Akku Stiksav 18 Volt LI-ION SOLO
456 kr.
Mere info
Pendul stiksav 800 watt - med laser PowerPlus
610 kr.
Mere info
Akku pendul stiksav 18V Li-ion (solo) ProBuilder 89118
395 kr.
Mere info
Pendul stiksav 810 watt PowerPlus
619 kr.
Mere info
Metabo Steb 65 Quick Stiksav
600 kr.
Mere info
Metabo Akku Stiksav STA 18 LTX 100 (solo)
1.420 kr.
Mere info
Festool Akku stiksav CARVEX PSC 420 Li 5,2 EBI-Set Bluetooth
5.905 kr.
Mere info
Makita Stiksav 10,8V
749 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 BJS-402C
4.075 kr.
Mere info
Makita STIKSAV
1.550 kr.
Mere info
Festool stiksav CARVEX PS 420 EBQ-Plus
3.210 kr.
Mere info
Bosch Akku Stiksav GST 18V-LIB (solo) + tilbehør
1.585 kr.
Mere info
Metabo Stiksav STE 100 Quick
950 kr.
Mere info
Festool Stiksav TRION PS 300 EQ-Plus
2.869 kr.
Mere info
AEG Stiksav PST 500 X
995 kr.
Mere info
Festool Akku Stiksav Carvex PSC 420 EB Li Basic Airstream
2.849 kr.
Mere info
Makita STIKSAV 18V
1.325 kr.
Mere info
Festool Stiksav PSB 300 EQ-Plus
2.585 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 FBJS-502X
4.105 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav HD18 JSB-402C
4.535 kr.
Mere info
Makita Stiksav
1.380 kr.
Mere info
Makita Stiksav 450W
1.299 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 BJS-0
1.745 kr.
Mere info
Festool Akku stiksav Carvex PSBC 420 Li 5,2 EBI-Plus Bluetooth
4.230 kr.
Mere info
Metabo Stiksav STE 140 Plus
2.145 kr.
Mere info
Makita STIKSAV 18V
1.195 kr.
Mere info
Bosch Akku Stiksav GST 18 V-LI S Professional (solo) + tilbehør
1.195 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M12 JS-0
1.430 kr.
Mere info
AEG Stiksav BST18BLX(solo)
1.500 kr.
Mere info
Makita STIKSAV
1.325 kr.
Mere info
Proxxon Super Stiksav STS/E
770 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 FBJS-0X
1.795 kr.
Mere info
Makita STIKSAV
1.775 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav FSPE 110 X
2.125 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 FJS-502X
4.105 kr.
Mere info
Makita Stiksav 18V
1.685 kr.
Mere info
AEG Stiksav ST 800 XE
1.445 kr.
Mere info
Metabo Stiksavklinge Sæt SP - 10 dele
90 kr.
Mere info
AEG Stiksav BST18X(solo)
1.295 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggekæder tilbyder et enormt udvalg af produkter, hvorimod øvrige fokuserer på en bestemt varetype. Du bør reflektere over om det er afgørende for dig at have adskillige produkter at vælge fra, udover bare stiksav til stål.
Det er selvfølgelig meget relevant at tjekke, om den vare du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Alternativt bør du overveje at finde et andet.
Der er variationer i priserne på billige stiksav til stål hos de forskellige online byggekæder. Nogle giver lave priser, hvorimod andre fokuserer på faglig rådgivning. Du bør afveje hvad du foretrækker.
Såfremt du vil have varerne nu og her eller bare gerne vil spare fragtomkostningen, så kan du tænke over at fragte byggematerialerne på eget initiativ. Dette er navnligt et alternativ ved de kendte byggemarkeder.
Du bør være opmærksom på hvilke regler butikken udsteder ved din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel returret. Derfor bør man undersøge byggemarkedets regler.
For en del er byggeprojekter lig med en verden af spørgsmål. Derved er det en fordel at shoppe hos en webshop, hvor du kan få rådgivning og sparring omkring stiksav til stål.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder udbyder varer fra forskellige producenter, og som følge af dette kan du bestille fra et stort udvalg af stiksav til stål online.
De kendte byggemarkeder er tilgængelige i nærheden af dig selv, og i kraft af det har folk valget om at handle online og transportere varerne på egen hånd. Takket være dette er det muligt at slippe for fragtomkostningen, og endda have varerne hurtigere.
De store byggecentre er etablerede og anerkendte butikker, hvilket kan bidrage til øget tryghed når man skal købe online. Dette vil nogle se fordele ved.

