Festool Akku stiksav CARVEX PSC 420 Li 5,2 EBI-Set Bluetooth
5.905 kr.
Mere info
Makita Stiksav 10,8V
749 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 BJS-402C
4.075 kr.
Mere info
Makita STIKSAV
1.550 kr.
Mere info
Festool stiksav CARVEX PS 420 EBQ-Plus
3.210 kr.
Mere info
Bosch Akku Stiksav GST 18V-LIB (solo) + tilbehør
1.585 kr.
Mere info
Metabo Stiksav STE 100 Quick
950 kr.
Mere info
Festool Stiksav TRION PS 300 EQ-Plus
2.869 kr.
Mere info
AEG Stiksav PST 500 X
995 kr.
Mere info
Festool Akku Stiksav Carvex PSC 420 EB Li Basic Airstream
2.849 kr.
Mere info
Makita STIKSAV 18V
1.325 kr.
Mere info
Festool Stiksav PSB 300 EQ-Plus
2.585 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 FBJS-502X
4.105 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav HD18 JSB-402C
4.535 kr.
Mere info
Makita Stiksav
1.380 kr.
Mere info
Makita Stiksav 450W
1.299 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 BJS-0
1.745 kr.
Mere info
Festool Akku stiksav Carvex PSBC 420 Li 5,2 EBI-Plus Bluetooth
4.230 kr.
Mere info
Metabo Stiksav STE 140 Plus
2.145 kr.
Mere info
Makita STIKSAV 18V
1.195 kr.
Mere info
Bosch Akku Stiksav GST 18 V-LI S Professional (solo) + tilbehør
1.195 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M12 JS-0
1.430 kr.
Mere info
AEG Stiksav BST18BLX(solo)
1.500 kr.
Mere info
Makita STIKSAV
1.325 kr.
Mere info
Proxxon Super Stiksav STS/E
770 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 FBJS-0X
1.795 kr.
Mere info
Makita STIKSAV
1.775 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav FSPE 110 X
2.125 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 FJS-502X
4.105 kr.
Mere info
Makita Stiksav 18V
1.685 kr.
Mere info
AEG Stiksav ST 800 XE
1.445 kr.
Mere info
Metabo Stiksavklinge Sæt SP - 10 dele
90 kr.
Mere info
AEG Stiksav BST18X(solo)
1.295 kr.
Mere info
Festool Akku Stiksav Carvex PSBC 420 Li 5,2 EBI-Set Bluetooth
5.905 kr.
Mere info
Festool Stiksav PS 300 EQ-Plus
2.585 kr.
Mere info
Metabo Akku Stiksav STA 18 LT 4,0 Ah
4.375 kr.
Mere info
Akku Stiksav 18 Volt LI-ION SOLO
456 kr.
Mere info
Akku-stiksav 18 V Li-ion Solo - TE-JS 18 Li-Solo
499 kr.
Mere info
PROXXON Super Stiksav STS/E
925 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du har brug for byggematerialerne hurtigst muligt eller blot har lyst til at undgå leveringsomkostningen, så kunne du overveje at hente materialerne på eget initiativ. Dette er i høj grad et alternativ ved de kendte byggecentre.
Nogle byggekæder udbyder et stort udvalg af produkter, hvorimod andre er specialiserede i en bestemt varegruppe. Du kan gennemtænke om det er afgørende for dig at du har adskillige varer at vælge i mellem, foruden bare stiksav til mursten.
Du bør vide hvilke handelsbetingelser butikken udsteder ved dit køb online, så du kan undgå udfordringer med fx returnering. Af den grund skal man kende forretningens betingelser.
For de fleste er byggeprojekter forbundet med en lang række spørgsmål. Hermed kan det overvejes at bestille ved en netbutik, hvor du får råd og vejledning til valg af stiksav til mursten.
Det er naturligvis ekstremt vigtigt at undersøge, hvorvidt den vare du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Alternativt kan du finde et andet.
Der er forskel på prisniveauet på billige stiksav til mursten alt efter hvor du handler online. En del giver de bedste tilbud, hvorimod nogle fokuserer på et højt serviceniveau. Du bør vide hvad der for dig betyder mest.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er etablerede og landskendte forretninger, som medvirker til ubekymrethed når du skal handle online. Det kan du se som fordelagtigt.
De velkendte byggekæder finder du i store dele af landet, og dermed har folk valget om at købe online og fragte materialerne personligt. Derfor kan man undvære fragten, og tilmed have varerne lige nu.
De store byggekæder tilbyder varer fra mange forskellige producenter, og som følge af dette kan du shoppe fra et bredt sortiment af stiksav til mursten online.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops med fokus på en enkelt niche er producenter af de produkterne der sælges i de store byggekæder. Når du køber direkte igennem disse nichewebshops online vil du få en skarpere pris.
Majoriteten af nichefokuserede webshops har ekstremt meget forstand på deres online produktudvalg, idet de ikke sælger andre produkter. Derigennem forventes det at du får endnu mere anvendelig hjælp fra folk som er eksperter i lige præcis stiksav til mursten.
Hovedparten af specialiserede netbutikker er små firmaer, som typisk er danske, eventuelt sågar lokalt nær dig. Dem støtter du når du handler stiksav til mursten online på deres side.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Stark blev stiftet i 1896, og beskæftiger i dag omkring 2.000 mennesker i firmaets 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og udgøres nu af ca. 2.000 ansatte i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og omfatter i dag i nærheden af 100 ansatte i deres 6 byggecentre. 10-4 har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

