Er du på udkig efter støbegrus? Vi har fundet 30 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er GrusLevering.dk, som sælger 1.000 kg for kun 885 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 kg støbegrus inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
885 kr.Køb
899 kr.Køb
901 kr.Køb
948 kr.Køb
962 kr.Køb
1.015 kr.Køb
1.015 kr.Køb
1.026 kr.Køb
1.031 kr.Køb
1.046 kr.Køb
1.046 kr.Køb
1.050 kr.Køb
1.060 kr.Køb
1.109 kr.Køb
1.113 kr.Køb
1.135 kr.Køb
1.149 kr.Køb
1.186 kr.Køb
1.233 kr.Køb
1.233 kr.Køb
1.245 kr.Køb
1.294 kr.Køb
1.394 kr.Køb
1.512 kr.Køb
1.563 kr.Køb
1.574 kr.Køb
1.785 kr.Køb
2.045 kr.Køb
2.135 kr.Køb
2.149 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Størrelser: 0-4 mm 0-8 mm

Mængder: 1 ton 800 kg 25 kg 500 kg 15 kg 1000 kg 20 kg 1 m3 25 kg

Levering: i bigbag hent selv afhentning vognlæs løst leveret i løs vægt i poser i sække trailer

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis ekstremt relevant at se, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Ellers må du kigge andetsteds.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer der gælder når du køber online, så du kan slippe for udfordringer med fx returret. Af den grund bør du kende webshoppens regningslinjer.
Når du har brug for varerne nu og her eller blot ønsker at undgå fragtomkostningen, så kan du overveje at transportere produkterne selv. Det er særligt en mulighed hos de kendte byggekæder.
For nogle er gør-det-selv projekter lig med massevis af spørgsmål. Dermed er det en fordel at handle hos et online byggecenter, hvor du kan få sparring omkring støbegrus.
Nogle byggekæder præsterer et stort varesortiment, imens andre er specialiserede i en enkelt varegruppe. Du skal vide om det er betydningsfuldt for dig at have mange varetyper at vælge i blandt, foruden bare støbegrus.
Der vil være forskel på priserne på billige støbegrus hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle vil have lave priser, og øvrige giver et højt serviceniveau. Du bør vide hvad der betyder mest for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder findes i store dele af landet, og derigennem har folk valget om at handle online og fragte materialerne personligt. Hermed er det muligt at slippe for fragten, samt tilmed hente produkterne på kortere tid.
De gængse byggemarkeder udbyder varer fra forskellige nicheshops, og dermed kan du shoppe fra et stort udvalg af støbegrus online.
De store byggemarkeder er etablerede og bekendte forretninger, hvilket kan give øget troværdighed i forbindelse med dit køb online. Det kan du se som en fordel.

Nichewebshop

Størstedelen af niche netbutikker producerer selv de produkterne som du kan købe i byggemarkederne. Idet du køber direkte hos de nichefokuserede webshops online kan du få bedre priser.
En masse små butikker er små familievirksomheder, som typisk er danske, givetvis ovenikøbet lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at støtte idet du handler støbegrus online på deres webshop.
En masse specialiserede netshops har en stor passion for deres produkter, da de ikke sælger andet. Af den grund får du formentlig ekstremt begavet assistance fra personale med specialistviden i netop støbegrus.
Danmarks største byggemarkeder

XL-Byg åbnede i 2002, og beskæftiger nu flere end 2.000 medarbejdere i de 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og beskæftiger nu over 2.300 mennesker i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

støbegrus harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og udgøres i dag af omkring 2.000 personer i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

støbegrus jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og beskæftiger nu omkring 2.100 ansatte i deres 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på billige priser til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 medarbejdere i kædens 9 byggecentre. Davidsen har fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

støbegrus silvan

Silvan blev etableret i 1968, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 kollegaer i forretningens 41 butikker. Silvan sætter ind på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

