Makita Støvsuger KL.L
5.323 kr.
Mere info
Bosch Universal-Støvsuger GAS 35 M AFC Professional
5.150 kr.
Mere info
PROMAC Industriel våd + tør støvsuger 50ltr.
5.110 kr.
Mere info
Metabo Støvsuger AS 20 L
1.670 kr.
Mere info
Metabo Akku støvsuger AS 18 L PC med batterier og oplader
3.510 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 2X18V
4.275 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 26 E SD E/A - EU-stik
5.925 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC-PLANEX - EU-stik
8.088 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC-LHS S CLEANTEC DK
6.495 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 2X18V LI-ION
3.880 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 48 E LE EC - EU-stik
14.438 kr.
Mere info
Festool støvsuger CTL 36 E DK
6.150 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM MIDI Bluetooth
4.295 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 18V
1.750 kr.
Mere info
Makita Støvsuger 2x18v
9.800 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC RENOFIX
6.852 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 36 E AC - EU-stik
9.350 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 48 E AC - EU-stik
10.244 kr.
Mere info
PROMAC Industriel Finstøvsuger BIA K1 / H2
11.860 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 48 E LE EC B22 R1 - EU-stik
21.825 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 18V
735 kr.
Mere info
Milwaukee Støvsuger AS 300 ELCP
3.905 kr.
Mere info
Metabo Støvsuger ASA 32 L
2.245 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTH 26 E / a - EU-stik
8.506 kr.
Mere info
PROMAC 6ltr Tørstøvsuger, 1200 watt motor, bærbar
885 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL MIDI Bluetooth
3.595 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E LE - EU-stik
8.450 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL SYS CLEANTEC DK
2.925 kr.
Mere info
Bosch Universal-Støvsuger GAS 55 M AFC Professional
6.175 kr.
Mere info
PROMAC Industriel våd + tør støvsuger 32ltr.
2.795 kr.
Mere info
Metabo Akku Støvsuger AS 18 L PC (solo)
1.420 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 48 E LE EC/B22 R1 - EU-stik
20.125 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 48 E - EU-stik
9.331 kr.
Mere info
Festool støvsuger CTL 36 E AC HD - EU-stik
7.444 kr.
Mere info
Metabo Akku Støvsuger AS 18 L PC solo med rullebrædt
1.995 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 26 E SD - EU-stik
5.925 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL SYS - EU-stik
3.181 kr.
Mere info
AEG Støvsuger AP2-200 ELCP
1.735 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 36 E AC HD S DK
8.440 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder fremviser et stort sortiment, imens nogle specialiserer sig i en enkelt type af vare. Du bør beslutte hvorvidt det er vigtigt for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge i mellem, foruden bare støvsuger med vand.
For de fleste er byggeri forbundet med talrige spørgsmål. Dermed bør du vælge en webshop, som tilbyder råd og vejledning til valg af støvsuger med vand.
Du kan finde forskelle i udsalgspriserne på billige støvsuger med vand fra byggecenter til byggecenter. En del har fokus på lave priser, og andre fokuserer på faglig rådgivning. Du må bestemme hvad du foretrækker.
Du skal kende de handelsbetingelser der gælder når du shopper online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis returret. Af den grund bør man undersøge netbutikkens regler.
Det er absolut meget relevant at undersøge, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Hvis ikke bør du overveje at lede andre steder.
Hvis du har brug for varerne hurtigt eller bare gerne vil undgå fragten, så kan du med fordel fragte produkterne personligt. Det er i særdeleshed en mulighed hos de kendte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder finder du i hele landet, og pga. det har du chancen for at købe online og transportere byggematerialerne personligt. Takket være dette har du mulighed for at slippe for fragtgebyret, og sågar skaffe varerne hurtigere.
De store byggemarkeder er etablerede og landskendte forretninger, som kan bidrage til øget troværdighed når du skal købe online. Det kan du se som en fordel.
De gængse byggekæder forhandler varer fra alle mulige nichebutikker, så du kan vælge fra et stort udvalg af støvsuger med vand online.