stiksav til mursten harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og styres dagligt af omtrent 2.000 ansatte i deres 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 500 ansatte i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og beskæftiger i dag ca. 2.300 personer i forretningens 56 byggecentre. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

stiksav til mursten jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og omfatter i dag cirka 2.100 personer i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på salg til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

stiksav til mursten bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu omkring 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og omfatter i dag omkring 1.000 personer i kædens 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

stiksav til mursten silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og omfatter i dag ca. 1.000 medarbejdere i selskabets 41 varehuse. Silvan satser på billige priser til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1I mange tilfælde vil det være vigtigt at have lavet et regnskab for ombygningen, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det må være en god idé at tage noter til alle omkostninger, hvorefter man kunne finde frem til online tilbud på dem en ad gangen.
2Ved projekter udendørs kan vind og vejr få en stor rolle. Derfor kan du tit tage notits af meldingerne om vejret i den tid der er op til byggeriets start, så du undgår at det uanmeldt går i gang med at piske ned netop som du vil i gang med det ellers velplanlagte byggeprojekt.
3Nogle gange kan man spørge om tilskud fra det offentlige til ombygninger. Det får man ifald projektet bidrager positivt til miljøet. Tilskudet kræver med andre ord at renoveringen har positiv betydning for naturen.
4Husk at kalkulere om projektet kan klares alene, eller du kan have fordel af at skaffe hjælp fra en ekspert til opstarten af arbejdet. Når du benytter assistance fra en fagmand vil det typisk være fordelagtigt at få priser fra en håndfuld selskaber.
5Potentielt kan det blive væsentligt at du har de nødvendige bygningsmaterialer indkøbt før du begynder projektet. Du kan notere en hurtig indkøbsseddel hvor der bør fremgå hver eneste ting du skal bruge, og efterfølgende tjekke hver eneste ting, således at du føler dig overbevist om at du ikke har glemt noget.
6Du må aldrig nogensinde forsømme dit velbefindende, så glem ikke beskyttelse bl.a. hoved- og fodbeklædning som sikrer dig imod potentielle uheld. Det er af stor betydning at have styr på dit velbefindende i byggeprojektet, hovedsageligt hvis du ikke fremskaffer eksperthjælp.
7Det er en god idé at få hjælp til projektet, specielt når det er større projekter. Større ting stiller krav om flere folk. I øvrigt er det bedre og sjovere når man er flere om det.
8Længe før du iværksætter byggeprocessen kan det blive yderst betydningsfuldt at du sikrer dig, at byggeriet er inden for lovens rammer. Alt efter din boligtype kan der vise sig gældende retningslinjer omkring, hvad du må, og hvad du ikke må.
9Planlægning viser sig som kilden til et godt forløb med din byggeproces. Du bør have en velovervejet strategi, der fortæller hvilke gøremål du vil klø på med hvornår, inklusiv en nummerorden. Det anbefales at være realistisk i sammensætningen af din tidsplan.
10Der findes en hel del guides og videoer via nettet hvorfra du kan få tips og tricks. Navnligt YouTube er kilde til rigelig anvendelig oplysning, særligt hvis du kigger på engelsk.
11Der viser sig jævnligt uforudsete vanskeligheder ved svære projekter, og af den grund vil det vise sig meningsfuldt at man har afsat god nok tid i planen, med formålet om at man føler sig sikker på at have tid nok til det.
12Man skal aldrig gå ned på udstyr. Tit vil det være erstatteligt at du har grejet til rådighed idet du indleder dit byggeprojekt. Det er i øvrigt fordelagtigt at indregne disse omkostninger i budgettet.
De bedst vurderede byggekæder
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket klart er temmelig beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvor hele 59 % har givet den højeste karakter, og bare 9 % kvitterer med 1 stjerne. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er ultra godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 11.467 meninger, hvoraf hele 86 % giver den højeste karakter, og alene 2 % giver den dårligste rating. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er virkelig overlegent. Scoren er et gennemsnit af 23.161 anmeldelser, hvoraf hele 69 % har givet den højeste karakter, og kun 8 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er rigtig godt arbejde. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvor ikke mindre end 84 % giver topkarakter, og kun 2 % har givet den dårligste rating. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er temmelig imponerende. Scoren grundlægges af 28.109 kommentarer, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med toprating, og blot 4 % har givet dumpekarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Hvilken fragtmulighed skal du vælge?