Nichewebshop

Alverdens webshops som sælger få produkter står selv for produktion af de produkterne der kan købes fra de større webshops. Ved at købe direkte fra de nichefokuserede webshops online vil du få en skarpere pris.
De fleste specialiserede webshops har et indgående kendskab til de produkter de sælger online, da de fokuserer specifikt på disse produkter. På grund af det bør du modtage ekstra kompetent sparring fra nogle der er eksperter i lige præcis stiksav til stål.
Størsteparten af webshops som fokuserer på en enkelt niche er opstartsfirmaer, der oftest drives i Danmark, gerne ovenikøbet lokalt nær dig. Dem støtter du ved at bestille stiksav til stål online på deres side.
De største byggemarkeder i Danmark
stiksav til stål bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og omfatter i dag flere end 1.000 ansatte i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og omfatter i dag omkring 2.000 medarbejdere i kædens 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og omfatter i dag i nærheden af 100 kollegaer i forretningens 6 byggecentre. 10-4 tilstræber salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

stiksav til stål jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og udgøres i dag af ca. 2.100 kollegaer i deres 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

stiksav til stål harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og styres dagligt af omkring 2.000 ansatte i kædens 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

stiksav til stål silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 mennesker i kædens 41 butikker. Silvan fokuserer primært på billige priser til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

Bygma kom frem i 1952, og lønner i dag i nærheden af 2.300 medarbejdere i forretningens 56 butikker. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 medarbejdere i deres 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og lønner i dag i nærheden af 1.000 kollegaer i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og udgøres nu af ca. 500 mennesker i de 9 butikker. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Du bør aldrig nedprioritere dit eget ve og vel, så husk sikkerhedstøj såsom hoved- og fodbeklædning der sikrer dig mod mulige uheld. Det er smart at du har styr på dit eget helbred i byggeprojektet, især såfremt du ikke har hjælp fra en professionel.
2Forud for at du går i gang med arbejdet må det være temmelig meningsfuldt at man sikrer sig, at dit projekt er inden for lovens rammer. Alt efter din bopæl kan der være mange retningslinjer omkring, hvad du må, og hvad du ikke kan få lov til.
3Du kan finde vældig mange guides og videoer online hvor du kan finde hjælp. Navnligt YouTube kan hjælpe med betydelige mængder gavnlig info, specielt hvis man søger på engelsk.
4Du må aldrig nogensinde stå uden det nødvendige udstyr. Det kan vise sig at være essentielt at have grejet klar inden du indleder dit byggeprojekt. Det er i øvrigt fordelagtigt at medregne de her udgifter i økonomien.
5For opgaver udenfor kan vejrsituationen få en stor rolle. Af den grund kan du tit kigge på meldingerne om vejret når du nærmer dig projektets start, så du undgår at det med et brag starter med at stå ned i stænger når du lige arbejder hårdt på dit komplekse byggeprojekt.
6Der kommer stort set altid utidige problemer i forbindelse med omfangsrige projekter, og på grund af det vil det vise sig vigtigt at der er afsat tilstrækkelig plads i køreplanen, som bidrager til at man kan føle sig tryg ved at kunne få det færdiggjort.
7Du har mulighed for at få støtte fra det offentlige til renoveringer. Det ydes når projektet gør en forskel for miljøet. At få tilskud forudsætter dermed at renoveringen gør en positiv forskel for klimaet.
8Det er afgørende at nedskrive et regnskab for renoveringen, så man følger sig i kontrol med udgifterne. Det vil blive fornuftigt at nedfærdige alle omkostninger, og dernæst tjekke udgiften ved dem én efter én.
9Måske burde det overvejes om byggeriet kan klares alene, eller du hellere burde skaffe hjælp fra en fagperson til delelementer af arbejdet. Ifald du indhenter assistance fra en fagmand vil det typisk være fordelagtigt at modtage tilbud fra flere entreprenører.
10Måske kan det blive vigtigt at have de påkrævede materialer klar forinden du går til værks med eksekveringen. Du bør nedskrive en hurtig liste indeholdende hver eneste ting der skal bruges, og efterfølgende tjekke oversigten, så du sikrer dig at alt er som det skal være.
11Det anbefales at sikre sig hjælp til arbejdet, især når det er større arbejdsopgaver. Større byggerier bør udføres af mere end en person. I øvrigt må det være mere effektivt og mere minderigt når man ikke er alene om det.
12Planlægning vedbliver at være vejen til et uproblematisk forløb med dit arbejde. Du skal sammensætte en gennemarbejdet agenda, der dikterer hvilke opgaver du vil lave på hvilken dag, inklusiv en kronologisk orden. Husk at være konkret når du udarbejder agendaen.
De mest vellidte byggecentre
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, hvilket i særdeleshed er usædvanligt overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvor imponerende 76 % har givet den bedste karakter, og bare 4 % har givet dumpekarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket klart er utrolig overlegent. Scoren er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 59 % giver den bedste karakter, og alene 9 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket altså er temmelig betryggende. Karakteren er baseret på 19.208 ratings, hvoraf ikke mindre end 84 % giver 5 stjerner, og alene 2 % giver dumpekarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som vel at mærke er enormt beundringsværdigt. Bedømmelsen er baseret på 11.467 meninger, hvoraf ikke mindre end 86 % giver topkarakter, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er ultra flot. Ratingen er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 69 % giver den højeste karakter, og bare 8 % har givet dumpekarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Hvilken fragtmetode skal jeg vælge?

