Er du på udkig efter støbeplader? Vi har fundet 8 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 m2 for kun 12.768 kr. Det er 56 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 støbeplader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
12.768 kr.Køb
13.068 kr.Køb
15.365 kr.Køb
16.540 kr.Køb
16.912 kr.Køb
17.536 kr.Køb
17.600 kr.Køb
20.454 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Varianter: til trailer til beton små store på mål vandfast

Størrelser: 40 mm 5 mm 22 mm 12 mm 10 mm 25 mm 28 mm 15 mm16 mm 13 mm 19 mm 20 mm 30 mm

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder fremviser et enormt udvalg af produkter, imens øvrige fokuserer på en enkelt varetype. Du skal overveje hvorvidt det er essentielt for dig at have mange forskellige typer af varer at vælge i mellem, udover blot støbeplader.
Det er naturligvis ekstremt relevant at tjekke, om de varer du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Ellers kan du være nødt til at kigge andetsteds.
Ifald du vil have varerne nu og her eller blot ønsker at slippe for fragtomkostningen, så kunne du overveje at fragte materialerne på eget initiativ. Det er især et alternativ hos de udbredte byggecentre.
Du skal kende de regler der gælder i forbindelse med dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med fx returnering. Derfor bør man undersøge webshoppens regningslinjer.
Der findes forskelle i udsalgspriserne på billige støbeplader hos de forskellige online byggecentre. En del har fokus på de bedste priser, hvorimod øvrige har fokus på et højt serviceniveau. Du må gennemtænke hvad du foretrækker.
For mange er byggeri ens betydende med diverse spørgsmål. Derfor kan du med fordel handle hos en online byggeshop, hvor du bliver tilbudt hjælp og vejledning omkring støbeplader.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre er tilgængelige i store dele af landet, og i kraft af det har man valget om at bestille online og transportere materialerne på egen hånd. Takket være dette har du valget om at undgå leveringsgebyret, samt ovenikøbet have produkterne nu og her.
De kendte byggecentre udbyder varer fra forskellige producenter, og takket være dette kan du shoppe fra et bredt sortiment af støbeplader online.
De store byggecentre er folkekære og velkendte forretninger, hvilket kan medvirke til ubekymrethed når du shopper online. Dette kan du se fordele ved.

Nichewebshop

Forskellige nichebutikker på nettet er mindre virksomheder, der typisk er danske, givetvis ovenikøbet lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe ved at købe støbeplader online på deres side.
Majoriteten af nichefokuserede webshops er producenter af de produkterne som byggekæderne sælger. Ved at købe direkte igennem nicheforretningerne online kan du forvente at få en skarpere pris.
Flertallet af nichebutikker har ekstremt meget forstand på de produkter de sælger online, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Ergo bør du få en høj grad af erfaren hjælp fra ansatte med ekspertviden i lige præcis støbeplader.
De største byggekæder i Danmark
støbeplader silvan

Silvan åbnede i 1968, og udgøres i dag af omkring 1.000 personer i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan sætter ind på gode tilbud til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og lønner i dag mere end 100 medarbejdere i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

støbeplader bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og lønner i dag i omegn af 1.000 mennesker i selskabets 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og beskæftiger i dag mere end 2.000 ansatte i forretningens 72 varehuse. Stark tilstræber salg til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og udgøres i dag af omkring 2.000 medarbejdere i selskabets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

støbeplader harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 medarbejdere i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og beskæftiger nu omtrent 1.000 personer i kædens 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

