Festool Akku stiksav CARVEX PSC 420 Li 5,2 EBI-Set Bluetooth
5.905 kr.
Mere info
Makita Stiksav 10,8V
749 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 BJS-402C
4.075 kr.
Mere info
Makita STIKSAV
1.550 kr.
Mere info
Festool stiksav CARVEX PS 420 EBQ-Plus
3.210 kr.
Mere info
Bosch Akku Stiksav GST 18V-LIB (solo) + tilbehør
1.585 kr.
Mere info
Metabo Stiksav STE 100 Quick
950 kr.
Mere info
Festool Stiksav TRION PS 300 EQ-Plus
2.869 kr.
Mere info
AEG Stiksav PST 500 X
995 kr.
Mere info
Festool Akku Stiksav Carvex PSC 420 EB Li Basic Airstream
2.849 kr.
Mere info
Makita STIKSAV 18V
1.325 kr.
Mere info
Festool Stiksav PSB 300 EQ-Plus
2.585 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 FBJS-502X
4.105 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav HD18 JSB-402C
4.535 kr.
Mere info
Makita Stiksav
1.380 kr.
Mere info
Makita Stiksav 450W
1.299 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 BJS-0
1.745 kr.
Mere info
Festool Akku stiksav Carvex PSBC 420 Li 5,2 EBI-Plus Bluetooth
4.230 kr.
Mere info
Metabo Stiksav STE 140 Plus
2.145 kr.
Mere info
Makita STIKSAV 18V
1.195 kr.
Mere info
Bosch Akku Stiksav GST 18 V-LI S Professional (solo) + tilbehør
1.195 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M12 JS-0
1.430 kr.
Mere info
AEG Stiksav BST18BLX(solo)
1.500 kr.
Mere info
Makita STIKSAV
1.325 kr.
Mere info
Proxxon Super Stiksav STS/E
770 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 FBJS-0X
1.795 kr.
Mere info
Makita STIKSAV
1.775 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav FSPE 110 X
2.125 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 FJS-502X
4.105 kr.
Mere info
Makita Stiksav 18V
1.685 kr.
Mere info
AEG Stiksav ST 800 XE
1.445 kr.
Mere info
Metabo Stiksavklinge Sæt SP - 10 dele
90 kr.
Mere info
AEG Stiksav BST18X(solo)
1.295 kr.
Mere info
Festool Akku Stiksav Carvex PSBC 420 Li 5,2 EBI-Set Bluetooth
5.905 kr.
Mere info
Festool Stiksav PS 300 EQ-Plus
2.585 kr.
Mere info
Metabo Akku Stiksav STA 18 LT 4,0 Ah
4.375 kr.
Mere info
Akku Stiksav 18 Volt LI-ION SOLO
456 kr.
Mere info
Akku-stiksav 18 V Li-ion Solo - TE-JS 18 Li-Solo
499 kr.
Mere info
PROXXON Super Stiksav STS/E
925 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggekæder sælger et enormt sortiment, hvorimod nogle har fokus på en bestemt gruppe af vare. Du kan bestemme om det er betydningsfuldt for dig at du har mange grupper af varer at vælge i blandt, udover blot stiksav uden ledning.
For mange er gør-det-selv projekter forbundet med mange spørgsmål. Derfor kan det overvejes at vælge en webshop, som tilbyder gode råd til valg af stiksav uden ledning.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser butikken udsteder når du køber online, så du slipper for udfordringer med fx returret. Derfor bør man tjekke butikkens handelsbetingelser.
Der vil være forskel på udsalgspriserne på billige stiksav uden ledning hos de forskellige online byggecentre. En del har fokus på lave priser, imens øvrige har kompetent sparring. Du skal bestemme hvad du helst vil have.
Det er selvfølgelig meget afgørende at vide, om det produkt du vil købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Ellers kan du finde et andet.
Når du vil have dine byggematerialer nu og her eller blot har lyst til at blive fri for fragten, så kan du tænke over at hente byggematerialerne på egen hånd. Det er i høj grad et alternativ hos de store byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre er tilgængelige nær dig, og takket være dette har mange valget om at bestille online og køre varerne selv. Takket være dette er der mulighed for at spare leveringsomkostningen, og tilmed skaffe varerne straks.
De velkendte byggemarkeder samler varer fra talrige specialbutikker, og som følge af dette kan du shoppe fra et stort sortiment af stiksav uden ledning online.
De store byggekæder er folkekære og højtprofilerede butikker, som kan medvirke til øget tryghed når man stopper online. Dette kan du se som en fordel.