En hel del internet firmaer foreslår efterhånden mange forskellige billige leveringsformer til stiksav til stål. Den mest populære er efterhånden at afsende til en pakkeshop, og så kan du blot hente dine nye varer præcis når det passer dig. Fragtformen er jo virkelig ligetil, og oftest ligeledes den billigste leveringstype.

Du kan omvendt forsøge at få det leveret hjem til hvor du bor eller ud til din arbejdsplads. Leveringsformen viser sig gennemsnitligt lidt mindre billig, men på den anden side ultra fremkommelig med stiksav til stål online. Den mindst kostelige fragtløsning vil dog til enhver tid være at hente pakken selv, som jo kræver at du opholder dig nær online forretningens butikker, fx Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på stiksav til stål kan i nogle tilfælde være ret central når man står og skal bruge ordren omgående, så derfor er det naturligvis vigtigt at man undersøger leveringstiden for stiksav til stål. Størstedelen af online shops – for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – udlover billig 1 dags fragt på flere produkter online, men vær på vagt da det er påkrævet at ordren aflægges forud for et aftalt tidspunkt, sådan at de med sikkerhed kan nå at få produkterne hen til fragtfirmaet forinden logistikmedarbejderne tager hjem.

Nogle få online forretninger præsterer levering uden betaling på stiksav til stål online, men undertiden stiller det krav om at du aftager for et præcist beløb. Derudover burde du beslutte sig for den billigste leveringsmetode, hvilket typisk er at få dem til at køre din bestilling til en pakkeshop.

Størstedelen af byggecentre frembyder klik-og-hent hvor man handler billig stiksav til stål online men selv henter i byggecenteret. Fx Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Stark, Bauhaus og XL-Byg. Byggekæderne tildeler fx klik-og-hent på stiksav til stål i disse områder:

Brabrand, Vordingborg, Middelfart, Hvidovre, Aarhus, Næstved, Randers, Horsens, Svendborg, Albertslund, Nørresundby, Gentofte, Holstebro, Struer, Glostrup, Frederikssund, Sønderborg, Nærum, Herlev, Frederiksværk, Rødovre, Haderslev, Åbyhøj, Ishøj, Nakskov, Hørsholm, Herning, Jyllinge, Silkeborg, Nyborg, Hobro, Frederikshavn, Hedensted, Charlottenlund, Aalborg, Risskov, Rønne, Odense, Korsør, Vanløse, Aabenraa, Frederiksberg, Søborg, Hillerød, Skive, Tårnby, Skanderborg, Tilst, Farum, Kalundborg, Viborg, Roskilde, Hedehusene, Esbjerg, Valby, Taastrup, Helsingør, Haslev, Rudersdal, København, Gladsaxe, Thisted, Kolding, Nykøbing Falster, Ikast, Birkerød, Brøndby, Allerød, Holbæk, Værløse, Lyngby, Varde, Solrød Strand, Brønshøj, Slagelse, Dragør, Ølstykke, Lystrup, Stenløse, Vallensbæk, Kokkedal, Odder, Fredericia, Vejle, Køge, Hjørring, Grenaa, Brønderslev, Højbjerg, Ballerup, Greve, Virum, Lillerød, og Ringsted, .

Afhentning af stiksav til stål er en mulighed i samtlige områder af landet: Jylland (Vestjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Syddanmark, Østjylland, Nordjylland), Fyn (Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn) og Sjælland (Sydsjælland, Østsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Falster, Amager, Nordsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Lolland).

Ved indkig i statistikkerne står det tydeligt, at internetbrugere mange gange efterspørger for eksempel køb stiksav til stål og stiksav til stål priser. Vi ser desuden mange gange folk efterspørge blandt andet billig stiksav til stål, stiksav til stål online samt stiksav til stål tilbud, foruden de kendte byggecentre som XL-Byg, Stark, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Davidsen og Bygma.

Tilbud på stiksav til stål

Det er jo efterhånden ekstremt ukompliceret for forbrugerne at vurdere tilbud på billige stiksav til stål online i blandt forskellige internet forretninger, og altså har mange internet selskaber i Danmark været tvunget til at reducere udsalgspriserne på stiksav til stål helt i bund, og i øvrigt byde på levering uden gebyr.

Dog kan det imidlertid være lukrativt at efterprøve nogle enkelte e-firmaer efter tilbud på stiksav til stål online forinden du færdiggør din shopping, således at du er skråsikker på at få den laveste pris. Se ikke kun hos de velkendte byggemarkeder som Silvan, Stark, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Bygma og Harald Nyborg.

Man bør lige meget hvad være så påpasselig, at i tilfælde af at en e-shop annoncerer billige stiksav til stål online for en salgspris der virker helt fantastisk tiltalende, så er det tit være et tegn på en uægte internet virksomhed. Køb med kort er ikke desto mindre omfavnet af en ordning, der begunstiger dig imod uægte webshops.

Vi anbefaler bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Som en anden løsning bør du drage fordel af et afbetalingstilbud som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du har til hensigt at klare betalingen af stiksav til stål over en længere periode. Det tilbydes ofte hos online nichebutikker, i modsætning til de udbredte byggekæder som for eksempel Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Silvan og XL-Byg.

Når vi kigger i statistikkerne står det klart, at internetbrugere ofte søger efter for eksempel stiksav til stål tilbud og billig stiksav til stål. Foruden dette ser vi som regel mennesker efterspørge fx stiksav til stål priser, køb stiksav til stål og stiksav til stål online.

Gennemsøg folks synspunkter

Trustpilot forærer dig super fantastiske løsninger til at granske en længere række andre forbrugeres reflektioner og derfor kan det anbefales, at du ser nærmere på webshoppens omtaler før du lægger din bestilling på billige stiksav til stål online.

Facebook tilbyder på samme måde en del hæderlige chancer for at få indtryk af internet butikkens kundetilfredshed. Herinde er der endda e-firmaer hvor kunder kan tilkendegive en vurdering af købsoplevelsen, hvilket også burde udnyttes til vurdering af kundernes tilfredshed.

Forud for at folk handler billige stiksav til stål online på en e-forhandler kan man for at være sikker gennemlæse webshoppens forretningsaftale, men det er almindeligvis ikke særlig sjovt, i særdeleshed med de velkendte byggekæder som Davidsen, Jem og Fix, Stark, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Bygma og 10-4.

Et nemt alternativ kunne derfor være at undersøge om online shoppen er medlem af e-mærke ordningen, som ofte er en tryghed om at e-handlen accepterer de danske retningslinjer, udover at internet shoppen lejlighedsvis revideres af jurister som er meget bekendte med bestemmelserne på området.