støbegrus bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og omfatter i dag mere end 1.000 mennesker i firmaets 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og er nu arbejdsplads for over 2.000 kollegaer i byggemarkedets 72 varehuse. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og udgøres i dag af ca. 100 personer i selskabets 6 byggecentre. 10-4 har fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og beskæftiger nu mere end 500 medarbejdere i deres 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeri
1Man bør aldrig nogensinde gå ned på udstyr. Det kan vise sig at være fordelagtigt at du har udstyret klar til brug inden du tager fat på byggeprojektet. Det er derudover vigtigt at medregne de her udgifter i det økonomiske overblik.
2Typisk vil det vise sig af stor betydning at lave et regnskab for dit byggeri, så du giver sig selv et overblik. Det vil blive en fordel at dokumentere alle omkostninger, hvorefter man bør nedfælde den billigste pris på hver enkelt.
3Det viser sig essentielt at have alle byggematerialer handlet ind forud for at du går i krig med håndværket. Du kan sammensætte en enkel liste indeholdende alle de ting du har brug for, og bagefter eftergå hvert enkelt punkt, med det formål at du kan føle dig tryg ved at alt er som det skal være.
4Det kan overvejes at sikre sig en hjælpende hånd til arbejdet, især hvis det er omfangsrige ombygninger. Enkelte opgaver gør krav på mere end en person. Desuden bør det være mere effektivt og mere minderigt når man ikke er alene om det.
5Husk at gennemtænke om du selv vil klare det hele, eller du alternativt burde sikre dig professionel hjælp til afslutningen af arbejdet. Forudsat at du får hjælp fra en ekspert vil det normalt være en god idé at tage imod priser fra flere selskaber.
6Der viser sig stort set altid uforudsigelige problemer når det kommer til krævende opgaver, og herved vurderes det afgørende at der er afsat tilstrækkelig plads i arbejdsplanen, som er vigtigt for at man kan føle sig tryg ved at nå det inden ens deadline.
7Du skal aldrig negligere dit eget helbred, så husk beklædning inklusiv hjelm og sko som beskytter dig med henblik på eventuelle skader. Det er yderst relevant med fokus på sikkerheden i arbejdet, især ifald du ikke fremskaffer assistance fra en fagmand.
8Ved opgaver udenfor kan vind og vejr få stor betydning. Således skal du med jævne mellemrum tjekke meldingerne om vejret i tiden op til arbejdets start, så du slipper for at det ganske ubelejeligt starter med at piske ned i samme sekund som du vil påbegynde dit komplekse byggeprojekt.
9Der ligger stribevis af guides og videoer via nettet hvorfra du kan få gratis hjælp. Specielt YouTube giver dig adgang til betydelige mængder anvendelig info, ikke mindst når du bruger engelske søgeord.
10Man kan hente hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det bliver givet i tilfælde hvor renoveringen er positivt for miljøet. Tilskudet betinges altså af at byggeriet har en positiv betydning for naturen.
11Godt forarbejde bliver metoden til at komme i mål med din byggeproces. Du anbefales at liste en strømlinet tidsplan, som fortæller hvilke arbejdsopgaver der løses hvornår, som også inkluderer en prioriteringsliste. Vær konkret når du sammensætter agendaen.
12Før du igangsætter arbejdet kan det blive vanvittigt centralt at være sikker på, at byggeriet ikke er ulovligt. Afhængigt af hvordan du bor vil der gælde begrænsende love omkring, hvad du må, samt hvad du ikke kan få lov til.
De mest folkekære byggeshops
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er usædvanligt imponerende. Ratingen grundlægges af 2.856 kommentarer, hvoraf intet mindre end 59 % giver den højeste karakter, og alene 9 % har givet bundkarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket utvivlsomt er virkelig betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvor ikke mindre end 76 % giver toprating, og kun 4 % giver 1 stjerne. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som utvivlsomt er hamrende overlegent. Karakteren er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 69 % giver topkarakter, og bare 8 % kvitterer med den dårligste rating. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er ualmindeligt imponerende. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 tilkendegivelser, hvor hele 86 % har givet toprating, og blot 2 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er ekstremt flot. Evalueringen er baseret på 19.208 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 84 % giver den højeste karakter, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.

Gængse spørgsmål hvad angår støbegrus

 • Hvad koster støbegrus?
 • Hvad er støbegrus?
 • Hvor er støbegrus på tilbud?
 • Hvor købes støbegrus billigt?
 • Hvor købes støbegrus online?
 • Hvor meget vejer støbegrus?
 • Hvilken leveringstype skal du vælge?

  Mange byggeforretninger frembyder i øjeblikket en lang række forskellige billige fragtmuligheder til støbegrus. Den mest almindelige er for nærværende udleveringssteder, så du selv har mulighed for at hente de købte varer præcis når det passer dig. Fragttypen er jo usædvanlig let gængelig, samt ofte ydermere den billigste løsning til levering.

