Metabo Akku Stiksav STA 18 LT 4,0 Ah
4.375 kr.
Mere info
Bosch Stiksav Pst 800 Pel Ct
600 kr.
Mere info
Metabo Steb 65 Quick Stiksav
600 kr.
Mere info
Metabo Akku Stiksav STA 18 LTX 100 (solo)
1.420 kr.
Mere info
Festool Akku stiksav CARVEX PSC 420 Li 5,2 EBI-Set Bluetooth
5.905 kr.
Mere info
Makita Stiksav 10,8V
749 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 BJS-402C
4.075 kr.
Mere info
Makita STIKSAV
1.550 kr.
Mere info
Festool stiksav CARVEX PS 420 EBQ-Plus
3.210 kr.
Mere info
Bosch Akku Stiksav GST 18V-LIB (solo) + tilbehør
1.585 kr.
Mere info
Metabo Stiksav STE 100 Quick
950 kr.
Mere info
Festool Stiksav TRION PS 300 EQ-Plus
2.869 kr.
Mere info
AEG Stiksav PST 500 X
995 kr.
Mere info
Festool Akku Stiksav Carvex PSC 420 EB Li Basic Airstream
2.849 kr.
Mere info
Makita STIKSAV 18V
1.325 kr.
Mere info
Festool Stiksav PSB 300 EQ-Plus
2.585 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 FBJS-502X
4.105 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav HD18 JSB-402C
4.535 kr.
Mere info
Makita Stiksav
1.380 kr.
Mere info
Makita Stiksav 450W
1.299 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 BJS-0
1.745 kr.
Mere info
Festool Akku stiksav Carvex PSBC 420 Li 5,2 EBI-Plus Bluetooth
4.230 kr.
Mere info
Metabo Stiksav STE 140 Plus
2.145 kr.
Mere info
Makita STIKSAV 18V
1.195 kr.
Mere info
Bosch Akku Stiksav GST 18 V-LI S Professional (solo) + tilbehør
1.195 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M12 JS-0
1.430 kr.
Mere info
AEG Stiksav BST18BLX(solo)
1.500 kr.
Mere info
Makita STIKSAV
1.325 kr.
Mere info
Proxxon Super Stiksav STS/E
770 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 FBJS-0X
1.795 kr.
Mere info
Makita STIKSAV
1.775 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav FSPE 110 X
2.125 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 FJS-502X
4.105 kr.
Mere info
Makita Stiksav 18V
1.685 kr.
Mere info
AEG Stiksav ST 800 XE
1.445 kr.
Mere info
Metabo Stiksavklinge Sæt SP - 10 dele
90 kr.
Mere info
AEG Stiksav BST18X(solo)
1.295 kr.
Mere info
Festool Akku Stiksav Carvex PSBC 420 Li 5,2 EBI-Set Bluetooth
5.905 kr.
Mere info
Festool Stiksav PS 300 EQ-Plus
2.585 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde ulighed i priserne på billige stiksav til væg fra byggekæde til byggekæde. Enkelte tilbyder gode priser, og nogle tilbyder kompetent sparring. Du må afveje hvad du foretrækker.
For mange er gør-det-selv projekter forbundet med alverdens spørgsmål. På grund af det er det en fordel at købe fra en online byggeshop, som kan give hjælp og vejledning omkring stiksav til væg.
Du bør kende de betingelser der gør sig gældende i forbindelse med din bestilling online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis returret. Du bør derfor undersøge firmaets regningslinjer.
Flere byggekæder tilbyder et bredt produktsortiment, imens andre fokuserer på en enkelt varegruppe. Du bør vide hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige varer at vælge i mellem, udover bare stiksav til væg.
Det er helt klart ekstremt relevant at vide, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Alternativt kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Ifald du står og skal bruge byggematerialerne hurtigst muligt eller blot vil slippe for fragtomkostningen, så kan du tænke over at fragte materialerne på eget initiativ. Det er i høj grad et alternativ hos de udbredte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder finder du i store dele af landet, og pga. det har de fleste chancen for at handle online og transportere byggematerialerne selv. Hermed kan du overveje at undgå fragtgebyret, samt ovenikøbet få fat i varerne straks.
De udbredte byggecentre køber varer fra flere nichebutikker, og så kan du vælge fra et bredt sortiment af stiksav til væg online.
De store byggemarkeder er folkekære og anerkendte firmaer, som bidrager til en tryghedsfornemmelse til dig som køber online. Dette vil nogle se en fordel i.