Derudover giver det dig genvej til støtte, for så vidt du forvoldes udfordringer i processen med dit køb af stiksav til stål. Derudover tilrådes det at kunden er hensynstagende til de primære vilkår der spiller ind i forbindelse med købet af stiksav til stål online, som for eksempel den bytteret forretningen benytter.

Derfor er det på samme måde essesentielt, at man altid bevarer sin faktura e-mail, således man en anden gang kan dokumentere bestillingen af stiksav til stål, ligegyldig om man handler fra XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus eller Davidsen.

Maria J gav 5 stjerner

Bliver leveret til dato

Tina Hansen gav 4 stjerner

Fremragende service

Lars gav 5 stjerner

Alt som det skal være.

Bente Christensen gav 4 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

9 tips til køb på nettet
1Forud for at folk handler billige stiksav til stål hos en butik på nettet kunne man faktisk gennemløbe webbutikkens betingelser, det er dog ofte ikke super interessant. Derudover er det smart at du er vaks omkring de mest essentielle forhold der kan have indflydelse på bestillingen af billige stiksav til stål online, fx hvilken returrettighed hjemmesiden anvender.
2Leveringshastigheden kan vise sig at være virkelig vigtig om vi behøver varerne omgående, og herved er det ret så aktuelt at du studerer den estimerede leveringsdato ved stiksav til stål. En række e-butikker i Danmark yder billig levering efter en enkelt hverdag på masser af varer, men som trods alt er påkrævet at bestillingen køres igennem forud for et fast tidspunkt.
3Generelt tilråder vi at tjekke om internet forhandleren er verificeret af e-mærket, da det burde være en tilkendegivelse af at online forhandleren accepterer de officielle danske regler, tillige med at e-butikken fra tid til anden efterses af sagkyndige der mestrer retningslinjerne. Forud for at folk køber billige stiksav til stål hos en webshop kunne man sådan set se på e-shoppens vilkår.
4Trustpilot yder super fortræffelige genveje til at eftersøge en lang række forhenværende kunders betragtninger og på grund af dette tilrådes det, at du eftersøger e-firmaets ratings inden du køber billige stiksav til stål online. Facebook leverer desuden regulære udmærkede muligheder for at få kendskab til online forretningens kundetilfredshed.
5Den mest betalelige type af levering vil altid være at hente varerne selv, som desværre står og falder med at du lever med kort afstand til internet forhandlerens hjemsted. Den leveringsform er naturligvis ret så aktuel når vi har behov for stiksav til stål fluks. Alternativt så yder indtil flere e-firmaer fragt uden omkostninger, men i de fleste tilfælde under forudsætning af at der bestilles for et præcist beløb.
6Visse internet handler frembyder levering uden beregning på stiksav til stål, men i mange tilfælde stiller det krav om at du bestiller for en fastsat sum. Ellers burde man overveje den mest betalelige type af levering, som gerne er at få dem til at levere produkterne til en pakkeshop. Leveringsmetoden er beklageligvis på den anden side yderst simpel. Den prisbilligste fragtform vil dog altid være at hente varerne selv.
7Vi tilråder kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Handler med kort er inkluderet i en lov, der værner køber imod bedrageriske internet webshops. Som en anden løsning kunne du udnytte en billig afdragsordning som for eksempel ViaBill, såfremt du tilstræber at betale pengene over tid.
8Det er jo særdeles let gængeligt for os alle at søge information om priser online på billige stiksav til stål fra forskellige e-handler, og til gengæld præsterer en lang række online forhandlere gebyrfri levering. Dog kan det alligevel være gunstigt at besigtige flere e-shops efter tilbud og udsalg forud for at du shopper, så du er usvigeligt sikker på at skaffe sig den mest attraktive pris.
9En hel del shops på nettet tilbyder i dag en række forskellige billige fragtmetoder til stiksav til stål. En der er meget anvendt er på nuværende tidspunkt at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du så selv henter dine varer på et selvvalgt tidspunkt. Den er altså temmelig enkel, samt endda ydermere den billigste type af levering.