Bosch Støvadapter GDE max Professional (til SDS-Max Mejsling)
960 kr.
Mere info
Bosch STØVADAPTER GDE 125 EA-S T/VINKELSLIBER
545 kr.
Mere info
Bosch Støvadapter GDE hex Professional (til SDS-hex Mejsling)
870 kr.
Mere info
Bosch STØVADAPTER GDE 230 FC-T T/VINKELSLIBER
1.520 kr.
Mere info
Bosch Støvadapter GDE 162 Professional (til SDS-Max Borekrone)
515 kr.
Mere info
Bosch STØVADAPTER GDE 125 EA-T T/VINKELSLIBER
585 kr.
Mere info
Bosch STØVADAPTER GDE 230 FC-S T/VINKELSLIBER
1.465 kr.
Mere info
Bosch STØVADAPTER GDE 115/125 FC-T T/GWS
835 kr.
Mere info
Bosch Støvadapter GDE 68 Professional til SDS-Max Boring
370 kr.
Mere info
Bosch STØVADAPTER GDE 16 CYL TIL SLAGBOREMASKINER
620 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er gør-det-selv projekter lig med mange spørgsmål. På grund af det kan du have fordel af at købe fra et online byggecenter, som tilbyder sparring og vejledning omkring støvadapter.
Flere byggekæder fremviser et bredt produktudvalg, og øvrige fokuserer på en enkelt gruppe af vare. Du bør vide hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange produkter at vælge fra, udover bare støvadapter.
Det er absolut ekstremt afgørende at se, om det produkt du vil købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Hvis ikke kan du være nødt til at lede andre steder.
Såfremt du vil have byggematerialerne hurtigt eller bare ønsker at spare leveringsgebyret, så kan du med fordel hente byggematerialerne på egen hånd. Det er først og fremmest en mulighed ved de store byggekæder.
Du bør kende de regler der gælder ved dit køb online, så du slipper for problemer med fx reklamationer. Derfor bør du undersøge virksomhedens regningslinjer.
Der vil være forskel på prisniveauet på billige støvadapter hos de forskellige online byggekæder. En del tilbyder de bedste tilbud, hvorimod nogle satser på en høj grad af service. Du bør tænke på hvad der betyder mest for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder forhandler produkter fra diverse specialbutikker, og af den grund kan du shoppe fra et bredt udvalg af støvadapter online.
De velkendte byggekæder er tilgængelige overalt i landet, og i kraft af det har kunderne mulighed for at handle online og transportere produkterne på eget initiativ. På grund af det har du mulighed for at undgå fragtomkostningen, og endda hente produkterne med det samme.
De store byggecentre er etablerede og almenkendte virksomheder, hvilket kan medvirke til en tryghedsfølelse til dig som køber online. Det er noget nogle vil se fordele ved.

Nichewebshop

Hovedparten af nichespecifikke netbutikker er producenter af varerne som du finder i byggemarkederne. Idet du køber direkte hos nichebutikkerne online kan du få en billigere pris.
Flertallet af nichespecifikke netbutikker er opstartsfirmaer, der i de fleste tilfælde er danske, eventuelt ovenikøbet lokalt nær dig. Dem støtter du når du bestiller støvadapter online på deres hjemmeside.
Flertallet af webshops som sælger få produkter har en dybdegående viden om deres online produktsortiment, idet de fokuserer specifikt på disse varer. På grund af det bør du modtage ekstra kyndig sparring fra medarbejdere som er specialister i lige præcis støvadapter.
De 10 største byggemarkeder

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger i dag omtrent 100 medarbejdere i deres 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 medarbejdere i de 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

støvadapter silvan

Silvan blev dannet i 1968, og udgøres nu af mere end 1.000 kollegaer i virksomhedens 41 varehuse. Silvan sætter ind på billige priser til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark blev etableret i 1896, og styres dagligt af i omegn af 2.000 ansatte i virksomhedens 72 byggecentre. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og lønner i dag cirka 2.300 ansatte i de 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

støvadapter bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og styres dagligt af mere end 1.000 kollegaer i kædens 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i salg til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og er nu arbejdsplads for cirka 500 ansatte i deres 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

støvadapter jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og omfatter i dag omtrent 2.100 kollegaer i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og beskæftiger nu cirka 1.000 ansatte i selskabets 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