støbeplader jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og beskæftiger i dag flere end 2.100 ansatte i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix satser på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og omfatter i dag cirka 500 ansatte i kædens 9 butikker. Johannes Fog har fokus på salg til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og er nu arbejdsplads for omkring 2.300 kollegaer i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Der viser sig jævnligt overraskende bump på vejen når det gælder omfangsrige byggeprojekter, og følgelig er det meningsfuldt at man har afsat tilstrækkelig plads i planen, som vil medvirke til at man kan føle sig tryg ved at nå i mål med projektet.
2Man vil nødig stå uden det nødvendige værktøj. Det kan vise sig at være fundamentalt at have det til disposition akkurat som du går løs med arbejdet. Derudover er det godt at tillægge disse udgifter i din økonomiske plan.
3Du må aldrig glemme dit eget helbred, så glem ikke påklædning som eksempelvis hoved- og fodbeklædning som skåner dig overfor hændelige risici. Det er vigtigt at du har styr på dit eget helbred i byggeprocessen, ikke mindst hvis du ikke får eksperthjælp.
4Nogle gange kan man forsøge at få økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det ydes når projektet gør en forskel for miljøet. At få tilbud om støtte forudsætter altså at renoveringen har en positiv indvirkning på klimaet.
5Det kan vise sig afgørende at du har de påkrævede materialer til rådighed på forhånd inden du går til værks med dit arbejde. Du vil med fordel kunne notere en simpel liste indeholdende det der bliver brug for, og dernæst gennemløbe materialerne, hvormed du kan føle dig overbevist om at du har det hele.
6Godt forarbejde vil altid være kilden til succes med dit byggeprojekt. Du bør udarbejde en velovervejet agenda, der dikterer hvilke gøremål du planlægger at lave på hvilken dag, som også inkluderer en kronologisk rækkefølge. Husk at være skarp når du nedskriver din køreplan.
7Der kan findes et stort udvalg af vejledninger og videoer på forskellige hjemmesider som der kan findes hjælp i. Ikke mindst YouTube giver dig adgang til betydelige mængder gavnlig oplysning, navnligt såfremt du bruger den engelske version.
8Typisk vil det vise sig af stor betydning at udarbejde et regnskab for istandsættelsen, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det kan være behjælpeligt at kortlægge alle udgifter, hvorefter man kan finde frem til mulige tilbud på dem alle sammen.
9Det kan overvejes at spørge om hjælp til projektet, specielt hvis det er større projekter. Større projekter bør udføres af flere folk. Ydermere vil det blive bedre og sjovere at dele arbejdet med nogen.
10Husk at tage til overvejelse om byggeriet kan klares alene, eller du i stedet for bør investere i hjælp fra en professionel til dele af det. Forudsat at du ønsker assistance fra en fagperson vil det ofte være fordelagtigt at hente priser fra en håndfuld selskaber.
11For projekter udendørs har vind og vejr stor betydning. Således bør du jævnligt holde øje med prognosen for vejret i perioden for projektets begyndelse, så du slipper for at det ud af det blå begynder at regne bedst som du vil påbegynde dit avancerede projekt.
12Forud for at du iværksætter dit byggeprojekt kan det vise sig meget essentielt at sikre sig, at byggeprojektet overhovedet er lovligt. Alt efter din bopæl vil der gælde begrænsende love omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke må laves.
Danskernes favorit byggecentre
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket jo er absolut betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og alene 8 % har givet den laveste karakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, som altså er temmelig betryggende. Scoren grundlægges af 2.856 bedømmelser, hvor hele 59 % har givet topkarakter, og kun 9 % kvitterer med den dårligste rating. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som klart er usædvanligt overlegent. Karakteren er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med maksimum point, og kun 2 % har givet dumpekarakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som altså er enormt betryggende. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvor imponerende 76 % har givet 5 stjerner, og bare 4 % giver 1 stjerne. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er hamrende beundringsværdigt. Bedømmelsen er baseret på 19.208 meninger, hvoraf intet mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % har givet dumpekarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken fragtmulighed er bedst?

Masser af internet outlets giver heldigvis flere billige løsninger til levering til støbeplader. En af de populære er for øjeblikket pakkeshoppen, hvor du kan afhente din pakke når der er mulighed for det. Fragttypen er jo særligt overkommelig, samt typisk derudover den billigste leveringsmulighed.

Du kunne på samme måde foretrække at få produkterne leveret til din lejlighed eller hus eller til dit arbejde. Fragtmetoden viser sig almindeligvis en sjat mere omkostningsfuld, men ligeledes usædvanlig overkommelig for støbeplader online. Den mest betalelige mulighed for fragt er utvivlsomt selv at hente varerne, hvilket dog kræver at du befinder dig lige ved e-shoppens butikker, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på støbeplader kan vise sig at være super betydningsfuld ifald du står og skal bruge din ordre inden for kort tid, så med det formål er det naturligvis væsentligt at vi dobbelttjekker det forventede leveringstidspunkt på støbeplader. Masser af internet webshops – for eksempel Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – stiller udsigt til billig levering på næstkommende hverdag på en masse produkter online, hvilket er betinget af at bestillingen placeres forud for et konkret tidspunkt, sådan at de højst sandsynligt kan nå at få produktet skippet afsted inden pakkemedarbejderne får fri.

Nogle enkelte online forretninger frembyder fragt uden omkostninger på støbeplader online, men ofte er det påkrævet at du aftager for et fastsat beløb. Desuden må man snuppe den mest billige type af levering, der gerne er at få fragtmanden til at levere din ordre til et afhentningssted.