Nichewebshop

Forskellige webshops med fokus på et smalt varesortiment er små familievirksomheder, der tit har danske ejere, eventuelt tilmed lokalt fra dit område. Disse støtter du idet du handler støvsuger med vand online hos dem.
Majoriteten af niche netbutikker styrer selv produktionen af de varer der kan købes fra de større webshops. Idet du køber direkte fra disse nichewebshops online får du en skarpere pris.
Størsteparten af nichespecifikke webshops er ekstremt passionerede omkring deres online produktudvalg, da de ikke sælger andre varer. Derfor er det forventeligt at du får super god vejledning fra medarbejdere med ekspertviden i lige præcis støvsuger med vand.
De største byggekæder i Danmark

Stark åbnede i 1896, og styres dagligt af omkring 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

støvsuger med vand silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 mennesker i byggemarkedets 41 butikker. Silvan har fokus på salg til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

støvsuger med vand bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 medarbejdere i de 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

støvsuger med vand harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 mennesker i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 personer i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg satser på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og udgøres i dag af over 100 mennesker i selskabets 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og lønner i dag i nærheden af 1.000 mennesker i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og er nu arbejdsplads for over 500 medarbejdere i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og styres dagligt af ca. 2.300 medarbejdere i deres 56 byggecentre. Bygma tilstræber salg til professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

støvsuger med vand jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og beskæftiger i dag mere end 2.100 mennesker i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber billige priser til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Du bør på ingen måde gå på kompromis med dit eget ve og vel, så glem ej beklædning såsom fod- og hovedbeklædning som beskytter dig mod potentielle uheld. Det er afgørende at du husker dit velbefindende i arbejdet, hovedsageligt såfremt du ikke investerer i professionel assistance.
2Du har adgang til mange forskellige guides og videoer fra alverdens hjemmesider som kan inspirere dig. Ikke mindst YouTube giver rigelig udbytterig oplysning, ikke mindst når man bruger engelske søgeord.
3Du kunne tænke over om du burde stå med hele projektet selv, eller du alternativt bør fremskaffe hjælp fra en ekspert til færdiggørelsen af arbejdet. Såfremt du sikrer dig hjælp fra en professionel vil det normalt være en god idé at notere forslag fra en håndfuld selskaber.
4Du vil på ingen måde undvære værktøj. Jævnligt kan det vise sig en fordel at have udstyret til disposition idet du begynder på arbejdet. Det er derudover fordelagtigt at medregne de her udgiftsposter i byggeriets regnskab.
5Ved udendørs opgaver kan vind og vejr få en stor rolle. Af den grund bør du jævnligt tjekke vejrberetningerne i den tid der er op til byggeprojektet, så det ikke ganske ubelejeligt starter med at piske ned i samme sekund som du er i fuld gang med det komplicerede projekt.
6Der præsenterer sig utvivlsomt uventede hovedpiner når det gælder omfattende projekter, og derfor vil det være vigtigt at man har afsat tilstrækkelig tid i planen, som bidrager til at man føler sig sikker på at man når det til siden.
7Typisk vil det vise sig fornuftigt at lave et regnskab for dit byggeprojekt, så du har kontrol over udgifterne. Det bør være sundt at notere alle udgiftsposter, hvorefter man kunne søge sig frem til den billigste pris på dem alle sammen.
8Måske det viser sig essentielt at have de presserende byggematerialer til disposition før du kaster dig over håndværket. Du får god gavn af at udfærdige en hurtig note som indeholder alt der er nødvendige, og dernæst tjekke materialerne, således at du føler dig sikker på at du har styr på det.
9Godt forarbejde viser sig som vejen til et godt forløb med din byggeproces. Du anbefales at lave en gennemarbejdet dagsorden, som fortæller hvilke opgaver der skal løses på hvilke tidspunkter, og som ligeledes indeholder en kronologisk rækkefølge. Husk at være skarp idet du laver din dagsorden.
10I god tid inden at du iværksætter byggeprocessen kan det blive yderst vigtigt at være sikker på, at det du vil lave er lovligt. Afhængigt af din boligtype vil der vise sig forskellige love som beskriver, hvad du må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
11Du har mulighed for at få offentligt tilskud til byggerier. Det bliver givet når ombygningen bidrager positivt til klimaet. Tilskudet er altså afhængig af at byggeriet har positiv betydning for naturen.
12Det er oplagt at sikre sig en hjælpende hånd til dele af projektet, navnlig hvis det er omfangsrige projekter. Større projekter gør krav på flere end en enkelt person. Desuden bør det blive hurtigere og mere interessant når man er flere om opgaven.
De højest ratede byggeshops
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er hamrende beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 11.467 ratings, hvor ikke mindre end 86 % har givet maksimum point, og kun 2 % har givet den laveste karakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket klart er rigtig imponerende. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvor imponerende 84 % giver den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er temmelig betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 kommentarer, hvor hele 69 % giver 5 stjerner, og blot 8 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er meget beundringsværdigt. Ratingen grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvoraf hele 76 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 4 % kvitterer med dumpekarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er absolut godt arbejde. Ratingen er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 9 % kvitterer med 1 stjerne. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Hvilken type af levering er smartest?