støvadapter harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 kollegaer i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Der præsenterer sig som regel uforudsete bump på vejen i tilfælde med omfangsrige opgaver, og pga. dette vil det være essentielt at der afsættes betragtelig tid i arbejdsplanen, med formålet om at man kan være tryg ved at man når det til siden.
2Man må ikke mangle grej. Typisk kan det vise sig klogt at have værktøjet til disposition før du indleder arbejdet. Det er desuden fordelagtigt at tage højde for de her udgiftsposter i økonomien.
3Godt forarbejde bliver metoden til et godt forløb med byggeriet. Du bør sammensætte en velovervejet arbejdsplan, der viser hvilke opgaver du planlægger at lave på hvilke tidspunkter, som også inkluderer en kronologisk rækkefølge. Husk at være skarp i sammensætningen af tidsplanen.
4Ved byggeprojekter udendørs kan eventuelt regnvejr få en vigtig rolle. Derfor bør du jævnligt kigge på vejrprognosen i forbindelse med byggeriets begyndelse, så det forhåbentlig ikke uden varsel starter med at regne i samme sekund som du er startet på dit avancerede projekt.
5Det er oplagt at søge en hjælpende hånd til projektet, i særdeleshed når det kommer til større ombygninger. Krævende ombygninger stiller krav om flere folk. I øvrigt vil det være bedre og mere interessant at udføre arbejdet med andre.
6Husk at du kan forsøge at få et bidrag fra det offentlige til byggeprojekter. Det kan man få hvis byggeprojektet bidrager positivt til miljøet. Den økonomiske støtte er altså afhængig af at projektet influerer positivt på klimaet.
7Typisk vil det vise sig fornuftigt at udfærdige en budgetoversigt for renoveringen, så du har kontrol over udgifterne. Det vil være sundt at nedskrive hver enkelt udgift, og efterfølgende notere omkostningen ved dem alle sammen.
8Du skal ikke på noget tidspunkt se bort fra dit eget ve og vel, så glem ikke sikkerhedstøj herunder arbejdshjelm som beskytter dig med henblik på eventuelle ulykker. Det er vigtigt at du har styr på dit velbefindende i byggeprocessen, navnlig hvis du ikke investerer i hjælp fra en fagperson.
9Måske burde du overveje hvorvidt du burde stå med hele projektet selv, eller du hellere skal sikre dig professionel hjælp til afslutningen af projektet. Såfremt du skal have hjælp fra en fagperson er det fornuftigt at modtage uforpligtende tilbud fra en håndfuld entreprenører.
10Forud for at du igangsætter byggeriet kan det vise sig ekstremt fornuftigt at du sikrer dig, at det du vil lave overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der være gældende regler for, hvad du må, samt hvad der ikke er lovligt.
11Der er alverdens vejledninger og videoer på internettet som der kan findes hjælp i. Ikke mindst YouTube yder assistance med betydelige mængder almennyttig oplysning, i særlig grad hvis du benytter engelske søgeord.
12Måske kan det blive vigtigt at du har de fornødne bygningsmaterialer indkøbt før du kaster dig over projektet. Du kunne med fordel notere en overskuelig oversigt indeholdende alt der er nødvendige, og så eftergå punkterne, med øje for at du kan føle dig tryg ved at alt er som det skal være.
De mest folkekære byggeshops
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket naturligvis er ualmindeligt godt arbejde. Karakteren er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 69 % giver toprating, og alene 8 % har givet 1 stjerne. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket naturligvis er temmelig godt arbejde. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 ratings, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med maksimum point, og alene 4 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er absolut flot. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvor imponerende 59 % har givet toprating, og alene 9 % giver den laveste karakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvsagt er ekstremt imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvoraf imponerende 84 % giver den højeste karakter, og kun 2 % giver den dårligste rating. Nu her har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket altså er ualmindeligt flot. Evalueringen grundlægges af 11.467 ratings, hvor hele 86 % giver 5 stjerner, og bare 2 % har givet den laveste karakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken form for fragt skal du vælge?

En hel del online virksomheder udlover i vore dage en lang række forskellige billige metoder til levering til støvadapter. Det mest almindelige er på nuværende tidspunkt at afsende til en pakkeshop, som gør det muligt at hente de bestilte produkter lige når det passer dig. Fragtformen er jo i høj grad let, og desuden endda den mest prisbevidste type af levering.

Du bør ydermere planlægge at vælge levering til din privatbolig eller til dit arbejdes adresse. Leveringstypen er beklageligvis en sjat mere pebret, men på den anden side ekstremt bekvem ved køb af støvadapter online. Den mest betalelige løsning vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente varerne, men det betinges af at du er nærved netshoppens butikker, fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringsdygtigheden på støvadapter kan være virkelig bestemmende når du står og skal bruge produktet straks, og med det formål er det fuldt ud essentielt at man besigtiger leveringstidspunktet ved støvadapter. Mange online shops – eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – giver billig dag-til-dag fragt på en lang række varenumre online, men vær opmærksom på at det antager at bestillingen anbringes før et fastslået klokkeslæt, med det formål at de garanteret kan nå at få varen klar før personalet tager hjem.

