Makita STØVSUGER 2X18V
4.275 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 2X18V LI-ION
3.880 kr.
Mere info
Makita Støvsuger 2x18v
9.800 kr.
Mere info
Hikoki Støvsuger 36V RP3608DA MultiVolt (våd/tør) TOOL ONLY uden batteri og lader
3.998 kr.
Mere info
Rygstøvsuger, 1300 Watt Kärcher BV 5/1
4.595 kr.
Mere info
Støvsuger Kärcher BV 5/1 Bp
9.990 kr.
Mere info
Støvsuger Kärcher T 9/1 Bp
7.995 kr.
Mere info
Bosch Genopladelig støvsuger Unlimited Serie 8 Hvid
2.299 kr.
Mere info
Makita Støvsuger KL.L
5.323 kr.
Mere info
Bosch Universal-Støvsuger GAS 35 M AFC Professional
5.150 kr.
Mere info
PROMAC Industriel våd + tør støvsuger 50ltr.
5.110 kr.
Mere info
Metabo Støvsuger AS 20 L
1.670 kr.
Mere info
Metabo Akku støvsuger AS 18 L PC med batterier og oplader
3.510 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 2X18V
4.275 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 26 E SD E/A - EU-stik
5.925 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC-PLANEX - EU-stik
8.088 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC-LHS S CLEANTEC DK
6.495 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 2X18V LI-ION
3.880 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 48 E LE EC - EU-stik
14.438 kr.
Mere info
Festool støvsuger CTL 36 E DK
6.150 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM MIDI Bluetooth
4.295 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 18V
1.750 kr.
Mere info
Makita Støvsuger 2x18v
9.800 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC RENOFIX
6.852 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 36 E AC - EU-stik
9.350 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 48 E AC - EU-stik
10.244 kr.
Mere info
PROMAC Industriel Finstøvsuger BIA K1 / H2
11.860 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 48 E LE EC B22 R1 - EU-stik
21.825 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 18V
735 kr.
Mere info
Milwaukee Støvsuger AS 300 ELCP
3.905 kr.
Mere info
Metabo Støvsuger ASA 32 L
2.245 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTH 26 E / a - EU-stik
8.506 kr.
Mere info
PROMAC 6ltr Tørstøvsuger, 1200 watt motor, bærbar
885 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL MIDI Bluetooth
3.595 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E LE - EU-stik
8.450 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL SYS CLEANTEC DK
2.925 kr.
Mere info
Bosch Universal-Støvsuger GAS 55 M AFC Professional
6.175 kr.
Mere info
PROMAC Industriel våd + tør støvsuger 32ltr.
2.795 kr.
Mere info
Metabo Akku Støvsuger AS 18 L PC (solo)
1.420 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er byggeri ens betydende med alverdens spørgsmål. Af den grund kan det være en god idé at handle hos et online byggecenter, hvor du tilbydes information omkring støvsuger med batteri.
Du skal have fokus på hvilke betingelser der gælder når du køber online, så du kan undgå problemer med for eksempel returret. Man bør derfor tjekke byggemarkedets regningslinjer.
Der vil være forskel på salgspriserne på billige støvsuger med batteri fra byggekæde til byggekæde. Enkelte har de bedste tilbud, og nogle har fokus på kompetent sparring. Du må afveje hvad du vil prioritere.
Hvis du skal have varerne nu og her eller blot vil undgå fragtgebyret, så kan du med fordel hente materialerne personligt. Dette er hovedsageligt muligt ved de kendte byggemarkeder.
Det er naturligvis ekstremt vigtigt at undersøge, hvorvidt de varer du vil købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Hvis ikke kan du være tvunget til lede andre steder.
Flere byggemarkeder udbyder et enormt sortiment af produkter, og andre har fokus på en specifik gruppe af vare. Du bør gennemtænke om det er afgørende for dig at du har mange forskellige produkter at vælge fra, foruden bare støvsuger med batteri.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og landskendte firmaer, som bidrager til ubekymrethed til dig der shopper online. Det er noget nogle vil se en fordel i.
De udbredte byggemarkeder tilbyder varer fra mange forskellige leverandører, hvorfor du kan købe fra et stort sortiment af støvsuger med batteri online.
De store byggekæder er tilgængelige nær dig, og i kraft af det har flertallet adgang til at handle online og køre produkterne på egen hånd. Derigennem kan du blive fri for fragtomkostningen, samt ovenikøbet få varerne nu og her.