  Du burde omvendt påtænke at bestille levering til din private bopæl eller ud til dit arbejde. Metoden viser sig som regel lidt dyrere, men desuden super let gængelig for støbegrus online. Den billigste leveringsmodel er unægtelig at hente varerne selv, hvilket dog betinges af at du fysisk befinder dig lige ved online webshoppens byggecenter, for eksempel Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

  Leveringshastigheden på støbegrus kan være vældig central om vi behøver produktet om kort tid, og herved er det selvsagt centralt at du besigtiger den anslåede leveringstid ved støbegrus. Temmelig mange forhandlere på nettet – eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – frembyder billig levering på blot en enkelt hverdag på en masse varenumre online, men husk at det er regnet ud fra at du når at bestille forinden et fast tidspunkt, sådan at de har en chance for at nå at få bestillingen afsendt forinden medarbejderne drager hjemad.

  En række online forretninger sikrer levering uden omkostninger på støbegrus online, men undertiden under forudsætning af at der handles for et bestemt beløb. Derudover burde man vælge den mest prisbevidste fragtmulighed, der typisk vil være at få dem til at levere dine varer til en pakkeshop.

  En hel del netbutikker giver click-and-collect hvor man bestiller billig støbegrus online men afhenter i byggecenteret. Fx 10-4, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Bauhaus, Jem og Fix og XL-Byg. De tilbyder bl.a. click-and-collect på støbegrus i disse byer:

  Brønshøj, Nyborg, Hjørring, Frederikshavn, Aarhus, Lystrup, Kalundborg, Jyllinge, Holbæk, Åbyhøj, Frederiksværk, Solrød Strand, Hedehusene, Varde, Rudersdal, Risskov, Ishøj, Hillerød, Brønderslev, Vanløse, Korsør, Nørresundby, Greve, Allerød, Charlottenlund, Taastrup, Tårnby, Herning, Gladsaxe, Virum, Hvidovre, Ballerup, Haderslev, København, Thisted, Skive, Svendborg, Glostrup, Næstved, Herlev, Fredericia, Køge, Horsens, Lillerød, Silkeborg, Sønderborg, Roskilde, Haslev, Ølstykke, Værløse, Hobro, Dragør, Vallensbæk, Holstebro, Højbjerg, Nykøbing Falster, Slagelse, Stenløse, Odder, Ringsted, Kokkedal, Nakskov, Aabenraa, Brabrand, Randers, Tilst, Viborg, Frederikssund, Vordingborg, Skanderborg, Hørsholm, Lyngby, Vejle, Rønne, Helsingør, Esbjerg, Grenaa, Ikast, Hedensted, Søborg, Struer, Farum, Kolding, Nærum, Middelfart, Odense, Valby, Birkerød, Brøndby, Albertslund, Rødovre, Gentofte, Frederiksberg, og Aalborg, .

  Afhentning ift. støbegrus er muligt i samtlige dele af Danmark: Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn), Jylland (Midtjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Sydjylland, Vestjylland, Østjylland, Nordjylland) og Sjælland (Hovedstaden, Bornholm, Sydsjælland, Nordsjælland, Lolland, Midtsjælland, Amager, Falster, Vestsjælland, Østsjælland).

  Når vi ser på tallene står det markant, at online shoppere som regel leder efter bl.a. støbegrus tilbud og køb støbegrus. Foruden dette oplever man som regel folk søge efter blandt andet billig støbegrus, støbegrus online samt støbegrus priser, plus de velkendte byggemarkeder som 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Silvan og Bauhaus.

  Gode priser på støbegrus

  Det er jo efterhånden ualmindeligt praktisk for os alle at vurdere prisniveauet på billige støbegrus online på diverse forhandlere på nettet, og for det har en lang række netshops fundet det nødvendigt at mindske prisniveauet på støbegrus betragteligt, og ovenikøbet præstere fragt uden gebyr.

  Trods dette kan det ikke desto mindre vise sig tiden værd at efterprøve nogle få internet selskaber efter billige priser på støbegrus online inden du handler, sådan at du er usvigeligt sikker på at få fat i den prisbilligste pris. Kig ikke kun på de udbredte byggecentre som XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, 10-4 og Stark.

