Byghjem.dk

Stilladsgulv

Jumbo Stilladsgulv 50x150cm.
3.225 kr.
Mere info
Jumbo Stilladsgulv 50x200cm.
3.725 kr.
Mere info
Jumbo Stilladsgulv 35x300cm. TIL VANGESÆT
3.725 kr.
Mere info
Jumbo Stilladsgulv 60x150cm.
3.475 kr.
Mere info
Jumbo Stilladsgulv 60x200cm.
410 kr.
Mere info
JUMBO Stilladsgulv 35x300cm. TIL VANGESÆT
260 kr.
Mere info
JUMBO Stilladsgulv 50x150cm.
225 kr.
Mere info
JUMBO Stilladsgulv 60x200cm.
287 kr.
Mere info
JUMBO Stilladsgulv 50x200cm.
260 kr.
Mere info
JUMBO Stilladsgulv 60x150cm.
243 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er byggeprojekter forbundet med massevis af spørgsmål. Dermed bør du overveje at bestille ved en online byggeshop, hvor du kan få hjælp og vejledning omkring stilladsgulv.
Det er naturligvis super vigtigt at se, om den vare du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Som alternativ bør du overveje at tjekke de andre.
Nogle byggemarkeder fremviser et enormt varesortiment, hvorimod andre specialiserer sig i en enkelt gruppe af vare. Du skal vurdere hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge i blandt, foruden bare stilladsgulv.
Du vil finde forskellighed i prisen på billige stilladsgulv fra byggekæde til byggekæde. En del vil have lave priser, hvorimod nogle tilbyder kompetent sparring. Du skal tænke på hvad du foretrækker.
Hvis du står og skal bruge dine byggematerialer hurtigt eller bare vil undvære leveringsgebyret, så kan du overveje at hente materialerne personligt. Dette er specielt et alternativ i de kendte byggemarkeder.
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder ved dit køb online, så du undgår udfordringer med fx reklamationer. Derfor skal man undersøge forretningens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og kendte butikker, hvilket medvirker til øget tryghed når man skal handle online. Dette er noget nogle vil se positivt på.
De kendte byggecentre sælger produkter fra adskillige specialbutikker, og takket være dette kan du bestille fra et stort udvalg af stilladsgulv online.
De kendte byggecentre finder du i store dele af landet, og derfor har de fleste chancen for at bestille online og transportere produkterne selv. I kraft af det kan man slippe for leveringsgebyret, og tilmed få fat i varerne lige nu.

Nichewebshop

Mange webshops som sælger få produkter har en dyb forståelse for deres produkter, da de kun sælger disse varer. Ergo formår de at yde en høj grad af anvendelig rådgivning fra mennesker som er specialister i lige præcis stilladsgulv.
En masse nichebutikker på nettet er opstartsvirksomheder, som i de fleste tilfælde har danske ejere, muligvis ovenikøbet lokalt nær dig. Disse kan du støtte ved at bestille stilladsgulv online fra deres webshop.
Alverdens webshops som sælger få produkter producerer selv varerne der sælges i de større byggemarkeder. Ved køb direkte fra nicheforretningerne online bør du få en billig pris.
De 10 største byggemarkeder
stilladsgulv jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og styres dagligt af mere end 2.100 mennesker i kædens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

stilladsgulv silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 kollegaer i deres 41 butikker. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og omfatter i dag omkring 2.000 personer i firmaets 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

stilladsgulv harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 personer i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