Nichewebshop

En masse nicheforhandlere står selv for produktion af de varer som du kan købe i byggecentrene. Ved at købe direkte hos nicheforretningerne online vil du få et ekstra godt tilbud.
Flertallet af nichefokuserede netbutikker har en dybdegående viden om deres online produktsortiment, da de udelukkende sælger disse varer. Pga. dette får du formentlig en høj grad af begavet hjælp fra nogle der er eksperter i netop stiksav uden ledning.
En masse specialiserede netbutikker er opstartsvirksomheder, der typisk drives i Danmark, muligvis sågar lokalt nær dig. Disse bidrager du til idet du bestiller stiksav uden ledning online på deres side.
De 10 største byggemarkeder

Stark blev etableret i 1896, og lønner i dag i nærheden af 2.000 medarbejdere i kædens 72 varehuse. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres i dag af omkring 500 kollegaer i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og omfatter i dag omtrent 100 ansatte i kædens 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og lønner i dag omkring 2.300 personer i virksomhedens 56 varehuse. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

stiksav uden ledning silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 medarbejdere i firmaets 41 varehuse. Silvan fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

stiksav uden ledning harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og beskæftiger nu omtrent 2.000 kollegaer i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 medarbejdere i firmaets 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

stiksav uden ledning jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og udgøres i dag af omtrent 2.100 personer i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 mennesker i firmaets 9 butikker. Davidsen satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

stiksav uden ledning bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og udgøres nu af over 1.000 medarbejdere i firmaets 17 butikker. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Ved udendørs projekter har eventuelt regnvejr stor betydning. Derfor må du regelmæssigt tage et kig på vejrudsigten i tiden op til byggeprojektet, så du slipper for at det mod forventning starter med at regne når du lige er i fuld gang med det avancerede projekt.
2I god tid inden at du iværksætter byggeprocessen kan det være ufatteligt værdifuldt at have styr på, at det du vil bygge overholder gældende love. Alt efter din boligtype vil der vise sig diverse love omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
3Du kan søge økonomisk hjælp fra det offentlige til byggerier. Det får man såfremt byggeprojektet er miljøvenligt. Tilskudet forudsætter dermed at projektet forbedrer planeten.
4Det vil vise sig essentielt at du har de presserende materialer klar på forhånd inden du går til værks med din byggeproces. Du bør udarbejde en simpel huskeliste som indeholder det der bliver brug for, og dernæst granske materialerne, så du er sikker på at du har husket alt.
5Man bør nødig mangle grej. Tit kan det vise sig yderst relevant at du har det klar akkurat som du går løs med byggeriet. I øvrigt må du huske at medtage de her udgifter i din økonomi.
6Planlægning er vejen til et uproblematisk forløb med byggeprocessen. Du er nødt til at forfatte en klar plan, som beskriver hvilke gøremål der skal løses på hvilket tidspunkt, med en tilhørende nummerorden. Det anbefales at være konkret idet du laver strategien.
7Husk at reflektere over hvorvidt du selv ønsker at klare det hele, eller du må fremskaffe eksperthjælp til afslutningen af arbejdet. Såfremt du får hjælp fra en professionel vil det normalt anbefales at søge tilbud fra diverse entreprenører.
8Du finder et bredt udvalg af hjælpeartikler og videoer via nettet som kan vejlede dig. Især YouTube er anvendeligt med ekstremt meget almennyttig information, særligt når du benytter engelske ord i din søgning.
9Der viser sig typisk overraskende bump på vejen i tilfælde med omfattende byggeprojekter, og som følge heraf er det essentielt at man afsætter passende plads i planen, som vil medvirke til at man føler sig tryg ved at nå i mål.
10Det er en god idé at sikre sig hjælp til byggeprojektet, hovedsageligt såfremt det er omfangsrige arbejdsopgaver. Omfattende ting skal gerne udføres af flere end en enkelt person. I øvrigt viser det sig hurtigere og mere socialt at dele arbejdet med nogen.
11Du bør ikke på noget tidspunkt gå på kompromis med dit eget helbred, så husk beklædning såsom sko og hjelm som beskytter dig med henblik på hændelige uheld. Det er af stor betydning at du har styr på dit eget helbred i arbejdet, i særdeleshed ifald du ikke fremskaffer assistance fra en fagmand.
12I mange tilfælde vil det være essentielt at udfærdige et budget for dit byggeri, så du har styr på penge-delen af det. Det kan blive rationelt at nedfærdige alle udgifter, og herefter nedskrive udgiften ved dem hver især.
De højest ratede byggemarkeder
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er usædvanligt overlegent. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvoraf hele 86 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som altså er absolut godt arbejde. Scoren grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf hele 84 % giver den højeste karakter, og alene 2 % giver dumpekarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, hvilket klart er hamrende betryggende. Ratingen er regnet ud fra 28.109 ratings, hvoraf hele 76 % giver toprating, og alene 4 % har givet den dårligste rating. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er meget flot. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 59 % giver den bedste karakter, og alene 9 % kvitterer med 1 stjerne. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er fantastisk flot. Evalueringen er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvoraf hele 69 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 8 % har givet den dårligste rating. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Hvilken løsning til levering skal du vælge?

