Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er byggeri lig med mange spørgsmål. Dermed kan du med fordel vælge en netbutik, som kan tilbyde tips og tricks til valg af støjsvag varmeblæser.
Det er selvfølgelig super relevant at tjekke, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online faktisk er på lager hos byggekæden. Alternativt kan du være tvunget til finde et andet.
Flere byggemarkeder har et enormt sortiment, imens øvrige fokuserer på en bestemt type af vare. Du kan gennemtænke om det er essentielt for dig at du har mange typer af varer at vælge i blandt, udover bare støjsvag varmeblæser.
Såfremt du skal bruge produkterne hurtigst muligt eller blot gerne vil blive fri for fragtomkostningen, så kan du med fordel fragte produkterne på egen hånd. Det er specielt muligt hos de store byggemarkeder.
Du skal vide hvilke regler butikken udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du undgår udfordringer med bl.a. reklamationer. Man bør derfor læse firmaets handelsbetingelser.
Der er forskel på priserne på billige støjsvag varmeblæser hos de forskellige online byggekæder. Nogle har fokus på lave priser, imens øvrige giver kompetent sparring. Du må gøre dig tanker om hvad der for dig betyder mest.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder findes i hele landet, og derved har flertallet chancen for at bestille online og hente byggematerialerne selv. Derigennem har du valget om at spare leveringsgebyret, og endda få fat i varerne hurtigere.
De gængse byggemarkeder sælger produkter fra mange forskellige nicheshops, og så kan du bestille fra et bredt udvalg af støjsvag varmeblæser online.
De store byggecentre er populære og højtprofilerede forretninger, hvilket bidrager til øget troværdighed når du skal handle online. Dette vil nogle se en fordel i.

Nichewebshop

Størsteparten af nichebutikker på internettet er små virksomheder, der oftest har danske ejere, givetvis ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse kan du hjælpe når du køber støjsvag varmeblæser online hos dem.
En masse webshops med fokus på en enkelt niche er ekstremt passionerede omkring deres produkter, da de har skarpt fokus på disse varer. Derigennem kan du forvente ekstremt informativ rådgivning fra mennesker der er specialister i netop støjsvag varmeblæser.
De fleste webshops med fokus på et smalt varesortiment er producenter af produkterne som byggermarkederne forhandler. Ved køb direkte igennem niche netbutikkerne online kan du få en billig pris.
Danmarks største byggecentre

Bygma startede i 1952, og beskæftiger i dag omkring 2.300 personer i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

støjsvag varmeblæser silvan

Silvan begyndte i 1968, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 mennesker i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på billige priser til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og lønner i dag ca. 2.000 ansatte i virksomhedens 72 varehuse. Stark har fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for over 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og lønner i dag ca. 500 personer i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber salg til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

støjsvag varmeblæser harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og udgøres nu af omtrent 2.000 kollegaer i de 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger i dag ca. 100 kollegaer i firmaets 6 butikker. 10-4 tilstræber at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og lønner i dag i omegn af 2.000 mennesker i de 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 ansatte i deres 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

støjsvag varmeblæser jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.100 mennesker i de 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i gode tilbud til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

