshop

Diverse webshops i små nicher producerer selv de varer der sælges fra større webshops. Når du køber direkte på niche netbutikkerne online får du billigere priser.
Størstedelen af webshops med fokus på en enkelt niche er mindre virksomheder, der i de fleste tilfælde har danske ejere, måske endda fra dit lokalområde. Disse understøtter du når du bestiller støvsuger på stang online på deres webshop.
En masse webshops med fokus på et smalt varesortiment er eksperter i de produkter de sælger online, idet de kun sælger disse varer. Derfor kan du opleve mere erfaren hjælp fra folk med ekspertviden i netop støvsuger på stang.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
støvsuger på stang jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og er nu arbejdsplads for ca. 2.100 ansatte i deres 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og beskæftiger nu omtrent 500 mennesker i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og udgøres i dag af omkring 2.000 personer i selskabets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

støvsuger på stang harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er nu arbejdsplads for over 2.000 kollegaer i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og styres dagligt af omkring 1.000 personer i deres 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

støvsuger på stang bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger i dag over 1.000 personer i selskabets 17 butikker. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

støvsuger på stang silvan

Silvan startede i 1968, og omfatter i dag omkring 1.000 ansatte i firmaets 41 varehuse. Silvan sætter ind på salg til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.300 mennesker i deres 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og beskæftiger i dag over 100 mennesker i kædens 6 butikker. 10-4 er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for over 500 millioner kroner.

Stark begyndte i 1896, og lønner i dag i nærheden af 2.000 kollegaer i kædens 72 varehuse. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og sælger hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Forud for at du påbegynder byggeprojektet kan det blive aldeles betydningsfuldt at have styr på, at byggeprojektet overhovedet ikke er ulovligt. Alt efter din bopæl vil der vise sig mange retningslinjer for, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
2Du bør på ingen måde forsømme dit eget helbred, så glem ikke arbejdstøj bl.a. hjelm og sko som hjælper dig med henblik på eventuelle uheld. Det er essentielt at du har styr på dit velbefindende i byggeriet, især ifald du ikke investerer i professionel assistance.
3Du bør overveje om byggeriet er et du kan klare selv, eller du hellere bør hente assistance fra en fagperson til noget af byggeriet. Når du tager imod hjælp fra en fagmand kan det være optimalt at lede efter uforpligtende tilbud fra diverse leverandører.
4Der kommer som regel utidige hovedpiner ved svære opgaver, og pga. dette kan det vise sig vigtigt at man har afsat betragtelig plads i handlingsplanen, som bidrager til at man kan være afslappet omkring at kunne få det færdiggjort.
5Glem ikke at du kan søge støtte fra det offentlige til byggeprojekter. Det bliver givet når byggeprojektet er miljøvenligt. Den økonomiske støtte kræver med andre ord at renoveringen har en positiv indvirkning på naturen.
6Det kan være til god gavn at indhente en hjælpende hånd til projektet, specielt hvis det er krævende projekter. Enkelte ombygninger skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Dertil bliver det bedre og mere minderigt at udføre arbejdet med andre.
7Du finder utrolig mange guides og videoer fra alverdens hjemmesider som kan være en stor hjælp. Navnligt YouTube bringer dig enormt meget konstruktiv viden, særligt hvis du kigger i hele verden.
8I mange tilfælde vil det være essentielt at have et udgiftsbudget for projektet, så du giver sig selv et overblik. Det vil blive en fordel at nedfærdige hver eneste udgiftspost, og dernæst søge sig frem til udgiften ved dem hver især.
9Forberedelse vedbliver at være nøglen til et godt forløb med byggeprocessen. Du bør overveje at forfatte en effektiv agenda, der beskriver hvilke arbejdsopgaver der skal udføres på hvilket tidspunkt, med en dertilhørende nummerorden. Det anbefales at være konkret i udarbejdelsen af din agenda.
10Du vil aldrig nogensinde mangle arbejdsredskaber. Typisk vil det være strategisk at have værktøjet ved hånden før du iværksætter arbejdet. I øvrigt må du ikke glemme at inkludere disse udgifter i dit budget.
11For projekter udendørs har vejrsituationen stor betydning. Derfor bør du ofte holde øje med femdøgnsprognosen i dagene før byggeprocessen, så du ikke kommer til at opleve at det pludselig går i gang med at piske ned når du lige er trukket i arbejdstøjet til det store projekt.
12Det bliver aktuelt at have samtlige bygningsmaterialer til disposition i god tid før du iværksætter byggeprocessen. Du får god gavn af at forfatte en overskuelig oversigt hvorpå der noteres alt hvad du får brug for, og bagefter granske punkterne, med det formål at du føler dig overbevist om at du ikke har glemt noget.
De mest populære byggecentre
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er kolossalt betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvoraf hele 76 % giver den bedste karakter, og alene 4 % kvitterer med bundkarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket klart er ultra overlegent. Vurderingen grundlægges af 2.856 kommentarer, hvor imponerende 59 % giver topkarakter, og kun 9 % har givet den dårligste rating. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er temmelig godt arbejde. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 ratings, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 8 % har givet den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket utvivlsomt er ekstremt imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvoraf hele 84 % har givet den bedste karakter, og blot 2 % giver dumpekarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ekstremt godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvoraf imponerende 86 % giver toprating, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Hvilken mulighed for fragt er bedst?

