Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du står og skal bruge varerne nu og her eller blot har lyst til at blive fri for leveringsgebyret, så kan du tænke over at hente varerne personligt. Det er hovedsageligt muligt hos de gængse byggekæder.
For en del er et byggeprojekt ens betydende med alverdens spørgsmål. På grund af det er det en fordel at købe fra en webshop, som giver sparring og vejledning omkring støjsvag ventilator.
Du vil finde forskellighed i prisniveauet på billige støjsvag ventilator fra webshop til webshop. Enkelte fokuserer på lave priser, og øvrige fokuserer på et højt serviceniveau. Du skal vide hvad der for dig er det vigtigste.
Nogle byggemarkeder har et stort vareudvalg, hvorimod nogle specialiserer sig i en enkelt type af vare. Du kan tænke igennem om det er afgørende for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge fra, udover blot støjsvag ventilator.
Det er naturligvis super afgørende at tjekke, om den vare du ønsker at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Ellers må du vælge et andet.
Du skal kende de betingelser der gør sig gældende når du shopper online, så du kan undgå problemer med fx reklamationer. Derfor bør du tjekke webshoppens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og almenkendte firmaer, hvilket kan medvirke til ubekymrethed til dig der skal købe online. Det kan du se som en fordel.
De store byggecentre samler varer fra diverse nichebutikker, og pga. det kan du shoppe fra et stort udvalg af støjsvag ventilator online.
De velkendte byggemarkeder er fysisk til stede i nærheden af dig selv, og takket være dette har du adgang til at købe online og køre produkterne på egen hånd. Hermed har man valget om at spare leveringsomkostningen, og ovenikøbet have varerne lige nu.

Nichewebshop

Forskellige nicheforhandlere er opstartsfirmaer, som oftest drives i Danmark, givetvis ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem støtter du ved at købe støjsvag ventilator online på deres hjemmeside.
Mange nicheforretninger på nettet er specialister i deres online produktsortiment, idet de har skarpt fokus på disse varer. Altså vil du opleve en høj grad af kyndig assistance fra ansatte der er specialister i lige præcis støjsvag ventilator.
Mange nichebutikker på nettet er producenter af varerne der kan købes i de store byggekæder. Idet du køber direkte på nichebutikkerne online får du bedre priser.
De største byggemarkeder i Danmark

Davidsen så dagens lys i 1944, og omfatter i dag cirka 1.000 ansatte i kædens 9 varehuse. Davidsen fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres i dag af omtrent 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og udgøres i dag af cirka 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 varehuse. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

støjsvag ventilator harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og beskæftiger i dag mere end 2.000 medarbejdere i de 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres nu af omkring 100 kollegaer i forretningens 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 500 millioner kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og er nu arbejdsplads for omkring 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma satser på salg til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og beskæftiger i dag omtrent 500 kollegaer i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

støjsvag ventilator bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 ansatte i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på billige priser til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

støjsvag ventilator jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og udgøres nu af omtrent 2.100 mennesker i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