Nichewebshop

Diverse nicheforhandlere er producenter af varerne der kan købes i de store byggekæder. Idet du køber direkte fra disse nichewebshops online bør du få skarpere priser.
Størstedelen af specialiserede netbutikker har en dyb forståelse for det produktsortiment de har online, da de ikke sælger andet. Herved forventes det at du får en høj grad af konstruktiv hjælp fra nogle som er eksperter i lige præcis stiksav til væg.
Størsteparten af nichefokuserede netbutikker er opstartsvirksomheder, der oftest er danske, muligvis sågar fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at støtte idet du køber stiksav til væg online hos dem.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
stiksav til væg harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og lønner i dag flere end 2.000 mennesker i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

stiksav til væg silvan

Silvan kom frem i 1968, og udgøres nu af omkring 1.000 ansatte i firmaets 41 varehuse. Silvan fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og omfatter i dag omtrent 2.300 personer i deres 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres i dag af flere end 2.000 ansatte i kædens 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

stiksav til væg bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 medarbejdere i kædens 17 varehuse. Bauhaus satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

stiksav til væg jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og lønner i dag over 2.100 mennesker i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i billige priser til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og udgøres nu af mere end 500 mennesker i deres 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og styres dagligt af mere end 2.000 kollegaer i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg sætter ind på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 100 medarbejdere i kædens 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 500 millioner kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres i dag af over 1.000 kollegaer i de 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Man vil under ingen omstændigheder undvære arbejdsredskaber. Jævnligt kan det være betydningsfuldt at have grejet parat før du går løs med arbejdet. Det er i øvrigt vigtigt at indkalkulere udgifterne hertil i byggeriets regnskab.
2Du har mulighed for at forsøge at få offentlig støtte til gør-det-selv projekter. Det får man i tilfælde hvor ombygningen er CO2-besparende. Modtagelsen af tilskud er altså betinget af at renoveringen har positiv betydning for naturen.
3Du skal på ingen måde glemme dit eget ve og vel, så glem ej påklædning inklusiv fod- og hovedbeklædning som beskytter dig imod mulige skader. Det er fornuftigt at have styr på dit velbefindende i arbejdet, hovedsageligt hvis du ikke køber assistance fra en fagmand.
4Der kommer næsten altid overraskende vanskeligheder når det handler om avancerede byggeprojekter, og altså viser det sig væsentligt at der er afsat en god portion plads i planen, så man kan føle sig selvsikker på at nå det inden ens deadline.
5Typisk vil det vise sig betydningsfuldt at nedskrive et regnskab for dit projekt, så du har kontrol over udgifterne. Det er rationelt at beskrive alle udgiftsposter, og efterfølgende nedskrive mulige tilbud på dem hver især.
6Længe før du igangsætter byggeprocessen kan det vise sig højst meningsfuldt at man sikrer sig, at det du vil lave er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der være forskellige love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
7Måske det ville være relevant at overveje hvorvidt du selv skal stå for hele projektet, eller du alternativt burde have hjælp fra en ekspert til dele af byggeprocessen. Ifald du tager imod hjælp fra en professionel vil det ofte være fordelagtigt at indhente prisoverslag fra diverse selskaber.
8Planlægning bliver metoden til at få en god oplevelse med byggeriet. Du er nødt til at sammensætte en klar dagsorden, der fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil udføre hvornår, samt derudover en numerisk orden. Vær skarp i udarbejdelsen af planen.
9Du kan finde alle mulige former for vejledninger og videoer på nettet som der kan findes hjælp i. Specielt YouTube bringer dig store mængder konstruktiv oplysning, specielt ifald du bruger den engelske version.
10Det kan blive betydningsfuldt at du har de fornødne materialer disponible i god tid før du igangsætter eksekveringen. Du får god gavn af at notere en enkel indkøbsseddel hvor der bør fremgå alle de ting du skal bruge, og derefter gennemgå materialerne, hvormed du føler dig tryg ved at der ikke er nogen mangler.
11Ved projekter udendørs har eventuelt regnvejr en fundamental rolle. Af den årsag må du med jævne mellemrum tjekke femdøgnsprognosen i forbindelse med byggeprocessen, så det ikke uden du havde set det komme går i gang med at stå ned i stænger når du lige arbejder hårdt på det ellers velplanlagte projekt.
12Det kan vise sig at være godt at søge assistance til dele af projektet, hovedsageligt ved vigtige byggerier. Krævende projekter kræver flere mennesker. Derudover viser det sig bedre og sjovere når man ikke er alene om det.
De mest vellidte byggecentre
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er temmelig flot. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med toprating, og kun 8 % har givet 1 stjerne. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er utrolig flot. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvoraf imponerende 86 % har givet maksimum point, og kun 2 % har givet dumpekarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket jo er ualmindeligt overlegent. Vurderingen grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvor imponerende 76 % giver 5 stjerner, og alene 4 % kvitterer med 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er usædvanligt overlegent. Scoren grundlægges af 19.208 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med toprating, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ultra beundringsværdigt. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 kommentarer, hvoraf hele 59 % giver topkarakter, og alene 9 % giver den dårligste rating. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmåde er smartest?

