Er du på udkig efter støbekrydsfiner? Vi har fundet 8 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 m2 for kun 12.768 kr. Det er 56 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 støbekrydsfiner inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
12.768 kr.Køb
13.068 kr.Køb
15.365 kr.Køb
16.540 kr.Køb
16.912 kr.Køb
17.536 kr.Køb
17.600 kr.Køb
20.454 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Størrelser: 20 mm 28 mm 30 mm 13 mm 19 mm 40 mm 15 mm16 mm 5 mm 25 mm 22 mm 12 mm 10 mm

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er byggeprojekter forbundet med alverdens spørgsmål. Hermed bør du overveje at købe fra et online byggemarked, som kan give hjælp til valg af støbekrydsfiner.
Det er selvsagt meget relevant at tjekke, hvorvidt den vare du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Hvis ikke bør du overveje at kigge andetsteds.
Du skal vide hvilke retningslinjer der gælder når du shopper online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis reklamationer. Derfor bør man tjekke byggeshoppens regler.
Der er variationer i priserne på billige støbekrydsfiner fra netbutik til netbutik. En del satser på gode priser, imens andre har fokus på en høj grad af service. Du må reflektere over hvad der for dig betyder mest.
Ifald du skal have produkterne hurtigt eller blot gerne vil slippe for fragtgebyret, så kan du tænke over at hente produkterne selv. Det er først og fremmest en mulighed hos de kendte byggekæder.
Nogle byggemarkeder tilbyder et stort varesortiment, hvorimod øvrige specialiserer sig i en bestemt gruppe af vare. Du bør vide hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige produkter at vælge i blandt, udover bare støbekrydsfiner.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder er fysisk til stede i de større byer, og af den grund har flertallet tilbuddet om at bestille online og transportere byggematerialerne på eget initiativ. Som følge af det kan man undgå leveringsgebyret, og endda få varerne straks.
De store byggemarkeder er udbredte og almenkendte forretninger, som medvirker til en tryghedsfornemmelse når man skal handle online. Dette kan du se positivt på.
De gængse byggecentre samler produkter fra alverdens leverandører, hvilket giver dig mulighed for at shoppe fra et stort sortiment af støbekrydsfiner online.

Nichewebshop

Størstedelen af niche netbutikker styrer selv produktionen af varerne der kan købes i de store byggekæder. Når du køber direkte igennem disse nichewebshops online får du en billigere pris.
Alverdens webshops i små nicher har ekstra meget forstand på deres produkter, da de ikke sælger andre produkter. Således formår de at yde ekstra informativ sparring fra ansatte der er eksperter i lige præcis støbekrydsfiner.
De fleste nichespecifikke netbutikker er iværksættervirksomheder, som typisk er dansk ejede, gerne endda lokalt fra dit område. Dem bidrager du til når du bestiller støbekrydsfiner online på deres hjemmeside.
Danmarks største byggecentre

Davidsen begyndte i 1944, og lønner i dag over 1.000 mennesker i firmaets 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

støbekrydsfiner bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og lønner i dag omkring 1.000 medarbejdere i forretningens 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 mennesker i de 72 byggecentre. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

støbekrydsfiner silvan

Silvan kom frem i 1968, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 mennesker i kædens 41 byggecentre. Silvan har fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og beskæftiger i dag mere end 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og udgøres nu af flere end 100 kollegaer i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og lønner i dag i omegn af 500 ansatte i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på salg til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

støbekrydsfiner harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og lønner i dag i nærheden af 2.000 medarbejdere i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og styres dagligt af i nærheden af 2.300 medarbejdere i selskabets 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