Mange forretninger på nettet giver på nuværende tidspunkt diverse forskellige billige fragtløsninger til stiksav uden ledning. En af de mest populære er lige nu at få leveret til en pakkeshop, som gør det muligt at hente varerne når det passer dig. Fragtmuligheden er nemlig meget smertefri, og tit tillige den billigste fragtform.

Du kan også udse dig at bestille varerne til levering til hvor du bor eller ud til dit arbejde. Muligheden er oftest et hak mindre billig, men samtidig meget ligetil ift. stiksav uden ledning online. Den billigste fragtløsning er unægtelig selv at hente varerne, hvilket dog beroer på at du er lige ved internet virksomhedens byggemarked, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på stiksav uden ledning kan i nogle tilfælde være særligt bestemmende om du har behov for pakken fluks, og af den grund er det faktisk aktuelt at vi ser den estimerede leveringstid ved stiksav uden ledning. En hel del online shops – eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – stiller udsigt til billig levering på næstkommende hverdag på en række produkter online, hvilket er betinget af at bestillingen anbringes før et angivent klokkeslæt, således at de højst sandsynligt kan nå at få pakken pakket inden lagerpersonalet får fri.

En hel del internet virksomheder frembyder fri fragt på stiksav uden ledning online, men typisk kræves det at man shopper for en bestemt sum. Alternativt bør du beslutte sig for den mindst kostelige leveringsversion, som ofte vil blive at få dem til at bringe dine varer til et afhentningssted.

Størstedelen af webshops tildeler afhentning hvor man bestiller billig stiksav uden ledning online og afhenter i butikken. Eksempelvis Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Davidsen, 10-4, Bygma og Jem og Fix. De udlover blandt andet klik-og-hent på stiksav uden ledning i disse byer:

Helsingør, Hedensted, Jyllinge, Haslev, Næstved, København, Varde, Tilst, Nærum, Nykøbing Falster, Frederikshavn, Valby, Frederiksværk, Dragør, Randers, Søborg, Gentofte, Roskilde, Middelfart, Lillerød, Aarhus, Hobro, Silkeborg, Tårnby, Fredericia, Kalundborg, Lystrup, Nyborg, Frederiksberg, Vordingborg, Korsør, Højbjerg, Greve, Hjørring, Brønderslev, Hedehusene, Kolding, Vallensbæk, Lyngby, Ishøj, Haderslev, Skive, Kokkedal, Taastrup, Rønne, Svendborg, Thisted, Nørresundby, Hvidovre, Struer, Sønderborg, Esbjerg, Glostrup, Hillerød, Rudersdal, Albertslund, Viborg, Brabrand, Odense, Køge, Vanløse, Brøndby, Aalborg, Charlottenlund, Birkerød, Herlev, Holbæk, Ringsted, Slagelse, Ikast, Ølstykke, Grenaa, Skanderborg, Stenløse, Ballerup, Risskov, Gladsaxe, Værløse, Brønshøj, Herning, Rødovre, Horsens, Odder, Frederikssund, Åbyhøj, Farum, Vejle, Allerød, Hørsholm, Nakskov, Virum, Solrød Strand, Holstebro, og Aabenraa, .