Store byggemarkeder tilbyder afhentning hvor man køber billig støbeplader derhjemme og selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Davidsen, Silvan, 10-4 og XL-Byg. Byggekæderne yder bl.a. click-and-collect på støbeplader i følgende byer:

Slagelse, Køge, Skanderborg, Ølstykke, Frederikssund, Jyllinge, Gladsaxe, Brabrand, Haderslev, Holstebro, Struer, København, Aalborg, Brøndby, Gentofte, Vejle, Risskov, Rødovre, Lystrup, Taastrup, Vanløse, Hobro, Værløse, Valby, Hørsholm, Varde, Kalundborg, Hvidovre, Herning, Tilst, Fredericia, Frederikshavn, Søborg, Brønshøj, Hedehusene, Helsingør, Frederiksværk, Sønderborg, Herlev, Horsens, Ballerup, Åbyhøj, Dragør, Nykøbing Falster, Thisted, Albertslund, Ringsted, Roskilde, Glostrup, Farum, Rudersdal, Viborg, Odder, Nørresundby, Stenløse, Vordingborg, Nyborg, Næstved, Odense, Silkeborg, Frederiksberg, Kolding, Nærum, Haslev, Tårnby, Lillerød, Esbjerg, Ishøj, Virum, Vallensbæk, Holbæk, Højbjerg, Middelfart, Skive, Lyngby, Birkerød, Rønne, Brønderslev, Hillerød, Randers, Kokkedal, Hedensted, Allerød, Svendborg, Aabenraa, Ikast, Grenaa, Hjørring, Solrød Strand, Charlottenlund, Korsør, Aarhus, Nakskov, og Greve, .

Click-and-collect af støbeplader er en mulighed i de fleste regioner af Danmark: Jylland (Nordjylland, Østjylland, Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Vestjylland), Sjælland (Hovedstaden, Sydsjælland, Amager, Midtsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Østsjælland, Lolland, Falster, Vestsjælland) og Fyn (Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn).

Ved kig i data står det klart, at online shoppere mange gange søger fx støbeplader tilbud og køb støbeplader. Derudover oplever vi typisk mennesker lede efter blandt andet billig støbeplader, støbeplader online og støbeplader priser, foruden de gængse byggemarkeder som Davidsen, XL-Byg, Bygma, Stark, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus.

Tilbud på støbeplader

Det er i dag ultra hensigtsmæssigt for alle at søge sig frem til priser på billige støbeplader online fra flere e-shops, og af den grund har flere internet foretagender været presset til at at nedbringe udsalgspriserne på støbeplader kolossalt, og endda tilbyde levering uden beregning.

Trods dette kan det imidlertid vise sig gunstigt at eftergå en række webshops efter rabatter og tilbud på støbeplader online inden du køber, sådan at man er sikret at få den billigste pris. Kig ikke bare på de udbredte byggecentre som Silvan, Bygma, 10-4, Davidsen, Stark, XL-Byg, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Du må ikke desto mindre være klar over, at ifald en netbutik markedsfører billige støbeplader online på tilbud til en salgspris der er uhørt billig, burde det ofte være en varsel om en falsk e-forretning. Handler med kort er dog omsluttet af en vedtægt, der garanterer os overfor uægte online varehuse.

Generelt anbefaler vi kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Alternativt bør du overveje en afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, når du har i sinde at dække pengene til støbeplader i flere bidder. Dette tilbydes som regel i nicheforhandlere, i modsætning til de store byggecentre som fx 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Stark, Bygma og Bauhaus.

Ved kig i tendenserne bliver det klart, at internet shoppere som regel leder efter fx billig støbeplader og støbeplader tilbud. Derudover ser vi mange gange folk søge blandt andet køb støbeplader, støbeplader online samt støbeplader priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg støbeplader er 9034 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 15 brugeranmeldelser.

Alt som det skulle være.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Varianter: til trailer på mål vandfast til beton store små

Størrelser: 30 mm 15 mm16 mm 10 mm 40 mm 12 mm 13 mm 28 mm 22 mm 5 mm 19 mm 25 mm 20 mm

Se nærmere på eksisterende kunders betragtninger

Trustpilot leverer temmelig værdifulde muligheder for at fortolke flere andre brugeres reflektioner og derved foreslåes det, at du verificerer online forhandlerens omtaler forud for at du bestiller billige støbeplader online.

Facebook frembyder på samme måde visse fine genveje til at få en idé om online firmaets kundefokus. Herinde ser vi en række internet selskaber som tilbyder folk at aflevere en anmeldelse af købsoplevelsen, som tillige bør anvendes til at vurdere tidligere kunders oplevelser.