støjsvag ventilator silvan

Silvan begyndte i 1968, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 ansatte i de 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Du kunne tænke over om du burde stå med hele projektet selv, eller du bør have eksperthjælp til områder af arbejdet. Hvis du køber assistance fra en fagmand kan det være optimalt at hente tilbud fra diverse selskaber.
2Du finder mange forskellige instruktioner og videoer på internettet som der kan findes hjælp i. I særlig grad YouTube kan hjælpe med enorme mængder brugbar oplysning, særligt forudsat at du benytter den engelske version.
3Det anbefales at få en hjælpende hånd til byggearbejdet, hovedsageligt i tilfælde af væsentlige arbejdsopgaver. Omfangsrige ombygninger behøver flere end en enkelt person. Ydermere må det blive mere produktivt og mere interessant når man er flere til at løse opgaven.
4Du må på ingen måde glemme dit eget helbred, så glem ikke påklædning herunder arbejdssko der skåner dig overfor potentielle ulykker. Det er af stor betydning at du har styr på sikkerheden i byggeprocessen, specielt ifald du ikke skaffer assistance fra en professionel.
5Der viser sig utvivlsomt pludselige problematikker ved omfangsrige projekter, og af den grund kan det vise sig essentielt at der er afsat god tid i handlingsplanen, således at man er selvsikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
6Du vil ikke stå uden det nødvendige udstyr. Ofte vil det vise sig uundværligt at du har værktøjet klar når du starter arbejdet. Du bør i øvrigt huske at tillægge udgifterne hertil i din økonomiske plan.
7Potentielt kan det vise sig meningsfuldt at have samtlige materialer handlet ind på forhånd inden du går til værks med byggeprocessen. Du kunne med fordel notere en overskuelig indkøbsseddel hvorpå der noteres alt hvad der skal bruges, og som det næste granske hver eneste ting, med øje for at du er sikker på at alt er på sin plads.
8I mange tilfælde vil det være meningsfuldt at have lavet et regnskab for byggeriet, så man har styr på udgifterne. Det bør være fornuftigt at beskrive samtlige omkostninger, hvorefter man kan nedskrive billige priser på dem slavisk.
9Forberedelse vil være nøglen til et godt forløb med arbejdet. Du skal udarbejde en gennemarbejdet dagsorden, der fortæller hvilke opgaver der skal løses på hvilke tidspunkter, og som også indeholder en kronologisk orden. Det anbefales at være skarp når du sammensætter din plan.
10For byggeprojekter udenfor kan vind og vejr få meget at sige. Derfor kan du ofte tage et kig på meldingerne om vejret i dagene før byggeprojektet, så det forhåbentlig ikke uden varsel går i gang med at piske ned når du netop vil i gang med dit store projekt.
11I god tid inden at du opstarter arbejdet må det være yderst betydningsfuldt at sikre sig, at det du vil bygge ikke er ulovligt. Alt efter hvor du bor vil der være fastsatte love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
12Nogle gange kan man få et bidrag fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det får man ifald byggeriet gør en forskel for klimaet. Støtten betinges altså af at projektet influerer positivt på planeten.
De højest bedømte byggeshops
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, hvilket vel at mærke er enormt beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 28.109 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 76 % har givet toprating, og kun 4 % har givet dumpekarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er fantastisk imponerende. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med maksimum point, og bare 2 % har givet dumpekarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er meget overlegent. Karakteren er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvor hele 69 % har givet 5 stjerner, og alene 8 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er ekstremt imponerende. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 kommentarer, hvor ikke mindre end 84 % giver topkarakter, og bare 2 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvfølgelig er hamrende imponerende. Scoren er regnet ud fra 2.856 bedømmelser, hvor hele 59 % giver toprating, og alene 9 % giver bundkarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsløsning er smartest?

En stor portion shops på nettet tildeler nu om stunder en hel del forskellige billige leveringsmidler til støjsvag ventilator. En af dem der er mest populær er i øjeblikket at få bragt ordren til en pakkeshop, så du selv kan hente bestillingen når du har tid. Løsningen er jo ualmindeligt ligetil, og i mange tilfælde ydermere den mindst kostelige leveringsversion.

Du kunne omvendt tænke over at få pakken sendt til din private bopæl eller ud til dit arbejde. Denne viser sig undertiden lidt mere omkostningsfuld, men på den anden side virkelig simpel med støjsvag ventilator online. Den mindst kostelige mulighed for levering kan ikke modsiges at være selv at hente varerne, som jo beroer på at du lever nær internet forretningens butikker, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Fragttiden på støjsvag ventilator er selvfølgelig ekstremt vigtig om du absolut skal bruge produkterne inden for kort tid, og herved er det rigtig relevant at vi kigger nærmere på leveringstiden for støjsvag ventilator. Masser af firmaer på nettet – eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – byder på billig levering efter en enkelt hverdag på masser af varer online, men husk at det påkræver at ordren laves tidligere end et bestemt tidspunkt, så de højst sandsynligt kan nå at få varerne ekspederet inden lagermedarbejderne får fri.

Nogle internet varehuse lover gratis levering på støjsvag ventilator online, men undertiden er det under betingelse af at der handles for en fastsat pris. Desuden skulle du udvælge den mindst kostelige leveringsudgave, som typisk er at få fragtfirmaet til at levere bestillingen til et udleveringssted.