Afhentning for stiksav uden ledning er en mulighed i de fleste dele af landet: Sjælland (Amager, Bornholm, Vestsjælland, Falster, Lolland, Midtsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Nordsjælland), Jylland (Nordjylland, Syddanmark, Vestjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Østjylland) og Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn).

Når der ses på søgedata bliver det markant, at internetbrugere ofte leder efter fx billig stiksav uden ledning og stiksav uden ledning tilbud. Foruden dette oplever vi som regel folk lede efter blandt andet køb stiksav uden ledning, stiksav uden ledning online og stiksav uden ledning priser, plus de gængse byggemarkeder som 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Stark, Bygma, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Find den bedste pris på stiksav uden ledning

Det er jo ret så gnidningsløst for alle og enhver at lave prissammenligning på billige stiksav uden ledning online hos diverse internet virksomheder, og på grund af dette har utallige online butikker set sig nødsaget til at trykke prisniveauet på stiksav uden ledning markant, og ovenikøbet tilbyde fri fragt.

Dog kan det immervæk være lukrativt at analysere enkelte e-firmaer efter tilbud og rabatter på stiksav uden ledning online før du gennemfører din bestilling, så du er sikret at antage den prisbilligste pris. Se ikke blot på de velkendte byggemarkeder som Bygma, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Stark og Silvan.

Man skal alligevel være omhyggelig med, at ifald en e-forretning markedsfører billige stiksav uden ledning online til en pris som kan virke himmelråbende lav, burde det i nogle tilfælde være et symbol på en uægte e-butik. Handler med kort er dog en del af en vedtægt, der støtter køber overfor svindlende e-forhandlere.

Generelt slår vi et slag for shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ burde du vælge en billig afdragsordning som eksempelvis ViaBill, ifald du higer efter at finansiere pengene til stiksav uden ledning ude i fremtiden. Det tilbydes typisk hos specialiserede netbutikker, men ikke de udbredte byggecentre som eksempelvis Bygma, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Stark, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus.

Ved kig i statistikkerne står det klart, at online shoppere jævnligt søger eksempelvis stiksav uden ledning priser og billig stiksav uden ledning. Derudover ser vi som regel internet shoppere efterspørge fx stiksav uden ledning online, køb stiksav uden ledning samt stiksav uden ledning tilbud.

Analyser eksisterende kunders ratings

Trustpilot frembyder super gunstige chancer for at tolke en længere række aktuelle køberes oplevelser og derved er det fornuftigt, at du gennemgår e-forretningens ratings før du lægger din bestilling på billige stiksav uden ledning online.

Facebook frembringer ligeledes evigt gavnlige metoder til at få indtryk af internet forretningens popularitet. Tilmed ses endda internet webshops som gør det muligt at udforme en vurdering af virksomhedens service, hvilket ligeledes kan benyttes til at afveje hvor glade kunderne er.

Før folk bestiller billige stiksav uden ledning online hos en e-shop kan man egentlig gennemse virksomhedens forretningsbetingelser, dog er det gerne ikke specielt ophidsende, specielt hos de gængse byggemarkeder som Jem og Fix, Stark, 10-4, XL-Byg, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus og Davidsen.

En nem løsning kan derfor være at granske om online butikken er e-mærke godkendt, grundet at det generelt er et sympol på at netbutikken efterfølger de opstillede regler, og at netbutikken undertiden vurderes af fagmænd der har indsigt i vilkårene.