  Man bør lige meget hvad være omhyggelig med, at såfremt en internet forhandler frembyder billige støbegrus online til en pris der kan ses som utopisk favorabel, kan det ofte være et tegn på en bedragerisk e-shop. Betalinger med kort er trods alt omfattet af en retningslinje, som redder os imod bedrageriske e-handler.

  Generelt slår vi et slag for bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ kan du overveje et afbetalingstilbud fra for eksempel ViaBill, såfremt du hellere vil afdrage regningen på støbegrus ude i fremtiden. Det foreslåes som regel hos nicheforhandlere, i modsætning til de kendte byggecentre som fx Silvan, 10-4, Davidsen, Stark, Bygma, XL-Byg, Bauhaus og Harald Nyborg.

  Når vi ser på data står det markant, at internetbrugere som regel leder efter fx billig støbegrus og køb støbegrus. Foruden dette ser man som regel netshoppere søge for eksempel støbegrus tilbud, støbegrus online samt støbegrus priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg støbegrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 14 brugeranmeldelser.

  Det virker bare.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Størrelser: 0-8 mm 0-4 mm

  Mængder: 25 kg 15 kg 1 m3 20 kg 500 kg 1000 kg 25 kg 1 ton 800 kg

  Levering: løst leveret hent selv i poser trailer afhentning i løs vægt i bigbag i sække vognlæs

  Se nærmere på tidligere køberes meninger

  Trustpilot bringer dig ret så fremragende chancer for at evaluere forskellige andre konsumenters kritik og af den grund slår vi et slag for, at du evaluerer internet firmaets omtaler inden du shopper billige støbegrus online.

  Facebook frembyder ligeledes ret gode løsninger til at få indsigt i e-butikkens kundefokus. Tilmed møder vi nogle internet handler som tilbyder kunderne at formulere en vurdering af virksomhedens service, hvilket på samme måde bør udnyttes til afvejning af hvor tilfredse kunderne er.

  Forud for at nogen bestiller billige støbegrus online på en webshop kan man i princippet gennemgå netshoppens forretningsbetingelser, dog er det ofte ikke særlig sjovt, særligt ved de kendte byggekæder som Stark, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Silvan og Jem og Fix.

  En nem løsning kunne måske være at bemærke om netshoppen er medlem af e-mærke ordningen, fordi det er et kendetegn for at internet butikken efterlever dansk lovgivning, tillige med at internet shoppen undertiden kigges til af sagkyndige som har nøje kendskab til de gældende regulativer.

  Derudover giver det dig mulighed for en håndsrækning, for så vidt du forvoldes problemer i processen med dit indkøb af støbegrus. Ligeledes er det godt at køberen er påpasselig med de mest vitale forhold der har indvirkning på bestillingen af støbegrus online, som eksempelvis den returneringsret e-forretningen bruger.

  I den relation er det desuden vigtigt, at man permanent sikrer ens kvitteringsmail, så man altid kan påvise bestillingen af støbegrus, uagtet om man shopper fra Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Silvan eller 10-4.

  Bente Christiansen gav 5 stjerner

  Det var helt ok.

  Anna M gav 4 stjerner

  Alt ok

  Marianne gav 5 stjerner

  Altid PERFEKT.

  Per gav 5 stjerner

  Nemt at bestille og hurtig levering

  Støbegrus på online varehuse

  Trustpilot bringer dig ret fantastiske chancer for at evaluere en række aktuelle brugeres kritik med køb af støbegrus og derved kan det anbefales, at du betragter internet selskabets anmeldelser forud for at du køber støbegrus på nettet.

  Facebook leverer tilsvarende evigt troværdige muligheder for at få indblik i internet firmaets troværdighed. Herinde møder vi en del netbutikker hvor kunder kan notere en kritik af deres købsoplevelse, som tillige burde benyttes til at afveje tidligere kunders oplevelser når det kommer til køb af støbegrus.

  Før man handler støbegrus via nettet

  Inden nogen shopper støbegrus hos en e-forretning burde de for at være sikker gøre sig bekendt med indholdet af webshoppens handelsvilkår, dog er det naturligvis ikke specielt ophidsende.

  Et andet forslag kunne derfor være at se om internet selskabet er medlem af e-mærke ordningen, fordi det er en garanti for at internet selskabet understøtter dansk lovgivning, foruden at e-handlen hyppigt gennemses af jurister som har den nødvendige knowhow om de gældende bestemmelser for salg af støbegrus via webshops.