stilladsgulv bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og omfatter i dag ca. 1.000 medarbejdere i de 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 personer i de 72 byggecentre. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og styres dagligt af i omegn af 500 kollegaer i deres 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres nu af over 2.300 kollegaer i forretningens 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger i dag over 1.000 mennesker i deres 9 byggecentre. Davidsen satser på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og lønner i dag cirka 100 medarbejdere i selskabets 6 butikker. 10-4 fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Det er fundamentalt at nedskrive en budgetoversigt for arbejdet, så du ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det kan være forstandigt at tage noter til samtlige udgiftsposter, og efterfølgende undersøge online tilbud på dem én efter én.
2Du burde måske tænke over hvorvidt byggeriet er et du kan klare selv, eller du med fordel kan fremskaffe assistance fra en fagmand til dele af byggeprocessen. Forudsat at du skal have hjælp fra en professionel kan du spare penge ved at at notere uforpligtende tilbud fra forskellige foretagender.
3Planlægning vil altid være nøglen til et uproblematisk forløb med arbejdet. Du bør overveje at liste en velovervejet plan, der viser hvilke opgaver du vil løse på hvilken dag, med en dertilhørende nummerorden. Vær skarp idet du udarbejder planen.
4For byggeprojekter udendørs har vejret en afgørende rolle. Således kan du hyppigt tage et kig på prognosen for vejret i den tid der er op til starten på projektet, så du ikke kommer til at opleve at det pludselig begynder at piske ned når du netop står midt i det komplekse projekt.
5Nogle gange kan man spørge om hjælp rent økonomisk til gør-det-selv projekter. Det får man når renoveringen hjælper miljøet. Af få tilbud om et bidrag kræver altså at ombygningen forbedrer naturen.
6Du skal for alt i verden ikke undlade at tage højde for din sikkerhed, så glem ej beklædning bl.a. sko og hjelm som skåner dig med henblik på eventuelle uheld. Det er klogt at du husker sikkerheden i byggeprocessen, specielt når du ikke sikrer dig hjælp fra en ekspert.
7Du kan finde utrolig mange artikler og videoer online som du kan finde hjælp i. Især YouTube bringer dig rigelig konstruktiv oplysning, i særlig grad når du søger på engelsk.
8Der præsenterer sig typisk uforudsigelige problemstillinger når det kommer til store opgaver, og ergo viser det sig værdifuldt at man har afsat en del tid i arbejdsplanen, som bidrager til at man kan føle sig overbevist om at nå i mål til tiden.
9Før du igangsætter byggeriet er det usandsynligt essentielt at man sikrer sig, at det du vil lave overholder gældende love. Alt efter hvordan du bor kan der gælde gældende love omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
10Det er værdifuldt at have de fornødne materialer klar inden du starter håndværket. Du har fordel af at forfatte en simpel indkøbsliste som samler det der bliver brug for, og derefter tjekke hver eneste ting, med det formål at du sikrer dig at du har husket alt.
11Det er anbefalelsesværdigt at spørge om en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, i særdeleshed når der er tale om omfattende projekter. Enkelte opgaver bør udføres af flere mennesker. Endvidere vil det vise sig mere effektivt og mere minderigt når man er flere om at bidrage.
12Du vil nødig undvære arbejdsredskaber. Tit vil det være yderst relevant at have værktøjet ved hånden akkurat som du starter arbejdet. Desuden er det afgørende at medregne de medfølgende omkostninger i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
De mest vellidte byggemarkeder
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er hamrende beundringsværdigt. Ratingen er regnet ud fra 23.161 ratings, hvor imponerende 69 % giver toprating, og alene 8 % har givet bundkarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er hamrende godt arbejde. Karakteren er baseret på 2.856 meninger, hvoraf hele 59 % har givet den højeste karakter, og kun 9 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er ekstremt flot. Scoren er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvor hele 84 % giver maksimum point, og bare 2 % giver 1 stjerne. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er utrolig beundringsværdigt. Ratingen grundlægges af 11.467 ratings, hvoraf hele 86 % giver maksimum point, og blot 2 % har givet 1 stjerne. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er kolossalt flot. Ratingen grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 76 % har givet den bedste karakter, og blot 4 % giver 1 stjerne. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Hvilken form for levering skal du vælge?

En række e-firmaer yder til alt held diverse billige metoder til levering til stilladsgulv. En der er meget almindelig er lige nu udleveringssteder, fordi du så nemt kan hente dine produkter på et selvvalgt tidspunkt. Leveringsmetoden er altså i høj grad simpel, samt endda endda den mest billige leveringstype.

Du kunne omvendt udse dig at få pakken leveret til din bopæl eller ud til dit arbejde. Leveringsmetoden bliver tit en lille smule dyrere, men ydermere i høj grad problemfri ift. stilladsgulv online. Den mindst kostelige type af levering er unægtelig at hente varerne selv, men dette stiller krav om at du bor lige ved internet virksomhedens butikker, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringshastigheden på stilladsgulv er jo super aktuel forudsat man mangler din pakke fluks, så af den grund er det altså væsentligt at vi gransker det estimerede leveringstidspunkt ved stilladsgulv. En lang række internet shops – fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – yder billig levering på blot en enkelt hverdag på de fleste varer online, hvilket forudsætter at bestillingen fuldbyrdes tidligere end et fastsat klokkeslæt, så de garanteret kan nå at få de nye varer ordnet før lagermedarbejderne har fyraften.

Visse internet outlets garanterer fri fragt på stilladsgulv online, men typisk gælder det kun hvis du aftager for et fastsat beløb. Ellers skal man udse dig den billigste leveringsløsning, som i de fleste tilfælde er at få dem til at levere dine produkter til et afhentningssted.