Nichewebshop

Hovedparten af specialiserede netshops har en dyb forståelse for deres online produktkategori, da de ikke sælger andet. Altså er det forventeligt at du får endnu mere gavnlig hjælp fra personale der er eksperter i netop støvsuger med batteri.
Diverse nichebutikker på internettet er producenter af varerne som du kan finde i byggecentrene. Ved køb direkte fra disse nichewebshops online vil du få gode tilbud.
Forskellige specialiserede netbutikker er mindre virksomheder, der i de fleste tilfælde er danske, måske sågar lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at hjælpe idet du køber støvsuger med batteri online hos dem.
Danmarks største byggekæder

Davidsen kom frem i 1944, og styres dagligt af i omegn af 1.000 personer i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og beskæftiger i dag omtrent 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma tilstræber salg til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og styres dagligt af ca. 100 ansatte i de 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 500 millioner kroner.

støvsuger med batteri bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og udgøres nu af omkring 1.000 kollegaer i de 17 varehuse. Bauhaus har fokus på salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og styres dagligt af ca. 2.000 kollegaer i forretningens 72 byggecentre. Stark satser på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

støvsuger med batteri harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og styres dagligt af omtrent 2.000 personer i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og udgøres nu af cirka 2.000 ansatte i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

støvsuger med batteri jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og udgøres i dag af mere end 2.100 personer i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i billige priser til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

støvsuger med batteri silvan

Silvan startede i 1968, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan specialiserer sig i billige priser til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres i dag af over 500 medarbejdere i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeri
1Godt forarbejde vil altid være nøglen til succes med projektet. Du kunne overveje at lave en velovervejet tidsplan, der beskriver hvilke gøremål du planlægger at løse på hvilket tidspunkt, og som også indeholder en prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være skarp idet du laver køreplanen.
2Der ligger en hel del instruktioner og videoer på internettet som du kan finde inspiration i. I særlig grad YouTube kan hjælpe med ret så meget konstruktiv information, specielt når man bruger den engelske version.
3Husk at du kan hente offentlig støtte til byggerier. Det ydes når renoveringen gør en forskel for klimaet. At få tilbud om støtte forudsætter dermed at renoveringen har en positiv indvirkning på naturen.
4For byggeprojekter udenfor har vejrsituationen meget at sige. På grund af dette må du jævnligt tage et kig på vejrberetningerne i dagene før byggeprocessen, så du slipper for at det ud af det blå går i gang med at stå ned i stænger netop som du står midt i dit komplicerede projekt.
5Du skal ikke på noget tidspunkt se bort fra dit eget ve og vel, så husk sikkerhedsbeklædning som sikkerhedshjelm som beskytter dig overfor mulige skader. Det er essentielt med fokus på din sikkerhed i byggeprocessen, i særdeleshed når du ikke sikrer dig eksperthjælp.
6Det bør overvejes at sikre sig assistance til byggeprocessen, især ved vigtige arbejdsopgaver. Omfattende ombygninger behøver flere mennesker. I øvrigt bliver det hurtigere og sjovere når der er flere der bidrager.
7Man skal ikke mangle grej. Tit kan det være betydningsfuldt at have det til disposition før du begynder på dit byggeprojekt. Det er desuden godt at inkludere omkostningerne hertil i budgettet.
8Inden du påbegynder byggeriet må det være vanvittigt værdifuldt med et tilsagn om, at det du vil bygge ikke er ulovligt. Afhængigt af hvor du bor kan der være gældende regler omkring, hvad du må, og hvad du ikke kan få lov til.
9Det vil vise sig meningsfuldt at have de relevante bygningsmaterialer disponible inden du går i gang med din byggeproces. Du har god gavn af at notere en overskuelig indkøbsseddel med de materialer der bliver brug for, og dernæst tjekke oversigten, med øje for at du kan føle dig overbevist om at du har husket alt.
10Det kan vise sig at være af stor betydning at lave et udgiftsbudget for renoveringen, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det bør være fordelagtigt at dokumentere samtlige udgiftsposter, og bagefter søge sig frem til omkostningen ved hver eneste af dem.
11Der præsenterer sig uden tvivl uforudsete bump på vejen når det handler om avancerede opgaver, og ergo viser det sig afgørende at der afsættes en del tid i handlingsplanen, så man føler sig tryg ved at nå i mål med projektet.
12Du bør regne på hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for skal hente professionel hjælp til opstarten af byggeprocessen. Såfremt du skal have professionel hjælp er der penge at spare ved at søge uforpligtende tilbud fra en håndfuld selskaber.
Danskernes foretrukne byggekæder
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket selvsagt er yderst betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvor imponerende 84 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er ekstremt godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 tilkendegivelser, hvor imponerende 59 % giver den bedste karakter, og alene 9 % giver den laveste karakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som altså er absolut betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket klart er absolut betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 69 % giver toprating, og blot 8 % giver dumpekarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som uden tvivl er usædvanligt betryggende. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 meninger, hvor ikke mindre end 76 % giver den bedste karakter, og alene 4 % giver bundkarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Hvilken slags levering er smartest?