En del forretninger på nettet foreslår i øjeblikket alverdens billige leveringsløsninger til stiksav til væg. En af de mest benyttede er i øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, og så kan du blot gå forbi efter din bestilling præcis når det passer dig. Fragtløsningen er altså meget hensigtsmæssig, samt desuden desuden den mest billige løsning til levering.

Du kunne tillige foretrække at vælge udbringning til din hjemmeadresse eller til dit arbejdes adresse. Leveringsformen viser sig til tider en sjat mere pebret, men endda temmelig simpel ved køb af stiksav til væg online. Den mest prisbevidste fragttype vil dog til enhver tid være selv at hente varerne, men det nødvendiggør at du opholder dig i nærheden af e-forhandlerens byggecenter, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Antal dages levering på stiksav til væg er naturligvis ultra afgørende hvis du står og skal bruge ordren nu og her, så af den grund er det virkelig centralt at vi checker den forventede leveringstid på stiksav til væg. Temmelig mange internet firmaer – herunder Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – giver billig levering på næstkommende hverdag på mange varenumre online, hvilket dog påkræver at handlen laves før et fast klokkeslæt, med hensynstagen til at de kan nå at få varen afsendt forinden de logistikansatte har fyraften.

Nogle online selskaber sikrer levering uden gebyr på stiksav til væg online, men for det meste er det så nødvendigt at der bestilles for et bestemt beløb. I øvrigt burde du tage den mest prisbevidste leveringsform, der tit vil blive at få fragtfirmaet til at bringe produkterne til et udleveringssted.

En masse byggemarkedskæder yder klik-og-hent hvor man køber billig stiksav til væg online men selv henter i byggecenteret. For eksempel Jem og Fix, Stark, Bygma, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Silvan og Harald Nyborg. Byggemarkederne giver fx klik-og-hent på stiksav til væg i følgende byer:

Frederikshavn, Næstved, Solrød Strand, Varde, Thisted, Sønderborg, Hjørring, Aarhus, Gladsaxe, Åbyhøj, Ringsted, Hobro, Rødovre, Randers, Kokkedal, Vejle, Nærum, Birkerød, Brønshøj, Vanløse, Frederiksværk, Ikast, Esbjerg, Risskov, Hvidovre, Silkeborg, Slagelse, Aalborg, Brønderslev, Fredericia, Søborg, Kalundborg, Taastrup, Horsens, Hedehusene, Vordingborg, København, Vallensbæk, Skive, Nykøbing Falster, Nyborg, Aabenraa, Odder, Hørsholm, Rønne, Stenløse, Rudersdal, Glostrup, Tilst, Lyngby, Brøndby, Skanderborg, Køge, Herning, Lystrup, Nakskov, Viborg, Nørresundby, Ølstykke, Virum, Charlottenlund, Albertslund, Korsør, Holbæk, Allerød, Værløse, Tårnby, Svendborg, Dragør, Ballerup, Ishøj, Brabrand, Roskilde, Højbjerg, Herlev, Grenaa, Valby, Frederikssund, Haslev, Lillerød, Jyllinge, Farum, Frederiksberg, Struer, Hillerød, Hedensted, Helsingør, Odense, Gentofte, Haderslev, Middelfart, Kolding, Greve, og Holstebro, .