Størstedelen af internet shops yder nu til dags et stort udvalg af billige leveringsmetoder til støvsuger på stang. Den mest benyttede er i dag levering til en pakkeshop, så du selv kan hente pakken når det passer dig. Denne er jo ualmindeligt uproblematisk, og endda endvidere den mest letkøbte leveringsmanér.

Du kan lige så vel udse dig at vælge levering til din privatbolig eller til din arbejdsplads. Fragttypen er gerne en smule mere bekostelig, men derudover virkelig smart med støvsuger på stang online. Den mest billige leveringsmåde vil dog altid vise sig at være at du selv henter pakken, som jo beroer på at du har bopæl i kort afstand af e-forhandlerens butikker, fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Fragtperioden på støvsuger på stang er ualmindeligt relevant om vi behøver produktet nu og her, og med det formål er det rigtig centralt at du gransker det estimerede leveringstidspunkt for støvsuger på stang. Temmelig mange netbutikker – fx Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – byder på billig 1 dags fragt på de fleste varenumre online, men som imidlertid antager at ordren lægges forinden et bestemt klokkeslæt, med det formål at de garanteret kan nå at få varen distribueret inden logistikpersonalet drager hjemad.

Nogle få e-forhandlere præsterer fragt uden betaling på støvsuger på stang online, men ofte er det påkrævet at du køber for en konkret sum. Som alternativ skal du vælge den prisbilligste leveringsmanér, som typisk er at få fragtfirmaet til at bringe ordren til et udleveringssted.

En hel del byggemarkedskæder giver click-and-collect hvor du køber billig støvsuger på stang online og afhenter i butikken. For eksempel Stark, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Silvan og Bygma. Byggemarkederne giver bl.a. afhentning af støvsuger på stang i disse byer:

Brønshøj, Struer, Grenaa, Horsens, Rødovre, Tårnby, Lystrup, Holbæk, Nykøbing Falster, Hedehusene, Rønne, Glostrup, Valby, Lyngby, Hjørring, Roskilde, Silkeborg, Frederikshavn, Korsør, Brøndby, Kolding, Solrød Strand, Kalundborg, Hvidovre, Herlev, Hillerød, Allerød, Herning, Vordingborg, Brønderslev, Ringsted, Højbjerg, Holstebro, Birkerød, Lillerød, Haslev, Åbyhøj, Sønderborg, Helsingør, Frederiksværk, Hedensted, Vanløse, Gentofte, Esbjerg, Værløse, Haderslev, Nørresundby, Hørsholm, Næstved, Rudersdal, Odder, Ishøj, Slagelse, Thisted, Nakskov, Risskov, Køge, Viborg, Middelfart, Varde, København, Svendborg, Aabenraa, Frederikssund, Skanderborg, Odense, Vejle, Albertslund, Randers, Ikast, Frederiksberg, Skive, Jyllinge, Kokkedal, Hobro, Fredericia, Nyborg, Vallensbæk, Aalborg, Ballerup, Gladsaxe, Virum, Brabrand, Taastrup, Aarhus, Tilst, Greve, Søborg, Ølstykke, Nærum, Farum, Dragør, Charlottenlund, og Stenløse, .