  Det giver dig genvej til at blive hjulpet, såfremt du får udfordringer i processen med dit indkøb. Ydermere støtter vi at kunden er vaks omkring de mest relevante retningslinjer der gælder for ordren.

  Fragt af støbegrus

  Adskillige internet selskaber udlover nu om stunder en lang række forskellige muligheder for levering. Den mindst kostelige fragttype vil dog altid vise sig at være at du selv står for afhentning af støbegruset, men den løsning nødvendiggør at du lever tæt på internet firmaets bopæl.

  Fragtperioden kan vise sig at være særdeles aktuel forudsat vi har brug for støbegruset øjeblikkeligt, og herved er det fuldt ud vigtigt at du ser nærmere på den anslåede leveringsdato ved støbegrus – men vær opmærksom på at det påkræver at ordren placeres forinden et nøjagtigt tidspunkt, sådan at de har mulighed for at nå at få bestillingen på posthuset inden de logistikansatte har fyraften.

  Visse online virksomheder tilbyder gratis fragt af støbegrus, men undertiden kun hvis man indkøber for en bestemt sum.

  Tilbudene der præsenteres på den her oversigt er frembragt af vores webshop-robot. Robotten har nemlig gennemsøgt millioner af varer for at finde frem til de varer der har mest mulig relation til støbegrus, og som den af den grund føler vil falde i din smag.

  Udover at inddrage søgeordene som du skrev på Google har søgemotoren derudover inddraget søgeudtryk, som den estimerer at andre søgende normalt benytter i sammenhæng med det, eksempelvis bedste støbegrus og støbegrus hent selv foruden søgeudtryk som køb støbegrus og bedste støbegrus.

  Den data kan robotten bruge som yderligere inspiration til at præsentere de tættest beslægtede tilbud. Det er også tydeligt at øvrige søgende søger efter billig støbegrus, støbegrus afhentning samt støbegrus afhentning. Den viden har robotten ligeledes benyttet til, at navigere forbi ekstremt mange varer.

  For øvrigt viser data, at søgefraserne støbegrus pris, støbegrus online og bedste støbegrus er virkelig populære, og af den grund er disse ligeledes taget med af robotten ligesom søgefraserne støbegrus hent selv, billig støbegrus og billig støbegrus. Vi håber at du er tilfreds med de fremviste tilbud, idet at bare et enkelt af dem fangede din interesse.

  Støbegrus afhentes ved almindelige e-shops, for eksempel 10-4.dk, Silvan.dk, Bygma.dk, DavidsenShop.dk, Bauhaus.dk, Stark.dk, XL-Byg.dk og JemogFix.dk.

  Her ses de byer der oftest bestilles støbegrus til…

  Syddanmark: Billund, Munkebo, Kolding, Nordborg, Tønder, Varde, Ribe, Fredericia, Nyborg, Haderslev, Faaborg, Middelfart, Otterup, Grindsted, Vejen, Assens, Aabenraa, Odense, Esbjerg, Rødekro, Børkop, Kerteminde, Ringe, Sønderborg, Svendborg, Bramming, Vojens

  Sjælland: Greve, Nykøbing Falster, Fensmark, Tune, Haslev, Ringsted, Maribo, Skælskør, Solrød Strand, Sorø, Kalundborg, Nakskov, Køge, Herfølge, Slagelse, Holbæk, Korsør, Jyllinge, Næstved, Vordingborg, Nykøbing Sjælland

  Nordjylland: Nibe, Aars, Nykøbing Mors, Aabybro, Hjørring, Brønderslev, Støvring, Hirtshals, Hadsund, Skagen, Frederikshavn, Sæby, Nørresundby, Aalborg, Svenstrup, Thisted, Hobro

  Midtjylland: Brabrand, Åbyhøj, Ringkøbing, Risskov, Vejle, Skødstrup, Bjerringbro, Beder, Ebeltoft, Holstebro, Kjellerup, Mårslet, Grenaa, Egå, Løsning, Hørning, Lystrup, Løgten, Malling, Hasselager, Herning, Skanderborg, Lemvig, Galten, Hinnerup, Brande, Horsens, Højbjerg, Tilst, Hornslet, Odder, Skjern, Hammel, Viborg, Hedensted, Struer, Ikast, Randers, Silkeborg, Hadsten, Skive, Aarhus, Ry