Dette er desuden en god anledning til at blive assisteret, hvis du skulle få problemstillinger i processen med dit indkøb af stiksav uden ledning. Derudover er det klogt at man er vaks omkring de vigtigste forhold der indvirker på købet af stiksav uden ledning online, for eksempel den returpolitik internet shoppen anvender.

Derfor er det tilmed essesentielt, at man stadig sikrer ens faktura e-mail, så man en anden gang vil kunne eftervise bestillingen af stiksav uden ledning, uanset om man shopper fra XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Bauhaus, Silvan, Davidsen eller Jem og Fix.

Lone gav 5 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

Anna Thomsen gav 4 stjerner

Nemt køb

Camilla M gav 5 stjerner

Det var helt ok.

Inge gav 4 stjerner

Fremragende service

9 tips til køb på nettet
1Før folk køber billige stiksav uden ledning på en online forretning bør man på en vis måde tyde e-shoppens handelsbetingelser, dog er det uden tvivl ikke særlig morsomt. Ydermere er det klogt at kunden er påpasselig med de mest relevante betingelser gældende for shopping af billige stiksav uden ledning online, til eksempel hvilken ombytningspolitik internet butikken har.
2Trustpilot frembringer temmelig tiltalende muligheder for at dechifrere en række nuværende køberes ratings og derved anbefaler vi, at du undersøger webshoppens anmeldelser forinden du køber billige stiksav uden ledning online. Facebook medfører ligeledes ganske sikre chancer for at få kendskab til online shoppens popularitet.
3Vi tilråder betalinger med kort eller mobilbetaling. Bestillinger med betalingskort er indbefattet af et lovbud, som beskytter kunden overfor uægte netbutikker. Som en alternativ mulighed kunne du vælge en afdragsløsning som fx ViaBill, forudsat du ønsker at finansiere beløbet i flere bidder.
4Den billigste leveringsudgave er unægtelig at hente varerne selv, som jo beroer på at du er nærved online forretningens lager. Den leveringsversion er jo ret essentiel forudsat du absolut skal bruge stiksav uden ledning straks. Alternativt så præsterer en hel del online butikker gebyrfri levering, men oftest er det under betingelse af at der aftages for en bestemt sum.
5En stor portion online varehuse yder efterhånden flere billige leveringsmetoder til stiksav uden ledning. En af dem der er mest anvendt er i vore dage at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du selv henter de nyindkøbte produkter når der er mulighed for det. Leveringsmetoden er altså særligt fremkommelig, og i mange tilfælde endda den billigste fragtmulighed.
6Enkelte internet forhandlere sikrer fragt uden betaling på stiksav uden ledning, men i mange tilfælde er det så nødvendigt at du aftager for en konkret sum. I øvrigt skulle du snuppe den mest letkøbte leveringsudgave, som typisk vil blive at få fragtmanden til at køre ordren til et afhentningssted. Muligheden bliver sædvanligvis på den anden side temmelig fleksibel. Den billigste leveringsmodel kan ikke modsiges at være at du selv henter pakken.
7Det er jo efterhånden vældig praktisk for forbrugerne at lave prissammenligning online på billige stiksav uden ledning på tværs af internet forhandlere i Danmark, og ergo lover massevis af online shops fragtfri levering. Dog kan det imidlertid vise sig lukrativt at granske nogle enkelte online virksomheder efter rabat og tilbud forud for at du placerer ordren, sådan at du er sikker på at få fat i den bedste pris.
8Antal dages levering er jo yderst bestemmende om man har brug for din ordre straks, så med det formål er det tydeligvis klogt at man undersøger den estimerede leveringsdato for stiksav uden ledning. En stor portion e-shops tilbyder billig levering efter en enkelt hverdag på mange af butikkens varenumre, som er regnet ud fra at bestillingen køres igennem forud for et konkret klokkeslæt.
9Vi tilråder at efterse om internet virksomheden er e-mærket medlem, grundet at det kan være en påvisning af at online forretningen forsvarer de danske retningslinjer, foruden at internet forhandleren fra tid til anden revurderes af jurister som er meget fortrolige reglerne. Forinden nogen bestiller billige stiksav uden ledning i en netbutik bør man i princippet se på e-shoppens betingelser.