De fleste webshops tilbyder afhentning hvor man bestiller billig stilladsgulv online men selv henter i butikken. Fx Bauhaus, Stark, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Davidsen og Bygma. Byggemarkederne frembyder for eksempel klik-og-hent på stilladsgulv i følgende områder:

Rønne, Hjørring, Køge, Vanløse, Fredericia, Frederiksberg, Odder, Lyngby, Silkeborg, Værløse, Nyborg, Skanderborg, Ringsted, Frederiksværk, Charlottenlund, Højbjerg, Frederikshavn, Hvidovre, Randers, Roskilde, Nykøbing Falster, Ballerup, Brøndby, Skive, Horsens, Grenaa, Middelfart, Aalborg, Ikast, Næstved, Taastrup, Thisted, Nakskov, Slagelse, Jyllinge, Kolding, København, Nærum, Rudersdal, Brønderslev, Esbjerg, Valby, Farum, Kokkedal, Varde, Åbyhøj, Haderslev, Greve, Vordingborg, Aarhus, Holstebro, Virum, Hobro, Lillerød, Sønderborg, Kalundborg, Struer, Odense, Søborg, Gladsaxe, Albertslund, Vejle, Dragør, Gentofte, Allerød, Nørresundby, Hedehusene, Haslev, Helsingør, Frederikssund, Hedensted, Ishøj, Brabrand, Herlev, Risskov, Rødovre, Glostrup, Hillerød, Vallensbæk, Korsør, Hørsholm, Viborg, Tårnby, Brønshøj, Tilst, Ølstykke, Herning, Svendborg, Stenløse, Holbæk, Aabenraa, Lystrup, Solrød Strand, og Birkerød, .

Klik-og-hent for stilladsgulv er muligt i de fleste dele af Danmark: Sjælland (Vestsjælland, Nordsjælland, Amager, Midtsjælland, Bornholm, Østsjælland, Sydsjælland, Lolland, Falster, Hovedstaden), Jylland (Syddanmark, Vestjylland, Østjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Nordjylland) og Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn).

Ved kig i tallene står det tydeligt, at online shoppere ofte søger efter bl.a. køb stilladsgulv og stilladsgulv online. Vi ser derudover tit internet shoppere lede efter for eksempel stilladsgulv priser, billig stilladsgulv samt stilladsgulv tilbud, plus de velkendte byggemarkeder som XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Stark, 10-4, Silvan og Davidsen.

Få rabat på stilladsgulv

Det er i dag ret hensigtsmæssigt for alle og enhver at analysere priser på billige stilladsgulv online fra forskellige webbutikker, og altså har de fleste e-forretninger set sig tvunget til at stampe udsalgspriserne på stilladsgulv enormt, og i øvrigt yde portofri fragt.

Men det kan imidlertid vise sig lønsomt at efterse indtil flere internet webshops efter tilbud på stilladsgulv online forinden du færdiggør din shopping, således at man er usvigeligt sikker på at få den prisbilligste pris. Se ikke blot på de udbredte byggecentre som 10-4, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Stark, Bygma, Harald Nyborg og XL-Byg.

Du bør alligevel være så påvagt, at ifald en internet webshop afsætter billige stilladsgulv online til en tilbudspris som virker ufattelig billig, så burde det ofte være et signal om en svindel internet shop. Bestillinger med betalingskort er på den anden side omfattet af en ordning, hvilket dækker os imod snydagtige e-handler.

Vi tilråder generelt shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kunne du vælge en afdragsordning som for eksempel ViaBill, hvis du efterspørger at godtgøre regningen på stilladsgulv af flere omgange. Det foreslåes ofte ved specialiserede netshops, men dog sjældent de udbredte byggemarkeder som fx Harald Nyborg, Stark, Silvan, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg og Bauhaus.

Når der ses på statistikkerne er det markant, at folk jævnligt søger eksempelvis køb stilladsgulv og billig stilladsgulv. Derudover oplever man typisk online shoppere søge eksempelvis stilladsgulv priser, stilladsgulv tilbud samt stilladsgulv online.

Undersøg tidligere kunders anbefalinger

Trustpilot fremskaffer ganske værdifulde genveje til at gennemstøve ganske mange eksisterende kunders betragtninger og derfor er det godt, at du evaluerer online shoppens anmeldelser forud for at du handler billige stilladsgulv online.

Facebook genererer også ret så uafhængige løsninger til at få en idé om internet forretningens pålidelighed. I øvrigt ser vi mange forretninger på nettet hvor man kan forfatte en kritik af ordreforløbet, hvilket på samme måde kan udnyttes til at få et indblik i kundetilfredsheden.