Temmelig mange webbutikker tilbyder klik-og-hent hvor man handler billig støjsvag ventilator online men selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4 og Stark. Byggekæderne yder eksempelvis afhentning af støjsvag ventilator i disse byer:

Holstebro, Valby, Sønderborg, Dragør, Lyngby, København, Varde, Frederikshavn, Hedensted, Nykøbing Falster, Kokkedal, Gladsaxe, Ishøj, Brabrand, Thisted, Frederikssund, Albertslund, Hillerød, Esbjerg, Frederiksværk, Frederiksberg, Silkeborg, Højbjerg, Aabenraa, Svendborg, Aalborg, Odder, Struer, Rudersdal, Greve, Holbæk, Nørresundby, Fredericia, Grenaa, Stenløse, Tilst, Skive, Skanderborg, Ringsted, Rødovre, Ikast, Birkerød, Randers, Haderslev, Helsingør, Vejle, Haslev, Søborg, Slagelse, Herning, Ølstykke, Odense, Ballerup, Lystrup, Nyborg, Jyllinge, Herlev, Nærum, Brønderslev, Kolding, Roskilde, Hørsholm, Næstved, Taastrup, Brøndby, Korsør, Vanløse, Glostrup, Hobro, Kalundborg, Solrød Strand, Allerød, Lillerød, Aarhus, Køge, Gentofte, Risskov, Viborg, Hedehusene, Vordingborg, Hjørring, Tårnby, Horsens, Virum, Hvidovre, Brønshøj, Farum, Rønne, Vallensbæk, Værløse, Åbyhøj, Nakskov, Charlottenlund, og Middelfart, .

Click-and-collect ift. støjsvag ventilator er tilgængeligt i samtlige dele af Danmark: Sjælland (Midtsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Amager, Vestsjælland, Lolland, Falster, Sydsjælland), Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn) og Jylland (Sønderjylland, Vestjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sydjylland, Østjylland, Midtjylland).

Når vi ser på tallene fremstår det markant, at folk mange gange søger eksempelvis billig støjsvag ventilator og køb støjsvag ventilator. Foruden dette ser vi ofte folk efterspørge for eksempel støjsvag ventilator online, støjsvag ventilator priser og støjsvag ventilator tilbud, foruden de udbredte byggemarkeder som Stark, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Bygma og Jem og Fix.

Få rabat på støjsvag ventilator

Det er jo efterhånden ret problemfrit for alle at finde de laveste priser på billige støjsvag ventilator online på diverse internet butikker i Danmark, og følgelig har en lang række butikker på nettet set sig nødsaget til at trykke salgspriserne på støjsvag ventilator voldsomt, og i øvrigt garantere fragt uden beregning.

Dog kan det alligevel være nyttigt at studere flere netshops efter tilbud og udsalg på støjsvag ventilator online forinden du køber, så du er skråsikker på at opnå den mest betalelige pris. Kig ikke blot hos de udbredte byggemarkeder som 10-4, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan og XL-Byg.

Du må dog ikke glemme, at ifald en e-shop tilbyder billige støjsvag ventilator online for en tilbudspris som virker utrolig billig, så burde det mange gange være et karakteristika der viser en fup netshop. Køb med betalingskort er heldigvis inkluderet i en retningslinje, som assisterer kunden overfor uoprigtige internet outlets.

Vi går generelt ind for betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ bør du udnytte en afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, forudsat du har til hensigt at afbetale prisen på støjsvag ventilator af flere omgange. Det foreslåes ofte hos niche netbutikker, men ikke de velkendte byggemarkeder som fx XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Davidsen og 10-4.

Ved kig i tendenserne står det tydeligt, at online shoppere ofte leder efter eksempelvis støjsvag ventilator online og køb støjsvag ventilator. Man ser desuden tit folk lede efter fx billig støjsvag ventilator, støjsvag ventilator priser og støjsvag ventilator tilbud.

Tjek tidligere kunders synspunkter

Trustpilot tilbyder absolut fantastiske løsninger til at besigtige adskillige øvrige forbrugeres ratings og derfor tilrådes det, at du tolker online virksomhedens anmeldelser før du shopper billige støjsvag ventilator online.

Facebook indebærer også fuldt ud gode metoder til at få indsigt i online forretningens troværdighed. Her ser vi en del internet outlets hvor kunder kan publicere en omtale af købsoplevelsen, som ligeledes burde udnyttes til at få et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

Før nogen handler billige støjsvag ventilator online i en e-shop behøver de sådan set gennemløbe butikkens forretningsbetingelser, dog er det i mange tilfælde ikke særlig sjovt, specielt på de kendte byggecentre som XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Bauhaus og Davidsen.