Afhentning af stiksav til væg er en mulighed i de fleste dele af Danmark: Sjælland (Midtsjælland, Nordsjælland, Falster, Amager, Østsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Sydsjælland, Lolland, Bornholm), Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn) og Jylland (Midtjylland, Østjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sydjylland, Sønderjylland, Vestjylland).

Ved kig i data bliver det markant, at online shoppere tit kigger efter fx stiksav til væg tilbud og stiksav til væg online. Vi ser derudover mange gange internet shoppere kigge efter bl.a. billig stiksav til væg, køb stiksav til væg og stiksav til væg priser, plus de store byggecentre som 10-4, Stark, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg.

Priser på stiksav til væg

Det er yderst uproblematisk for internetbrugere at lave prissammenligning på billige stiksav til væg online fra diverse webbutikker, og følgelig har en lang række internet foretagender fundet det nødvendigt at reducere prisniveauet på stiksav til væg enormt, og ovenikøbet love billig levering.

Derfor kan det stadigvæk være gunstigt at checke flere internet handler efter rabatter og tilbud på stiksav til væg online forinden du færdiggør din shopping, så du er på den sikre side med at få fat i den bedste pris. Kig ikke kun hos de gængse byggemarkeder som Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Bygma, 10-4, Bauhaus og Silvan.

Du må imidlertid være omhyggelig med, at i tilfælde af at en webshop tilbyder billige stiksav til væg online til salg for en pris som kan virke grænseløst fordelagtig, er det for det meste være et bevis på en fup online webshop. Shopping med kort er trods alt en del af en retningslinje, som værner dig som kunde overfor bedrageriske netshops.

Vi slår generelt et slag for betalinger med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed burde du anvende en billig afdragsordning fra fx ViaBill, ifald du tilstræber at betale omkostningerne til stiksav til væg over et længere tidsrum. Dette fås typisk ved nichefokuserede netbutikker, men ikke de velkendte byggemarkeder som eksempelvis Stark, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Silvan og 10-4.

Ved indkig i statistikkerne er det markant, at netshoppere jævnligt kigger efter for eksempel billig stiksav til væg og køb stiksav til væg. Vi ser derudover som regel folk søge bl.a. stiksav til væg tilbud, stiksav til væg online og stiksav til væg priser.

Analyser tidligere brugeres evalueringer

Trustpilot frembyder fuldkommen pæne muligheder for at se nøjere på adskillige øvrige konsumenters tanker og af den grund går vi ind for, at du eftersøger online forretningens ratings før du køber billige stiksav til væg online.

Facebook byder på endvidere egentlig troværdige muligheder for at få indtryk af online webshoppens troværdighed. Tilmed er der nogle online virksomheder hvor man kan sammensætte en evaluering af deres købsoplevelse, som ydermere burde drages fordel af til at fornemme kundernes tilfredshed.

Før nogen bestiller billige stiksav til væg online i en e-forhandler kunne de når alt kommer til alt tyde dens handelsbetingelser, det er dog i reglen et tidskrævende projekt, især på de store byggecentre som 10-4, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Bygma, Davidsen og Harald Nyborg.

En anden mulighed kan derfor være at tjekke om online webshoppen er e-mærket medlem, da det burde være et bevis på at internet virksomheden opfylder de gældende danske regler, og at forretningen tit besøges af eksperter der er meget fortrolige de gældende love.

