Bosch Stiksavklinger T 344 D Speed for Wood pk á 5 stk
126 kr.
Mere info
Bosch Stiksavklinger T144D til træ pk á 100 stk
395 kr.
Mere info
Bosch Stiksavklinger T 101 BR Clean for Wood pk á 5 stk
43 kr.
Mere info
Bosch Stiksavklinger T 101 BR til træ pk. á 5 stk
69 kr.
Mere info
Bosch Stiksavklinger T 318 BF Flexible for Metal pk á 5 stk
162 kr.
Mere info
Bosch Stiksavklinger T 141 HM Special for Fiber og Plast pk á 3 stk
205 kr.
Mere info
Bosch Stiksavsklinge T 341 HM
338 kr.
Mere info
Bosch Stiksavklinger T 744 D Speed for Wood pk á 3 stk
177 kr.
Mere info
Bosch Stiksavklinger T 345 XF Progressor for Wood and Metal pk á 5 stk
133 kr.
Mere info
Bosch Stiksavklinger T 308 BF Extra-Clean til hårdt træ pk á 5 stk
176 kr.
Mere info
Bosch Stiksavklinger T 127 D Special for Aluminium pk á 5 stk
63 kr.
Mere info
Bosch Stiksavklinger T 118 A Basic for Metal pk á 5 stk
47 kr.
Mere info
Bosch Stiksavklinger T144D til træ pk á 5 stk
40 kr.
Mere info
Stiksavklinge sl 65x40 mm bim
300 kr.
Mere info
Stiksavklinge slp 65 mm bim
336 kr.
Mere info
Stiksavsklinge T 308 B Extraclean for Hard Wood Bosch 2 608 663 752
384 kr.
Mere info
Stiksavklinge T 308 BO Extraclean for Wood Bosch
545 kr.
Mere info
Stiksavsklinge T 308 B Extraclean for Hard Wood Bosch 2 608 663 753
1.249 kr.
Mere info
Stiksavklinge 1 Stk. - Grov KwB 6217-21
209 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør kende de betingelser butikken udsteder når du bestiller online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel reklamationer. Derfor bør du tjekke virksomhedens handelsbetingelser.
For nogle er byggeri ens betydende med en verden af spørgsmål. Af den grund vil du med fordel kunne vælge en netbutik, hvor du kan få information omkring stiksavsklinge.
Nogle byggekæder fremviser et bredt vareudvalg, og andre fokuserer på en bestemt gruppe af vare. Du bør overveje om det er betydningsfuldt for dig at have mange typer af varer at vælge i mellem, udover blot stiksavsklinge.
Ifald du vil have dine byggematerialer hurtigt eller bare har lyst til at undvære leveringsomkostningen, så kan du med fordel transportere varerne personligt. Dette er i høj grad muligt i de store byggekæder.
Det er selvfølgelig super relevant at vide, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Som alternativ bør du overveje at vælge et andet.
Der er ikke lighed i priserne på billige stiksavsklinge hos de forskellige online byggemarkeder. En del giver de bedste tilbud, og nogle fokuserer på en høj grad af service. Du bør beslutte hvad du helst vil have.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder er tilgængelige i de større byer, og dermed har folk mulighed for at handle online og køre byggematerialerne selv. Derigennem kan du overveje at undgå leveringsomkostningen, og sågar have varerne hurtigere.
De store byggemarkeder er etablerede og almenkendte virksomheder, hvilket kan bidrage til en tryghedsfornemmelse når du skal handle online. Dette vil nogle se positivt på.
De kendte byggecentre forhandler produkter fra mange forskellige leverandører, hvorfor du kan handle fra et stort udvalg af stiksavsklinge online.