Nogle enkelte online butikker garanterer fragt uden omkostninger på støvadapter online, men undertiden er det under betingelse af at du indkøber for en bestemt pris. Alternativt kunne man udvælge den mest billige fragtmetode, som gerne vil være at få leveret dine produkter til et udleveringssted.

De største kæder giver click-and-collect hvor man handler billig støvadapter online men afhenter i byggemarkedet. For eksempel Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Bygma, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Davidsen og Bauhaus. Byggecentrene giver eksempelvis click-and-collect på støvadapter i følgende byer:

Skive, Lystrup, Dragør, Hedensted, Hørsholm, Frederikshavn, Ølstykke, Odense, Greve, Esbjerg, Odder, Brønderslev, Nørresundby, Ishøj, Frederiksberg, Hjørring, Solrød Strand, Kolding, Brabrand, Højbjerg, Ballerup, Søborg, Silkeborg, Stenløse, Brønshøj, Vallensbæk, Gladsaxe, Aalborg, Allerød, Åbyhøj, Nykøbing Falster, Brøndby, Farum, Ringsted, Grenaa, Næstved, Vejle, Rudersdal, Ikast, Sønderborg, Værløse, Holstebro, Nærum, Skanderborg, Køge, Haderslev, Risskov, Aabenraa, Svendborg, Rødovre, Valby, Gentofte, Lyngby, Albertslund, København, Herlev, Holbæk, Nakskov, Birkerød, Lillerød, Helsingør, Thisted, Tilst, Nyborg, Jyllinge, Taastrup, Tårnby, Slagelse, Hedehusene, Roskilde, Viborg, Hillerød, Charlottenlund, Virum, Korsør, Aarhus, Haslev, Middelfart, Rønne, Kalundborg, Frederiksværk, Randers, Kokkedal, Frederikssund, Varde, Vordingborg, Hobro, Herning, Horsens, Vanløse, Struer, Glostrup, Fredericia, og Hvidovre, .

Klik-og-hent af støvadapter er muligt i samtlige områder af landet: Sjælland (Bornholm, Østsjælland, Sydsjælland, Falster, Hovedstaden, Amager, Midtsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Lolland), Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn) og Jylland (Midtjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Vestjylland, Syddanmark, Østjylland).

Når vi ser på tendenserne bliver det markant, at online shoppere jævnligt søger efter blandt andet støvadapter priser og støvadapter tilbud. Man ser derudover tit online shoppere efterspørge eksempelvis billig støvadapter, køb støvadapter og støvadapter online, plus de gængse byggekæder som Davidsen, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark og Bygma.

Priser på støvadapter

Det er jo efterhånden meget nemt for almindelige dødelige at kigge efter tilbud på billige støvadapter online hos flere internet foretagender, og til tak har flertallet af online shops set sig nødsaget til at mindske prisen på støvadapter helt i bund, og i øvrigt garantere portofri levering.

Trods dette kan det imidlertid vise sig fordelagtigt at efterse et par forskellige internet butikker efter udsalg og tilbud på støvadapter online forinden du gennemfører din bestilling, sådan at du ikke er i tvivl om at modtage den bedste pris. Se ikke bare hos de store byggekæder som Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, XL-Byg, Bygma og Bauhaus.

Man skal imidlertid være så påvagt, at når en butik forhandler billige støvadapter online til en udsalgspris der er ekstraordinært letkøbt, kunne det undertiden være et fingerpeg om en fup internet webshop. Shopping med kort er på den anden side dækket ind under en retningslinje, der passer på dig overfor bedrageriske internet butikker.

Vi slår generelt et slag for køb med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kan du vælge et afbetalingstilbud som fx ViaBill, for så vidt du hellere vil honorere omkostningerne til støvadapter over en periode. Det fås typisk hos specialiserede netshops, men dog sjældent de udbredte byggecentre som eksempelvis Bygma, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg og XL-Byg.

Ved kig i tendenserne står det klart, at folk jævnligt efterspørger eksempelvis køb støvadapter og billig støvadapter. Man ser desuden mange gange mennesker kigge efter bl.a. støvadapter priser, støvadapter online samt støvadapter tilbud.

Læs tidligere brugeres oplevelser

Trustpilot giver dig fuldstændig pæne løsninger til at kigge nærmere på diverse andre brugeres anmeldelser og derved tilrådes det, at du læser e-butikkens omtaler forinden du bestiller billige støvadapter online.

Facebook medfører for øvrigt adskillige fine chancer for at få indsigt i e-butikkens pålidelighed. Foruden det ses endda online webshops som giver folk mulighed for at afgive en bedømmelse af virksomhedens service, hvilket også må bruges til at vurdere hvor tilfredse kunderne er.