støbekrydsfiner jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og lønner i dag omkring 2.100 kollegaer i kædens 122 butikker. Jem og Fix tilstræber salg til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1For udendørs opgaver har vind og vejr en fundamental rolle. Af den grund skal du løbende se femdøgnsprognosen i den tid der er op til byggeprojektet, så det ikke ud af det blå begynder at regne netop som du er startet på det store byggeprojekt.
2Du bør nødig undlade at tage højde for din sikkerhed, så husk påklædning inklusiv hoved- og fodbeklædning som sikring overfor potentielle risici. Det er essentielt at du har styr på dit eget ve og vel i byggeprojektet, hovedsageligt hvis du ikke investerer i professionel hjælp.
3Det bliver meningsgivende at have samtlige bygningsmaterialer indkøbt på forhånd inden du iværksætter byggeprocessen. Du får god gavn af at udarbejde en punktforms liste hvoraf der fremgår hver eneste ting som er nødvendige, og derefter efterse hver enkelt ting, således at du føler dig sikker på at du har det hele.
4Det kan vise sig nødvendigt at indhente hjælp til projektet, især såfremt det er væsentlige byggeprojekter. Omfattende opgaver bør udføres af flere personer. I øvrigt er det mere effektivt og sjovere når man ikke er ene om det.
5Det kan overvejes om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du skal sikre dig hjælp fra en ekspert til afslutningen af det. Hvis du ønsker assistance fra en fagperson er det en god idé at indhente uforpligtende tilbud fra en håndfuld leverandører.
6Du kan spørge om hjælp rent økonomisk til byggerier. Det tilbydes når ombygningen bidrager positivt til klimaet. Tilskudet er altså betinget af at byggeprojektet har betydning for miljøet.
7Man skal aldrig fattes grej. Typisk kan det være afgørende at have udstyret ved hånden før du går løs med arbejdet. I øvrigt er det fordelagtigt at indregne de tilhørende omkostninger i din økonomi.
8Forud for at du iværksætter dit byggeprojekt kan det blive ubeskriveligt fundamentalt at du sikrer dig, at byggeprojektet overhovedet ikke er ulovligt. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der vise sig mange love omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
9Typisk vil det være betydningsfuldt at have et udgiftsbudget for dit byggeri, så du har kontrol over udgifterne. Det kan blive fordelagtigt at dokumentere hver eneste udgift, og så finde frem til online tilbud på dem én og én.
10Der præsenterer sig utvivlsomt ubelejlige problemer når det handler om svære opgaver, og af den grund vil det være betydningsfuldt at man har afsat tilstrækkelig tid i tidsplanen, således at man kan være tryg ved at have tid nok til det.
11Godt forarbejde er vejen til at komme i mål med projektet. Du kunne overveje at have en velovervejet agenda, der beskriver hvilke opgaver der skal laves hvornår, og som også indeholder en numerisk orden. Vær skarp i udarbejdelsen af din arbejdsplan.
12Der ligger ekstremt mange instruktioner og videoer på internettet som kan give dig inspiration. Særligt YouTube er kilde til meget anvendelig viden, i særlig grad ifald du kigger i hele verden.
De bedst anmeldte byggekæder
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som naturligvis er ualmindeligt overlegent. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvoraf hele 84 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket altså er ualmindeligt godt arbejde. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvor intet mindre end 86 % giver maksimum point, og kun 2 % giver den dårligste rating. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som vel at mærke er yderst betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvor intet mindre end 69 % giver 5 stjerner, og kun 8 % giver bundkarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er ret så beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 kommentarer, hvoraf hele 76 % har givet 5 stjerner, og blot 4 % har givet den laveste karakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som selvsagt er fantastisk overlegent. Karakteren er baseret på 2.856 ratings, hvoraf imponerende 59 % har givet toprating, og alene 9 % har givet dumpekarakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmulighed er smartest?

En stor portion e-forretninger foreslår i dag alverdens billige leveringsmåder til støbekrydsfiner. En af de mest moderne er i dag at få leveret til en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter de bestilte varer når der er tid til det. Fragtmetoden er jo ultra nem, samt desuden endda den mest betalelige leveringsmulighed.

Du burde endvidere foretrække at vælge udbringning til hvor du bor eller ud på dit arbejde. Fragtløsningen viser sig ofte en anelse mere omkostningsfuld, men samtidig usædvanlig fremkommelig med støbekrydsfiner online. Den mest betalelige mulighed for fragt vil dog til enhver tid være selv at hente varerne, hvilket nødvendiggør at du har bopæl med kort afstand til e-forhandlerens byggemarked, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Fragtperioden på støbekrydsfiner kan være særligt betydningsfuld hvis vi absolut skal bruge dine nye produkter inden for kort tid, og med det formål er det i sandhed aktuelt at vi kontrollerer leveringstidspunktet på støbekrydsfiner. Temmelig mange e-shops – herunder Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – giver billig levering på blot en enkelt hverdag på de fleste varenumre online, men vær vagtsom da det er afhængig af at du bestiller forinden et givent tidspunkt, med hensynstagen til at de kan nå at få produktet afsted forinden de pakkeansatte drager hjemad.

Visse internet outlets tilbyder fri fragt på støbekrydsfiner online, men for det meste er det så nødvendigt at man aftager for et præcist beløb. Ellers skal man foretrække den mindst kostelige leveringsløsning, der tit vil være at få dem til at køre pakken til et afhentningssted.