støjsvag varmeblæser bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og udgøres nu af cirka 1.000 kollegaer i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Man må aldrig undvære udstyr. Tit kan det vise sig vigtigt at have værktøjet til disposition akkurat som du påbegynder arbejdet. I øvrigt er det fordelagtigt at medtage de tilhørende omkostninger i dit økonomiske overblik.
2For opgaver udenfor kan vejrsituationen få en essentiel rolle. Derfor kan du tit lægge mærke til femdøgnsprognosen i tiden op til byggeprojektet, så det ikke ud af det blå begynder at regne når du netop er trukket i arbejdstøjet til det ellers velplanlagte byggeprojekt.
3Du må aldrig nogensinde forsømme sikkerheden, så glem ej beskyttelse som eksempelvis sko og hjelm som skåner dig mod mulige skader. Det er fundamentalt at du har styr på dit eget ve og vel i byggeprojektet, hovedsageligt såfremt du ikke fremskaffer hjælp fra en fagperson.
4I visse tilfælde kan man hente økonomisk hjælp fra det offentlige til renoveringer. Det tilbydes i tilfælde hvor byggeriet gør en forskel for klimaet. Modtagelsen af tilskud beroer altså på at byggeprojektet gør en positiv forskel for miljøet.
5Der præsenterer sig utvivlsomt uforudsete bump på vejen når det gælder krævende byggeprojekter, og pga. dette kan det vise sig meningsfuldt at der afsættes betragtelig plads i køreplanen, så man kan føle sig selvsikker på at nå i mål til tiden.
6Forinden du optager byggeprocessen kan det vise sig yderst meningsfuldt at have styr på, at dit projekt overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i din bopæl kan der være gældende love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke må.
7Typisk vil det være meningsfuldt at lave et udgiftsbudget for optimeringen, så man har styr på den økonomiske del. Det kan være sundt at tage noter til samtlige omkostninger, og dernæst undersøge udgiften ved dem slavisk.
8Der findes vældig mange artikler og videoer på diverse hjemmesider som kan inspirere dig. Specielt YouTube bringer dig ekstremt meget anvendelig info, i særlig grad ifald du kigger i hele verden.
9Måske burde du overveje hvorvidt du selv skal stå for hele projektet, eller du burde skaffe eksperthjælp til opstarten af projektet. Hvis du fremskaffer professionel assistance er der penge at spare ved at modtage tilbud fra flere selskaber.
10Det kan vise sig nødvendigt at få en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, især hvis det er større projekter. Store byggeprojekter stiller krav om flere mennesker. Dertil viser det sig mere effektivt og mere socialt når man er flere til at løse opgaven.
11Forberedelse vil være vejen til et uproblematisk forløb med projektet. Du må sammensætte en effektiv dagsorden, der fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil lave hvornår, og en tilhørende nummerorden. Husk at være konkret når du nedskriver din strategi.
12Det kan vise sig at have noget at sige at du har de fornødne materialer handlet ind inden du begynder din byggeproces. Du har god gavn af at nedskrive en overskuelig indkøbsliste hvorpå der noteres alt du får brug for, og bagefter efterse hver eneste ting, med det formål at du bliver sikker på at alt er på sin plads.
De bedst vurderede byggeshops
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er usædvanligt betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med topkarakter, og kun 9 % kvitterer med dumpekarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som jo er ultra betryggende. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 tilkendegivelser, hvor hele 84 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 2 % giver 1 stjerne. Pt. har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er ultra imponerende. Scoren er baseret på 11.467 ratings, hvor imponerende 86 % har givet maksimum point, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er kolossalt flot. Vurderingen er baseret på 23.161 meninger, hvoraf imponerende 69 % giver topkarakter, og blot 8 % har givet dumpekarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som klart er usædvanligt imponerende. Karakteren grundlægges af 28.109 ratings, hvoraf hele 76 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 4 % kvitterer med den dårligste rating. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Hvilken leveringsmåde skal jeg vælge?

En stor portion online varehuse udlover heldigvis flere billige fragtmuligheder til støjsvag varmeblæser. En af de mest almindelige er nu om stunder at få sendt til en pakkeshop, hvor du selv henter de nyindkøbte produkter når der er tid til det. Leveringsmetoden er altså ret praktisk, samt tit endda den mindst kostelige leveringsmåde.

Du burde lige så vel forsøge at vælge levering til din lejlighed eller til dit arbejdes adresse. Denne er en gang i mellem en anelse mindre billig, men endda rigtig let ift. støjsvag varmeblæser online. Den mest betalelige leveringsløsning vil dog altid være at du selv henter varerne, men det forudsætter at du fysisk befinder dig tæt på online firmaets byggemarked, fx Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på støjsvag varmeblæser kan være meget central om man har behov for produktet fluks, og herved er det utvivlsomt afgørende at vi checker tidshorisonten for levering ved støjsvag varmeblæser. En hel del internet firmaer – eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – udlover billig levering på næste hverdag på mange af shoppens varenumre online, men som imidlertid forudsætter at ordren indsendes tidligere end et besluttet klokkeslæt, så de højst sandsynligt kan nå at få produkterne afsted forinden personalet får fri.

Nogle få online outlets yder levering uden gebyr på støjsvag varmeblæser online, men oftest kræves det at du aftager for et præcist beløb. Alternativt kan du gribe den mest betalelige type af levering, der tit er at få kørt dine produkter til en pakkeshop.