Forud for at nogen køber billige stilladsgulv online på en e-forretning kunne man i princippet gennemløbe forhandlerens forretningsbetingelser, det er dog uden tvivl en tidskrævende opgave, i særdeleshed på de kendte byggekæder som Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Stark, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen og Jem og Fix.

Et andet alternativ kunne derfor være at finde ud af hvorvidt webbutikken er e-mærke tilsluttet, da det generelt er et tegn på at e-firmaet understøtter gældende dansk lovgivning, foruden at e-butikken tit gennemses af eksperter der kender til reglementet på området.

Desuden giver det dig genvej til at få assistance, når du får dilemmaer i processen med dit køb af stilladsgulv. Ydermere går vi ind for at køberen er omhyggelig omkring de mest vedkommende retningslinjer der er gældende for købet af stilladsgulv online, eksempelvis hvilken byttepolitik hjemmesiden tilsikrer.

I den relation er det desuden relevant, at man når som helst bevarer sin ordrekvittering, så man når som helst kan bevise sit køb af stilladsgulv, uanset om man har bestilt fra 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Stark, Davidsen eller Bygma.

Pia Knudsen gav 5 stjerner

Intet at klage over

Charlotte gav 4 stjerner

Hurtig ekspedition

Else Andersen gav 5 stjerner

Fremragende service

Lene gav 4 stjerner

Hurtig levering og god service..

9 tips til online indkøb
1Vi anbefaler køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er en del af Indsigelsesordningen, der hjælper køber overfor svindlende netbutikker. Som en anden løsning burde du overveje en afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, for så vidt du tilstræber at afdrage regningen af flere omgange.
2Flere internet webshops lover gebyrfri levering på stilladsgulv, men tit er det under betingelse af at man aftager for en præcis sum. I øvrigt burde du overveje den mindst kostelige fragtløsning, der mange gange er at få dem til at køre bestillingen til et afhentningssted. Metoden er undertiden til gengæld særligt nem. Den mest prisbevidste mulighed for levering kan ikke modsiges at være selv at hente ordren.
3En del e-shops tildeler på nuværende tidspunkt diverse forskellige billige muligheder for fragt til stilladsgulv. En yndling er i øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente din ordre når det passer ind i din hverdag. Fragttypen er jo særdeles smertefri, og tit tillige den mindst kostelige fragtform.
4Vi slår generelt et slag for at efterse om webbutikken er verificeret af e-mærket, som ofte er en sikring om at online butikken imødekommer de danske love, samt at e-forhandleren løbende føres tilsyn med af jurister der har ekspertise inden for de gældende regulativer. Forinden nogen bestiller billige stilladsgulv i en e-forhandler burde man uden tvivl gennemløbe forhandlerens forretningsaftale.
5Forinden nogen bestiller billige stilladsgulv hos en online virksomhed behøver de i reglen læse butikkens forretningsaftale, dog er det for det meste ikke specielt ophidsende. Ligeledes tilråder vi at man er vidende om de mest basale vilkår der kan håndhæves i forbindelse med købet af billige stilladsgulv online, som fx hvilken byttepolitik e-forretningen tilbyder.
6Trustpilot medfører en del belejlige løsninger til at fortolke flere andre køberes vurderinger og herved er det at foretrække, at du eftergår online forhandlerens anmeldelser før du bestiller billige stilladsgulv online. Facebook tilbyder dig på samme måde absolut hensigtsmæssige løsninger til at få indsigt i internet firmaets troværdighed.
7Den mest betalelige metode til levering vil utvivlsomt være at du selv henter ordren, men det afhænger af at du har bopæl nær online forhandlerens lager. Den løsning til levering er jo særdeles essentiel såfremt vi mangler stilladsgulv inden for kort tid. Alternativt så yder indtil flere internet forretninger fragt uden omkostninger, men i reglen afkræver det at man shopper for et præcist beløb.
8Det er særdeles ukompliceret for internetbrugere at finde information om priser online på billige stilladsgulv på diverse internet virksomheder, og af den grund yder flere e-handler levering uden betaling. Det kan dog imidlertid blive lønsomt at efterse et par forskellige e-butikker efter rabat og tilbud inden du bestiller, således at du er usvigeligt sikker på at skaffe sig den mindst kostelige pris.
9Leveringstidspunktet er selvfølgelig super afgørende om vi mangler din pakke om kort tid, og i det øjemed er det selvfølgelig passende at man checker den anslåede leveringsdato ved stilladsgulv. Temmelig mange internet foretagender yder billig levering på næste hverdag på deres favorit varer, som dog nødvendiggør at ordren indsendes inden et bestemt tidspunkt.