Flere shops på nettet giver til alt held et hav af forskellige billige leveringsmodeller til støvsuger med batteri. En af de mest benyttede er nu til dags at få afleveret pakken hos en pakkeshop, så du selv kan hente de købte varer lige når det passer dig. Leveringsmetoden er nemlig super smart, og endda ydermere den mest betalelige fragtmulighed.

Du bør omvendt afveje for og imod at vælge at få sendt hjem til hvor du bor eller ud til din arbejdsplads. Fragtmuligheden er en gang i mellem en kende mere omkostningsfuld, men endvidere ret gnidningsløs ift. støvsuger med batteri online. Den mest betalelige metode til levering vil dog altid være at du selv henter varerne, som jo afhænger af at du befinder dig tæt på online forretningens byggemarked, fx Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Fragttiden på støvsuger med batteri kan være vældig væsentlig ifald man mangler pakken straks, og herved er det ret afgørende at man ser den anslåede leveringstid ved støvsuger med batteri. En hel del netshops i Danmark – for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – giver billig dag-til-dag fragt på en lang række af deres produkter online, som trods alt er påkrævet at bestillingen anbringes inden et nøjagtigt tidspunkt, med hensynstagen til at de har mulighed for at nå at få de nye varer ud af døren før pakkepersonalet har fyraften.

Nogle enkelte internet forhandlere yder gebyrfri levering på støvsuger med batteri online, men typisk er det forudsat at der købes for en konkret sum. I øvrigt bør man udvælge den mindst kostelige leveringsudgave, der i de fleste tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at bringe dine produkter til et udleveringssted.

En del netbutikker yder afhentning hvor man bestiller billig støvsuger med batteri online og afhenter i butikken. Eksempelvis Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Bygma, Stark, Silvan, Jem og Fix, Davidsen og Harald Nyborg. De tilbyder bl.a. click-and-collect på støvsuger med batteri i følgende byer:

Gentofte, Aabenraa, Tårnby, Grenaa, Højbjerg, Brønshøj, Hjørring, Kokkedal, Hørsholm, Thisted, Odense, Virum, Varde, Middelfart, Risskov, Rødovre, Greve, Vordingborg, Helsingør, Hvidovre, Ballerup, Rønne, Glostrup, Slagelse, Herlev, Rudersdal, Silkeborg, Køge, Åbyhøj, Birkerød, Brøndby, Viborg, Stenløse, Lystrup, Charlottenlund, Dragør, Næstved, Taastrup, Struer, Nakskov, Vallensbæk, Sønderborg, Vejle, Værløse, Haderslev, Skanderborg, Korsør, Roskilde, Solrød Strand, Frederiksberg, Kolding, Randers, Vanløse, Haslev, Valby, Fredericia, Nærum, Jyllinge, Holbæk, Hillerød, Skive, Frederikshavn, Ølstykke, Ikast, Ringsted, Nykøbing Falster, Ishøj, Herning, Nørresundby, Kalundborg, Søborg, Aalborg, Esbjerg, Frederikssund, Gladsaxe, Holstebro, Aarhus, København, Frederiksværk, Nyborg, Brabrand, Odder, Brønderslev, Hedehusene, Farum, Albertslund, Tilst, Lyngby, Hobro, Hedensted, Allerød, Lillerød, Horsens, og Svendborg, .

Click-and-collect af støvsuger med batteri er muligt i alle dele af Danmark: Fyn (Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn), Sjælland (Lolland, Amager, Vestsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Falster, Bornholm, Midtsjælland, Østsjælland) og Jylland (Sydjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland, Syddanmark, Østjylland, Nordjylland).

Når der ses på tallene bliver det klart, at internetbrugere typisk kigger efter fx støvsuger med batteri online og billig støvsuger med batteri. Derudover oplever man som regel online shoppere kigge efter fx støvsuger med batteri tilbud, køb støvsuger med batteri og støvsuger med batteri priser, plus de udbredte byggemarkeder som XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan.

Find den bedste pris på støvsuger med batteri

Det er yderst praktisk for folk at søge information om priser på billige støvsuger med batteri online på tværs af internet virksomheder, og så har adskillige internet firmaer været presset til at at trykke salgspriserne på støvsuger med batteri betydeligt, og ovenikøbet yde gratis levering.

Men det kan trods alt være udbytterigt at tjekke nogle få internet forretninger efter tilbud og udsalg på støvsuger med batteri online før du placerer ordren, sådan at du er garanteret at skaffe sig den prisbilligste pris. Kig ikke blot hos de store byggecentre som 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Bygma og Stark.

Du bør bare være opmærksom på, at når en shop reklamerer billige støvsuger med batteri online til salg for en pris der kan virke himmelråbende billig, kunne det undertiden være et karakteristika der viser en svindel online butik. Handler med kort er dog dækket ind under en vedtægt, der garanterer dig overfor uoprigtige e-shops.

Vi tilråder handler med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning burde du benytte en afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, hvis du gerne vil finansiere betalingen af støvsuger med batteri over flere uger. Det foreslåes som regel hos niche webshops, men dog sjældent de gængse byggemarkeder som fx Bygma, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg og Stark.

Ses der på tendenserne bliver det klart, at online shoppere mange gange søger efter for eksempel billig støvsuger med batteri og køb støvsuger med batteri. Foruden dette oplever vi tit folk lede efter blandt andet støvsuger med batteri tilbud, støvsuger med batteri online samt støvsuger med batteri priser.

Undersøg tidligere brugeres bedømmelser

Trustpilot frembyder evigt strålende muligheder for at evaluere diverse andre brugeres betragtninger og derfor er det fornuftigt, at du eftergår internet firmaets bedømmelser inden du handler billige støvsuger med batteri online.

Facebook fremskaffer ligeledes stort set ønskværdige metoder til at få indsigt i online butikkens pålidelighed. Foruden det ses faktisk netshops hvor man kan afgive en kritik af deres køb, hvilket tillige må drages fordel af til at bedømme hvor glade kunderne er.

Forud for at nogen køber billige støvsuger med batteri online på en e-forhandler bør man reelt studere netbutikkens vilkår, men det er i mange tilfælde et omfattende arbejde, særligt hos de kendte byggecentre som Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Silvan, Bygma, Davidsen, 10-4 og Bauhaus.

Et nemmere alternativ kunne være at tjekke om netbutikken er støttet af e-mærket, som skulle være en erklæring om at internet forhandleren lever op til de officielle regler, tillige med at online shoppen en gang i mellem efterses af sagkyndige som behersker reglementet på området.