Inden nogen handler billige støbeplader online på en e-forretning burde de til hver en tid tyde netbutikkens vilkår, dog er det i reglen et tidskrævende projekt, i særdeleshed på de udbredte byggecentre som 10-4, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Silvan, Davidsen og XL-Byg.

En nemmere løsning kunne måske være at se om e-butikken er e-mærket, fordi det generelt er en angivelse af at internet butikken imødekommer de opstillede regler, tillige med at netbutikken hyppigt evalueres af eksperter som har megen viden om vilkårene.

Dette er en god chance for bistand, for så vidt du forvoldes problemer i processen med din ordre på støbeplader. Udover dette slår vi et slag for at man er obs på de grundlæggende regler der kan have betydning for bestillingen af støbeplader online, som fx den returrettighed internet butikken kører med.

På grund af dette er det tillige relevant, at man altid beholder ens kvittering på e-mail, således man senere kan bekræfte bestillingen af støbeplader, uagtet om man handler hos 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Stark, Bygma eller XL-Byg.

Pia H gav 5 stjerner

Udmærket

Anders C gav 4 stjerner

Det var helt ok.

Inger gav 5 stjerner

Altid en fornøjelse

Bente R gav 4 stjerner

Udmærket

9 tips til køb på nettet
1Den billigste type af levering er unægtelig at du selv henter pakken, men det betinges af at du bor tæt på e-forhandlerens arbejdslager. Den leveringsmulighed kan vise sig at være meget essentiel om man behøver støbeplader omgående. Alternativt så lover nogle internet shops billig levering, men oftest kræver det at der købes for en konkret pris.
2Trustpilot fører til nogenlunde hæderlige chancer for at iagttage diverse eksisterende køberes observationer og derfor er det at foretrække, at du verificerer online webshoppens kritik inden du handler billige støbeplader online. Facebook fremskaffer lignende i højeste grad passende genveje til at få kendskab til e-forretningens kundefokus.
3En lang række internet forhandlere udlover nu om stunder diverse billige leveringsmuligheder til støbeplader. En yndling er i øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du så selv henter din pakke når det passer ind i din hverdag. Fragttypen er nemlig særdeles smart, og desuden endda den mindst kostelige leveringsmulighed.
4Forinden nogen køber billige støbeplader i en internet virksomhed burde de sådan set have øje for e-butikkens handelsaftale, dog er det i reglen et omfattende projekt. Desuden er det smart at kunden er på vagt for de mest basale vilkår i forbindelse med bestillingen af billige støbeplader online, for eksempel den byttepolitik e-forhandleren tilsikrer.
5Vi går generelt ind for kortbestillinger eller MobilePay. Shopping med kort er omfattet af et reglement, som begunstiger en imod uærlige online forretninger. Som alternativ burde du udnytte en billig afdragsløsning fra fx ViaBill, forudsat du tilstræber at honorere prisen i flere bidder.
6Flere online virksomheder sikrer portofri levering på støbeplader, men i mange tilfælde kun såfremt du aftager for et konkret beløb. Ellers må du beslutte sig for den mindst kostelige form for fragt, som oftest vil være at få dem til at køre din bestilling til et afhentningssted. Fragtmetoden er som regel ydermere vældig nem. Den mest betalelige type af levering vil dog til enhver tid være at hente pakken selv.
7Antal dages levering er jo meget afgørende såfremt vi absolut skal bruge varen øjeblikkeligt, så herved er det utvivlsomt relevant at man studerer leveringstiden for støbeplader. Temmelig mange webshops giver løfte om billig levering på næstkommende hverdag på en lang række af deres varenumre, men vær opmærksom på at det afhænger af at ordren lægges tidligere end et aftalt klokkeslæt.
8Det er jo efterhånden vældig gnidningsløst for alle at finde frem til de bedste priser online på billige støbeplader på tværs af e-butikker, og derved tilbyder mange online outlets fragt uden omkostninger. Men det kan imidlertid vise sig indbringende at inspicere diverse e-forhandlere efter udsalg og tilbud før du gennemfører din bestilling, sådan at du er velinformeret til at modtage den laveste pris.
9Vi går generelt ind for at se om internet webshoppen er e-mærket medlem, grundet at det kan være en tryghed om at internet virksomheden accepterer de gældende danske regler, udover at internet virksomheden undertiden besøges af jurister der kender de gældende regler. Inden nogen shopper billige støbeplader på en webbutik behøver man principielt gennemse e-shoppens regler.