Nichewebshop

Majoriteten af specialiserede netshops er producenter af produkterne som byggemarkederne sælger. Ved at købe direkte fra de nichefokuserede netbutikker online kan du forvente at få en skarpere pris.
Størsteparten af webshops med fokus på et smalt varesortiment har et indgående kendskab til det produktudvalg de har online, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. På grund af det formår de at yde mere begavet assistance fra medarbejdere med ekspertviden i netop stiksavsklinge.
Størsteparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er små familiefirmaer, som typisk er dansk ejede, eventuelt ovenikøbet lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe idet du handler stiksavsklinge online på deres webshop.
De største byggekæder i Danmark

Stark så dagens lys i 1896, og omfatter i dag mere end 2.000 mennesker i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 mennesker i selskabets 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

stiksavsklinge silvan

Silvan kom frem i 1968, og beskæftiger nu ca. 1.000 medarbejdere i deres 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i billige priser til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres nu af omkring 2.300 medarbejdere i de 56 butikker. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og udgøres nu af omkring 500 kollegaer i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

stiksavsklinge jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og udgøres nu af omkring 2.100 medarbejdere i kædens 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

stiksavsklinge bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og beskæftiger nu ca. 1.000 kollegaer i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus har sit primære fokus på gode tilbud til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og udgøres nu af flere end 2.000 mennesker i kædens 104 butikker. XL-Byg har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og er i dag arbejdsgiver for cirka 100 kollegaer i kædens 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

stiksavsklinge harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og lønner i dag flere end 2.000 kollegaer i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1For opgaver udenfor kan eventuelt regnvejr få en vigtig rolle. På grund af dette må du løbende se udsigten ift. vejret når du nærmer dig dit byggeprojekt, så det ikke uden varsel starter med at piske ned i samme sekund som du er godt i gang med det ellers velplanlagte byggeprojekt.
2Der viser sig typisk utidige udfordringer når det kommer til svære projekter, og ergo vil det vise sig værdifuldt at man har afsat tilstrækkelig tid i kalenderen, som er vigtigt for at man kan føle sig tryg ved at man får det færdiggjort.
3Det kan vise sig nødvendigt at indhente hjælp til byggeprojektet, især i tilfælde af omfattende byggerier. Store ting kræver mere end en person. I øvrigt vil det blive mere produktivt og sjovere når man ikke er ene om det.
4Man skal ikke på noget tidspunkt stå uden det nødvendige grej. Tit vil det vise sig fundamentalt at have udstyret tilgængeligt inden du iværksætter byggeprojektet. I øvrigt må du huske at indkalkulere disse udgifter i dit økonomiske overblik.
5Ofte vil det vise sig vigtigt at lave et regnskab for dit byggeprojekt, så man har en økonomisk ramme. Det kan blive en god idé at nedfærdige alle omkostninger, og så finde frem til prisen på dem hver især.
6Du kan hente offentligt tilskud til ombygninger. Det bliver givet i tilfælde af at projektet er klimavenligt. Det forudsætter dermed at renoveringen påvirker klimaet.
7Måske du burde tage til overvejelse hvorvidt du magter at klare det hele selv, eller du burde skaffe eksperthjælp til områder af byggeriet. Hvis du køber professionel hjælp vil det ofte være en god idé at modtage tilbud fra flere selskaber.
8Du må aldrig undlade at tage højde for dit eget helbred, så husk arbejdstøj som hjelm og sko som skåner dig imod eventuelle risici. Det er vigtigt at have styr på dit eget helbred i byggeprocessen, ikke mindst hvis du ikke får hjælp fra en professionel.
9Det er fundamentalt at du har samtlige byggematerialer tilgængelige på forhånd inden du påbegynder byggeriet. Du kunne nedskrive en simpel huskeliste med alt der bliver brug for, og så eftergå hvert eneste punkt, så du føler dig overbevist om at du har styr på det.
10Inden du opstarter byggeprojektet er det rimeligt betydningsfuldt at have styr på, at dit projekt er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvordan du bor vil der gælde begrænsende retningslinjer omkring, hvad du må, samt hvad du ikke må.
11Forberedelse viser sig som kilden til at nå problemfrit i mål med dit arbejde. Du bør liste en strømlinet handlingsplan, der dikterer hvilke gøremål du vil løse på hvilket tidspunkt, som også inkluderer en numerisk orden. Det anbefales at være skarp når du sammensætter din køreplan.
12Der findes en verden af guides og videoer på diverse hjemmesider hvor du kan finde hjælp. Navnligt YouTube tilbyder dig temmelig meget udbytterig viden, især forudsat at du benytter engelske søgeord.
De højest ratede byggekæder
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som klart er enormt beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvor hele 69 % giver maksimum point, og alene 8 % har givet bundkarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er virkelig overlegent. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvoraf hele 86 % har givet maksimum point, og bare 2 % giver den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, som altså er absolut overlegent. Karakteren grundlægges af 19.208 kommentarer, hvor imponerende 84 % har givet topkarakter, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er rigtig godt arbejde. Vurderingen er baseret på 28.109 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 76 % giver den bedste karakter, og alene 4 % kvitterer med bundkarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er absolut beundringsværdigt. Scoren er regnet ud fra 2.856 meninger, hvor imponerende 59 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 9 % kvitterer med den dårligste rating. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Hvilken fragtmulighed skal du vælge?