Desuden får du lejlighed til opbakning, hvis du skulle få problemer som følge af din handel med støvsuger med batteri. Herudover tilrådes det at køber er oppe på mærkerne omkring de mest basale vilkår der har indvirkning på bestillingen af støvsuger med batteri online, som fx hvilken bytteret online webshoppen garanterer.

Derfor er det samtidig essesentielt, at man permanent bevarer ens faktura e-mail, så man til enhver tid vil kunne dokumentere købet af støvsuger med batteri, uafhængig af om man shopper ved Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, 10-4 eller Stark.

Marianne M gav 5 stjerner

I gør det super godt

Jesper gav 4 stjerner

Helt i orden.

Helle T gav 5 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

Poul N gav 4 stjerner

Hurtig

9 gode råd til din online shopping
1Den billigste form for fragt vil til enhver tid være selv at hente ordren, som dog kræver at du lever nær internet forretningens adresse. Den leveringsmulighed kan være ret så central om vi behøver støvsuger med batteri om kort tid. Alternativt så sikrer nogle enkelte internet handler fragt uden beregning, men undertiden afkræver det at man handler for et fastslået beløb.
2Trustpilot fører til en række sikre løsninger til at vurdere en hel del aktuelle konsumenters vurderinger og derved støtter vi, at du eftergår internet selskabets ratings forud for at du køber billige støvsuger med batteri online. Facebook yder desuden nogle uafhængige løsninger til at få indsigt i internet forretningens kundetilfredshed.
3En række internet firmaer udlover nu til dags diverse forskellige billige metoder til levering til støvsuger med batteri. En sikker vinder er for nærværende udleveringssteder, fordi du så nemt kan hente de købte varer når det passer dig. Fragtmetoden er altså vældig nem, og desuden derudover den billigste fragtform.
4Leveringsdygtigheden er jo rigtig aktuel såfremt vi står og skal bruge produktet om kort tid, og i det øjemed er det tydeligvis passende at man dobbelttjekker den forventede leveringstid på støvsuger med batteri. En hel del e-butikker i Danmark giver billig dag-til-dag fragt på en masse varer, der dog er regnet ud fra at bestillingen fuldbyrdes forud for et aftalt tidspunkt.
5Forinden nogen køber billige støvsuger med batteri på en forretning på nettet bør de til hver en tid studere dens handelsbetingelser, det er dog for det meste en tidskrævende opgave. Ligeledes slår vi et slag for at kunden er opmærksom på de primære vedtægter i forbindelse med handlen med billige støvsuger med batteri online, som for eksempel hvilken returneringsret netbutikken garanterer.
6Nogle få e-firmaer tilbyder fragtfri levering på støvsuger med batteri, men i mange tilfælde kun når der shoppes for et fastslået beløb. Alternativt må du tage den mest letkøbte fragtform, hvilket ofte vil blive at få dem til at bringe din ordre til en pakkeshop. Denne er tit på den anden side temmelig uproblematisk. Den mest betalelige type af levering er dog at hente produkterne selv.
7Det har vist sig at være meget gnidningsløst for alle at finde information om priser online på billige støvsuger med batteri i blandt forskellige internet varehuse, og ergo tilbyder mange online webshops fragt uden beregning. Trods dette kan det immervæk vise sig gavnligt at efterse nogle webshops efter tilbud inden du gennemfører din handel, så du ikke er i tvivl om at få fat i den mest attraktive pris.
8Generelt anbefaler vi køb med kort eller MobilePay. Kortbestillinger er inkluderet i et regelsæt, der dækker os imod fup online varehuse. Som en alternativ mulighed bør du benytte en billig afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, for så vidt du higer efter at betale omkostningerne over en længere periode.
9Vi foreslår generelt at kontrollere om netbutikken er godkendt af e-mærket, eftersom det kan være et tegn på at internet shoppen efterfølger de opstillede regler, tillige med at e-butikken regelmæssigt monitoreres af sagkyndige der kender til lovene på området. Forud for at folk shopper billige støvsuger med batteri på en internet butik kunne man i virkeligheden overveje butikkens handelsaftale.