Afhentning af støvsuger på stang er muligt i de fleste områder af landet: Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn), Sjælland (Nordsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Amager, Bornholm, Hovedstaden, Østsjælland, Falster, Lolland) og Jylland (Midtjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Vestjylland, Østjylland, Nordjylland).

Når man ser på tallene er det markant, at netshoppere jævnligt kigger efter eksempelvis støvsuger på stang priser og støvsuger på stang tilbud. Man ser desuden mange gange netshoppere efterspørge fx køb støvsuger på stang, billig støvsuger på stang og støvsuger på stang online, plus de velkendte byggekæder som Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Bauhaus, 10-4, XL-Byg og Stark.

Den bedste pris på støvsuger på stang

Det er i dag ret let for internetbrugere at søge sig frem til priser på billige støvsuger på stang online i blandt diverse firmaer på nettet, og ergo har utallige e-forhandlere fundet det nødvendigt at stampe priserne på støvsuger på stang voldsomt, og i øvrigt sikre gratis levering.

Det kan dog til hver en tid være nyttigt at prøve indtil flere internet forhandlere efter tilbud og udsalg på støvsuger på stang online forinden du gennemfører dit køb, sådan at man er usvigeligt sikker på at få den mest betalelige pris. Se ikke bare på de store byggekæder som Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, 10-4, Stark, Bauhaus, Silvan og XL-Byg.

Du må dog være omhyggelig med, at i tilfælde af at en forretning på nettet annoncerer billige støvsuger på stang online til salg for en pris som virker mystisk favorabel, så kan det mange gange være et faresignal om en uærlig e-forhandler. Shopping med kort er heldigvis omfattet af en ordning, hvilket passer på køberen overfor uoprigtige e-handler.

Generelt slår vi et slag for betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kunne du udnytte en afdragsordning som eksempelvis ViaBill, for så vidt du higer efter at dække pengene til støvsuger på stang over en længere periode. Det foreslåes ofte i nichebutikker, i modsætning til de kendte byggecentre som for eksempel Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Bauhaus og Stark.

Når der ses på tallene fremstår det markant, at netshoppere som regel kigger efter fx støvsuger på stang tilbud og billig støvsuger på stang. Derudover oplever vi ofte mennesker søge efter blandt andet støvsuger på stang priser, køb støvsuger på stang og støvsuger på stang online.

Gennemsøg tidligere brugeres anmeldelser

Trustpilot indebærer en række fremragende muligheder for at finde ud af diverse nuværende forbrugeres omtaler og af den grund går vi ind for, at du beser webshoppens kritik forud for at du køber billige støvsuger på stang online.

Facebook medfører desuden ret gode metoder til at få en idé om netshoppens popularitet. Derudover møder vi mange e-shops hvor folk kan registrere en omtale af ordreforløbet, hvilket tillige burde udnyttes til at få et indblik i tidligere kunders oplevelser.

Forud for at folk handler billige støvsuger på stang online på en e-butik bør de for at være på den sikre side kigge på virksomhedens betingelser, dog er det ofte ikke videre interessant, specielt med de gængse byggekæder som Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Silvan, Bygma og Harald Nyborg.

Et alternativt forslag kunne være at granske om netbutikken er verificeret af e-mærket, siden det er et fingerpeg om at online butikken anerkender de danske love, udover at hjemmesiden regelmæssigt revideres af jurister som har ekspertise inden for de gældende bestemmelser.