En lang række netshops yder click-and-collect hvor man handler billig støjsvag varmeblæser hjemmefra men afhenter i byggemarkedet. Fx Stark, Bygma, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4 og XL-Byg. Byggecentrene frembyder bl.a. klik-og-hent på støjsvag varmeblæser i disse områder:

Frederikssund, Næstved, Aabenraa, Virum, Risskov, Brabrand, Korsør, Tårnby, Holbæk, Birkerød, Greve, Nørresundby, Aarhus, Silkeborg, Nyborg, Hobro, Hvidovre, Middelfart, Stenløse, Taastrup, Dragør, Ølstykke, Værløse, Vordingborg, Vanløse, Lystrup, Helsingør, Ishøj, Nykøbing Falster, Hørsholm, Viborg, Horsens, Brønshøj, Gentofte, Herning, Lyngby, Skanderborg, Randers, Vallensbæk, Rønne, Brøndby, Herlev, Rudersdal, Højbjerg, Gladsaxe, Vejle, Nakskov, Esbjerg, Jyllinge, Kolding, Albertslund, Ringsted, Haslev, Brønderslev, Roskilde, Svendborg, Hedehusene, Ballerup, Hedensted, Hillerød, Charlottenlund, Frederikshavn, Frederiksberg, Rødovre, Allerød, Solrød Strand, Odense, Kokkedal, Fredericia, Slagelse, Lillerød, Ikast, Odder, Hjørring, Grenaa, Aalborg, Søborg, Skive, Holstebro, Glostrup, Haderslev, Sønderborg, Struer, København, Nærum, Frederiksværk, Varde, Tilst, Thisted, Valby, Køge, Kalundborg, Åbyhøj, og Farum, .

Klik-og-hent ift. støjsvag varmeblæser er tilgængeligt i alle dele af landet: Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn), Jylland (Vestjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Midtjylland, Østjylland, Nordjylland, Syddanmark) og Sjælland (Midtsjælland, Falster, Hovedstaden, Vestsjælland, Bornholm, Lolland, Amager, Nordsjælland, Sydsjælland, Østsjælland).

Når man kigger i statistikkerne fremstår det markant, at netshoppere som regel søger efter eksempelvis billig støjsvag varmeblæser og støjsvag varmeblæser online. Foruden dette oplever vi typisk internet shoppere kigge efter for eksempel køb støjsvag varmeblæser, støjsvag varmeblæser tilbud og støjsvag varmeblæser priser, foruden de gængse byggecentre som Jem og Fix, Silvan, Stark, Bygma, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg og Bauhaus.

Gode priser på støjsvag varmeblæser

Det er efterhånden yderst gnidningsløst for internetbrugere at kigge efter tilbud på billige støjsvag varmeblæser online på diverse internet handler, og med det motiv har masser af webbutikker fundet det nødvendigt at nedbringe prisniveauet på støjsvag varmeblæser markant, og endda tilbyde levering uden omkostninger.

Men det kan stadigvæk være indbringende at undersøge nogle forskellige forretninger på nettet efter tilbud og udsalg på støjsvag varmeblæser online forud for at du gennemfører din bestilling, sådan at man er på den sikre side med at opnå den skarpeste pris. Se ikke bare på de velkendte byggemarkeder som Davidsen, Silvan, 10-4, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg.

Man bør imidlertid være så påpasselig, at ifald en e-handler udlover billige støjsvag varmeblæser online på tilbud til en pris som anses for enormt beskeden, så kunne det undertiden være en indikator for en uærlig netshop. Shopping med kort er dog en del af et reglement, hvilket bistår dig overfor svindlende internet foretagender.

Vi anbefaler generelt kortbetalinger eller mobilbetaling. Alternativt kan du anvende en billig afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, ifald du ønsker at afbetale beløbet til støjsvag varmeblæser i flere bidder. Det foreslåes ofte ved nichebutikker, men dog sjældent de gængse byggemarkeder som for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Silvan og Bygma.

Ses der på data bliver det klart, at internetbrugere mange gange søger efter for eksempel køb støjsvag varmeblæser og støjsvag varmeblæser tilbud. Foruden dette oplever man mange gange folk lede efter bl.a. støjsvag varmeblæser priser, billig støjsvag varmeblæser og støjsvag varmeblæser online.

Se nærmere på andre menneskers bedømmelser

Trustpilot leverer ret så fordelagtige chancer for at kigge nærmere på ret mange nuværende kunders kritik og derved er det at foretrække, at du eksaminerer internet virksomhedens vurderinger inden du bestiller billige støjsvag varmeblæser online.

Facebook giver dig derudover rigtig passende muligheder for at få kendskab til webbutikkens pålidelighed. I øvrigt er der endda internet butikker hvor man kan registrere en vurdering af virksomhedens service, som tillige kan udnyttes til at afveje tidligere kunders oplevelser.

Inden nogen shopper billige støjsvag varmeblæser online i en netbutik kunne man sådan set sætte sig ind i e-shoppens betingelser, dog er det tit ikke specielt ophidsende, særligt på de udbredte byggekæder som Silvan, 10-4, Stark, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bygma.