Størstedelen af online varehuse tildeler i øjeblikket diverse forskellige billige leveringsformer til stiksav til mursten. Den mest benyttede er i vore dage at få leveret til et afhentningssted, fordi du så nemt kan hente de købte produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Den er altså ret ukompliceret, samt i mange tilfælde tilmed den mindst kostelige fragtform.

Du burde lige så vel påtænke at bestille pakken til levering hjem til dig eller til dit arbejde. Fragtformen bliver af og til en sjat mindre billig, men lige så vel temmelig fleksibel ved køb af stiksav til mursten online. Den mest letkøbte løsning vil dog i de fleste tilfælde være at hente pakken selv, hvilket stiller krav om at du har bopæl i kort afstand af webshoppens byggecenter, for eksempel Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Fragtperioden på stiksav til mursten kan i nogle tilfælde være særdeles afgørende ifald du har brug for ordren om kort tid, og i det øjemed er det relativt relevant at du ser nærmere på den anslåede leveringstid ved stiksav til mursten. Flere internet varehuse – herunder Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – tilbyder billig 1 dags fragt på de fleste af deres varer online, men vær obs på at det forudsætter at bestillingen placeres før et nøjagtigt klokkeslæt, med hensynstagen til at de har udsigt til at kunne nå at få bestillingen klar inden lagerpersonalet får fri.

Visse e-butikker sikrer fragt uden beregning på stiksav til mursten online, men tit kun såfremt du handler for en fastsat pris. Alternativt skal man beslutte sig for den prisbilligste leveringsmetode, hvilket oftest vil være at få dem til at bringe varerne til en pakkeshop.

En stor portion byggemarkedskæder yder click-and-collect hvor man handler billig stiksav til mursten online og selv henter i byggecenteret. Fx 10-4, XL-Byg, Silvan, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg og Davidsen. Byggekæderne giver fx klik-og-hent på stiksav til mursten i følgende områder:

Albertslund, Grenaa, Frederiksberg, Frederiksværk, Tårnby, Brabrand, Varde, Haslev, Greve, Taastrup, Aabenraa, Brønderslev, Odense, Værløse, Gentofte, Ishøj, Kolding, Hedensted, Fredericia, Middelfart, Holbæk, Vordingborg, Hørsholm, Valby, Tilst, København, Frederikssund, Slagelse, Randers, Lyngby, Frederikshavn, Aarhus, Kokkedal, Lystrup, Glostrup, Nørresundby, Aalborg, Herning, Farum, Skive, Stenløse, Kalundborg, Esbjerg, Struer, Rønne, Risskov, Herlev, Jyllinge, Vanløse, Hjørring, Lillerød, Ballerup, Ringsted, Horsens, Roskilde, Hvidovre, Holstebro, Åbyhøj, Rudersdal, Solrød Strand, Brønshøj, Ikast, Hillerød, Haderslev, Silkeborg, Rødovre, Odder, Hobro, Hedehusene, Helsingør, Allerød, Viborg, Næstved, Gladsaxe, Virum, Dragør, Vejle, Nyborg, Ølstykke, Søborg, Nærum, Birkerød, Nakskov, Skanderborg, Charlottenlund, Højbjerg, Brøndby, Køge, Vallensbæk, Korsør, Nykøbing Falster, Thisted, Svendborg, og Sønderborg, .

Afhentning for stiksav til mursten er tilgængeligt i samtlige dele af Danmark: Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn), Jylland (Sydjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Vestjylland, Midtjylland, Nordjylland, Østjylland) og Sjælland (Falster, Midtsjælland, Amager, Østsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Nordsjælland, Sydsjælland, Lolland).

Når vi kigger i tallene er det markant, at mennesker typisk søger efter blandt andet stiksav til mursten tilbud og billig stiksav til mursten. Foruden dette ser man typisk online shoppere kigge efter eksempelvis stiksav til mursten priser, køb stiksav til mursten og stiksav til mursten online, plus de velkendte byggecentre som Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Silvan, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, 10-4 og Bauhaus.

Bedste tilbud på stiksav til mursten

Det er jo efterhånden ualmindeligt fremkommeligt for alle at lave prissammenligning på billige stiksav til mursten online hos forskellige webshops, og for det har de fleste online outlets ikke kunne slippe for at sænke salgspriserne på stiksav til mursten kolossalt, og derudover præstere portofri levering.

Til gengæld kan det til hver en tid være indbringende at granske nogle få forretninger på nettet efter billige priser på stiksav til mursten online før du bestiller, sådan at man er skråsikker på at antage den billigste pris. Kig ikke blot på de gængse byggemarkeder som XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, 10-4 og Bygma.

Du bør dog ikke undervurdere, at hvis en shop på nettet tilbyder billige stiksav til mursten online til en salgspris der virker helt fantastisk fordelagtig, så er det i nogle tilfælde være et symbol på en uægte webbutik. Shopping med kort er i hvert fald dækket ind under en forordning, hvilket assisterer dig som køber overfor bedrageriske e-firmaer.

Vi går generelt ind for køb med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ bør du anvende en billig afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du vil finansiere pengene til stiksav til mursten over et længere tidsrum. Det tilbydes normalt i nichefokuserede webshops, men sjældent de velkendte byggecentre som for eksempel Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg og Silvan.

Ses der på tendenserne fremstår det tydeligt, at mennesker typisk efterspørger blandt andet køb stiksav til mursten og billig stiksav til mursten. Foruden dette ser vi ofte internet shoppere lede efter fx stiksav til mursten online, stiksav til mursten tilbud samt stiksav til mursten priser.

Gennemsøg andre menneskers meninger

Trustpilot frembringer egentlig ønskværdige genveje til at eftergå diverse forhenværende køberes tanker og herved kan det anbefales, at du ser nærmere på internet selskabets bedømmelser forud for at du shopper billige stiksav til mursten online.

Facebook tilbyder dig ligeledes de facto fine muligheder for at få indsigt i netshoppens kundefokus. Herinde ser vi endda online butikker hvor man kan skrive en omtale af virksomhedens service, hvilket tilmed burde tages i brug til at bedømme tidligere kunders oplevelser.

Forinden folk køber billige stiksav til mursten online hos en internet virksomhed bør man for at være sikker kigge på deres forretningsbetingelser, det er dog naturligvis ikke videre spændende, specielt på de gængse byggecentre som 10-4, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Silvan, Harald Nyborg og XL-Byg.

Et nemmere alternativ kunne derfor være at granske hvorvidt e-forhandleren er godkendt af e-mærket, som kan være en sikring om at internet forhandleren efterkommer de danske love, og at forretningen fra tid til anden føres tilsyn med af jurister der kender til de gældende regulativer.