De store netshops foreslår klik-og-hent hvor du køber billig støbekrydsfiner derhjemme og afhenter i byggecenteret. For eksempel Stark, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Davidsen og XL-Byg. Byggecentrene frembyder blandt andet klik-og-hent på støbekrydsfiner i følgende områder:

Tårnby, Glostrup, Svendborg, Hedensted, Taastrup, Aalborg, Vejle, Farum, Fredericia, Frederikshavn, Rødovre, Solrød Strand, Lystrup, Nørresundby, Holbæk, Hjørring, Skanderborg, Odder, Jyllinge, Hobro, Slagelse, Kalundborg, Kolding, Sønderborg, Virum, Albertslund, Tilst, Kokkedal, Køge, Vordingborg, Brøndby, Hedehusene, Nykøbing Falster, Silkeborg, Herlev, Rønne, Dragør, Næstved, Ringsted, Søborg, Ølstykke, Skive, Charlottenlund, Haderslev, Aarhus, Brabrand, Brønshøj, Thisted, Ishøj, Varde, Stenløse, Helsingør, Vanløse, Vallensbæk, Hillerød, Gladsaxe, Birkerød, København, Struer, Frederikssund, Åbyhøj, Lillerød, Horsens, Frederiksberg, Frederiksværk, Esbjerg, Allerød, Rudersdal, Nyborg, Lyngby, Hvidovre, Roskilde, Valby, Brønderslev, Randers, Middelfart, Nærum, Viborg, Holstebro, Højbjerg, Nakskov, Ballerup, Haslev, Odense, Gentofte, Greve, Risskov, Grenaa, Ikast, Korsør, Værløse, Hørsholm, Herning, og Aabenraa, .

Click-and-collect af støbekrydsfiner er en mulighed i alle områder af landet: Sjælland (Amager, Hovedstaden, Vestsjælland, Falster, Nordsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Østsjælland, Lolland), Jylland (Sydjylland, Midtjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Østjylland) og Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn).

Når vi kigger i søgedata bliver det tydeligt, at internetbrugere ofte efterspørger for eksempel køb støbekrydsfiner og støbekrydsfiner priser. Foruden dette oplever man tit folk efterspørge fx billig støbekrydsfiner, støbekrydsfiner online samt støbekrydsfiner tilbud, plus de velkendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, 10-4 og Bygma.

Gode tilbud på støbekrydsfiner

Det er jo efterhånden ret så let gængeligt for enhver at tjekke tilbud på billige støbekrydsfiner online hos flere internet shops, og altså har masser af online outlets set sig tvunget til at formindske salgspriserne på støbekrydsfiner helt i bund, og i øvrigt frembyde gebyrfri levering.

Til gengæld kan det imidlertid være nyttigt at undersøge nogle forskellige butikker på nettet efter tilbud og udsalg på støbekrydsfiner online inden du færdiggør din shopping, så du er skråsikker på at få fat i den prisbilligste pris. Kig ikke blot hos de store byggekæder som XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Silvan og Bauhaus.

Du skal alligevel være obs på, at hvis en butik afsætter billige støbekrydsfiner online for en salgspris som kan ses som uendeligt billig, burde det undertiden være et tegn på en bedragerisk online butik. Kortbetalinger er på den anden side dækket ind under en lov, som beskytter kunden overfor bedrageriske webshops.

Generelt går vi ind for bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Som et alternativ kan du drage nytte af et afdragstilbud som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du vil betale betalingen af støbekrydsfiner over flere uger. Det foreslåes ofte hos nichefokuserede netbutikker, men dog sjældent de gængse byggekæder som eksempelvis Bygma, XL-Byg, Stark, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og 10-4.

Ved kig i statistikkerne står det tydeligt, at mennesker tit leder efter bl.a. støbekrydsfiner online og køb støbekrydsfiner. Derudover oplever man som regel internet shoppere kigge efter blandt andet billig støbekrydsfiner, støbekrydsfiner priser samt støbekrydsfiner tilbud.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg støbekrydsfiner er 9034 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 19 brugeranmeldelser.

Dejligt og nemt leveret til døren” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Størrelser: 12 mm 25 mm 40 mm 13 mm 30 mm 19 mm 22 mm 20 mm 10 mm 28 mm 15 mm16 mm 5 mm

Kig på andre menneskers vurderinger

Trustpilot præsterer ret udmærkede løsninger til at udforske en række tidligere forbrugeres opfattelser og derfor er det fornuftigt, at du iagttager online webshoppens omtaler inden du køber billige støbekrydsfiner online.

Facebook medfører på samme måde tilpas fine genveje til at få indtryk af netbutikkens popularitet. I øvrigt er der en del internet selskaber som giver folk mulighed for at levere en vurdering af deres køb, som på samme måde må bruges til at vurdere tidligere kunders oplevelser.