Et nemmere alternativ kan være at kontrollere hvorvidt online butikken er verificeret af e-mærket, eftersom det generelt er en antydning af at e-forhandleren forsvarer de gældende danske regler, og at internet forretningen lejlighedsvis gennemses af fagfolk som mestrer de gældende love.

Dette er desuden din genvej til hjælpende service, ifald du forvoldes besvær ved dit køb af støjsvag ventilator. Herudover kan det anbefales at kunden er obs på de mest relevante regler der har betydning for købet af støjsvag ventilator online, som eksempelvis den byttepolitik webshoppen garanterer.

Her er det ligeledes relevant, at man til enhver tid bibeholder ens faktura e-mail, således man senere kan eftervise bestillingen af støjsvag ventilator, uanset om man har handlet ved Davidsen, Bygma, 10-4, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Stark.

Helle G gav 5 stjerner

Fornuftigt sted at handle

Maria G gav 4 stjerner

Alt som det skulle være.

Rasmus Poulsen gav 5 stjerner

Fremragende service.

Louise gav 4 stjerner

Det virker bare.

9 gode råd til online shopping
1Visse online shops sikrer gratis fragt på støjsvag ventilator, men i mange tilfælde kun hvis du bestiller for en konkret sum. I øvrigt bør du foretrække den mest letkøbte mulighed for levering, der tit vil være at få fragtmanden til at levere bestillingen til en pakkeshop. Leveringsmetoden viser sig ofte ligeledes særdeles bekvem. Den mest letkøbte leveringsmåde kan ikke modsiges at være at hente pakken selv.
2Leveringstidspunktet er naturligvis ualmindeligt betydningsfuld hvis vi behøver pakken fluks, og af den grund er det nemlig på sin plads at vi kontrollerer den estimerede leveringsdato på støjsvag ventilator. En række online forretninger præsterer billig levering på næste hverdag på en lang række varer, men som ikke desto mindre tager udgangspunkt i at du bestiller inden et aftalt tidspunkt.
3Inden nogen shopper billige støjsvag ventilator hos en webbutik kan man egentlig sætte sig ind i dens regler, dog er det normalt ikke særlig spændende. Tilmed tilråder vi at man er obs på de primære retningslinjer der kan håndhæves i forbindelse med købet af billige støjsvag ventilator online, eksempelvis den bytteret butikken tilbyder.
4Den mest letkøbte leveringsmodel er dog at hente pakken selv, som jo forudsætter at du bor med kort afstand til webshoppens adresse. Den leveringsmetode kan være meget væsentlig hvis du har behov for støjsvag ventilator straks. Alternativt så yder nogle online selskaber levering uden betaling, men oftest kun såfremt man bestiller for et konkret beløb.
5Temmelig mange forhandlere på nettet foreslår nu en lang række forskellige billige leveringsudgaver til støjsvag ventilator. En yndling er p.t. at få sendt til en pakkeshop, så du selv kan hente ordren lige når det passer dig. Fragtløsningen er jo ret enkel, samt i mange tilfælde derudover den prisbilligste leveringsform.
6Det er efterhånden ualmindeligt problemfrit for forbrugerne at analysere priser online på billige støjsvag ventilator på flere shops på nettet, og derved lover en lang række internet shops portofri levering. Det kan immervæk være nyttigt at kigge forbi indtil flere online forhandlere efter billige priser inden du færdiggør din shopping, sådan at du er sikret at indhente den mest betalelige pris.
7Trustpilot giver dig fuldkommen fantastiske genveje til at eftersøge adskillige eksisterende brugeres reflektioner og på grund af dette rekommanderer vi, at du eftersøger internet shoppens vurderinger før du køber billige støjsvag ventilator online. Facebook resulterer i desuden altid solide chancer for at få et kig ind i netbutikkens kundefokus.
8Vi går generelt ind for at efterse om e-forhandleren er e-mærke tilsluttet, grundet at det kan være et fingerpeg om at netbutikken imødekommer de opstillede regler, tillige med at online firmaet løbende vurderes af sagkyndige der forstår vedtægterne på området. Inden folk shopper billige støjsvag ventilator på en e-butik burde de principielt studere shoppens betingelser.
9Generelt foreslår vi betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Kortkøb er en del af et regulativ, der skærmer køber overfor fup internet shops. Alternativt bør du anvende en billig afdragsordning som f.eks. ViaBill, når du higer efter at godtgøre betalingen senere.