Mange internet virksomheder tildeler i vore dage flere billige fragtmuligheder til stiksavsklinge. En af de mest populære er nu til dags at få leveret til et afhentningssted, fordi du så nemt kan hente pakken når der er tid til det. Fragtmuligheden er jo super simpel, samt desuden også den prisbilligste fragtform.

Du burde også beslutte dig for at vælge at få udbragt hjem til hvor du bor eller ud til din arbejdsplads. Fragtmetoden bliver beklageligvis en smule mere pebret, men tillige usædvanlig smertefri med stiksavsklinge online. Den billigste løsning til levering er uden tvivl at du selv henter pakken, men dette betinges af at du er i nærheden af webshoppens byggemarked, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringsdygtigheden på stiksavsklinge kan være ultra vigtig forudsat du absolut skal bruge varen nu og her, så derfor er det relativt vigtigt at vi undersøger den estimerede leveringsdato for stiksavsklinge. En del shops på nettet – herunder Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – byder på billig 1 dags levering på deres bedst sælgende varenumre online, som alligevel er regnet ud fra at ordren køres igennem inden et nøjagtigt tidspunkt, med hensynstagen til at de med sikkerhed kan nå at få produktet hen til fragtfirmaet forud for at logistikpersonalet drager hjemad.

Flere internet handler frembyder fri fragt på stiksavsklinge online, men ofte er det under forudsætning af at du handler for en bestemt pris. Ellers bør du udvælge den mest prisbevidste fragtmulighed, som ofte vil blive at få leveret dine produkter til et afhentningssted.

En hel del byggecentre foreslår click-and-collect hvor du bestiller billig stiksavsklinge derhjemme men afhenter i byggemarkedet. For eksempel XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Stark. Byggemarkederne tilbyder blandt andet click-and-collect på stiksavsklinge i følgende byer:

Valby, Gentofte, Hjørring, Viborg, Køge, Tårnby, Rødovre, Middelfart, Silkeborg, Søborg, Solrød Strand, Aabenraa, Ishøj, Sønderborg, Tilst, Kokkedal, Vallensbæk, Lystrup, Fredericia, Nørresundby, Frederikssund, Risskov, Haderslev, Vordingborg, Holstebro, Brønderslev, Skive, Grenaa, Værløse, Rønne, Charlottenlund, Hvidovre, Virum, Nykøbing Falster, Gladsaxe, Frederiksberg, Ballerup, Albertslund, Nakskov, Ikast, Herlev, Kolding, Nyborg, Esbjerg, Jyllinge, Struer, Hørsholm, Horsens, København, Hedehusene, Holbæk, Stenløse, Greve, Hedensted, Aarhus, Allerød, Lyngby, Vejle, Varde, Dragør, Brabrand, Nærum, Birkerød, Roskilde, Hillerød, Ringsted, Svendborg, Odense, Taastrup, Haslev, Kalundborg, Vanløse, Slagelse, Farum, Odder, Højbjerg, Brøndby, Glostrup, Frederiksværk, Herning, Skanderborg, Hobro, Næstved, Korsør, Helsingør, Ølstykke, Brønshøj, Randers, Thisted, Rudersdal, Åbyhøj, Aalborg, Lillerød, og Frederikshavn, .