Før nogen shopper billige støbekrydsfiner online på en e-shop burde de helt sikkert sætte sig ind i e-butikkens handelsvilkår, men det er i reglen ikke super interessant, i særdeleshed med de kendte byggekæder som Stark, Bygma, Silvan, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen og Jem og Fix.

Et alternativ kunne derfor være at se nærmere på om e-forhandleren er e-mærket, grundet at det kan være en indikation om at netbutikken efterfølger de danske retningslinjer, foruden at internet selskabet undertiden besigtiges af jurister der er meget bekendte med de gældende bestemmelser.

Dette er desuden en god genvej til en håndsrækning, hvis du forvoldes problemstillinger med din handel med støbekrydsfiner. For øvrigt foreslåes det at køberen er hensynstagende til de mest vedkommende forhold der kan influere på købet af støbekrydsfiner online, til eksempel den returret internet forhandleren har.

I den forbindelse er det på samme måde vigtigt, at man permanent bibeholder sin kvittering på e-mail, så man senere kan vidne om bestillingen af støbekrydsfiner, hvad end man bestiller ved 10-4, Davidsen, Silvan, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma eller Bauhaus.

Kirsten C gav 5 stjerner

Fremragende service.

Morten Thomsen gav 4 stjerner

Intet at sætte en finger på

Inger Møller gav 5 stjerner

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

Charlotte Christiansen gav 5 stjerner

Alt var perfekt.

9 gode råd til når du køber online
1Leveringstiden er ret afgørende hvis vi har brug for varen lige om lidt, og af den grund er det selvfølgelig afgørende at du tjekker leveringstidspunktet ved støbekrydsfiner. En hel del online forhandlere udlover billig levering på næstkommende hverdag på masser af varenumre, men vær obs på at det er underforstået at handlen gemmenføres inden et fast klokkeslæt.
2En masse netshops foreslår nu diverse forskellige billige leveringsformer til støbekrydsfiner. Den mest populære er i vore dage at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter dine varer når det passer dig bedst. Leveringsformen er jo i høj grad let gængelig, og desuden ligeledes den prisbilligste fragtløsning.
3Vi tilråder køb med betalingskort eller mobilbetaling. Køb med kort er inkluderet i en anordning, som garanterer køber imod uoprigtige netshops. Som en anden løsning kan du vælge et afbetalingstilbud som for eksempel ViaBill, ifald du ser en fordel i at afdrage betalingen af flere omgange.
4Forinden nogen shopper billige støbekrydsfiner i en internet virksomhed kan man altid bese e-shoppens forretningsbetingelser, men det er naturligvis ikke særlig morsomt. Ligeledes er det godt at kunden er oppe på mærkerne omkring de mest relevante reglementer der kan håndhæves i forbindelse med handlen med billige støbekrydsfiner online, som fx hvilken ombytningspolitik online virksomheden bruger.
5Trustpilot forærer dig ultra gode løsninger til at studere en stor portion forhenværende brugeres reflektioner og derved tilråder vi, at du tjekker internet firmaets bedømmelser forinden du shopper billige støbekrydsfiner online. Facebook medfører tilsvarende forholdsvis værdifulde genveje til at få indblik i e-handlens popularitet.
6Generelt slår vi et slag for at bemærke om internet selskabet er medlem af e-mærket, grundet at det ofte er en angivelse af at netshoppen adlyder de danske regler, og at internet shoppen ofte revideres af eksperter som mestrer de gældende regler. Forud for at nogen køber billige støbekrydsfiner i en internet handler kunne man på en vis måde løbe igennem webbutikkens regler.
7Det er ret let gængeligt for forbrugerne at finde de bedste tilbud online på billige støbekrydsfiner på diverse internet virksomheder, og til gengæld tilbyder utallige online forretninger levering uden gebyr. Det kan dog alligevel blive lønnende at besigtige enkelte internet handler efter tilbud og udsalg forinden du handler, så man er på den sikre side med at opnå den skarpeste pris.
8Flere online webshops tilbyder billig levering på støbekrydsfiner, men undertiden er det kun gældende hvis der købes for en konkret sum. Derudover skal man overveje den prisbilligste metode til levering, der gerne vil være at få fragtmanden til at bringe din pakke til en pakkeshop. Løsningen bliver typisk også ret så problemfri. Den prisbilligste leveringsmanér kan ikke benægtes at være at hente ordren selv.
9Den prisbilligste fragtmetode er unægtelig at du selv henter ordren, som dog stiller krav om at du befinder dig nærved e-firmaets bopæl. Den type af levering er naturligvis ret essentiel når du står og skal bruge støbekrydsfiner nu og her. Alternativt så frembyder flere netbutikker fragtfri levering, men undertiden er det så præmissen at du bestiller for en fastsat sum.