Flere e-butikker udlover heldigvis mange forskellige billige muligheder for levering til støvsuger med vand. En af de mest populære er i øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, som giver dig mulighed for at hente de købte varer når det passer ind i din hverdag. Løsningen er jo ekstremt praktisk, samt ofte endda den billigste fragttype.

Du burde endvidere prøve at få varerne leveret til din lejlighed eller ud på din arbejdsplads. Fragtløsningen er mange gange et hak mindre billig, men samtidig usædvanlig overkommelig ift. støvsuger med vand online. Den mest prisbevidste leveringsversion er uden tvivl selv at hente ordren, men den løsning kræver at du bor i kort afstand af internet forretningens byggecenter, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringstidspunktet på støvsuger med vand er selvfølgelig ualmindeligt udslagsgivende hvis man står og skal bruge ordren om få sekunder, og herved er det bestemt essentielt at vi tjekker den anslåede leveringstid ved støvsuger med vand. Mange online selskaber – herunder Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – stiller udsigt til billig 1 hverdags levering på de fleste produkter online, som trods alt er afhængig af at bestillingen realiseres forud for et fastsat klokkeslæt, sådan at de sandsynligvis kan nå at få produkterne klargjort forud for at personalet har fyraften.

Nogle få internet handler præsterer levering uden gebyr på støvsuger med vand online, men i reglen er det påkrævet at der købes for et konkret beløb. Desuden burde man overveje den mest billige form for levering, hvilket ofte vil være at få fragtfirmaet til at levere din bestilling til et udleveringssted.

Mange netshops frembyder afhentning hvor man køber billig støvsuger med vand online og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Davidsen, Bygma og XL-Byg. Byggekæderne tilbyder fx klik-og-hent på støvsuger med vand i følgende områder:

Odense, Stenløse, Hørsholm, Virum, Odder, Hvidovre, Værløse, Aabenraa, Varde, Vallensbæk, Sønderborg, Haslev, Kokkedal, Nakskov, Rønne, Vanløse, Valby, Ballerup, Horsens, Søborg, Nykøbing Falster, Svendborg, Glostrup, Ikast, Ishøj, Tårnby, Lystrup, Middelfart, Gentofte, Rødovre, Holstebro, Ringsted, Vordingborg, Kolding, Herning, Helsingør, Slagelse, Brøndby, Køge, Hillerød, Vejle, Farum, Nyborg, Nørresundby, Frederiksberg, Skanderborg, Birkerød, Tilst, Højbjerg, Brabrand, Brønderslev, Thisted, Brønshøj, Frederikshavn, Albertslund, Hjørring, Hedensted, Randers, Lillerød, København, Haderslev, Korsør, Esbjerg, Ølstykke, Gladsaxe, Solrød Strand, Kalundborg, Struer, Næstved, Rudersdal, Fredericia, Allerød, Charlottenlund, Skive, Jyllinge, Dragør, Aarhus, Åbyhøj, Grenaa, Herlev, Silkeborg, Frederiksværk, Taastrup, Frederikssund, Holbæk, Viborg, Nærum, Lyngby, Aalborg, Hobro, Hedehusene, Risskov, Roskilde, og Greve, .