Afhentning af stiksavsklinge er tilgængeligt i samtlige dele af landet: Sjælland (Lolland, Vestsjælland, Nordsjælland, Falster, Sydsjælland, Amager, Hovedstaden, Midtsjælland, Østsjælland, Bornholm), Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn) og Jylland (Sønderjylland, Midtjylland, Sydjylland, Østjylland, Vestjylland, Syddanmark, Nordjylland).

Ved kig i statistikkerne fremstår det markant, at online shoppere som regel kigger efter blandt andet stiksavsklinge tilbud og stiksavsklinge priser. Derudover oplever man typisk mennesker søge fx stiksavsklinge online, køb stiksavsklinge og billig stiksavsklinge, foruden de udbredte byggekæder som Silvan, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Stark og XL-Byg.

Gode priser på stiksavsklinge

Det er i dag usædvanlig fleksibelt for internetbrugere at tjekke tilbud på billige stiksavsklinge online hos diverse netshops, og derfor har flertallet af firmaer på nettet set sig nødsaget til at nedsætte salgspriserne på stiksavsklinge voldsomt, og i øvrigt sikre fragt uden betaling.

Trods dette kan det imidlertid være rentabelt at eftergå diverse internet webshops efter rabatter og tilbud på stiksavsklinge online forud for at du shopper, så du er på den sikre side med at skaffe sig den bedste pris. Se ikke blot på de velkendte byggekæder som Bauhaus, Davidsen, Silvan, 10-4, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bygma.

Du skal trods alt ikke overse, at i tilfælde af at en internet virksomhed sælger billige stiksavsklinge online til en pris som virker ufattelig tiltalende, kan det mange gange være et bevis på en falsk e-butik. Bestillinger med betalingskort er heldigvis omfavnet af et regulativ, som begunstiger kunden imod falske internet selskaber.

Vi går generelt ind for køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som en anden løsning kan du anvende en løsning på afbetaling som for eksempel ViaBill, ifald du tilstræber at klare betalingen af stiksavsklinge i flere bidder. Dette foreslåes typisk ved nicheforhandlere, men sjældent de store byggemarkeder som for eksempel Davidsen, Jem og Fix, Stark, Silvan, 10-4, Bauhaus, Bygma og Harald Nyborg.

Ved kig i tendenserne er det klart, at mennesker tit søger for eksempel billig stiksavsklinge og køb stiksavsklinge. Foruden dette oplever vi typisk netshoppere søge for eksempel stiksavsklinge priser, stiksavsklinge tilbud samt stiksavsklinge online.

Se nærmere på tidligere brugeres erfaringer

Trustpilot frembyder fuldstændig relevante chancer for at dechifrere forskellige nuværende kunders oplevelser og herved er det en hjælp, at du iagttager internet forretningens vurderinger forinden du shopper billige stiksavsklinge online.

Facebook frembringer tilsvarende fuldkommen passende metoder til at få indblik i e-firmaets popularitet. Tilmed ser vi en del online virksomheder som tilbyder folk at sammensætte en evaluering af deres købsoplevelse, som tilmed burde benyttes til at vurdere kundernes tilfredshed.

Forinden nogen køber billige stiksavsklinge online hos en e-butik bør man i og for sig gøre sig bekendt med indholdet af webbutikkens forretningsvilkår, dog er det tit ikke super interessant, specielt hos de store byggemarkeder som Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, 10-4, XL-Byg, Silvan og Jem og Fix.

Et andet forslag kan derfor være at bemærke hvorvidt online firmaet er medlem af e-mærket, eftersom det er et billede på at online virksomheden lever op til de danske regler, samt at internet shoppen ofte gennemses af fagfolk som har den nødvendige knowhow om retningslinjerne.

Dette er desuden din chance for en håndsrækning, hvis du oplever udfordringer med din ordre på stiksavsklinge. For øvrigt tilråder vi at kunden er oppe på mærkerne omkring de mest basale vilkår der kan have indflydelse på købet af stiksavsklinge online, f.eks. den byttepolitik internet shoppen kører med.