Et alternativt forslag er at tjekke hvorvidt e-forretningen er godkendt af e-mærket, som burde være et sympol på at webshoppen efterfølger de danske love, og at online forretningen nu og da besøges af fagmænd som har indsigt i lovgivningen.

Dette er desuden en god chance for støtte, ifald du får udfordringer ved din shopping med støjsvag varmeblæser. Foruden dette er det en hjælp at du er på vagt for de fundamentale vedtægter der kan have betydning for købet af støjsvag varmeblæser online, som eksempelvis hvilken returrettighed e-butikken tilsikrer.

I relation til det er det ydermere essesentielt, at man altid opbevarer ens ordremail, således man senere kan bekræfte købet af støjsvag varmeblæser, ligegyldig om man har købt ved Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Stark, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix eller 10-4.

Jette N gav 5 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

Camilla H gav 4 stjerner

Virkelig god service

Camilla J gav 5 stjerner

god service

Susanne Kristensen gav 4 stjerner

Altid PERFEKT.

9 gode råd til online indkøb
1Før nogen bestiller billige støjsvag varmeblæser i en butik på nettet bør man for at være sikker læse e-shoppens forretningsvilkår, dog er det oftest ikke særlig spændende. Desuden tilrådes det at du er oppe på mærkerne omkring de mest basale vilkår der kan have betydning for handlen med billige støjsvag varmeblæser online, som eksempelvis hvilken byttepolitik online virksomheden tilbyder.
2Leveringsdygtigheden kan være rigtig essentiel såfremt vi har brug for dine nye varer om kort tid, og herved er det sandelig fornuftigt at vi dobbelttjekker det forventede leveringstidspunkt for støjsvag varmeblæser. En hel del outlets på nettet udlover billig levering efter en enkelt hverdag på en hel del varenumre, som dog beroer på at du når at bestille før et nøjagtigt tidspunkt.
3Den mindst kostelige type af levering vil utvivlsomt være at du selv henter ordren, hvilket dog er betinget af at du lever nær internet butikkens lager. Den leveringsmanér er naturligvis ret væsentlig ifald vi behøver støjsvag varmeblæser om et øjeblik. Alternativt så garanterer en hel del outlets på nettet billig fragt, men ofte er det kun gældende hvis der bestilles for en præcis sum.
4Flere online shops giver nu om dage flere billige leveringsmidler til støjsvag varmeblæser. En der er meget populær er nu om stunder udleveringssteder, hvor du selv afhenter dine produkter på et valgfrit tidspunkt. Løsningen er altså yderst smertefri, samt typisk tilmed den billigste leveringsmodel.
5Generelt tilråder vi handler med kort eller MobilePay. Køb med betalingskort er omfavnet af en ordning, hvilket passer på folk imod uoprigtige e-firmaer. Som et alternativ kan du drage fordel af en afdragsløsning som for eksempel ViaBill, for så vidt du gerne vil dække regningen over et længere tidsrum.
6Trustpilot giver dig ret pålidelige genveje til at iagttage en række tidligere brugeres iagttagelser og derfor er det at foretrække, at du tager et kig på e-forretningens ratings forinden du bestiller billige støjsvag varmeblæser online. Facebook leverer tillige evigt fantastiske muligheder for at få indtryk af internet webshoppens kundefokus.
7Generelt går vi ind for at finde ud af om internet forhandleren er e-mærket medlem, grundet at det almindeligvis er en påvisning af at internet firmaet opretholder dansk lovgivning, tillige med at webbutikken rutinemæssigt kigges til af sagkyndige som har nøje kendskab til reglementet på området. Inden nogen bestiller billige støjsvag varmeblæser på en e-butik kunne man sådan set bese e-butikkens forretningsaftale.
8Visse forhandlere på nettet tilbyder gratis fragt på støjsvag varmeblæser, men undertiden er det under betingelse af at der bestilles for et bestemt beløb. Derudover skal du foretrække den mest billige leveringsmulighed, der mange gange vil blive at få bragt din pakke til et afhentningssted. Fragtmetoden viser sig gerne til gengæld vældig overkommelig. Den mest betalelige metode til levering vil dog i de fleste tilfælde være at hente pakken selv.
9Det er jo efterhånden særdeles gnidningsløst for internetbrugere at finde information om priser online på billige støjsvag varmeblæser i blandt flere shops på nettet, og med det motiv garanterer flertallet af e-shops levering uden betaling. Derfor kan det ikke desto mindre vise sig indbringende at efterprøve indtil flere online webshops efter billige priser forinden du placerer ordren, sådan at man er usvigeligt sikker på at modtage den billigste pris.