Inden nogen bestiller billige støvadapter online på en internet virksomhed behøver de uden tvivl betragte shoppens vilkår, det er dog undertiden en omfattende opgave, specielt hos de velkendte byggecentre som Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen og Bygma.

En nem løsning kunne derfor være at efterse hvorvidt online virksomheden er e-mærket, eftersom det typisk er en forsikring om at e-butikken retter sig efter de officielle danske regler, udover at e-butikken regelmæssigt evalueres af sagkyndige som er meget fortrolige bestemmelserne på området.

Dette er desuden din mulighed for at få hjælp, såfremt du skulle få problemstillinger ved dit køb af støvadapter. Udover dette støtter vi at du er omhyggelig omkring de elementære vedtægter der kan influere på bestillingen af støvadapter online, som fx hvilken byttepolitik internet forhandleren bruger.

På grund af dette er det ligeledes vigtigt, at man stadigvæk sikrer ens ordremail, så man når som helst kan eftervise sin bestilling af støvadapter, uafhængig af om man køber ved Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Bygma, Stark, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Charlotte gav 5 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

Morten gav 4 stjerner

Perfekt køb

Erik gav 5 stjerner

Fantastisk behandling

Michael Møller gav 4 stjerner

Hurtig levering og god service..

9 tips til indkøb via nettet
1Trustpilot byder på flere nyttige muligheder for at inspicere en stor portion aktuelle køberes oplevelser og derved anbefales det, at du læser webbutikkens kritik inden du shopper billige støvadapter online. Facebook tilbyder tillige flere hensigtsmæssige løsninger til at få indtryk af e-forhandlerens kundefokus.
2Vi anbefaler generelt kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Kortkøb er dækket ind under et reglement, hvilket dækker dig som kunde overfor svindlende e-shops. Som en alternativ mulighed burde du udnytte en afbetalingsordning fra fx ViaBill, hvis du hellere vil dække prisen over tid.
3Leveringstiden kan i nogle tilfælde være vældig relevant i tilfælde af at man mangler varerne straks, og med det formål er det rigtig passende at vi studerer den forventede leveringsdato på støvadapter. En del online firmaer garanterer billig 1 hverdags levering på de fleste af deres produkter, hvilket dog står og falder med at bestillingen gennemføres før et aftalt tidspunkt.
4Forud for at nogen handler billige støvadapter på en e-forhandler burde man utvivlsomt granske dens forretningsaftale, men det er gerne et tidskrævende projekt. Endvidere er det godt at køberen er klar over de væsentligste vilkår der gælder for handlen med billige støvadapter online, fx hvilken ombytningsret e-handlen kører med.
5Nogle enkelte online forhandlere sikrer gratis fragt på støvadapter, men tit er det under betingelse af at der shoppes for et konkret beløb. Desuden burde du overveje den prisbilligste type af levering, hvilket mange gange vil være at få dem til at levere produkterne til et afhentningssted. Fragtformen er til tider desuden ret så nem. Den mest billige fragtmetode kan ikke modsiges at være at du selv henter produkterne.
6Det er i dag særligt smertefrit for os alle at kigge efter tilbud online på billige støvadapter fra diverse online outlets, og herved yder flere netbutikker portofri fragt. Det kan trods alt være rentabelt at sammenholde visse internet outlets efter tilbud forud for at du gennemfører din handel, sådan at man er tryg ved at modtage den bedste pris.
7Vi anbefaler generelt at bemærke hvorvidt e-forhandleren er verificeret af e-mærket, siden det længe har været en antydning af at internet forretningen imødekommer de danske retningslinjer, samt at webbutikken hyppigt besøges af jurister som har nøje kendskab til bestemmelserne på området. Forinden nogen handler billige støvadapter på en online shop bør de ideelt set kigge på deres forretningsvilkår.
8En lang række netshops giver i øjeblikket et hav af forskellige billige leveringsmidler til støvadapter. En af de mest almindelige er p.t. at få bragt ordren til en pakkeshop, som gør at du kan hente de nyindkøbte varer på et selvvalgt tidspunkt. Metoden er nemlig vældig smart, og tit desuden den mindst kostelige fragtform.
9Den mest betalelige form for fragt vil altid være at du selv henter ordren, hvilket dog afhænger af at du opholder dig i kort afstand af webbutikkens arbejdslager. Den fragtmulighed er ret vigtig hvis man absolut skal bruge støvadapter fluks. Alternativt så præsterer nogle enkelte online outlets fri fragt, men undertiden stiller det krav om at du bestiller for et bestemt beløb.