Derfor er det desuden vigtigt, at man altid sikrer ens faktura, så man en anden gang vil kunne bevise bestillingen af stiksavsklinge, uafhængig af om man har købt hos Silvan, XL-Byg, Stark, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen eller 10-4.

Jesper C gav 5 stjerner

Super hurtig levering.

Anders gav 4 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

Erik B gav 5 stjerner

Udmærket

Inge gav 4 stjerner

Alt fungerede perfekt.

9 gode råd til din online shopping
1Generelt anbefaler vi handler med kort eller betalinger med mobilen. Kortkøb er omsluttet af en lov, som bistår køberen imod svindlende webshops. Som alternativ bør du udnytte et afbetalingstilbud fra fx ViaBill, såfremt du ønsker at klare pengene over en periode.
2Den prisbilligste type af levering kan ikke benægtes at være at hente pakken selv, men den løsning nødvendiggør at du opholder dig i nærheden af online shoppens lager. Den leveringsmanér er virkelig central når man har behov for stiksavsklinge inden for kort tid. Alternativt så præsterer nogle firmaer på nettet portofri fragt, men typisk er det betinget af at man handler for et fastslået beløb.
3Leveringshastigheden kan være ultra vigtig hvis du behøver varerne fluks, så herved er det jo afgørende at du dobbelttjekker den anslåede leveringstid for stiksavsklinge. En hel del outlets på nettet frembyder billig 1 dags levering på deres bedst sælgende varer, som alligevel er regnet ud fra at bestillingen fuldbyrdes forud for et fast tidspunkt.
4Det er jo efterhånden ekstremt let for enhver at lave prissammenligning online på billige stiksavsklinge i blandt flere internet selskaber, og på grund af dette frembyder masser af outlets på nettet gebyrfri levering. Men det kan trods alt blive indbringende at eftergå visse e-firmaer efter tilbud og udsalg forud for at du gennemfører din bestilling, sådan at du er på den sikre side med at skaffe sig den mindst kostelige pris.
5Nogle enkelte internet firmaer sikrer levering uden gebyr på stiksavsklinge, men i mange tilfælde er det så præmissen at der erhverves for en konkret sum. Alternativt skulle man gribe den mest prisbevidste fragtmetode, hvilket i de fleste tilfælde vil blive at få fragtmanden til at bringe din bestilling til et udleveringssted. Leveringstypen bliver sædvanligvis omvendt meget smart. Den billigste mulighed for fragt vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente produkterne.
6En stor portion e-butikker foreslår nu om stunder en hel del forskellige billige leveringsformer til stiksavsklinge. En der er meget anvendt er for øjeblikket levering til en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente din pakke den dag der passer dig. Fragtløsningen er altså meget ukompliceret, og endda også den billigste leveringsudgave.
7Vi slår generelt et slag for at granske om internet forretningen er e-mærke tilsluttet, siden det skulle være en erklæring om at e-forhandleren imødekommer de officielle regler, foruden at netshoppen lejlighedsvis evalueres af eksperter der forstår reglerne på området. Forinden nogen bestiller billige stiksavsklinge på en e-shop behøver de reelt gennemgå webshoppens forretningsvilkår.
8Forinden folk handler billige stiksavsklinge på en online forretning kan man når alt kommer til alt tyde forhandlerens forretningsaftale, det er dog uden tvivl en tidskrævende opgave. Dertil går vi ind for at du er oppe på mærkerne omkring de mest vedkommende vedtægter der kan have indvirkning på bestillingen af billige stiksavsklinge online, som for eksempel den bytteret shoppen kører med.
9Trustpilot leverer egentlig udmærkede genveje til at finde ud af mange nuværende brugeres reflektioner og derfor er det godt, at du beser e-shoppens anmeldelser forud for at du bestiller billige stiksavsklinge online. Facebook fører til lignende absolut fine genveje til at få en idé om internet forhandlerens troværdighed.