Dette er desuden en god genvej til en hjælpende hånd, for så vidt du oplever dilemmaer med din ordre på støvsuger på stang. Endvidere er det klogt at man er vidende om de vigtigste vedtægter der gør sig gældende i forbindelse med købet af støvsuger på stang online, fx den ombytningspolitik internet selskabet benytter.

Derfor er det i øvrigt essesentielt, at man stadig sikrer ens ordremail, således man senere kan bevise bestillingen af støvsuger på stang, hvad end man handler hos Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Silvan, Stark, Bauhaus, Jem og Fix eller Bygma.

Inge Jørgensen gav 5 stjerner

Perfekt køb

Louise Pedersen gav 4 stjerner

god service

Niels K gav 5 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

Mette N gav 5 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

9 gode råd til indkøb via nettet
1En række e-shops i Danmark præsterer levering uden omkostninger på støvsuger på stang, men i reglen er det forudsat at man handler for en fastsat sum. Desuden skal man udse dig den mest billige leveringsmetode, der i de fleste tilfælde er at få bragt dine varer til en pakkeshop. Fragtformen er oftest tillige ultra smart. Den mindst kostelige fragtform vil dog altid være at hente varerne selv.
2Den mindst kostelige leveringsmetode er dog at hente pakken selv, men det stiller krav om at du befinder dig tæt på online butikkens lager. Den leveringsmulighed kan vise sig at være usædvanlig essentiel såfremt du absolut skal bruge støvsuger på stang omgående. Alternativt så tilbyder en hel del internet foretagender levering uden betaling, men i mange tilfælde er det påkrævet at man indkøber for et konkret beløb.
3Det er i dag ret let for almindelige mennesker at sammenligne priser online på billige støvsuger på stang fra flere internet selskaber, og ergo lover flere online forhandlere fragt uden betaling. Det kan dog trods alt vise sig lønnende at besigtige forskellige internet forretninger efter udsalg og tilbud før du gennemfører din handel, således at man er skudsikker på at indhente den bedste pris.
4Temmelig mange internet virksomheder yder nu en hel del forskellige billige fragtløsninger til støvsuger på stang. En yndling er nu om stunder udleveringssteder, fordi du på den måde nemt kan hente bestillingen lige når det passer dig. Muligheden er nemlig ret smart, og oftest derudover den mest betalelige form for fragt.
5Trustpilot resulterer i sådan set hæderlige chancer for at gennemstøve mange øvrige køberes bedømmelser og af den grund anbefales det, at du efterforsker netshoppens ratings før du handler billige støvsuger på stang online. Facebook præsterer ligeledes egentlig gunstige chancer for at få indblik i online virksomhedens kundetilfredshed.
6Fragtperioden kan være ekstremt bestemmende om vi mangler pakken om et øjeblik, og derfor er det ret meningsfuldt at vi efterser den anslåede leveringstid på støvsuger på stang. En masse e-firmaer i Danmark garanterer billig dag-til-dag fragt på utallige varenumre, der dog stiller krav om at orden realiseres tidligere end et fastsat tidspunkt.
7Forud for at nogen handler billige støvsuger på stang i en online virksomhed bør man uden tvivl gøre sig bekendt med indholdet af e-butikkens handelsvilkår, dog er det undertiden ikke super interessant. Tilsvarende er det anbefalelsesværdigt at du er hensynstagende til de mest aktuelle vilkår der kan håndhæves i forbindelse med handlen med billige støvsuger på stang online, f.eks. hvilken returrettighed internet forretningen anvender.
8Vi går generelt ind for at efterse om online forhandleren er e-mærke godkendt, grundet at det burde være et sympol på at online forretningen efterfølger de gældende danske regler, foruden at online butikken hyppigt besøges af sagkyndige som har ekspertise inden for vilkårene på området. Forinden folk bestiller billige støvsuger på stang i en e-forretning behøver man i og for sig tyde virksomhedens forretningsaftale.
9Generelt foreslår vi bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er dækket ind under et lovbud, der sikrer kunden overfor fup online selskaber. Som et alternativ bør du anvende en afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, hvis du ønsker at klare pengene i flere bidder.