  Hovedstaden: Espergærde, Rønne, Vallensbæk, Herlev, Hvidovre, Brønshøj, Gilleleje, Snekkersten, Stenløse, Farum, Hellerup, Roskilde, Dyssegård, Hedehusene, Tårnby, Frederiksværk, Frederiksberg, Ishøj, Høje Taastrup, Hillerød, Helsingør, Hundested, Vanløse, Frederikssund, Valby, Gladsaxe, Lillerød, Allerød, Dragør, Smørumnedre, Hørsholm, Birkerød, Kokkedal, Holte, Slangerup, Charlottenlund, Hellebæk, Søborg, Ølstykke, Rødovre, Nærum, Lyngby, Gentofte, Humlebæk, Helsinge, Måløv, Taastrup, Nivå, Virum, Værløse, København, Albertslund, Fredensborg, Ballerup, Brøndby, Rudersdal, Glostrup

  9 tips til køb på nettet
  1Det er i dag i høj grad smart for folk at lave prissammenligning online på billige støbegrus på forskellige online firmaer, og derfor præsterer flertallet af e-forhandlere portofri levering. Dog kan det ikke desto mindre vise sig profitabelt at checke flere internet webshops efter billige priser inden du handler, så man er sikker på at få den billigste pris.
  2Fragttiden kan være super central om du står og skal bruge produktet straks, så af den grund er det i sandhed afgørende at man dobbelttjekker den estimerede leveringstid ved støbegrus. En masse firmaer på nettet yder billig levering på næstkommende hverdag på en lang række af deres varenumre, men vær opmærksom på at det tager udgangspunkt i at bestillingen køres igennem før et aftalt tidspunkt.
  3Inden folk bestiller billige støbegrus i en online virksomhed burde de til hver en tid se på virksomhedens vilkår, men det er mange gange et tidskrævende arbejde. For øvrigt støtter vi at køberen er omhyggelig omkring de vigtigste retningslinjer i forbindelse med købet af billige støbegrus online, fx hvilken byttepolitik online forhandleren bruger.
  4Vi tilråder generelt bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Køb med kort er omfavnet af et regelsæt, der dækker dig overfor falske butikker på nettet. Som en alternativ mulighed bør du overveje en billig afdragsordning som eksempelvis ViaBill, forudsat du ser en fordel i at betale beløbet over en periode.
  5Størstedelen af firmaer på nettet giver til alt held diverse forskellige billige leveringsformer til støbegrus. En af dem der er mest anvendt er i dag udleveringssteder, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente dine produkter når det passer ind i din kalender. Metoden er jo ekstremt simpel, og typisk endda den prisbilligste leveringsløsning.
  6Vi slår generelt et slag for at kigge om internet forretningen er medlem af e-mærke ordningen, som kan være et sympol på at e-handlen understøtter de danske regler, og at e-forretningen regelmæssigt besøges af fagfolk der kender til de gældende regulativer. Før nogen shopper billige støbegrus på en online forretning bør man på en vis måde løbe igennem shoppens forretningsbetingelser.
  7Den mindst kostelige mulighed for fragt vil altid vise sig at være selv at hente ordren, men den løsning afhænger af at du fysisk befinder dig tæt på online firmaets adresse. Den fragtform er ekstremt aktuel såfremt du absolut skal bruge støbegrus om et øjeblik. Alternativt så frembyder flere internet handler portofri fragt, men undertiden forudsætter det at man indkøber for en fastsat sum.
  8Trustpilot byder på adskillige uafhængige chancer for at eksaminere en række forhenværende brugeres ratings og derved er det anbefalelsesværdigt, at du bliver klogere på e-shoppens omtaler før du bestiller billige støbegrus online. Facebook frembringer tillige adskillige solide løsninger til at få indblik i internet forhandlerens troværdighed.
  9Nogle få internet shops byder på levering uden beregning på støbegrus, men oftest er det under forudsætning af at man aftager for en konkret pris. Som alternativ skulle man overveje den mest letkøbte leveringstype, hvilket gerne vil være at få dem til at køre pakken til et afhentningssted. Leveringsmetoden viser sig for det meste endda rigtig problemfri. Den mest prisbevidste løsning til levering er dog at hente ordren selv.