Det er en rigtig god lejlighed til en hjælpende hånd, for så vidt du skulle få udfordringer som følge af din handel med stiksav til væg. Foruden dette er det smart at køber er påpasselig med de mest aktuelle regler der kan have indvirkning på købet af stiksav til væg online, for eksempel hvilken returpolitik internet forhandleren bruger.

I relation til det er det samtidig essesentielt, at man altid opbevarer ens købsbekræftelse, således man til enhver tid vil kunne dokumentere købet af stiksav til væg, uafhængig af om man handler ved Bauhaus, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, 10-4 eller Silvan.

Karen Larsen gav 5 stjerner

Alt ok

Camilla Andersen gav 4 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

Per S gav 5 stjerner

Det virker bare.

Jan G gav 4 stjerner

Super hurtig levering.

9 tips til når du køber online
1Inden nogen bestiller billige stiksav til væg hos en online shop behøver man for at være på den sikre side overveje virksomhedens regler, det er dog ofte ikke særlig morsomt. Herudover er det prisværdigt at køberen er oppe på mærkerne omkring de mest aktuelle regler der har betydning for handlen med billige stiksav til væg online, eksempelvis hvilken returret internet firmaet tilbyder.
2Generelt anbefaler vi bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Kortbetalinger er indbefattet af en foranstaltning, hvilket værner dig som kunde overfor svindlende netshops. Som alternativ bør du vælge en løsning på afbetaling som f.eks. ViaBill, såfremt du ser en fordel i at dække prisen af flere omgange.
3Det har vist sig at være i høj grad nemt for folk at lave prissammenligning online på billige stiksav til væg i blandt forskellige online shops, og til gengæld garanterer flertallet af online webshops levering uden beregning. Det kan dog alligevel blive gavnligt at eftergå nogle enkelte online virksomheder efter tilbud og udsalg før du køber, således at du er sikker på at modtage den mest attraktive pris.
4Fragttiden kan i nogle tilfælde være rigtig væsentlig hvis du behøver ordren fluks, så med det formål er det bestemt centralt at man ser nærmere på leveringstiden for stiksav til væg. Størstedelen af online shops præsterer billig levering på blot en enkelt hverdag på flere varer, men det er afhængig af at ordren placeres før et fast klokkeslæt.
5Trustpilot tilbyder dig stort set passelige muligheder for at gennemrode en længere række andre konsumenters omtaler og derfor anbefaler vi, at du gennemsøger netshoppens vurderinger før du handler billige stiksav til væg online. Facebook leverer lignende egentlig solide metoder til at få et kig ind i online webshoppens kundefokus.
6Den billigste leveringsløsning vil i de fleste tilfælde være at hente pakken selv, men den løsning kræver at du har bopæl i kort afstand af online butikkens hjemsted. Den fragtmetode kan vise sig at være særligt betydningsfuld ifald vi har brug for stiksav til væg inden for kort tid. Alternativt så yder flere internet forhandlere fragt uden betaling, men i reglen under forudsætning af at der shoppes for en fastsat sum.
7Vi tilråder generelt at bemærke hvorvidt internet selskabet er e-mærket, siden det ofte er en sikkerhed for at webbutikken opfylder de danske regler, udover at netbutikken rutinemæssigt undersøges af sagkyndige der er indført i retningslinjerne. Inden folk shopper billige stiksav til væg på en e-shop kan man reelt sætte sig ind i netbutikkens handelsaftale.
8En række internet handler frembyder gratis levering på stiksav til væg, men i mange tilfælde afkræver det at man shopper for en konkret sum. Alternativt skal du overveje den mest betalelige type af levering, der gerne vil blive at få dem til at bringe din pakke til en pakkeshop. Fragtformen viser sig af og til ligeledes yderst enkel. Den mest billige løsning vil dog til enhver tid være at hente varerne selv.
9En del e-forretninger tilbyder efterhånden diverse billige leveringsløsninger til stiksav til væg. Førstevalget hos mange er lige nu at afsende til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente din bestilling når der er tid til det. Metoden er nemlig yderst ukompliceret, og i mange tilfælde også den mindst kostelige fragttype.