Dette er desuden en god genvej til at blive hjulpet, når du skulle få problemstillinger med din handel med stiksav til mursten. Tilsvarende er det prisværdigt at køberen er sat ind i de vigtigste vedtægter der spiller ind i forbindelse med købet af stiksav til mursten online, som eksempelvis hvilken ombytningsret e-handlen kører med.

I den relation er det også essesentielt, at man altid beholder sin faktura, således man senere vil kunne vidne om købet af stiksav til mursten, uagtet om man shopper ved 10-4, Bygma, Stark, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Anne gav 5 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

Martin U gav 4 stjerner

Nemt køb

Tina P gav 5 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

Inge gav 5 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

9 tips til når du køber online
1En hel del internet selskaber byder på gebyrfri levering på stiksav til mursten, men undertiden påkræves det at du bestiller for en bestemt sum. I øvrigt kan man overveje den mest prisbevidste leveringsløsning, som tit vil blive at få kørt ordren til et udleveringssted. Muligheden bliver uheldigvis endvidere meget ligetil. Den mest billige fragtmetode kan ikke modsiges at være at hente produkterne selv.
2Det er i dag usædvanlig smart for os alle at analysere priser online på billige stiksav til mursten hos flere internet butikker i Danmark, og på grund af dette tilbyder en hel del outlets på nettet fragt uden gebyr. Det kan til hver en tid blive profitabelt at sammenholde indtil flere webshops efter tilbud og udsalg før du gennemfører din handel, sådan at man er sikker på at indhente den laveste pris.
3Antal dages levering er temmelig væsentlig hvis du skal bruge produkterne fluks, og herved er det bestemt afgørende at du gransker det estimerede leveringstidspunkt for stiksav til mursten. Størstedelen af online varehuse yder billig levering efter en enkelt hverdag på de fleste varer, men glem ikke at det afhænger af at bestillingen fuldbyrdes forinden et fastslået tidspunkt.
4Trustpilot indebærer en del pålidelige chancer for at tolke en række øvrige forbrugeres observationer og på grund af dette tilråder vi, at du beser internet virksomhedens bedømmelser forinden du køber billige stiksav til mursten online. Facebook frembringer lignende sådan set strålende metoder til at få indblik i online firmaets pålidelighed.
5Masser af internet outlets yder i øjeblikket en hel del forskellige billige løsninger til levering til stiksav til mursten. En af dem der er mest anvendt er p.t. levering til et afhentningssted, hvor du selv kan hente din bestilling på et valgfrit tidspunkt. Fragtmetoden er jo temmelig overkommelig, og endda også den billigste leveringsmetode.
6Den billigste leveringsudgave vil til enhver tid være selv at hente produkterne, men den løsning kræver at du er tæt på e-forhandlerens tilholdssted. Den leveringsløsning kan i nogle tilfælde være usædvanlig bestemmende forudsat du står og skal bruge stiksav til mursten omgående. Alternativt så garanterer nogle e-handler i Danmark gebyrfri levering, men i reglen er det så præmissen at der bestilles for en fastsat sum.
7Forud for at nogen bestiller billige stiksav til mursten hos en webshop bør man ideelt set granske netshoppens forretningsaftale, dog er det oftest ikke specielt ophidsende. Herudover kan det være til hjælp at kunden er vaks omkring de væsentligste vilkår der kan have indvirkning på købet af billige stiksav til mursten online, til eksempel den returpolitik hjemmesiden anvender.
8Vi tilråder generelt betalinger med kort eller MobilePay. Køb med betalingskort er omsluttet af en ordning, som sikrer en imod falske e-firmaer. Alternativt kunne du anvende et tilbud som fx ViaBill, såfremt du har til hensigt at betale betalingen over tid.
9Generelt går vi ind for at bemærke om e-firmaet er medlem af e-mærket, grundet at det burde være en erklæring om at netbutikken overholder de officielle regler, foruden at internet firmaet lejlighedsvis besigtiges af specialister der har meget erfaring med de gældende regler. Før nogen shopper billige stiksav til mursten på en internet butik kan man utvivlsomt gennemlæse e-shoppens handelsvilkår.