Klik-og-hent ift. støvsuger med vand er en mulighed i samtlige områder af landet: Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn), Jylland (Midtjylland, Østjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sydjylland, Sønderjylland, Nordjylland) og Sjælland (Midtsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Østsjælland, Falster, Nordsjælland, Lolland, Sydsjælland, Vestsjælland, Amager).

Når man ser på tallene bliver det tydeligt, at internet shoppere ofte leder efter fx billig støvsuger med vand og støvsuger med vand online. Foruden dette oplever man typisk netshoppere lede efter fx støvsuger med vand priser, køb støvsuger med vand og støvsuger med vand tilbud, foruden de gængse byggecentre som Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Bygma og Bauhaus.

Gode tilbud på støvsuger med vand

Det har vist sig at være rigtig praktisk for enhver at sammenholde priser på billige støvsuger med vand online fra diverse e-firmaer, og ergo har mange netbutikker fundet det uundgåeligt at formindske prisen på støvsuger med vand kolossalt, og derudover præstere gebyrfri levering.

Det kan alligevel vise sig nyttigt at kontrollere enkelte internet handler efter tilbud og rabatter på støvsuger med vand online inden du bestiller, sådan at man er skudsikker på at antage den mindst kostelige pris. Kig ikke bare hos de udbredte byggecentre som 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Silvan og Stark.

Du skal dog være opmærksom på, at når en butik markedsfører billige støvsuger med vand online til salg for en salgspris der anses for utrolig billig, så burde det mange gange være en varsel om en uoprigtig online forretning. Handler med kort er i hvert fald omfavnet af en retningslinje, der forsvarer folk overfor bedrageriske netbutikker.

Vi tilråder køb med kort eller mobilbetaling. Alternativt bør du vælge en løsning på afbetaling som fx ViaBill, når du hellere vil honorere regningen på støvsuger med vand af flere omgange. Dette fås normalt hos specialiserede webshops, men sjældent de kendte byggemarkeder som fx Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Bauhaus og Silvan.

Ved kig i statistikkerne er det markant, at online shoppere som regel søger eksempelvis støvsuger med vand tilbud og køb støvsuger med vand. Foruden dette ser vi tit netshoppere kigge efter bl.a. billig støvsuger med vand, støvsuger med vand online og støvsuger med vand priser.

Undersøg tidligere kunders synspunkter

Trustpilot byder på nogle værdifulde genveje til at kigge på ganske mange tidligere kunders betragtninger og på grund af dette er det godt, at du undersøger e-forhandlerens bedømmelser forinden du færdiggør din shopping med billige støvsuger med vand online.

Facebook tilbyder dig på samme måde sådan set troværdige genveje til at få indsigt i internet butikkens troværdighed. Derudover ses en del netbutikker hvor kunder kan offentliggøre en evaluering af virksomhedens service, hvilket ligeledes burde drages fordel af til at bedømme tilfredsheden hos kunderne.

Før folk køber billige støvsuger med vand online i en butik burde man egentlig få overblik over butikkens regler, dog er det for det meste en omfattende opgave, specielt på de store byggekæder som XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Stark.

Et nemmere alternativ kan derfor være at granske hvorvidt internet selskabet er medlem af e-mærket, fordi det er en indikator for at netbutikken opretholder den officielle danske lovgivning, tillige med at online firmaet af og til kigges til af jurister der kender lovgivningen.

Dette er desuden din chance for assistance, når du forvoldes vanskeligheder i processen med dit indkøb af støvsuger med vand. Desuden kan det anbefales at kunden er opmærksom på de mest basale reglementer der har indvirkning på købet af støvsuger med vand online, eksempelvis hvilken returneringsret internet butikken anvender.

På grund af dette er det ydermere essesentielt, at man til enhver tid sikrer ens kvittering på e-mail, så man senere kan vidne om sin bestilling af støvsuger med vand, hvad end man har købt fra XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Stark, Silvan, Davidsen eller Harald Nyborg.

Helle Hansen gav 5 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

Charlotte gav 4 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

Jette Petersen gav 5 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

Kim gav 4 stjerner

Fremragende service

9 tips til din online shopping
1Det er jo efterhånden ret så ukompliceret for forbrugerne at søge information om priser online på billige støvsuger med vand i blandt forskellige online webshops, og derfor lover mange netshops levering uden gebyr. Det kan alligevel være fordelagtigt at studere nogle forskellige internet shops i Danmark efter billige priser forud for at du bestiller, så du er skråsikker på at modtage den skarpeste pris.
2En hel del e-shops i Danmark yder fragt uden gebyr på støvsuger med vand, men i mange tilfælde er det forbeholdt når der erhverves for en konkret sum. Derudover kunne du beslutte sig for den mindst kostelige leveringsform, der tit er at få dem til at levere pakken til en pakkeshop. Den bliver gennemsnitligt samtidig temmelig ukompliceret. Den billigste fragttype er utvivlsomt at du selv henter pakken.
3Fragttiden er naturligvis super afgørende hvis man skal bruge produkterne fluks, og med det formål er det utvivlsomt relevant at vi tjekker den estimerede leveringsdato på støvsuger med vand. Mange e-handler yder billig levering efter en enkelt hverdag på mange af butikkens varenumre, men som imidlertid stiller krav om at bestillingen indsendes forud for et angivent klokkeslæt.
4Den mest letkøbte løsning til levering vil i de fleste tilfælde være at hente ordren selv, men den løsning forudsætter at du befinder dig i kort afstand af online butikkens hjemsted. Den leveringsmanér er selvfølgelig yderst afgørende i tilfælde af at du står og skal bruge støvsuger med vand straks. Alternativt så lover nogle enkelte internet butikker levering uden beregning, men undertiden kun når der handles for en bestemt sum.
5Trustpilot leverer stort set uafhængige genveje til at eftergå en stor gruppe tidligere brugeres iagttagelser og derfor anbefales det, at du efterforsker online shoppens ratings forud for at du handler billige støvsuger med vand online. Facebook fører til også super gode metoder til at få indtryk af online webshoppens popularitet.
6En masse internet virksomheder tilbyder i vore dage en række forskellige billige leveringsmuligheder til støvsuger med vand. En der er meget anvendt er i dag levering til en pakkeshop, og så kan du blot hente de bestilte produkter når det passer dig bedst. Metoden er nemlig særligt praktisk, samt tit ydermere den billigste mulighed for fragt.
7Før nogen shopper billige støvsuger med vand hos en internet shop behøver de i og for sig løbe igennem webbutikkens forretningsbetingelser, det er dog naturligvis et tidskrævende arbejde. Derudover slår vi et slag for at kunden er opmærksom på de mest centrale bestemmelser der indvirker på shopping af billige støvsuger med vand online, som for eksempel hvilken byttepolitik butikken kører med.
8Vi tilråder køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Handler med kort er omsluttet af en bestemmelse, som assisterer en overfor fup e-butikker. Som en alternativ mulighed burde du anvende en billig afdragsordning som eksempelvis ViaBill, når du tilstræber at afdrage prisen over en længere periode.
9Vi anbefaler at granske hvorvidt internet selskabet er e-mærke tilsluttet, siden det almindeligvis er en sikring om at internet butikken opretholder gældende dansk lovgivning, udover at den af og til kigges til af sagkyndige der kender til de gældende regulativer. Forud for at folk køber billige støvsuger med vand i en butik behøver de principielt granske webbutikkens forretningsaftale.